Kuinka me kasvatimme blogiamme tarkalleen? – Läpinäkyvyysraportti nro 4

Tämä on avoimuusraporttimme neljäs painos. Tämän sarjan on tarkoitus jakaa kaikki mielenkiintoiset yksityiskohdat, jotka kulkevat kulissien takana CodeinWP: ssä (liiketaloudellisesti). Tässä on sarjan oma luokka, jos haluat nähdä jonkin aiemmista raporteista. Julkaisemme tämän vain ollaksemme avoimia suhteissamme ja myös muodona antaa palautusta yhteisölle ja jakaa liiketoimintaamme. Tässä lehdessä puhun kaikesta, mitä CodeinWP: ssä tapahtui toukokuussa 2015:


Toimittanut Karol K.

Kuinka kasvatimme blogiamme

Kun tarkastelen arkistoja, blogin ensimmäinen viesti on huhtikuussa 2013, mikä tarkoittaa sitä blogi on tällä hetkellä hieman yli kaksi vuotta vanha.

Siitä lähtien se on ollut pitkä matka. Kuten olettaa, blogin koko ensimmäisen olemassaolon vuoden aikana tuskin tapahtui jotain. Tarkoitan varmasti, että julkaisimme (lähinnä minä) sisältöä ja tavoittelimme ihmisiä sosiaalisen median kautta, mutta emme nähneet havaittavissa olevia liikenteen numeroita kunnes olimme yli 12 kuukautta käsitellessämme tätä asiaa.

Siirry eteenpäin vielä yhden vuoden ja nyt meillä on noin 60 000 käyntiä kuukaudessa. Mielenkiintoisempaa on, että toukokuussa liikenne oli 50 prosenttia enemmän kuin huhtikuussa. Kun tarkastellaan kesäkuun tilastoja, näyttää siltä, ​​että tulokset tulevat olemaan vielä parempia.

Mutta pelkään, että minulla ei ole standardia "Katso minua" sellainen tarina sinulle täällä.

En aio kertoa sinulle, että voit kasvattaa blogiasi pelkästään sisällöllä ja että sinun on tehtävä vain rohkea, jatkaa lähettämistä joka päivä ja hyviä asioita tulee.

He eivät tule.

Yksi asia puuttuu.

Mikä tahansa arvaa mitä se voisi olla?

Okei, tässä tapauksessa yhtälö tämän asian rakentamiseen on seuraava:

Hyvä sisältö + kärsivällisyys + talousarvio = Liikenteen eksponentiaalinen kasvu

Tietoja "eksponentiaalinen kasvu" asia. Ilmaisusta on tulossa hieman kliisee nykyään. Ihmiset kuvittelevat sen synonyyminä "tulossa erittäin menestyväksi." Mutta sillä ei ole ollenkaan merkitystä. Juuri tämä eksponentiaalinen kasvu on:

kaavio

Kasvu on eksponentiaalista mitään ei tapahdu hyvin pitkään, ja vasta sitten alat lopulta kokea asioiden kasvaa nopeasti. Mutta tämä toinen vaihe ei ole mahdollista ilman ensimmäistä. Paikka, jossa suurin osa ihmisistä epäonnistuu, ei ole tarpeeksi kärsivällisyyttä selviytyäkseen ajanjaksosta, jolloin mitään ei tapahdu. Joten vaikka he olisivat voineet päästä nopeaan kasvuun, he kimppuvat jonnekin matkan alkuvaiheissa.

Kärsivällisyys on tärkeää, se on varmaa. Mutta pelkkä hyvä sisältö ja kärsivällisyys eivät vie sinut kovin pitkälle. Tai ehkä, mutta se vie varmasti paljon kauemmin … vaatii todennäköisesti enemmän aikaa kuin sinun täytyy säästää.

Melko varhain, huomasin, että minun on yksinkertaisesti oltava halukas investoimaan, jos haluan todella tutkia mahdollisuuksia ja testata kuinka pitkälle voin viedä tämän blogin.

Tein myös rauhan sen tosiasian kanssa, että jos blogin on tarkoitus pysyä pinnalla pidempään, sen on ansaittava rahaa itselleen. Investoiminen loputtomasti johonkin ilman tuottoa on vain hullu.

Joten päivän päätteeksi, tarvitsimme sisältöä, joka sekä kouluttaa että ansaita rahaa tavalla, joka oli järkevää.

Kova osa koulutussisällön julkaisemisessa, ja se koskee mitä tahansa bloggaamista koskevaa kapeampaa kohtaa, on se, että usein opettamasi asiat ovat yleisösi ensimmäinen altistuminen kyseiselle aiheelle. Se on klassinen tapaus "et tiedä mitä et tiedä."

Siksi kaikilla koulutusaiheilla ei ole suurta vaikutusta hakukoneisiin pelkästään siksi, että ihmiset, jotka voisivat olla kiinnostuneita heistä, eivät edes tiedä aiheiden olemassaolosta, joten he eivät google etsi niitä.

Tämä kaikki johtuu siitä, että omalla alallasi ajattelijana oleminen ei ole aina paras liiketoimintastrategia, ainakin jos luottaa hakukoneisiin auttamaan sinua.

Joten päätin keskittyä kahteen ensisijaiseen sisältötyyppiin:

 • sisältö, joka antaa takaisin yhteisölle ja selittää erilaisia ​​WordPressiin liittyviä kysymyksiä (oppaita, oppaita jne.),
 • ja sisältöä, josta on hyötyä lähinnä hakukoneelle tulevalle ja tietyn ratkaisun etsijälle.

Ennen kuin tutustun siihen, miten tämä tehtiin tarkalleen, tässä on kuinka hakukoneiden liikenne on kasvanut viimeisen kuuden kuukauden aikana:

blogi-kuvaaja

(Jälleen kerran, tämä on vain hakukoneiden liikennettä, enkä näytä ensimmäisiä 18 kuukautta pelkästään sen takia, että siellä oli tuskin mitään.)

Nyt tapahtuu vain niin, että suurin osa tästä liikenteestä laskeutuu viesteihin, jotka on suunniteltu erityisesti SEO: ta ajatellen. Tapa, jolla teemme tämän, on tutkimalla WordPress-teemoihin liittyviä avainsanoja ja julkaisemalla sitten luettelot aiheista, jotka vastaavat tiettyä luokkaa.

Esimerkiksi nähtyään, että Bootstrap-teemat ovat nousussa, julkaisimme tämän viestin, jossa on luettelo suosituimmista Bootstrap-teemoista. Ja tällä hetkellä se on hakukoneiden suosituin viesti. Olemme julkaissut joukon muita viestejä saman idean mukaisesti, ja jatkamme tämän tekemistä myös tulevaisuudessa. Lisää tämänkaltaisia ​​artikkeleita:

 • 25+ parasta WordPress Review -teemaa
 • 30+ parasta ilmaista WordPress-teemaa vuodelle 2015
 • Parhaat vetämällä ja pudottamalla WordPress-teeman rakentajat vuonna 2015

Merkintä. En halua sinun saavan väärän vaikutelman täältä. Kyse ei ole hakukoneiden liikenteestä vain sen vuoksi. Pidämme mielessä, että näiden lukujen takana on oikeasti ihmisiä – oikeita ihmisiä, jotka kirjoittavat tietyn lauseen Googleen, koska haluavat nähdä luettelon Bootstrap-teemoista (tai muun tyyppisistä teemoista), joten heidän tarpeisiinsa tarjoaminen tuntuu hyvä lähestymistapa.

Julkaisemme yleensä noin yhden luetteloviestin, kuten tämä, jokaiselle yhdelle tai kahdelle opetusohjelmaan / ohjeeseen / uutisviestiin.

Blogin pitämisen kustannukset

Mennään juuri tähän.

Yhteensä me kulutamme noin 200 dollaria per artikkeli vain sen luomiseksi.

Merkintä. Useimpien artikkeleiden luominen on paljon halvempaa, mutta julkaisemme aina ajoittain jotain isompaa, joka nostaa tätä keskimääräistä määrää. Kummassakin tapauksessa 200 dollaria näyttää rehelliseltä keskimääräiseltä numerolta.

Sitten vietämme noin 300 dollaria myynninedistämisestä (jälleen keskimäärin). Nämä promootiotehtävät sisältävät muun muassa:

 • Facebook-mainokset (kaikki niiden muodot),
 • uutiskirjemainokset (esimerkiksi parhaiten suoriutuva artikkeli on WP-Adminin yksinkertaistaminen / muuttaminen asiakasystävällisyydeksi), joka sai alkuperäisen vetovoimansa mainostamalla sitä sidebar.io uutiskirje),
 • suora yhteys (roundups auttoi paljon täällä. Saavuttuaan muutaman kerran ja pyytämällä / kerjäämällä mukaan, hyviä artikkeleitamme noudetaan nyt säännöllisesti ilman, että tarvitsee säveltää niitä),
 • sosiaalisen median edistäminen jne.

Tämä tekee siitä yhteensä 500 dollaria postituksen saamiseksi, niin sanoakseni. Julkaisemme keskimäärin 6,5 viestiä kuukaudessa. Joten lopulta tämä tarkoittaa 3 250 dollaria, jotka käytetään kuukausittain sisällön luomiseen ja mainostamiseen.

Tietysti emme investoineet niin paljon heti ensimmäisestä päivästä, mutta kun aloimme nähdä tuloksia, siirrimme vaihdelaitteita ja aloimme kuluttaa enemmän suurempaan, syvällisempään ja lopulta parempaan sisältöön. Loppujen lopuksi mikään mainonta maailmassa ei voi auttaa sinua, jos sisältösi ei ole hyvää. Mainostaminen antoi meille mahdollisuuden huomata muiden sivustojen joukossa, mutta sitten aloimme ansaita orgaanisia linkkejä ja näkyvyyttä puhtaasti sisällön laadun takia.

Okei, niin kuinka paljon kyseisestä 3 250 dollarin sijoituksesta pystymme ansaitsemaan takaisin blogin kautta.

Vain muutama kuukausi sitten enimmäismäärä, jonka pystyimme ansaitsemaan, oli 1 000 dollaria yhdessä kuukaudessa, ja noin ensimmäisen vuoden aikana se oli enemmän kuin 0 dollaria. Nykyään blogin tuotot ovat kuitenkin noin 3 000–4 000 dollaria, mikä tarkoittaa, että olemme vihdoin alkaneet saavuttaa tasapainon (suunnilleen ajasta!).

Tietoja tästä tulosta. Se tulee enimmäkseen tytäryhtiömarkkinoinnista (linkit muihin teemakauppoihin ja online-tuotteisiin) ja edistämällä ThemeIslen omia teemoja. Emme myy tällä hetkellä mitään blogissa suoraan.

Luulen, että viesti, jonka yritän välittää täällä, on se mikään ei tule ilman investointeja verkkokaupan nykyaikana.

Olen melkein varma, että emme olisi kyenneet tuottamaan samanlaisia ​​tuloksia, ellei niitä olisi ollut 500 artikkelia kohden käytetyillä 500 dollarilla. Loppujen lopuksi emme ole edelleenkään kovin suuri blogi, ainakin verrattuna joihinkin vakiintuneimpiin toimijoihin näillä markkinoilla, mutta meillä on suunnitelmia nostaa asioita esille ja esitellä muita tuotteita ja tarjouksia lähimmässä ominaisuudessa. Tämä auttaa meitä monipuolistamaan ja ohjaamaan ihmisiä useamman eri kanavan kautta.

Toivon, että muutaman seuraavan vuoden aikana olemme rakentaneet mukavan ekosysteemin kolmen pääalueen ympärille:

 • koulutus (sisällön, opetusohjelmien, kurssien, videoiden, mahdollisesti kirjojen tarjoaminen),
 • tuotteet (teemat ja laajennukset),
 • kaikkiin edellä mainittuihin liittyvät palvelut ja työkalut.

Puhuminen laajentamisesta …

Uusia lisäyksiä CodeinWP-perheeseen!

Olemme hankkineet kolme jännittävää laajennusta:

Intergeo Maps

Yksinkertainen, helppo ja melko tehokas Google Map -työkalu luoda, hallita ja upottaa mukautettuja Google Maps -sovelluksia WordPress-viesteihisi ja sivuillesi.

Visualizer: Kaaviot ja kuvaajat

Yksinkertainen, helppokäyttöinen ja melko tehokas kaavityökalu interaktiivisten kaavioiden luomiseen, hallintaan ja upottamiseen WordPress-viesteihisi ja sivuillesi.

(Tämän olet ehkä nähnyt tässä viestissä.)

WooCommerce-vertailuluettelo

WooCommerce-vertailulista-laajennus lisää kykyä vertailla WooCommerce-ohjaamasi kaupan tuotteita helposti.

Tulojen erittely (1. toukokuuta – 1. kesäkuuta)

Tässä ovat toukokuun numerot:

rev-voivat

Edelliseen kuukauteen verrattuna:

 • asiakkaiden lukumäärä: 774
 • tuotot asiakasta kohden: 87,34 dollaria
 • kokonaistulot: 67 601,13 dollaria

Mikä antaa meille (suunnilleen):

 • Asiakkaiden lukumäärä: + 13,6%.
 • liikevaihto / asiakas: + 4,5%.
 • kokonaistulot: + 18,7%.

Kuten voitte nähdä, asiakkaiden määrä kasvoi huomattavasti edelliseen kuukauteen verrattuna, mutta se on edelleen vähän vähemmän kuin meillä maaliskuussa (954). Muistutan vain, että meillä oli jonkin verran liiketoimintamallin muutos huhtikuussa, ja se johti asiakkaiden määrän laskuun 19 prosentilla (samalla kun kasvatimme edelleen kokonaistulojamme). Lue kaikki siitä raportissa # 3.

Aivan kuten blogiamme, mukautamme vastaavaa strategiaa myös ThemeIslen kanssa. Mikä tarkoittaa erinomaisen sisällön ja tuotteiden tuottamista. Julkaisemme jatkuvasti uusia teemoja (sekä ilmaisia ​​että premium-aiheisia) ja päivitämme jatkuvasti myydyimmät teemat, tekemällä niistä tehokkaammin. Juuri tämä johtuu tämän kuukauden kasvusta (ainakin IMO).

Kasvava tulokseemme vaikuttaa hyvältä, mutta se aiheuttaa myös paljon stressiä ja painostusta minulle, jotta pystyn maksamaan kaikkien palkat kuukausittain (ja niiden on oltava myös kasvussa, jos haluamme yrityksen kasvavan) priorisoimalla ja valitsemalla oikea projekti seuraavasta huolehtimiseksi ja pitämällä asiat vain turvassa ja hallittavissa.

Joka kuukausi suuri osa tuloista sijoitetaan takaisin tiimiin, tuotteisiin ja blogin sisältöön. Se on ainoa tapa jatkaa parantamista. Blogi on ehdottomasti yksi suurimmista vedoistamme ja olen varma, että sen pitäisi pysyä näin pitkällä aikavälillä.

Okei, luulen, että niin on tällä läpinäkyvyysraportin painikkeella. Toivon, että se on ollut informatiivista ja että olet edelleen aluksella ensi kuussa. Kiitos lukemisesta ja kuten aina, kiitos CodeinWP: n tukemisesta!

Älä unohda pysyä ajan tasalla siitä, mitä olemme tekeillä. Kaikki jaettu täällä:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map