[Tapaustutkimus OSA 1] 0 – 4 000… Kuinka me kasvatimme sähköpostiluettelomme – tilastomme, työkalut, opt-in-lomakkeet

Asuessasi tässä maailmassa kuitenkin monta vuotta, sinun on tunnettava tämä:


Se on kohtaus Sergio Leonen Hyvistä, Huonoista ja Rumaista, yhdestä elokuvan historian tunnistettavimmista elokuvista.

Elokuvan nimi on hyvin samanlainen kuin CodeinWP: n sähköpostimarkkinointikokemuksemme.

(Anteeksi sujuvasta semmasta.)

Viime kuukausien / vuosien aikana olemme kokeilleet paljon sähköpostimarkkinointitekniikoita, menetelmiä, temppuja, pitkiä tai lyhyitä sähköposteja, joitain sisältöpäivityksiä jne..

Olemme nähneet hyviä tuloksia rumaista kampanjoista, olemme nähneet huonoja tuloksia hyvistä (niin ajattelimme) kampanjoista ja kaikesta siltä väliltä.

Ja olemme nähneet myös kaikenlaisia ​​tuloksia. Olemme nähneet hyviä tuloksia rumaista kampanjoista, olemme nähneet huonoja tuloksia hyvistä (niin ajattelimme) kampanjoista ja kaikesta siltä väliltä.

Joten tänään katsomme taaksepäin asioihin, jotka ovat toimineet eivätkä ole toimineet, leikkaamme niitä ja puhumme niistä avoimesti. Tässä tapaustutkimuksessa saat selville, mitä työkaluja käytämme, menetelmät, tilastot, sisällön päivitykset ja kuinka pääsimme nyt olemaan.

Yleinen luetteloiden rakennus- ja sähköpostimarkkinointistrategiamme

Joten kuten useimmissakin nykypäivän yritysblogissa, myöskään me kohtelemme sähköpostimarkkinointia melko vakavasti ja teemme siitä yhden tärkeimmistä markkinointityökaluista.

Markkinointityökalu on oikeasti hyvä termi sen kuvaamiseen. Emme välttämättä myy suoraan sähköpostitse, mutta käytämme sitä enemmän pitääksesi yhteyttä säännöllisiin lukijoihimme, osoittaaksesi ne takaisin verkkosivuillemme (aina kun julkaisemme uuden blogin) ja toimittaaksemme myös eksklusiivista sisältöä ja resursseja, joita ei ole saatavana muualla.

Miksi sähköpostitse?

Kerran, se on ainoa markkinointikanava, johon voit todella luottaa.

Riippumatta siitä, millaiseen Google-algoritmin päivitykseen olet joutunut, ja riippumatta siitä, mihin hosting-ongelmiin sinulla voi olla ongelmia, voit aina lähettää sähköpostia listallesi ja kertoa heille, mitä tapahtuu.

EMarketerin mukaan sähköpostimarkkinointia pidettiin vuoden 2014 tehokkaimpana digitaalisen markkinointikanavana asiakkaiden säilyttämisessä Yhdysvalloissa..

Tähän voimme varmasti liittyä. Vaikka kaikki muu epäonnistuu, sinulla on silti sähköpostiluettelosi.

Kasvuvauhtimme

Viimeisten useiden kuukausien ajan luettelomme on kasvanut tasaisesti. Tarkemmin sanottuna me yleensä houkuttelemme 450-500 uutta tilaajaa kuukaudessa. Jokaisen kuukauden suorituskyky on riippuvainen markkinointiponnisteluista, joita panostamme tiettyjen blogin viestien mainostamiseen, jotka lisäävät uutiskirjeemme tarjousten näkyvyyttä (esimerkiksi tarjoamalla erityisiä sisältöpäivityksiä).

Kasvu:

kaavio

Tätä kirjoitettaessa sähköpostiuutiskirjeemme laskee yli 4000 tilaajaa!

Tämä on myös loistava hetki sanoa kiitos, jos olet yksi näistä tilaajista. Arvostamme todella sitä, että tuet meitä! Sinä rokkaat!

Tilauslomakkeet, joita käytämme

Kun käynnistin ensimmäisen WordPress-sivustoni jonkin aikaa sitten, sähköpostimarkkinointi oli jossain määrin uusi käsite. Ainakin se oli uutta blogimaailmassa … valtavirran yritykset olivat jo enemmän kuin tunteneet sen.

Joka tapauksessa tuolloin vain tarvitsit lomaketta sivupalkissa. Opt-in-hinnat olivat melko mukavia, ja jos sinulla olisi ilmainen tarjous antaa ihmisille vastineeksi, voit todella luoda sähköpostiluettelosi nopeasti.

Nykyään se on kuitenkin aivan erilainen pallopeli.

Itse asiassa sivupalkin opt-in-muodot ovat heikoimpia.

Arvaan, että ihmiset ovat yksinkertaisesti kehittäneet jonkinlaisen optisen sokeuden ajan myötä, aivan kuten he kehittivät bannerin sokeuden 10–15 vuotta sitten.

Joka tapauksessa, tässä on kaikki tyypit lomakkeista, joita tällä hetkellä käytämme:

paikka

Yhteenvetona voidaan todeta, että meillä on lomakkeita:

 • yläpalkki,
 • päävalikon alapuolella oleva otsikko,
 • blogin sisällä,
 • sivupalkissa,
 • suoraan blogiviestien alla,
 • liukusäätimenä oikeassa alakulmassa,
 • alatunnisteessa.

Työkalut, joita käytämme näiden lomakkeiden suorittamiseen

Vain muutama lomakkeemme on käsintehtyjä HTML-luomuksia. Käytämme suurimmaksi osaksi WordPress-laajennuksia ja ulkoisia työkaluja (ainakin nyt).

Erityisesti:

1. Monet yhteydet (linkki)

Käytämme sitä blogin yläpalkissa.

yläpalkki

Paras asia ManyContactsille on, että se on ilmainen ratkaisu. Vaikka heillä on PRO-suunnitelma (99 dollaria vuodessa; white label -versio – ei logoja tai mitään), löydämme ilmaisen suunnitelman täysin tarpeidemme tarpeiksi.

Asennus on helppoa ja palkki toimii hyvin kaikissa laitteissa ja selaimissa.

2. OptinMonster (linkki)

Käytämme sitä monissa asioissa (itse asiassa tärkein työkalu, jota käytämme blogin opt-in-lomakkeisiin):

 • Yleiset lomakkeet, jotka näkyvät blogiviestien alla ja sisällön sisällä. Niinkuin tämä:
 • MonsterLinks – napsautuksella käynnistetyt opt-in-lomakkeet, joita käytämme blogin sisällössä. Valinnaisen lomakkeen sijasta normaali linkki tulee näkyviin. Vain kun joku napsauttaa sitä, hän näkee todellisen muodon. Tämä perustuu Zeigarnik Effect -periaatteeseen. Periaatteessa todetaan, että aina kun joku aloittaa tietyn prosessin, hän todennäköisemmin suorittaa sen (tässä tapauksessa linkin napsauttaminen lisää vierailijan todennäköisyyttä ilmoittautumisesta). Tässä on esimerkki MonsterLinkistä:

MonsterLink: Tässä on MonsterLink-esimerkki, joka johtaa luetteloomme 10 työkalua WordPress-työsi nopeuttamiseksi. Klikkaa tästä.

 • Tavalliset ponnahdusikkunoiden opt-in-lomakkeet joillakin sivuilla ja viesteissä. kuvakaappaus:

ponnahdusikkuna

 • Poistu tarkoitukseen liittyvistä lomakkeista joillakin sivuilla ja viesteissä.

3. Lomakkeet vierityslaitteen sisällä

Tämä tehdään laajennuksella, jota kutsutaan Vieritä käynnistetty laatikko.

vierittää

Laajennus itsessään ei tuota mitään sähköpostimarkkinointitoimintoja. Sen sijaan se on laajempi ratkaisu, jonka avulla voit näyttää haluamasi sisällön vierityslaiteikkunassa. Joten otimme tavallisen opt-in-muodon upotuskoodin ja panimme sen laatikkoon.

4. Vakiosulakemuodot

(Ne ovat joko käsintehtyjä tai otettu sähköpostipalveluntarjoajaltamme – lisää siitä minuutissa).

Meillä on ne sivuston sivupalkissa, otsikossa ja alatunnisteessa. Lisäksi tietyissä viesteissä on kourallinen niitä lomakkeita, joita ei vielä ole integroitu OptinMonsteriin.

standardi

Mikä on sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajamme ja miksi

Aluksi olimme MailChimpin kanssa.

MailChimp kuitenkin kallistuu, kun sähköpostiluettelosi kasvaa. Itse asiassa erittäin kallis.

Kirjoitimme todella tästä ongelmasta keskustellessamme halvemmista MailChimp-vaihtoehdoista.

Tässä viestin tärkeä osa:

Esimerkiksi ilmainen suunnitelma [osoitteessa MailChimp] antaa sinulle jopa 2000 tilaajaa ja lähettää heille jopa 12 000 sähköpostia kuukaudessa. Tämä on hienoa joillekin yrityksille, etenkin vasta aloittaville yrityksille.

Jos kuitenkin saat vuoden 2001 tilauksesi, menetät tosiasiallisesti kykysi viestiä heille kaikille kerralla, ellet päivitä suunnitelmaan, jonka hinta on 30 dollaria kuukaudessa.

Jos kysyt minulta, 0–30 dollaria kuukaudessa on valtava hyppy (= 360 dollaria vuodessa).

Tämä on myös ongelma, joka osui meihin jossain vaiheessa. Yöpymisemme kykymme lähettää sähköpostia ei estänyt, ja meidän piti joko päivittää 30 dollarin suunnitelmaan tai lähteä. Joten lähdimme.

Tällä hetkellä olemme yhdessä SendinBlue: n kanssa – yrityksen kanssa, jonka mainitsimme MailChimp-ykkösvaihtoehtona.

(Okei, emme oikeastaan ​​poistuneet MailChimpistä kokonaan. Meillä on edelleen joitain MailChimp-lomakkeita blogissa, mutta itse yhteystietoluettelo on asetettu vietäväksi automaattisesti SendinBlueen.)

SendinBlue on paljon edullisempi yrityksille, jotka lähettävät 12 000–100 000 sähköpostia kuukaudessa ja joilla on suurempi luettelo (tai useampi kuin yksi luettelo).

Tämä on aina kaikkien omien mieltymysten mukainen, mutta SendinBlue antaa meille myös hieman selkeämpiä raportteja ja tilastoja kampanjoidemme tehokkuudesta. Lisää tästä tapaustutkimuksen toisessa osassa.

Asiat, jotka meillä on tilaajille (aka "lahjuksia")

Viestit kuten, "Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi päivityksiä" ovat kauan poissa.

Ja oikeutetusti! Tarkoitan, miksi joku jättäisi sähköpostiosoitteensa – todelliset yhteystietonsa – minne tahansa ilman pakottavaa syytä, eikö niin?

Tällä hetkellä tarjoamme pari "lahjuksia" saada ihmiset alukseen:

 • Tärkein resurssimme. Se on luettelo kymmenestä työkalusta, joita käytämme WordPress-ohjelmistoa suunnitellessamme ja jotka leikkaavat työajamme puoleen. Tämä ei oikeastaan ​​ole vain luettelo. Se on koko resurssisivu. Jokainen työkalu saa lyhyen kuvauksen siitä, mitä se on, ja perusteellisemman kuvan siitä, miksi sitä käytetään.
 • Sisällön päivitys # 1. Luettelee 9 erityistä tapaa muuttaa WordPressin toimintaa toimintotiedoston kanssa parantaaksesi sivustosi suorituskykyä. Julkaistu päivityksenä tähän viestiin.
 • Sisällön päivitys # 2. Esimerkki ehdotuksesta, jota voit käyttää WordPress-tarkistuspaketin siirtämiseen asiakkaille. Julkaistu päivityksenä tähän viestiin.
 • Sisällön päivitys # 3. Lyhyt resurssi, joka kuvaa totuutta arvosteluiden isännöinnistä (puhuminen siitä, kuinka kertoa rehellinen arvostelu väärennöksestä ja kuinka valita oikea hosting-suunnitelma omiin tarpeisiisi). Julkaistu päivityksenä tähän viestiin.

Kuten huomaat, on yksi tärkein tarjous, joka mielestämme on parhaimmillaan vetovoimalla WordPressin kanssa työskenteleville, sekä kolme erityistä tarjousta, jotka on optimoitu yksittäisille blogiviestille.

Alkuperäinen lahja todellakin oli lähtöisin jonkinlaisena sisällön päivityksenä. Julkaisimme sen ensimmäisen kerran, kun tämä viesti julkaistiin.

Joka tapauksessa kolme tai neljä ei ole paljon, ja ymmärrämme, että uusien sisältöpäivitysten avulla luultavasti kannattaa jatkaa eteenpäin. Koko sisältöpäivitysten käsite on todella mielenkiintoinen, ja ihmiset kaikkialla verkossa raportoivat uskomattomia tuloksia niitä käytettäessä.

Joten … entä tuloksistamme?

Tehokkain sisältö tilaajien hankkimiseksi

Voimme vahvistaa, että jos sinulla on lahja, joka on optimoitu tiettyyn viestiin tai sivulle, jota henkilö lukee, se tuottaa paljon parempia tuloksia kuin yleinen tarjous.

Tehokkain blogin sisältö (tuloksen kannalta) on:

The-6-Step-prosessi-of-suunnittelu

6-vaiheinen prosessi, jolla WordPress-sivusto suunnitellaan nopeasti ylhäältä alaspäin (& Tavalla, jota asiakkaasi rakastaa)

muuntamalla 6,68%
Miten-to-Get-Your-asiakkaat maksuun-You-a-Kuukauden-Retainer1

Jos et tarjoa tätä WordPress-freelancerina / virastona, jätät rahaa pöydälle

muuntamalla 3,63%

The-CodeinWP-Family-in-2015-Transparency-raportti-1a

CodeinWP-perhe vuonna 2015 – avoimuusraportti nro 1

muuntamalla 1,49%

Kahdessa näistä viesteistä on määritetty erityinen sisällön päivitys. Kolmas on ensimmäinen avoimuusraporttimme. Oletan, että korkeampi liittymisaste liittyy ihmisiin, jotka haluavat yksinkertaisesti olla ajan tasalla kaikista seuraavista raporteista.

Nyt, sisällön päivityksistä. Koko tulosprosentti blogissa ilman sisältöpäivityksiä sisältäviä viestejä on 0,39%. Joten tämä tarkoittaa sitä sisältöpäivitykset sisältävät viestit suorittavat meille kaiken 831–1613% paremmin.

Sisältöpäivitysten puuttuminen on todennäköisesti suurin virhe, jonka teemme parhaillaan. Vaikka nykyiset päivitykset toimivat hyvin, meillä ei ole niitä suosituimmissa viesteissämme. Se jättää paljon mahdollisuuksia pöydälle.

Johtopäätös ja todellinen suunnitelma eteenpäin? Luo lisää sisältöpäivityksiä alkaen blogin suosituimmista viesteistä!

Kaikkia sisältöpäivityksiä ei myöskään luoda tasavertaisesti. Jopa pienestä näytteestämme käy ilmi, että onnistuneen sisällön päivityksen on ensisijaisesti tehtävä yksi asia, joka on:

Sen on autettava lukijaa saavuttamaan tavoitteensa helpommin, nopeammin tai tehokkaammin .

Toisin sanoen sen ei tarvitse välttämättä laajentaa jaettavan sisällön laajuutta (kuten meidän "9 lisätoimintoa" lahja), mutta sen sijaan tee asioista helpommin sulavia – toimita pikakorjaus (kuten luettelomme 10 työkalua WordPress-työsi nopeuttamiseksi).

Joten toinen huomautus itselleni täällä: Lisää ei ole aina parempi. Keskity sen sijaan asioiden tekemiseen helpommaksi ja sulavammaksi sisällön päivityksen yhteydessä.

Tilastot ja seurannan lisäykset

Yksi syy siihen, miksi käytämme OptinMonsteria nyt voimakkaammin ja jatkamme sen integrointia blogin eri sivuille, johtuu sen jakotestauskyvyistä ja sen tarjoamista selkeistä tilastoista.

Työkalun avulla on uskomattoman helppoa analysoida tuottamiasi tuloksia ja asettaa erityisiä testejä, joiden avulla voit parantaa niitä.

Tästä ei ole tehty paljon. Vaikka olemmekin perustaneet GA: n rekisteröintiä seuraavalla tavalla, saamme nähdä vain sivut, jotka tuottavat parhaan tuloksen, emme yksittäisiä muotoja, jotka tuottavat kyseisiä tuloksia. Se on ruma.

Hyvä on, että OptinMonsterin ja muiden seurantatyökalujen avulla pystymme saamaan paremman käsityksen siitä, miten asiat sujuvat ja miten tehdä lomakkeemme ja "lahjuksia" optimoitu paremmin tiettyihin viesteihin.

Mitä seuraavaksi?

Tämän tapaustutkimuksen toisessa osassa tarkastellaan kohtauksen toista puolta – mitä teemme todellisten sähköpostiviestien kanssa ja mikä on strategiamme ottaessamme yhteyttä tilaajiimme.

 • Kuinka paljon sisältöä jaamme.
 • Kuinka usein mainostamme tavaraa.
 • Kuinka rakennamme sähköpostit.
 • Mitä avoimet hinnat ovat.
 • Mikä saa tuloksia / napsautuksia ja mikä ei. Plus paljon muuta.

Varmista, että virität seuraavan kerran.

Voi, ja jos etsit suoraa ottamista tästä osasta, se on se:

Tee neljä asiaa sähköpostimarkkinoinnissasi:

 1. Asenna tulosseuranta sivustollesi – niin tiedät, mikä sisältö tuo tilaajia. Luo sitten vielä enemmän tällaista sisältöä.
 2. Hanki työkalu kuten OptinMonster tai ilmainen vaihtoehto ja kokeile erilaisia ​​muotoja, "MonsterLinks," ponnahdusikkunoita. Tämä juttu toimii.
 3. Luo joitain sisältöpäivityksiä.
 4. Luo joitain sisältöpäivityksiä! Todella! Meille ne tuottavat 831% -1613% parempia tuloksia kuin vakiolomakkeet.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map