Läpinäkyvyysraportti # 37 – Kuinka rakensimme, käynnistimme ja mainosimme uusinta projektiamme

Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 37. painokseen (helmikuu 2018). Tässä sarjassa teen parhaani jakaakseni kaiken, mitä CodeinWP: ssä ja ThemeIslessä on tapahtunut – liiketoiminnan näkökulmasta. Hyvät pahat ja rumat. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Julkaistutani edellisen läpinäkyvyysraportin tajusin, että parilla viimeisellä raportilla ei ollut erityisiä oivalluksia ja raakoja markkinointinumeroita lähinnä siksi, että tämä ei ole ollut minun painopisteeni jonkin aikaa. Tässä kuussa minulla on kuitenkin vihdoin paljon herkkuja jaettava tuossa osastossa!

1. Kuinka rakensimme, käynnistimme ja mainosimme uusinta sivuprojektiamme ��

Viime kuussa julkaissimme uusimman projektimme beetaversiosta ja villiin! Verkkotunnuksen pyörä on älykäs ja tehokas verkkotunnusgeneraattorimme. Se toimii nopeasti ja siinä on liukas käyttöliittymä.

domainwheel

Tästä syystä päätimme, että sen luominen oli hyvä idea, mikä tekee siitä niin hienon ja miksi sinun kannattaa tarkistaa se:

Yli vuosi sitten meillä oli viesti ThemeIsle-blogissa, jossa oli luettelo markkinoiden suosituimmista bloginimien tuottajista. Muutaman kuukauden kuluttua siitä, siitä tuli suosituin viesti blogissa. Tarkastelemalla joitain ahrefs-tietoja, huomasin, että pääavaimella oli kunnollinen napsautuskohtainen hinta, mikä tarkoitti, että kapealla on arvo. Silloin kun tarkasteltiin tuolloin olemassa olevia ratkaisuja, suurin osa niistä oli melko huonoja – sekä tulosten että UX: n kannalta.

Minä olen minä ja ilman aikaa tutkia uusia hankkeita yksin, ehdotin ideaa seuraavalle hackathonillemme. Loppuosa on historiaa, kuten he sanovat.

Mutta miksi se vaikutti riittävän arvokkaalta ajatukselta jatkaa?

Annan kertoa sinulle nopean tarinan:

Jonkin aikaa sitten kirjoitimme (ja kirjoitimme sitten uudelleen) viestin ThemeIsle-blogiimme, jossa ihmisille opetettiin rakentamaan oma blogi alusta loppuun. Viestistä on nopeasti tullut yksi suosituimmista viesteistä blogissa, joten olemme yrittäneet pitää sen ajan tasalla.

Pelkästään viime kuussa vietimme muutamia tuhansia dollareita pelkästään Facebook-mainoksiin saadaksemme lisää ihmisiä näkemään sen. Kuitenkin, kuten teemoissa ja hosting-nicheissä, ihanteellisen kohdeyleisösi tavoittaminen on osoittautunut melko vaikeaksi, ja siitä huolimatta, että 1M + Facebook-yleisö on uudelleensijoitusluetteloissamme.

Jos seuraat edelleen minua täällä, saatat joutua ymmärtämään, miksi verkkotunnuspyörä on strategisesti niin tärkeä. Se on pohjimmiltaan sama syy siihen, miksi Googlen ja Facebookin kaltaiset yritykset ovat niin kiinnostuneita "auttaa" vähemmän kehittyneet maat pääsevät verkkoon. Tai miksi WordPress.org on paikallisen WordPress-asteikollamme niin tärkeä omaisuus Automatticille.

Kilpailu ja käyttäjien hankintakustannukset kasvavat koko ajan, ja varsinkin jos olet jo tarpeeksi iso. Uusien käyttäjien hankkiminen on lähes mahdotonta, joten palaaminen suppilon alkuun on paljon järkevää. Meidän tapauksessamme, että alku on tavoittaa ihmisiä, joilla on vain idea verkkosivustolle, ei verkkotunnusta, ei hosting, ei tiedä WordPress.

 • Voit silti markkinoida niille ihmisille ja myydä tuotteitasi.
 • Sinulla on parempi käsitys siitä, kuka nuo ihmiset ovat, missä vaiheessa he ovat ja mitä he yrittävät rakentaa.

Joten ajan myötä, jos autat näitä ihmisiä heti matkan alusta alkaen, saatat pystyä saamaan sen käteisellä myöhemmin.

Aluksi julkaisimme hackathonin seurauksena melko perusversion Domain Wheelista. Mutta sitten, Andrei ja Marius ottivat siihen toisen viikon työtä, mikä johti avoimeen laukaisuun.

Oli aika edistää!

Lähestymistapa oli yksinkertainen:

Koska tunsin suurimman osan aiheeseen liittyviä avainsanoja arvostavista ihmisistä, sijoitin heille äskettäin lanseeratun työkalumme.

Mutta avain tässä on siinä, kuinka tein sen.

Luulen, että kirjoitin samanlaisesta käsitteestä puhutessani Revive Network vähän aikaa sitten. Pohjimmiltaan uskon, että on parempi auttaa toista yritystä muulla tavalla kuin vain antamalla heille rahaa vastineeksi siitä, mitä haluat heidän tekevän sinulle. Tapauksessamme kaikilla blogeillamme tekemämme työn kautta lähetämme melko vähän liikennettä muille yrityksille. Teemme tämän useimmissa tapauksissa ilmaiseksi, koska ansaitsemme blogeja hyvin kapeilla alueilla.

Nyt kaiken sen liikenteen takia, jota lähetämme muille ihmisille, se tekee viestinnästäni paljon tehokkaamman, kun menen ulos ovelta ovelle pyytäen suosioita.

Varmasti, se on nyt paljon helpompaa kuin se oli kun aloimme.

Joten oppitunti on tämä: ennen kuin tavoitat jonkun, joka pyytää apua tai vähän aikaa, ajattele mitä voit antaa takaisin tai miten voit auttaa. Sinulla ei ehkä ole rahaa, mutta se on kunnossa, auttamiseen on paljon tapoja. Ja en puhu sellaisista asioista "Autan sinua, sinä autat minua." Tarkoitan ihmisten auttamista aidosti odottamatta mitään vastineeksi.

Esimerkiksi, oletko kehittäjä, joka yrittää nostaa meille tuotteitasi niin, että tarkistamme sen blogissamme (tiedän, että siellä on ainakin kourallinen teistä)? Ensin katsomaan GitHub-profiilimme, tekemämme avoimen lähdekoodin työ, joka herättää ongelman, tee pieni koodin tarkistus, korjaa jotain, en tiedä, TEE JOTKIN, ennen kuin lähetä minulle sähköpostia pyydettäessä apua.

Jälleen kerran, miten olemme tehneet asioita, ja se todella toimii!

Joka tapauksessa, takaisin aiheeseen. Emme edistäneet verkkotunnuspyörää vain suoran tiedonvälityksen kautta. Seuraan myös erilaisia "tech-uutiset" yhteisöjä verkossa, joten tiesin, että tämäntyyppiset projektit olisivat mielenkiintoisia ihmisille ProductHunt, DesignerNews tai HackerNews. Joten lähetimme Domain Wheel -sivun ja se sai meille vielä muutama tuhansi kävijää ja upea palaute.

Alkuvaiheen jälkeen projekti on siirtynyt melko paljon oppimisvaiheeseen, jossa yritämme selvittää, kuka yleisö on tarkalleen, saada palautetta, ymmärtää paremmin kaupallistamismahdollisuuksia ja niin edelleen. Kaikki tämä auttaa meitä saamaan paremman kuvan siitä, kuinka paljon työtä voimme realistisesti investoida pidemmälle. Pitää sinut ajan tasalla. ��

Jälleen nämä suuret asiat ja jopa yrityksemme eivät tällaiset aloitteet ole seuraava iso asia. Sama ajatukseni takana. Yritän lähinnä laittaa tämän kontekstiin, kun kyse on käyttäjien hankkimisesta ja miten tähän voidaan puuttua WordPress-tuotemarkkinoilla.

Kuukausi sitten mainitsin toisen sivutuotteemme – Bizarro Devs – tech-uutiskirjeemme omituisella puolella. Chris ajaa sitä.

Tein myös markkinointityötä sen parissa viime viikolla. Huolimatta varhaisista epäilyistä nimen itsestä, rakenteesta, säännöllisesti tarvittavasta työstä ja niin edelleen, näen nyt mielenkiintoisia mittareita ja hyviä hankintakanavia..
bizzarodevs

Kaikella hienolla työllä, jota Chris on tehnyt siellä, näemme avoimien korkojen olevan 60% ja napsautussuhteiden 30%.

Se saattaa olla pieni aloite, mutta se on loistava tapa antaa tiimin jäsenille tutkia kiinnostuksen kohteitaan ja taitojaan samalla rakentaa uusia hankintakanavia pääliiketoiminnalle.

Huolimatta siitä, että päätehtävänäni on ylläpitää ydinliiketoimintaa, jos yksi ryhmämme jäsenistä kävelee minuun ja sanoo haluavansa toteuttaa nerolaisen idean, uskon, että velvollisuuteni on ainakin auttaa heitä saamaan ensimmäiset käyttäjät . Luulen, että tiedän kuinka palkitsevaa on nähdä, että muut ihmiset käyttävät työtäsi tosissaan eikä heitä pois tai jätetty huomiotta.

2. Kuinka A / B-testaus ja syvä liikenneanalyysi johtavat sitoutumiseen

Noin kuukausi sitten teimme pieniä muutoksia blogeidemme suunnitteluun. Ei mitään drastista, ei yleistä suunnittelumuutosta. Vain pienet asiat, kuten + 2px fontin koosta, erilaiset fontit kokonaisuutena, uudet rivikorkeudet jne. Arvelin, että ne parantaisivat luettavuutta ja sitoutumista.

Viikko tai kaksi myöhemmin, katsoin tuloksia … Yllätyksekseni – ei juurikaan muuttunut. Se, oliko tämä hyvä tai huono suunta, ei ollut heti selvää. Mutta myöhemmin jaoin tilastot laitteittain ja tajusin heti, että matkaviestimissämme sitoutuminen laski 50–100%. (Yksi tavoista mitata sitoutumista on tarkastella niiden ihmisten prosenttiosuutta, jotka seuraavat ulkoista linkkiä, kun vain muotoilu muuttuu.)

Aika uudelle päivityskierrokselle… tällä kertaa vain matkapuhelimille: -2 pikseliä fonttikokoon, alareunat ja kappaleiden täyttö…

Sitoutuminen kasvoi 100%.

Ajatukseni tästä? Olemme sukupolvi, joka löysi Internetin pääasiassa isoilla näytöillä, työasemilla / kannettavilla tietokoneilla, ja monet meistä laiminlyövät paljon mobiililaitteita. En olisi koskaan kuvitellut, että niin pieni muutos voisi tehdä niin valtavan eron.

Vaikka kyseessä on vain yksi skenaario, vastaavat ongelmat voivat ilmaantua koko ajan, jos emme ole varovaisia.

Tärkein takea on, että sinun tulee aina jakaa analyysitulokset liikenteen lähteen, laitteen ja selaimen mukaan. Saatat esimerkiksi huomata, että jokin sinun näennäisesti heikompi tuote ei oikeastaan ​​ole heikosti suorituskykyinen. Sitä lyö jatkuvasti vain merkityksettömällä liikenteen lähteellä, mikä hämmentää tietoja.

Se voi olla sama asia tietyn laitteen tai selaimen kanssa. Esimerkiksi, jos tietyn selaimen käyttäjät eivät yleensä muunna niin paljon, saatat olla virhe täällä.

Yritä myös ottaa huomioon muut asiat. Esimerkiksi jotkut matalampaa konversiota käyttävät maat saattavat käyttää tiettyä selainta tai näytön tarkkuutta, joka vaikuttaa tietoihisi. Toisin sanoen itse maassa ei ehkä ole mitään ongelmia.

3. Nykypäivän SEO ongelmat

Google on sekä ensimmäinen ystäväsi että vihollinen. Se on yksi ystävä, jolla on aina selkäsi, kunnes hän varastaa tyttöystäväsi.

Erityisesti joka vuosi Google on matkalla tarjoamaan hakukoneiden käyttäjille yhä enemmän vastauksia suoraan tulossivuilla – jotta heidän ei tarvitse napsauttaa missä tahansa.

Et yleensä voi tehdä paljon tässä. Voit tietysti estää Googlea poimimasta tietoja kokonaan sivustoltasi, mutta se palaa takaisin melko nopeasti.

Tässä puhun – tästä tapahtuu, kun etsit kysymystä, mikä on paras WordPress-hosting:

1

Näin tapahtuu, kun napsautat tulosta:

2

Jos et huomannut, Google vie osia sivusta, muuntaa ne vastaukseksi eikä edes lähetä sinua sinne, mistä kyseiset tiedot ovat peräisin.

Ja et voi oikeasti syyttää heitä. Useimmiten he tekevät käyttäjän edun mukaisia. He tajusivat, että on kysymyksiä, jotka eivät tarvitse seurantaa. Joskus vain yksinkertaisen luettelon esittäminen riittää, joten Google toimittaa juuri sen perustuen siihen, mitä ne voivat kaaapia muilta sivustoilta.

Luulen, että suurin osa tätä lukeneista olisi melko onnellinen siitä sivustosta, josta Google luo rikkaan katkelman, sen sijaan, että se estäisi Googlea. Voit pyrkiä siihen seuraavasti:

 • Jos artikkelisi tarjoaa vaiheittaisia ​​ohjeita tai analysoi luetteloa ratkaisuista, käytä yksinkertaista HTML-rakennetta viestin rakentamisessa, jotta Googlen on helpompi noutaa tietoja. Ihannetapauksessa käytä ol: ta kun luetellaan yhteenvetoja tai intro-yhteenvetoja ja käytä h-tunnisteita alaotsikoihin.
 • Numeroi näihin alaotsikoihin kukin luettelossa oleva ratkaisu. Kuten:

  3. Kolmas työkalu

  Google ottaa todennäköisesti nämä alaotsat ja muuntaa ne katkelmaluetteloksi.

 • Voit tarkistaa, pystyykö Google luomaan katkelman oikein, etsimällä jotain, esimerkiksi avainsanasi-sivustoltasi: YOURSITE.com. Jos olet onnekas, näet katkelmasi siellä kaikessa loistossaan.

4. Aika vielä enemmän avoimuutta ja erityyppistä sisältöä

Vaikka olemme jo neljäs painos, unohdin täysin mainita Revive.Socialin oma avoimuusraportti!

Se keskittyy kokonaan sosiaaliseen mediaan ja kokeiluihin, joita olemme tehneet lisätäksemme seurantamme kaikille tuotteillemme ja sivustoillemme.

Sen on kirjoittanut Chris, joka jakaa kaiken, mitä hän tekee laittaakseen meidät sosiaalisen median kartalle yhdessä kaikkien kampanjoiden, tulosten ja numeroiden kanssa. Ei lyöntejä pidetty!

Tässä on kaikki jaksot tähän päivään saakka, jotta saat itsesi ajan tasalle:

Luulen, että tämä on kaikki, ei enää henkilökohtaisia ​​tavaroita tai muita tuotepäivityksiä tällä kertaa.

Kirjoitan tämän otsikon WordCamp Miamiin, joten jos olet ympäri ja haluat keskustella mistä tahansa näistä aiheista, kerro siitä Twitterissä.

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map