Paras sijoittelu sosiaalisen median kuvakkeillesi

Kuinka monta verkkosivustoa olet käynyt missä etsit sosiaalisen median painikkeita, etkä vain löydä niitä? Sitten vasta, kun vierität aina alas sivun alareunaan, jonka näet heidän olevan alatunnisteessa. Joskus ne ovat niin pieniä, että he eivät ehkä edes ole siellä ollenkaan.


Sosiaalinen media on liian suuri ja liian tärkeä, jotta se voi siirtyä asiakkaidesi sivustojen alaosaan. Sosiaalisen median painikkeet ansaitsevat näkyvän aseman jossain. Sen ei tarvitse olla naamasi, mutta sen on ehdottomasti oltava silmiinpistävää ja helppo löytää. Periaatteessa, jos sivuston kävijä tykkää asiakkaasi sisällöstä ja haluaa seurata sitä Twitterissä tai Facebookissa, hänen pitäisi pystyä tekemään se tekemättä metsästämistä kuvakkeita tai linkkejä varten.

Ottaen huomioon tämä, vietetään aikaa tänään puhumalla kaikista sosiaalisen median kuvakkeista käytettävissä olevista tyypeistä siihen, missä niiden tulisi näkyä sivustolla, siihen, mitä asiakkaasi teollisuudelle liittyy tässä suhteessa päätöksentekoon.

Miksi sosiaalisen median painikkeet ovat tärkeitä?

Sosiaalisen median painikkeet ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa. Aluksi kukaan ei tiennyt, mitä arvoa he voisivat tuoda tarkalleen, lukuun ottamatta sitä, että se olisi hieno lisä puhtaaseen malliin. Tänään tiedämme, että tällaisten painikkeiden esiintyminen johtaa lisämerkintöihin ja jakoihin, ja numerot ovat hyvin todellisia. Esimerkiksi vuonna 2011, HubSpot raportoi että lisäämällä Twitter share -painikkeen, Twitter mainitsee seitsemänkertaisesti. Se on valtava!

Mutta emme päästäksemme eteenpäin, samaan aikaan liian monilla sosiaalisen median painikkeilla on yleensä päinvastainen vaikutus – vähentämällä kokonaisosakkeiden määrää päätöksenhalvauksen takia. Annan vain yhden esimerkin, Neil Patel (QuickSprout) jakoi kerran että kun hän lisäsi kaksi uutta sosiaalisen median painikkeita LinkedInille ja Pinterestille (alkuperäisen kolmen päälle – Facebook, Twitter ja Google+), hän koki osakeosuuksia 29 prosenttia.

Joten verkkosivuston oikean sosiaalisen median ulkonäön suunnittelu, jos haluat, on kaikki yksityiskohdissa. Kyse on oikean tasapainon löytämisestä sen välillä, kuinka nopeasti kävijä havaitsee kuvakkeet vs. kuinka helppoa se on jakaa ilman, että sinun täytyy valita liian monesta vaihtoehdosta.

Kuinka usein vierailijat käyttävät niitä?

On selvää, että sosiaalisen median painikkeilla päätarkoituksenamme on, että ne eivät vain istu jonnekin, vaan vakuuttaa vierailijat käyttämään niitä ja jakamaan mitä he lukevat tällä hetkellä.

Joten, napsauttavatko ihmiset todella niitä jakopainikkeita?

Lyhyesti sanottuna kyllä. Mutta erityiset tulokset riippuvat suuresti kapeasta ja sivustotyypistä, jolla he näytetään. Yleensä voimme odottaa, että tietyistä sisällöistä 5–40 prosenttia tweeteistä tulee tweet-painikkeista, jotka näkyvät itse sisällön rinnalla..

Tämä kuvaaja on Joshua Benton kuvaa sosiaalisen median tuloksia 37 uutissivustolta:

sosiaalinen 5

Alkuperäisen lähteen lainaaminen:

Y-akseli on prosenttiosuus 1000 viimeisimmästä twiitista, jotka Twitterin mukaan tuottivat Tweet-painikkeella. Joten 16,3 prosenttia näistä nytimes.comin (The New York Times) tweetsistä tuli tällaisesta painikkeesta, verrattuna 20,2 prosenttiin wsj.com-julkaisusta (The Wall Street Journal)..

Siksi. Pitäisikö meidän ottaa jonkinlainen sosiaalisen median painikkeet käyttöön asiakkaidemme sivustoilla? Kyllä, varmasti.

Tyypit sosiaalisen median kuvakkeita

Tällä hetkellä sosiaalisen median kuvakkeita on saatavana periaatteessa kahta tyyppiä: profiililinkit ja jakopainikkeet.

Profiililinkit voi viedä minkä tahansa määrän muotoja, vain sosiaalisen verkoston kuvakkeesta kuvakkeeseen sekä verkon nimen. Jopa mukautettu kuvake voidaan suunnitella heijastamaan paremmin asiakkaan tuotemerkkiä. Sivustotyyppi ja sosiaalisiin kuvakkeisiin varattu tila määräävät, mikä vaihtoehto on asiakkaasi tilanteelle paras. Jopa niin, nämä linkit osoittavat suoraan kyseiseen sosiaalisen median profiiliin. Tämä antaa sivuston kävijöille mahdollisuuden olla suoraan yhteydessä asiakkaisiisi erilaisissa sosiaalisissa verkostoissa.

Esimerkki profiililinkkeistä:

sosiaalinen 1

Jaa-painikkeet, toisaalta, älä vie sivuston kävijää asiakkaasi sosiaalisiin profiileihin. Sen sijaan napsauttaminen kehottaa heitä jakamaan nykyisen sivun tietyssä sosiaalisessa verkostossa. Jokaisessa sosiaalisessa verkossa on saatavilla nämä sosiaalisen median painikkeet – jotka voidaan asentaa laajennuksen kautta tai vaikka ulkoinen palvelu, kuten puskuri. Ne ovat tärkeitä sivuston sosiaalisen ulottuvuuden laajentamiseksi. Ja kuten todennäköisesti tiedät, se on olennainen osa yleisön rakentamista.

Esimerkki:

sosiaalinen 2

Entä kuvakkeiden sijoittelu?

Sosiaalisten kuvakkeiden sijainti voi selittää eron sosiaalisen sitoutumisen ja käyttämättä jääneiden mahdollisuuksien välillä. Sosiaalisissa kuvakkeissa, joita pidetään ensisijaisina kiinteistöinä, on todella vain kourallinen sijainteja:

header: Otsikko on se, joka houkuttelee ensin sivuston kävijöitä. Sivuston otsikon ja päänavigoinnin lisäksi sosiaalisen profiilin linkkikuvakkeet mahtuvat tänne.

sivupalkki: Sosiaalisten kuvakkeiden sijoittaminen sivupalkin yläosaan on toinen tapa varmistaa nopeasti, että kävijät näkevät ne. Hyöty tässä on se, että ne voidaan kutsua esiin näkyvällä widget-otsikolla, kuten, "Seuraa minua!"

Viestien ylä- tai alapuolella: Jos asiakkaasi haluavat varmistaa sosiaalisen sitoutumisen, jakamispainikkeiden asettaminen blogi-viestien ylä- ja / tai alapuolelle on hyvä tapa saavuttaa tämä. Tämä on myös suosituin tapa jakaa painikkeita. Löydät esimerkkejä tällaisista sivustoista, kuten TechCrunch, The Verge, Mashable ja lukemattomista muista.

sosiaalinen 3

Kelluvat baarit: Varmistaaksesi, että asiakassivustosi saavat mahdollisimman suuren määrän osakkeita, pluginin asentaminen, joka tarjoaa jonkinlaisen kelluvan palkin, on hyvä ratkaisu. Kelluvan palkin idea on, että se pysyy aina näytön näkyvällä alueella, kun kävijä vierittää sivua ylös ja alas.

Tarkoitus on pitää sosiaalisen sitoutumisen linkit sivuston kävijän näkymässä ja helposti ulottuvilla niin paljon kuin mahdollista. Jos sisältö on pitkä, silloin, kun kuvakkeet ovat vain otsikossa ja alatunnisteessa, ei voida katsoa pitävän niitä vierailijan näkyvissä..

Siellä on todella mukava esimerkki tästä ReadWrite-sivulla. Jos vierailet sivulla työpöydällä, näet palkin oikealla puolella. Vieraillessasi sitä mobiililaitteella, viestin ylä- ja alapuolella näkyvät vain sosiaalisen median painikkeet.

sosiaalinen 4

Etsitkö jotain vielä mielenkiintoisempaa? Entä viileä häipyvä vaikutus, kuten mitä käyttää Upworthy? Tämä antaa kuvakkeille äärimmäisen näkyvyyden, koska ne kirjaimellisesti hyppäävät oikein kohti sinua. Kun vierität alas, otsikon yli ilmestyy banneri, joka kehottaa kävijöitä jakamaan sivun Facebookissa. Tämän saavuttamiseksi voidaan käyttää useita laajennuksia.

upworthy-sosiaalinen-baarissa

Teollisuuden vaikutus

Vaikka jokainen yritys kaikilla toimialoilla voi hyötyä sosiaalisen median sitoutumisesta, kaikki eivät ole samanlaisia ​​sosiaalisen median hyödyntämisessä. Esimerkiksi erittäin yritysverkkosivusto ei ehkä pysty käyttämään kelluvia palkkityyppisiä jakokuvakkeita, koska ne eivät tarjoa ammattimaista ilmettä. Ja joukkuepohjainen sivusto – esimerkiksi lakimiesryhmä – ei todennäköisesti voisi käyttää sivupalkin kuvakkeita, koska ne ilmestyvät tyypillisesti kirjoittajan bio- ja / tai otsikuvan alapuolelle, jolloin ne näyttävät paikoilta..

Teollisuus pyörii huolimatta sivun oikea yläosa näyttää olevan paras sijoitus sosiaalisen profiilin kuvakkeisiin, kaiken kaikkiaan. Ja tämän ei pitäisi oikeastaan ​​olla yllättävää. Verkkovierailijat odottavat verkkosivun elementtien olevan missä he ovat tottuneet löytämään ne perustuen aiempaan käyttökokemukseen. Tämä tukee ehdottomasti ”oikean yläpuolen” ajatusta.

Kuvakkeet ja jakopainikkeet eivät ehkä riitä

Sinulla on itse asiassa enemmän vaihtoehtoja kuin vain kuvakkeet, jotka linkittävät sosiaaliseen profiiliisi ja sosiaalisen median jakamispainikkeisiin, jotta sisällön jakaminen olisi helpompaa asiakkaidesi sivuston kävijöille. Voit upottaa myös sosiaalisia syötteitä – usein sivupalkkiin – kiinnittääksesi enemmän huomiota tietyille sosiaalitileille. Tällä on lisäetu, kun vietät sivustolle entistä enemmän alkuperäistä sisältöä, mikä on selvä bonus.

Voit helposti valita Twitter-sovellusliittymän näyttääksesi asiakkaan twiittivirta tai käyttää Facebookin Tykkää-ruutua esittelemään hänen uusimmat viestinsä suoraan sivuston millä tahansa widgettillä alueella. Sivupalkki on yleisin valinta sijainnin suhteen, mutta saatat parhaiten löytää tämän sisällön upottamisen sosiaalisille syötteille omistettuun sivulle..

Voit myös käyttää Sosiaalisen jakamisen aloituslaajennus negatiivisen sosiaalisen todisteen vaikutusten poistamiseksi. Toisin sanoen ei ole mitään pahempaa, että sosiaalisen jaon kuvakkeet näytetään vain, jotta ne näyttäisivät nollia jokaisen osakelaskurin kohdalla. Tämä laajennus näyttää osakkeet vain, kun olet saavuttanut tietyn kynnyksen, ja näyttää ne kumulatiivisesti siinä, jotta saadaan entistä vaikuttavampi ensimmäinen vaikutelma.

Arvioidaan tehokkuutta

Kuten kaikessa verkossa, sosiaalisen median kuvakkeiden sijoittelu on testattava, jotta nähdään, onko se tehokas. Analytics on yksi parhaista tavoista saavuttaa tämä. Itse asiassa rinnakkain tapahtuva jakotestaus on paras tapa saada suora kuva siitä, kuinka tehokkaita sosiaaliset kuvakkeet ovat asiakkaidesi sivustoilla..

Voit määrittää jaetun testin Google Analyticsissa käyttämällä Sisältökokeet. Yhdessä sivun versiossa voisi olla otsikon kuvakkeet ja yksi sivupalkissa. Tai ehkä yksi sivu urheilee viestin yläosassa olevia jakopainikkeita ja haluat verrata sitä kelluvaan jakopalkkiin. Mistä tahansa huolimatta, testaaminen on ainoa tapa nähdä, mikä toimii, mikä ei toimi ja mitä sinun on tehtävä saadaksesi käyttäjät lisäämään sitoutumistaan ​​sosiaalisiin profiileihin..

Toinen analyyttinen sivusto, Mouseflow, tarjoaa reaaliaikaisen seurannan, napsauttamalla ja siirtämällä lämpökarttoja ja sivun sisäisen analyysin, joka antaa kattavan yleiskuvan asiakkaan sivuston jokaisesta sivusta. Koska kaikkia verkkosivuja ei ole luotu yhtä suureksi, sisältötyyppi määrittelee asiakkaasi sivuston houkuttelemien katsojien tyypin. Ja kuinka he navigoivat kyseisellä sivustolla, riippuu siitä, onko kyse jotain lääketieteellisestä vertaisarviointisivustosta vai vähittäiskaupan erikoisliikkeestä. Tieto siitä, kuinka katsojat ovat vuorovaikutuksessa näillä sivustoilla, missä he napsauttavat ja missä he viettävät suurimman osan ajastaan ​​sivulla, auttavat edelleen määrittämään sosiaalisen median kuvakkeiden parhaan sijoittelun..

johtopäätös

Kuten olen varma, että voitte jo todeta, sosiaalisten kuvakkeiden ja sosiaalisen median jakamispainikkeiden onnistunut sijoittaminen riippuu monista tekijöistä. Mutta vain siksi, että joudut ehkä viettämään jonkin aikaa ajattelemalla sitä, se ei tarkoita, että se ei ole kannattava harjoittelu. Se, että asiakkaasi saavat mahdollisimman suuren määrän sosiaalisia osakkeita – samoin kuin seuraavien ja tykkäävien enimmäismäärän – on hyvä liiketoiminnalle. Se on molemminpuolisesti hyödyllistä, joten saatat myös yrittää auttaa asiakkaitasi tekemään sen oikein.

Mikä on mielestäsi paras paikka esiintyä sosiaalisissa kuvakkeissa? Entä jakopainikkeet? Haluaisin kuulla alla olevissa kommentteissa mielipiteesi siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map