Mandrill hinnoittelu liian paljon? 5 Mandrill-vaihtoehtoa, jotka ovat halvempia vuodelle 2020

Mandrill hinnoittelu liian paljon? 5 Mandrill-vaihtoehtoa, jotka ovat halvempia vuodelle 2020

Mandrill hinnoittelu liian paljon? 5 Mandrill-vaihtoehtoa, jotka ovat halvempia vuodelle 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: Mandrill halusi nostaa hintojaan 4x. He löysivät tavan tehdä se sulautumalla Mailchimpiin. Tässä on joitain Mandrill-vaihtoehtoja.


Tiedän, että tiedän … kuulostaen napsauttavan BuzzFeed-otsikolta, anteeksi.

Mutta niin on enemmän tai vähemmän.

Taustatiedot:

Mandrill on luultavasti täydellinen ratkaisu kaupallisen sähköpostin lähettämiseen. Jos sinulla on esimerkiksi verkkosivusto, joka tarvitsee tällaista toimintoa (esim. Verkkokauppa) tai sovelluksen, voit käyttää Mandrilliä viestintään yksilöllisesti asiakkaiden kanssa..

Ajattele muistuttamalla ihmisiä heidän salasanoistaan, lähettämällä tietoja ostoksistaan ​​jne.

Mutta.

Yhtäkkiä Mandrillillä on päätti sulautua takaisin Mailchimpiin (alunperin Mandrill oli startup-yritys Mailchimpissä, mutta toiminut itsenäisesti, omalla mallillaan, tietokannoillaan, hinnoilla jne.), ja tekeessään niin, he ovat periaatteessa pakotti käyttäjät alkamaan kuluttaa jopa 4x enemmän palveluun.

Näin se soi:

 • Mandrillin vakiosuunnitelma oli aiemmin 9,95 dollaria / kk, jonka avulla voit lähettää jopa 25 000 tapahtumasähköpostia.
 • Yhdistämisen jälkeen Mandrill on saatavana vain maksettuna lisäosana maksettuihin Mailchimp-tileihin. Halvin Mailchimp-tili on 20 dollaria (mikä on todellakin liian kallista sen tarjoamille mahdollisuuksille – puhuimme tästä jo jonkin aikaa sitten). Kun sinulla on Mailchimp, Halvin osa Mandrill-hyvityksiä myydään 20 dollarilla / kk.
 • Yhteensä, Jatkaksesi Mandrillin käyttöä, sinun on käytettävä 40 dollaria kuukaudessa 10 dollarin sijasta.

Tärkeää on, että tätä ei ole olemassa. Jos haluat jatkaa Mandrillin käyttöä, sinun on siirryttävä maksullulle Mailchimp-tilille ja ostettava lisäosaoikeus.

mandrillapp-info

Mandrill-vaihtoehdot

Jos uusi kysyntähinta kuulostaa hiukan maullesi, tässä on vaihtoehtoja:

1. Sendinblue (sendinblue.com)

sendinblue

Täydellinen paljastaminen; olemme käyttäneet Sendinblueä kaikkeen CodeinWP: n leiriin. Markkinointi-, tiputuskampanjat ja transaktiosähköposti.

Sendinblue voi periaatteessa tehdä kaikki nämä asiat ja jopa antaa sinun lähettää tekstiviestejä, jos olet valmis tällaiseen markkinointiin. Sovellusliittymät ovat olemassa, integraatio on helppo ymmärtää ja saat yksityiskohtaisen raportin. Tärkeintä on, että tällä hetkellä se on myös paljon edullisempi kuin Mandrill, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon.

 • Lähetä jopa 300 sähköpostia / päivä ilmaiseksi (9000 / kuukausi).

Tai valitse yksi maksetuista suunnitelmista:

 • 40 000 sähköpostia / kuukausi 25,00 dollaria.
 • 60 000 39 dollaria kuukaudessa.
 • 120 000 dollaria 66 dollaria kuukaudessa.

Saat lisätietoja Sendinblue �� täältä.

2. Mailjet (www.mailjet.com)

mailjet

Mailjet on todella käyttäjäystävällinen ratkaisu, joka keskittyy helpottamaan sekä markkinoijan työtä että kehittäjän työtä. Mailjetin transaktiokomponentti on suunniteltu siten, että markkinoija voi työskennellä sähköpostien mallien kanssa (muuttaa malleja, sisältöä, mitä tahansa) häiritsemättä kehittäjän luomaa ohjelmistointegraatiota..

Tässä on nopea video:

Hintakohtaisesti Mailjet näyttää melko hyvältä:

 • Lähetä jopa 200 sähköpostia / päivä ilmaiseksi (6000 / kuukausi).
 • 30 000 kuukaudessa 9,65 dollarilla.
 • 60 000 dollarilla 21,95

3. SendGrid (Sendgrid.com)

sendgrid

SendGrid on ylpeä siitä, että ne rakennettiin API-yrityksenä alusta alkaen. Pohjimmiltaan koko järjestelmä rakentuu ajatukselle, että se integroidaan muihin verkkosivustoihin, sovelluksiin ja ohjelmistoratkaisuihin.

Käyttää esimerkiksi Airbnb, Spotify, jopa Uber, joten ehkä se palvelee sinua myös. SendGrid antaa sinulle myös pääsyn valikoimaan oppaita, verkkolähetyksiä ja video-oppaita.

Hinta huomioonottaen:

 • 12 000 kuukausittaista sähköpostia ilmaiseksi.
 • 40 000 dollaria 15 dollaria ("Essentials" suunnitelma).
 • 100 000 dollaria 19,95 dollaria ("Essentials" suunnitelma).
 • 100 000 dollaria 79,95 dollaria ("ammattilainen" suunnitelma – sisältää erillisen IP: n ja joitain muita ominaisuuksia).
 • 300 000 dollaria 199,95 dollaria.
 • 700 000 399,95 dollarilla.

4. Mailgun (Www.mailgun.com)

mailgun

Ratkaisu, joka on hyvin samanlainen kuin SendGrid, mutta on paljon edullisempi, ja varsinkin jos joudut lähettämään vain pienen määrän sähköposteja kuukaudessa. Kotelon alla Mailgunissa on integroitu API ja melko helppokäyttöinen lähetysinfrastruktuuri. (Vaikka esimerkiksi Mailjet käsittelee paljon paremmin mukautettuja sähköpostipohjia).

Hinta huomioonottaen:

 • 10 000 kuukausittaista sähköpostia ilmaiseksi.
 • Jopa 500 000 sähköpostia 0,00050 dollarilla. Niin:
  • 20 000 dollaria 5 dollaria.
  • 50 000 dollaria 20 dollaria.
  • 100 000 45 dollarilla.
  • 200 000 95 dollarilla.

5. Amazon SES (Aws.amazon.com/ses)

ses

Mikään ei voita Amazonia, kun kyse on heidän sähköpostin hinnasta ja toimittavuudesta. Samalla alustan integrointi työkaluisi tai sivustoosi voi viedä enemmän aikaa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää ulkopuolista ratkaisua, joka toimii välimiehenä sinun ja Amazonin välillä. Esimerkiksi, Sendy tekee tämän markkinoinnin sähköpostitse.

Hinta huomioonottaen:

 • 62 000 kuukausittaista sähköpostia ilmaiseksi.
 • Sen jälkeen se on pohjimmiltaan 0,0001 dollaria per sähköposti.

WordPress?

Jos olet aiemmin käyttänyt wpMandrill integroidaksesi Mandrill-tiliisi, kannattaa ehkä harkita myös sen muuttamista.

Voit esimerkiksi tarkistaa kutsutun laajennuksen WP-postin SMTP. Se konfiguroi wp_mail () -toiminnon käyttämään SMTP: tä sähköpostin () sijasta. Voit integroida sen johonkin yllä luetelluista ratkaisuista ja ehkä ehkä pitää muutokset mahdollisimman pieninä wpMandrillin kaivamisen jälkeen.

Voit myös tutkia vapaasti WPForms – Vedä & Pudota WordPress-lomakerakentaja. Se tarjoaa myös joitain SMTP-ominaisuuksia, mutta yhteysmuodossa (lähettämällä sähköpostit vierailijoilta sinulle).

Oleskelu Mandrillin kanssa?

Mitä mieltä olet tästä koko käteiskappaleesta? Tai ehkä pysyt silti Mandrillin luona?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector