Läpinäkyvyysraportti # 35 – Vuoden 2017 katsaus (ja mikä on meille seuraava)

Läpinäkyvyysraportti # 35 – Vuoden 2017 katsaus (ja mikä on meille seuraava)

Läpinäkyvyysraportti # 35 – Vuoden 2017 katsaus (ja mikä on meille seuraava)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 35. julkaisuun (joulukuu 2017). Tässä sarjassa yritän jakaa kaiken, mitä tapahtuu liiketoiminnassamme kulissien takana (ainakin mielenkiintoisimmat asiat) plus joitain henkilökohtaisista ajatuksistani ja oppeistani. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Huolimatta siitä, että kuukausi oli lyhyempi, meillä tapahtui vielä melko vähän asioita joulukuussa. Tässä on kaikkea kaikkea, samoin kuin vuoden 2017 arvostelu ja suunnitelmat eteenpäin:

Uusien sivuprojektien saaminen käytöstä

Aloitimme viime kuussa kaksi pientä sivuprojektia, joista toinen on valmisteilla. Päätavoite on sama kuin koskaan – kokeilla ja oppia. Periaatteessa haluamme testata muun tyyppistä sisältöä ja nähdä, kuinka ne toimivat nykyisten tarjouksidemme sisällä.

Alkaen:

(1) Ilmainen kuvakepaketti – nyt ladattavissa

ThemeIsle-kuvakkeet

Meillä on nyt oma ilmainen kuvapaketti – saatavana ThemeIsle-sivustosta!

Otamme asioita hitaasti, julkaisemalla nyt vain 100 kuvaketta. Koska pakkaus ei ole niin suuri, saimme viettää enemmän aikaa varmistaaksemme, että kuvakkeet ovat todella korkealaatuisia.

Pakkaus on täysin ilmainen. Kuvakkeet ovat eri muodoissa: AI, Sketch, PNG ja CSS.

kuvakkeet

Tämä oli pehmeä käynnistys, vain muutamalla perustiedotuksella kautta Tuotemetsästys ja useat suunnittelijoiden sosiaaliset kirjanmerkkisivustot. Kuvakepakkaus sai alun rakkauden ja yli 5000 kävijää.

Uskon, että kuvakkeiden ja muiden luonteeltaan samanlaisten muotoiluelementtien julkaiseminen on hyvä tapa antaa takaisin yhteisölle. Aina on joku, joka voi hyötyä näistä asioista työskennellessään omien projektiensa parissa.

Tämä pakkaus on meille periaatteessa häviämätön tuote. Tarkoitan, vaikka kukaan ei lataa tätä, saamme silti hyödyntää kuvakkeita itse integroimalla ne tuotteihimme. Kuten huomaat, kuvakkeet ovat hieman monimutkaisempia kuin mitä saat esimerkiksi Font Awesome -asioista, joten voit käyttää niitä niissä hiukan kapeammissa sovelluksissa.

Voit vapaasti ladata (ja muokata) kuvakepaketti ja käytä sitä projekteissasi!

(2) Uusi kuratoitu uutiskirje tekniikasta

bizzarodevs

BizzaroDevs on Chrisin uusi projekti. Se on kuratoitu uutiskirje kaikesta, mikä on hienoa, epäselvää tai kenties jopa outoa tekniikkatilassa (mukaan lukien myös WordPressiin liittyvät aiheet).

Se lanseerattiin vain muutama viikko sitten. Chris on aika omistautunut tekemään tästä yhdestä teoksesta!

Tarkista se ja kerro meille mitä ajattelet!

yritysostot!

Okei … vain yksi hankinta, eikä mitään valtavaa. Mutta tämä mielestäni osoittautuu erittäin hyödylliseksi meille eteenpäin!

Olemme hankkineet suosituimpia valikkokuvakelaajennuksia, osuvasti nimettyjä valikkokuvakkeita.


ThemeIslen valikkokuvakkeet ThemeIslen valikkokuvakkeet

Tekijä (t): ThemeIsle

Nykyinen versio: 0.12.2

Viimeksi päivitetty: 27. huhtikuuta 2020

menu-icons.zip


98% Arviot


200000 + asennukset


WP 4.3 + vaaditaan

Sillä on lähes 100 viiden tähden arviota, yli 100 000 aktiivista asennusta, ja se on laajennus, jota olemme suositelleet käyttäjillemme jo kauan.

Laajennuksen selitys on helppoa – se antaa sinulle mahdollisuuden sisällyttää kuvakkeita valikkokohtien rinnalle. Todella suoraviivainen, mutta uskomattoman hyödyllinen ominaisuus.

demo:

valikkokuvakkeet

Ryhmän kasvattaminen edelleen

Uskon, että olemme onnistuneet rakentamaan mahtava joukkueen vuosien varrella! Silti on muita alueita, joilla voimme parantaa. Siten:

(1) Lisää freelancereita aluksella

Erityisen hyödyllistä on löytää ihmisiä, joiden kanssa voimme työskennellä, kunhan on käsillä oleva projekti.

Esimerkiksi juuri nyt, kun joku markkinointitiimistä tarvitsee kuvan tai graafisen kuvan, on melko vaikeaa saada se ajoissa. Koska meillä ei ole tarpeeksi työtä kokopäiväiseen tehtävään, työskentely muutaman luotettavan freelancerin kanssa olisi täydellinen ratkaisu. Se antaisi meille enemmän joustavuutta ja myös yksittäisten joukkueiden olla riippumattomampia.

Haittapuolena on, että freelance-toiminnan luonteesta johtuen (plus minun lähestymistapaani, jonka mukaan en arvioi ketään tuntikohdansa perusteella portista, vaan katson pikemminkin lopputulosta), saattaa olla turhauttavaa, että joku näkee freelanceria. ansaitsee viikon palkan murto-osassa aikaa.

Viestintä + läpinäkyvyys auttavat toivottavasti ymmärtämään paremmin noita asioita ja auttavat kaikkia ymmärtämään, että kaikella on hyvät ja huonot puolensa. Esimerkiksi vain pieni osa freelancerin työpäivästä on laskutettavissa olevia tunteja.

(2) Tuo lisää harjoittelijoita

Saatuaan ratkaistuaan organisatoriset ja tekniset haasteet olemme nyt tilanteessa, jossa voimme alkaa tuoda kokemattomia ihmisiä alukseen, kouluttaa heitä ja auttaa heitä asettumaan markkinoille..

Periaatteessa näin aloitimme yrityksen perustamisen, ja se on toiminut meille hämmästyttävän hyvin. Koska keskitymme ihmisiin ja halu auttaa kaikkia kasvamaan, olemme onnistuneet pääsemään sinne, missä olemme nyt.

Yrityksellä (ehkä) monimutkaisempi henkilökohtainen rakenne (jossa harjoittelijat työskentelevät kokeneempien ihmisten alla) auttaa meitä myös perustamaan itsenäisempiä alaryhmiä omien johtajiensa kanssa. Olemme työskennelleet tämän mielessä jo jonkin aikaa, ja olen nähnyt joidenkin parantavan johtamistaitojaan huomattavasti. Toivon, että he jatkavat kasvuaan vuonna 2018 ja tekevät mukavammasta tehdä tärkeitä päätöksiä yksin.

2017 katsauksessa, ja jatkamme eteenpäin

Aloitetaan siitä, mikä ohjaa tätä koko yritystä:

(1) Tuotteet ��

2017 oli kriittinen WordPress-teemaliiketoimintamme kannalta. Onneksi onnistuimme saamaan riittävän hyvässä kunnossa, mikä tekee liiketoiminnasta kestävän riippumatta mahdollisista mahdollisista heilahteluista.

Plugins-puolella keskitymme pääasiassa nykyisten pluginien ylläpitämiseen ja kirjoittamiseen ja parantamiseen. Ei ollut kovinkaan tärkeää yrittää keksiä uusia juttuja ennen kuin suurin osa tunnetuista ongelmista on ratkaistu.

Koska tämä on nyt pääosin tehty, voimme vihdoin tutkia uusia mahdollisuuksia ja kiinnittää myös riittävästi huomiota OrbitFox ja sen suunta.

(2) Sisältö ✍️

2017 oli vuosi, jolloin esittelimme monimuotoisuutta ja aloimme kokeilla uuden tyyppisiä sisältöjä – lähinnä visuaalista sisältöä ja video-.

Tämä on maksanut tietyssä määrin, mutta paljon on vielä tehtävä asioiden parantamiseksi, oikean rytmin saavuttamiseksi ja tyylin / ilmeen löytämiseksi, joka on tunnistettavissa ja erottuu.

Edellä mainitun lisäksi, vaikka olisinkin halunnut tehdä tämän aikaisemmin, työskentelemme vuonna 2018 sosiaalisen median tilan laajentamiseksi (meillä on Revive.Sosiaalinen blogi) sekä mukauttaa sisällön luomisprosessejamme ja saada uudet toimittajat mukaan.

Joten vaikka olemme tyytyväisiä kirjoitetun sisällön laatuun toistaiseksi, vuosi 2018 liittyy lähinnä videoon ja työskentelemme sisällön toimittamisen ja kuluttamisen parantamisen parissa.

Itse CodeinWP-blogi ei kasvanut paljon vuonna 2017, mutta kokonaisliikenteemme kasvoi silti melko vähän ThemeIslen vuoksi. ThemeIsle-blogi on kasvanut 7x viime vuoteen verrattuna!

ThemeIsle-liikenne

Olisi hienoa nähdä blogi kaksinkertaisena vuonna 2018 (toivottavasti), jota pidän valtavana menestyksenä.

Pyrkimykset monipuolistaa sisältöä – kaiken videotiedon tullessa sisään – kuitenkin vievät keskittymisen toisinaan ThemeIsle-blogiin. Olemme jatkuvassa aivoriihivaiheessa selvittääksemme, kuinka voimme päästä siitä.

Pikatilastot – julkaistujen viestien lukumäärä vuonna 2017:

  • CodeinWP: 86
  • ThemeIsle: 199
  • Revive.Sosiaalinen: 25

(3) Palvelut ��‍

Olen edelleen hieman vastahakoinen tästä, mutta suunnittelen ponnistelevani hieman enemmän keinojen löytämiseen liiketoiminnan palvelualojen käynnistämiseksi uudelleen. Kuten olen aiemmin kirjoittanut, tämä on jotain, joka on melko kaukana pääpainosta, mutta todennäköisesti silti jotain, jota kannattaa kokeilla.

Kaiken kaikkiaan 2017 oli hyvä vuosi tiimimme, tietomme kasvattamisen ja tulovirtojen monipuolistamisen kannalta.

Toisaalta kokonaistulos oli silti pienempi kuin vuonna 2016. Vaikka tämä ei huolestuttakaan minua liikaa. Toivottavasti kasvattamme tuloksia vähintään 50% vuoden loppuun mennessä. Kuulostaa upealta, mutta on oikeasti järkevää odottaa tarkastelemalla nykyisiä toistuvia tulojamme ja sen käyttäytymistä.

Puhuttaen puhtaasti henkilökohtaisesta näkökulmasta vuosi 2017 näytti "kovemmin" minulle tietyistä näkökohdista. Tämä oli kuitenkin tarkoituksellista. Tarkoitan, päätin lopettaa karkaamisen huonoista tunneista, ahdistuksesta ja muista ongelmista. Sen sijaan yritän vain antaa kaiken, joka uppoaa sisään, ja yritän päästä asioiden juureen. Aluksi epämiellyttävä, mutta pitkällä tähtäimellä tällainen asia auttaa sinua paremmin ratkaisemaan ongelmasi.

Päätin myös työskennellä vähemmän tänä vuonna, lukea enemmän ja enemmän "ajattelu sängyssä" aika, joka viime vuosina oli lähellä 0. Minulla oli tapana lähinnä vain etsiä tapoja tulla "menestyvämpi" kellon ympäri. Yritän antaa osien siitä mennä nyt, ja annan vain itselleni vapaata aikaa. Tämä saa minut (pieni) huolestumaan ammatillisesti viisaasti, mutta luulen vain, että näen vain kuinka asiat pelataan.

Vaikka en ole rikkaampi eikä menestyvämpi, tunnen olevani nyt vain hieman viisaampi. Toivottavasti opiskelen vuonna 2018 olemaan rauhassa vanhojen tunteiden ja muistojen suhteen ja pysymään optimistisena tulevaisuuden suhteen.

Voi, ja ennen kuin unohdan, lupasin sinulle joitain kuvia vuotuisesta Secret Santa -aloitteesta. Tässä on joitain vaihdettuja lahjoja:

Yllätys yllätyssanta1
Yllätys yllätyssanta4
Yllätys yllätyssanta3
Yllätys yllätyssanta2
Yllätys yllätys (videon poistaminen boxista)

Rakkaus salaiselle joulupukille

Hei, joten joulu on jo kauan mennyt. Kuitenkin loistavalla blogin toimittajalla on jotain mitä hänellä on sanottava. Ota se pois veli

lähettänyt ThemeIsle maanantaina 8. tammikuuta 2018

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector