[Tapaustutkimus OSA 2] 0 – 4 000… Kuinka me kasvatimme sähköpostiluettelomme – kaikkea avoimista hinnoista CTR: iin

Tämä on OSA 2 sähköpostimarkkinointitapahtumastamme. OSA 1: ssä keskustelimme yleisestä luetteloiden rakentamis- ja sähköpostimarkkinointistrategiastamme, kasvumääristämme, käyttämistämme tilauslomakkeista, työkaluista, joita käytämme näiden lomakkeiden ylläpitämiseen, mikä on sähköpostipalveluntarjoajamme ja miksi, ja miten vakuuttamme ihmisiä tilata. Muista tarkistaa se ennen kuin pääset läpi tämän osan.


Koska olemme keskustelleet jo kaikesta sähköpostimarkkinointiin liittyvästä, mitä tapahtuu itse blogissa, keskitytään tänään tilaajien postilaatikoihin tapahtuvaan.

Toisin sanoen tässä kaikki lähettämistämme sähköposteista, saamistamme tuloksista, järjestämämme kampanjat jne. Ja mikä tärkeintä, mikä toimii ja mikä ei.

Katsaus lähetettäviin sähköpostilajeihin

Periaatteessa on kahdenlaisia ​​sähköposteja, joita yleensä lähetämme:

 • "Uudet viestit" – jossa kerromme ihmisille jotain uutta, joka julkaistaan ​​blogissa.
 • "Ainutlaatuinen sisältö" – oppaita, oppaita, muuta tietoa, jota ei julkaista muualla – asioita, jotka on luotu yksinomaan uutiskirjeelle.

Haluan myös lisätä, että mikään sähköpostiviestistämme ei ole täysin automatisoituja. Tämä tarkoittaa, että uusia viesti-ilmoituksia ei luoda suoraan RSS-syötteestä tai niitä ei kopioida ja liittää viestin sisällöstä. Me kirjoitamme ne yksi kerrallaan joka kerta. Voimme selittää yksityiskohtaisesti, mitä jokaisessa viestissä on ja miksi joku haluaisi lukea sen.

"Entä mainonta?"

Kuulen sinut. Emme yleensä erota sähköpostiosoitteitamme "sisältö" vs "edistäminen." Saatat väittää, että jokaisessa sähköpostissa mainostetaan aina jotain tavalla tai toisella. Loppujen lopuksi, kun mainitsemme blogitekstin tai uuden teemamme, se on edelleen mainostaminen. Periaatteessa aina, kun sähköpostiviestissä on jotain live-linkkiä – mikä on aina -, voit sanoa, että se on jossain määrin myynninedistämissähköposti.

Emme koskaan lähetä puhtaita myyntikeskeisiä sähköposteja. Jokaisessa viestissä on aina ainutlaatuinen ja hyödyllinen tieto.

"Entä tytäryhtiölinkit?"

Kyllä, käytämme niitä, mutta emme osallistu meneillään oleviin tuotelanseerauksiin. Sisällyttämämme tytäryhtiölinkit ovat aina yksittäisiä mainintoja sähköpostin aiheeseen liittyvistä ohjelmistoista / työkaluista / palveluista, eivätkä ne kuulu mihinkään suurempaan jonkinlaiseen järjestelmään.

Tavallisen sähköpostiviestin rakenne

Olipa kyse postitusilmoituksesta vai yksinoikeudesta, rakenne on hyvin samanlainen.

Tässä on esimerkki sähköpostista vain muutama viikko sitten:

email-esimerkki

Alusta:

 1. (Ei näy) Aiherivi, jonka ei aina tarvitse olla 100-prosenttisesti yhteydessä sähköpostin sisältöön (tässä tapauksessa se oli: "Tarvitsevat WordPress-tilastoja").
 2. Yleinen erittäin yksinkertainen muotoilu. Se on edelleen HTML-rakenne, mutta vain minimaalinen. Tärkein etu on, että se ei ole liian huuto ja se toimii hienosti mobiililaitteissa. Pohjimmiltaan ainoa tuotemerkki on logo.
 3. Johdanto. Käytettävät esittelyt ovat erilaisia ​​sähköpostista sähköpostiin. Joskus ne ovat lyhyempiä, joskus pidempiä. Joskus tosiasioihin perustuva, joskus enemmän tarinavetoista. Henkilökohtaisesti en koskaan uskonut, että sinun on pidettävä viestejäsi joko pitkinä tai lyhyinä, vaan käydä sen sijaan, mikä on hyväksi tarinalle (lisätietoja tiedoista, jotka tukevat tätä minuutissa). Lopulta intro on tarkoitettu siirtämään lukijaa kohti sisältöä / linkkiä ja kertoa heille myös, miksi tämä sisältö / linkki on heille mielenkiintoinen.
 4. Tärkeimmät linkit. Käytämme kahta niistä: kuvaa ja painiketta. Sanoisin, että päälinkki on painike ja että kuvan linkki on siellä kiinni kuka vain napsauttaa kuvaa impulssilla.
 5. Itse kuva. Sen lisäksi, että kuva on linkki, sen tarkoituksena on myös tehdä sähköpostista houkuttelevampi katsoa ja erottaa se aiemmista sähköposteistamme. Se on yksinkertainen visuaalinen vihje.
 6. Lisälinkit estävät. Lisää tästä minuutissa.
 7. Hieno painatus. Tässä vaiheessa sähköpostin runko on valmis, ja ainoa jäljellä oleva asia on sivutiedot, joiden pitäisi silti löytää paikkansa jokaisessa kaupallisessa sähköpostissa – joka uutiskirje on aina määritelmänsä mukainen. Meillä on täällä: tietoa siitä, miksi joku vastaanottaa tämän sähköpostin, tilauksen linkki, yritysosoitteemme, tytäryhtiöiden ilmoittaminen (oletusarvoisesti se on mallipohjassa, vaikka vain pieni osa sähköposteistamme sisältää tytäryhtiölinkkejä).

Taajuus

Tällä hetkellä lähetämme sähköpostia aina, kun uusi viesti julkaistaan, joka on yleensä joka toinen maanantai ja perjantai ja joka toinen keskiviikko.

Tämän lisäksi me lähetämme näitä yksinoikeudellisia sisältösähköposteja aina … hyvin, aina kun tunnemme sen olevan. Tätä voimme todennäköisesti tehdä paremmin, ja esitellä jonkinlainen kalenteri.

Yhteenvetona, lähetämme noin kaksi sähköpostia viikossa pääblogilistamme.

Linkit, joita käytämme – mitä, miksi ja miten

Kuten mainitsin muutaman kappaleen yllä, meillä on yleensä kourallinen erilaisia ​​linkkejä sähköpostissamme.

Ensinnäkin on olemassa kaksi päälinkkiä: kuva- ja nappilinkit:

kuva-ja-painike

Nämä kaksi päälinkkiä ovat melko yksinkertaisia. Haluamme yksinkertaisesti antaa pääpostille niin paljon näkyvyyttä kuin se tarvitsee ja varmistaa, että kaikki tietävät, mistä se on kyse.

Sitten siellä on lohko, joka sisältää joitain lisälinkkejä. Niin kuin:

links-block-kopio

Syy sen käyttöön on seuraava:

Silloin kun joku on käynyt läpi kaksi päälinkkiä eikä ole napsauttanut, niin he joko eivät ole kiinnostuneita tai viesti ei ole tähän mennessä ollut riittävän vakuuttava heille.

Tämän ylimääräisen linkkilohkon tarkoituksena on korjata tämä ja mahdollisesti saada kourallinen lisää napsautuksia. Siinä linkitämme artikkelin tiettyihin osiin (erotettu HTML: llä) tunnisteet). Käytetyt ankkurit ovat yhdistelmä artikkelin todellisesta alaosasta ja omasta puolestamme copywriting-luovuutta.

Olemme löytäneet sen tämä linkkilohko tuottaa 21% lisäklikkauksia. (Toinen tapa sanoa se: se nostaa napsautussuhteitamme 21%.)

Vielä yksi asia, jonka saat käyttämällä tällaista menetelmää, on hieno tutkimus copywriterin vallasta. Esimerkiksi, tässä on yksi raporteista (sähköpostiviestissä, jossa mainitaan äskettäinen oppaamme):

links-block-kopio

Kuten huomaat, ensimmäinen lause erottuu ja on onnistunut saamaan suurimman osan lisäklikkauksista. Tällaista tietoa voidaan tutkia erilaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi keksiessäsi uusia sisältöideoita.

"Entä tekstilinkit tai jopa kokonaan teksti-sähköpostiviestit?"

No, olemme testanneet nuo. Jossain vaiheessa jaoimme luettelomme kahteen osaan ja lähetimme saman sähköpostiviestin kuin tavallinen teksti ja käyttämällä vakiomuotoa.

Vertailu:

split-email-1a
split-email-1b

Tarkat tulokset:

Design:

split-email-1a-R
Pelkkä teksti:

split-email-1b-r

Miksi avoimen koron ero? Todennäköisesti standardin takia A / A-virheellinen virhe. Älä yleensä kiinnitä huomiota raa’isiin lukuihin, vaan enemmän prosentteihin – napsautussuhteisiin.

Olen varma, että tekstimuotoisia sähköpostiviestejä ja teksti-linkkejä varten on vielä olemassa perustelu. Mutta meidän tapauksessamme ei vain ole havaittavissa olevaa eroa. Eikä se ole myöskään tilastollisesti merkitsevä:

Testattu sivustolla http://getdatadriven.com/ab-significance-testTestattu sivustolla http://getdatadriven.com/ab-significance-test

Vielä yksi linkityyppi, jonka kanssa olemme kokeilleet (ja käytämme sitä aina, kun se on järkevää), on pikavalintalinkki.

Esimerkki:

oikotie

Pohjimmiltaan pikalinkki on tarkoitettu innokkaille faneillemme – ihmisille, jotka eivät välttämättä halua viettää aikaa sähköpostin lukemiseen, mutta mieluummin siirtyä suoraan blogiin.

Katsomme tilastojamme, voin sanoa, että jos pikavalintalinkki on sähköpostiviestissä, sen osuus on noin 36% kyseisen sähköpostin napsautuksista.

Kuinka käyttää sitä? No, mielestäni on vain yksi vaatimus, ja se on, että sähköpostiosoitteesi on oltava riittävän kauan, jotta sinulla on tilaa sisällyttää pikavalintalinkki. Ja juuri niin teemmekin – aina kun on riittävästi kopioita, sisällytämme linkin jonnekin alussa.

Nouto. Yritä aina saada lisää napsautuksia sisällyttämällä vain lisää linkkejä sähköpostiisi. Tämä voi olla jotain niin yksinkertaista kuin vain linkittäminen samaan URL-osoitteeseen muutaman kerran (normaalien linkkien ja linkkien kautta). Jos kuitenkin haluat mennä syvemmälle, luo mukautettuja ankkuroi sisältösi ja linkittää sitten artikkelin kyseisiin osiin useita kertoja.

Saatamme avoimet hinnat ja napsautussuhteet

Joten olen ottanut viimeiset 20 kampanjamme ja keskiarvoistanut luvut. Tyypillinen avoin korko on 26%.

Keskimääräinen CTR on 5,8%. Mutta en usko, että se on erittäin informatiivinen numero. Tarkoitan, että siihen vaikuttavat suuresti tekemämme jaetut testit ja jokaisessa sähköpostissa olevien linkkien lukumäärä.

venynyt tilastot

Toisin sanoen, CTR: tä laskettaessa tulee useita tekijöitä, kun taas avoimien hintojen tarkasteleminen on paljon yksinkertaisempaa – jokaisella sähköpostilla on vain yksi aihepiiri, mikä on vastaanottajan tärkein päätöskohta.

Tässä on joitain tarkempia tilastoja. Keskimäärin jokaisesta lähettämästämme sähköpostista:

5,3

5,3% saammemme napsautuksista tulee pääkuvan linkistä.
17,9

17,9% napsautuksista tulee lisälinkkilohkosta.
37,2

37,2% napsautuksista tulee pikalinkistä (sähköposteihin, joissa se on).

 
59,1

59,1% napsautuksista tulee pääpainikkeen linkistä.
 

Lisäksi. Ei ole yllättävää, että suurin osa napsautuksista ja avauksista tapahtuu ensimmäisen 24 tunnin sisällä sähköpostin lähettämisestä.

Mutta mielenkiintoisempi tilasto on, että 60,3% kaikista napsautuksista tapahtuu viiden ensimmäisen tunnin aikana.

Tässä on esimerkki napsautusten (vihreä) ja avoimen hinnan (sininen) jakautumisesta yhden kampanjan aikajanaan. jokainen piste on tunti:

aikajana

Tällaisten numeroiden ja tilastojen näkeminen on juuri siksi, miksi olemme päättäneet käyttää korkealaatuista kolmannen osapuolen työkalua (tässä tapauksessa – SendinBlue) sähköpostien lähettämiseen. Vaikka työskentely yhden Amazonin palvelimen kanssa tai kaiken sisäinen käsittely olisi halvempaa, se ei anna meille sellaisia ​​oivalluksia.

Kannustan sinua ottamaan samanlainen tie myös … valitse vain sähköpostipalveluntarjoajasi ja anna heidän tehdä raskas nosto, joten sinun ei tarvitse huolehtia toimituksista, valituksista, roskapostisuodattimista ja niin edelleen..

Pitkä sähköpostikopio vs. lyhyt sähköpostikopio – mikä on parasta?

Ah, kyllä… yksi ikivihreäimmistä kysymyksistä sähköpostimarkkinoinnissa:

"Pitäisikö minun lähettää lyhyitä tai pitkiä sähköposteja?"

Varoitus. Hyödyllisin vastaus koko laajaan maailmaan, joka on tulossa:

Se riippuu.

anteeksi.

Mutta tärkein asia, josta se riippuu, on tämä: Onko sinulla paljon sanottavaa?

Lisäksi emme näe luotettavia tietoja, jotka tekisivät kaikista lähestymistavoista etua.

Tässä on yksi testeistämme:

Pitkä sähköposti – avautuu ja napsautussuhde:

split-email-2a-r
Lyhyt sähköposti – avautuu ja napsautussuhde:

split-email-2b-r

Jälleen ero avautumisissa… kukaan ei tiedä miksi se on olemassa.

Katsotaanpa tilastollisia merkitsevyyslukuja. Tämä on seurausta jaetusta testistä, jossa versio A oli pitkä sähköposti ja versio B oli lyhyt. Suuret numerot edustavat avautuneita ja pienet numerot napsautuksia:

split-email-2

Kuten voitte nähdä, nämä erot eivät ole tilastollisesti merkitseviä.

… Tai ehkä niitä on, mutta meidän on vain kaivettava syvemmälle?

Tässä tarkoitan. Pitkä sähköposti oli sisältösähköposti. Toisin sanoen sen sijaan, että linkitettäisiin blogin viestiin, se jakoi itsessään ainutlaatuisen tiedon ja linkitti sitten useisiin työkaluihin / ratkaisuihin suoraan sähköpostin rungosta. Jotkut näistä linkeistä olivat tytäryhtiölinkkejä. Saimme kyseisestä sähköpostiviestistä yhteensä 134 tuoteklikkausta.

Lyhyessä sähköpostissa käytettiin kuitenkin erilaista lähestymistapaa. Tuotteisiin linkittämisen sijaan se linkitti blogin resurssiin, joka sitten linkitti samoihin tuotteisiin. Sivulle laskeutuneet ihmiset napsauttivat näitä linkkejä yhteensä 46 kertaa.

Johtopäätös? Pitkä sähköposti toimi paljon paremmin (napsautettavissa). Se todella antoi meille 191% enemmän napsautuksia.

Ollakseni rehellinen, odotin lyhyen sähköpostin olevan parempi kuin pitkä, kun aloitin testin. Nähdessään sen toisinpäin oli yllätys.

Nouto. Kaikille sopivia ohjeita ei ole. Kokeile sekä pitkiä että lyhyitä sähköposteja. Katso, mikä sopii paremmin tilanteeseesi.

Mitä seuraavaksi?

Kaksi tärkeintä asiaa, jota aiomme tehdä lähitulevaisuudessa, on: (A) kokeilla taajuutta, ja (B) paremman luettelon segmentoinnin käyttöönotto.

Tietoja (b). Vaikka kaikki lähettämämme liittyy WordPressiin, on edelleen monia alarahoja, joihin voidaan puuttua erikseen.

Esimerkiksi, jos lähetämme uutiskirjeen uudesta WordPress-freelansointia koskevasta viestistä ja huomaa, että X prosenttia ihmisistä napsauttaa läpi, tämä antaa meille jonkinlaisen käsityksen näistä ihmisistä. Tiedämme, että he ovat tekemässä freelanceria ja että he voivat olla kiinnostuneita muista samanlaisista aiheista. Sama asia koskee WordPressin kehitystä, suunnittelua tai jotain muuta.

Päivän lopussa tietojen kerääminen napsautuksista vs. aiheista antaa meille mukavan profiilin tilaajistamme ja ymmärryksen paremmasta tavasta puhua heille siitä, mitä he haluavat kuulla..

Tämän pitäisi olla paljon parempi asennus kuin vain räjäyttää kaikille lähetettyjä sähköpostiviestejä joka kerta.

Vaikka se kuulostaa monimutkaiselta, (b) on kuitenkin helpoin tapa testata ja rakentaa ajan myötä.

Noin). Lähetystaajuuden kokeilu ja luotettavien johtopäätösten tekeminen voi olla vielä vaikeampaa.

Pelissä on vain paljon enemmän tekijöitä. Jos esimerkiksi lähetämme 2 sähköpostia yhdellä viikolla ja sitten 4 sähköpostia seuraavalla viikolla ja saamme lisää napsautuksia toisella viikolla, sanooko se meille mitään?

Edellytykset ovat vain huomattavasti erilaisia. Se on toinen aika, toinen viikko, toinen määrä muita tietoja, jotka kiertävät verkossa, toinen itse sähköpostien laatu ja edelleen ja edelleen … käytännössä kaikki on erilainen.

Toisin sanoen, kuinka todella päätetään tällainen testi ja päätetään, että yksi lähetystaajuus on parempi kuin toinen? Voit vapaasti jakaa kommentteja, jos sinulla on ideoita tästä.

Okei, siinä on tämä kaksiosainen tapaustutkimus sähköpostimarkkinointikokemuksestamme. Toivon, että se on ollut informatiivista.

Voi, jaa se vapaasti kaikille, jotka voivat hyötyä tiedoista. Kiitos paljon! ��

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map