2019: Katsausvuosi – Korkeimmat, matalammat ja In-Betweens

2019: Katsausvuosi – Korkeimmat, matalammat ja In-Betweens

2019: Katsausvuosi – Korkeimmat, matalammat ja In-Betweens
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

2019 katsauksessa


Vuoden 2020 ollessa käynnissä haluan katsoa taaksepäin joihinkin tärkeimpiin tapahtumiin vuodesta 2019 ja pohtia korkeimpia, matalimpia ja korkeampia yrityksiä, jotka yritys on käynyt läpi. Aion myös käyttää tätä tilaisuutta jakaa suunnitelmamme eteenpäin.

Johtajuus, keskittyminen ja organisaatio

Vaikka vuosi 2019 oli vielä kaukana ihanteellisuudesta, se oli tähän mennessä keskittymisen kannalta paras vuosi! Vaikka emme julkaissut yhtään uutta tuotetta, yksinkertaistimme asioita vetämällä pois vanhemmat luomuksemme. Henkilökohtaisesti onnistuin myös viettämään suurimman osan ajastaan ​​tärkeimpiin hankkeisiin ja muutoksiin, joilla oli suurin vaikutus liiketoimintaan.

Yritimme aikaisemmin useita erilaisia ​​lähestymistapoja saada aikaan työtä, mutta koska jäsentämättä jäsenneltyä ajattelutaitani (luulen), olemme päättäneet mennä yksinkertaistettuun lähestymistapaan vuonna 2019, joka on osoittautunut toimivaksi. Lyhyesti:

 1. Aseta vuodelle yksi päätavoite – meidän tapauksessamme se oli rakentaa Neve olla paras ja suosituin ilmainen teema siellä.
 2. Suunnittele seuraavalle kuudelle kuukaudelle suunnitelma kaikkien saattamiseksi linjaan ja työskentelemään kohti tavoitetta.

Tämän lisäksi tein myös joitain tuloja / voittoja koskevia arvioita koko vuoden ajan, ja jatkoimme kuukausittaisten kokousten järjestämistä koko joukkueelle.

Tässä on tärkeimmät opinnot kaikesta:

1. Sinun ei tarvitse kehittynyttä ohjelmistoa tai super-erityistä suunnittelua

Yksi aikaisemmista suurimmista virheistämme oli ajattelu, että tarvitsimme a "täydellinen" Suunnittele paikkansa ennen kuin pääsemme koskaan töihin. Tämä melko epäonnistui meitä joka kerta.

Ongelmana on monimutkaisuus, kun esitetään koko suuri suunnitelma, visio, rakenne tai säveli ja sitten toteutetaan se.

Asioiden yksinkertaistaminen – kuten teemme nyt vain vuoden ensisijaisella tavoitteella – on paljon hallittavissa oleva lähestymistapa, ja se on varmasti parempi kuin ei mitään.

Oppitunti täällä: aloita pieni.

2. Kuusi kuukautta ennen yksityiskohtaista suunnittelua on liikaa

Kun aloitimme ensimmäisen kerran kuuden kuukauden suunnitelman toteuttamisen, kaikki menestyi hyvin kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Sen jälkeen kuitenkin suurin osa tekemästämme tuntui tavallaan satunnaiselta.

Yli pari kuukautta kestävän yksityiskohtaisen suunnittelun ongelma on, että et koskaan tiedä mitä tulevaisuus pitää yllä ja millainen uusi panos tulee sinun tietosi – panos, joka vaatii monissa tapauksissa suunnitelman mukauttamista.

Jatkamme eteenpäin, olemme vain tulevia suunnittelu yksityiskohtaisia ​​vaiheita kolmen kuukauden toppeja varten.

3. Tavoitteen asettaminen auttaa odottamattomilla tavoilla

Yhden tavoitteen saavuttaminen kaikkien mielessä helpotti joukkueen hylätä uusia aloitteita – jopa ne, jotka tulivat minulta. ��♂️

Kun olet sopinut tavoitteesta, se antaa sinulle paljon selkeyttä siitä, mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi ja miten sinun tulisi toimia jokaisesta uudesta mahdollisuudesta, joka tulee tietäsi. Jos se on sopusoinnussa tavoitteen kanssa, niin hyvä. Mutta jos sitä ei ole, sinun on paljon helpompaa hylätä se.

Toivomme voivamme oppia virheistämme ja toteuttaa myös EOS-järjestelmän osia liiketoimintaamme.

Lyhyesti sanottuna, mikä on meille uutta:

 • Olemme määritelleet markkinarakojemme ja tehtävämme.
 • Tarkastelemme myös 10- ja 3-vuoden tavoitteita.
 • Pidämme kiinni ideasta yhdestä seuraavan vuoden päätavoitteesta sekä kolmen kuukauden mittaisesta yksityiskohtaisesta suunnittelusta.
 • Käytämme Trello-levyä seurataksesi suunnitelmaa.
 • Olemme asettaneet joitain tuotekohteita antaaksemme ihmisille paremman näkemyksen siitä, mitä joillekin tuotteillemme tulee seuraavaksi, ja välttämään arkaluontoisten päätösten viivyttämistä.

Jotkut asiat ovat edelleen hiukan epäselviä, mutta se on hyvä. Esimerkiksi sen tarkastelu, missä voimme olla kymmenessä vuodessa, on erityisen vaikeaa. Viime kädessä olen päättänyt olla ymmärtämättä tätä ja asettuin vain "maali" sen sijaan, että siitä "täydellinen tavoite." Tällä tavalla saat ainakin jotain tavoitellaan, strategoida ja suunnitella.

Raha tavoitteena?

Vastustin pitkään rahaan liittyviä tavoitteita. En tiennyt heidän olevan merkityksellisiä.

Olen muuttanut mieleni vähän viime aikoina ja tajusi muutamia asioita:

a) Tarvitset kasvua

Ei välttämättä välillä 1 000%, tai siitä tulee 1B dollarin yritys. Tarvitset kuitenkin ainakin jonkin verran kasvua joka vuosi varmistaaksesi, että yrityksen lisäksi ansaitaan enemmän voittoa, mutta myös yrityksen ihmiset voivat kasvaa roolissaan, ansaita suurempia palkkoja ja laajentaa tietämystä.

Kasvu antaa sinulle myös mielenrauhan keskittyä yrityksen johtamiseen.

b) Tarvitset voittoa

Kasvun saavuttaminen ilman voittoa voi olla erittäin stressaavaa. Nähdessään "uudet yksiköt myytiin," uudet asiakkaat saivat onnelliseksi, ja suuret ja suuret määrät analytiikkatyökaluissasi ovat rohkaisevia. Kaikki, mikä voi tapahtua, kaatuu, jos et lisää voittojasi matkan varrella.

Jos sinulla on kohtuullinen kasvunopeus ja riittävä marginaali, voit keskittyä enemmän tehtävääsi ja antaa sinulle vapauden tehdä asioita, joista välit eniten yrityksessä. Ainakin näin minä näen sen.

Projektimme vuonna 2019 ja menossa vuoteen 2020

WordPress-teemat ja "verkkosivujen rakentaminen" kapeana

Kuten mainitsin, panimme suurimman osan ponnisteluistamme tähän operaation osaan. Muutaman kuukauden kamppailun jälkeen vuoden 2019 alussa onnistuimme rakentamaan asiat melko vankalla tavalla.

Kehitys menee hyvin. Julkaisimme 50+ laadukasta aloitussivustoa neljälle sivunrakentajalle, sekä useita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Integroimme myös automaattisen testauksen ja rakensimme onnistuneen AppSumo-kampanja. Tästä huolimatta olemme vielä hiukan jäljessä kokonaisista kasvutavoitteistamme.

appsumo ThemeIsle

Näyttää siltä, ​​että markkinat ovat muuttumassa entistä keskittyneemmiksi kuin koskaan ennen. Esimerkiksi Astra ja OceanWP ovat yli miljoona aktiivista asennusta. Eikä nämä ole pelkkiä numeroita joihinkin mainospetoksiin; ihmiset ovat todella tyytyväisiä näihin tuotteisiin ja haluttomia etsimään vaihtoehtoja.

Olemme kuitenkin edelleen hyvällä paikalla, joten en voi valittaa. Meillä on hyvä tuote ja voimme olla paras ratkaisu "verkkosivujen rakentaminen" markkinarako.

Otamme eteenpäin vielä yhden vuoden ja pyrimme parantamaan ymmärrystämme markkinoista ja ihanteellisesta asiakkaastamme / heidän tarpeistaan.

Lohkoeditorien laajennukset ja aloitussivustot ovat mielestäni eniten potentiaalia kasvaa ja tavoittaa uusia käyttäjiä.

Vanhempi tuotepäällikkö

Yksi tärkeimmistä hankkeista minulle vuonna 2019 oli palkata tuotepäällikkö. Ajattelin, että paras tapa skaalata on saada henkilö, jolla on näkymät edistymiseen ja ohjata alusta tietyn tuotteen suhteen. Meillä on hyvä määrä tuotteita, joilla on potentiaalia, ja joidenkin takana on markkinointi.

Vaikka löysimme hienoja ihmisiä ja opimme paljon matkan varrella, huomasimme lopulta, että odotuksemme eivät olleet kovin realistisia. Pohjimmiltaan toivoimme, että joku voi tulla sisään ja huolehtia kokonaiskuvasta – tuo monimutkainen tuote markkinoille, kasvattaa sitä ja saada sen toimimaan sujuvasti.

Mielestäni henkilön piti toimia "mini-CEO." Tämä tarkoitti jopa asioiden tekemistä, kuten urakoitsijoiden palkkaamista tarpeen mukaan ja niin edelleen. Periaatteessa tee kaikki tarvittava saadaksesi työ toimeen. Tarkasteltaessa sitä nyt on todennäköisesti liikaa odottaa.

Työskentelemme nyt paremman lähestymistavan parissa.

Vanhempien suunnittelijoiden palkkaaminen

Suunnitteluosastomme laajentaminen ja sen saaminen jonkun kokemuksella olevalle henkilölle oli tärkeä asia.

Tällä kertaa olemme onnekkaita. John Fraskos, joka työskenteli kanssamme vuosi sitten, oli valmis palaamaan ja otti mielellään roolin.

Vaikka hän käyttää tässä vaiheessa vain muutamia tunteja viikossa, sillä on silti valtava ero kokonaiskuvassa. Hän hoitaa enimmäkseen aloitussivut Neve-teemaamme.

Älä koskaan aloita sivustoja

Toimistopäällikön palkkaaminen

Palkkasimme kaksi ihmistä täyttämään tämän roolin vuonna 2019. Molemmat lähtivät.

Se oli sekoitus väärään viestintään, epäselvyyteen ja rakenteeseen siinä, mitä etsimme tarkalleen.

Kaiken kaikkiaan tuloksemme vuokrausprosessista ovat niin menneitä. Teimme aikaisemmin hienoa työtä palkkaamalla ihmisiä, joilla ei ole kokemusta ja joiden avulla autimme heitä kasvamaan.

Palvelimme myös hienoja ihmisiä, jotka olivat erittäin itsenäisiä ja joilla oli paljon kokemusta; joten he käytännössä eivät vaatineet valvontaa tai hallintaa.

Jokainen väliin jäävä vuokra on ollut enimmäkseen sotkua.

Tavan löytäminen työskentelemään sen hyväksi ja parantamaan tapaamme hoitaa auttaisi paljon ja toisi paljon.

Saukko ja estoeditori


Gutenbergin lohkot ja mallikirjasto Otter Gutenbergin lohkot ja mallikirjasto Otter

Tekijä (t): ThemeIsle

Nykyinen versio: 1.5.4

Viimeksi päivitetty: 26. toukokuuta 2020

otter-blocks.zip


98% Arviot


60000 + asennukset


WP 5.2 + vaaditaan

Saukko on laajennuksemme, joka esittelee uusia Gutenberg-lohkoja ja mallikirjaston.

Käynnistin 2019 erittäin innostuneena tästä tuotteesta ja minulla oli paljon suunnitelmia siitä. Jälleen, hitaasti, olen tullut maan päälle ja tajusin, että lohkoeditori on vielä kaukana kyvystä toimia luotettavana verkkosivustojen rakennustyökaluna. Myönnetään, että se lähenee sitä jokaisella uudella päivityksellä, mutta on vielä asioita, jotka on vaikea voittaa.

Siitä huolimatta hyödynnämme Gutenbergin uutta ja julkaisemme seuraavien kuukausien aikana uuden osaston aloitussivustoista osana Osteria.

Toisessa huomautuksessa käytämme nyt blogeissamme estoeditoria melko säännöllisesti (monille viesteille), ja toivon, että siirrämme blogeissa kaiken sisältötyön Gutenbergiin tänä vuonna.

ThemeIsle uudelleensuunnittelu

Puhuin tästä yhdessä aikaisemmissa viesteissäni, mutta mielestäni se on tarpeeksi tärkeä projekti, joten haluan mainita sen myös täällä.

Lue koko tarina, kuinka ThemeIslen uudelleensuunnittelu tuli, sen haasteista, tavoitteista ja tuloksista. ��

Optimole

optimole

Optimole on kuvanoptimointipalvelu ja plugin. Tiedän, että odotat minun sanovan tämän, mutta pidän sitä todella parhaaksi työkalunaan markkinoilla. Ota selvää itse miksi näin on.

Yksi tavoitteistamme Optimolen kanssa oli päästä SaaS-tilaan ja nähdä, voimmeko markkinoida tuotteen, joka seisoo yksinään. Käytännössä tämä merkitsee meille pääsyä isännöityyn palveluliiketoimintaan ja laajenemista klassisen WordPress-tuoteekosysteemin ulkopuolella.

Olemme tyytyväisiä Optimolen tuottamiin kokonaistuloksiin vuonna 2019. Kasvua tapahtui paljon, mutta tuote ei silti ole kannattava. Toivomme tämän muuttuvan vuonna 2020, kun saamme jatkuvasti upeita arvosteluja, kasvuvauhti on hyvä ja tuote itse osoittautuu huippulaatuakseen tilaansa.

Suhteiden luominen käyttäjiin

Mielestäni yksi tärkeimmistä asioista, jotka auttoivat meitä menestymään varhaisessa vaiheessa, oli sitoutuminen käyttäjiimme ja pakkomielle toimittaaksemme tuotteita, jotka ovat todellinen vastaus todellisiin kivuihin / haasteisiin markkinoilla. Ajan myötä menetin kuitenkin hiukan tämän perspektiivin, kiireisin toimitusjohtajuuden suhteen ja olin hajamielinen siitä, mikä toi meidät tänne.

Yritin palata juurilleen vuonna 2019 ja paransin sitä, mitä teimme käyttäjien edessä.

Tässä ovat aloitteet, jotka auttoivat tässä:

 1. Kaikki joukkueen jäsenet viettävät viikon tukeen.
 2. Aloitimme uuden blogin haastattelusarjan laatimisen, jossa asiakkaamme jakavat tarinoitaan tuotteidemme kanssa – tämä auttoi meitä oppimaan lisää heistä ja löytämään uusia tapoja tarjota apua.
 3. Loimme uuden Facebook-ryhmä, sekä lisäryhmiä tärkeimmille tuotteille – tämä auttoi meitä olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa suoremmalla tavalla.
 4. Liityimme kymmeniin muihin ryhmiin nähdäksemme, mistä ihmiset puhuvat – sekä markkinoiden kannalta kokonaisuutena että mitä he ajattelevat tuotteistamme.
 5. Loimme a "hyviä arvosteluja" seinä toimistossa pysyäkseen motivoituneena.
 6. Jaoimme myös joitain virheistämme täällä blogissa.

Facebook WordPress -ryhmä

Kaiken kaikkiaan nämä ovat kaikki askelta oikeaan suuntaan ja auttavat meitä palvelemaan käyttäjiä paremmin tulevaisuudessa.

harjoittelupaikkoja

Kuten mainitsin, emme ehkä ole parhaat, kun kyse on vuokrausprosesseista, mutta näyttää siltä, ​​että teemme työharjoitteluun oikein.

Tapana antaa takaisin ja auttaa hiljattain muodostettua johtamisaloitetta, pakotin erään joukkueemme johtamaan ainakin yhden harjoittelijan liittymään joukkueeseensa kesäksi. Meillä oli viisi harjoittelijaa.

Palaute ja tulokset olivat todella hyviä. Työharjoitteluohjelman kasvattaminen on yksi merkittävimmistä hankkeistamme vuonna 2020. Pyrimme rekrytoimaan entistä enemmän ihmisiä ja parantamaan prosessejamme yleisesti.

Yksi tekemistämme varhaisista asioista, jotka mielestäni tekivät tilanteen selväksi kaikille, oli meille ilmoitettu, että emme suunnitelleet palkata ketään harjoittelun jälkeen. En halunnut painostaa joukkuetta sen jälkeen, kun piti päättää, ketä pitää ja kenen päästää irti. Ja mikä tärkeintä, en halunnut luoda vääriä odotuksia tuleville ihmisille.

Blogit ja sisältöprojektit

Luomalla korkealaatuista, ainutlaatuista sisältöä

Laadukkaan sisällön luominen on blogging-tilaa. Kaikki haluavat heille laadukasta sisältöä, mutta miten se saadaan?

Jotkut sanovat, että vain paraneminen "vähän" Sen lisäksi, mitä tietystä aiheesta on jo olemassa, riittää, mutta halusin kokeilla toista ideaa.

Jossain vuoden 2019 puolivälissä päätimme käynnistää aloitteen missä olemme valmis maksamaan 10x enemmän "megaartikkeleita." Tarkoitan näitä asioita, jotka vaativat merkittävää kokemusta, tietoa tai sisäpiirinäkökulmaa tietystä aiheesta, jotta voidaan luoda sisältökappale, jota kukaan ei olisi voinut luoda. Ajattele, LeBron James kertoo sinulle kuinka tehdä koripalloa. Tai Warren Buffett kertoo kuinka sijoittaa. Vain pienemmässä mittakaavassa ja online-suuntautuneempana.

Saimme julkaista vain yhden teoksen, joka perustui tähän ajatukseen, mutta se on silti hyvä alku, ja artikkeli sai todella mukavan pitoa. Useat julkaisut mainitsivat sen sivustoillaan, uutiskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa.

Kyse oli siitä, miten ansaita rahaa Fiverrillä – kirjoittanut oikea henkilö, joka tosiasiallisesti ansaitsee 2–3 000 dollaria kuukaudessa.

Se on yli 11 000 sanaa.

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä

Yhden kappaleen lisäksi jatkoimme artikkeleidemme yleistä laadun parantamista sekä sisällön että esityksen suhteen. Silti emme onnistuneet julkaisemaan niin monta satunnaista kappaletta kuin olisin toivonut meidän tekevän. Ainutlaatuisen ja virusperäisen sisällön luominen on nykyään todella vaikeaa.

Kokeilu laajoilla artikkeli aiheilla

Teimme joitain sisältökokeita vuonna 2019. Merkittävimmin päätimme laajentaa aiheiden laajuutta käsittelemme ja kirjoitamme asioista, jotka liittyvät vain osittain tavanomaisiin WordPress-keskittyviin resursseihimme.

Olemme esimerkiksi kirjoittaneet:

 • Parhaat Mac-näppäimistöt
 • Paras pysyvä työpöytä
 • Paras Online Cloud Backup -palvelu
 • Paras salasanojen hallinta
 • ja muut

Periaatteessa jatkoimme aiheiden käsittelyä, joista meillä on jonkin verran tietoa ja mahdollisesti ainutlaatuinen näkökulma käsitelläksemme niitä, samalla kun tiedimme, että heidän katsotaan olevan jokapäiväisen painopisteemme ulkopuolella.

Tavoitteena oli nähdä, kuinka hyvää työstä voimme tehdä, ja jos pystymme kilpailemaan näissä laajemmissa sisältörakoissa.

Kaikkien huomioiden, se meni hyvin, ja olen tyytyväinen saatuihin tuloksiin ja kattavuuteen.

Esimerkiksi pysyvä työpöytäpostimme on nyt 5. sijalla "IKEA-pysyvä työpöytä" ja se on ensimmäinen tulos, joka ei ole osoitteessa ikea.com.

ikea pysyvä työpöytä

Vaikka olen tyytyväinen täällä saatuihin tuloksiin, on vaikea tehdä tällaisia ​​kokeita. Ellemme palkkaa vanhempia ihmisiä, sisällön monipuolistaminen on edelleen haastavaa. Sanomme kuitenkin, että teemme varmasti tavallisen poikkeuksellisen viestin joka kerta.

Ahrefsin mielestä orgaanisen liikenteen tärkein sisältö on seuraava:

Vieraslähetys ja kumppanuudet

Saimme aika hyviä tuloksia vierasviesteistämme Elementorissa (tässä ja tässä) ja Smashing Magazine (tässä) sekä muutama muu. Tärkein oppiminen on, että on järkevämpää keskittyä yhteen avainkumppanuuteen tai vieraiden lähettämisprojektiin kuin tehdä 10 pienempää.

Periaatteessa 10 viestin kirjoittamiseen tarvittava energia on 10 kertaa enemmän kuin sen kirjoittaminen vie. Sivuston laajuudella, jolla viesti tulee näkyviin, ei ole merkitystä viestin suorittamiseen tarvittavan työmäärän kannalta. Emme halua joka tapauksessa julkaista ala-par-juttuja, joten ei ole kuin voisimme ottaa sen helposti vierasviesteillä pienemmillä sivustoilla.

Siksi keskittyminen vain muutamiin isoihin sivustoihin on meille tässä vaiheessa järkevämpää.

Kokonaistuotot ja voitot vuodelle 2019

Hieman onnea ja kurinalaisuutta, liikevaihtomme vuodelle 2019 kasvoi 60% edelliseen vuoteen verrattuna. voitto kasvoi yli 100%. ��

Ottaen huomioon meillä olevien rakennemuutosten lukumäärän, minun on pidettävä näitä tuloksia odotettua paremmin! Uskon myös, että viimeisen parin vuoden aikana tekemämme työn todelliset tulokset alkavat näkyä vuonna 2020.

Minulla ei ole vielä erityisiä numeroita yrityksen yksittäisillä osastoilla, joten näemme kuinka asiat hajoavat myöhemmin. Tiedän kuitenkin, että ThemeIsle-tuotelinjan (kaikki teemat ja laajennukset) uusi myynti kasvoi vuonna 2019 noin 15% vähemmän kuin vuotta aiemmin. Joten siitä on jotain kiinnitettävä huomiota.

Joukkue

Kaiken kaikkiaan joukkueen koko on suunnilleen sama. Kolme ihmistä lähti yrityksestä vuonna 2019, kolme uutta liittyi. Kaikki kasvavat jatkuvasti ammattilaisina, parantaen taitojaan ja rakennuskokemustaan.

Vuoden kohokohta oli matkamme Intiaan. Yrityksen tavanomaisten retriittitoimintojen lisäksi onnistuimme tapaamaan joitain joukkuetovereita ensimmäistä kertaa.

ionut

Jatkamme vuonna 2020 vuokrausprosessiemme kehittämistä ja yritämme laajentaa ryhmää ainakin parilla tavoilla. Haluamme palkata tukijärjestelmän, vielä yhden henkilön laadunvarmistuksessa, projektijohtamisen, ja meillä on aloitettu joitakin yhteisöjohtamisohjelmia. Ihannetapauksessa palkaamme myös ainakin yhden johtotehtävän yrityksen blogin osastolla.

Hauskanpitoon yhdistämme tämän vuoden matkan osallistua WordCamp EU -tapahtumaan tiimimme retriitin kanssa Portugalissa. Korjaan kaikki yksityiskohdat tässä kuussa. Meitä on kaikkiaan noin 20 (!) Ihmistä, ja minulla ei ole aavistustakaan, kuinka pystymme käsittelemään kaiken tämän! ��

Omat projektini

Tässä on joitain henkilökohtaisista projekteista, joissa olen kokeillut vuonna 2019:

Ensinnäkin vuoden henkilökohtainen tavoitteeni oli voittaa pelko, olla rauhallisempi ja onnellisempi. Tämä oli välttämätön muutos edellisen vuoden 2018 jälkeen, missä kamppailin ahdistuneisuudesta ja paniikkikohtauksista.

Luulen, että ajan kuluminen korjaa itse monia asioita, mutta asioiden auttamiseksi jatkoin psykoterapeutin käyntiä ja aloin tehdä enemmän asioita, joita pelkäsin tehdä ennen. Nämä olivat yksinkertaisia ​​asioita, kuten esimerkiksi jatkoin ajotunteja. Aloitin brasilialaisen jiu-jitsun harjoittelua ja menin viikolla mielenterveyspakoon.

Osallistuin myös kuukausittain pidettäviin kokouksiin yrittäjien järjestön kanssa, jotka auttoivat minua pohtimaan kuukausien aikana tapahtunutta edistystä. Vielä yksi yritystoimintaan liittyvä askel minun oli aloittaa työskentely yritysvalmentajan kanssa (linkki). Tämä toivottavasti auttaa minua parantamaan entisestään vastuuvelvollisuutta.

Yleisesti ottaen olen tajunnut, että en yksinkertaisesti pysty välttämään joitain tilanteita loputtomiin ja että minun on oltava lujempi ilmaisemaan ajatuksiani.

Tämän lisäksi muutin myös uuteen kaupunkiin ja odotamme vauvaa �� parin kuukauden kuluttua. Joten ainakin asiat muuttuvat. Minulla on todennäköisesti muutaman kuukauden loma päästäkseni asioiden päälle ja arvioimaan uudelleen tavoitteeni.

Kiitos kiinni pitämisestä tämän pitkän viestin loppuun ja tuesta yritykselle ja minulle!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Kaikki Karol K: n muokkaukset ja nokkela uusinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector