Läpinäkyvyysraportti # 19 – Suosituin ilmainen teemamme (Zerif Lite), keskeytetty WordPress.org-sivustosta

Läpinäkyvyysraportti # 19 – Suosituin ilmainen teemamme (Zerif Lite), keskeytetty WordPress.org-sivustosta

Läpinäkyvyysraportti # 19 – Suosituin ilmainen teemamme (Zerif Lite), keskeytetty WordPress.org-sivustosta
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa kuukausittaisemme 19. julkaisuun avoimuusraportti (elokuu 2016). Tässä sarjassa käsittelen WordPress-liiketoiminnan eri näkökohtia, keskustelen omista strategioistamme ja suunnitelmistamme sekä kamppailuista ja vaikeuksista. Lyhyesti sanottuna tästä löydät selville, mitä tapahtuu verhojen takana ThemeIslessä ja CodeinWP: ssä. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Mielestäni tarvitsemme sellaisen TOC:

 • Miksi sinun pitäisi välittää WordPress.org-teemahakemistosta
 • Zerif Lite keskeytetty reposta
 • Rakennettaessa WordPress.org-teemoja, niiden hyväksyminen ja kieltäminen
 • Mahdolliset ratkaisut ja parannukset tarkistusprosessiin
 • Mitä seuraavaksi Zerif Lite -käyttäjille on, kirjoita WordPress.org-keskeytys
 • Miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä, jos olet Zerif Lite -käyttäjä
 • Mikä on meille seuraava, liike-elämän kannalta viisas

Miksi sinun pitäisi välittää WordPress.org-teemahakemistosta

Pidän paljon kokemuksesta, jonka käyttäjät saavat käydessään WordPress.orgin teemaosassa. Viime kädessä kokemuksen laatu on kaiken WordPressin käyttövoima.

Tietyssä mielessä loppukäyttäjä ei välitä itse ohjelmistosta. He välittävät siitä, kuinka se toimii, ja ennen kaikkea siitä, miltä heidän sivustonsa näyttävät.

Aivan luonnollisesti virallisessa hakemistossa olevat teemat ovat lähtökohta useimmille uusille käyttäjille, jotka tulevat WordPressiin ensimmäistä kertaa. Vaikka premium-kauppapaikat ja teemakaupat ovat tehneet jälkensä maisemaan, ne ovat mielestäni edelleen toissijainen paikka mennä, jos joku tarvitsee teeman.

Rehellisesti sanottuna melkein kaikille polku on:

 • Tarvitsetko teeman > Siirry WordPress.org-sivustoon > ei mitään siellä? > siirry Googleen > mene markkinoille

Tällä polulla WordPress.org ja siinä tarjotut teemat ovat avainasemassa.

Jos teemoista tulee liian vihamielisiä loppukäyttäjiä – käyttäjiä, jotka eivät ole kehittäjiä – suhteen, he eivät edes halua tarkistaa vaihtoehtoisia teemavarastoja… he jättävät vain WordPressin alustaksi. Siirry Squarespaceen tai mitä tahansa.

Tästä syystä WordPress.orgin teeman repo-ohjelmassa on jälleen avain. Ja se on avain kaikkeen uraamme WordPress-liiketoiminnassa. Olitpa rakentamassa ilmaisia ​​teemoja, maksettuja teemoja, WordPress.org-isännöimää, ThemeForest-teemoja tai itsenäisen myymälän kautta myytäviä teemoja; WordPress.org on ratkaiseva vaihe käyttäjän polulla löytää sinä.

Suhteestasi WordPress.orgiin voi arvosta huolimatta olla rakkautta vihaa …

Minun on oltava rehellinen kanssasi … asiat eivät ole olleet meille helppoja suhteessa viralliseen teemavarastoon.

Kuten ehkä tiedät, Zerif Lite on suosituin ilmainen teemamme, jossa on yli 200 000 aktiivista asennusta, ja se oli myös tukipiste WordPress.orgin suosituimpien teemaluetteloiden luettelossa.

zerif lite asentaa

Loppukäyttäjät ovat tunnustaneet teema vuosien varrella, ja se on ollut inspiraationa muille kehittäjille teemoja rakennettaessa.

Mutta Zerif Lite on myös aiheuttanut haittoja WordPress.org-sivuston teemaarviointiryhmälle. Lyhyt tarina, teema on joutunut keskeyttämään hakemiston, ja sille annettiin kaksi viikkoa kaikkien väitettyjen ongelmien korjaamiseksi.

Se oli kaksi viikkoa sitten.

Tämän kirjoituksen jälkeen, 14. syyskuuta, Zerif Lite on todellakin jäädytetty, etkä voi enää saada sitä WordPress.orgin kautta. Siirry osoitteeseen https://wordpress.org/themes/zerif-lite/ antaa sinulle tämän:

zerif lite puuttuu

Kaksi asiaa, ennen kuin jatkan aiheeseen:

 • En aio tehdä tästä julkista draamalajia. Tämä liittyy enemmän siihen, kuinka voimme välttää nämä tilanteet tulevaisuudessa ja kuinka muut kehittäjät voivat lähestyä samankaltaisia ​​ongelmia, jos he törmäävät niihin.
 • En puhu aiheen yksittäisistä yksityiskohdista tai vastaavista "kuinka olemme oikeassa ja he ovat väärässä." Tämä ei ole tarkoitus. Meillä on kummallakin puolella oikeuksiamme ja vääryyksiämme, enkä usko, että olisi niin hienoa, jos vain kaatoisimme valituksemme täällä toivoessamme saada yhteisömme puolellemme.

Joten, kuten mainitsin alussa, koska välitän paljon kokemuksista, joita käyttäjät saavat käydessään teeman repoa, haluaisin käyttää tilaisuuden puhua koko ympäristön ongelmista ja keskustella mahdollisista tavoista parantaa sitä.

(Niille teistä, jotka ovat kiinnostuneita Zerif Lite -numerosta, voit hypätä tänne – virallinen lippu WordPress.org-sivustossa.)

Rakennettaessa WordPress.org-teemoja, niiden hyväksyminen ja kieltäminen

Kehittäjän näkökulmasta * uuden * teeman rakentaminen – korostamalla * uutta * – ja sen sisällyttäminen WordPress.org-repoon on enemmän tai vähemmän suoraviivainen prosessi. (Ole hyvä ja odota kanssani.)

Tarkoitan, että on olemassa sääntöjä, joita on noudatettava, ja jos noudatat niitä riittävän hyvin, sinut hyväksytään. En puhu näiden sääntöjen monimutkaisuudesta tai hyödyllisyydestä. Kyse on vain tosiasiasta, että tietyt säännöt täytyy olla seurataan, jos haluat olla mukana.

Ja se on hieno.

Mutta ajan myötä, kun säännöt muuttuvat – uusia ohjeita otetaan käyttöön, vanhat ohjeet poistetaan jne. – saatat joutua hankalaan tilanteeseen.

Nykyinen WordPress.org-repo-maisema on jaettu kahteen osaan, enemmän tai vähemmän:

 • Kun uusi teema lähetetään, se tarkistetaan, ja jos se on ohjeiden mukainen, se menee verkkoon.
 • Mutta prosessi ei ole yhtä suoraviivainen olemassa oleville teemoille. Jokainen olemassa oleva teema voidaan milloin tahansa saada tarkistusryhmän huomioksi, koska se ei ole sopusoinnussa uusimpien ohjeiden kanssa.

Jälkimmäinen tapahtuu todennäköisesti, kun muiden uusien teemojen kirjoittajat alkavat kysyä, ja perustellusti, "Miksi teemaani ei voi tehdä Thing X: llä, mutta tämä vanha teema täällä voi?"

Siinä vaiheessa sinua voidaan pyytää päivittämään teemaasi niin, että se noudattaa uusimpia sääntöjä, mikä vaikuttaa kohtuulliselta. Mutta tästä myös ongelmat (voivat) alkaa.

Ensin, asetetaan yksi asia suoraan. Jos tehdyt muutokset johtavat lopulta parempaan kokonaistuotteeseen, tämä kaikki ei ole ongelma. Sinun on yksinkertaisesti saada joku teemaarviointiryhmästä tekemään tutkimustyötä puolestasi ja huomauttamaan, kuinka voit tehdä teemastasi paremman. Loistava!

Todelliset ongelmat alkavat, kun sinua pakottavat muutokset eivät välttämättä ole hyviä loppukäyttäjälle.

Miksi niin koskaan tapahtuisi?

Tämä on vähän hankala, mutta toivon voivani selittää mitä tarkoitan:

Aluksi pidetään mielessä, että kaikki aiemmin repoon hyväksytyt teemat olivat 100% sopusoinnussa hyväksymishetkellä olevien sääntöjen kanssa. Joten emme puhu tilanteesta, jossa teema kieltäytyy tekemästä yhteistyötä kokonaan.

Nyt itse säännöistä:

En halua väittää, että nykyiset teemasäännöt ovat huonompia kuin he olivat tai päinvastoin. Säännöt ovat sääntöjä. Pohjimmiltaan uuden tuotteen rakentaminen "Säännöt A" tai "Säännöt B" on luonteeltaan samanlainen. Sinun on vain noudatettava tiettyjä vaiheita. Tarina on kuitenkin täysin erilainen muutettaessa "Säännöt A" että "Säännöt B."

Tässä on asia; teemakehittäjänä saatat joutua tilanteeseen, jossa teema on täysin käyttäjäystävällinen ja täysin sopusoinnussa sääntöjen kanssa sen lähettämishetkellä. Sitten… uudet säännöt otetaan käyttöön, ja myös ne vaikuttavat kohtuullisilta. Kuitenkin oikeassa, keskellä, on itse siirtymä.

Pelkästään tämä siirtyminen on harvoin käyttäjäystävällinen.

Se johtuu siitä, että jos sinua pyydetään poistamaan iso kappale teematoiminnostasi vastaamaan uusia sääntöjä, mitä luulet tapahtuvan teeman nykyisille käyttäjille, kun teet tämän liikkeen?

Kyllä, olet oikeassa, heidän sivustot lakkaavat toimimasta! Tai ehkä lopettaa toimintansa, mutta he menettävät toiminnallisuuden, joka heille sanottiin saavan, kun he asentavat teeman ensimmäisen kerran.

Pohjimmiltaan olet luvannut heille, että jokainen päivitys tekee heidän kokemuksestaan ​​entistä paremman, mutta teet jotain aivan päinvastaista. Äärimmäisessä tilanteessa saatat tehdä teemasta hyödytöntä.

Annan vain esimerkin selittääksesi mitä tarkoitan. Yksi niistä asioista, joita meitä on pyydetty muuttamaan Zerif Lite -sovelluksen kanssa, on käyttäminen "faux mukautettuja postityyppejä." Periaatteessa kyse on teeman kotisivulla näkyvien pienten mukautettujen sisältölohkojen käyttämisestä esimerkiksi tiimitietojen, lohkojen, suositusten jne. Esittämiseksi. Esimerkki:

tiimi

Niitä käytetään vain kotisivulla eikä missään muualla. Nykyisten sääntöjen mukaan meidän olisi pitänyt asettaa tosi mukautetut postityypit niille. Tämä, sellainen, on järkevää, jos rakennat uutta teemaa, mutta sen muuttaminen olemassa olevaksi teemaan tarkoittaa, että kuka tahansa tällä hetkellä käyttävä, se saa sivustonsa sekaisin. Ja meidän tapauksessamme se tarkoittaa yli 300 000 ihmistä (mukaan lukien lapsiteemat).

Joten riippuen siitä, millaisia ​​muutoksia sinua pyydetään suorittamaan, tilanne voi olla todella vaikea, se on pohjimmiltaan vasara tai alasin:

 • Toisaalta, jos et tee muutoksia, sinut kielletään repo-ohjelmasta.
 • Jos teet muutokset, pysyt repo-ohjelmassa, mutta sekaat nykyisten käyttäjien sivustot.

Mikä on huonompi?

Saanen kertoa teille, kuinka näen tämän omasta näkökulmastani.

Olen – olemme – kaikki rakennusalan tuotteista, jotka seuraavat "käyttäjä ensin." Haluamme, että tavaramme ovat hyödyllisiä, hyödyllisiä ja luotettavia. Jos meille ehdotetaan muutosta, joka parantaa kaikkien kokemuksia, olemme kaikki sen puolesta!

Mutta jos muutokset voivat tehdä käyttäjien elämästä vaikeimpaa, emme voi ottaa tätä vaihetta ja tuntea oloni hyväksi. Olisi pettämässä käyttäjiämme ja asiakaskuntaamme.

Viime kädessä huonomman tuotteen / kokemuksen päättäminen ei ole asia, josta välitämme paljon. Mielestäni nykyisen käyttökokemuksen häiritseminen ei vain ole sen arvoista, ja kunnes löydämme tavan pitää kyseinen käyttökokemus ehjänä – ja tavalla, joka arviointitiimillä on viileä (toistaiseksi ehdotuksiamme ei ole saatu hyvin) – meidän on pysyttävä pidätettynä reposta.

Toki, tämä vähentää tulojamme paljon. Arvioin todennäköisesti noin 50%: n myynnin pienentymisen koko yrityksen laajuisesti WordPress.org -tapahtuman keskeyttämisen jälkeen koko yrityksessä.

Tämä vaatisi varmasti melko paljon optimointia, mutta olemme iloisia ollessamme tilanteessa, jossa meillä on varaa tehdä pitkällä tähtäimellä vain sitä, mikä on asiakkaidemme ja meidän – yrityksen – parasta..

Ratkaisut

Tilanne ei ole helppo, eikä vain meille, vaan myös muille teemakehittäjille, jotka ovat aiemmin kohdanneet vastaavia ongelmia tai kohtaavat niitä nyt.

Minulla on pari ehdotusta, jotka voivat olla perustana keskustelulle etsiessämme toteuttamiskelpoisia ratkaisuja:

1. Älä tee sääntöjä taannehtivasti

En usko, että yhtä teemaa olisi kohdeltava eri tavalla sen maineen, suosion tai nokka-aseman perusteella. Mutta samaan aikaan en myöskään usko, että minkään säännön tai lain pitäisi olla taannehtivaa.

Laki ei yleensä ole taannehtiva; se vaikuttaa vain tulevaisuuden toimintaan, ts. mitä tapahtuu lain voimaantulon jälkeen.

Samankaltaisten sääntöjen omaaminen hakemistossa auttaisi varmasti. Ja tämä olisi melko yksinkertaista:

 • Jos teema hyväksyttiin hakemistoon ja todettiin olevan sopusoinnussa nykyisten sääntöjen kanssa, on hyvä pysyä sellaisena kuin se on.
 • Vain jos haluat lähettää päivityksen, joka menee kriittisten virhekorjausten yläpuolelle, sinun on tehtävä se uusimpien sääntöjen mukaiseksi.

2. Esitetään vähimmäisvaatimukset

Repot pyrkivät automatisointiin. Meillä on yksinkertaisesti liikaa teemoja ja laajennuksia, jotka lähetetään joka viikko, joten jokaiselle lisäykselle ihmisarvioinnin tekeminen on sekä aikaa vievää että jättää myös paljon tilaa valvonnalle..

Joten yksi polku, jonka voimme kuljettaa automatisoinnin kanssa, on vain hyväksyä kaikki turvalliset ja turvalliset teemat hakemistoon, ja sitten on parempi hakualgoritmi (mitä plugin repo tekee), joka näyttää parhaan vastaavuuden ensin (eri tekijöiden perusteella).

Uskon, että se on sekä helpoin että paras asia mitä voimme tehdä.

Tällaisessa tilanteessa kehittäjillä on enemmän vapautta ja he voivat kokeilla erilaisia ​​epätavallisia ratkaisuja. Katso tämä tarjous:

Matt kommentti

Tai tämä; myös Matt Mullenweg:

Meillä on suunniteltu paljon kovia ja tiukkoja sääntöjä "suojella" käyttäjät, kuten esimerkiksi CPT: n et al., mutta joku voisi tehdä tietoisen päätöksen poistaa tulevaisuuden potentiaalinen siirrettävyys nykyisen muodon tai toiminnallisuuden suhteen. se olisi täysin järkevä päätös tehdä.

Esimerkiksi Amazon hyödyntää heidän hakumekanismiaan maksimaalisesti. Se on pohjimmiltaan vapaa markkinatalous. Hyvät tuotteet saavat hyviä arvosteluja, joten ne nousevat korkeammalle hakutuloksissa. Huonot tuotteet haudataan. Sitä säätelee ostajien yhteisö.

Jos sinulla olisi jotain tällaista WordPress.org-teemanhaussa, olisi mahtavaa!

3. Salli alukselle pääsy

Teemat ovat joskus uskomattoman monimutkaisia ​​ohjelmistopapereita, ja käyttäjän odotetaan napsauttavan vain "aktivoida" -painiketta ja sitten tehdä kaiken, mikä tarvitsee heidän huomionsa, on vain hullua.

Mahdollisuus ottaa mukaan uusia käyttäjiä on avainasemassa autettaessa heitä määrittämään uusi teema ja oppimaan myös saamaan kaikki sen edut. Tämä voisi auttaa meitä tarjoamaan suuren "näyttää demosta" kokemus samalla kun keskitytään siihen, mikä on hyödyllistä käyttäjille samanaikaisesti.

4. Parempi esikatselu

Tämä ei ehkä liity sataprosenttisesti käsillä olevaan ongelmaan, mutta uskon, että se on ratkaisevan tärkeää WordPress.org-repo-yleisen käytettävyyden kannalta.

Yksinkertaisesti, nykyinen esikatselu on hyödytön.

Sen turha merkitsee sitä, että esikatselu näyttää samalta kuin teeman kuvakaappauksesta.

Tämän on vain oltava parempaa. Teemakirjailijoiden on kyettävä virittämään esikatseluohjelma siten, että näytetään todella optimoitu esittely – jotain, joka todella antaa käyttäjälle hyvän yleiskuvan teeman tarjonnasta..

Mitä seuraavaksi Zerif Lite -käyttäjille on, kirjoita WordPress.org-keskeytys

Muutamia tärkeitä asioita:

(a) Rakastamme edelleen teemaa ja pidämme sen hengissä

Hei, Zerif on syystä kasvanut yhdeksi viiden suosituimman teeman joukosta WordPress.org-sivustossa. Se on mahtavaa! Ja uskomme edelleen siihen koko sydämestämme.

Tämä tarkoittaa, että jatkamme työtä sen eteen ja parannamme sitä vielä paremmin.

(b) Voit silti ladata Zerif Lite -sovelluksen

Mene vain sivustollemme ja hanki Zerif Lite sieltä (valintaa ei tarvita).

zerif lite

(c) Voit silti saada tukea

Voit käydä tärkein tukiosasto täällä. Sieltä löydät perusteelliset oppaat, usein kysytyt kysymykset ja myös tavan ottaa meihin yhteyttä.

Saadaksesi ensisijaista tukea harkitse liittyä teemakerhoomme (Palkkio).

(d) Ota yhteyttä, jos olet ladannut Zerif Lite -sovelluksen WordPress.org-sivustosta

Tässä on ongelman ydin: Jos lataamme teeman WordPress.orgiin, emme voi lisätä päivityskomentosarjaa pakettiin. Tämä tarkoittaa, että jos haluamme toimittaa päivityksiä milloin tahansa tulevaisuudessa, meidän on pakko pitää tämä teema WordPress.org-sivustossa..

Meidän tapauksessamme, kun teema keskeytetään sääntöjen muutoksen takia (ilman kohtuullista tapaa korjata asioita), yli 300 000 käyttäjää on vaarassa käyttää teeman käyttöä, jota ei voida päivittää.

Vielä pahempaa, emme tiedä kuka nuo ihmiset ovat, joten emme voi kommunikoida heidän kanssaan. Joten periaatteessa niitä ei ole "käyttäjillemme" enää, vaikka olemmekin edelleen teeman kehittäjä.

Esimerkiksi, jos tietoturvaongelmasta ilmoitetaan meille, emme voi tehdä mitään, silti meitä syytetään edelleen. Tämä näyttää olevan aika iso asia.

Joten lopulta, ota meihin yhteyttä jos olet Zerif Lite -käyttäjä. Pidämme teemaasi turvassa.

Päivittää. Yksinkertaisin tapa pitää Zerif Lite -kopiosi ajan tasalla on ladata tämä uusi laajennus meidän. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on asentaa ja aktivoida se. Zerif Lite -päivityksesi tapahtuvat automaattisesti siitä lähtien.

(e) Mikä on meille seuraavaksi, liiketoimintatapoja

Kuten aiemmin mainitsin, arvioin todennäköisesti noin 50%: n myynnin laskun tämän seurauksena.

Meidän on tietenkin leikattava asioita ja optimoitava. Tässä on mitä aiomme tehdä lähitulevaisuudessa:

Vähentää kuluja

 • Peruuta ohjelmistotilaukset, joita emme käytä usein tai joita rehellisesti sanottuna ei tarvita (anteeksi, Mixpanel).
 • Lopeta sponsoroinnin tekeminen toistaiseksi (vähemmän WordCampsia, pods.io jne.)… Pohjimmiltaan vähemmän käyttäjiä tarkoittaa vähemmän tukea, mikä antaa joidenkin tukijäsenten työskennellä liiketoiminnan kehityspuolella, jonka he ovat täysin kykeneviä.
 • Laske joitain AdWords-hintatarjouksia ja keskity enemmän tehokkuuteen kuin saavuttamiseen. Sama pätee mainosten kohdistamiseen uudelleen.

Ota yhteyttä yhteisöömme

 • Kerro mahdollisimman monelle käyttäjälle ja opasta heitä teeman ajan tasalla pitämisen aikana.
 • Kerro yhteisön suosituimmista uutislähteistä.
 • Kerro blogereille ja sisällöntuottajille, jotka ovat aiemmin linkittäneet meihin, muokata / päivittää artikkeleitaan.
 • Ohjaa kaikki teeman sivu ThemeIsle.com-sivustossa, josta he voivat ladata sen ilman sähköpostiosoitetta.

Etene varovaisesti

Meidän on odotettava noin 48 tuntia, jotta näemme kuinka yhteisö reagoi koko asiaan ja kuinka tehokas olemme tavoittaessamme nykyisiä käyttäjiä.

Julkaisemme uuden viestin ThemeIsle-blogissa, selittäessämme tilannetta käyttäjillemme ja ohjeitamme heille, mitä jatkaa. Lähetämme myös kaikille sähköpostia ja teemme paljon uudelleenmarkkinointia saadaksemme ihmiset teeman uuteen versioon.

Pitkällä aikavälillä meidän on odotettava vähän ja katsottava missä olemme, kuinka huonot / hyvin asiat menevät ja työskentelemme sieltä. Mitään emme voi tehdä.

Loppujen lopuksi toivon, että esittämällä huomautuksiamme voimme auttaa muuttamaan asioita parempaan suuntaan ja autamme myös muita teeman kirjoittajia, jotka saattavat kohdata samanlaisia ​​ongelmia.

Toivon myös, että pystymme lopulta saamaan teeman repo-ohjelmassa, ja mikä tärkeintä, että käyttäjillemme ei aiheudu tällä välin liian paljon kärsimystä.

Kuten aina, kiitos lukemisesta ja CodeinWP: n tukemisesta! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector