Kuinka parantaa verkkokauppatunnustasi muutamalla WordPress-tweaksilla

Tämä on Catalin Zorzini -vierailija.


Voi SEO, peloissaan olevat kolme kirjainta, jotka tekevät melkein jokaisesta verkkokaupan verkkovastaavasta hölynpölyä. Tarkastelet Googlea ja etsit avainsanojasi ja huomaat, että kaikki myyntisi riippuu siitä, kuinka hyvin sivustosi sijoittuu ensimmäiselle sivulle, etenkin koska 70 prosenttia käyttäjistä ei koskaan vieritä ensimmäisen sivun ohi..

Voit napata yhden huippuluokan verkkokauppaympäristöt joillekin mukaville SEO-ominaisuuksille, mutta tämä ei yleensä ratkaise kaikkia ongelmasi. Tärkeintä on saada nämä pienet mukautukset, asiat, joita kaikki eivät tee, ajaaksesi sinua hiukan kilpailijoiden yläpuolelle ja parantavan myyntiäsi dramaattisesti.

Kaikki yrittävät optimoida sivustonsa, mutta näyttää siltä, ​​että yksinkertaiset asiat auttavat sinua parantamaan kokonaisuuttasi ja selviytymään niistä yhdestä tai kahdesta hakukoneen paikalla olevasta esteestä, jota kaipaat.

Katsotaanpa muutamia WordPress-parannuksia, joiden avulla voit tehostaa verkkokauppasi SEO muutamassa minuutissa.

Välimuisti ja nopeus

Yksi helpoimmista tavoista tappaa SEO on omistaa hidas verkkosivusto. Jos tuotesivusi latautuvat ikuisesti tai et pysty toimittamaan oikeaa sisältöä välimuistiversioilla, menetät asiakkaat ja nämä poistotilastot raportoidaan Googlelle, jotta ne voivat vähentää sijoitustasi.

9

Aloita käyttämällä W3-välimuistin laajennus välimuistiversioiden toimittamiseen verkkosivustollesi, mikä tarkoittaa, että laajennus ottaa periaatteessa kuvan aiemmista esiintymisistä sivuillasi ja toimittaa ne hieman nopeammin käyttäjille.

10

Yhdistetään sisällönjakeluverkkoon, kuten StackPath CDN Edge -palvelu , voit palvella tietosi useilta palvelimilta ympäri maailmaa sen sijaan, että painostaisi liikaa yhtä palvelinta.

Tee tärkeimmät viestit sivuille

Tämä on mielenkiintoinen vinkki, joka toimii hyvin, jos pidät blogia verkkokauppasivustossasi. Jos sinulla on blogi, jonka haluat sijoittaa todella hyvin avainsanalla, sinun pitäisi tehdä siitä sivu, eikä viesti..

Miksi? Koska avainsanasi tiheys ei tappaa saapuvia kommentteja. Tämä koskee myös viestiä, joka yllättäen tuli suosituksi. Muuta kyseinen viesti sivuksi parantaaksesi sen näkyvyyttä ja ohjataksesi lisää ihmisiä sivustoosi.

Muuta pysyvän linkin rakennetta

Siirry Asetukset-välilehteen WordPress-kojelaudan vasemmalla puolella. Napsauta Permalinks.

1

Näet erilaisia ​​vaihtoehtoja muuttaaksesi sitä, miltä URL-osoitteesi näyttävät hakukoneissa ja milloin ihmiset haluavat kirjoittaa ne selaimiin. Suurin osa heistä on uskomattoman ruma ja heillä on taipumus satuttaa hakukoneoptimoijaasi, koska ihmiset eivät pidä heistä ja ne sisältävät turhaa tietoa.

Valitse Lähetä nimi -vaihtoehto, jos haluat linkkisi näyttävän puhtaalta ja luettavalta.

2

Ajattele lopetussanojen poistamista

Lopeta sanat ovat asioita "," "" ja "ja." Ne lisäävät vähän lisäarvoa URL-osoitteisiisi ja tekevät niistä näyttäviä pitkiltä ja hankalilta.

3

Voit aina ottaa ne pois itse, mutta helpoin tapa on asentaa SEO Yoast-laajennuksella. Se poistaa automaattisesti lopetussanat URL-osoitteistasi aina, kun luot viestin tai sivun, mikä puolestaan ​​parantaa URL-osoitteitasi ja tehdä sivustostasi SEO-ystävällisempiä.

Keskity tiukasti otsikoihisi

Otsikot tarkoittavat melkein kaikkea SEO kohdalla. Google sanoo, että metakuvaukset eivät sisälly SEO-sijoituksiin, mutta otsikot auttavat sinua varmasti melkoisesti. Siksi sinun on vietettävä vähän ylimääräistä aikaa kirjoittamalla otsikoitasi niin, että ne ovat käyttäjäystävällisiä ja kertovat hakukoneille tarkalleen mitä he tarvitsevat.

Tällainen yksinkertainen tuotenimi on hieno, mutta se ei ole hienoa.

4

Muista sisällyttää avainsanat, joihin haluat kohdistaa, ja aina laita tärkeimmät sanat otsikon alkuun. Miksi? Hakukoneet katsovat tätä ensin, ja ihmisillä on taipumus lukea vasemmalta oikealle, mikä tekee todennäköisemmäksi, että he napsauttavat linkkejäsi.

Automatisoi WordPress-nimikkeesi

SEO by Yoast -laajennus sisältää myös mukavan pienen alueen, jolla voit automatisoida sivuillasi näkyviä tietoja ja lähettää otsikoita. Suosittelen mukauttamaan jokaisen nimikkeen räätälöinti SEO: lle, mutta verkkokauppasivustolla on vaikea kattaa kaikki tuotesivut, ja on parempi, että siellä on jotain kuin mitään.

Siirry hakukoneoptimointiohjelman avulla laajennukseen > Otsikot ja metat, jotta voit muokata sitä, mitä automaattinen teksti vetää SEO-otsikoihisi. Tämä on yleensä tuotteen tai sivuston nimi työskentelemästäsi sivusta riippuen.

5

Optimoi tuotekuvasi

Shopify tarjoaa a upea opas kuvien optimoimiseksi verkkokauppasivustolla. Muista, että tämä on yksi alueista, jotka voivat todella viedä sinut kilpailijoidesi eteen, koska monet yritykset unohtavat kuvan tekemisen näkyväksi hakukoneille.

6

Tässä on joitain perusvinkkejä, joita sinun on noudatettava:

 • Nimeä jokainen tiedosto avainsanalla, mutta tee siitä niin, että nimi kuvaa kuvaa oikein.
 • Varmista, että alt-tunnisteissasi on avainsanat ja kerro käyttäjälle, mikä kuva todella on.
 • Pienennä verkkosivustojesi kuvien kokoa, jotta ne eivät hidasta sivustoasi.
 • Luo pikkukuvien tekstit erilaisiksi kuin sen mukana tuleva suurempi kuva.
 • Pidä pikkukuvatiedostosi pieninä, koska nämä asiat kuluttavat sivustosi nopeutta.

Luo ja lähetä XML-sivustokartta

7

XML-sivukartta on pohjimmiltaan kaavio koko verkkokauppasivustosi rakenteesta, jonka avulla hakukoneet voivat indeksoida sivua ja ymmärtää sen sisältöä.

Käytä Google XML -sivustokartat plugin luo automaattisesti sivustokartat sivustollesi ja lähettää ne suurimmille hakukoneille.

Tee se helpoksi navigointirumpuilla navigoinnista

Leivänmurut ovat niitä pieniä välilehtiä, jotka näet verkkosivustoilla, jotka näyttävät tältä: Koti > Tuotteet > televisiot.

Ne auttavat hakukoneita liikkumaan sivustosi ympäri, ja ihmisten on aina helppo löytää kohteita, kun heillä on leivänmuru.

Se on erityisen tärkeä verkkokauppasivustoille, koska ihmiset voivat kompastua sivustollesi laskeutumatta ensin kotisivulle. Jos he niin tekevät, he todennäköisesti haluavat selvittää tarkalleen mihin he laskeutuivat ja ehkä siirtyä muualle sivustolle.

Esimerkiksi Amazon tekee hyvää työtä leivänmuruilla:

8

Jos sinulla on kysyttävää hakukoneoptimoinnin parantamisesta WordPress-verkkokauppasivustollasi, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa. Voit myös jakaa muita vinkkejä muille WordPress-verkkokaupan käyttäjille.

Tietoja kirjoittajasta: Catalin Zorzini on Inspired Magazine, blogi verkkosivujen suunnittelusta ja kehittämisestä. Hän rakastaa kuumaa keittoa ja kuumaa jazzia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map