CodeinWP-perhe vuonna 2015 – avoimuusraportti nro 1

Tämä otsikko ei ehkä kuulosta aluksi kovin selvältä, joten anna minun selittää …


Uskon avoimuuteen liiketoiminnassa.

Lyhyesti sanottuna, minä ja tiimi olemme täällä auttamassa WordPress-yhteisöä ja yrittämästämme tehdä työtä WordPressin kanssa entistä helpommaksi, tehokkaammaksi ja tehokkaammaksi meille kaikille. Rakastamme vuorovaikutusta teidän kaveriesi kanssa kommenttien, erilaisten foorumien, virallisen WordPress.org-teema- / laajennuslevyjen, sosiaalisen median ja niin edelleen kautta..

Tästä huolimatta pyrimme myös kasvattamaan liiketoimintaamme matkan varrella ja seuraavan ansaitsemaan rahaa tekemällä niin. Ja siitä haluan olla avoin tänään.

Olen todella kiehtoo siitä, mitä Puskuritiimi tekee kun kyse on avoimuudesta ja kuinka paljon he jakavat maailmalle. Niiden läpinäkyvyyden kojetaulun tiedot ovat todellinen ideoiden ja inspiraation kultakaivos, mitä voimme tehdä seuraavaksi yrityksinä ja yhteisöinä.

Niin pitkä tarina, tämä on ensimmäinen painos siitä, jonka toivon muuttuvan jatkuvaksi asiaksi – avoimuusraportti nro 1.

Mitä on tapahtunut viime aikoina?

Jos et vielä tiedä, rakensimme ja käynnistimme jonkin aikaa sitten WordPress-teemakaupan nimeltä ThemeIsle.

themeisle

Alkuperäinen idea syntyi vasta marraskuussa 2012 ja kesti melkein kaksi vuotta täydellisen tarjouksen luomista, testaamista, beetakauden aikana joitain esittelykampanjoita ja lopulta julkista esittelyä syyskuussa 2014.

Sanoimme kuitenkin, että teimme paljon asiakastyötä tuona aikana, mikä vaikutti tuntimäärään, jonka voimme viettää ThemeIslen rakentamiseen..

Joka tapauksessa ihmettelet, kuinka paljon työtä tehtiin verrattuna siihen, kuinka paljon tuloja projekti tuotti koko vuoden 2013 aikana? Tässä on kaavio:

rev1

Mitä yllä tarkoittaa selkeästi englanniksi, on sanalla sanottuna ongelmia.

Siirry eteenpäin vielä kuusi kuukautta:

REV2

Asiat alkavat nousta …

Ja vielä kuusi kuukautta:

rev3

Ja lopuksi muutama tilannekuva, josta olemme todella ylpeitä:

rev4

REV5

Suunnittelemme tosiasiallisesti, että suljemme maaliskuun jonkin verran pelkästään kyseisen kuukauden 45 000 dollarin tuloihin. Tämä on uskomatonta ottaen huomioon, kuinka paljon aikaa tarvittiin ensimmäisen 45 000 dollarin saamiseksi ennen sitä.

Itse asiassa, Ensimmäisen dollarin saaminen kesti yli vuoden, ja sitten vielä kuusi kuukautta saada aikaan havaittavissa oleva dollari.

Mutta sen jälkeen, olemme onnistuneet kokemaan hienoa kasvua, joka on noin 1000 prosenttia viimeisen neljän kuukauden aikana. Tämä on asia, josta olemme todella kiitollisia, ja se, joka polttaa meitä jatkamaan ja tuomaan vielä enemmän hienoja asioita tiesi seuraavien kuukausien aikana. Haluaisin käyttää tämän tilaisuuden ja kiittää teitä, se ei olisi ollut mahdollista ilman sinua!

Jos haluat olla ajan tasalla siitä, mitä ThemeIslessä tapahtuu, seuraa meitä Twitterissä (voit myös seurata näitä ihmisiä). Jos et aio käyttää rahaa mihinkään teemaamme, se on hyvin totta, meillä on myös ilmaisia ​​teemoja virallisessa hakemistossa. Mikä vie minut …

Teemamme iskevät WordPress.org-sivustolle "suosituin" lista

ThemeIslessä meillä on premium-teema nimeltään Zerif. Lyhyesti sanottuna, se on reagoiva, rinnakkain vierittävä, yhden sivun teema luoville toimistoille ja yrityksille. Se on ollut toistaiseksi myydyin teema vuonna 2015.

Mutta siellä on myös ilmainen versio, saatavilla virallisessa WordPress-teemahakemistossa. Parin viime kuukauden ajan se on ollut istuu suosituimmassa luettelossa, leijuu pisteen 8-14 ympärille.

Pohjimmiltaan se on yksinkertaistettu versio PRO-teemasta, jossa osa toiminnoista on poistettu, mutta silti täysin toimiva ja ulkonäkö kuin koskaan. Sitä ladataan yli tuhat kertaa päivittäin, ja olemme innostuneita näkemään numeroiden jatkuvan nousun tasaisesti.

WP-lataukset

Olemme äskettäin ostaneet todella hienon teeman – yksinkertaisesti nimeltään Flat. Sillä on hienoja arvosteluja ja yli 130 000 latausta kirjoitettaessa. Mikä on sen pääpiirteet? Ei yllätys, kuten nimestä voi päätellä, se kivuttaa tasaisen suunnittelun periaatteita tarjotakseen loistavan sisällön esittely- ja lukukokemuksen. Tarkista se “
Tuotetta ei löytynyt:
"tasainen"
ei ole olemassa.

Ilmaiset CodeinWP-laajennukset

Olemme myös työskennelleet ahkerasti ilmaisten liitännäisteidemme parissa. Vain nopeuttaaksesi sinua, on olemassa kolme laajennusta, jotka muodostavat kokoelman ytimen:

Revive Old Post (entinen Tweet Old Post)
WP-tuotekatsaus
Mukautettu kirjautumissivu

Mukautettu kirjautumissivu Customizer on perheen uusin lisäys, laajennus, jonka hankimme tämän vuoden tammikuussa.

Tässä on erittely siitä, kuinka hyvin jokainen laajennus toimii:

 • Revive Old Post – tällä hetkellä suosituin laajennus, joka sisältää 455 000 latausta ja 40 000+ aktiivista asennusta.
 • WP-tuotekatsaus – 90 000 latausta ja 20 000+ aktiivista asennusta.
 • Mukautettu kirjautumissivun muokkausohjelma – 10 000 latausta ja yli 5 000 aktiivista asennusta.

Suunnittelemme jatkossakin parantaa näitä laajennuksia ja esitellä myös pari uutta.

Suosituin sisältö CodeinWP-blogissa

Jos sinulla on jonkin aikaa käsiäsi ja haluat tehdä jonkin verran kiinniottoa, tässä on blogin parhaan sisällön erittely tällä hetkellä:

 • WP-järjestelmänvalvojan yksinkertaistaminen asiakasystävällisyydeksi – yhteensä 3 596 sosiaalisen median osaketta.
 • 6-vaiheinen prosessi, jolla WordPress-sivusto suunnitellaan nopeasti ylhäältä alaspäin (& Asiakkaasi rakastamalla tavalla) – 1 065 osaketta.
 • 30 asiantuntijaa jakaa: Suosituimmat * Ilmeiset * WordPress-laajennukset, jotka tekevät sinusta paremman bloggerin – 969 osaketta.
 • 101 suosituinta blogia WordPressistä ja niiden suosituimmista viesteistä – 900 osaketta.
 • [Infographic] WordPress 4.1 saa karkeasti miljoonan latauksen joka toinen päivä + muut kiehtovat WordPress-tilastot – 390 osaketta

Uusi muotoilu CodeinWP.com-sivustossa

Viimeiseksi olemme suunnitelleet itsellemme uuden version CodeinWP: n pääsivustosta.

codeinwp

Olemme uudistaneet päätarjouksemme sisällyttää kaksi ylimääräistä komponenttia liiketoimintaamme. Tällä hetkellä tagline kuuluu seuraavasti: PSD WordPressiin, räätälöityjä teemoja ja laajennuksia, Custom WordPress Dev.

Toisin sanoen, Jos tarvitset lajiteltua WordPress-verkkosivustoasi, paina meitä, olemme täällä auttamassa.

Voi, älä unohda, että voit pysyä ajan tasalla CodeinWP: n tapahtumista uutiskirjeemme kautta. Tätä kirjoitettaessa luettelossa on jo 1 980 WordPress-harrastajaa. Entä liittyminen myös vaunuvaunuun?

Mitä olet tehnyt viime aikoina? Onko sinulla minkäänlaista WordPress-yritystä, josta haluat kertoa sanan yhteisön kanssa? Voit vapaasti kommentoida.

Kiitos paljon ajasta ja katso seuraava avoimuusraporttimme. Toivottavasti se menee loppuun parin kuukauden kuluttua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map