Paras SMTP-palveluntarjoaja verrattuna – Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid vs Mandrill

Paras SMTP-palveluntarjoaja verrattuna – Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid vs Mandrill

Paras SMTP-palveluntarjoaja verrattuna – Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid vs Mandrill
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Käytätkö sähköpostia yhtenä pulmakappaleena yleisessä online-liiketoimintastrategiassasi? Jos vastaus on kyllä, ja se todennäköisesti todellakin on kyllä, sinun on tutkittava, mitä jotkut parhaista SMTP-palveluntarjoajista voivat tehdä sinulle – ja se tarkoittaa sekä uusia työkaluja, jotka helpottavat nykyisiä tehtäviäsi että paljastaa täysin uusia mahdollisuuksia.


Mutta ennen kuin pääsemme siihen, aloitetaan alusta:

Yksinkertaisesti sanottuna sähköpostin toimittavuus ei ole ongelma … ennen kuin sinun on lähetettävä paljon siitä.

Kun ajattelet sitä, aloitus WordPress-verkkosivustona, et tarvitse ollenkaan sähköpostiin liittyvää toimituspalvelua. Voit käyttää vain MailPoet-sovellusta (eikö?), Ja et saa sähköpostiviestisi lähettämään mitään ongelmia. Kyllä, se on teknisesti oikein, mutta se ei ehkä ole myöskään optimoituin ratkaisu.

Parhaat SMTP-palveluntarjoajat: Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid vs Mandrill

Parhaat SMTP-palveluntarjoajat, joita vertaillaan tässä artikkelissa, ovat:

 1. Sendinblue (www.sendinblue.com)
 2. Amazon SES (aws.amazon.com/ses/)
 3. SendGrid (sendgrid.com)
 4. Mandrill (mandrill.com)

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
Mandrilli

Mutta ennen kuin käsittelemme asiaa, vastataan joihinkin ratkaiseviin kysymyksiin, jotka usein ilmestyvät SMTP-palvelimien ympärille.

Sähköpostin lähetysongelma, yhteenveto

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä tässä, on erottaa kaksi päätyyppiä sähköpostista, jonka verkkosivusto tai verkkopalvelu voi lähettää yleisölleen: irtotavarana sähköposti ja kaupallinen sähköposti.

 • Entinen on mitä klassisesti kutsutaan sähköpostimarkkinointi. Sieltä voit luoda vakiona sähköpostiviestikampanjan ja lähettää sen useita vastaanottajia (tilaajaluettelosi) kerralla.
 • Jälkimmäinen on jotain, jonka lähetät yksittäiset vastaanottajat – se on suoraa viestiä – perustuu vastaanottajan toimintaan tai käyttämättä jättämiseen. Enemmän tai vähemmän, Vastaanottaja laukaisee sähköpostin lähetetään heidän suuntaan.

Tuo koko toinen asia – kaupallinen sähköposti – on tämän päivän aihe.

Transaktionaalinen sähköposti on usein tärkein sähköpostiviestinnän tyyppi yrityksen / verkkosivuston ja sen yleisön tai asiakaskunnan välillä. Pitkä tarina, jos sinulla on työkalu tai sovellus tai verkkosivusto tai laajennus tai verkkopalvelu jne. Ja haluat, että kyseinen asia pystyy kommunikoimaan käyttäjien kanssa automaattisesti tiettyjen liipaisimien perusteella, niin tällöin tapahtumalähetysviesti tapahtuu.

Tässä tilanteessa et napsauta mitään "lähettää" nappi käsin. Sen sijaan työkalun algoritmi päättää milloin lähettää sähköpostia. Kuten nimi viittaa, sähköposti lähetetään kun tapahtuma tapahtuu ja henkilölle on ilmoitettava siitä. Nämä sähköpostiviestit ovat merkityksellisiä vain tietylle vastaanottajalle ja ovat usein erittäin henkilökohtaisia. Ajattele esimerkiksi:

 • tilin luomissähköpostit – "Tervetuloa sähköpostit"
 • tilausvahvistussähköpostit, ostokuitit, ostoskorista luopumisviestit ja kaikenlaiset muut ostoskärryyn liittyvät viestit
 • käyttäjätilin toimintaan liittyvät viestit (kuten salasanamuistutukset)
 • tuote – ilmoitukset, käyttäjätili – ilmoitukset jne.
 • "joku vastasi kommenttiin" -sähköpostit jne.

Transaktionaalinen sähköposti koskettaa määritelmältään tärkeitä tapahtumiin liittyviä kysymyksiä, joten haluat todella, että vastaanottajat saavat toimitetut toimitukset epäonnistuneesti ja nopeasti!

Ja tämä saavutettavuus tai joskus sen puute on usein ongelmien lähtökohta. Jos olet vasta aloittamassa suoran sähköpostiviestinnän kanssa, saatat olla houkutus tehdä yksi kahdesta asiasta:

Ei suositeltavia vaihtoehtoja palveluille, joita tarjoavat parhaat SMTP-palvelimet:

 • Ensimmäinen mahdollisuus on viestien lähettäminen suoraan verkkopalvelimesi kautta. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi PHP: n mail () -toiminnolla tai vastaavilla toiminnoilla muissa tekniikoissa. Täällä voit kuitenkin kohdata joitain toimitusta koskeviin ongelmiin. Varsinkin jos olet jaetussa verkkopalvelimessa, palvelimen IP saattaa olla jo joissain roskapostin mustissa luetteloissa, mikä estää sähköpostiasi toimittamasta periaatteessa heti. Lisäksi huomaat, että jokainen verkkoisäntä rajoittaa sähköpostien määrää, jonka voit lähettää ennen vaikeuksiin joutumista. Tässä on a siisti resurssi siitä koonnut kaverit MailPoetin takana.
 • Toinen vaihtoehto on Gmail SMTP. Tiedän, että tämä ei ole erityisen tulevaisuuteen suuntautuva asennus, mutta Gmail antaa silti lähettää jopa 500 sähköpostia päivässä, ja jos todella haluat, voit integroida sen sivustosi (mukana WordPress) tai sovellukseen tavallisten SMTP-asetusten kautta . Etu on tässä, että saat sähköpostisi lähetettyinä Gmail-palvelimilta, minkä pitäisi olla parempi toimitettavuuden kannalta. Eikä silti ole täydellinen.

Se johtuu yksinkertaisesta tosiasiasta, että tietyn määrän yläpuolella omasta sähköpostisi käsittelystä tulee melko kohtuutonta.

Joten tässä on joitain parhaista SMTP-palveluntarjoajista ja palveluista, jotka pelastavat meille paljon päänsärkyä ja antavat meille mahdollisuuden pitää sähköpostiosoitteemme huolta.

"En voi vain käyttää Mailchimp-ohjelmaa?" – kysyt

No, kyllä, voit. Mutta myös ei.

Koita kestää:

Ensinnäkin Mailchimp on melko kallis… jostakin puhumme käydessään halvempia Mailchimp-vaihtoehtoja. Toiseksi, se ei tue oletusarvoisesti tapahtumasähköpostia.

Standardch Mailchimp -sovelluksen käyttö toimii erinomaisesti joukkomainoskampanjoissa. Mutta jos haluat lähettää yhden sähköpostin yhdelle vastaanottajalle ja laukaista sen henkilön toiminnan (tai toimimattomuuden) perusteella, siitä ei ole kovin hyödyllistä. Et voi automatisoida sellaista sinänsä oletus Mailchimp-palvelun kautta.

Voit kuitenkin käyttää lisäosaa Mailchimpiin, asiaan, joka tunnettiin aiemmin nimellä Mandrill.

Päivänään, joka ei ollut niin kauan sitten, Mandrill oli luultavasti paras ratkaisu siellä olevien parhaiden SMTP-palveluntarjoajien joukossa. Mutta sen jälkeen kun Mailchimp osti sen, hinnat nousivat ja iso osa Mandrillin entisestä käyttäjäkunnasta päätti siirtyä vaihtoehtoisiin ratkaisuihin. Mutta enemmän siitä vain minuutissa.

Siitä huolimatta, päästäkäämme yksittäisiin yrityksiin ja puhutaan niistä, mikä on hyvää ja pahaa.

1. kierros: Hinnoittelu vs. kuinka monta sähköpostia voit lähettää

Aloitetaan luultavasti ensimmäisestä yksityiskohdasta, jonka kaikki haluavat tietää suhteessa markkinoiden parhaaseen SMTP-palveluntarjoajaan: hinnoitteluun ja kuinka se liittyy sähköpostien määrään, jonka sallit lähettää.

Paras SMTP-palveluntarjoajien hinnoittelu

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
Mandrilli
Ilmainen: jopa 62 000 sähköpostia kuukaudessa, mutta tässä sovelletaan erityisehtoja. Voit hyödyntää ilmaista tasoa vain, jos olet Amazon EC2 -käyttäjä ja "kun soitat Amazon SES: lle Amazon EC2 -ilmentymästä suoraan tai AWS Elastic Beanstalkin kautta."Ilmainen: jopa 9000 sähköpostia kuukaudessa. Rajoitettu 300 sähköpostiin päivässä.Ilmainen kokeilu: voimassa 30 päivää, jonka aikana voit lähettää jopa 40 000 sähköpostia. Lähetä sitten 100 / päivä ilmaiseksi, ikuisesti.Ilmainen kokeilu: yhteensä 2 000 ilmaista sähköpostihyvitystä (lähetys). Kun ne ovat poissa, sinun on päivitettävä maksullulle Mailchimp-tilille ja alkaa ostaa lisää Mandrill-hyvityksiä sähköpostien lähettämisen jatkamiseksi..
0,10 dollaria / 1 000 sähköpostiviestiä + 0,12 dollaria / gg lähetettyjä liitteitä.
1 dollaria 10 000 sähköpostista
25,00 dollaria kuukaudessa: jopa 40 000 sähköpostia kuukaudessa.
6,25 dollaria / 10 000 sähköpostia
14,95 dollaria kuukaudessa: jopa 40 000 sähköpostia kuukaudessa.
3,73 dollaria / 10 000 sähköpostia
40 dollaria kuukaudessa: jopa 25 000 sähköpostia.
16 dollaria per 10 000 sähköpostia
39 dollaria kuukaudessa: jopa 60 000 sähköpostia.
6,50 dollaria per 10 000 sähköpostia
29,95 dollaria kuukaudessa: jopa 100 000 sähköpostia.
2,99 dollaria per 10 000 sähköpostia
60 dollaria kuukaudessa: jopa 50 000 sähköpostia.
12 dollaria per 10 000 sähköpostia
66 dollaria kuukaudessa: jopa 120 000 sähköpostia.
5,50 dollaria per 10 000 sähköpostia
79,95 dollaria kuukaudessa: jopa 180 000 sähköpostia.
4,44 dollaria / 10 000 sähköpostia
80 dollaria kuukaudessa: jopa 75 000 sähköpostia.
10,67 dollaria / 10 000 sähköpostia
Rajoittamaton määrä yhteystietoja tallennetaan kaikkiin suunnitelmiin.Voit tallentaa jopa 2000 yhteystietoa ilman lisämaksuja. Sitten jokainen 10 000 uutta kontaktia on + 10 dollaria kuukaudessa.Olen laskenut kaikki yllä olevat tasot perustuen Mandrillin tarpeettomasti monimutkaiseen hinnoittelumalliin, josta alla. Myös Mailchimpin kuukausittainen pääjäsenyys on sisällytetty yllä olevaan hinnoitteluun.
Amazon SES Sendinblue SendGrid Mandrilli

Ilmeisesti huoneessa on norsu. Tai pikemminkin kaksi norsua. Aloitetaan ensimmäisestä:

Amazonin hinnat ovat selvästi alle kaikkien muiden veloittamat hinnat, joten ne vaikuttavat ensi silmäyksellä parhaalta vaihtoehdolta luettelossa. Amazon SES on kuitenkin todella paljas luusto -ratkaisu. Tarkoitan, sen avulla voit vain lähettää sähköpostia Amazonin API: n tai SMTP: n kautta, ja siinä on melko paljon.

Keskustelemme kunkin näiden parhaiden SMTP-palveluntarjoajien tarjoamista erityisominaisuuksista, mutta pidetään nyt muistettava, että Amazon ei anna sinulle analytiikkaa, malleja, raportteja tai muita hyödyllisiä työkaluja paitsi vain raa’an mahdollisuuden lähettää sähköposteja. Olet enemmän tai vähemmän yksin täällä.

Joten, hintatasolta, Amazon voisi todellakin olla täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka todella toimivat mittakaavassa ja lähettävät miljoonia sähköposteja joka kuukausi. Tällaisessa tilanteessa, vaikka heidän on investoitava omiin mukautettuihin mekanismeihinsa tilastotiedoissa tai muissa vastaavissa ominaisuuksissa, päivän päätteeksi saamansa säästöt, jotka perustuvat lähettämäänsä sähköpostimäärään, tekevät silti kaiken kannattavan. Useimmille yrityksille tai WordPress-verkkosivustoille Amazonin kanssa työskenteleminen voi kuitenkin olla melko vaikeaa. Halpaa, mutta vaikeaa.

Tästä syystä en suosittele, että otat hinnan huomioon vain valintasi yhteydessä. Kyse on aina suhteesta aikaan ja työhön, joka tarvitaan kaiken asettamiseen ja lopullisiin kustannuksiin. Toisin sanoen saat todennäköisesti paremman ratkaisun hieman kalliimmalla ratkaisulla, mutta sellaisen, joka käsittelee kaikki vaikeat tekniset raskaat nostot puolestasi.

Lopuksi Mandrillistä. Ensinnäkin, Mandrill on nyt lisäosa Mailchimpille. Tämä tarkoittaa sinulle, että voidaksesi käyttää Mandrilliä, sinun on ensin oltava Mailchimp’sin maksava asiakas. Halvin suunnitelma on 20 dollaria / kk. Sitten sinun on lisättävä Mandrill-kustannukset sen päälle.

IMO, Mandrillin hinnoittelu on monimutkaista lähinnä piilottaakseen, kuinka kallista palvelun käyttö on. Jos et tiedä, mitä Mandrillillä ostat, ei oikeastaan ​​ole "sähköposti lähettää" kuten teet Amazonin ja muiden SMTP-palveluntarjoajien kanssa. Mandrillillä voit ostaa "lohko" 25 000 sähköpostiviestistä. Niiden hinnat vaihtelevat 20 dollarista kappaleelta 10 dollariin kappaleelta.

 • Jos aiot lähettää esimerkiksi 100 000 sähköpostia, tarvitset 4 lohkoa 20 dollarilla kappaleelta, joten yhteensä 80 dollaria + Mailchimp-tilauksen hinta.
 • Mutta jos haluat lähettää 1 miljoonan euron sähköpostit, tarvitset 40 lohkoa, joiden hinta on 18 dollaria kappaleelta, joka on jälleen 720 dollaria +, Mailchimp-jäsenyytesi.

Ja kuten voit nähdä, hinnat per "10 kt sähköposteja lähetetty" eivät myöskään ole niin houkuttelevia. Alkutason suunnitelma on jopa 16 dollaria per 10 000 sähköpostia, mikä on enemmän kuin mitä muut tarjoavat.

Lopuksi, muista, että yllä esitetyt hinnat koskevat vain jakelua sähköpostitse. Ne eivät sisällä esimerkiksi omistettuja IP-osoitteita, joita saatat joutua ostamaan erikseen sähköpostitoimintosi koon perusteella.

Vain antaaksesi sinulle käsityksen hinnoittelusta, Sendinblue veloittaa 12 dollaria / kuukausi omistettu IP, kun taas SendGrid sisältää yhden ilmaiseksi suunnitelmille, jotka ylittävät 79,95 dollaria kuukaudessa (ylimääräiset IP: t 20 dollaria kuukaudessa). Amazonissa, omistettu IP on 24,95 dollaria / kk.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • 5 parasta WordPress-jälleenmyyjän hosting-palvelujen tarjoajaa verrattuna vuoteen 2020
 • 6 parasta omistettuja palvelimia tarjoavia palveluntarjoajia verrattuna – edullinen & Voimakas
 • Kuusi parasta sähköpostipalvelun tarjoajaa vuoteen 2020 verrattuna ✉️

Kierros 2: Skaalautuvuus

Skaalautuvuus on yksi tärkeimmistä eduista, kun ulkoinen SMTP-palveluntarjoaja hoitaa sähköpostisi. Jos olet omalla sähköpostiinfrastruktuurillasi – hallitset omia palvelimiasi – skaalautuvuudesta tulee erittäin vaikeaa. Jos haluat esimerkiksi kaksinkertaistaa sähköpostien määrän, se saattaa tarkoittaa myös palvelininfrastruktuurin kaksinkertaistamista.

Ulkoisen SMTP-palveluntarjoajan kanssa tällaista ongelmaa ei kuitenkaan ole. Nämä palvelut pystyvät käsittelemään mitä tahansa heittämääsi äänenvoimakkuutta tai pikemminkin mitä tahansa tilavuutta, jonka haluat heidän pystyvän "heittää."

Amazon SES -palvelun kaltaisilla ratkaisuilla voit suurentaa määrääsi lähes loputtomiin ja varmasti huomattavasti enemmän kuin mitä pieni tai keskisuuri yritys voi koskaan tarvita transaktiosähköpostilta..

Jos sinulla on toiminto, joka vaatii yli 2 miljoonan sähköpostin lähettämisen joka kuukausi, tiedät jo hyvin hyvin, mitä sinun erityistarpeesi ovat ja minkä yrityksen kanssa haluat työskennellä, joten keskitytään vain pienempiin numeroihin kuin tarkoitukseen tästä vertailusta.

Kaikki tässä luettelossa olevat yritykset pystyvät antamaan sinulle enemmän kuin 1 miljoonaa sähköpostia kuukausittain, ja ainoa asia, josta sinun on huolehdittava suhteessa tähän, on laskun koko.

Valitettavasti kaikilla parhaimmista SMTP-palveluntarjoajista ei ole yhtä selkeää hinnoittelumallia kuin Amazonilla, missä volyymin kaksinkertaistaminen tarkoittaa käytännössä laskun kaksinkertaistamista.

Joidenkin yritysten kanssa volyymin kasvaessa saatat huomata, että kustannuksesi nousevat nopeammin. Tässä on oikaistu hinnoittelutaulukko, jonka keskiarvot perustuin kunkin yrityksen virallisen hinnoittelun perusteella. Erityisesti tässä on, kuinka paljon maksaa yhden miljoonan sähköpostin lähettäminen joka kuukausi kunkin yrityksen kanssa:

SMTP-palveluntarjoaja hinnoittaa 1 000 000 lähetettyä sähköpostia

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
Mandrilli
100 dollaria per miljoona miljoonaa sähköpostia603 dollaria per miljoona miljoonaa sähköpostia399,95 dollaria per 1 miljoona sähköpostia740 dollaria per 1 miljoona sähköpostia

Jos etsit kohtuuhintaista Amazon SES -vaihtoehtoa, Sendinblue on oikea. Vaikka se on vähän kalliimpaa, se on enemmän ominaisuuksiltaan rikas ratkaisu kuin Amazon SES.

3. kierros: Ominaisuudet

Jokainen näistä parhaista SMTP-palveluntarjoajista tarjoaa sovellusliittymiä, joiden avulla voit lähettää sähköpostia sähköpostitse sovelluksesi, verkkotyökalun tai muun rakentamasi ohjelmiston kautta. Sen lisäksi jotkut niistä tarjoavat sinulle myös lisäominaisuuksia, jotka mahdollistavat esimerkiksi sähköpostin lähettämisen suoraan palveluntarjoajan oman käyttöliittymän kautta. Mutta konepellin alla on paljon muuta.

Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä kukin parhaista SMTP-tarjoajista esittelee tässä vertailussa:

Amazon SES

 • Pohjimmiltaan kaikki mitä tarvitset on heidän API ja SMTP.
 • Perusnumerot onnistuneista toimituksista, valituksista ja hylätyistä tai hylätyistä viesteistä.

Mandrilli

Jotta voit käyttää Mandrilliä ensinnäkin, sinun on oltava maksetulla Mailchimp-tilillä, niin saat kaiken, mitä siellä on käytettävissä osana sopimusta. Tässä on täydellinen luettelo Mailchimpin ominaisuuksista. Lisäksi Mandrill-moduuli tarjoaa sinulle:

 • Optimoitu toimitusinfrastruktuuri (esim. Maailmanlaajuisesti hajautettu infrastruktuuri, useita verkkotunnuksia tiliä kohti ja enemmän).
 • Sähköpostimallit (vaikka Mandrill on nyt osa Mailchimp-palvelua, sen tarjoamat työkalut sähköpostisuunnittelussa ja mallit eivät ole yhtä kestäviä).
 • Perusteellinen analyysi (haettavissa oleva toimintaloki, automaattinen koodaus, seurantavaihtoehdot sähköpostitse ja enemmän).
 • Jaettu testaus ja vertailevat raportit.
 • Muokattavat lähetysvaihtoehdot ja valkoiset etiketit.

Sendinblue

 • Voit lähettää tapahtumasähköpostia ja tavallisia sähköpostikampanjoita.
 • Siellä on täydellinen käyttöpaneeli, jonka kautta voit lähettää sähköpostia manuaalisesti.
 • Siellä on markkinoinnin automaatioominaisuuksia.
 • Siellä on tekstiviestit.
 • Vedä ja pudota -mallipohjat.
 • Hyvät tilastot ja raportit sähköpostiesi suorituskyvystä.
 • Tuo / vie ominaisuuksia sähköpostitiedoille.
 • Tallenna tilaajaluettelot ja segmentoi niitä haluamallasi tavalla.
 • Sendinblue tarjoaa myös paljon muita mielenkiintoisia sivuominaisuuksia, kuten esimerkiksi uuden chat-moduulin. Tämä säästää sinut joutumasta hankkimaan chat-toiminnot kolmannelta osapuolelta (säästät rahaa).

SendGrid

 • Sovellusliittymät, jotka tukevat Node.js, Ruby, Python, Go, PHP, Java ja C #.
 • Suojattu lähetysympäristö (esimerkiksi kaksifaktorinen todennus lähettäessäsi).
 • Voit lähettää tapahtumasähköpostiviestejä ja tavallisia sähköpostikampanjoita.
 • Mukava sähköpostien rakentaja vetämällä ja pudottamalla sekä viestipohjat.
 • Aikataulu, segmentointi, A / B-testaus ja muut markkinointiominaisuudet.
 • Reaaliaikainen analyysi, mitta lähetykset, toimitusmäärät, poistuminen, roskapostia koskevat raportit, linkkien napsautukset, avautumiset, tilauksen peruutus ja paljon muuta.

Päivän lopussa, kun valitset itsellesi parhaan SMTP-palveluntarjoajan, toisinaan ylimääräiset etuisuudet tekevät suurimman eron. Esimerkiksi jokainen luettelossa oleva pelaaja kykenee lähettämään valtavan määrän sähköposteja ja toimittaen hyvin. Mutta samaan aikaan, vain muutama niistä antaa sinulle todella hyviä työkaluja sähköpostimallien luomiseen tai antaa sinulle hyvät tilastot ja A / B-testausominaisuudet.

Kaikki tämä lisää yleistä käyttökokemustasi ja sellaisia ​​asioita, joita voit tehdä transaktiosähköpostilla (tai tavallisella markkinointi-sähköpostilla). Tai toisin sanoen, jos palveluntarjoajasi antaa sinulle vain työkaluja sähköpostin lähettämiseen etkä enää, sinun on tulla oven ulkopuolelle jo optimoitu prosessi, markkinointisuunnitelma ja yleinen hyvä strategia mitä haluat tehdä.

Mutta mitä enemmän saat SMTP-palveluntarjoajalta, sitä enemmän voit säätää matkalla ja tehdä siten sähköpostiyrityksestäsi tehokkaampia kokonaisuutena. Yksi palvelu voi olla parempi kuin toinen, mitä tarvitset. Yleinen nyrkkisääntö on yrittää tutkia kunkin käytettävissä olevat ominaisuudet ja yrittää päättää, mitkä niistä todella pidät vs. jotka puuttuvat joiltakin muilta parhailta SMTP-palveluntarjoajilta. Saatat löytää täydellisen sekoituksen ominaisuuksia tällä tavalla. Muista myös, että jos puuttuu tietystä ominaisuudesta tietyltä palveluntarjoajalta, heidän ei todennäköisesti ota tätä ominaisuutta käyttöön pian. Tässä tapauksessa on todennäköisesti parempi valita vaihtoehto.

Esimerkiksi niin suuri kuin Amazon SES on, voit lähettää sähköpostia vain sen kautta. Ei malleja. Ei hyviä tilastoja. Ei markkinointityökaluja. Tarkoitan, että se on todella ensimmäinen liiga, kun kyse on näiden sähköpostien lähettämisestä, mutta et saa mitään muuta kuin tätä.

En puhu vain asioista, kuten yksityiskohtaisista käyttöliittymistä tai vetämällä ja pudottamalla -malleista. Muut SMTP-palveluntarjoajat sisältävät usein myös omistettuja IP-osoitteita, SPF- ja DKIM-valtuutuksia (jotta voimme tehdä selväksi, että sähköpostiasi ei ole väärennetty – PDF lukemista varten), IP-kartoitus ja muut, joista jotkut ovat tärkeitä, jotta sähköpostisi voidaan arvioida aitoksi.

Vaikka Amazon SES antaa sinun myös tehdä tämän, sähköpostisi todentamista SPF: llä SES: ssä sekä DKIM-tietueiden asettamista ei tehdä automaattisesti.

Näin se toimii muiden SMTP-palveluntarjoajien kanssa:

Parhaat SMTP-palveluntarjoajat – SPF- ja DKIM-tiedot

Sendinblue
SendGrid
Mandrilli
SPF- ja DKIM-allekirjoitukset sisältyvät ja niitä hallitaan Sendinblue-verkkotunnusten kautta.SendGrid voi hallita DKIM- ja SPF-tietueitasi automaattisesti. Molemmat pois laatikosta, plus sen jälkeen, kun olet lisännyt myös omistettu IP.Mukautetut SPF- ja DKIM-tietueet sisältyvät oletuksena kaikkiin tileihin.
Voit myös ottaa ne käyttöön omalla verkkotunnuksellasi.Voit lähettää sähköpostia myös yksityiseltä IP-osoitteelta tai IP-altaalta.

Kierros 4: Käyttäjien arviot

Tässä on mitä ihmiset ajattelevat jokaisesta täällä esitellystä parhaasta SMTP-palveluntarjoajalta:

Amazon SES

Keskimääräinen käyttäjäarvio: 4,2 / 5

Esimerkkejä arvosteluista:

Amazon SES: n toimitusaika on korkeampi, koska se varmistaa sähköpostin sisällön turvallisuuden ja roskapostisuodattimien estämisen. […] Skaalautuvuus on toinen syy, jota rakastan Amazon SES: stä.

Asiakastuki ei ole ollenkaan hyvää. Tarkennettua analytiikkaa puuttuu, ja vain jäljitettävissäsi on useita toimitettuja ja palautuneita sähköpostiviestejä.

Sendinblue

Keskimääräinen käyttäjäarvosana: 4.0 / 5

Esimerkkejä arvosteluista:

Työkalu on yksinkertainen ja olen helppo oppia. Siinä on hienoja ominaisuuksia, kuten automaatio ja visualisointi ilmaisessa versiossa. […] Toinen hyvä asia on, että sinulla voi olla sekä tapahtuma- että markkinointiviestejä samassa paikassa.

Suurin rajoitus on A / B-testien puuttuminen, vaikka voit ylittää tämän toistamalla kampanjoita.

SendGrid

Keskimääräinen käyttäjäarvio: 3,6 / 5

Esimerkkejä arvosteluista:

Se on helppo integroida, ja siinä on paljon asiakirjoja saadaksesi upea aloittelijakokemus.

Rakastan todella Somelabel-kokoonpanon yksinkertaisuutta ja yksityiskohtaista tietoa, joka näyttää sähköpostitoimintojen syötteen.

Mielestäni dokumentaatio voi olla joskus vähän turhaa. Heillä näyttää olevan erilainen terminologia asioille, jotka olisi voitu selittää paljon helpommin.

Mandrilli

Keskimääräinen käyttäjäarvio: 4,3 / 5

Esimerkkejä arvosteluista:

Lähetettävien sähköpostiviestien suora virta – hieno sisällön tarkistamiseen. Mahdollisuus suodattaa tilastot nopeasti mallin ja päivämäärän perusteella. Automaattiset analytiikan seurantatunnisteet. Suhteellisen nopea asiakastuki.

Mandrillin uusi integrointi maksettujen Mailchimp-tilien ominaisuudeksi heikentää todella sen hyödyllisyyttä itsenäisenä työkaluna.

Kierros 5: WordPress-integraatio

Tällä on kaksi puolta:

Ensinnäkin, jos sinulla on mukautettu WordPress-asetukset – kuten WordPressillä toimiva verkkotyökalu tai suuri sähköisen kaupan verkkosivusto tai mikä tahansa muu, joka on ainutlaatuinen ja joka ei ole WordPressin vakioblogiasennus – integroit kaiken todennäköisesti manuaalisesti SMTP: n tarjoama sovellusliittymä.

Kaikki sovellusliittymät näyttävät olevan yhtä helppo vuorovaikutuksessa, ja kaikki ne tarjoavat kerroksia PHP: lle ja muille yleisille tekniikoille. Joten, tehty ja tehty.

Toiseksi, jos haluat käyttää tiettyä SMTP-palveluntarjoajaa suoremmalla tavalla – esimerkiksi käynnistää sähköpostin itse tai lähettää jopa tavallisen uutiskirjeen -, voit tehdä sen muutaman WordPress-laajennuksen kautta.

Tässä ovat parhaat luettelossa olevat SMTP-palveluntarjoajat, joilla on omat liitännäiset:


SendGrid SendGrid

Tekijä (t): SendGrid

Nykyinen versio: 1.11.8

Viimeksi päivitetty: 14. helmikuuta 2018

sendgrid-email-delivery-simplified.1.11.8.zip


60% Arviot


100000 + asennukset


WP 4.6 + vaaditaan


Uutiskirje, SMTP, sähköpostimarkkinointi ja Tilauslomakkeet lähettäjä Sendinblue Uutiskirje, SMTP, sähköpostimarkkinointi ja Tilauslomakkeet lähettäjä Sendinblue

Tekijä (t): Sendinblue

Nykyinen versio: 2.9.16

Viimeksi päivitetty: 22. huhtikuuta 2020

mailin.zip


90% Arviot


50000 + asennukset


WP 4.4 + vaaditaan

+ pari lisäosaa varten WooCommerce, Ninja-lomakkeet, Painovoimamuodot, ja Helppo digitaalinen lataus.


Lähetä sähköpostia Mandrillin kanssa Lähetä sähköpostia Mandrillin kanssa

Tekijä (t): Miller Media (Matt Miller)

Nykyinen versio: 1.2.9

Viimeksi päivitetty: 30. huhtikuuta 2020

send-emails-with-mandrill.1.2.9.zip


100% Arviot


4000 + asennukset


WP 3.0 + vaaditaan

Mandrillin alkuperäistä laajennusta, wpMandrill, ei ole päivitetty neljään vuoteen, mutta voit käyttää jonkin aikaa sitten julkaistua haarukkaversiota.

Näiden lisäksi voit käyttää myös MailPoet-sovellusta. Laajennuksen avulla voit valita vaihtoehtoisen lähetysmekanismin – tarvitset vain SMTP-yhteytesi tiedot.


MailPoet - sähköpostit ja uutiskirjeet WordPressissä MailPoet – sähköpostit ja uutiskirjeet WordPressissä

Tekijä (t): MailPoet

Nykyinen versio: 3.47.1

Viimeksi päivitetty: 26. toukokuuta 2020

mailpoet.3.47.1.zip


92% Arviot


100000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

Oikeastaan ​​tämä saattaa ehkä olla tällä hetkellä toimivin tapa työskennellä SMTP-tiedostojen kanssa WordPressissä.

Johtopäätös: Kuka voittaa parhaiden SMTP-palveluntarjoajien joukossa

Rehellisesti sanottuna en voi huomauttaa vain yhtä, parasta SMTP-palveluntarjoajaa, joka voittaa kaikilla rintamilla. Pelkään, ettei ole sellaista asiaa. Voimme kuitenkin rajoittaa asioita tiettyjen erityispiirteiden perusteella, jotka ovat kannalta tärkeimpiä.

Missä näet itsesi seuraavalla spektrillä:

 • Hinta on tärkeä asia! Haluan halvimman, mutta myös erittäin luotettavan ratkaisun.
 • Pidän vain sähköpostien lähettämisestä. Lisäominaisuudet eivät ole tärkeitä.
 • Olen jossain keskellä …
 • Haluan saada hyviä SMTP- ja sähköpostimarkkinointiominaisuuksia, mutta haluan myös pitää asiat kohtuuhintaan.
 • Haluan myös hyödyntää joitain erittäin optimoituja markkinointityökaluja, auttajia ja malleja.
 • Haluan pystyä lähettämään ei vain tapahtumakäyttöön liittyviä sähköpostiviestejä, mutta myös tavallisia sähköpostikampanjoita.

Napsauta tätä paljastaaksesi Sendinblue
SendGrid

 • Minulla on liikaa rahaa ja minun täytyy käyttää se jonnekin.

Napsauta tätä paljastaaksesi Mandrilli

Mitä mieltä olet parhaista SMTP-palveluntarjoajista, jotka olemme valinneet esiin tässä viestissä? Oletko kokeillut yhtäkään niistä? Voit vapaasti jakaa kokemuksesi alla olevassa kommenttiosassa.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector