Läpinäkyvyysraportti # 15 – Kuinka ansaita 3750 dollaria yksittäisestä kampanjasta

Läpinäkyvyysraportti # 15 – Kuinka ansaita 3750 dollaria yksittäisestä kampanjasta

Läpinäkyvyysraportti # 15 – Kuinka ansaita 3750 dollaria yksittäisestä kampanjasta
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tervetuloa avoimuusraporttimme 15. huhtikuuta (huhtikuu 2016). Tämä on sarja, jossa jaan kaiken CodeinWP: ssä ja ThemeIslessä tapahtuvan liiketoiminnan näkökulmasta. Yritän joka kuukausi kiinnostaa mielenkiintoisimpia tapahtumia, antaa sinulle mielipiteeni * asioista * ja jakaa seuraavien kuukausien suunnitelmani. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.


Hyvä ja paha

Yksi lukijoista huomautti, etten jaa liikaa kielteisiä asioita tai yksinkertaisesti asioita, jotka eivät toimi näissä raporteissa.

Mietin sitä pari päivää … Minun on hyväksyttävä, hän on täysin oikeassa.

Mutta olen jonkinlainen aidan kanssa itse idean kanssa.

Toisaalta tietäminen, millaisia ​​virheitä joku on tehnyt, voi auttaa sinua tekemään virheitä itse. Mutta toisaalta on harvoin jotain sellaista "virhe" kun puhumme verkkomarkkinoinnista tai yrityksen perustamisesta.

Tarkoitan, sanotaan, että menetelmä X ei toiminut minulle lainkaan. Tarkoittaako se, että se ei toimi myös sinulle? Ei tietenkään.

Lisäksi uskon, että toimimisesta puhuminen tuo lisäarvoa, koska voit yrittää mukauttaa nuo ideat omaan yritykseesi ja toistaa ne jotenkin..

Ja viimeiseksi, okei, minulla on henkilökohtainen puolueellisuus puhua hyvistä asioista. Pääasiassa se on vain ihmisluonto – aina tuntuu paremmalta puhua siitä, mikä on toiminut kuin mikä ei ole. Erityisesti se, että olen yksinkertaisesti häpeäni monista virheistämme ja jopa ajattelemalla niitä saa minut kuristumaan puhumattakaan altistumisesta muiden kommentteille.

Mutta täällä se menee joka tapauksessa. ��

Tehdään se näin:

Ensinnäkin aion jakaa joitain pahimmista virheistämme – asioista, jotka olivat todellisia räjähtäviä. Mutta tasapainottaakseni niitä aion mainita myös joitain parhaista päätöksistämme toistaiseksi.

Kauheita tarjouksia

Aloitetaan iso:

Useita kuukausia sitten yritimme mainostaa ParallaxOnea miljoonalle + Pocket-tilaajille (sähköpostitiedotekampanja). Tämän hintamerkki oli 3750 dollaria.

Saimme siitä 171 uutta ilmaista käyttäjätiliä. Se on 22 dollaria käyttäjää kohti.

Ja ei ole niin, että Pocket ei ole hyvä mainostamiseen. Mutta selvästi, tuotteemme ja markkinointiviestimme eivät vastanneet Pocketin keskimääräistä käyttäjää tuolloin. Syitä voi olla paljon. Ehkä vain joukko pieniä hampaita, jotka eivät syttyneet, ehkä yksi iso.

Joka tapauksessa, ei pelannut hyvin, ja selvästi huono kauppa.

Sitten tapahtui UXBooth-uutiskirjeen tarjous. Tällä kertaa meillä oli 88 ilmaista tiliä 950 dollarilla (11 dollaria käyttäjää kohti).

Kokeilimme myös paljon BuySellAds-sijoitteluita ja lopulta maksoimme 10 dollaria + ilmaista tiliä kohti.

AdWords ei myöskään pelaa niin hyvin. Kulutamme noin 2 000 dollaria kuukaudessa – keskittymällä ilmaisiin teemoihin – ja keskimäärin 1,5 dollaria ilmaista teeman latausta kohden.

Tehkäämme nyt selväksi, mitä kaikki yllä oleva tarkoittaa minulle ja millaista viestiä yritän välittää täällä.

Tämä ei tee minusta kurjua, koska minua ahdistettiin rahani vuoksi. Ei lainkaan. Se olisi ollut paljon helpompaa käsitellä. Se johtuu siitä, että tiedän, että me olemme syyllisiä kaikkiin niihin pyrkimyksiin, jotka eivät toimi. Jos olisimme laatineet kampanjoita paremmin, olisimme varmasti saaneet parempia tuloksia. Minulla on häpeä, koska se on meidän syytämme.

(Huomaa. Kuten näette, suurin osa yllä kuvatuista ponnisteluista keskittyy ilmaisiin teemoihimme. Nykyinen tavoitteeni on olla yksi ilmaisten WordPress-teemojen tärkeimmistä lähteistä ja käyttää sitä vipuvaikutuksena saadaksemme ihmiset maksettuihin suunnitelmiin. Ei ole että paljon suoraa mainostamista maksetuille teemoillemme on tällä hetkellä.)

kauhea virheitä

Kun alun perin lanseerattiin ParallaxOne, teimme Parallax-One-etikan. Tämä ei tuntunut tuolloin huonolta idealta, mutta kuten käy ilmi, se aiheuttaa ongelmia, kun päätämme lähettää teeman WordPress.org-hakemistoon. Kaikkien siellä olevien teemojen nimet tulevat pienikokoisiksi ja niiden etiketit luodaan automaattisesti tämän perusteella. Joten päätyisimme kahteen versioon samasta teemasta (parallaksi-yksi ja Parallax-yksi). Seurauksena on, että mikään lapsiteema ei koskaan toimi yhdessä heidän kanssaan samanaikaisesti.

Jotakin 6 kuukauden ajan Disqus jatkoi tytäryhtiöidemme linkkien korvaamista CodeinWP-blogissa… tehokkaasti "auttaa" me menetämme melko paljon rahaa. Tämä on itse asiassa melko vanha aihe Disquksen kanssa. tässä vuonna 2014 päivätty viesti kuvaavat sitä.

Aivan liian kauan muotoilu ei ole ollut pääpainopisteemme kun kehitetään uusia teemoja. Jälkikäteen katson tämän valtava virhe. Ja vielä enemmän kun luen läpi Array Themesin suunnittelemat tutkimustulokset uudelleen, jonka mukaan muotoilu on ylivoimaisesti tärkein tekijä, jota ihmiset huomioivat ostaessaan WordPress-teemoja.

Kerran, ja mistä tahansa syystä (?) Päätin, että olisi hyvä idea muokata jotakin koodia Zerif Lite -sovelluksessa suoraan teeman pää GitHubissa. … Ja unohdin lisätä yhden ";"

Kirjaimellisesti kaikkein ohjelmoinnissa on perustavin virhe. Tämä aiheutti kohtalokkaan virheen monille ihmisille ja seuraavan valitusten vesiputous.

Tällaisten riskien vähentämiseksi tulevaisuudessa suojelemme nyt teemakehityksen tuotantoalaa ja aiomme myös integroida Travis CI. Puhumattakaan, olen lopettanut päivitysten lähettämisen WordPress.org-sivustolle itse.

Saatat jo nähdä mallin täällä …

Minulla on taipumus kiirehtiä asioita läpi (sekä markkinoinnissa että tuotteissa) tai julkaista kiireellisiä tuotepäivityksiä ennen kaikkien mahdollisuuksien analysointia perusteellisesti. Työskentelen parhaillaan parantaakseni tätä luonteen näkökohtaa, mutta mieleni pyrkii silti vaeltamaan.

No, ainakaan en aiheuta uusia kohtalokkaita virheitä muokattaessa teetiedostoja käsin. ��

Yhtiökohtaisesti olemme myös alkaneet kiinnittää enemmän huomiota työn parempaan priorisointiin. Tarkoitan, että viime vuonna vietimme suurimman osan ajastamme joko korjaamalla ongelmia nykyisissä tuotteissamme tai rakentamalla uusia teemoja kiireellisesti keskittymättä niin paljon asioiden suunnitteluun. Lopulta olen alkanut menettää unta tästä.

Tietäen, että muotoilu on salainen kastike, tarvitsimme muutoksen. Joten melko radikaalisessa vaiheessa me päätti tehdä kevätpuhdistuksen ja vetää eläkkeelle tonni teemoja.

Ei ole niin, että nuo teemat eivät olleet riittävän laadukkaita lähdekoodin kannalta, mutta muotoilu ei yksinkertaisesti ollut pisteellä, ja en voinut nähdä näitä teemoja kategoriansa parhaina. Oli vain parempi näyttää heidät pois kurjuudestaan ​​ja rakentaa uusia, jotka näyttäisivät paremmalta.

Pelkästään syyllisyyden siirtämiseksi, yksi syy joihinkin tuotteidemme suuntaan liittyviin ongelmiin on se, että WordPress.org-säännöt näyttävät muuttuvan useammin kuin se, että meidän tarvitsee vapauttaa uusia teemoja.

Esimerkiksi, meillä on ollut kaksi teemaa rakennettu samaan taustaan. Sama arvioija tarkisti ne molemmat vain kolmen viikon välein. Yksi oli hieno. Toinen sai kokonaisen luettelon uudesta "kysymykset" ratkaista.

Sitten WordPress.org-sivustossa on myös jonotusjono, joka on jonkin verran noin 6 kuukautta pitkä uusille teemoille, mikä haittaa tuotekehitystämme.

Okei, okei… en ole oikeasti "siirtämällä syyllisyyttä." Tiedän hyvin, että tämän voimme ratkaista / kiertää paremmalla työnkululla ja ehkä paremmalla suunnittelulla (tulevaisuutta varten).

Hyvä uutinen on, että olemme todella lähellä lyödä a "teemakauppa makea paikka," niin sanoakseni – kyky julkaista teemoja yksinomaan sivustollemme. Tämä ei tietenkään anna meille niin paljon myyntiä lyhyellä aikavälillä, mutta ajan myötä se antaa meille mahdollisuuden rakentaa parempia tuotteita, koska meidän ei tarvitse odottaa suurempaa voimaa tarkistaa työtämme 6 kuukauden välein..

Hienoja päätöksiä

Okei, riittää huonoihin juttuihin. Puhutaanpa parhaista päätöksistä, joita olemme tähän mennessä tehneet!

Sijoitettu varhaisiin kumppanuuksiin. Hyvän kumppanin saaminen kannattaa aina. Esimerkiksi, Colorlib lähetti meille 400 000 kävijää juuri viime vuonna. Lisäksi jatkamme onnistuneesti kumppanuuksien etsimistä Nimbus Teemat -lehti ja muut. Tärkeää on kuitenkin löytää (A) hyvä kumppani, ja mikä vielä tärkeämpää (B) kumppanuussopimus, joka takaa win-win-win-tuloksen (sinä, kumppani, yleisö).

Sijoitettu kytkettyihin tuotteisiin. Kuten meille osoittautuu, omistaa kolme kytkettyä tuotemerkkiä erittäin hyvin ja todennäköisesti paremmin (luulen) kuin se, että meillä on vain yksi tuotemerkki, joka saa kaiken huomion. Tässä tarkoitan. CodeinWP ja JustFreeThemes ovat ThemeIslen kolmen parhaan viittauksen joukossa, ja yhdessä ne tuottivat 23% ilmaisista latauksistamme viime kuussa.

Toiminut orgaanisessa liikenteessä, joka on nyt suurin hankintakanava, joka tuottaa 25% kaikista latauksista.

kaikki-lataukset

Käännämme teemamme yli 10 kieleen. Puhuin tästä jo yhdessä aiemmassa raportissa joulukuussa. Teimme tämän muutamasta syystä. Ensinnäkin, se avaa meidät kansainvälisille markkinoille valtavalla tavalla. Sitten on myös tapa, jolla esillä olevat / suositut välilehdet toimivat nyt WordPress.org-sivustossa. Periaatteessa käännetyillä teemoilla on paljon paremmat mahdollisuudet esiintyä siellä vierailijoille, jotka eivät ole englantia puhuvia maita. Tällä on ollut toistaiseksi suuri vaikutus. Joidenkin teemiemme kohdalla olemme kaksinkertaistaneet latausten määrän (Tämä ja Tämä). Vietimme tähän noin 4 000 dollaria (työskentelimme suurimmaksi osaksi Upwork-urakoitsijoiden kanssa).

käännetty-teemat

Tehtiin paljon A / B-testauksia. A / B-testaus on aina hyvä sijoitus, ja sillä ei ole väliä onko testitulokset positiiviset vai negatiiviset. A / B-testaus yksinkertaisesti poistaa arvailuun liittyvän työn rutiinistasi ja antaa sinun tarkistaa oletuksesi raakadatalla. Esimerkiksi yksi viimeaikaisista testeistä sisälsi uuden aloitussivun verkkotunnukselle Zerif PRO + inline kassalla. Tätä kirjoitettaessa uusi versio (kuva alla) tuottaa 16% enemmän tuloksia kuin edellinen.

zerif-pro

Sijoitettu ammattilaisiin. Yrittäjänä voi olla toisia ajatuksia, kun kyse on palkata ihmisiä, jotka kysyvät, mikä vaikuttaa korkealta, ja varsinkin jos tämä on enemmän kuin mitä tunnissa teet itse (saa ajattelemaan). Mutta haluan todella korostaa, että se on oikein tehtävä, koska toimitettu arvo tekee siitä edelleen suuren sijoituksen. Kirjailijat, bloggaajat, suunnittelijat, kehittäjät … heidän hinnat ovat syystä korkeat.

Uudet yritysostot!

Kuten mainitsin moninkertainen Aikaisemmin yrityskaupat ovat yksi parhaimmista tavoista kasvaa, kapeastasi tai markkinoistasi riippumatta. Ne eivät vain tuottaa uutisia teollisuudesta, vaan myös altistavat sinut heti uusille yleisöille ja antavat sinun seurata muita markkinoita, joita et ehkä ole päättänyt jatkaa päätuotteesi kanssa..

Joten viime kuussa kasvatimme suurta CodeinWP-perhettämme ostamalla 2 hienoa pluginia Brice Capobiancolta b * web. Lisäosat:

FEEDZY RSS-syötteet – loistava tapa hakea ulkoisia RSS-syötteitä ja käyttää niitä sivustossasi.

feedzy-RSS-syötteet

Adblock Ilmoita – etkö halua, että lukijat käyttävät mainostajia? Tämän liitännäisen avulla voit pyytää heitä kohteliaasti poistamaan estäjät käytöstä.

Adblock-ilmoitettava

Emme ole vielä tehneet paljoa näiden laajennusten kanssa, mutta meille on suunniteltu hienoja asioita!

Lisäksi olemme hankkineet hienon projektinhallintatyökalun nimeltä pyrkiessään oppimaan ja tutkimaan uusia mahdollisuuksia TeamClerk 7500 dollaria. Uskon siihen todella ja uskon, että se voi kaivata itselleen mukavan kapean markkina-alueen, joka näyttää todella tungosta ja sisältää paljon hienoja työkaluja.

Minulla ei ole paljon aikaa huolehtia kaikesta itse, joten aion tehdä yhteistyötä jonkun kanssa tämän projektin toteuttamiseksi. Suunnittelimme sivuston jo uudelleen, ja se saa nyt noin 10 uutta tiliä päivässä.

Tarkista se, katso miten se on erilainen!

teamclerk

Suunta eteenpäin

Teemakauppana olemme siirtymässä hitaasti kohtaan "klubin jäsenyys" sellainen lähestymistapa (samanlainen kuin mitä WPMU DEV ja Elegant Themes tekevät) ja aloita jäsenyyden veloittaminen vuosittain (automaattiset uusinnat).

Tällä hetkellä uusimisprosentimme ovat todella alhaiset, ja itsensä uusiminen on käyttäjälle kauhea kokemus – heidän on tehtävä kaikki käsin eikä prosessi ole selkeä. Toivon, että automaattisen uusimisen avulla ratkaistaan ​​tämä ongelma ja tehdään asiat myös ennakoitavammiksi meille tulojen kannalta, mikä puolestaan ​​antaa meidän keskittyä enemmän tuotteisiin ja pitkän aikavälin strategioihin.

Tietysti ymmärrän, että voidaksemme laskuttaa ihmisiä vuosittain, meidän on myös löydettävä enemmän tapoja tarjota jatkuvaa arvoa asiakkaillemme – ja mikä on yhtä tärkeää – oppia kommunikoimaan tätä arvoa paremmin.

Joitakin asialistalla olevia asioita:

 • Käyttäjillemme on jo uusi video-opasosa, joka opastaa heitä kaikessa, mitä he voivat tehdä teemajemme kanssa.
 • Toivon, että aloitamme ensi kuussa 1 artikkelin päivässä blogeissamme.
 • Suunnittelemme aloittaa kuraattoreiden uutiskirjeiden lähettämisen käyttäjille eri aiheista.
 • Pyrimme julkaisemaan uusia ja parempia teemoja ja panostamme tuotekehitykseen yleensä (kuten aiemmin mainitsin).
 • Julkaisemme lisää päivityksiä eniten myytyihin teemoihimme + joihinkin lapsiteemoihin, jotta niistä tulisi entistä monipuolisempia.
 • Olemme palkanneet jo 3 uutta jäsentä tukitiimiimme leikkaamaan vastausaikaamme ja auttamaan luomaan lisää opetusohjelmia / dokumentteja.

Tulojen erittely – huhtikuu 2016

Tässä ovat huhtikuun numerot (talon sisäisestä seurantajärjestelmästämme):

kierros

Se on pieni 3,9% kasvu viime kuussa.

(Muistutus) Puhun WordCampissa!

Halusin vain muistuttaa kaikkia eurooppalaisia ​​ystäviämme siitä, että puhun WordCamp Portossa muutamassa päivässä!

Järjestäjät ovat hyväksyneet esitykseni, joten se on valmis! ��

Nähdään 14. – 15. Toukokuuta Portossa!

Kiitos lukemisesta ja CodeinWP: n tukemisesta! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector