Läpinäkyvyysraportti # 29 – Aloittamisesta on kulunut 5 vuotta

Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 29. painokseen (kesäkuu 2017). Tämä on sarja, jossa jaan kaiken, mitä CodeinWP: ssä ja ThemeIslessä on tapahtunut, liiketaloudellisesti. Yritän päästä mahdollisimman yksityiskohtiin ja tehdä siitä myös mielenkiintoinen lukeminen. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Tehdään jotain epätavallista tässä raportin painos. Kuten otsikosta näet, se on viides vuosipäivä täällä CodeinWP: ssä, tai pikemminkin 5. vuosi, kun olemme osallistuneet WordPressiin! ��

Joten mitä minulla on sinulle täällä on aikajanan viesti. Tässä on mitä matkamme on tähän mennessä ollut, tärkeimmät virstanpylväät, plus siihen, mihin aiomme siirtyä tulevaisuudessa. Nauttia:

2012:
Alkuja


Aloitamme CodeinWP.com -yrityksen neljänä joukkueena, jolla on yksinkertainen HTML-sivu.

Kuten näet, "mieltymys" ei ole sana, jota kukaan käyttäisi kuvaamaan tätä luomista. Siitä huolimatta olemme innostuneita saamaan pallon liikkumaan tarkkailemalla muiden WordPress-tilan kehittäjien ponnisteluja.

Ei pääomaa. Ei rahoitusta. Ei copywriting-taitoja. Ja vain tämän viimeisen asian korostamiseksi, tässä on Tietoja-teksti:

Kuka takana CodeinWp.com?
Vuonna 2010 perustetun yrityksen takana oleva tiimi on erittäin motivoitunut ja dynaaminen. CodeinWP.com -yrityksen perustajat aloittivat idean tarjota pääsy palveluihin, jotka muuntavat mallit (psd, png, ai) WordPressiksi.

(Huomaa pääoman P ja jopa pääoman W puute WordPressissä. Mutta poistun.)


Aloitamme tarjoamisen "PSD WordPressiin" palvelut. Ei tuotteena, vaan palveluna, koska jokaista tilausta käsitellään manuaalisesti, eikä sitä todella voida automatisoida tehokkaasti (ainakaan emme näe miten).

2013:
CodeinWP-blogin perustaminen ja liittyminen sisältöpeliin


Koska bloggaaminen on seuraava iso asia tai pikemminkin se on ollut asia jo pitkään, olemme päättäneet perustaa myös oman blogin.

CodeinWP-blogi on syntynyt ja julkaistu ensimmäinen artikkeli: WordPress Free Themes – Don’t Use Them. Emme ole poistaneet sitä vain historian vuoksi. Älä tuomitse sisällön perusteella.

Luomme myös ensimmäisen WordPress-teemamme – CreativeMag. Tämä on kumppanuutta icanbecreative.com. Tavoitteena on näyttää potentiaalisille asiakkaille, mitä voimme tehdä työskentelemällä WordPressin rajoissa.

Yritämme myös olevan esitelty WordPress.org-sivustossa, toivoen, että ihmiset näkevät meidät siellä ja vievät sitten liiketoimintansa CodeinWP.com-sivustolle..


Meillä on ensimmäinen iso asiakas "PSD WordPressiin" – Qualtrics. Kun sanon "iso" Tarkoitan brändiviisaita, ei tuloja viisaita. Kuinka saamme asiakkaita? No, yksi tapa on seurata ihmisiä joukossa Twitterissä ja toivoa sitten, että he selviävät tekemämme profiilin katsomalla… "PSD WordPressiin" sellainen, ettei siinä ole tilaa arvaamiseen.


Tilamme mukavan luotavan WordPress-oppaan / e-kirjan. Olemme innoissamme, mutta huomaamme myöhemmin, että se on koottu lähinnä muista lähteistä – lähteistä, joiden lupaa meillä ei ole. Voit silti nähdä oppaan Wayback Machine -palvelun kautta (täällä).

Katso tästäCodeinWP-opas

On selvää, että Amazon hylkää e-kirjan. Se on tosiasia, jolla havaitsemme, että sisältö on kopioitu. Ja kyllä ​​hauskaa, että suurimman osan sisällöstä on itse kirjoittanut henkilö, jonka palkkaamme toimittajana myöhemmin. Hän ei välittänyt sisällön kaapamisesta … ainakin mitä hän sanoo.


Tietoja-sivumme kehittyy hieman vain tarjonnan selkeyttämiseksi.

Katso tästäCodeinWP-2

2014:
Teemoihin pääsy ja ThemeIslen aloittaminen


Aloitamme julkaisemalla CodeinWP-teemat. Aluksi hakemistossamme on vain neljä teemaa.

Se näyttää siltäCodeinWP-teemat

Kuten huomaat, tehokas teemaesitys ei ole vahvin kohta.


Alkuperäinen sisältöprojektimme – epäonnistunut e-kirja / opas – saa minut ymmärtämään, että pelkkä artikkeleiden ostaminen verkosta ei ole paras idea. Olen päättänyt kysyä ympäri ja palkata toimittajan, joka voi auttaa asioissa perusteellisemmin.

Hänen ensimmäinen viestinsä julkaistaan ​​sivustolla … edelleen verkossa.


Päästämme eroon 300 dollarin hinnoitteluvaihtoehdosta ja rakennamme pääsivun uudelleen.

Lisäämme "Hanki tarjous" -painike ja huomautus siitä, että hyväksymme töitä, jotka alkavat 650 dollarista.


Aion työskennellä sivuston mainostamisessa voimakkaasti.


Tietoja-sivulla on toinen iteraatio, joka edelleen parantaa.

Katso se täältäCodeinWP-3


Suunnittelemme blogin uudelleen. Joidenkin pienten täällä ja siellä tehtävien oikaisujen lisäksi, muotoilu on edelleen verkossa tänäkin päivänä.

Vielä melkein ei liikennettä tule blogiin …


Julkaisemme ThemeIsle.com ��

Voit nähdä (jonkin verran) koko tarinan ThemeIslen takana oma Tietoja-sivu. Lyhyesti sanottuna, saamme idean matkalla – työskentelemällä ulkomailla. Olemme jo polvillaan WordPressissä, työskentelemme joihinkin teemoihin, verkkosivujen suunnitteluun ja niin edelleen, joten päätämme vain antaa tälle.

ThemeIsle.com-sivuston suunnittelu on pysynyt melko muuttumattomana.

(Mielenkiintoista, että viisi teemaa, jotka esiteltiin sivuston käynnistyessä, ovat nyt kaikki eläkkeellä. Voit lukea lisää siitä ja kokonaisuudesta) ThemeIsle-tarina Indie-hakkereista.)

2015:
Kasvun vuosi


Päätin aloittaa avoimuusraporttien laatimisen. Ensimmäinen julkaistaan ​​verkossa 13. maaliskuuta 2015.


Olemme mukana ensimmäisessä WordCamp Europe -sivustossamme Sofiassa. Olemme siellä neljän hengen joukkue.


Eri tarjousmenetelmämme alkavat maksaa, kokeilemme vielä kuponkeja ja pystymme lopulta varmistamaan mukavan teemamyynnin. Ei valtava, mutta tarpeeksi saadaksemme meidät alkuun ja keskittymään vakavammin ThemeIsle-brändiin.

Kasvun ja siellä tarvittavan työn määrän vuoksi lopetamme aktiivisesti uusien saamisen "PSD WordPressiin" asiakkaita CodeinWP: ssä.

(Jo tänään, jos joku ottaa meihin yhteyttä asiasta, me vain viittaaamme heihin WPRiders – romanialainen toimisto, johon luotamme.)


Käynnistämme Zerif! ��

Rakennamme heti kaksi versiota teemasta, pro ja lite. Lite-versio hyväksytään WordPress.org-sivustolle ja löytää pian paikkansa "suosittu luettelo." Tämän avulla voimme tuoda uutta myyntiä ja rakentaa siten Zerifin brändiä.


Päivitämme sisältöpeliä sijoittamalla enemmän varoja korkeasti tutkittuihin artikkeleihin, ei pelkästään kertaluonteisiin viesteihin. Tämän seurauksena alamme nähdä lisää liikennettä tulevan tiellemme, ja muut bloggaajat haluavat linkittää meihin.

Jotkut vuoden 2015 parhaista sisällöistä:

 • 30 asiantuntijaa jakaa: Suosituimmat * Ilmeiset * WordPress-laajennukset, jotka tekevät sinusta paremman bloggaajan
 • Halvempia MailChimp-vaihtoehtoja WordPressille – ainoat 4 järkevää työkalua
 • Kirjoittaminen WordPressistä? Täältä löydät tilastotietoja
 • OptinMonster vs LeadPages vs SumoMe vs Thrive Leads


Joukkue kasvaa 12 henkeä.

2016:
Sisällön kaksinkertaistaminen


Parempien sisältöjen varhaisen onnistumisen seurauksena ymmärrämme, että voimme viedä tätä vielä pidemmälle sijoittamalla lisää varoja blogiin ja avaamalla mahdollisesti muita sisältökanavia.

Pääpaino: CodeinWP-blogin tekeminen yhdeksi goPro-blogeiksi WordPress-tilassa.

Yksi ensimmäisistä asioista, joita teemme saavuttaaksemme, on pitkän aikavälin sisältöprojektin käynnistäminen – WordPress-hosting-kysely. Tämän tekeminen vie paljon työtä, paljon aikaa, Excel-voimistelua, tietojen analysointia jne., Mutta se kannattaa. Kyseinen tutkimus on yksi syventävimmistä WordPress-palvelun isännöintimarkkinoiden todellisuuksista.


Siirtymme sisällön suunnittelupyrkimyksiimme Trelloon, jotta pystymme hallitsemaan paremmin koko artikkelin luomisen ja julkaisemisen prosessia.

Alamme myös tuoda uusia kirjailijoita alukselle auttamaan meitä.


Suunnittelemme CodeinWP.com: n pääsivun uudelleen, jotta voimme ohjata kiinnostuneita ihmisiä "PSD WordPressiin" oikeaan suuntaan.

CodeinWP: n nykyinen kotisivun suunnitteluCodeinWP


Aloitamme ThemeIsle-blogi! ��

Miksi kaksi WordPressiä koskevaa blogia? No, mielessämme CodeinWP on suunnattu enemmän keskipitkälle ja edistyneille WordPress-käyttäjille, kun taas ThemeIsle-blogi on tarkoitettu aloittelijoille, jotka ovat vasta aloittamassa alustan käytöstä (todennäköisesti ladattuaan jonkin teemasta).


Aloitamme ThemeIsle YouTube-kanava! ��


Olemme mukana WordCamp Europessa Wienissä 11 hengen ryhmänä.

Nähdään siellä

Vapaaehtoistyö oli paras tapa nauttia #wceu. Mahtava työ @PeterNemcok & loput miehistöstä! pic.twitter.com/xJAAFBUJEc

– ThemeIsle (@ThemeIsle) 26. kesäkuuta 2016

#WCEU #WCEUBall @ThemeIsle @photomatt Kiitos valokuvasta! �� pic.twitter.com/PZaQjw1Rfw

– Madalin Milea (@MileaMadalin) 25. kesäkuuta 2016


Muutamme nykyiseen toimistoomme ja teemme uusia vuokra-asioita. Joukkue on nyt 18 henkilöä.


Käynnistämme Revive.Social! ��

Teemme tämän erottaaksemme joitakin sosiaalisen median WordPress-laajennuksiamme ja antaaksemme heille oman tuotemerkin, lukuun ottamatta ThemeIsle- tai CodeinWP-ohjelmia.


Osallistumme WordCamp USA: hon Philadelphiassa. Melko matka meille, ja taas melkein koko joukkue on läsnä.

2017:
Tänään


Taistelemme Zerif Lite -jousituksen läpi ja opimme paljon koko prosessin ajan. Tämä auttaa meitä kasvamaan joukkueena.


Aloitamme Revive.Sosiaalinen blogi.


Puhun WordCamp Portossa ja joukossa muita kokouksia. Auttaako se minua parantamaan julkisen puhumisen taitojani? Ehkä sinä olet tuomari jonain päivänä …


Parannamme paljon organisaatiotasolla. Hanki lisää selkeyttä ja aseta strategia eteenpäin.


Julkaisemme uuden lippulaivateeman – Hestia. Odotan sen saavuttavan Zerif-suosion jossain seuraavan kuuden kuukauden aikana.


Osallistumme jälleen toiseen WordCamp Europe -tapahtumaan. Tällä kertaa Pariisissa. Jälleen lähes koko joukkue on paikalla.


ThemeIsle YouTube -kanava saavuttaa 100 videota!


Julkaisemme uuden version hosting-kyselystämme. Tässä yli 4750 vastaajaa.

Bonus

Huolehdi yllä olevan aikajanan infografisesta versiosta?

Napsauta nähdäksesi tiedonCodeinWP: n 5. WordPress-vuosipäivä

Mitä seuraavaksi?

Tämän aikajanan kokoaminen ja kaikkien tapahtumien läpikäynti oli varmasti hauskaa!

Rakastan edelleen CodeinWP: n ensimmäistä toistoa ja ensimmäistä yritystämme torjua WordPress-markkinoita. Voi hyviä aikoja … Muistan, että sain Yhdysvaltain puhelinnumeron ja sitten joudut vastaamaan puheluihin keskellä yötä (koska olimme Romaniassa).

Olen ilmeisesti ohittanut monia asioita, ja tämä aikajana ei missään nimessä ole valmis. Olen myös päättänyt ohittaa joitain kielteisiä asioita, jotka tapahtuivat matkan varrella. Asioiden suuressa järjestelmässä niillä ei ole merkitystä. Toivon, että tämä tarina on silti hauska lukea.

Ja tietysti, jos haluat tutustua tarkemmin yrityksen tapahtumiin kuukausittain toiseen, pyydän sinua tutustumaan muihin avoimuusraportteihini.

Loppupäätelmät

En tiedä onko kyse vain ajattelutavasta, mutta minulla on aina ollut sellainen käsitys, että tahdomme ei ehkä ollut kovin suuri, kun olimme vain pieni joukkue neljä tai viisi vuotta sitten.

Kuitenkin taaksepäin katsottuna, jopa minun on myönnettävä, että oli paljon asioita, jotka teimme oikein, ja paljon, mitä opimme. Joten vaikka minulla on aina käsitys, että kaikki etenee hitaasti, vasta kun katsot suurempaa kuvaa, tajuat mitä olet todella saavuttanut.

Kaikki asiat eivät ole näkyviä ensi silmäyksellä. Jos julkaiset paljon tuotteita, niin varmasti, näet ne. Mutta muut asiat eivät ole yhtä konkreettisia, niitä ei ole "yksiköt" todistaakseen olemassaolonsa, mutta he ovat edelleen olemassa ja myötävaikuttavat edelleen kokonaiskasvuusi.

Toinen asia, jonka olen tajunnut, on, että jotkut CodeinWP: n ja ThemeIslen elementit näyttävät ja toimivat täsmälleen samalla tavalla kuin ne kolme + vuotta sitten. Meidän pitäisi luultavasti tutkia niitä hieman enemmän ja parantaa.

Kaiken kaikkiaan se, missä tänään olemme, antaa meille paljon vaihtoehtoja aloittaa pääsy muille rintamille ja laajentaa tarjontamme monin tavoin. Vaikka tulot eivät ole niin erilaisia ​​kuin ne, jotka olivat kaksi vuotta sitten, onnistuimme nopeuttamaan ja kattamaan osan "organisaation velka."

Joukkue on kasvanut, meillä on osaamista, olemme oppineet työskentelemään yhdessä. Toivon, että etenemme vain täältä!

Tämän lisäksi joukkue ajattelee yleistä asennetta jatkuvien haasteiden ratkaisemiseen. ��

Jotenkin jatkamme �� cc: tä @ hackinglife7 @dascalescu pic.twitter.com/Nc0JAToozH

– Sabina Ionescu (@ s2abina) 10. heinäkuuta 2017

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kuten aina, kiitos lukemisesta ja tukemisestamme! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map