Läpinäkyvyysraportti # 24 – Kuinka lisätä Google-sijoituksesi yön yli

Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraporttimme 24. tammikuuta (tammikuu 2017). Tämä on sarja, jossa keskustelen kaikesta, mitä CodeinWP: ssä ja ThemeIslessä on tapahtunut liiketoiminnan näkökulmasta. Suunnitelmat, strategiat, tulot ja paljon muuta. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Minusta tuntuu, että tämä saattaa pitkittyä, joten aloitan pikayhteenvedolla / TOC:

 • Kuinka lisätä Google-sijoituksesi yön yli (#noclickbait)
 • Päivitä tilanne teemamarkkinapaikoilla
 • Päivitys Zerif Lite -sovellukseen (#itsback)
 • Arvot ja tehtävä
 • Tuloraportti
 • Focus ja #WCEU

1. Kuinka lisätä Google-sijoituksesi yön yli

Jonkin aikaa sitten aloin nähdä mielenkiintoisen kuvion:

Periaatteessa joka kerta kun säädin / käynnistin / pelasin Facebook-mainoksiemme kanssa, sain jatkuvasti tämän vaikutelman, että myös orgaaniset Google-sijoituksemme kasvoivat. Jonkin verran sivutuotteena.

Se oli vain kiusallista – minulla ei ollut tietoja tämän varmuuskopioinnista, enkä oikeasti ajatellut sitä muulla tavoin kuin vain miettiä, voiko se olla totta vai onko kyse vain vääristä vaikutelmista.

Viime kuussa päätin vihdoin tehdä vähän lisätutkimuksia saadakseni selville lopullisesti.

Käynnistin Google Search Console + Facebook Ads -paneelin ja yritin etsiä mahdollisia korrelaatioita. Ja… olin vaikuttunut siitä, mitä näin. (Tai sanoa se napsauttamalla paremmin, "mieleni räjähti! 11")

Tässä on esimerkki yhden CodeinWP: n ilmaisen teemakokoelman mainoskampanjasta:

kampanja 1

Käsittelemme termiä seuraavasti:

1. sija

Tässä on sama asia yhdelle JustFreeThemes’ mainoskampanjat:

2. sija

Katsotaanpa toinen katsaus, tällä kertaa vielä yksi CodeinWP: n sijoituskorotus:

3. sija

Tulkitse se niin kuin haluat, mutta tosiasiat ovat, että kampanjat käynnistettiin 18. marraskuuta ja 24. tammikuuta, juuri ennen sijoitusten nousua.

Mielenkiintoista on, että onnistuimme pitämään nämä sijoituskorotukset noin viikon ajan kampanjoiden jälkeen.

Tutkimalla verkossa näyttää siltä, ​​etten ole ainoa henkilö, joka näki tämän mallin (näyttely a). Lyhyesti sanottuna on erittäin mahdollista, että Google reagoi melkein heti sivuillesi tuleviin suuriin liikenteen kasvuihin.

Googlen päättely voi tosiasiassa olla melko yksinkertaista: enemmän liikennettä = sivun näennäisesti korkeampi laatu = pitäisi palkita paremmalla hakukoneen sijainnilla.

Erityisen mielenkiintoista on, että koska Google reagoi tällä tavoin, voit saada potentiaalisesti enemmän tuottoa uuden orgaanisen liikenteen muodossa kuin mainosliikenteen muodossa (josta maksit).

Vielä yksi hieno asia on, että sijoitusten nousu näyttää tapahtuvan maailmanlaajuisesti, ja siitä huolimatta, että Facebook-mainoksesi ovat voineet kohdistaa vain matalan CPC-maisiin.

Tutkittuani numeroita vielä jonkin verran, olen tullut siihen johtopäätökseen, että lisääntyneet sijoitukset antoivat meille noin 1000 uutta kävijää päivässä. Joten heidän pitäminen 10 päivän ajan johti noin 10 000 ylimääräiseen käyntiin.

Vaikka AdWords-hinnat vastaavista ehdoista (0,08 dollaria CPC), voin tehdä johtopäätöksen, että nämä 10 000 kävijää maksaisivat meille normaalisti noin 800 dollaria (taas maailmanlaajuinen yleisö). Toisin sanoen 800 dollarin sijoittaminen Facebook-mainoksiin on antanut meille ylimääräisen 800 dollarin arvosta Google-liikennettä.

Tiedän, että tietomäärä ei ole täällä valtava, ja on vaikea sanoa, että asiat tapahtuvat aina kuten kuvailisin niitä täällä, mutta se on varmasti hyvä lähtökohta tehdä lisätutkimuksia.

Meneen pidemmälle, on järkevämpää kokeilla näin arvokkaammilla avainsanoilla, joilla jo sijoittuvat jo korkealle – koska hyödyt saattavat olla suurempia. Sijoituksen lisäys voi tietysti olla myös erilainen avainsanakilpailun perusteella.

Siitä huolimatta tämä vaikuttaa potentiaalisesti todella suurelta sopimukselta ja hienolta tapana useimmille verkkosivustoille parantaa tilapäisesti sijoitustaan ​​(hyvä kausiluonteisen mainoskampanjan tai mitä tahansa).

Ja vain selventääkseni, kyse ei ole niinkään Facebook-mainosten vaikutuksesta Google-sijoituksiin, vaan yleisesti liikenteen piikkien vaikutuksesta Google-rankingiin. Piikki voi todennäköisesti tulla mistä tahansa lähteestä (kunhan se on aito, ei robottiliikennettä, oletan).

Okei, mutta miksi jaan tämän? Jos olet seurannut näitä läpinäkyvyysraportteja, saatat tietää, että sijoitukset ja numerot eivät sinänsä tarkoita minulle paljon. Sama pelaamalla kissan ja hiiren peliä Googlen kanssa ja yrittäessään selvittää, kuinka niiden algoritmit toimivat. Jaan, koska nautin oppimisesta ja kokeilemasta hienoja konsepteja, joten halusin nähdä, minne voit ottaa tämän ja mitä muita palapelin osia voit löytää.

Jos haluat kokeilla näin itse ja yrittää toistaa lähestymistapaa, tein joitain uudelleenkohdistuskampanjoita (ihmiset, jotka jo vierailivat sivustolla – niin korkeasti koulutettua liikennettä), joiden määrä oli yli 1000 napsautusta päivässä noin 0,08 dollarilla. -0,10 CPC.

Ja ota rohkeasti esiin kommentteissa, jos sinulla on kokemusta tällaisten sijoitusten korottamisesta.

2. Päivitä tilanne teemamarkkinapaikoilla

Olen iloinen voidessani kertoa, että onnistuimme saamaan molemmat viimeisimmät teemamme ThemeForestista ja MOJO Marketplacesta. Ja vaikka asiat alkavat hitaasti, ne eivät ole merkityksettömiä, joten tässä on joitain oivalluksia:

 • Saavutimme melkein 100 myyntiä ThemeForest-yhdistelmällä. Tämä lisäsi lähes 900 dollaria, joka oli ansaittu viime kuussa.
 • Myimme 15 kopiota teemoistamme MOJOssa ensimmäisen kuukauden aikana huolimatta siitä, että emme mainostaneet näitä ilmoituksia ollenkaan (vertailun vuoksi, lähetämme vähän liikennettä ThemeForest-ilmoituksillemme).
 • MOJO: n ja ThemeForestin luetteloistamme tulee paljon vähemmän tukipyyntöjä muihin kanaviin verrattuna. Vaikuttaa siltä, ​​että käyttäjät ovat yleensä kokeneempia ja että he ovat taipuvaisempia kokeilemaan teemoja ennen kuin kysyvät mitään. Lisäksi perinteisesti suuri osa pyynnöistämme on tullut ilmaisista teemoista, joten koska markkinoilla ei ole ketään, tämä tarkoittaa suhteellisen vähemmän tukea kokonaisuudessaan.

Teemat alkavat olla yhä enemmän hyödykkeitä, ja olemme vaiheessa, jossa monet todella hyvät teemakehittäjät alkavat avata 50%: n tytäryhtiöohjelmia ja ovat valmiita myymään teemojaan kaikkialla. Tarvitaan vain saada hieman enemmän markkinaosuutta ja ylimääräisiä tuloja ja silmämunkia. On mielenkiintoista nähdä, mihin tämä kaikki on menossa.

Muuten, olen puhunut tästä Envaton Jamesin kanssa äskettäin, ja olemme myös saaneet yhteyden organisoida Envaton kokouksen Bukarestissa tänä vuonna. Pitkä tarina lyhyt, se tapahtuu! Joten jos olet valmis pikamatkalle Bukarestiin 19. toukokuuta tässä kaikki yksityiskohdat. Haluaisin mielelläni puhua uusista liiketoimintamalleista teemakehittäjille.

3. Päivitä Zerif Lite

Lopuksi, Zerif Lite on (melkein) keskeytetty WordPress.org-sivustossa. Tätä kirjoitettaessa odotan vain, että se saa vihreän valon ja lähtee elämään.

Oli pitkään odotettu saada se takaisin ylös ja menetimme varmasti hiukan pitoa siellä. Olemme kuitenkin viimeinkin onnistuneet löytämään keskitieteen, enkä todellakaan voi odottaa nähdäkseni teemaa uudelleen.

Koko tämän ajan eräs ihmisten kommentti, joka sai minut vartioimatta, oli ihme, oliko edes turvallista käyttää reposta poistettua teemaa. Tarkoitan käyttäjän mielessä ja ymmärrettävästi, että teemassa on pitänyt olla jotain vikaa, koska se poistettiin, eikö totta??

Tämä sai minut näkemään asiat toisin. Listautuminen viralliseen arkistoon ei merkitse vain latauksia ja / tai myyntiä, vaan myös luottamusta potentiaalisten käyttäjien silmissä. Valitettavasti suurin osa käyttäjistä, jotka asentavat teemoja suoraan WP-kojetaulujensa kautta, eivät ole kovin kokenut, eikä heillä ole mitään syytä tutkia verkkoa hiukan enemmän saadakseen selville, mitä heidän kuullaan aiheelle tapahtui. Toisin sanoen, jos joku kirjoittaa "zerif" hakukenttään kojetaulussaan, ja he eivät löydä mitään, he vain siirtyvät eteenpäin.

Haluan myös jakaa yhden mielenkiintoisen kaavion kanssasi. Nämä ovat Zerif Pro -käyttäjiä, jotka tulevat Zerif Lite -sovelluksen linkkeistä (lähinnä päivityspainikkeet):

Zerif Pron kävijät

Huomioimatta syyskuun suurta vauhtia, mitä on selvästi nähtävissä, on lasku. Sama on tapahtunut myös myynnissä. Mutta luulen, että tämä ei ole yllätys, ja se on jotain, jonka mainitsin useita kertoja aiemmin.

Kun teema palaa takaisin elävään, se merkitsee meille lähitulevaisuudessa paljon työtä sen varmistamiseksi, että kaikki päivitykset tehdään onnistuneesti sekä suunnittelun että koodauksen näkökulmasta ja että mikään teeman nykyisistä käyttäjistä ei vaikuta.

Välttääksemme kielteisiä tuloksia, harkitsemme jopa teeman uudelleen nimeämistä ja julkaisemista aivan eri nimellä. Mitä mieltä sinä olet? Tässä on hiippi siihen, mitä meillä on toistaiseksi:

Alexis

4. Arvot ja tehtävä

Tehtäväsi ja / tai vision sanoittaminen sanoiksi on yllättäen erittäin vaikea tehtävä – ainakin minulle.

Jo muutaman vuoden ajan olen ajatellut ja yrittänyt selvittää, miksi teen sen, mitä teen tarkalleen ja mikä pitää minut yllä erityisesti yöllä. Vaikka olen löytänyt vastauspähkinöitä täältä ja täältä, en ole vieläkään täysin valmis.

En tiedä, ehkä se on vain minä, mutta olematta uskovaksi (niin sanoakseni) vaikeuttaa asioita päivittäin, varsinkin kun minusta mikä tahansa ilmeinen tarkoitus / tehtävä on liian pieni.

Olen törmännyt tähän kertaan uudestaan, ja olen viivästyttänyt sitä jo riittävän monta kertaa, joten olen vihdoin päättänyt, että tehtävämme on kirjoitettava uudelleen, jotta se heijastaisi yrityksen nykyistä tilaa, tavoitteitamme ja projektejamme.

Tämä saattaa kuulostaa aluksi todella merkityksettömältä, mutta nykyisen tehtävän puuttuminen tekee vaikeaksi hoitaa joitain kasvun kannalta oleellisia tehtäviä. Kuten esimerkiksi uusien ihmisten palkkaaminen. Ilman tehtävää, et tiedä mikä on todella tärkein ja millaista ihmistä sinun pitäisi etsiä.

Saadakseni tämän aloituksen tutkimaan erilaisia ​​tehtävälauseita ja perusarvojen luetteloita monista muista tech-avaruusyrityksistä, ja yritin muiden esimerkin avulla ymmärtää paremmin, mikä minulle todella tärkeä.

Kun olen laatinut luettelon 20 minuun liittyvästä perusarvosta, olen lähettänyt ne ryhmälle, jotta voimme rajata luettelon ehkä viiteen viiteen. Tämän pitäisi auttaa meitä kommunikoimaan johdonmukaisemmin sekä sisäisesti että ulkoisesti, koska me kaikki tietävät, mitkä ovat asiat, jotka ovat tärkeimpiä koko yritykselle, ja pystymme liittämään jokaisen päätöksen takaisin niihin perusarvoihin.

Jos yrität selvittää oman tehtäväsi ja yrityksesi perusarvot, tässä on 20 lyhyt luettelo (jotkut niistä saattavat kuulostaa samanlaisilta; johtuvat siitä, että he ovat inspiroineet eri lähteitä), ehkä ne ovat käteviä sinulle myös:

tutkimus

5. Tuloraportti (tammikuu 2017)

Kuten edellä mainitsin, tuotimme yli 1000 dollaria myyntiä eri teemamarkkinoilla.

Revive.Socialin kautta tapahtunut myynti kasvoi 6 600 dollariin.

ThemeIsle-sivustolla saavutimme yhteensä 43 000 dollaria.

 • Viime mainitussa mietinnössä mainitsin Feedzy. Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että sen myynti oli viime kuussa 1 700 dollaria. Tämä ei ole omaisuus, mutta riittää keskittymällä siihen ja varmistamalla, että pystymme ylläpitämään ja kehittämään sekä ilmaisia ​​että premium-versioita.
 • Kaikki muut ThemeIslen pro-laajennukset tuottivat noin 7 000 dollaria.

Affiliate markkinointi ja blogit toimivat edelleen hienosti. Olemme julkaissut viime aikoina todella hienoja sisältökappaleita ja olemme jo aloittaneet uuden hirviötutkimuksen (erilaisella lähestymistavalla kuin viimeinen). Yritämme ymmärtää NPS hosting-yritysten markkinoilla. Tässä on kurkistus:

NPS

Toivomme saavasi muutamia tuhansia vastauksia saadaksesi asiaankuuluvan esityksen / tiedot jokaisesta suuresta isännästä. Menetelmä itse vastausten saamiseksi on myös toisin kuin edellisessä tutkimuksessa, jossa me vain lähetimme ihmisille sähköpostia ja kutsuimme heitä vastaamaan. Tällä kertaa käytämme sivustoissamme pieniä rivin ponnahdusikkunoita, joten tällä tavoin voimme helposti välttää ihmisiä, jotka yrittävät pelata järjestelmää, ja saamme myös paljon enemmän vastauksia.

6. Keskity ja #WCEU

Minulla ei ole niin paljon menestystä keskittymisen alalla, niin sanoakseni.

Vaikka onnistuin organisoituneemmaksi ja työskentelemään yhdessä asiassa kerralla palaamani lomaltani, olen silti turvonnut vain parin viikon kuluttua (jälleen).

Tarkoitan, että ongelma ei ole niinkään, että saan luonnollisesti tekemään paljon asioita samanaikaisesti, vaan enemmän että lukitsen itseni työskentelemään vain yhden pienen asian parissa (kuten ne Facebook-mainoskokeet) enkä viettää tarpeeksi aikaa johtamalla joukkuetta tai työskentelemällä yhdessä.

Yritän olla realistisempi tämän kanssa nyt ja välttää niitä pitkiä aikoja, kun työskentelen omassa maailmassa. Voisit sanoa, että yritän keskittyä enemmän toimitusjohtajuuteen.

Joka tapauksessa, lopetakaamme tämä siitä, mitä jokainen WordPress-henkilö rakastaa – WordCamp!

Joten olemme asettaneet kaikki tekniset yksityiskohdat WCEU matka tänä vuonna! Suurin osa meistä saapuu saapumaan 14. kesäkuuta ja pysymään 18. kesäkuuta asti. Melkein koko joukkue osallistuu uudestaan ​​(aivan kuten viime vuonna) ja suurin osa meistä tulee myös vapaaehtoistyöhön (jälleen aivan kuten viime vuonna). Olen myös hakenut puhua … katsotaanpa miten tämä osoittautuu. ��

Jos olet tulossa WCEU: iin tänä vuonna, ensin, älä epäröi tulla luoksesi ja sanoa hei (!), Toiseksi, otamme yhteyttä ja järjestämme teemailijoiden kokoontumisen. Aion olla Pariisissa päivää ennen muuta joukkuetta, jotta voin etsiä hyvän paikan tavata.

Kuten aina, kiitos lukemisesta ja CodeinWP: n tukemisesta! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map