Läpinäkyvyysraportti # 23 – Kasvava JustFreeThemes.com – Miten, mitä, miksi

Läpinäkyvyysraportti # 23 – Kasvava JustFreeThemes.com – Miten, mitä, miksi

Läpinäkyvyysraportti # 23 – Kasvava JustFreeThemes.com – Miten, mitä, miksi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa kuukausittain 23. painos avoimuusraportti (joulukuulle 2016). Tässä sarjassa puhun kokemuksistani WordPress-liiketoiminnan johtamisesta ja niihin liittyvistä asioista. Tarkista, haluatko nähdä, mitä verhon takana tapahtuu CodeinWP: ssä, ThemeIslessä ja Revive.Socialissa. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Parannukseni vuonna 2017

En ole todennäköisesti ensimmäinen henkilö, jonka kuulet sanovan tämän, mutta vuoden 2016 aikana on todennäköisesti aika pohtia asioita, jotka olivat meneillään ja mitä voimme tehdä parantaaksemme niitä vuonna 2017.

Minulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta tehdä täydellistä, alhaalta ylös -katsausta vuodesta (tilastollisesti), mutta olen löytänyt muutamia asioita, joita haluan muuttaa työskentelyssäni. Voisit sanoa, että suurin osa näistä liittyy henkilökohtaiseen tapaani käsitellä työtäni eikä niinkään koko yrityksen laajuisia muutoksia. Uskon kuitenkin, että yrityksen nykyisessä vaiheessa osallistumiseni ja sitoutumiseni on erittäin tärkeää (olenhan täällä korkein palkattu henkilö, joten anna minun ansaita tämä palkka oikein!).

Ensinnäkin, en voi sanoa, että olen syntynyt johtaja. Tai ainakaan en tunne yhtä. Pidän itseäni introvertiksi, mutta olen vain ollut tarpeeksi utelias olemaan ajattelematta hankaluutta ja keskityn sen sijaan vain siihen, kuinka voin tehokkaasti rakentaa yritystäni. Tämä on lopulta päättänyt minut yrityksen johtajaksi, palkkaamaan ihmisiä ja etsimään kaikkien yhteistä etua (joukkueessa). Okei, mutta miksi kerron sinulle kaiken tämän? Koita kestää; Toivon, että kaikki käy selväksi vain minuutissa.

Jotain tajusin jo kauan sitten, että minulla on taipumus välttää konflikteja (jopa silloin, kun konflikti voi olla paljon mitä tarvitaan) ja pelkään myös sitä, mitä muut voivat sanoa tai ajatella minusta. Luulen, että meillä kaikilla on jossain määrin niin.

Joka tapauksessa nämä pelot ovat panneet minut pelkäämään tiettyjen päätösten tekemistä, vaikka ne saattavat ollakin hyviä päätöksiä, yksinkertaisesti siksi, että olin huolissani siitä, mitä työntekijäni / kumppanini / asiakkaani ajattelevat.

Antaisin vain yhden esimerkin, kun työskentelin asiakkaiden kanssa, suosin enemmän "aggressiivinen" niistä vain mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Pitkällä aikavälillä se oli varmasti huono asia liiketoiminnalle. Toinen asia, jolla olen taipumus tehdä, on keskittyä lähinnä asioihin, joita pidän tekemästäni tai asioihin, joita yritys todella tarvitsee tällä hetkellä.

Tätä haluan varmasti parantaa vuonna 2017. Esimerkiksi uskon, että joukkue tarvitsee enemmän ohjausta tietyissä kysymyksissä ja selkeyttä yrityksen visiossa..

Pieni asia, jonka aloitin jo tehdä, on ryhmitellä tehtäviä erissä kaikkien niiden pääasiallisen yhteisen tavoitteen perusteella (anteeksi, tiedän, että tämä ei ehkä kuulosta selvästi, jos et näe meidän Redbooth). Kannustan kaikkia välttämään monitehtäviä ja saamaan enemmän selkeyttä työskennellessään mitä tahansa käsillä olevaa tehtävää varten. Yritän myös pitää mielessä samat ohjeet käsitellessään omia asioita. Mikä vie minut seuraavaan kohtaan:

Onko JustFreeThemes täällä jäädäkseen?

justfreethemes

JustFreeThemes on projekti, jonka aloitimme (tai pikemminkin otimme haltuun) periaatteessa tarkalleen kaksi vuotta sitten. Olen aina kohdellut sitä "sivu asia" (luultavasti yksi virheistäni). Olen ollut valmis antamaan asioiden kehittyä luonnollisesti tai jopa itsestään, ja suunnittelen astuvan sisään, kun sivusto alkaa saada pitoa.

Joka tapauksessa viime päivinä päätin lopulta viettää jonkin aikaa tutkia sitä syvemmin ja etsiä erilaisia ​​näkökulmia ja mahdollisuuksia.

Tässä ovat oivallukseni (ne voivat olla hyödyllisiä, jos työskentelet omalla yritykselläsi, joka on samankaltaista):

Jotkut taustatiedot: Sivuston alkuperäinen nimi oli FreeWPThemes.in. Mainitsin tapana yhtä ilmaisista teemoista siellä, en todellakaan muista miten, mutta päädyin keskustelemaan edellisen omistajan kanssa mahdollisuudesta hankkia sivusto. Tammikuussa 2015 kävimme läpi kaupan, ja sain sen 1000 dollarilla… joten ei paljon.

Heti portista, mielestäni aloitimme hyvin. Lisäsimme sivustoon schema.org merkinnät, sijoitukset, optimoidut otsikot ja kuvaukset, esittelemme sivustoja iframe-kehyksissä ja saimme koko sivustolle uuden verkkotunnuksen – yleisemmän – JustFreeThemes.com. madalin vastasi projektista – johti sitä ja huolehtii uusien teemojen lisäämisestä.

Koska olin intohimoinen koko aiheeseen ja tunsin olevani turhautunut WordPress.org-virallisen hakemiston puutteisiin, halusin vain antaa ihmisille paikan, jossa he voisivat nähdä luotettavia teemademoja, aivan kuten kehittäjät suunnittelivat heidän olevansa nähtävissä, sen sijaan, että tarkasteltaisiin alaosa-näytteen tietoja.

Minulla oli aikomuksia tehdä paljon enemmän sivuston kanssa, ja olisin halunnut käyttää siihen lisää aikaa, mutta ottaen huomioon projektin tilan ja sen potentiaalin, sillä ei ollut mitään syytä tehdä mitään enemmän, ennen kuin se saapui vähintään 10x enemmän liikennettä.

Joten siirry eteenpäin tänään, ja… ei paljon ole muuttunut. JFT on edelleen melko pieni tulotietoinen projekti (noin 1000 dollaria / kk), mutta olen vihdoin ymmärtänyt tosiasian, että se ei koskaan lisää mitään, jos en viettää tarpeeksi aikaa sen työskentelemiseen, ei väliä kuinka pieni se voi olla.

Joten ensimmäinen toimintajärjestys on ollut ymmärtää todella, kuinka ihmiset käyttävät sivustoa, miten se voi kasvaa, tai ainakin oppia, mitä parempien teemojen hakukoneen rakentamiseen tarvitaan.

Liikenteen suhteen tässä on projektin edistyminen tähän mennessä siitä päivästä, kun saimme sen, tähän asti:

justfreethemes GA-tilastot

Pelkästään viime kuussa tehtiin sivuston kautta 30 000 teemalatausta.

Ota se suolajyvällä, koska mielipiteeni on selvästi puolueellinen, mutta mielestäni JFT on paras vaihtoehto WordPress.org-repoon tänään verkossa. (Huomaa. En sano, että se on välttämättä parempi kuin itse repo, mutta se on paras vaihtoehto.)

Pyrimme päivittäin parantamaan kaikkien kokemuksia sivustosta paremmin, mukaan lukien sekä loppukäyttäjät että teeman kirjoittajat.

Entisen suhteen pyrimme parantamaan kuvakaappauksia ja teemojen esittämistapaa, parantamaan kuvauksia ja tarjoamaan parempia esittelyjä (esittämällä enemmän tyyppisiä sivuja / viestejä jne.). Viimeksi mainitussa tapauksessa meillä on mahdollisuus, että teema luetellaan sivustolla noin kuukauden kuluessa ilmaiseksi, tai maksamme maksun siirtääksesi sitä korkeammalle listalle ja saadaksesi sen verkkoon muutamassa päivässä (me silti tarkista ja tarkista kaikki).

Joka tapauksessa, ottaen huomioon kaikki analyysit, joita olen viime aikoina tehnyt sivuston ympärillä (analytiikka, lämpökartat jne.), Haluan kertoa teille pari ideoita ja johtopäätöksiä siitä, mikä on tärkeätä teemahakemistossa.

Mutta miksi välität, eikö niin?

Ensinnäkin uskon, että suurin osa näistä vinkistä on sovellettavissa myös WordPress.org-sivustoon. Toiseksi entisen välittömän seurauksena, nämä oivallukset auttavat sinua teeman tekemisessä näkyvämmäksi WordPress-repo-ohjelmassa:

 • Kuvakaappaus on tärkeä. Näkemäni perusteella teemien napsautussuhteet vaihtelevat 0,5 prosentista 5 prosenttiin pelkästään kuvakaappauksen perusteella. Toisin sanoen voit parantaa teemaasi napsautussuhdetta jopa 1000 prosentilla, jos saat vain paremman kuvakaappauksen.
  • Testaa myös näyttökuvat. Testat todennäköisesti jakaa testit enemmän kuin jaat testaamalla jotain muuta. Ilmeisesti kuvakaappaus ei saisi olla harhaanjohtava, mutta sen on oltava houkutteleva.
 • Jokainen teema voi hyötyä useasta näyttökuvasta, mutta eri tavalla kuin nyt ajattelet. Pohjimmiltaan en tarkoita, että sinulla olisi kuvakaappauksen tai jotain sellaista. Tarkoitan sitä, että monikäyttöisten teemojen aikakaudella tarvitsemme erilaisia ​​teoksia samasta teemasta perustuen yksinomaan käyttäjän selaamaan luokkaan (jos haluamme edelleen edustavia näyttökuvia). Esimerkiksi saman teeman tulisi käyttää erilaista kuvakaappausta, kun sitä tarkastellaan verkkokauppakategoriassa, kun sitä tarkastellaan yritysluokassa.
 • Teemahakemistot eivät ole Googlea, sivu # 2 ei ole kuollut. Verrattuna muihin markkinarakoihin, ihmiset napsauttavat paljon etsiessään täydellistä WordPress-teemaansa. JFT: llä on 20 teemaa sivua kohden, ja 18% ihmisistä käy edelleen sivulla 2. Lisäksi näemme usein 20. sijalla olevat teemat saaneet samat napsautukset kuin ensimmäisen aiheilla.
 • Kysyimme kävijöiltämme, välittävätkö he siitä, että teemalla on lite- ja pro-versio. Heistä 49% ei välitä.

Parempien hakukoneiden luominen WP-teemoille

Noin 5% kävijöistä käyttää JFT: n hakuominaisuutta. Tätä ei ole paljon myönnetty, mutta uskon, että voisimme silti hyötyä näkyvämmästä hakupalkista (ja WordPress.org voisi myös).

Suurin osa hakuista on hyvin yleisiä. Oletan, että tämä on tilanne myös WordPress.org-sivustossa. Suosituimpia hakuja ovat portfolio, blogi, yritys, video, yksi sivu, musiikki ja aikakauslehti.

Tässä tehtävä olisi aloittaa hakujen seuraaminen ymmärtääksesi, mikä toimii ja mikä ei, ja onko käyttäjät löytäneet etsimänsä (ymmärtävät haun takana olevan todellisen käyttäjän aikomuksen).

Tietojen saaminen on ensimmäinen askel parantamaan mitä tahansa hakuun liittyvää. Esimerkiksi uskon, että jos WordPress.org-tiimi olisi aloittanut tällaisen lähestymistavan, äskettäin käyttöön otetut tunnisteet olisivat näyttäneet erilaisilta (ne olisivat olleet paremmin käyttäjien odotusten mukaisia).

Asiat ovat joka tapauksessa monimutkaisia ​​koko haun kanssa. Loppujen lopuksi Google on rakennettu puhtaasti ajatukseen saada haku oikein, joten meidän ei pidä laiminlyödä sitä, vaikka se näyttää olevan vain pieni osa sivustoistamme.

JFT: n oletushaku lajitellaan tällä hetkellä osuvuuden mukaan ottaen huomioon myös päivämäärä. Uskon, että näin tehdään myös haku WordPress.org-sivustossa. Katsotaanpa, kuinka voisimme parantaa sitä:

 • Poista pysäytyssanat hakukoneesta, kuten: WordPress, teema, jopa reagoiva.
 • Seuraa jonkinlaista haun tuloksena syntynyttä sitoutumista.
  • Latausten kokonaismäärä ei ole yhtä merkityksellinen, IMO. Esimerkiksi, teema A on loistava yritysteema, mutta kauhea verkkokaupan teema, joten kaikkia sitoutumista koskevia mittareita tulisi seurata luokkakohtaisesti.
 • Tekstin osuvuus on kauhistuttava hakutulosten tekijä. Esimerkiksi teema nimeltään "liiketoiminta" sen ei välttämättä tarvitse olla paras tulos käyttäjille "liiketoiminta" heidän hakuterminä.

Tuo koko salaperäinen "sitoumus" on oikeastaan ​​melko ongelmallista.

Tarkoitan, sitoutumisen seuraaminen voi olla vaikeaa.

Esimerkiksi, jos puhumme ilmaisista teemoista, lataamisen seuraaminen sitoutumisena voidaan pelata helposti (se tapahtui WordPress.org), eikä se myöskään ole todellinen tyytyväisyysmittari. Periaatteessa kaikki kertoo sinulle, kuinka hyvä tietyn teeman markkinointi on. Sama teemaForestin kanssa, jossa myyntinumero ei ole loppumitta, käyttöikä tai aktiiviset asennukset ovat, ja tällä Envato todennäköisesti mittaa Envato Elements.

Ainoastaan ​​myynnin seuraaminen menestyksen mittana rohkaisee kirjailijoita keskittymään myyntiin eikä pidättämiseen tai pitkäaikaiseen asiakastyytyväisyyteen, mikä on väärin. Käyttäjät voivat ymmärtää, että teema ei ole kovin suuri esimerkiksi yhden kuukauden kuluttua siitä, kun sitä todella käytetään (tuotantoasetuksissa), mutta he eivät voi oikein arvioida sitä alhaisena tai pyytää palautusta tuolloin.

Lisäksi suurin osa perinteisistä menestysmittareista on puhtaasti kvantitatiivisia. Vierailut, lataukset, osakkeet jne. … vaikka ne kaikki laskeutuvat hienosti, on tärkeätä myös laadullinen menestysmäärä. JFT: n osalta se on prosenttiosuus käyttäjistä, jotka ovat ladanneet teeman. Tällä hetkellä meillä on noin 20%, ja haluamme kasvattaa tämän määrän 25%: iin tänä vuonna.

Olemme jo tunnistaneet luokkia, joissa sisältö ei ole kovin suuri ja tulokset ovat paljon pienempiä, mutta toisaalta olemme myös oppineet, että haun suorittaneet käyttäjät muuntavat 32 prosenttia … vain korostaakseen tuotteen arvoa hakukone uudelleen.

Yleensä tässä on JFT: n suosituimmat luokat ja niitä vastaavat lataustulokset (viikon arvoinen data):

JFT parhaiten muuntavat luokat

Esimerkiksi kotisivun muuntaminen on 14,55% – jota et voi nähdä kuvakaappauksessa.

Uusia teemoja repossa, saavatko he mahdollisuuden loistaa?

Kun ajat teemahakemistoa, sinun on myös varmistettava, että uudet teemat voivat saada oikeudenmukaisen kuvan todistaakseen itsensä. Tätä varten ne on julkistettava tietyin aikavälein, jotka voivat antaa heille riittävästi "lähetysaikaa," niin sanotusti, ennen kuin uusi uusi teema ilmestyy.

Esimerkiksi, tällä hetkellä WordPress.org-sivuston teemat tulevat esiin heti, kun järjestelmänvalvoja on ne hyväksynyt. Mielestäni parempi ratkaisu olisi lisätä jokainen äskettäin hyväksytty teema jonoon ja sitten viedä nämä uudet teemat yleisölle levittämään nopeudella, joka on esimerkiksi 2 päivässä, tai mikä tahansa volyymi on. Perusteena on se, että 10 teeman julkaiseminen päivässä, ja sitten mikään seuraavaa viikkoa varten ei oikeastaan ​​tee tilaa liian tungosta, jotta jokin noista teemoista saa riittävästi huomion kävijöiltä.

Kuten näette, hoidettavana on melko monia haasteita, mutta toivottavasti käsittelemme monia niistä vuonna 2017. Parempi ja älykkäämpi sisäinen haku auttaisi meitä varmasti JFT: llä ja avaa oven ovien uusille ja mielenkiintoisemmille asioille. – kuten esimerkiksi JFT-laajennus.

Tällaisen laajennuksen avulla käyttäjät voivat etsiä ja esikatsella ilmaisia ​​teemoja suoraan WordPress-hallintapaneelissa (95% käyttäjistämme sanoi, että he haluaisivat sen), joka toivottavasti rohkaisi ihmisiä palaamaan useammin takaisin katsomaan mitä uutta.

(Jos täällä on joku, joka haluaisi työskennellä yhdessä tämän kanssa, älä epäröi ilmoittaa minulle. Sen pitäisi olla mielenkiintoinen REST API -projekti.)

Kaiken kaikkiaan JFT: llä on vielä paljon tehtävää, jotta siitä tulisi ylivoimainen teemahakemisto. Luotamme edelleen pääosin WordPress.org-sivustossa lueteltuihin teemoihin (joita tarkastellaan huolellisesti ja siten luotettavammin), mutta emme silti osoita kirjoittajille riittävästi hyvitystä – sivustolla ei ole edes kirjailijatilejä. Yritämme kuitenkin todella käynnistää projektin menestykseen ja panostamaan siihen lisää työtä vuonna 2017.

Tämä on varmasti yksi iso oppimiskokemus meille ja toivottavasti myös tapa viedä ideoita WordPress.org-tiimille, jotta myös oletushaku paranee. Ja tässä se on, meillä on visio.

Entä muut tuotteemme?

Okei, joten olen saattanut tehdä tämän raportin 90%: n JFT-keskittymäksi. Tasapainottaaksesi sitä hieman, haluan jakaa joitain muita tuotteisiin liittyviä päivityksiä:

Olemme juuri julkaissut a premium-versio Feedzystä – laajennus, jonka avulla voit näyttää RSS-syötteitä viesteissä, sivuilla tai mukautetulla sisältötyypillä.

feedzy

Kaikki reagoiva ja mobiiliystävällinen, sinulla voi olla rajoittamaton määrä syötteitä, tuoda kuvia syötteistä, siellä on välimuisti, widget-tuki, syöttöpohjat ja koko tulos on tytäryritykseen valmis. Todella siisti, ja se on maksanut meille paljon työtä. Myynti on jatkunut vahvana toistaiseksi! (Lisää siitä toisesta kerrasta.)

Jatkamme kokeiluja kauppapaikoista. Olemme juuri julkaissut TheMotion MojoMarketplacessa ja Hestia Pro ThemeForestissa, katso tuotevideo muuten:

Hestia Pron myynti on… mikä on sana… kauhea tällä hetkellä, mutta ilmainen versio toimii todella hyvin. Yleensä teeman pitäminen 5000 muun kanssa valtavalla markkinoilla tekee myynnistä kovaa. Jotkut ihmiset ovat kysyneet minulta, onko tilanne hyvä vai huono. No, näen ThemeForestin vain uutena jakelukanavana, joten mikä tahansa myyntimäärä saa sen arvoiseksi. Teemakehityksen suhteen, käytännössä ei tarvita ylimääräisiä ponnisteluja, ThemeForest-kaverit tarjoavat meille yksinkertaisesti suuren QA-panoksen.

"Zerif Lite takaisin repossa!"

… Oli ensimmäinen reaktio.

Mutta kuten kävi ilmi, teema tuli takaisin vain yhden päivän ajan ja vahingossa. Yritimme työskennellä TRT: n kanssa 2–3 kuukautta tehdäksemme tarvittavat korjaukset ja saadakseni teema pysyvästi takaisin, mutta en ole vieläkään varma, pääsemmekö koskaan yhteisymmärrykseen (tai ainakin pian) . Siitä huolimatta, se on silti yrittämisen arvoinen, koska olemme löytäneet yhteisen kannan siihen, kuinka olla tekemättä vaikutusta nykyisiin teeman käyttäjiin ja korjaamaan ongelmat silti.

Vielä yksi nopea sana edellisestä avoimuusraportista. Joten kuten ehkä tiedät, matkustin Kuuballe oikealle jälkeen WCUS olla jonkin aikaa vapaata. Huomaamatta hauskaa, olen myös oppinut, että CodeinWP.com ei toimi siellä, koska se isännöi Google Cloudissa, luulen (kuuleko tämä, Kinsta?). Joka tapauksessa haluaisin kiittää joukkuetta siitä, että hän aloitti osallistumisen ja jakoi heidän näkemyksensä raportista, ja toivon, että teistä kaikista löytyi hyötyä.

Kuten aina, kiitos lukemisesta ja CodeinWP: n tukemisesta! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector