Asiat eivät ole aina sitä mitä luulette olevansa – avoimuusraportti # 44

Läpinäkyvyysraportti # 44


Tervetuloa kuukausittaisen avoimuusraportin 44. painoseseen (syyskuu 2018). Tässä sarjassa keskustelen mielenkiintoisista asioista, joita liiketoiminnassa on tapahtunut, ja lisään kourallinen henkilökohtaisia ​​oppitunteja ja ajatuksia kaikkialle. Napsauta tätä nähdäksesi edelliset raportit.

Syyskuu oli minulle kiireinen kuukausi – mikä on myös syy siihen, miksi raportti on tullut myöhään – matkustin vähän, meillä oli vuosittainen yrityksen vetäytyminen, jonka mainitsin edellisessä raportissa, ja osallistuin toiseen EO tapahtuma täällä Portugalissa. Pidän koko kuukautta kaiken kaikkiaan hyvin vietetynä ajanjaksona, ja se on antanut minulle paljon energiaa loppuvuonna korkealla nootilla.

Aion aloittaa tämän raportin keskustelemalla joistakin henkilökohtaisista opinnoista – joten jos haluat keskittyä vain yritystoimintaan (palaan tuloraportin takaisin tässä kuussa!), Napsauta tätä vapaasti täällä.

(Aiheesta jakaa tämä henkilökohtaisten ja liiketaloudellisten oppien yhdistelmä – haluaisin saada enemmän palautetta siitä, mikä on mielestäsi hyödyllistä tai ei niin hyödyllistä näissä raporteissa. Olen myös avoin aiheehdotuksille. Tietäen millainen yritys meillä on juokse täällä, mistä haluaisit oppia?)

Luonto on paras opettaja ��

Olen kamppaillut parilla asialla henkilökohtaisesti, jotka pidättelevät minua. Olen jo maininnut terveysongelmani jo muutaman kerran, mutta lisäisin siihen, että minulla on myös ollut tämä ylivoimainen tunne, että jos en työskentele päivittäin ahkerasti, minua ei arvosteta ammattilaisena piireissä.

Kun kirjoitan ja luen sitä uudelleen nyt, tiedän, että sillä ei ole paljon järkeä, mutta tämä ei ole niin ilmeistä, kun olet tällä hetkellä, kamppailemalla näiden ajatusten kanssa.

Tällainen tunne on ollut kanssani jo pitkään, mutta annan sen vihdoin irti ja hyväksyn sen, että riippumatta siitä, kuinka kovaa yrität, et koskaan voi tehdä asioista täydellisiä kaikille.

Pitäen tämän mielessä työskentelin vähemmän tunteja syyskuussa ja arvaa mitä (?!), Maailma ei räjähtää liekkeihin.

Lyhyesti sanottuna lähestymistapa on toiminut hyvin sekä terveyteni että suorituskykyni kannalta. Haluaisin tietenkin vielä tehdä enemmän, mutta avain menestymiseen kaikessa on hyväksyä asteittaiset parannukset ja yrittää tehdä kaikkia asioita hinnalla millä hyvänsä.

Hauska, olen jatkuvasti bashottanut itselleni siitä, että en toiminut tarpeeksi, kun selvitin terveysasioitani, samalla rohkaisemalla tiimiämme / työntekijöitämme saamaan aina lääketieteellistä aikaa vapaaksi, kun he kokevat tarvitsevansa sitä. Mielestäni tämä on yleisesti ottaen hyvä tapa lähestyä mitä tahansa yritystäsi. Työntekijöiden ei pitäisi tuntea heidän työnsä olevan vaarassa, jos / kun he päättävät ottaa lomaa terveydenhuollon varmistamiseksi.

En ole vielä suorittanut henkilökohtaisia ​​oppitunteja! Seuraava tulee yrityksemme perääntymisestä:

Karhujen ja mehiläisten välillä

Joten osana retriittiä menimme retkelle melko syrjäiselle alueelle Romanian vuorille. Ei matkapuhelimen signaalia, ei elävää sielua lähellä – jos et laske karhuja. Jep, ympärillä oli karhuja – kuten opas kertoi – ja näimme jopa joitain kappaleita. Mutta jos se ei riittänyt, opas kertoi myös meille, että meidän pitäisi olla enemmän huolissaan luonnonvaraisista mehiläisistä, jotka voivat todella tappaa sinut. Niin hauskaa.

No, koska nimeni ei ole Bear Grylls, aloin tuntea olevani hieman peloissani. Tajusin, että olen melko teknologiariippuvainen henkilö, eikä minulla ole solusignaalia niin kaukana mukavuusvyöhykkeen ulkopuolelta kuin olen koskaan ollut aikuiselämässäni.

Monet meistä elävät nyt elämäämme ajatellessamme, että kaikki on hallinnassamme, että meillä on käsitys kaikelle ja että kaikki voidaan ja pitäisi saavuttaa ollessamme Google-haun päässä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita paljon brutaaleissa tosielämän skenaarioissa – kuten kun yrität googleta jotain…

tiedustelu

Ajatellessani sitä siellä erämaassa, huomasin, että hallitsemattomuuteen osallistuminen on oikeastaan ​​inhimillisempi tila.

Jotkut asiat tahtoa tapahtuu vain sinulle, eikä sinulla ole käskyä niiden käsittelemiseen. Sekä hyvät että huonot asiat ovat todella lähempänä sinua kuin luulet. He ovat aivan sen ulkopuolella, mihin olit suunnitellut.

Minulla oli samanlainen kokemus EO-tapahtumassa purjehtiessamme ja myös purjelautailla jonkin aikaa takaisin. Olet täysin riippuvainen luonnosta vieden sinut suunnilleen suuntaan, johon haluat mennä (tuuli + aallot + mitä tahansa voit tehdä purjeella kesyttääksesi nämä kaksi).

Aloitat tosiasiallisesti edistymisen, kun ymmärrät, että et voi tehdä paljon sen lisäksi, mitä luonto jo antaa sinun tehdä. Sinun on oltava kärsivällinen ja sopeuduttava nopeasti tapahtuvaan – tuulen muuttuvaan suuntaan jne.

Tällaista satunnaisuutta ei ole paljon nykypäivän elämässä. Loppujen lopuksi, millainen satunnainen asia voi todella tapahtua, kun istut tietokoneen edessä töissä?

Lisätäkseni nämä havainnot, mietin seuraavan lainauksen:

Menemmekö kaikki turistivakautumisen suuntaan?
lainata

Valmennuksesta ja urheilusta ��

Etkö tiedä miksi tarkalleen, mutta olen ollut tyypillisesti vastahakoinen ajatukselle kaikenlaisesta valmennuksesta… elämästä, yrityksestä, nimesit sen.

Ja kenties etenkin liiketaloudessa, kokonaisvaikutelmani on ollut, että suurin osa valmentajista ei ole itse tehnyt yhtään yritystä itse valmennusliiketoimintansa lisäksi – siten, että ne näyttävät pohjimmiltaan karlalaaneilta (mutta ehkä kaikki tämä on vain muutama huono omena?). Lyhyesti sanottuna, minusta ei tuntunut, että tarvitsisin valmentajaa elämässäni.

Kuitenkin viime kuukausien aikana ja keskustelun jälkeen Syed Balkhin kanssa olen vihdoin alkanut ajatella tätä ajatusta. Olen alkanut nähdä arvoa (yrittäjälle), kun saan jonkun etsimään ja oppimaan – mentorin. Sitten se oli Miguel Santo Amaro joka muutti lopulta mieleni kokonaan yksinkertaisella esimerkillä, jotain seuraavanlaista:

Katsokaa urheilun suurimpia supertähtiä. Heillä kaikilla on valmentajat, vaikka he ovatkin pelinsa kärjessä.

Se vain napsautti minua. Yrittäjänä sinulla on paljon yhteistä ammattiurheilijan kanssa, sanoo abs. Meillä kaikilla on sinimuotoinen suunta, jolla on korkea korkeus ja alamäki. Voit voittaa kaiken yhden vuoden / kuukauden, niin että sitten tulee viimeiseksi joukkona vuosi / kuukausi sen jälkeen.

Tämä trendi asettaa paljon paineita mielenterveydellesi, paljon enemmän kuin ennakoitavissaisempi ura. Aion tutkia enemmän kuinka kuuluisat urheilijat ovat tehneet uransa ja yritän oppia siitä.

Siitä huolimatta, takaisin valmennusasiaan, luulen, että päivän päätteeksi ja millä tahansa alalla / liiketoiminnassa / urheilussa, jos haluat olla parhaiden esiintyjien joukossa, tarvitset valmentajan. Vaikka olet kehittäjä, tuotepäällikkö tai muut itsellesi otetut roolit, tarvitset jonkun, joka työntää sinut eteenpäin.

Asia on, että yrittäjyydestä ja sen haasteista ei ole vain paljon upeaa tai aitoa sisältöä joko verkossa tai kirjastossa. Siksi tosielämän yhteydet ovat niin arvokkaita.

Vapaaehtoistyöstä ��

Viime kuukausi oli myös ensimmäinen vapaaehtoistyökokemukseni WordCampsin ulkopuolella. Jopa tekniikan ulkopuolella, ollakseni rehellinen. Olen vapaaehtoisena aikana RAUTAMIES tapahtuma lähellä asuinpaikkaa. Olen kokenut, että koko kokemus on hyvin rikastuttava … mutta miksi edes osallistuin? Kaksi syytä:

  1. Halusin vain seurustella ja tehdä jotain hyvää yhteisölle.
  2. Halusin ottaa pienen osan kentältä, jolla en voi vaatia mitään johtajuutta ja olen itse asiassa aloittelija.

Koska olen oppinut itsestäni, että minusta tulee epämukavaa tällaisissa tilanteissa, tiedän, että se on jotain työn tekemisen arvoista. Sen pitäisi auttaa sekä egoani että kykyäni sopeutua tilanteisiin, joissa minulla ei ole vapautta tehdä kaikkia päätöksiä – kuten työntekijällä ei olisi normaalissa työsuunnitelmassa.

Loppujen lopuksi tämä kaikki on toiminut minulle erittäin hyvin, mukana on mielenkiintoisia oppitunteja ja kaiken kaikkiaan hauskaa.

�� �� ��

Osallistujia oli yli 2000, ja kukin maksoi 500 € (!) Osallistuakseen. Olin pyöräilyreitillä, joka oli 60 km pitkä ja oli heti 2 km uinnin jälkeen.

Minun tehtäväni oli seistä tienhaarassa ja näyttää ihmisille tietä heidän ohittaessaan. Pohjimmiltaan ihmisen liikennemerkki.

Minulla oli hauskaa siellä kaiken kaikkiaan, ja olin myös iloisesti yllättynyt siitä, että ihmisten huomattava palat ottivat sen ylimääräisen sekunnin sanoa "Kiitos" kun he pyöräilivat minua pitkin.

Oppiaihe on, että riippumatta siitä, kuinka pieni työsi voisi olla osa suurempaa "asia," on aina mukavaa saada tunnustusta tekemästäsi.

Myöhemmin tapahtui myös yksi mielenkiintoinen asia, joka sai minut ajattelemaan paljon… luultavasti jopa ymmärtämään.

Joten yleinen asia kilpailun aikana oli, että pyöräilijät tulevat pakkauksissa. Kun tämä tapahtui, kaikki pakkauksessa vain seurasivat johtajaa ajattelematta paljon suunnasta, jonka tehdä.

Tämän vuoksi jossain keskellä kilpailua harvat ihmiset menivät väärälle tielle tekemällä pienen kiertotien. Monet muut seurasivat heitä vahingossa. Kuitenkin yksi tyttö huomasi lopulta, että jotain oli vialla, ja valitsi oikean, lyhyemmän tien. Kun hän teki niin, joku huusi "pettäjä!" ajatellut, että hän yritti huijata järjestelmää. Näytti vähän tältä:

pitkä reitti

Ongelmana oli, että tämä ihmisryhmä näki vain osan kilpailustaan, joten silloin ja heidän silmissä tyttö oli huijari. Tarkastelemalla koko rotua huutavat kuitenkin väärät.

Kuten käy ilmi, totuus on usein kehyksen ulkopuolella…

kehyksen ulkopuolella

Miksi kerron sinulle kaiken tämän? No, tämä on sellainen miten asiat toimivat myös muilla elämänalueilla.

Toisin sanoen, kuinka tiedät, että olet oikeassa, vaikka kaikki merkit saattavat ehdottaa niin? Pidetäänkö toimintasi edelleen oikein 10, 100 tai enemmän vuodessa?

Esimerkiksi joku, jota pidetään huijaajana elämämme aikana, saattaa silti osoittautua 100-prosenttisesti oikeudelliseksi, kun tarkastellaan heitä tulevaisuuden 1000 vuotta eteenpäin. Tai ehkä käytäntö, joka meidän mielestämme on nyt hyvää, osoittautuu huonoksi seuraavan 10 vuoden aikana.

Ei ole niin, että tätä ei ole tapahtunut ennen …

Esimerkiksi, vuosisadan paremman osan aikana, meille on kerrottu, että rasva on haittaa meille. Se oli kuin evankeliumi. Ja – arvaa mitä – osoittautuu, että niin ei ollut. Sama monien lääketieteellisten toimenpiteiden osalta menneisyydestä. Nyt vain naurataan heille. Mutta kuinka tiedät, että tulevat ihmiset eivät naura lääkkeistä, joita otamme tänään.

Opiskelen aina pitämään se mielessä "Voin olla väärässä." Vaikka uskonkin pitäväni totuutta, maailma voi silti todistaa minulle muuten lopulta. Useimmissa tapauksissa meillä on vain pieni osa totuudesta.

Puhutaan tuloista ��

Kuten kirjoitin edellisessä raportissa, kokonaistulosprosentti ei ole tällä hetkellä suuri. Siitä huolimatta, että ei tarvitse huolehtia liikaa siitä, että otetaan huomioon uudet tuotteet ja kehitys, jonka parissa olemme työskennelleet.

Minulla ei ole tarkkoja lukuja verrattuna pariin viimeiseen kuukauteen, mutta näyttää siltä, ​​että menestyimme hiukan paremmin syyskuussa vs. kesäkuukausina. Kun kuitenkin joudumme yksittäisiin numeroihin, muista, että ne eivät ole suuria verrattuna standardeihimme ja mihin olemme tottuneet:

Teemat ja laajennukset

teemat ja laajennukset

Kuten huomaat, emme ole saavuttaneet korkeutta kahden vuoden takaisesta, mutta menemme huomattavasti paremmin kuin viime vuonna.

Uudistuksilla on nyt paljon suurempi rooli ja ne kannustavat pitämään entistä paremmin huolta olemassa olevista tuotteistamme ja jäsenistämme:

tilauksen uusiminen

Uudistukset kasvattivat viime kuussa noin 25 000 dollaria bruttoa. Jos katsot ensimmäistä kaaviota ja vähennä tämä, huomaat, että emme saa niin monta uutta käyttäjää kuin ennen..

Nämä numerot eivät sisällä Revive Old Post -sivua, koska sillä on oma sivusto. Lisäosa parantaa hitaasti vauhtiaan ja kasvaa hienosti. Onnistuimme julkaisemaan joitain päivityksiä tänä vuonna, mutta siitä huolimatta se ei ole silti omavarainen yritys.

Ansaitse vanhan postin tuotot

Kumppanuusmarkkinointi

Liiketoimintamme tytäryhtiöosastolla on ylä- ja alamäkiä. Viime kuukausina liikevaihto pysyi noin 35 000 dollaria kuukaudessa.

Muistakaa jälleen, että koska en pidä täällä kovin jäsenneltyjä kirjaa, suurin osa näistä lukuista on bruttoarvoja, ja niitä pitäisi pitää enemmän arvioina kuin kovina tiedoina.

Tuotepäivitykset ��

Tuotepäivityksiin liittyen Hardeep Asrani on tehnyt upeaa työtä varmistaakseen, että laajennuksillamme on hyvä Gutenbergin yhteensopivuus (hän ​​kirjoitti tästä jopa blogissa … kaksi kertaa).

Kaikki tämä pyrkimys huipentui Otter Blocks -julkaisun julkaisemiseen, joka onnistuimme myös sisällyttämään siihen hyvin Orbit Fox.


Gutenbergin lohkot ja mallikirjasto Otter Gutenbergin lohkot ja mallikirjasto Otter

Tekijä (t): ThemeIsle

Nykyinen versio: 1.5.4

Viimeksi päivitetty: 26. toukokuuta 2020

otter-blocks.zip


98% Arviot


60000 + asennukset


WP 5.2 + vaaditaan

Merkintä. Jos olet teemakirjailija, harkitse tutkimaan, miten tämä toimii teemasi suhteen. Otamme aina vastaan ​​palautetta kaikilla rintamilla. Orbit Fox on nyt käytössä yli 300 000 sivustolla, joten teeman kehittäjille on järkevää varmistaa, että se toimii hyvin heidän tuotteidensa kanssa.

Orbit Foxista puhuttaessa, meillä ei vieläkään ole toimivia liiketoimintamalleja sen ympärillä. Luulen, että kun olemme täysin käynnistäneet Optimole, Käytämme aikaa tutkia vaihtoehtoja tarkemmin ja valita suunta, jolla voit ansaita rahaa.

Toistaiseksi olemme innoissamme siitä, että Orbit Fox on tavoittanut yli 300 000 aktiivista käyttäjää, ja mikä tärkeintä, että monet heistä näyttävät todella arvostavan sitä.

Andrei yhdessä teemaryhmän kanssa edistyi myös syyskuussa tulevassa WordPress-teemassamme, Neve.
Neve

Sen on tarkoitus olla nopea, kevyt ja helppo mukauttaa teema, joka on rakennettu ottaen huomioon Gutenbergin yhteensopivuus sekä Elementor ja AMP. (IMO, tämä yhdessä Orbit Foxin kanssa on käytännössä kaikki mitä useimpien yritysten on rakennettava nopea WordPress-sivusto.)

Viimeiseksi olen kiitollinen tuesta, jonka sain viime kuukausina joukkueelta ja ympärilläni olevilta ihmisiltä. Olen iloinen, että minulla on etuoikeus työskennellä mahtavien ihmisten kanssa ja olla täällä tässä liiketoiminnassa. Ja kuten aina, jos on jotain, josta haluaisit minun kirjoittavan lisää, jaa kommentti.

Okei, se on kaikki, mitä minulla on sinulle tässä kuussa. Kiitos, että luit ja tuit meitä! Pysy ajan tasalla ja saat uusia raportteja sinulle tilaamalla täällä:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map