Onko WordPress-sivuston nopeus todella tärkeä SEO: lle?

Onko WordPress-sivuston nopeus todella tärkeä SEO: lle?

Onko WordPress-sivuston nopeus todella tärkeä SEO: lle?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Pysy ajan tasalla joitain SEO vs. WordPress-sivuston nopeuden huolenaiheita voi olla taakka. Loppujen lopuksi onnistuneen sivuston eri liikkuvien osien ylläpitäminen on tarpeeksi hankalaa huolehtimatta siitä, kumpi 200 sijoitussignaalia tekee tällä hetkellä eron SERP: issä.


Yksi SEO-signaali, johon on kiinnitetty paljon huomiota viime vuosina, on sivuston nopeus. Me kaikki tiedämme, että meidän pitäisi tehdä sivustoistamme nopeampia, mutta kuinka paljon eroa sillä todella on hakukoneoptimoinnissa?

Tässä teoksessa pyöristetään useita ulkoisia tutkimuksia ja tarkastellaan omaa sivustopakettamme saadaksesi selville, kuinka suuri WordPress-sivuston nopeus todella siirtää neulaa luonnossa. Mihin mennessä olemme valmistuneet, sinulla on paljon selkeämpi käsitys siitä, kuinka paljon sinun ponnisteluistasi sinun pitäisi käyttää siihen.

Bonustiedot: Halusin vain kertoa sinulle, että meillä on koko kaatumiskurssi WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%. Se on ilmainen. Tarkista se napsauttamalla tätä.

Aloitetaan asiat nopeasti katsomalla aiheen virallista linjaa:

Virallinen linja sivuston nopeudella ja SEO

Googlen Vuoden 2010 ilmoitus sivuston nopeudesta sijoituskertoimena laittaa sen sivustonomistajien tutkatietoihin maailmanlaajuisesti, mutta paljastetut todelliset yksityiskohdat olivat luonteenomaisesti läpinäkymättömiä.

Lainaamalla edellinen sisäiset opinnot, Google vahvisti, että sivuston nopeus lisätään olemassa olevien sijoitussignaalien yhdistelmään, mutta lopetti keskustelun siitä, kuinka paljon painoa se todella kantaisi. Useita seikkoja korostettiin kuitenkin alusta alkaen:

  1. Sivuston merkitys olisi ovat edelleen tärkeämpiä kuin sivuston nopeus SEO: lle.
  2. Alun perin se vaikuttaa alle 1 prosenttiin hakukyselyistä.
  3. Sivuston nopeuden SEO-signaalia sovellettaisiin alun perin vain englanninkielisiin hakuihin Google.com-sivustossa.

Ensimmäisen ilmoituksen jälkeen, sivuston nopeuden merkitys käyttäjän näkökulmasta on tullut kristallinkirkkaaksi. Opiskele tutkimuksen jälkeen Walmartin kaltaisista, Akamai, ja Amazon ovat johdonmukaisesti ajaneet kotiin pisteen, että käyttäjät arvostavat nopeita lastaus- ja vastausaikoja. Tarkka rooli sivuston nopeudella SERP-tuloksissa on kuitenkin pysynyt hieman hämmentävänä. Todistaja, esimerkiksi luettelo massiivisesti turvonneet sivustot joiden sijoitus jatkuu korkealla tasolla verkossa.

Google PageSpeed ​​ToolsGooglen jatkuva PageSpeed-työkalujen työ osoittaa heidän sitoutumisensa nopeuteen.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Google sitoutuu nopeuteen yleisenä tavoitteenaan. alkaen Google DNS että Google Fiber, ja Sivunopeuden työkalut äskettäin ilmoitettuun AMP-projekti, nopeus on monien hakukonttorin korkeamman profiilin hankkeiden ydin. Ja vaikka he eivät ole vielä selvittäneet sivuston nopeuden tarkkaa painotusta hakukoneiden tuloksissa, se ei ole estänyt muita yrittämästä tehdä niin.

Siirrytään seuraavaksi siihen, mitä kolmansien osapuolten tutkimukset ovat paljastaneet asiasta:

Tiedot sivuston nopeudesta tähän mennessä

Vaikka kovat numerot ovat ohuita kentällä, pienellä määrällä tutkimuksia on yritetty määrittää sivuston nopeuden merkitys SEO: lle vuodesta 2010.

Moz.com painottui vuonna 2013 käytävään keskusteluun maamerkitutkimus analysoidaan 2 000 satunnaista hakutulosta yli 100 000 sivulla, jotta voidaan selvittää, mikä rooli sivuston nopeudella, jos sellainen oli.

Ensimmäinen esiin nousi se, että termi "sivuston nopeus" itsessään on hieman sumuista. Mozin tutkimus näytti osoittavan, että asiakirjan kokonaisajalla (kuinka kauan ennen kuin voit toimia sivun kanssa) eikä täysin renderoidulla ajalla (kaikkien elementtien täyteen lataamiseen kuluva aika) ollut merkitystä hakukoneiden rankingissa.

Toisessa yllättävässä tuloksessa myös sivun kokonaiskoko ja kuvasisällön keskimääräinen määrä osoitettiin molemmilla tekevän vain tuntuvaa eroa hakutuloksissa.

Tutkimus osoitti kuitenkin selkeän korrelaation aikatapaan ensimmäiseen tavuun (TTFB) ja hakujärjestyksen sijainnin välillä. Mozin yleisessä yhteenvedossa havaintoistaan ​​tehtiin lievä vedonlyönti, mutta ne suosittelivat lopulta keskittymistä yhdistelmään TTFB: n vähentämiseen tarkoitettuja parannuksia ja käyttöliittymäparannuksia, jotka perustuvat käyttäjien onnelliseen pitämiseen.

Vuoden 2014 tutkimus Puolalaiset tutkijat Poznanin yliopistossa tuki laajasti sekä Mozin päätelmiä että Googlen väitettä, jonka mukaan sivuston nopeus ei ole SEO: lle yhtä tärkeä kuin yleinen merkitys. Sivun kokonaiskuormitusaika ei osoittanut jälleen korrelaatiota sijoitukseen, mutta tämä tutkimus näytti osoittavan, että indeksointiaikaa käytettiin sijoituskertoimena.

Poznan-joukkueen havainnot ehdottivat, että kaikkien muiden tekijöiden ollessa tasa-arvoisia, indeksointiajan vaihtelua käytettiin ratkaisevana tekijänä luottoluokituksissa ja että sen kokonaispaino sijoituskertoimena oli noin 0,35–1,04%..

site-speed-ranking-tekijät

Viime aikoina a 2016 Backlinko-tutkimus otti suuremman kuvan katseltuaan tutkimalla yli miljoona tulosta tärkeimpien nykyisten sijoitustekijöiden tunnistamiseksi. Vaikka tutkimus paljasti, että nopeammin ladattavat sivustot pyrkivät näyttämään korkeammalta hakutuloksissa, kirjoittajat eivät päässeet tunnistamaan tarkkaa korrelaatiota. Sellaisten tekijöiden kuin linkkiviranomaisten, linkkien lukumäärän, osuvuuden ja sisällön pituuden katsottiin olevan merkittävästi merkittävämpiä.

Toimittajan huomautus. Työskennellessämme tämän resurssin parissa olemme tavoittaneet myös Daniel Enen Ketterä media, ja kysyi, mitä hän ajattelee koko sivuston nopeudesta vs. SEO-asiaan. Hänelle oli sanottava seuraava:

Kokemukseni mukaan latausaika, vaikka Google toteaa olevansa sijoituskerroin, en näe merkittäviä korrelaatioita keskimääräisen sivun latausajan ja korkean sijoituksen välillä.

En nyt sano, että sinun ei pitäisi ottaa huomioon latausaikaa, koska saatat häiritä käyttäjiäsi. Ajattele itseäsi, haluatko odottaa 20, 30 tai 40 sekuntia verkkosivun täyteen latautumiseen?

Daniel kuitenkin ehdottaa, että linkit ovat silti ehkä parempi sijoitus, jos SEO-budjetti on rajoitettu:

Linkit ovat tärkeä osa yleistä sijoitusta. Oletetaan, että keskimääräinen latausaika on 10 sekuntia ja kaikkien kilpailijoiden sivustot latautuvat vain viidessä sekunnissa. Mutta sinulla on 100 linkkiä ja heillä on vain 50 linkkiä. Ottaen huomioon linkin arvo yhtä suurena, ketkä luulet sijalle 1?

Joten niistä harvoista perusteellisista tutkimuksista, joita aiheesta on tehty, näyttää siltä, ​​että sivuston nopeuteen kiinnitetään huomiota, mutta se ei ole kaikkea muuta kuin ratkaiseva SEO-luokituksen tekijä.

Olisiko se tarina omilla sivustoillamme?

Omat havainnot ThemeIslestä, CodeinWP: stä ja JustFreeThemesista

Seuraavaksi käännyimme omaan live-sivustojemme talliin (ThemeIsle, CodeinWP ja JustFreeThemes) nähdäksesi, voisiko tehdä korrelaatiota tai syy-yhteyttä WordPress-sivuston nopeuden ja orgaanisen haun yleisen suorituskyvyn välillä.

Vuoden 2014 alkupuolelta peräisin oleviin liikennelukemiin kaikki kolme sivustoa ovat osoittaneet orgaanisen liikenteen jatkuvaa kasvua terveellä tasolla, ja joulun aikaan satunnaisesti kausiluonteisesti..

ThemeIsle orgaaninen liikenne.ThemeIsle-orgaaninen liikenne kasvaa tasaisesti ajan myötä.

WordPress-sivuston nopeuden suhteen kyseisenä ajanjaksona on kuitenkin ollut tosiasiassa vain yksi merkittävä aloite: hosting-siirto Pagely sekä lakkavälimuistin lisääminen takaisin huhtikuussa 2015. Vaikka tällä ei ollut suurta vaikutusta sivun kokonaisaikaan, se laski aikaamme ensimmäisen tavun arvoon 1,6 s: sta 0,1 s: iin, esimerkiksi ThemeIsle.

ThemeIsle TTFB: n vähentäminenSuuri vähennys TTFB: ssä siirtymisen jälkeen Pagelyyn.

Pikakatsaus kuuden kuukauden orgaaniseen liikenteeseen tuona aikana osoittaa kuitenkin vähän tai ei mitään ilmeistä vaikutusta – tarina, joka toistettiin kahdessa muussa kiinteistössä.

codeinwp-liikenne

teemailla liikennettä

Kaikesta huolimatta on erittäin vaikeaa vetää esiin WordPress-sivuston nopeuden merkittäviä vaikutuksia hakukoneoptimointiyritykseen erikseen mihin tahansa kolmesta lippulaivaominaisuudesta viimeisen kahden vuoden aikana. Meillä on edelleen varmasti paljon työtä suhteessa sivun kokonaislatausaikaan, jotta voimme tarjota käyttäjillemme mahdollisimman nopean kokemuksen, mutta mikään ei viittaa siihen, että meitä kumpaakin olisi rangaistu suhteellisen vähäisestä kokonaislatausajasta, tai palkitaan työstämme ajan vähentämisessä ensimmäiseen tavuun.

ThemeIsle-sivunopeuden tuloksetThemeIsle PageSpeed ​​-tulokset osoittavat, että lisäoptimointeja voitaisiin silti tehdä.

Lopullinen rivi

Mozin kaltaiset tutkimukset (ja Googlen omat vihjeet) ovat riittäviä osoittamaan, että sivuston nopeus on ehdottomasti sekoituksessa sijoituskertoimena, mutta mikään ei viittaa siihen, että sen paino olisi huomattavasti yli 1%. Nämä tutkimukset ja omat havainnot paikallisilta sivustoilta viittaavat myös siihen, että sivun kokonaislatausaika ei ole SEO-tappaja, jonka monet tekevät siitä.

Yhdessä Backlinkon yksityiskohtaisen tutkimuksen kanssa laajemmista ranking-tekijöistä näyttää turvalliselta olettaa, että relevanssi ja auktoriteetti ovat edelleen orgaanisen liikenteen liikkeellepaneva voima.

Käyttäjät vaativat kuitenkin jatkuvasti nopeasti latautuvia sivustoja, ja sivuston nopeuden mahdollinen kielteinen vaikutus tuloksiin on tässä vaiheessa todistettu. Koska matkapuhelimen nousu ei osoita hidastumisen merkkejä, tämä nopeustarve säilyy.

Käytännön neuvoja sivustojen omistajille on aloittaa mahdollisimman nopealla web-isännöintipinoilla heti alusta alkaen ja tuplata sitten heti sisältö ja yhteydet muihin sivustoihin. Kun liikennehana on päällä, on järkevää palata sivuston nopeuden optimoinnin aiheeseen, kun sinulla on numeroita, joilla voit mitata sen vaikutusta.

johtopäätös

Sivuston nopeus on selvästi tärkeä huolenaihe Googlelle, ja yksi monista tekijöistä, joita he seuraavat aktiivisesti milloin tahansa. Tutkimuksemme osoittaa kuitenkin, että sen todellinen painoarvo sijoituskohteisiin kuuluvien tekijöiden joukossa on tällä hetkellä suhteellisen pieni, joten uber-optimoinnin ei pitäisi olla tehtäväluettelon kärjessä..

Jatkuva optimointi on kuitenkin vipu, jota voit jatkuvasti vetää sivuston omistajana, ja jäsennelty lähestymistapa tähän niin sivuston nopeuden suhteen kannattaa sinulle komeasti sinulle ja käyttäjille tien päällä. Tilaa tämä mielessä ja rekisteröidy tänään ilmaiseksi WordPress-sivuston pikapostikurssillemme (alla) saadaksesi käytännön vinkkejä siitä.

Haluamme myös kuulla palautteesi WordPress-sivuston nopeudesta yleensä, koska se liittyy hakukoneoptimointiin. Onko meillä puuttuvia raportteja tai tutkimuksia vai onko sinulla temppuja, joita voit jakaa? Ota yhteyttä alla olevien kommenttien kautta ja kerro meille!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector