Läpinäkyvyysraportti # 34 – Onko musta perjantai hyvä kauppiaille?

Läpinäkyvyysraportti # 34 – Onko musta perjantai hyvä kauppiaille?

Läpinäkyvyysraportti # 34 – Onko musta perjantai hyvä kauppiaille?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 34. versioon (marraskuu 2017). Tämä on sarja, jossa jaan ja keskustelen mielenkiintoisimmista tapahtumista, hankkeista ja oppimista yrityksen päivittäisistä kokemuksista. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Ensinnäkin, musta perjantai … onko siihen jotain, johon sinun pitäisi osallistua? Sekä asiakkaan näkökulmasta että kauppiaan näkökulmasta?

No, entinen johtuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja tavasta, jolla teet ostoksesi vuodeksi, mutta jälkimmäinen on vähän monimutkaisempi asia. Toisaalta, jos sinulla on tuote ja olet valmis tarjoamaan alennusta, voit todennäköisesti tehdä hyviä myyntiä.

Mutta tarkistaako matematiikka siinä käytännössä? Toivon voivani antaa sinulle joitain yksityiskohtia tästä tänään.

Vain muistutukseksi, me osallistuimme tämän vuoden mustaan ​​perjantaihin kahdella eri tavalla: (1) meillä oli Black Friday -myymälä ThemeIslessä, ja (2) Laadimme todella yksityiskohtaisen luettelon parhaista Black Friday -tarjouksista WordPressille ja "verkkoasioita" täällä blogissa.

Minulla on vihdoin tietoja siitä, kuinka kaikki meni:

Tulokset teemapäivän Black Friday -myynnistämme ThemeIslessä

Tämä vuosi oli ensimmäinen kerta, kun otimme todella käyttöön täydellisen, koko sivuston kattavan automaattisen alennuksen – joka koskee kaikkia ostoksia, ilman kuponkikoodia. Mainostamme myös tätä tarjousta melko paljon.

Lyhyt tarina, myynti oli noin kaksinkertainen, mitä he yleensä ovat.

Älkäämme kuitenkaan saako olla liian optimistisia tästä. Kun otetaan huomioon mainoksiin käytetty summa ja tukikustannukset, ei näytä siltä, ​​että tämä koko hulluus olisi vaivan arvoinen.

Tarkoitan, että meillä on todennäköisesti vielä ensi vuonna tarjouskampanja, mutta tuolloin teemme sen enemmän ihmisten odotusten perusteella (koska jotkut mahdollisista asiakkaistamme saattavat odottaa mustaa perjantaia) viikossa ostaakseen) eikä taloudellisista syistä. Varmasti, emme ota niin paljon vaivaa mainostaaksemme näitä mustan perjantain tarjouksia.

Kaiken kaikkiaan en sano, että musta perjantai on jotain vältettävää, mutta kaikki riippuu tuotteestasi. Minulla on esimerkiksi ystävä, jolla on samanlainen liiketoiminta, ja heidän Black Friday -myyntinsä pyörivät 10x tavalliseen määrään verrattuna.

Olen kuitenkin utelias kuulemaan sinusta tämän. Jos sinulla oli oma Black Friday -kampanja tänä vuonna, miten se meni?

Musta perjantai roundup CodeinWP: llä – oppimme

Tietojen kerääminen tästä on melko vaikeaa. Mutta ennen kuin päästään yksityiskohtiin, annan vain myöntää yhden asian:

Jo ennen kuin jatkoimme työskentelyä tämän vuoden kierroksella, päätimme, että emme todennäköisesti tee sellaista virkaa ensi vuonna. Tai ainakin ei nykyisessä muodossaan.

Asioiden ulkonäön perusteella liian monet muut blogit hyppäsivat vaunuun tänä vuonna ja tekivät täsmälleen saman asian. Tämä tekee viestistämme vain uuden kaupan kokoamisen, ja tämä ei ole asia, johon pyrimme. Haluan uskoa, että jahtaamme aina ainutlaatuista näkökulmaa ja teemme jotain erilaista.

Toisessa huomautuksessa tämän viestin kokoaminen ja päivittäminen päivittäin (koko mustana perjantaina ja cyber maanantaina) oli paljon – paljon! – työn. Saimme satoja sähköposteja, kommentteja ja lähes 200 merkintää meidän kauttamme "lähetä tarjouksesi" muodostavat. Toisin sanoen kaikki ja heidän koiransa halusivat mainostaa Black Friday -tarjoustaan, ja heidän kaikkien esittäminen vaati paljon työtä.

En kuitenkaan valitse täällä. Olemme iloisia siitä, että pystyimme auttamaan joukkoa pienempiä yrityksiä ja myyjiä – listasimme kaikille voimassa olevan, hyvän näköisen tarjouksen. Vaikka päivän päätteeksi se on aivan liian paljon työtä, kaikki otettiin huomioon.

Teemme varmasti jotain erilaista ensi vuonna. Ajattelen jotain tämän suuntaan, "ostamme / ostamme tuotteita ja miksi." Se näyttää aitoimmalta ja todennäköisesti myös arvokkaammalta, koska saamme valaista hieman harvoja tarjouksia, joiden mielestämme todella on kerran vuodessa mahdollisuus. Esimerkiksi tänä vuonna sain ES6 JavaScript -kurssi joukkueelle ja suosittelen mielelläni sitä myös muille ihmisille.

Jos ihmettelet, tässä on tämän vuoden Mustan perjantain roundup-viestin liikenteenumerot:

Musta perjantai tilastot

OrbitFox… "kiertää mikä?"

Olen ehkä maininnut tämän kerran tai kahdesti aiemmissa mietinnöissä. Pohjimmiltaan, OrbitFox on meidän "Jetpack-vaihtoehto" kytkeä. Ajattelin, että soittaminen helpotti tiivistelmän tekemistä siitä, mitä plugin tekee, sen sijaan, että yrittäisin keksiä minkäänlaista hissipiiriä. Mutta tänään voin vihdoin jakaa lisää.

Olemme poimineet viime aikoina kehitysprosessissa höyryä ja löytäneet potentiaalisen mielenkiintoisen suunnan, jonka voimme viedä laajennuksen mukana. Olen kuitenkin edelleen melko hämmentynyt siitä, kuinka meidän pitäisi markkinoida sitä.

Kotelon alla OrbitFox – laajennuksen virallinen nimi – on hieno "WordPress-laajennuslaajennus" joidenkin hyödyllisten moduulien kanssa, jotka ovat muuten liian pieniä omille lisäosilleen. Näitä ovat muun muassa sosiaalisen jaon kuvakkeet, valikkokuvakkeet, ilmainen stock photo Finder ja lippulaivaominaisuuksemme – Template Directory -moduuli.

Mikä on Template Directory -moduuli?

Lyhyesti sanottuna moduulin avulla voit helposti tuoda ja muokata kasvavaa aloitussivujen ja muiden sivumallien kokoelmaa, jota voit käyttää teeman kanssa.

Jotta voimme tehdä niin, luotamme Elementoriin taustalla, mutta käyttökokemus on todella suoraviivainen ja yksinkertaistettu. Parantaaksemme tämän moduulin kykyä integroimalla se toiseen moduuliin joidenkin ylimääräisten Elementor-lisäosien kanssa.

Miksi olen niin innoissani siitä?

Kuvittele kokoelma 100 (-ish) ilmaista mallia, jotka voivat toimia melkein minkä tahansa teeman kanssa ja kaikkien tärkeimpien sivujen rakentajien kanssa (voivat olla Elementor, Beaver Builder tai Gutenberg).

Voit esimerkiksi saada verkkosivustosi toimimaan kaksikymmentäseitsemäntoista (yhdessä OrbitFoxin kanssa) ja silti pystyä hyödyntämään kaikkia näitä hienoja malleja. Todellinen teema-agnostinen lähestymistapa. Tämän pitäisi olla helpompi laajentaa, muokata tai käyttää uudelleen.

Ajattele sitä tällä tavalla; sinulla on todennäköisesti teema, josta pidät monista syistä (olipa kyse typografiasta, minimalistisesta suunnittelusta, SEO, mikä tahansa), ja sinulla on todennäköisesti myös suosikkisivusi rakentaja. Joten nyt sen sijaan, että tarvitsisit luottaa vain siihen, mitä nämä kaksi tekevät, voit asentaa OrbitFoxin, valita mallin ja olla varma, että se integroituu oikein – sekä teeman että rakennuslaajennuksen kanssa, riippumatta mitä ne voivat olla.

Mitä seuraavaksi?

Minun haasteena on nyt valita oikea suunta OrbitFoxin kanssa. Keskity malleihin – varmista, että ne ovat niin hyviä kuin voivat olla? Tai keskity Gutenbergiin – tekemällä kaikesta yhteensopivaa? Tai ehkä keskittyä tarjoamaan mahdollisimman monta moduulia?

Emme ole vielä varmoja. Tärkeää on kuitenkin, että olemme onnistuneesti onnistuneet ottamaan käyttöön melkein hyödyttömän laajennuksen, jonka pakotimme rakentamaan Zerif Lite -teeman keskeyttämisen seurauksena, ja nimeämään se uudelleen jotain, josta voi olla todella hyötyä.

Aloittaaksemme tämän, kävimme läpi toisen yrityskaupan. Ostimme 10+ Elementor -malleja, mukaan lukien Johannes of AnalogWP. John on yksi taitavimmista suunnittelijoista, joita olen tavannut, ja aiomme nähdä kuinka voimme jatkaa yhteistyötä tulevaisuudessa.

Joten mene OrbitFox ja tarkista se! Toistaiseksi se toimii täydellisesti Hestia ja Zerif Lite.


Orbit Fox kirjoittanut ThemeIsle Orbit Fox kirjoittanut ThemeIsle

Tekijä (t): Themeisle

Nykyinen versio: 2.9.8

Viimeksi päivitetty: 28. huhtikuuta 2020

themeisle-companion.zip


96% Arviot


400000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

Entä Gutenberg?!

Gutenberg on taas kaikki mitä puhutaan WCUS: n jälkeen. Juuri tämä tapahtui suunnilleen puoli vuotta sitten myös WCEU-kauden aikana.

Jaoin tuolloin siitä mielipiteeni, ja mikään ei ole muuttunut sen jälkeen. Jos olet kehittäjä, paras tapa tehdä:

  1. Kokeile neliötilaa. Tule joihinkin neliöryhmiin ja ymmärrä kuinka ihmiset käyttävät lohkoja.
  2. Käytä Beaver Builder / Elementoria ja ymmärrä, kuinka ihmiset käyttävät siellä myös sisältölohkoja.

Gutenberg ei ole mitenkään uusi konsepti, jos tarkastellaan hieman laajemmin suuntaa, johon verkkosivumarkkinat ovat menossa. Se on vain yritys standardisoida monia muualta löytyviä elementtejä ja mukauttaa niitä laajaan WordPress-ekosysteemiin – ei vain yrittää resonoida DIY-ihmisten ja verkkosivustojen kehittäjien kanssa, vaan myös suuren yleisön kanssa.

Kaiken kaikkiaan WordPress-teemojen kokonaisuus on vähentynyt suosionsa viimeisten viiden vuoden aikana (katso termi "WordPress-teemat" Google Trendsissä), ja Gutenberg yksinkertaistaa sitä.

teemat trendit

On vaikea nostaa kantaa ihmisiin, jotka mieluummin kevyeen teemaan + kokoelmaan uudelleenkäytettäviä komponentteja tai malleja monimutkaisemman monitoimiteeman yli, jossa on runsaasti valintanäyttöjä.

Sama asia voi tapahtua myös laajennusten kanssa. Kehittäjän pitäisi olla melko helppoa rakentaa esimerkiksi lomakelohko Gutenbergille itsenäisen lomakelisäosan sijaan.

Mutta älä ymmärrä minua väärin, emme ole tuomittu millään tavalla. Nämä asiat muuttuvat vähitellen, ja kaikki osallistuvat mukautuvat. Mahdollisesti hieno asia voi olla, että WordPress-markkinat voivat kasvaa kokonaan houkuttelemalla entistäkin rentompia käyttäjiä. Tämä voi tarkoittaa kasvavia markkinoita suoralle asiakastyölle.

Jos noudatat ajattelutapaani, voit ymmärtää, miksi nojaan kohti alusta-agnostiikkaa tai SaaS-ratkaisua. Esimerkiksi isännöintiyritykset tai varmuuskopioratkaisut tai jopa Jetpack hyötyvät näistä muutoksista suoraan. Sama agentuureille (minkä vuoksi etsimme myös henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita käynnistämään jälleenmyymäläkonttorimme CodeinWP.com-sivustossa) ja sisältösivustoille (siksi olemme investoineet sisältötarjontaamme jo jonkin aikaa).

Sisäiset prosessit

Viimeiseksi halusin seurata työprosessejamme ja muita yrityksen sisällä tapahtuvia sisäisiä asioita (mainitsin tämän myös edellisessä raportissa).

Kaiken läpi ajatteleminen kulutti taas paljon aikaa aikani. Olen edistynyt ryhmäkokouksissa, oppinut joukon ja aloittanut parannuksen. Nimittäin:

��

Olemme sitoutuneet voimakkaasti jatkuvaan oppimiseen. Kuten mainitsin, sain ES6 JavaScript -kurssi joukkueelle, ja myös a Puuhun rakennettu maja yritystilaus.

����

Olemme juuri lopettaneet talven "hackathon," mikä oli aika hauskaa (ainakin mitä joukkue sanoi)! Mielestäni tämä on hieno tapa jakaa tietoa joukkueiden välillä ja parantaa viestintää. Pidämme yksinkertaistettua käynnistys-viikonloppurakennetta. Kaiken kaikkiaan pidän tätä asiana, joka jokaisen teknologiayrityksen tulisi tehdä.

��

Olen ehkä maininnut tämän aiemmin, mutta yrityksemme perustaminen on melko mahdotonta, koska puuttuu parempi sana. Periaatteessa meillä on toimisto Bukarestissa, jossa suuri osa tiimistä työskentelee sieltä. Mutta paitsi, että meillä on myös toinen puoli joukkuetta työskentelemässä etäyhteydessä – jotkut romanialaiset, mutta myös ihmiset ympäri maailmaa.

Ongelmana on, että kaikki näyttää olevan toimistokeskeisempää, koska siellä on niin paljon joukkueen jäseniä. Tämä saattaa tuntua kovalta muulle etätyössä työskentelevälle joukkueelle – he saavat ainakin osittain kuvan siitä, etteivät he ole missä toiminta tapahtuu, jos se on järkevää.

Laskiesimerkiksi, jos yritykselläsi on jakelu kokonaan, se ei ole ongelma. Kaikki ovat kaikkialla, eikä siellä ole mitään keskitettyä, ei pääkonttoria, joten ei ole mitään puuttumisen tunnetta.

Kokeilemme jatkuvasti ja etsimme ratkaisuja, mutta se ei ole helppo tehtävä. Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että monimuotoisella / hajautetulla yrityksellä on suurempi joustavuus, mikä helpottaa markkinoiden muutoksiin sopeutumista. Kirjoitin siitä jo jonkin verran edellisessä mietinnössä.

��

Viimeiseksi, koska olen edelleen vaikuttunut siitä, tässä on syntymäpäivälahja, jonka sain joukkueelta:

kakku

… Toimitettu suoraan kotiovelleni. Olen kiitollinen tuesta, jonka tiimi on antanut minulle monien kokeilujen aikana, joita olen tehnyt työnkulkuihimme … ja kakun puolesta! ��

Muuten, seuraavassa raportissa meillä pitäisi olla valokuvia vuotuisesta Secret Santa -aloitteesta. Pysy kanavalla!

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector