Suunnittelijoille suunnatun WordPress SEO-perusteet: Kuinka parantaa salkkuasi

Tämä on Vieraskirja, jonka on kirjoittanut Dragan Nikolic.


Verkkosivun optimointi ei ole vain pelkkä tekninen asia. Voit tehdä kaikki merkinnät, tehdä metakuvauksiasi, avainsanatutkimuksia ja muita käteviä asioita, joita kosketamme hiukan syvemmälle artikkelissa, mutta se tarkoittaisi paljon enemmän, jos se on tuettu sisällöllä.
Koneiden ei tule lukea verkkosivustoasi. He ovat täällä vain avuksi tiedon ja tiedon siirtämisessä WordPress-blogin tai portfolion välillä kävijöille. Kaikkien hakukoneoptimoinnin optimointia koskevien SEO-ohjeiden noudattamisen on liitettävä sisältöön. Visuaalisesti houkutteleva, informatiivinen, johdonmukainen ja semanttisesti oikea sisältö.

Keskity maksimaaliseen vaikutukseen

Jo ennen kuin aloitat verkkosivustosi sisällön luomisen, tärkein asia, jota sinun tulisi miettiä, on kohderukija:

Kuka haluaa tietää, mitä aiot kirjoittaa?

Jos aiot käynnistää ideasi, sinun on ajateltava, että sinulla on jotain jaettavissa maailmalle. Sisällön on oltava suunnattu melko kapeaan ja erityiseen ihmisjoukkoon.
Sinun tulisi kuvata vaihe ja sinä ainoana esiintyjänä siinä. Ja siellä istuu hallissa yksi katsoja. Aineiston, jonka aiot suorittaa, on oltava keskittynyt täysin kyseiseen ihmiseen. Sama käsite pätee verkkosivustolle. Liian monipuolisen ja heterogeenisen sisällön luominen sivustollesi johtaa heikkoon tulosprosenttiin, eikä sillä ole niin suurta vaikutusta yritykseesi.

Visuaalinen vetovoima, jotta siitä tulee totta

Verkkosisällön suunnittelu tulisi visualisoida houkuttelevana kääreenä, joka houkuttelee kävijät huomioimaan sisältösi. Tämä on kuitenkin erittäin hankala hetki, koska käärimisen täytyy sisältää maukas ja helposti sulava ydin.
Ajan kuluminen korkeatasoisessa suunnittelussa vie sinut minnekään, jos sisältö itsessään ei ole merkityksellinen. Suunnittelumaailmasi ja SEO-alueen välillä ovat:

 • hankkeet,
 • kuvien,
 • videosisältö,
 • malleja,
 • tapaustutkimuksia.

Ja välttämättömän sisällön joukossa tarvitset ehdottomasti tekstiä, kuvia, inspiroivia videoita ja oppaita.

Silmiinpistävä tehty oikein

Kun kyseessä on portfolion visuaalinen ulkonäkö, on tärkeää olla maltillinen ja nokkela kuvien suhteen. Paras ja ainoa vaihtoehto tässä on omien valokuvien lähettäminen. Yleiset tai osakekauppasivustolta ostamasi valokuvat näyttävät pettävän.
Aihepiiriin liittyvät alkuperäiset valokuvat osoittavat kävijöille, että sisältö on lähtöisin sisäisestä motivaatiostasi. Vaikka verkkosivuston visuaalinen houkuttelevuus on osa teknologiarakoa, sitä voidaan tarkastella osittain taiteellisten lasien avulla.
Kutsuva tekstisisältö ja silmiinpistävä visuaalinen aitous tekevät täydellisen otteen kiehtovan verkkosivun visuaalisen identiteetin luomisessa.
Nyt kun tiedät mitä ihmiset houkuttelevat, sinun tulisi optimoida samat visuaaliset ja tekstielementit hakukoneille.

Kuvat ja SEO

Verkkosivuja jaetaan usein sosiaalisten sivustojen kautta. Kuvia käytetään usein Twitter-kortit ja sisään Facebook avoin kaavio ja WordPress SEO -laajennuksen avulla näiden parametrien asettaminen verkkosivustollesi varmistaa paremman napsautussuhteen.
Jotta valokuvasi ja kuvasi puhuisivat selvästi hakukoneille, sinun on käytettävä:

 • kuvaavat tiedostonimet,
 • kuvaavat alt tagit,
 • kuvaavat otsikkotunnisteet,
 • kuvaavat tekstitykset.

Taikasana tässä on "kuvaileva". Se on ainoa tapa hakukoneille tietää mitä he katsovat.
Minulle ei ole koskaan ollut liian vaikeaa viettää muutama minuutti tämän oikein tekemiseen, koska olen huomannut sivustoni, jotka saavat huomioni, saaneet sen myös Googlelta.
Robotit huomaavat varmasti tiedostonimet ja alt-tunnisteet, ja otsikkotunnisteet ja tekstitykset kiinnittävät vierailijoiden huomion. Usko minua, näet tuloksia.

teknisiä

Kyllä, löydät tiedoston koosta merkityksen ja että se vaikuttaa suoraan verkkosivustosi nopeuteen. Mutta ottaa "overoptimized" kuvat eivät näytä kotoisilta vierailijoidesi näkökulmasta, joten ehdotan WordPressin parissa työskenteleville suunnittelijoille poista automaattinen kuvanpakkaus käytöstä.
Kun kyse on yhdenmukaistamisesta, minun ei tarvitse kertoa sinulle tästä. Jokainen suunnittelija ja käytettävyysprofiili tietää, että kuvien ei pitäisi rikkoa tekstin kohdistusta.
Portfoliosi on kuva raskas, niin voit ja sinun pitäisi sisällyttää mediasi XML-sivukarttaan. Yoastin WordPress SEO -laajennus tekee tämän hienosti. Jopa kuvissa, jotka sijaitsevat mukautetuissa viestityypeissä ja -salkeissa.

Projektit, salkut ja SEO

Hakukoneet pystyvät paremmin selvittämään, mistä olet tekemisissä, mutta ne kuitenkin eksyvät käännökseen. Yleiskääntäjä soitti kaavio kaikki hakukoneet ymmärtävät.
CreativeWork by Schema on hieno asia lisätä salkkuihisi ja auttaa hakukoneita ymmärtämään, mitä etuja voit tarjota ihmisille. He kiittävät sinua auttamisesta. Saat jonkin verran hienoa liikennettä ja parempaa napsautussuhdetta, kun olet ottanut sen käyttöön.
Kaavio ja RDF-leivänmuru näkyy hakukoneiden tulossivuilla ja varmistaa WordPress-verkkosivustosi paremman näkyvyyden ja käyttökokemuksen.
Voit myös kokeilla käyttöä ProfessionalService by Schema, joka on osa paikallisyrityksen sanastoa, siinä tapauksessa, että haluat optimoida verkkosivustosi myös paikallisesti.

Sisältö, avainsanat ja hakukoneoptimointi

Hakukoneet eivät ole innostuneita huomaamaan avainsanojesi usein toistuvaa ulkonäköä koko sivulla, mutta tämä on joskus väistämätöntä, eikä sinun pitäisi ajatella sitä liikaa. Aivan kuten sinun ei pitäisi ajatella liikaa avainsanoista tuotettaessa sisältöä suunnittelijasi portfolioon tai tapaustutkimuksiin.
Tavanomaisin tapa käyttää niitä on muutamissa valituissa lauseissa ja otsikoissa. Jokaisen viisaan suunnittelijan tulisi myös tietää, että kotisivu on heidän työnsä SEO-keskipiste, joten varmista, että sinulla on siellä riittävästi tekstiä, joka selittää kaikille palvelutasi.
Tämän sivun on annettava tiivis, mutta silmiinpistävä johdanto sivustollesi ja tarjoamillesi palveluille. Jokaiselle sivulle otsikon antaminen ja lyhyt kuvaus tekevät koko sivustosta kilpailukykyisemmän ja näkyvämmän. Brändäys, joka voi olla nimesi tai toimistosi nimi, tulee otsikkotunnisteidesi loppuun.
Se, mitä käyttäjät näkevät, kun hakukone osoittaa verkkosivustollesi, on kuvaustunniste. Kuvauksen tulisi olla verkkosivustosi yläosassa oleva tekstimuotoinen kirsikka. Se voittaa Internet-käyttäjien, jotka näkevät sen, kun he tulevat verkkosivustollesi ja todistavat ainutlaatuisen ja mielesi avaavan sisällön.

Kertaus

Suunnittelijoiden ja luovien toimistojen WordPress SEO voi olla hieman erilainen, koska sinun on keskityttävä visuaaliseen sisältöön enemmän kuin tekstiin. Näiden web-elementtien sivun SEO auttaa ehdottomasti salkkuasi saamaan julkisuutta hakukoneiden kautta. Joten saat ne oikein:

 • Käytä aina kuvaavia Alt-tunnisteita ja tiedostonimiä tehdäksesi valokuvasi hakukoneellesi ystävällisen.
 • Käytä aina kuvaavia nimiä ja kuvauksia, jotta valokuvasi ovat käyttäjäystävällisiä.
 • Käytä asiaankuuluvia kuvia ja videoita projektikuvausten vastaavuuteen.
 • Käytä parasta mahdollista kuvanlaatua.
 • Ota käyttöön Open Graph- ja Twitter-kortit WordPress SEO -laajennuksella.
 • Käytä kuvasivustokarttoja (WordPress SEO -laajennuksen luoma XML-sivukartta).
 • Käytä RDF-leivänmurhoja ja Schema.org-sanastoa artikkeleihisi, portfolioihisi ja muuhun luovaan työhösi.

Näistä yksityiskohdista huolehtiminen takaa tietyn etäisyyden sinun ja muiden WordPress-suunnittelijoiden välillä, mutta muista, että sivustosi visuaalinen hohto ja sisällön laatu ovat se, mikä saa ihmiset todella palkkaamaan sinut.

Kirjailijasta: Dragan Nikolic on WordPress-copywriter ja -blogger, joka on palkattu intohimoisesti startup-yrityksistä ja minimalismista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map