Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä: Tarkat vaiheet, jotka otin ansaita 2-3k dollaria kuukaudessa

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä: Tarkat vaiheet, jotka otin ansaita 2-3k dollaria kuukaudessa

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä: Tarkat vaiheet, jotka otin ansaita 2-3k dollaria kuukaudessa
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

"Kuinka löydät menestyksen Fiverristä? Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä?"


Saan nämä kysymykset useita kertoja viikossa, muilta Fiverr-myyjiltä, ​​jotka ovat vasta aloittamassa alustalla. Tietenkin, vastaus on liian monimutkainen tislaamaan nopeasti vastaukseksi, kiireellisesti lähetetty.

Onneksi seuraavalle kysyvälle henkilölle voin lähettää linkin tähän oppaan: kattava katsaus parhaisiin vinkkeihini, kuinka ansaita rahaa Fiverrillä.

Mutta miksi ihmiset kysyvät minulta neuvoja?

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä

�� BONUS: Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä pähkinänkuoressa

 1. Rekisteröidy Fiverr-myyjäksi
 2. Brainstorm keikat, jotka haluat perustaa
 3. Luo houkutteleva Fiverr-profiili
 4. Tutki, kuinka kilpailu asettaa keikat
 5. Kokeile ensimmäistä kertaa perustaa keikka, pyydä sitten alan ammattilaista tarkistamaan se ja huomauttamaan mikä ei ole selvää tai pakottavaa
 6. Tarkenna ensimmäistä yritystäsi perustaa keikka edustavien kuvien, selkeän otsikon, avainsanarikkaan kuvauksen, osuvien hakutunnisteiden ja hyödyllisten UKK-ohjeiden avulla
 7. Aseta keikkavaatimukset, joiden tarkoituksena on saada kaikki asiaankuuluvat tiedot ostajalta rajoittaaksesi tarkistusten tarvetta
 8. Kuittaa kaikki saapuvat tilaukset, jos vain pitää tietosi korkeina
 9. Voit varata tietyn ajan joka päivä päivittääksesi asiakasviestintää ja työskennelläkseen Fiverr-tilauksissa
 10. Käytä asiakaspalautetta hienosäätääksesi keikkaviestejä (mukaan lukien usein kysyttyjä kysymyksiä), keikalistoja ja käynnistääksesi uusia keikkoja
 11. Alijärjestelmä ja ylitarjonta aina kun mahdollista

Contents

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä – kuinka voin ansaita 2 000–3 000 dollaria kuukaudessa

Olen ollut Fiverrissä kesäkuusta 2015 lähtien.

En todellakaan olisi edes ajatellut sitä, ellei mentorini ja ensimmäisen ison asiakkaani opastusta varten aloittaessani freelanceria kokopäiväisesti. Hän on käyttänyt sitä myydä sosiaalisen median hallintapaketteja, jotka hän lopulta muutti pitkäaikaisiksi asiakassuhteiksi.

4,5 vuoden käytön jälkeen olen nähnyt Fiverrin kasvavan huonosta maineesta, joka johtui siitä jokaisen tilauksen alkaminen on 5 dollaria, monipuolisille lahjakkaiden ihmisten markkinoille, jotka ovat oppineet ansaitsemaan rahaa Fiverrillä lataamalla taitojensa ja kokemuksensa mukaan.

Kesäkuun 2015 ja tämän artikkelin julkaisupäivän välillä on ollut jonkin verran eroavaisuudet sen suhteen, kuinka paljon työtä olen tosiasiallisesti tehnyt foorumin kautta. Mutta en ole koskaan poistunut kokonaan tai mennyt pidemmälle tauolle pitäen aina jatkuvan läsnäolon.

Juuri tämä johdonmukaisuus on auttanut minua siirtymään myyjätasolta toiselle.

Olen molemmat a "Huippumyyjä" ja Pro-markkinoiden jäsen, joka tosiasiallisesti asettaa minut toteminaulan päälle saadakseni keikkani pintaan merkityksellisissä Fiverr-hakuissa – samalla kun se perustelee hinnoitteluani.

On syytä huomata, että sinusta ei tule parhaiten arvioitua myyjää tai Pro-markkinoiden jäsentä ilman, että Fiverr-tiimi on ensin tarkastanut sinut.. Toisin kuin muut Fiverr-myyjätasot, kumpikaan ei tapahdu automaattisesti saavuttamalla tietyt välitavoitteet.

Minusta tuli arvostetuin myyjä vasta vuonna 2019. Nyt enemmän kuin koskaan, saan jatkuvasti suuren määrän uusia tilauksia kaikille keikoilleni minimaalisella vaivalla.

Ehkä sen vuoksi, kuinka kauan olen ollut käyttöympäristöllä, ja luonteeni takia (ensisijaisesti sisältö kirjoittaminen), Fiverrin henkilökunta tavoittaa säännöllisesti keikkoja.

Olen kirjoittanut And.co, Veed.me, haamukirjoittaminen Fiverrin verkkosivustolle, ja on myös ollut esiintynyt Fiverrin blogissa kun minusta tuli Pro-myyjä.

Yhdessä Pro-markkinoiden avaamisen kanssa, minua mainostettiin Jerry Median (of @f *** Jerry Instagram-mainetta):

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä

Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että olen ehdottomasti saanut joitain onnekkaita taukoja alustalta, mutta en todennäköisesti olisi saanut minua lähestyä niitä ilman, että minulla olisi ollut hyvä johdonmukaisuus ja kiusaus Fiverrin myyjänä..

Vuodesta 2019 olen ansainnut 2 000–3 000 dollaria kuukaudessa pelkästään Fiverrillä (mikä ei edusta pääosaa freelance-tuloista) – ja aion käydä läpi kaiken, mitä tarvitset oppiaksesi ansaitsemaan rahaa Fiverrissä.

Kuinka Fiverr toimii freelancereille

Suurin ero suosittujen freelance-markkinoiden, kuten Upwork ja Fiverr, välillä on työskentely asiakkaiden kanssa.

Työskentely asiakkaiden kanssa Upwork-työssä tarkoittaa jatkuvaa nousua uusiin töihin. Joten uutta työtä ei tapahdu taustalla ilman avustusta – sinun on oltava aktiivisesti etsimässä uutta työtä, kun haluat.

Fiverr on täysin erilainen tarina.

Fiverrillä tuotat palvelun lähinnä keikoilla.

Jokainen keikka kuvaa tietyn toimituksen, jonka annat vastineeksi asetetusta hinnasta sanoista alkaen, "Aion…"

Kuinka ansaita rahaa Fiverr: keikat

Voit tarjota erilaisia ​​paketteja, joihin sisältyy paljain luutarjouksin, jopa "työt". Voit tarjota myös Gig-ekstrat, joiden avulla ihmiset voivat mukauttaa tarjoustasi niihin liittyviin palveluihin, joista he hyötyvät.

Mutta parasta Fiverristä on se keikkojen perustamistavan ansiosta asiakkaat voivat tehdä ostoksia edes puhumattakaan sinua.

Tämä tarkoittaa, että jos keikkosi sopii heidän tarpeisiinsa oikeaan aikaan, voit tehdä myyntiä nukkumalla.

Epäilemättä ihmiset toisinaan ottavat edelleen yhteyttä kysymyksiin tai pyytää räätälöityjä toimituksia. Fiverrin käyttäminen ei tarkoita, että voit kokonaan lopettaa liiketoiminnan kehittämisen, vaikka se auttaa varmasti prosessin virtaviivaistamisessa.

Päivän lopussa, jos haluat ansaita enemmän rahaa freelancerina, vähentämällä aktiivisesti työhöillesi kuluttamaa aikaa, tarkoittaa, että sinulla on enemmän aikaa työhön.

Otetaan sitten huomioon vastaus ensimmäiseen kysymykseen, joka ihmisillä on aloittaessaan uransa Fiverrissä:

Mitä myydä Fiverrillä

Olen aiemmin kirjoittanut siitä, kuinka kasvattaa yritystäsi Fiverrin kanssa WPMU DEV, mukaan lukien useita ideoita keikojen perustamiseksi.

Henkilökohtaisesti minulla on keikkoja auttaakseen ihmisiä käyttäjätestauksissa, SEO-auditoinneissa ja blogisisällön luomisessa. Mutta se on vain minä, ja suurin osa lukijoista haluaa todennäköisesti tutkia muita vaihtoehtoja.

Kun päätät myydä Fiverristä, paras paikka saada inspiraatiota ovat Fiverrin omat luokkasivut. Sieltä löydät kymmeniä erilaisia ​​luokkia ja alaluokkia, ja kaikissa niissä on useita keikkoja.

Selaa niitä luokkia ja käy luokissa, jotka pelaavat vahvuutesi mukaan. Selaa sitten yksittäisiä keikkoja ja ota muistiin kaikki, mikä näyttää siltä, ​​jota voit myös tarjota.

Merkitse muistiin, mitä pidät jokaisesta olemassa olevasta keikasta ja sen kuvauksesta, mitä et pidä ja mitä tekisit, jotta tarjouksesi erottuisi. Kilpailun jäljittäminen ainakin jossain määrin on helpoin tapa päästä alkuun ja löytää tarkat keikat, joita ihmiset todella haluavat ostaa.

"Entä jos haluan tarjota jotain, jota ei vielä ole alustalla?" No, aluksi täysin alkuperäisen keikan tarjoaminen voi tuntua tunkeutuvan piilotetulle kapealle, mutta se ei yleensä ole sellaista. Jos et löydä keikkasi alustalta, se tarkoittaa todennäköisesti, että asiakkaat eivät ole oikeasti niin kiinnostuneita siitä.

Yritystoiminnassa – ja jopa web-suunnittelualalla – kilpailu on hyvää. Pelkkä kilpailun läsnäolo vahvistaa markkinat. Ei kilpailua, ei markkinoita.

Esimerkiksi Ohjelmointi & Tekninen luokka kattaa laajan valikoiman toimituksia, jotka saattavat puhua taitoosi. Web-kehittäjälle Fiverr Gig -tarjoukset saattavat sisältää perussivuston perustamisen, WordPress-ylläpitopalvelujen tarjoamisen, virheiden korjaamisen, tietoturvatyökalujen käyttöönoton, laajennusten mukauttamisen tai aloitussivujen rakentamisen. Jos haluat liittyä alustaan ​​uudella kehittäjällä, tekemällä jotain tältä alueelta on todennäköisesti paras veto.

Vasta myöhemmin voit kokeilla muita keikkoja tai räätälöityjä tarjouksia. Esimerkiksi jotain, jota aloin tehdä äskettäin, on yhdistää pisteet UX: n ja SEO-auditointi keikojen välillä ostajille.

Ihmiset eivät ehkä ymmärrä, että voin tarjota molemmat palvelut, kun alun perin tapaan yhden keikan tai toisen. Tarjoan nyt jollekin mahdollisuuden ostaa toinen keikka (peruspaketti) sillä, jota he katsovat. Olen yllättäen yllättynyt siitä, kuinka hyvin nämä lisämyynnit suorivat – toivon, että sama strategia voi auttaa sinua!

Aiheeseen liittyvässä huomautuksessa, jos tarvitset lisäpalveluita, joita asiakkaat vaativat, mutta joita et voi tai et halua tehdä, harkitse Fiverr Studios -keikan perustamista, jossa voit työskennellä toisen myyjän kanssa ja molemmat jakaa voitot.

Jotain tällainen sopisi hyvin SEO- tai UX-auditointiketooni, johon molemmissa sisältyy verkkosivustoon liittyvien ongelmien diagnosointi, sitten kumppanuus toisen myyjän kanssa verkkosivustojen muokkaamiseksi, joka auttaa ostajia läpäisemään tulevan auditoinnin.

Nyt kun sinulla on ollut tilaisuus nähdä mitä Fiverrilla on mahdollista, kaivutaan onnistumisen löytämisen tärkeimpaan osaan – kuinka perustaa tähtitieteellinen Fiverr-keikka.

Kuinka perustaa onnistunut Fiverr-keikka

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka voit tehdä oppiessa ansaitsemaan rahaa Fiverrillä, on olla erittäin määrätietoinen keikojen rakentamisessa.

Tässä ovat tarjoamani keikat ja joitain niihin liittyviä tilastoja haun ja tulosten tehokkuudesta viimeisen kuuden kuukauden aikana:

keikkaani

Aluksi sinua rajoittaa se, kuinka monta keikkaa voit asettaa, sekä kuinka monta keikalistaa (ylämyyntiä) ja keikkakertoimia (useita määriä Gigin suoritteista) voit tarjota. Kun siirryt ylöspäin myyjätasolla, sinulla on yhä vähemmän rajoituksia jokaisella näistä alueista.

Nämä alkuperäiset rajoitukset saattavat olla turhauttavia, jos sinulla on paljon ideoita siitä, mitä myydään alustalla – mutta yritä ajatella niitä hyväksi, kun olet vasta aloittamassa. Mitä vähemmän myymiä palveluita, sitä helpompaa on luoda loistava prosessi toimitusten tuottamiselle ja loistavalle ostajakokemukselle.

Rakastan Fiverristä eniten seuraavassa:

Fiverr-keikan asettaminen pakottaa sinut "tuotteistaa" palvelusi.

Erityisesti tämä tarkoittaa selkeästi hahmotelmaa suoritusta, jonka ostaja saa tietystä hinnasta. Nämä toimitukset voidaan räätälöidä edelleen ostajan tarpeisiin erilaisilla paketeilla, Gig-lisämyynnillä ja GIG-kerrannaisilla.

Fiverrille tarjoamiesi palveluiden kauneus on, että niiden tarjoaminen on helpompaa lennossa, kuten silloin, kun asiakas ottaa yhteyttä räätälöityyn tilaukseen. Jos tarjouksillasi on jonkin verran standardisointia, on myös helpompaa luoda prosesseja samanlaisten tilauksien toteuttamisen ympärille – säästät aikaa ja lisäät potentiaalisia tuotoksia.

Pakottamalla rajoitukset aikaasi alussa Fiverrille, joudut keskittymään tuottamaan palveluita, joista olet luottavaisinta. Tällä kapealla painopisteellä saat selville, kuinka luoda tehokkuutta.

Fellow 2000 dollaria + / kk Fiverr-myyjä, Shahzad Saaed, puhuu aloitussivun suunnittelusta keikalla, jonka hän skaalasi hienosti lähettämällä malleja uudelleen niin, että toimitus ei ollut ketterä.

Tunnen samalla tavalla UX-auditointikeikani suhteen. He tekevät ne nopeasti ja voin lyödä joukon tilauksia nopeasti.

Joten mitä voisit tarjota?

Hauduta sitä vähän aikaa, kun käymme läpi joitain tärkeitä keikkojen perustamiseen liittyviä näkökohtia:

Fiverr Gig -kuvat: kuvat ja videot

"Älä tuomitse kirjaa kannen perusteella" sen ei pitäisi olla sinun ohjaava mantrasi Fiverr-keikkaa perustaessasi.

Tosiasiassa tapa, jolla myyt Fiverr-keikkojasi, vaikuttaa suuresti siihen, napsauttavatko ihmiset koskaan asiaan liittyvää hakua ja tekevät ostoksen.

Fiverr PR -päällikkö Holly Steffy jakaa nämä parhaat käytännöt:

 • Suosittelemme sisällyttämään herättävää keikkakuvaa (608 x 410 pikseliä tai suurempi ja samanlainen koon suhde). Pääkuvan tulisi vahvistaa palvelua ja olla ammattimainen ja palkkion näköinen. Sen pitäisi näyttää ammattimaiselta luokasta riippumatta, ja kuvien tulee olla tekijänoikeuksien vapaita.
 • Suosittelemme myös minimaalinen teksti kuvan sisällä (enintään 20% kuvasta).
 • varten visuaaliset luokat, paras käytäntö on näytä yksi työnäyte kuvaa kohden.
 • varten ei-visuaaliset luokat, Kuvan tulisi edustaa tarjottavaa palvelua, ja sen tulisi lisätä luottamusta siihen, että myyjä on ammattitaitoinen ja kykenevä tarjoamaan korkealaatuisen kokemuksen. Jokaisella visuaalisten ja ei-visuaalisten luokkien keikkakuvilla pitäisi kuitenkin olla oma ainutlaatuinen kuva.

En ole varma siitä, että kuvasi noudattavat kaikkia näitä ohjeita täydellisesti, mutta ne eivät ole estäneet minua oppimasta ansaita rahaa Fiverrillä.

Olen suunnitellut äskettäin Fiverr Gig -kuvani vastaamaan omaa brändin estetiikkaa:

keikkaani 2

On huomionarvoista, että jos olet Pro-markkinoilla, voi olla hyödyllistä lisätä kuva itsestäsi keikan pääkuvaan – varsinkin jos sinut tunnetaan alallasi hyvin.

Tärkeimpien visuaalien lisäksi, joita käytät keikojen erottamiseen, kannattaa myös harkita videoiden lisäämistä esitelläksesi itsesi (ja asiantuntemuksesi) ja selittämällä samalla, mitä ihmiset saavat tilauksen tehdessäsi, sekä keikkalistoja, joita he voivat ostaa ja miksi he olet arvoinen lisäkustannuksista.

Gig-videoiden ei tarvitse olla korkean tuotannon koettelemus – kuvaa vain itsesi kiireisen taustan varassa, ammattimaisesti pukeutuneena ja selkeästi selvästi sinun kanssasi työskentelemisen arvo.

Keikan kuvaus: myy tarjouksesi upealla kappaleella

Kuten muualla online-myyntisivulla, keikkakuvaus todennäköisesti tekee eron joku ostavat keikkaasi – tai toisen myyjän.

Joten varmista, että muokkaat jokaisella tasolla tarjottavien suoritteiden yksityiskohdat (ja keikkalisät) parhaan kykysi mukaan, asettaaksesi odotuksia. Tämän tekeminen lisää myös tehokkuutta tuottamalla tuotetta – vähentämällä mahdollisuutta, että joku haluaa muutoksia, koska he eivät oikein ymmärtäneet mitä he ostivat.

Kokeile etsiä palvelutyyppiä, jota aiot tarjota Fiverr-markkinoilla, nähdäksesi kuinka muut ihmiset puhuvat siitä, mukaan lukien mitä erityisiä sanoja he kuvaavat sitä.

Huomaa: Osa "Kuinka Fiverr-hakualgoritmi toimii?" tarjoaa lisätietoja Fiverr SEO: sta ja asiaan liittyvien avainsanojen sisällyttämisestä keikoihisi. ��

Kun kirjoitat keikkakuvausta, ennakoi ihmisille aiheutuvat kysymykset. Vakuuta ostajat siitä, että olet paras henkilö työhösi, varmista myös yksityiskohtaisesti asiaankuuluva kokemus.

Jos tarjoat muita aiheeseen liittyviä keikkoja, mainitse ne kuvauksessa ja kehota ostajia tarkistamaan ne.

Älä unohda Muotoile kopio helposti luettavuuden vuoksi niin että tärkeät asiat erottuvat.

Tässä on joitain nopeita vinkkejä kopioiden erinomaiseen muotoiluun:

 • Lisää korostuksia tekstikoristeilla (lihavoitu, kursivoitu, alleviivattu)
 • Luo luettelot helposti luettaviksi bullet-pisteiden avulla
 • Pidä lauseet ja kappaleet lyhyinä, jotta näkymiä ei hätää tekstiseinä

Kaikki nämä näkökohdat mielessä, tässä on keikkakuvaus UX-auditointikokoukselleni:

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä: keikastasi

Myydään paketeilla ja keikkalisällä

Ajatteleessasi kuinka myydä palveluitasi Fiverrillä, sinun kannattaa miettiä perus-, vakio- ja premium-tasoa paketit.

Toisin sanoen:

 • Mikä on palvelun paljain luu-versio?
 • Mitä voit tehdä tarjotaksesi enemmän arvoa vakiopaketissa verrattuna perustarjontaasi?
 • Mitkä toimitukset liittyvät pakettiin, joka sisältää kaikki kellot ja pillit?

Näin määritän keikkapakettini UX-auditointi keikkaani:

hintoja

On ostajia, jotka edustavat Fiverrissä erilaisia ​​budjetteja, joten voit myös tarjota vaihtoehtoja vedota heihin kaikkiin luomalla paketteja, jotka ovat järkeviä erilaisille käyttötapauksille.

Pakettien lisäksi haluat luoda myyntimahdollisuuksia asettamalla joitain Gig-ekstroja.

Gig-lisäominaisuudet tarjoavat ostajille mahdollisuuden tilata enemmän samoja toimituksia (kuten enemmän sivuja, jotka on tarkastettu UX-auditointikokoelmallani), saada tilauksesi toimitettua nopeammin (kuten yhden päivän käännöksen maksu) tai lisäpalveluita (myyn keikan ylimääräisen) UX-auditointiin SEO auditointikiikissäni ja päinvastoin).

Suosittelen tarjoamaan vaihtoehtoja yhden päivän käännökseksi, jos pystyt pysymään näiden tilauksien päällä – tämä on helppoa rahaa tekevää.

Varmista vain, että olet realistinen toimituspäivämäärien kanssa yleensä.

Anna itsellesi tarpeeksi aikaa, jotta mahtuu yllätykseen yhden päivän käännösjärjestyksessä normaalin työkuorman päälle. Tai ennusta todennäköistä Fiverr-työmäärääsi ja varaa aika siihen kalenterissasi.

Antaaksesi sinulle käsityksen siitä, miten tämä toimii todellisuudessa, tässä ovat UG-auditointikokoelman keikat:

hintamuoto

Huomaat, että jotkut vaihtoehdot ovat valmiiksi täytettyjä ehdotuksia, jotka perustuvat keikkakategoriaan, kuten lisäsivujen testaaminen tai näytön nauhoittamiseen tarkoitettujen lisäminuteiden tarjoaminen. Lisäksi jotkut lisäämäni Gig-ekstrat-vaihtoehdot perustuvat siihen, mitä asiakkaat ovat aiemmin pyytäneet.

Fiverrin käyttö tarkoittaa tarjousten standardisointia jokaiselle keikalle. Mutta hyödyntämällä Gig-pakettien ja Gig-lisäosien strategista käyttöä saat ihmiset tuntemaan kuin yrität palvella heitä erityisesti – ja he arvostavat sitä.

Aseta odotukset keikkavaatimuksissa ja UKK-osiossa

Paras osa Fiverrin käyttöä on, että se helpottaa myyntiä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään liiketoiminnan kehittämistyötä henkilökohtaisesti.

Voit edelleen leikata edestakaisen viestinnän työtä perusteellisilla UKK-osioilla ja keikkavaatimuksia koskevilla kysymyksillä.

On tärkeätä viedä eteenpäin tarvittavat ponnistelut näiden osien oikeanlaisessa asentamisessa, koska minulle Fiverrin käytön päätarkoitus on auttaa vähentämään yrityksen kehittämiseen kuluvaa aikaa – antamalla enemmän aikaa keskittyä itse työhön.

Käytä UKK-osaa vastataksesi aktiivisesti ihmisten kysymyksiin. Erityisesti UKK: n tulisi ennakoida yleisiä kysymyksiä prosessistasi ja suoritteistasi.

Tässä on usein kysytyt kysymykset UX-auditointikokoelmastani:

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä: hanki kysymys

Jos olet kompastettu juuri nyt, huomaat, että Fiverr-postilaatikkosi tarjoaa runsaasti ideoita usein kysyttyihin kysymyksiin, kun olet käynnistänyt uuden keikan.

Kun saat samanlaisen kysymyksen useammin kuin kerran, se on hyvä merkki siitä, että et jaa kaikkea, mitä ihmisten on todella tiedettävä ennen keikkosi ostamista. Et ymmärrä kuinka ärsyttävää voi olla vastata näihin viesteihin yhä uudelleen, kunnes niistä tulee usein päivittäisiä tapahtumia.

Jotkut ostajat eivät kuitenkaan vie aikaa lukea keikkakuvauksesi (ja sitä tukevat yksityiskohdat) ennen kuin ottavat yhteyttä heidän kysymyksiinsä. Yritä olla ärsyttämätöntä – olemme kaikki syyllisiä hyppäämään eteenpäin ottaaksesi yhteyttä asiakastukeen suoraan yrittämällä selata usein kysyttyjä kysymyksiä.

Toinen paras käytäntö usein kysyttyihin kysymyksiin: jaa yksityiskohtaiset kysymykset, jotka kysyt keikkavaatimuksistasi, kun henkilö on tehnyt tilauksen. Tämä auttaa ostajia näkemään työskentelyn kanssasi.

Yksi merkittävä rajoitus suhteessa siihen, mitä voit jakaa usein kysytyissä kysymyksissä (tai muualla, julkisesti Fiverrissä), on napsautettavat linkit, kuten linkit, jotka johtaisivat vastaaviin projekteihin, jotka jaetaan portfoliossasi.

Voit siis ladata esimerkkejä työstäsi suoraan Fiverrille toimimaan portfolioni.

Ohjelmointi- ja tech Fiverr-keikkojen vaatimukset

Gig-vaatimusten asettaminen on hyödyllistä minimoimalla edestakaisin projektin kanssa samalla kun varmistetaan, että luot lopputuotteen, johon ostajasi on tyytyväinen.

Mietitkö, mitä kysyä asiakkailtasi keikkavaatimukset-osiossa?

Fiverr PR -päällikkö Holly Steffy jakaa, että ohjelmointi- ja tekniikka-luokan yleisiin perusvaatimuksiin kuuluvat:

 • Verkkosivun URL-osoite ja kirjautumiset
 • Sisäänkirjautumisten ylläpito
 • Kuva tai teksti, joka tulisi sisällyttää mukaan
 • Esimerkkejä muiden verkkosivustojen inspiraatiosta (jos myyjä luo ostajalle uuden verkkosivuston)
 • Kysy ostajalta heidän liiketoiminnastaan ​​ja verkkosivuston tavoitteistaan

Tässä on toinen näkökulma – mitä pyydän ostajia UX-auditointikokoelmassani:

perehdytys

Kuinka hinnoitella Fiverr-keikkoja

Fiverrin PR-päällikön Holly Steffyn mukaan kun myyjät harkitsevat keikan hinnoittelua, heitä pyydetään harkitsemaan seuraavaa:

 1. Jos he työskentelevät offline-tilassa, kuinka paljon he lataavat offline-tilassa?
 2. Kuinka paljon he haluavat saada tunnissa (ja kuinka monta tuntia tämä työ kesti)?
 3. Kuinka paljon heidän kilpailunsa veloittaa Fiverristä, varsinkin ne, jotka ovat samalla tasolla ja joilla on sama määrä kokemusta ja taitoja?
 4. Kuinka paljon heidän offline-kilpailunsa veloittaa tästä palvelusta?

Jos haluat oppia ansaitsemaan rahaa Fiverrillä, sinun on oltava kilpailukykyinen luokan vastaavien keikkojen kanssa – ainakin jossain määrin. Pro-markkinoilla oleminen muuttaa sääntöjä salliaksesi enemmän variaatioita hinnoittelussa ja samalla samalla laadulla.

Hee on tärkein kysymys, johon haluat todennäköisesti vastata ennen Fiverrillä aloittamista:

"Onko minun todella aloitettava hinnoittamalla keikkani 5 dollarilla?"

Tässä on mitä olen todennut olevan totta:

Jos aloitat hyppäämällä suoraan Pro-markkinoille, vastaus on seuraava: ehdottomasti ei. Itse asiassa liian alhaisen hinnoittelun keikat Fiverr Prossa saattavat merkitä, että olet poissa liigastasi verrattuna muihin tämän tason myyjiin..

Toisaalta, jos sinulla ei ole käyttöoikeutta alustalla ja olet aloittamassa täysin tuoreena, sinulla on ainakin yksi edullinen keikka, joka voi työskennellä sinun eduksesi mittasuhteidesi, tilaustesi ja arvioidesi rakentamisessa – kaikki tarvittavat tasaamiseen.

Avain laadun toimittamiseen ilman palamista on palvelun tarjoaminen, jonka voit suorittaa nopeasti.

Minulle aikaisemmin – ennen tasoitusta – nämä ovat sisältäneet viiden minuutin näytön nauhoitukset UX audit Gig- ja SEO-tarkastusraporteille, jotka generoidaan automaattisesti yhden suosikki SEO työkaluistani, ja kommentteja siitä, mitkä asiat korjataan välittömästi ja miksi.

Kaikki sanottu, kun olet hankkinut jonkin verran sosiaalista näyttöä siitä, että olet hyvämaineinen myyjä (korkeammat tasot ja / tai upeat arvostelut), ei ole mitään syytä tarjota mitään keikkaa, joka alkaa 5 dollarista..

Kuinka Fiverr-hakualgoritmi toimii?

On monia tekijöitä, jotka määräävät, kuinka keikka sijoittuu osuvaan hakuun.

Kuten Google, myös Fiverrin hakualgoritmia koskevat yksityiskohdat ovat liikesalaisuus. Mutta vaikuttaa kohtuulliselta olettaa, että komponentit voivat sisältää:

 • Kuinka monta viiden tähden arviota sinulla on ja keskimääräinen arvosana
 • Tilaukset yhteensä
 • Myyjän taso
 • Mittaustietojesi painotettu keskiarvo, joka arvioidaan asteikolla alkaen "hyvä" että "huono" (mikä tahansa, joka on alle 90 prosenttia, näyttää laskevan valtakunnan alueelle "huono", ainakin myyjän tason ylläpitämistä koskevien vaatimusten mukaisesti)
 • Avainsanojen strateginen käyttö keikan otsikossa, kuvauksessa ja ladattujen kuva- / videotiedostojen nimissä

Vaikka päivätty, 2015 Inet-ratkaisut artikkeli ehdottaa Keikat näkymät ja tilaukset jonossa lisäpotentiaalina sijoitustekijöinä, mikä on minulle erittäin järkevää. Vain yrittäjyys jakaa joitain lisäideoita signaalien sijoittelusta ja aiheellisia vinkkejä keikojen mukauttamiseen.

Jos tiedät sivun SEO perusteet yleensä olet hyvin valmistautunut Fiverr-hakua varten optimoidun keikan perustamiseen.

Suurin ero näiden kahden tyyppisten hakujen välillä?

Fiverrissä, vuorovaikutuksellasi asiakkaiden kanssa tulee olemaan yhtä suuri vaikutus sijoittelusi osuvassa haussa kuin tapaan, jolla optimoit erilaiset asetukset keikalla.

Tässä on toinen mahdollinen Fiverr-haun sijoituskerroin:

Jos olet myöhässä keikan toimittamiseen, Fiverr ottaa käyttöön banderolin, joka huijaa sinua myöhästymisestä, ja huomauttaa, että sen tekeminen voi vähentää tilauksia 10%.

On epäselvää, johtuuko tämä hakualgoritmitekijästä vai ostajien reaktiosta Gig-sivun (tai molempien) keskimääräiseen toimitusaikatapaan.

Fiverrcast-jakso 13 jakaa joitain lisävinkkejä Fiverr SEO: lle, jotka Fiverr on hyväksynyt luonteeltaan julkaisemisensa blogissaan:

 • Luo keikka kullekin palvelulle, jotta et optimoi liittyviä avainsanoja.
 • Varmista, että luokittelet keikat oikein.
 • Älä lataa avainsanoja (ylenmääräisesti niitä tapaamiseen, jossa ne tulevat luonnotonta).
 • Täsmentäkää keikkakuvauksesi kopiossa, joka käyttää osuvia avainsanoja.
 • Ymmärrä, että kuvatiedostojen nimet vaikuttavat Googlen indeksointiin. Fiverrin ensimmäinen myyjä ja virallinen suurlähettiläs, twistedweb123 (Adam) mainitsee, että on tärkeätä nimetä keikkasi kuvatiedostot toimittamasi mukaan.

Tämän Fiverrcast-podcast-jakson aikana Adam sanoo myös: "Fiverr käskee [Google] kokeilemaan ensimmäisen tyyppistä lausetta tai kahta kuvaustasi näkyäksesi hakukoneiden tuloksissa".

Google-haku käyttäjänimesi ja sanani kanssa "Fiverr" palautti malliset vastaukset, jotka eivät vedä suoraan keikkakuvauksista:

Google

Joten tämän sanottua, en ollut samaa mieltä jokaisesta hakukoneoptimoinnin karakterisoinnista, jota he yleistyivät yllä mainitussa Fiverrcast-jaksossa Fiverr SEO: ta kohtaan, mutta oli hyviä vinkkejä, jotka jaettiin kaikille samoille.

Lisäksi tässä podcast-jaksossa on vinkkejä, jotka auttavat yhdistämään sisäistä hakua ja indeksointia Googlessa – mutta eivät kumpaakin aihetta riippumatta toisesta.

Mutta tässä voidaan sanoa lopullisesti:

Fiverrin PR-päällikkö Holly Steffy kertoo, että ohjelmoinnin parhaimmat haut tapahtuvat & Tekninen luokka sisältää termit: WordPress, sähköinen kaupankäynti, verkkosivustojen kehittäminen, Shopify ja verkkosivujen suunnittelu.

Tässä on viimeinen asia, jolla meillä on Fiverr-ohjeita siitä, miten haku toimii: kuinka käyttää etsi tunnisteita saada lisää vaikutelmia keikoista.

Joitakin Fiverr-hakutunnisteiden parhaita käytäntöjä ovat:

 • Tunnisteiden avulla kuvaamaan palvelemasi palvelut ja toimialat.
 • Maksimoi kykysi lisätä viisi asiaankuuluvaa tunnistetta.
 • Älä yritä käyttää erikoismerkkejä ja päällekkäisiä termejä – ne jätetään huomioimatta.

Fiverr vs. muut suositut freelance-markkinat

CodeinWP jakaa luettelon seitsemästä suositusta WordPress-freelance-markkinapaikasta ja työtauluista, mutta tämä määrä on oikeastaan ​​vain jäävuoren huippu. Jokaiselle erikoistuneelle markkinaraolle löytyy markkinapaikka, josta löydät ihmisiä auttamaan liittyvissä tehtävissä.

Kun kyse on freelancerista, kaksi suurta nimeä hallitsee keskustelua aktiivisen läsnäolon ylläpitämiseksi: Upwork ja Fiverr.

Upwork ja Fiverr: fuusiot, yrityskaupat ja listautumisannit

Sekä Upwork että Fiverr ovat tehneet rohkeita liikkeitä kasvattaakseen vaikutusalueitaan.

Erityisesti, Upwork yhdistettiin kahden samanlaisen yrityksen kanssa: oDesk ja Elance.

Fiverr on myös siirtynyt sulautuakseen vastaaviin freelance-markkinoihin, kuten Veed.me (videotuotannon markkinat) ja ClearVoice (sisällöntuotantoalusta). Vielä mielenkiintoisempaa on Fiverrin kiinnostus hankkia työkaluja, jotka auttavat freelancereita hallitsemaan liiketoimintaa, kuten And.co.

and.co

�� Lue myös: aikahallinto freelancereille, joilla ei ole aikaa

Kunkin yrityksen koosta on huomattava ero julkaisemisessa, vaikka en ole varma kuinka paljon sillä on merkitystä myyjille:

Fiver on sulkemassa miljoonan myyjän markkinoilla – 830 000+ tai enemmän julkaisemisessa. Vaikka Fiverr ei jaa numeroa pystysuunnassa, verkkosivustojen suunnittelu- ja kehitysluokissa on tuhansia myyjiä.

Joten miten tämä vertaa Upworkiin?

A 2018 inc Artikkelissa lainattiin Mary Meekerin 30. toukokuuta pitämää puhetta. Meekerin mukaan Upworkilla oli 16 miljoonaa freelancereita alustallaan, mikä merkitsee 23%: n lisäystä vuosien 2017 ja 2018 välillä. Tämä oli tarkein ja ajantasaisin tieto, jonka löysin Upworkin freelancereiden lukumäärästä..

Mielenkiintoista on, että Upwork-ostajien ja Fiverr-ostajien välinen kuilu ei ole läheskään yhtä suuri. Fiverrillä on 2,3 miljoonaa myyjää Upwork’s 5M: lle+.

logot

Aiheeseen liittyvässä huomautuksessa Fiverr ja oDesk ovat käyneet läpi alkuperäisen julkisen tarjouksen (IPO) lähihistoriassa.

Nämä sulautumiset ja yrityskaupat yhdessä onnistuneiden julkisuuspyrkimysten kanssa osoittavat korkeiden kasvutavoitteiden olemassaolon. Niiden saavuttamiseksi heidän on pysyttävä hyvissä olosuhteissa työvoiman kanssa, joka valtaa näitä alustoja.

Joten miksi valita Fiverr Upworkista tai päinvastoin?

Viime kädessä riippuu siitä, kuinka paljon aikaa haluat käyttää tilauksen saamiseen.

Kuinka Upwork toimii freelancereille

Upwork-ohjelmassa freelancerit vastaavat asiakkaiden lähettämiin töihin.

Jokainen työ määritellään seuraavasti:

 • Kuvaileva otsikko ja pidempi työkuvaus
 • Tuntihinta tai kiinteä hinta tarjotaan
 • Kesto
 • Kokemustaso
 • Sijaintivaatimukset, jos sellaisia ​​on

Upwork tarjoaa useita työkaluja, jotka auttavat sinua kapenemaan merkityksellisissä töissä, mukaan lukien tarkennetut hakutoiminnot ja suodattimet.

Mutta käytännössä joka kerta, kun haluat työskennellä uuden asiakkaan kanssa Upworkissa, sinun on vietettävä aikaa ja vaivaa osoittaaksesi, miksi olet hyvässä kunnossa. Voit luoda tehokkuutta peruslähetysmallilla, mutta sinun on silti yritettävä mukauttaa sitä tulevaisuudennäkymiin. Koska tosiasiallisesti on niin paljon muita ihmisiä, jotka etsivät työtä, sinun on todella tuoda A-pelisi erottua.

Väistämättä suuri osa Upwork-hankkeisiin käymiseen ei koskaan tuota rahaa, koska on joku, joka sopii paremmin – tai vain haluaa tehdä sen halvemmalla.

Niinpä Upworkin noususta tulee paljon hukkaavaa työtä, jota et voi ansaita rahaksi.

Joten jos se ei ollut jo tarpeeksi ärsyttävää, se ei ole ainoa este, jota kohtaat Upworkissa.

Siellä on "Yhdistää".

Kuinka Upwork ansaitsee rahaa? Upwork-maksut asiakkaille ja freelancereille

Upwork yhdistää ovat ne valuutan freelancerit, jotka lähettävät ehdotuksia Upwork-asiakkaille. Jokainen maksaa 0,15 dollaria ja tarvitset yhdestä kuuteen yhteydenottoa työhön (joka lasketaan projektin budjetin perusteella).

Joo, Sinun on maksettava Upwork, jotta voit nousta työpaikoille heidän markkinoillaan, joita et koskaan saa.

Vaikka ne tarjoavat "vapaa suunnitelma", sinua rohkaistaan ​​käyttämään heidän Freelancer Plus Suunnittele 14,99 dollaria / kk saadaksesi 10,50 dollaria / kk yhdistää luotot plus muut epämääräiset "hyötyjä". Agenttien on maksettava myös freelancereiden maksamiseen liittyvät yhteydet ja maksujen käsittelymaksut.

Connectsiin liittyvien kustannusten lisäksi myös freelancereita veloitetut maksut sen perusteella, kuinka paljon rahaa he laskuttavat asiakkaalta:

palvelumaksut

Upwork myös veloittaa 0,99 dollaria per pankkikorvaus freelancereille, joka ei sisällä mahdollisia tulevia palkkioita pankeissa, joissa rahaa lähetetään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Upwork ansaitsee rahaa molemmissa päissä – freelancerilta ja asiakkaalta – sekä aina, kun rahaa siirretään.

Mutta he ovat tuskin yksin tässä suhteessa.

Kuinka Fiverr ansaitsee rahaa? Fiverr-maksut asiakkaille ja freelancereille

Opi ansaitsemaan rahaa Fiverrillä tarkoittaa ymmärtämistä, että Fiverr ansaitsee myös hyvää rahaa palveluistasi.

Kuten Upwork, Fiverr laskuttaa sekä freelancereita että toimistoja käyttämään markkinoitaan, ja aina kun siirrät rahaa.

Freelancereille tämä tarkoittaa kiinteää 20%: n summaa mistä tahansa projektista. Tämä on verrattavissa Upworkiin, vaikka Fiverrillä ei ole mitään kannustinta jatkaa työskentelyä yhden asiakkaan kanssa vähentääksesi tätä maksua suhteesi ajan..

Mitä en todellakaan ymmärrä, on se, että Fiverr ottaa myös 20% alennuksesta kaikista tilauksestasi annetuista lisärahoista, jos asiakas antaa sinulle neuvoja.

Teollisuusstandardin 3 prosentin mukaista maksujen käsittelymaksua voisi olla järkevää, mutta tämänhetkinen tilanne on varmasti tahmea. Fiverr laskuttaa myös 1 dollaria joka kerta, kun haluat siirtää rahaa pankkitilillesi suorana talletuksena. Voit siirtää rahaa Paypaliin ilmaiseksi, mutta sinun on silti käsiteltävä Paypalin käsittelymaksut, joten se ei oikeastaan ​​ole parempi tilanne.

Asiakkaan puolella Fiverr laskuttaa a palvelumaksu tilauksen tekeminen: 2 dollaria enintään 40 dollarin tilauksille ja 5 prosenttia yli 40 dollarin ostoksille.

Vaikka voi varmasti olla haittaa tietää, että luoput automaattisesti 20%: n myynnistä uuden asiakkaan kanssa Fiverrissä tai Upworkissa, se saattaa lievittää kipua hiukan ymmärtääksesi, että nämä maksut ovat verovähennyskelpoisia..

Se on pieniä asioita.

Vaikka molemmat alustat ansaitsevat rahaa kaikista kaupan mahdollisista näkökohdista, mielestäni on kuitenkin järkevämpää käyttää aikaa ja energiaa Fiverriin keikkojen perustamistavasta johtuen.

�� Etkö ole vielä selvittänyt kirjanpitoasi? Lue tämä vertailu parhaista kirjanpito-ohjelmistoista pienyrityksille ja freelancereille.

Miksi Fiverrin pitäisi olla valitsemasi freelance-markkinoija

Kuuntele, yksikään freelancer-markkinapaikka ei ole täydellinen.

En suosittelisi, että rakennat freelance-liiketoimintasi kokonaan vuokratulle maalle, joka on Fiverrin kaltainen markkinapaikka.

Perimmäisenä tavoitteena pitäisi olla rakentaa tuotemerkki (lue tästä), joka houkuttelee asiakkaita palveluihisi monista lähteistä. Tällä tavoin, jos jokin näistä panoksista hajoaa koskaan – kuten jos freelance-markkinat päättävät sulkea tilisi – et ole täysin raivoissaan laskujen maksamisessa..

Mutta kaikki mitä sanoi, Fiverr voi olla suuri sivutoimisto tai täydennys freelance-yritystuloillesi. Fiverrin markkinapaikalla on sisäänrakennettu käyttäjäkunta, joka kanavoi liikennettä keikoihisi: sinun on vain muunnettava kyseinen liikenne upealla tarjouksella, jota tukee vakaa maine alustalla.

Vaikka et teknisesti omista asiakassuhdetta, Fiverr voi auttaa sinua luomaan säännöllisen asiakaskunnan, joka tarjoaa viileitä yrityksiä työskentelemään ja hyviä edustajakumppaneita..

Ja sinulla on mahdollisuus käyttää Fiverria enemmän kuin vain myyjää – siellä on paljon kykyjä, jotka kannattaa ehkä hyödyntää alustalla oman yrityksen avuksi.

Aiheeseen liittyvässä huomautuksessa, Fiverr-studiot tarjoaa toisen tavan työskennellä freelancereiden kanssa monipuolisissa projekteissa.

Pidän todella Fiverrin käytöstä usean viime vuoden aikana siitä, että se on antanut minulle mahdollisuuden testata erilaisia ​​palvelutarjouksia ja niitä muodostavia komponentteja.

Saadujen kysymysten ja ihmisten tilaamien pakettien perusteella saan lisätietoja siitä, mitä ihmiset todella haluavat. Tämä auttaa tukemaan sitä, miten jäsentelen tarjouksiani – jopa alustan ulkopuolella.

Fiverr on edennyt kaukana alustavasta lanseerauksestaan ​​alustana, joka pakotti freelancereita tarjoamaan palveluita, jotka alkavat 5 dollarista.

Vaikka sinun tulisi ehdottomasti ottaa huomioon asiaankuuluvat markkinatarjoukset keikojen jäsentelyssä, sinulla on täysi vapaus asettaa oma hinnoittelu (joitain vähäisiä rajoituksia mukautettujen tarjousten lähettämiselle myyjätasosta riippuen).

Kaikki tämä sanoi, että oppiminen ansaitsemaan rahaa Fiverrillä on pitkä peli.

Uuden myyjänä aloittamasi tason ja sinun tason, joka sinun on oltava, on 2–3 000 dollaria kuukaudessa, jonka olen vetänyt, välillä on suuri etäisyys.

Fiverr-myyjätasojen ymmärtäminen & kuinka tasoittaa

Olen sanonut sen aiemmin ja sanon sen taas:

Hyvän ansaitsemisen ansiosta Fiverrillä ei tapahdu yön yli. Sitä ei ehkä edes tapaa ensimmäisenä vuonna käyttöympäristöllä.

Jos tavoitteesi on tulla arvostetuimmaksi myyjäksi, sinun on oltava Fiverr-tiimin valintaa, joka vaatii paljon johdonmukaisuutta pitkään ennen kuin näin tapahtuu.

Selvittää, miten ansaita rahaa Fiverrillä, on pitkäaikainen strategia, joka tulee selvemmäksi, kun käydään läpi yksityiskohdat myyjän tasapainottamisen ympärillä ja muut näkökohdat asiakkaiden onnelliseksi pitämiseksi alustalla.

Tarkastellaan mitä se tarkoittaa myydä Fiverrillä kullakin tasolla:

Fiverr-myyjä

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran Fiverr-tilille, tämä on sinun tasosi.

Fiverrin yleinen neuvo on "työskentele kovasti ja pelaa reilusti", mikä ei ole huono yleistys – vaikkakin se on järkevämpää, kun näet vaatimukset siirtyäksesi ensimmäisen tason myyjäksi.

Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä: aloita myyjänä

Fiverrin ensimmäisen tason myyjä

Tasojen nouseminen on hyödyllistä, koska saat enemmän näkyvyyttä haussa ja kelvollisuuden esiintyä mainosluetteloissa – kuten mitä minulle tapahtui Fiverr Pron käynnistyessä.

Ylätaso avaa myös muita mukautusvaihtoehtoja keikojen ympärille.

Sinulla ei ole oikeutta tulla vähintään yhden tason myyjäksi, ennen kuin Fiverr-tilisi on ollut aktiivinen ainakin 60 päivää. Sinun on myös suoritettava vähintään 10 erillistä tilausta ja ansaita kollektiivi $ 400.

Juuri tällä hetkellä useat muuttujat alkavat olla merkityksellisiä: tähtiarvostelut, vastausprosentti, tilausten valmistumisaste ja toimitus ajallaan.

Tutkimme sitä, mitä sinun on ymmärrettävä näistä mittareista enemmän, kun olet käynyt läpi nämä muut tasot.

taso 1

Fiverrin toisen tason myyjä

Sen lisäksi, että sinusta tulee parhaiten arvioitu myyjä, toisen tason myyjä on korkein Fiverr-taso, jonka voit yksin saavuttaa, automaattisesti, valitsemalla jokaiseen vaatimukseen liittyvät ruudut..

Erityisesti sinun on oltava aktiivinen Fiverrissä 120 päivää, täysin 50 tilausta, ja ansaitse ainakin $ 2,000 koko ajan.

Yksi "hyötyjä" toisen tason myyjäksi pääsy parantaa Fiverrin asiakastuen saatavuutta – tosin se ei välttämättä ole helpotusta. Pian huomaat, että Fiverr on yleensä puolella epärehellistä ostajaa oikeassa oikeassa myyjässä useimmissa tilanteissa.

taso 2

Fiverr-myydyin myyjä

Tämä on Fiverr-myyjän korkein taso, ja voin vakuuttaa, että sen saavuttaminen ei ole helppoa.

Sen lisäksi, että siitä on tullut Fiverr Pro, korkeinta tasoa myyväksi meneminen ei ole automaattinen. Sinun on oltava manuaalisesti hyväksytty, ja nykyisten muuttujien lisäksi Fiverr ottaa aiemman suorituskyvyn huomioon.

Erityisesti voidaksesi olla arvostetuin myyjä, sinun on oltava aktiivinen Fiverrissä 180 päivää, saattaa loppuun 100 tilausta, ja ansaitse ainakin $ 20,000 (sen lisäksi, että ylläpidetään hyviä mittareita yleisemmin).

Jotta tätä voitaisiin tarkastella vasta aloittavien ihmisten kannalta, en usko, että olen antanut yhteensä 20 000 dollaria Fiverrillä vuoteen 2018 saakka tai yli kolme vuotta alkuperäisen ilmoittautumisen jälkeen. Toisin sanoen, en ole koskaan käyttänyt Fiverria ensisijaisena lähteenäni löytääkseen uutta yritystä.

Tässä ovat ansaitsemani Fiverr 1/5/20 alkaen neljä vuoden kuluessa siitä, kun olen alun perin rekisteröitynyt alustaan:

Kuinka ansaita rahaa Fiverr: llä: ansioni

Huomattavaa myös – kaikilla muilla tasoilla hyväksyttyjen toimitusten ansaitsemien rahastojen kuluminen kestää 14 päivää. Suosituimpana myyjänä sinun täytyy odottaa vain 7 päivää tilauksen valmistuttua.

huippumyyjä

Fiverr Pro -myyjä

Kummallisesti puuttuessa Fiverrin sivulta, jossa on yksityiskohtaiset myyntitasot, mainitaan Fiverr Pro, niche-markkinapaikka freelancereille, joita Fiverrin tiimi on henkilökohtaisesti tarkastanut.

Fiverr Pro on monin tavoin horisontaalinen siirtyminen arvostetuimmasta myyjästä. Molemmat erot auttavat perustelemaan korkeamman hinnoittelun ja auttavat ohjaamaan suuremman määrän ostajia keikoillesi.

Fiverr Pros -yritykset voivat periä korkealaatuisia hintoja, koska ne takaavat korkean laadun toimituksilla – mikä on vaikeampaa valvoa laajemmilla Fiverr-markkinoilla. Fiverr väittää vain 1% hakijoista tehdä se heidän tarkastusprosessinsa kautta.

Fiverr PR -päällikkö Holly Steffy lisää nämä lisätiedot, "Pro-myyjiä tarkistetaan käsin kokemuksensa perusteella, ei vain Fiverrissä, vaan myös offline-tilassa ja jopa muilla alustoilla".

Katso Fiverr Pron ohjelmat sivulta lisätietoja siitä, mikä erottaa Pro-myyjät toisistaan.

Kun hakemalla Fiverr Prota, sinua pyydetään jakamaan sosiaaliset profiilit, ammatillinen kokemus (mukaan lukien salkku, jos sinulla sellainen on) ja koulutuskokemus. Varmista, että yksityiskohtaisesti ilmoitat tärkeimmät asiakkaan voitot, palkinnot ja suuret nimet, joiden kanssa olet työskennellyt auttaaksesi Fiverrin henkilökuntaa ymmärtämään miksi olet leikattu muiden yläpuolelle ja ajamaan sovelluksesi läpi.

Jos haluat tulla Fiverr Pron jäseneksi, on tärkeää ymmärtää, että sinut hyväksytään yhdelle kapealle keikkakategorialle kerrallaan.

Esimerkiksi, tällä hetkellä minulla on hyväksyntä Pro Gigsille, joka liittyy artikkelien kirjoittamiseen ja sosiaalisen median hallintaan. Laajemmalla Fiverr-markkinoilla ei ole rajoituksia, joita keikoista voit tarjota moniin eri luokkiin.

Sen lisäksi, että taitotestit, mahdollisesti.

Fiverr PR -päällikkö Holly Steffy lisää tullakseen Pro-myyjäksi,

"Taitotestit eivät ole este pääsylle ohjelmointi- ja teknisen keikan luomiseksi Fiverrille. Toisin sanoen, jotta voisit tulla Pro-myyjäksi, on olemassa monia asioita, jotka täytyy jakaa valintaa varten.

Sisäiset Fiverr-sidosryhmät etsivät vähintään 3–5 näytettä työstä.

Erityisesti verkkosivustoille he haluavat nähdä räätälöinnin, mobiilin reagoinnin ja integraatiot. Sen lisäksi, että sidosryhmät tarkistavat työportfolionsa, ne tarkastelevat myös ihmisten ansioluetteloita, LinkedIn-profiileja, henkilökohtaisia ​​sivustoja ja muuta, jotta voidaan varmistaa kokemustaso".

Fiverr-studiot

Fiverr Studios antaa sinun työskennellä muiden Fiverr-myyjien kanssa projektin toimittamiseksi, jolla on useita puolia. Esimerkiksi, jos sinulla oli Fiverr Studios Gig verkkosivujen suunnitteluun, sinulla voi olla yksi myyjä, joka toimii suunnittelijana, toinen myyjä, joka tekee kehitystyötä, samoin kuin muut myyjät, jotka auttavat copywriting- ja SEO-palveluissa.

Tämä ei ole teknisesti Fiverr-myyntitaso, mutta se on eron tyyppi, ja säännöstö eroaa hieman keskimääräisestä keikastaan.

fiverr-studiot

Henkilö, joka on nimetty "Studio johtaa" toimii projektipäällikkönä ja asiakkaan ainoana yhteyspisteenä:

studios2

Minun on sanottava, että Fiverr Studios kiehtoo minua, mutta minusta olisi todennäköisesti epämiellyttävää riskittää omiin tietoihini jonkun toisen myöhässä tapahtuvan toimituksen suhteen.

Kysyin Fiverr PR: ltä, "Mitkä ovat vinkkisi Studion tehokkaaseen käyttöön? Myyjänä olisin huolestunut siitä, että joku muu alentaisi tietoni".

Tämä oli heidän vastauksensa:

"Fiverr Studios on loistava tapa freelancereille tehdä yhteistyötä ja laajentaa taitojaan. Se on myös mahdollisuus laajentaa asiakaskuntaansa työskentelemällä monimutkaisempien hankkeiden parissa.

Ennen kuin myyjän tulisi päättää haluavansa liittyä Studioon, on tärkeää, että hän ottaa aikaa tutkia muita Studion jäseniä ja varmistaa, että kaikki ovat linjassa tarjottaviin palveluihin, odotukset projektin kunkin osan ajoituksesta, jne.

Monilla Fiverr-myyjillä on jo olemassa olevat suhteet aiempien projektien tai viittausten muihin myyjiin, mikä on loistava paikka aloittaa keskustelu".

Valitettavasti tämä ei vastannut täysin kysymykseeni siitä, kuinka yhteistyö muiden myyjien kanssa voi vaikuttaa tietoihin.

Mutta tämä Studios UKK-sivu tekee:

Kuten tämä:

Toiminto on tällä hetkellä edelleen beta-versiossa, eikä se ole kaikkien myyjien käytettävissä.

Joten miten haet? Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että Fiverr ei hyväksy sovelluksia, vaan tunnistaa ja lähestyä myyjiä, jotka heidän mielestään olisivat hyviä:

Joka tapauksessa hyvien mittareiden parantaminen ja ylläpitäminen on tärkeä näkökohta kasvulle näillä markkinoilla.

Mikä vie minut seuraavaan kohtaan …

Mittarien merkitys Fiverrin tason korottamisessa

Fiverr-myyjänä toimimiseen liittyvien erilaisten vaatimusten tarkasteleminen tarjoaa joitain peruskysymyksiä palvelutasolle, jonka odotat tarjoavan tämän alustan asiakkaille.

Erityisesti ylläpitääksesi tasosi (ilman alaluokkaa) tai siirtyäksesi seuraavaan Fiverr odottaa ylläpitävän:

 • Vähintään keskimääräinen 4,7 tähden luokitus
 • 90% vasteprosentti 60 päivän aikana
 • 90% tilausten valmistumisprosentti 60 päivän aikana
 • 90% toimitus ajallaan 60 päivän aikana
 • Ei varoituksia yli 30 päivän ajan

Tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Varsinkin siksi, että jotkut näistä mittareista ovat täysin käsilläsi.

Annan teille esimerkin:

Toisena päivänä joku osti yhden keikani ja peruutti sen heti. Minulla ei ole ollut mitään viestintää tämän asiakkaan kanssa ennen tai sen jälkeen, kun hän antoi tämän tilauksen.

Kysyin vaikuttaako tilaukseni valmistumisasteeseen ja Fiverr-tuen piti tätä:

Hauskaa?

Se, että Fiverr ei voi manuaalisesti muuttaa myyjätason algoritmin näkökohtia tällaisissa tilanteissa, on riittävä, jotta verisi kiehuu.

Mutta – kaiken tämän tarkoitetaan, että et voi hallita kaikkea, varsinkin kun rakennat freelance-yritystäsi vuokratulle maalle. Joten sinun on parempi tutustua tähän nyt, jos et halua, että Fiverr ajaa sinut hulluksi.

Tässä on muutamia vinkkejä yleisten huonojen tietojen välttämiseksi:

 • Saat automaattisesti yhden tähden arvostelun, jos myöhästyt toimitusta ja joku peruuttaa tilauksen. Joten periaatteessa vältetään toimittaminen myöhässä kaikin hinnoin, koska tämä voi myös vaikuttaa oikeaan aikaan toimittamiseen liittyviin tietoihin. Voit tarvittaessa valita laajentaa tilausta ostajan suostumuksella.
 • Yli odotusten täyttäminen on loistava tapa taata 5 tähden arvostelu, joka on tärkeä mittari myyjän tason tasaamiseksi tai ylläpitämiseksi. Sisällöllisesti kirjoittaessani keikkaa, tämä saattaa tarkoittaa hiukan sanamäärän ylittämistä. UX-auditointigriigilleni tämä saattaa tarkoittaa muutaman ylimääräisen minuutin kuvaamista näytön nauhoituksella. Ja ylitarjonnan ei tarvitse tarkoittaa voittojen uhraamista – onnellinen Fiverr-asiakas on hyvä tippi.
 • Pidä sinun vastausaste vihreällä vastaamalla kaikkiin uusiin viesteihin 24 tunnin sisällä. Vaikka tarvitset aikaa miettimään hyvää vastausta, vastaa ASAP-asetukseen asettaaksesi odotukset siitä, milloin palaat jonkun luo. Suosittelen asettamaan kalenterimuistutuksen tekemään tämä samaan aikaan joka päivä, joten et vahingossa jää jälkeen.
 • Vaikka vastausaika ei ole mittasuhde, joka vaikuttaa tasoihisi, se voi olla tekijä, kun ihmiset keskustelevat yhteistyöstä kanssasi toisen myyjän kanssa. Se voi myös olla osa Fiverrin hakualgoritmia suositellaan keikkoja ostajille. Lisää spekulointia Fiverr-sijoittelutekijöistä löytyy tämän artikkelin osiosta, "Kuinka Fiverr-hakualgoritmi toimii?".
 • Käyttää Poissa toimistolta -tila keskeyttää uusien tilausten ja jopa saapuvien viestien tilaaminen tarvittaessa. Jos olet tosissaan oppimaan ansaitsemaan rahaa Fiverrillä, huomaat, että on parempi menettää tilauksia kuin vaarantaa muuttujat, jos olet muuten liian kiireinen pysyäkseen ajan tasalla.

Mitä mittarien tulevaisuus voi näyttää?

Sanoo Fiverr PR -päällikkö Holly Steffy, "Tilauksen valmistuminen, tähtiarvostelut ja oikea-aikainen toimitus ovat aina olleet tärkeimpiä mittareita". Hän lisää, "Alustan kasvaessa etsimme jatkuvasti, mitkä muuttujat ovat tärkeimmät ostajayhteisöllemme, ja heijastelemme sitä kuinka mitataan myyjää heidän menestyksensä perusteella".

Mikä tarjoaa täydellisen segan seuraavaan osioon:

Fiverrissä asiakas on aina oikeassa

Nyt kun ymmärrät kunkin Fiverr-tason väliset erot ja kuinka tasoa tasosta toiseen, on aika puuttua ankaraan totuuteen, joka liittyy käsi kädessä opiskelemaan rahaa ansaitsemiseen Fiverrillä:

Asiakkaalla on aina oikeus. Vaikka he ovatkin täysin väärässä.

Tämä on todella tärkein nauraani Fiverrin kanssa. Luonteensa mukaan täyttää niin monta tilausta ja olla niin monen vuoden alusta, minun piti tilastoida tilastollisesti muutamia huonoja munia.

Tilanteesta riippumatta, useimmissa tapauksissa, kun ostaja päättää, että he eivät pidä työtänne, he saavat hyvityksen ja se tulee tuloista.

Sillä ei ole väliä mitä "todiste" jaat asiakasta asiakastuen kanssa – on ollut vain kourallinen tilanteita, joissa olen päässyt riitoihin ostajien kanssa, joilla on pitkään ollut väärinkäyttäjien väärinkäyttö Fiverrissä.

Joten varoitan sinua nyt siitä Jos sijoitat aikasi Fiverriin, edessäsi on turhauttavia tilanteita. Tästä huolimatta, nämä tilanteet ovat vähentyneet ja kauemmas välillä, kun olen sekä ammattilainen että arvostetuin myyjä.

Tässä on hyvä esimerkki turhauttavasta kuilusta, jolla Fiverr kohtelee ostajia verrattuna myyjiin:

Tässä tilanteessa Fiverr valitsee ostajan myyjältä kahdella tavalla:

 • Koska ostajilla on pidennetty tarkistusjakso, ajoissa tehdyt tilaukset maksetaan myyjälle 3–7 päivää odotettua myöhemmin, jos myyjä päättää käyttää tätä lisäaikaa (ajanjaksolle, joka tyypillisesti liittyy raskaisiin menoihin).
 • Myyjälle ei anneta ylimääräisiä työpäiviä tilauksen toteuttamiseksi lomien aikana, mikä tuntuu siltä, ​​että heidän aikansa arvo on vähemmän kuin ostajan (arvostamme myös sitä, että meillä on aikaa ja tilaa nauttia lomasta ystävien ja perheen kanssa).

Yleensä, mitä halvemmat hinnat ovat Fiverrillä, sitä huonompi luokka ostajien kanssa on. Ja tämä on aivan yhtä totta Fiverrin ulkopuolella: halvimmat asiakkaat ovat yleensä niitä, jotka odottavat sinulta eniten, samalla kun he ovat vaikeimpia työskennellä.

On syytä huomata, että jos aloitat halvoilla hinnoilla, on vaikeaa myöhemmin nostaa hinnoittelua asiakkaiden kanssa, joiden kanssa olet jo työskennellyt. Joten aloittakaa siis kestävästä hinnoittelusta ja säädä tarvittaessa, kun saat uutta kokemusta ja tietoa.

Todellinen avain kammottavan asiakkaiden vuorovaikutuksen rajoittamiseen Fiverrillä on oltava kristallinkirkas kunkin Gig-paketin tarjoamasi tuotteen luonteesta. Sinun on myös tehtävä due diligence, kun keräät tietoja asiakkaalta kysymysjoukolla (tunnetaan nimellä Gig-vaatimukset), jotka käynnistyvät jokaisella uudella tilauksella.

Aseta lopuksi tarkistusten raja (jopa nolla on hieno), jotta sinä ja asiakas olette samalla sivulla mitä sisältyy.

Tavanomainen sisältökirjoituspalveluiden tarjoukseni – mukaan lukien se, mitä teen Fiverrin ulkopuolella – sisältää kaksi versiota. Tämä on auttanut minua saamaan hyviä arvosteluja, ansaitsemaan upeita vinkkejä ja pitämään uskollisia asiakkaita.

Mutta jos haluat oppia ansaitsemaan rahaa Fiverrillä, tee kaikki mitä pystyt antamaan ihmisille mitä he haluavat ensimmäistä kertaa, muuten muutokset voivat viedä niin paljon aikaa, että keikat eivät enää ole kannattavia.

Myyä itsesi Fiverr-profiilissasi

Fiverr-profiilissasi on paljon tapoja välittää asiantuntemuksesi ja kokemuksesi.

Ensinnäkin Fiverrillä on osio, johon voit listata "huomattava" asiakkaita. Jos olet työskennellyt joidenkin isojen nimien kanssa tai palvellut tiettyä alaa ja sinulla on laaja kokemus muiden alan edustajien kanssa, varmista, että käytät tätä osaa esitelläksesi asiantuntemustasi.

Fiverr tarjoaa myös Taitotestit voit osoittaa perustaidon tärkeimmissä palveluluokissa. Voin kertoa teille, etten ole koskaan ottanut sellaista ja olen silti noussut kärkijoukkoon, vaikka tämä ominaisuus on uusi. Arvaan, että taitotestit ovat todennäköisesti tärkeimpiä tietyille teknisille keikoille (tai kielitaidon osoittamiseksi).

taitotestit

Ehkä hauraimmat osiot, jotka voit täyttää profiilissasi, ovat "Ammattimainen läsnäolo" ja "Sosiaalinen läsnäolo".

Molemmat kutsuvat sinut jakamaan verkkosivusto- ja sosiaalisen median linkkejä, mutta kumpikaan syötejoukosta ei tule napsautettavaksi profiilissasi, mikä saa minut ihmettelemään, miksi he ovat siellä ollenkaan.

Fiverr PR -päällikkö Holly Steffy auttoi asioiden selvittämisessä, "Sosiaalisten linkkien sisällyttäminen myyjän profiiliin on suuri luottamusosoitin ostajayhteisölle siitä, että myyjät ovat todellinen henkilö Fiverr-tilinsä takana.".

Sen lisäksi, että tavoitteena on jakaa täydelliset tiedot osiin liittyvistä taidoista, koulutuskokemusista ja sertifikaateista, parasta mitä voit tehdä, on tarjota tyyppinen hissikorkeus profiilikuvauksesi.

Muista vastata seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä sinä teet?
 • Ketä palvelette?
 • Mikä erottaa sinut kilpailustasi?

Hanki tarkka yksityiskohtien suhteen. Jaa, kuinka kauan olet työskennellyt teollisuudessasi ja mitä siitä saa sinut innostumaan tekemään työtäsi. Voit vapaasti jakaa myös vähän persoonallisuutesi.

Periaatteessa sanottuna – anna ihmisille jotain puhua kanssasi, kun he viestivät sinulle.

Holly Steffy jakoi myös nämä lisävinkit:

"Fiverr-myyjälle heidän profiilinsa on se, kuinka he esittelivät itsensä Fiverrin maailmanlaajuiseen yhteisöön. Se on tilaisuus esitellä itsensä, heidän taustansa, kykynsä ja kokemuksensa potentiaalisille asiakkaille. Biokuvauksen tulisi puhua suoraan myyjän kanssa ja hänen ainutlaatuisesta kokemuksestaan. Myyjien tulee myös itse huolehtia siitä, että ne täyttävät käytettävissä olevat kentät niin paljon kuin mahdollista."

Koska on helppo takertua omaan päähänsi, suosittelen, että pyydä jotakuta (tai muutamaa henkilöä) tarkistamaan Fiverr-profiilisi nähdäksesi, oletko unohtanut jotain tärkeää tai jos sinulla on selviä kysymyksiä, joihin et ole vastannut.

Mutta yleensä, kun kyse on oppimisesta ansaita rahaa Fiverrillä, on parempi vain aloittaa – vaikka profiiliisi ja keikat eivät olisi 100% täydellisiä. Voit jatkaa näiden varojen optimointia ajan myötä.

Viiden tähden arvostelut voivat tehdä tai rikkoa menestyksen Fiverrissä

Huomaat, että sinun on ylläpidettävä keskimäärin 4,7 tähteä 60 päivän ajan, jotta voit edetä ja ylläpitää korkeampia myyntitasoja.

Tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Vaikka nykyaikaiset Fiverr-asiakkaat eivät ole halpoja, he ovat varmasti kriittisiä.

Ehkä tämä johtuu siitä, että Fiverr kehottaa ostajia jakamaan palautetta samoista mittareista, joita he mittaavat tilisi yhteydessä:

Seurauksena on, että ostajat harkitsevat paljon enemmän kuin vain lopullista tuotetta, kun jättävät tähden. He ottavat koko tilauskokemuksen huomioon, joten sinun on etun mukaista kommunikoida liikaa ja toimittaa yli.

Ja liian toimittamisen ei tarvitse tarkoittaa ylimääräisen työn tekemistä: se voi tarkoittaa tilauksen toimittamista odotettua aikaisemmin.

Ihmiset ovat nimenomaan tuoneet tämän esiin arvosteluissani:

"Ajallaan" on toinen yleinen lause, joka tulee esiin viiden tähden arvostelujeni kanssa:

… Mikä saa minut ajattelemaan, että on paljon Fiverr-myyjiä, joiden kanssa ostajat työskentelevät, jotka eivät toimita ajoissa.

Ja kun menen yli ja yli tarkistuspyynnön, saan yleensä hyvän arvion (plus vinkki):

Kun toimitat tilauksen, kutsu ostajia pyytämään muutoksia tai esittämään kysymyksiä – ei siksi, että haluat lisätyötä, vaan koska et halua joutua selviytymään huonojen arvostelujen kielteisistä vaikutuksista.

Päivän lopussa hyvät arvostelut asiakkailta, jotka ovat todella tyytyväisiä ylimääräisen mailin saavuttamiseen, voittavat sinulle myynnin, kun ostajat vertailevat kahta samanlaista myyjää.

Kysyin Fiverr PR -päälliköltä Holly Steffyltä, oliko syytä tuntea olleensa pakollinen vastaamaan myyjän arvosteluun, ja hän sanoi:

"Tämä osoittaa arvostusta ostajalle, mutta se myös osoittaa potentiaalisille ostajille, että myyjä on sitoutunut asiakkaisiinsa. Jos myyjä saa arvostelun, joka ei ole suotuisa, se antaa myyjälle myös mahdollisuuden vastata tarinan puoleen kunnioittavasti.".

Mikä on täysin järkevää – sekä hyviin että huonoihin tilanteisiin.

Olin utelias oppimaan lisää sanoista, jotka ilmenevät yleisimmin omien arvosteluideni yhteydessä (mukaan lukien ostajat, jotka todennäköisimmin jättävät ne).

Tässä on sanapilvi, joka perustuu viimeisen 12 kuukauden Fiverr-arvosteluihini:

Olen varma, että ihmettelet – mitä tapahtuu, jos haluat siirtää asiakassuhteet Fiverristä?

Tähän kysymykseen vastaaminen vaatii ensin askeleen taaksepäin. Erityisesti koska Fiverr pienentää jokaista myyntiä, heillä on omat intressit pitää asiakassuhteesi heidän alustallaan.

Itse asiassa he ovat niin kiinnostuneita tarjoamaan sinulle uskollisuutta, jota he tarjoavat palkkiottomat liiketoimet kaikille omille asiakkaillesi, jotka olet siirtänyt heidän alustalleen.

Koska Fiverr haluaa omistaa nämä asiakassuhteet, saat varoituksen – tilin jäädyttämiseen asti – jos yrität siirtää Fiverrillä alkanut viestintä Fiverr-alustalta.

Toki, on joitain poikkeuksia. Esimerkiksi kun asiakkaat ottavat yhteyttä hakemalla portfolionäytteitä, Fiverr ei rankaise minua, jos lähetän linkkejä portfoliosivustolleni (tosin en voi jakaa napsautettavia linkkejä omiin kiinteistöihini millään Fiverr-profiilini julkisilla puolilla) ).

�� Muuten, jos sinulla ei vielä ole portfolio-verkkosivustoa, harkitse itse rakentamista yhdellä näistä alustoista.

Joskus asiakkaat kysyvät, voimmeko hypätä puheluun ennen tilauksen tekemistä, ja minun on sanottava ei. Teknisesti Fiverr tarjoaa joitain videopuhelutoiminto mutta en oikeastaan ​​ole kiinnostunut sen käytöstä. Jos minun on vietävä paljon aikaa suhteeseen ennen tilausta, se tyypillisesti kukistaa Fiverrin tarkoituksen minulle (ja lopettaa oikeuttavan heidän 20% leikkausta).

�� Lue myös: paras tapaamisen aikataulutusohjelmisto yrityksellesi verrattuna

Kaiken tämän tarkoitetaan periaatteessa sitä, että sinun ei pitäisi tehdä mitään ilmeisiä yrityksiä siirtää asiakassuhdetta Fiverristä, koska se todennäköisesti saa tilisi kiellettyä.

Kuinka pitää Fiverr-asiakkaat onnellisina: vinkkejä työskentelyyn Fiverr-asiakkaiden kanssa

Vaikka et halua työskennellä tietyn asiakkaan kanssa toisella tilauksella, sinun kannattaa noudattaa joitain parhaita käytäntöjä ylläpitääksesi (tai parantaaksesi) nykyistä Fiverr-myyjätasoa.

Tämä saattaa alkaa ajattelutavan muutoksesta.

Jos haluat todella selvittää, miten ansaita rahaa Fiverrillä, sinun on ymmärrettävä ajatusprosessi, jonka mukaan se on paikka halpoille asiakkaille. Kaikki, edes useimmat käyttäjät, joiden kanssa työskentelen, eivät ole halpoja asiakkaita – etenkin niitä, jotka ostavat Pro-tilauksia.

Keskimäärin saan tilauksia ainakin kerran viikossa, enimmillään 40 dollaria jo maksetun summan lisäksi.

On syytä huomata, että vaikka PayPal tarjoaa tippausominaisuuden, en koskaan lisää tip-vaihtoehtoa tavallisiin laskuihini Fiverrin ulkopuolella. Se ei vain ole tarkoituksenmukaista. Mutta on hienoa tietää, että tällä alustalla on vaihtoehto, jota ihmiset voivat käyttää halutessaan, mutta hänen ei pitäisi tuntea painostustaan.

Todellakin, vinkit ovat palkkio ylittämisestä ja ylittämisestä.

Alatko huomaan minun "alihankinta ja ylijäämä" teema?

Kaikki sanoi, että jotkut ihmiset yrittävät saada sinut tekemään töitä ennen tilausta. Ihannetapauksessa sinulla on jonkinlainen perheen Gig-paketti, jota voit ehdottaa ostajilleen, vaikka se ei olisi tarkka ote jonkun haluamasta avusta.

Jos he vaativat vastausta monimutkaiseen kysymykseen, voit ohjata heidät sinne ja sanoa, että viettää aikaa mielelläsi vastaamalla heidän kysymyksiinsä, jos he haluavat ostaa keikan.

Minun SEO-keikka, erityisesti Basic-paketti, on hyvä esimerkki siitä, mitä suosittelen asiakkaille, jotka pyytävät minua tutkimaan SEO-kysymyksiä.

Toinen tapa rajoittaa mahdollisuuden kanssa viettämääsi aikaa, ennen kuin heistä tulee asiakkaita, on käyttää nopeat vastausmallit.

Muutamia seurantamallejani sisältävät:

 • Yleinen kutsu kysymyksiin
 • Kieli tiettyjen keikkojen yksityiskohtien kommunikoimiseksi
 • Pikalinkit näytteisiin valmiista töistä Google Drivessa

Aiheeseen liittyvässä huomautuksessa, tuntea hinnoittelustasi pään yläosasta (tai helposti viitattavalla asiakirjalla), koska ihmiset väistämättä jättävät huomioimatta kertomuksen sanoman ja kysyvät sinulta lisätietoja suoran viestin avulla.

Koska vastausprosentti on tärkeä mittari, haluat tietää hinnoittelusi riittävän hyvin tilataksesi tarjouksia myös silloin, kun et ole tietokoneellasi ja vastaat puhelimellasi.

Hinnoittelun tunteminen on myös tärkeää, koska ihmiset pyytävät räätälöityjä skenaarioita ja haluat pystyä mukautumaan niihin – etenkin koska mukautetut paketit tarkoittavat yleensä korkeampia hintapisteitä.

Jos joku pyytää mukautettua tilausta, joka sopii enemmän tai vähemmän yhden olemassa olevan paketin laajuuteen, älä epäröi ohjata heitä tilaamaan tällä tavalla.

Tässä on toinen tärkeä taloudenhoitovinkki:

Käytä lomatilaa aina, kun sinulla on syytä uskoa, ettet pysty vastaamaan uusiin tilauksiin, varsinkin jos sinulla on keikkoja, joissa on yhden päivän vaihtovaihtoehdot.

Et halua joutua tilanteeseen, jossa petät jonkun, joka tarvitsee jotain huomenna, jos sinulla on mittarisi kärsivät siitä, että et pysty vastaamaan tilaukseen.

Hyödyntämällä lisätietoja käyttäjämittarien tärkeydestä ja siitä, kuinka ne pitää korkealla, siirry artikkelin otsikkoosi "Mittarien merkitys Fiverrin tason korottamisessa".

Kysyin PR-päälliköltä Holly Steffyltä Fiverrin vinkkejä asiakasviestinnän parhaisiin käytäntöihin ja tässä hän sanoi:

 • Fiverr-freelancereiden on ratkaisevan tärkeää harjoittaa läpinäkyvyyttä ja tarjota ostajalle mahdollisimman paljon tietoa siitä, mitä he voivat toimittaa, odotetusta aikataulusta ja antaa päivämäärät, jolloin ne tavoittavat asiakkaan, sekä kokonaishinnan jakautumisen..
 • Säännöllinen viestintä myyjän ja ostajan välillä koko prosessin ajan on avainta. Myyjien tulee toimittaa säännölliset päivitykset projektin tilasta.
 • Ostajat eivät ole aiheen asiantuntijoita, myyjät ovat! Joten myyjien on varmistettava, että he jakavat kielen maallikon termeihin, jotta ostajan on helppo ymmärtää sitä.
 • Myyjien tulisi aina olla aktiivisia ja heidän ei tulisi koskaan jättää asiakkaan pohtimaan tilauksensa sijaintia. Jokaisen viestin tulisi olla toimintakehotus. "Lähetetäänkö sinulle mukautettu tarjous? Miltä se kuulostaa? Mitä mieltä olet XYZ: stä??"

Nämä ovat kaikki kokemukseni mukaisia ​​vahvoja vinkkejä. Varsinkin viimeinen – on vaikea muuntaa sinulle viestejä ostajiksi ilman erityistä toimintasuunnitelmaa.

Viimeinen vinkki asiakkaiden kanssa hoitamiseksi:

Jotkut ostajat ovat nykäyksiä ja jatkavat muutosten pyytämistä tilauksen toimittamisen jälkeen väittäen, että se ei ole mitä he haluavat, kunnes annat lupauksen ja annat heidän peruuttaa tilauksen – palauttaa heidän rahansa tililtäsi.

Olen pahoillani siitä, että rikkoin sen sinulle, mutta useimmissa tapauksissa, säästät paljon aikaa antamalla vain. Vaikka pysytkin täysin luomasi työn vieressä.

Luottakaa minuun, kun sanon, että se ei vain ole taistelun arvoinen, etenkin pienen tilauksen arvon vuoksi. Tässä vaiheessa Fiverr välittää enemmän asiakkaasta kuin hänestä välittää – ja todennäköisesti aina.

Kuinka Fiverr voi luoda paremman myyjäkokemuksen

Jos olet päässyt tähän mennessä niin tiedät, että olen kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen kokemukseni myyjänä Fiverrissä. Mutta tiedät myös, että minulla on muutama luu poimia.

Vaikka Fiverr on tehnyt monia parannuksia heidän keikkailunsa alkuajoista lähtien, joiden piti alkaa 5 dollarista, heillä on vielä töitä tehdäkseen ihanteellinen myyjäkokemus.

Tässä ovat ehdotukseni:

 • Älä ota prosenttia vinkkejä. Jos toimitan yliasiakkaalle asiakkaan puolesta, minun pitäisi säilyttää ansaitsemani ylimääräiset rahat. Tämä ylijäämä auttaa myös luomaan uskollisen Fiverr-asiakkaan, joka ostaa lisää keikkoja muilta myyjiltä – se riittää Fiverrin eduksi niiden palvelumaksujen lisäksi, jotka he ovat jo keränneet minulta ja asiakkaalta..
 • Mittaa toimitusaika arkipäivinä. Saan usein tilauksia eräpäivänä viikonloppuisin tai lomapäivinä. Tältä osin ei ole suojatoimia, kuten muistutusten asettaminen. Poissa toimistosta asettaminen manuaalisesti näiden aikataulujen aikana (tilaukset saattavat silti tulla suoritettua eräpäivinä ennen kuin asetat virkamatkan ulkopuolelle). En usko, että olen yksin haluani ylläpitää kunnollista työ- ja perhe-elämän tasapainoa – minua ei mielivaltaisesti pakoteta töihin viikonloppuisin tai lomilla.
 • Ota ostajan puolet julkisesti, mutta korvaa myyjälle, jos he ovat teknisesti oikeassa. En välitä, mitä sinun täytyy kertoa ostajalle, joka ottaa yhteyttä asiakastukeen saadakseen hänet lopettamaan valituksen. Älä kuitenkaan häiritse minua, jotta joku olisi onnellinen, joka on teknisesti väärässä valituksensa suhteen. Jos otat 20 prosenttia jokaisesta myymästäni tilauksesta, puskurin on oltava tarpeeksi, jotta voidaan ottaa huomioon satunnaisesti huono asiakaskäytäntö – etenkin myyjille, jotka ovat maksaneet maksunsa ja vanhenevat käyttöympäristössä.
 • Tarkista manuaalisesti jokaisella myyntitasolla. Olen huomauttanut tässä artikkelissa joitain Fiverrin myyntitasoalgoritmin ongelmia, joita automatisoitu prosessi ei aina voi ottaa huomioon. Mielestäni myyjillä olisi ainakin oltava mahdollisuus pyytää tarvittaessa manuaalinen tarkistus, joka tarjoaa omat todisteet siitä, miksi heidän tasoa ei pitäisi alentaa.
 • Älä luo automaattisesti yhden tähden arvosteluja myöhästyneille tilauksille, jotka peruutetaan. Kaiken kaikkiaan, anna ostajalle mahdollisuus tehdä niin (jopa ehdottaa yhden tähden tarkistusta huonojen kokemusten käsittelemiseksi), mutta vaikuttaa epäreilulta käyttää tätä arviota automaattisesti, koska se vaikuttaa tason ylläpitoon.
 • Korjaa mobiilisovellusongelmat. Saapuneet viestit ja ilmoitukset eivät täysin vastaa työpöydän verkkosivustolla näkymää, mikä tarkoittaa, että joskus kaipaan tärkeitä viestejä, jos työskentelen päivässä taskani. Seurauksena on, että mittareihin kohdistuu negatiivisia vaikutuksia vain muusta syystä kuin teknologiaongelmiin.

Fiverrin käyttäminen ostajana liiketoiminnan ulkoistamiseen

Sen lisäksi, että käytän Fiverria myyjänä, suosittelen erittäin kokeilemaan sitä ostajana.

Tämän avulla tiedät kokemuksen, jonka tarjoat omille asiakkaillesi. Saattaa olla jopa hyvä idea ostaa tarjoamiasi keikkoja, jotta saataisiin parempi käsitys kilpailulle siitä, kuinka he myyvät keikkansa, miltä heidän toimituksensa näyttävät ja kuinka he kommunikoivat koko prosessin ajan..

Mutta sinun tulisi myös harkita Fiverrin käyttöä ulkoistaakseen yritystoimintoja, joita et halua käsitellä tai joilla ei ole kokemusta suorittaa hyvin.

Henkilökohtaisesti, Olen käyttänyt Fiverria Graafisen suunnittelun perustarpeisiin liittyviä ohjeita tietyissä WordPress-korjauksissa, joita en halua käsitellä, ja apua Mailchimp-sovelluksen perustamisessa.

Se on syytä huomata voit käyttää keikojen suorittamisesta kertynyttä saldoa maksamaan muista keikoista ilman palvelumaksua.

Viimeiset ajatukset siitä, kuinka ansaita 2–3 000 dollaria kuukaudessa Fiverrin puolella hälinällä

Jos olet tosissasi oppia ansaitsemaan rahaa Fiverrillä, tämä tarkistusluettelo, joka heijastaa omaa lähestymistapaa, auttaa sinua peittämään tukikohtasi ja luomaan sinut menestykseen:

 • Rekisteröidy Fiverr-myyjäksi
 • Brainstorm keikat, jotka haluat perustaa
 • Luo houkutteleva Fiverr-profiili
 • Tutki, kuinka kilpailu asettaa keikat
 • Kokeile ensimmäistä kertaa perustaa keikka, pyydä sitten alan ammattilaista tarkistamaan se ja huomauttamaan mikä ei ole selvää tai pakottavaa
 • Tarkenna ensimmäistä yritystäsi perustaa keikka edustavien kuvien, selkeän otsikon, avainsanarikkaan kuvauksen, osuvien hakutunnisteiden ja hyödyllisten UKK-ohjeiden avulla
 • Aseta keikkavaatimukset, joiden tarkoituksena on saada kaikki asiaankuuluvat tiedot ostajalta rajoittaaksesi tarkistusten tarvetta
 • Kuittaa kaikki saapuvat tilaukset, jos vain pitää tietosi korkeina
 • Voit varata tietyn ajan joka päivä päivittääksesi asiakasviestintää ja työskennelläkseen Fiverr-tilauksissa
 • Käytä asiakaspalautetta hienosäätääksesi keikkaviestejä (mukaan lukien usein kysyttyjä kysymyksiä), keikalistoja ja käynnistääksesi uusia keikkoja
 • Alijärjestelmä ja ylitarjonta aina kun mahdollista

Riippumatta siitä, miten löydät asiakkaita, ansaitseminen tarpeeksi rahaa freelance-yrityksesi menestymiseksi ei tapahdu yön yli. Sitä ei todennäköisesti tapahdu myöskään vuodessa. Se on pitkä peli ja ainoa tapa löytää menestys on olla johdonmukainen.

Sillä ei myöskään ole haittaa, jos ylität jatkuvasti asiakkaiden odotuksia sinua kohtaan.

Fiverr ei eroa niin paljon muista freelance-alustoista siinä suhteessa, kuinka sinun tulee edustaa taitojasi saadaksesi asiakkaita. Mitat, jotka määrittävät myyntitasosi, tarjoavat hyödyllisiä ohjeita siitä, kuinka olla hyvä kommunikaattori asiakkaiden kanssa – jopa alustan ulkopuolella. Jos haluat pitää tyytyväisenä asiakasta, reagoi oikeaan aikaan, suoritat kaikki tilaamasi tilaukset ja toimitat ajoissa.

Fiverr ei ole täydellinen – se löytää edelleen itsensä ja määrittelee yrityksen tyypin, jonka se haluaa olla. Mutta uskon, että Fiverr on edistynyt huomattavasti eteenpäin heidän alkuaikoistaan ​​lähtien, kun alusta pahoitteli vaatimustaan ​​keikoille alkaen 5 dollarista..

Tänään minusta tuntuu, että he ovat ryhmäkumppaneita kanssani molemminpuolisen menestyksemme saavuttamiseksi.

Fiverrin työntekijät, mukaan lukien ne, jotka työskentelevät Fiverrin sisarbrändien (And.co ja Veed.me) kanssa, ostavat säännöllisesti täyshinta keikani (usein 400 dollarin blogin kirjoituspakettini) ja ovat unelma työskennellä heidän kanssaan. Kun Fiverr-tiimi tarvitsee apua projektissa, he alkavat omalla markkinapaikallaan ja palkitsevat myyjiä, jotka osoittavat ammattitaitoa ja tuottavat korkealaatuisia toimituksia.

Mitä pidempään pysyt Fiverrissä, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulle avautuu. Kun ymmärrät järjestelmän, se on helpompi navigoida ja ymmärrät paremmin kuinka ansaita rahaa Fiverrillä.

Mutta en ole ainoa, joka on luonut menestyvän sivukeikan tällä freelance-markkinoilla. Kerro minulle: kuinka olet ansainnut hyvää rahaa Fiverrillä? Tai jos olet vasta aloittamassa, mitä muita kysymyksiä sinulla on foorumin navigoinnista?

Kuuntele kommentteja!

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

�� Parhaat WordPress-teemat freelancereille ja pienyrityksille
�� Äärimmäinen opas web-suunnitteluyrityksen perustamiselle – ensimmäisten asiakkaidesi löytämisestä itsellesi nimen nimeämiseen

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector