Läpinäkyvyysraportti # 36 – Miksi ThemeIsle on parhaillaan uudistamassa

Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 36. versioon (tammikuu 2018). Tämä on sarja, jonka avulla teen parhaani puhuaksesi tärkeistä jatkotoimista yrityksessä, suunnitelmistamme, haasteista, strategioista ja siitä, kuinka jatkamme niiden toteuttamista. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Ensinnäkin, en ole paljon "aikataulu-the-year-in-etukäteen" eräänlainen kaveri, joten pelkään, että minulla ei ole vuoden 2018 yleissuunnitelmaa kertoakseni teille täällä. Liiketoiminnassa tapahtuu kuitenkin vielä paljon, ja tapahtuu paljon uutta kehitystä, joten haluaisin puhua siitä jo tänään:

Ninja-hallintatila käytössä! ⚔

Ymmärrän nyt enemmän kuin koskaan ennen, että jos haluamme tämän yrityksen kasvavan, meidän pitäisi alkaa rakentaa parempaa tietopohjaa ja tehdä niin tarkoituksellisesti.

Minulla on melko kiusallista myöntää, mutta huomasin tekeväni saman (liike) virheen useammin kuin kerran – yksinkertaisesti siksi, että joko unohdin kirjoittaa oppitunnit muistiin tai liian vähän asioita tapahtui kerralla tai liian paljon aikaa on kulunut.

Mainitsin jonkin aikaa sitten, että aloittaisin yrityksen käsikirjan laatimisen, mutta en silti onnistunut vetämään liipaisinta projektille. Olen vihdoin tajunnut, että jatkan vain jatkamista edelleen ja edelleen, joten luultavasti paras tapa toimia on siirtää projekti jollekin toiselle. Joten tein lopulta juuri sen!

Sen lisäksi, että nyt Rodica on vastuussa kaikesta, olemme myös päättäneet järjestää yhden koko päivän, joka on omistettu sisäisen verkkosivustomme tietopohjan rakentamiselle. Se sisältää yksittäisiä oppaita, ohjeita ja ehkä myöhemmin myös työkaluja. Hyvä esimerkki tästä käytännössä on käsikirja valmistajalta Human.

Se ei ole ensimmäinen yritys lisätä selkeyttä ja dokumentoida prosessejamme paremmin. Vaikka se on ehdottomasti suurin tällainen aloite ja eniten pohdittu, niin toivon, että siitä on todella hyötyä eteenpäin.

ThemeIsle tärkeä uudelleensuunnittelu ��

Jokin aika sitten puhuin taisteluistani työskennellessäni suunnittelijoiden kanssa ja siitä, että mukana olisi lisää freelancereita auttamaan meitä kaikkensa suunnittelussa…

No, olemme vihdoin alkaneet liikkua oikeaan suuntaan!

Noin kaksi viikkoa sitten aloimme työskennellä Johannes alkaen AnalogWP. Tavoite: täydellinen ThemeIslen uudelleensuunnittelu.

Miksi tämä äärimmäisyys? Muutamia syitä:

1. Meidän on kehitettävä asiat uudelleen tyhjästä

Se mitä tiedämme tänään, on hyvin erilainen kuin se, mitä tiesimme neljä vuotta sitten yrityksen perustamisen yhteydessä. Takaisin heille, ThemeIsle "halusi" olla vain teemakerho / myymälä ja ilman vakavaa pitkäaikaista suunnitelmaa. Olimme uusi lapsi korttelilla.

Emme myöskään ajatelleet liiketoiminnan laajentamista millään tavalla, emme suunnitelleet laajennusten, tilausten tai muun sellaisen käyttöönottoa. Mutta mitä teimme, on suorittaa paljon kokeiluja sivustolla. Meillä oli esimerkiksi bbPress-foorumi ja runsaasti muita palvelimelle asennettuja skriptejä.

Sivustorakenne on kärsinyt siitä, ja on korkea aika korjata se. Se on vain uusittava tyhjästä.

2. Meidän on yhtenäistettävä ja päivitettävä malli

ThemeIsle on ja on edelleen kotimme, kun kyse on WordPress-markkinoilla tarjoamista tuotteista. Blogi on hitaasti suosittu kuin tuotesivusto, julkaisimme ilmainen kuvakkeet pack, ja aloimme myydä joukko mahtavia laajennuksia.

Haluamme, että uusi malli ilmaisee tämän ja keskittyy merkittävästi kaikkiin liiketoiminnan nykyisiin elementteihin. Haluamme kertoa, että olemme nyt kypsämpi yritys kuin neljä vuotta sitten ja että meillä on paljon enemmän tarjottavaa kuin WordPress-teemoja.

3. Haluamme pystyä käynnistämään uusia aloitteita helpommin

Hyvä esimerkki siitä, mitä tarkoitan, on Herkullinen aivot suunnitellaan uudelleen. Vaikka heidän tärkein "Herkullisia aivoja" tuotemerkki on edelleen tuotteidensa perusta, ne antavat jokaiselle tuotteelle tilaa vaatia enemmän tilaa ja ilmaista itseään tehokkaammin.

Meidän tapauksessamme, kuten Zerif tai Hestia joilla on omia tuotemerkkejä, ja he ansaitsevat omaa tilaa, joka on enemmän kuin vain ThemeIsle.com-sivuston alasivu. Esimerkiksi Zerifin tapauksessa sen tuotemerkki oli pitkään sinänsä voimakkaampi kuin "ThemeIsle".

Tässä on joitain uuden mallin varhaisia ​​malleja, jos olet kiinnostunut kurkistamaan. Muista, että tämä on vielä kaukana lopullisesta vaikutuksesta (ja syy siihen, että julkaisen nyt vain näitä pieniä versioita).

simulaatiot

Elementor, Orbit Fox ja Gutenberg ��

Järjestimme itsellemme aivoriihi-istunnon löytääksemme yhteisen kentän Elementoriin liittyvien hankkeiden etenemiselle, Orbit Fox ja Gutenberg.

Päätimme käyttää Säveltäjä jotta voimme jakaa moduuleja eri plugineille ja varmistaa, että meillä voi olla sekä lyhyen että pitkän aikavälin strategia.

Esimerkiksi jonkin aikaa sitten hankimme sivumallin Elementor-laajennukselle (mainitsin tämän yhdessä aiemmassa raportissa). Myöhemmin päätimme rakentaa mallikirjasto-ominaisuuden Orbit Foxiin – tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisuus löytää malleja, jotka ovat valmiit tuotavaksi sivustoilleen ja jotka ovat yhteensopivia useiden sivujen rakennuksen lisäosien kanssa..


Elementorin sivumallipohja Elementorin sivumallipohja

Tekijä (t): ThemeIsle

Nykyinen versio: 1.2.9

Viimeksi päivitetty: 10. joulukuuta 2018

elementor-templater.zip


100% Arviot


20000 + asennukset


WP 4.4 + vaaditaan

Jotta voimme kehittää tätä ominaisuutta tavalla, joka toimii useiden teemojen kanssa, meidän on ensin luotava omat sivumallimme, Elementorista alkaen. Täten Orbit Foxin uusi sivumallimoduuli.

Samalla tavalla hankimme myös Elementor Addons -tuotteet & Widgetien laajennus. Halusimme lisätä siihen joitain ylimääräisiä widgettejä mallihakemiston kanssa – tekemällä siitä tehokkaasti "kaikki asiat Elementor" lisäosien laajennus.


Lisäosat ja mallit Elementorille kirjoittanut Sizzify Lite lisät & Mallit Elementorille kirjoittanut Sizzify Lite

Tekijä (t): ThemeIsle

Nykyinen versio: 1.3.2

Viimeksi päivitetty: 26. maaliskuuta 2020

elementor-addon-widgets.zip


96% Arviot


70000 + asennukset


WP 4.4 + vaaditaan

Tätä varten loimme erillisen Composer-moduulin "täysleveät sivumallit" ja toinen "mallikirjasto." Nämä moduulit voidaan nyt jakaa useille laajennuksille.

Tällä tavoin, jos haluamme muuttaa jotain tai lisätä yhteensopivuutta tietyn teeman kanssa, muutokset voivat levitä useille tuotteille. Vaikka tuotteilla voi olla erilainen tarkoitus, niillä voi silti olla osittaisia ​​toimintoja.

Käytimme samaa lähestymistapaa uudessa sisältömuodossa, jonka kehitimme työskentelemään Beaver Builderin, Elementorin ja Gutenbergin kanssa (voimme kääriä tämän myös erilliseen Gutenbergin lisäosien laajennukseen)..

Näiden pienempien, kapeiden laajennusten vapauttaminen samalla, kun työskentelet suurempien, yleiskäyttöisempien laajennusten parissa, on hyödyllinen monista syistä. Heistä tärkein on, että sen avulla voimme hyödyntää aiemmin tekemämme työtä, hyödyntää sitä useita kertoja ja rakentaa kestävämpää kassavirtaa, kuitenkaan vaarantamatta pitkän aikavälin strategiaamme.

Teemat voittoon! ��

Olemme nostamassa asioita ThemeIslessä, suunnilleen 1-2 vuodessa kuukaudessa melkein 1-2 julkaisua kuukaudessa. Varmistamme, että jokainen tilaaja saa arvon jäsenmaksustaan.

Esimerkiksi viime aikoina onnistuimme kehittämään ja käynnistämään uuden lapsiteeman Hestialle, nimeltään Orfeo.

Orfeo

Käynnistysstrategia toimi melko sujuvasti, ja teema sai 3000 aktiivista asennusta vain noin kolmessa viikossa.

Kumppanuus, joka meillä on Luova Tim auttoi paljon täällä. He tekevät uskomattomia suunnittelutöitä, ja koska Hestia rakennettiin heidän Material Pro -sarjansa päälle, meillä oli melko helppoa mukauttaa toinen heidän sarjansa – Paperi 2 – Orfeolle..

Lähikuukausina sisällytetään todennäköisesti myös joitain heidän muista malleistaan. Tämä, esimerkiksi näyttää hyvältä pohjalta uudelle lapsiteemalle.

Tämän lisäksi Hestia on edelleen teema, joka vie aikamme suuren osan, ja siitä huolimatta, ettemme ole tehneet siihen mitään merkittäviä muutoksia. Kaiken asianmukainen ylläpito ja testaaminen vie paljon aikaa yksin.

Vain nopeasti henkilökohtaisista tavoitteistani ja haasteistani; Suunnittelen tehdä enemmän tilaa ja ottaa aikaa harkita strategiaamme, suunnittelua ja auttaa uusien joukkueiden jäsenyyteen.

Voi, ja vielä yksi tärkeä asia, ThemeIsle hyväksyttiin mediakumppaniksi WordCamp Europe 2018: lle. Tämä on hieno tunnustus työstämme, jota teemme WordPress-yhteisössä, enkä voinut olla innostunut tulevasta tapahtumasta!

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map