WordPress Vedligeholdelsesfirma vs DIY – Er det WordPress-vedligeholdelsestjenester værd at pengene?

TL; DR: Ja, det er fornuftigt at ansætte et WordPress-vedligeholdelsesfirma, bare ikke for alle.


WordPress-vedligeholdelse er et af disse emner, der har tendens til at opdele mennesker i to grupper: nogle mennesker står bag sådanne tjenester helhjertet, mens andre får alle "Jeg kan tage sig af at eje mit websted!" om det.

Så hvad giver? Er det virkelig fornuftigt at ansætte et WordPress-vedligeholdelsesfirma? Og hvis ja, for hvem … bare udviklere, der arbejder på klientwebsteder, eller måske også folk, der kører deres egne websteder?

Og endnu vigtigere, hvorfor snakker vi endda om dette?

Det hele startede for et par måneder siden, da et firma kaldet WP Team Support kontaktede os om muligheden for at lave en skriftlig forfremmelse. Men i stedet for bare at offentliggøre en klassisk annonce, som, "hej, de er fantastiske, tjek dem ud!" vi har besluttet, at et dybtgående kig på hele emnet med WordPress-vedligeholdelsestjenester vil give meget mere værdi. Især er det, vi ønskede at finde ud af, om det er fornuftigt at ansætte et WordPress-vedligeholdelsesfirma i den virkelige verden – for folk, der bare har brug for at tage sig af et eller flere websteder.

Her er resultatet af det:

WordPress-vedligeholdelsesfirma vs DIY

Hvad er vedligeholdelse af WordPress?

Så de første ting først, den største indsigelse, folk har, når det kommer til at bruge hårde kontanter på WordPress-vedligeholdelse, er, at de tror, ​​de kan gøre disse ting selv, og at det hele ikke engang tager så meget tid.

Det er ikke, som om jeg har slået nogen definition op, men WordPress-vedligeholdelse synes for mig som hele sættet med aktiviteter (eller "gøremål"), som du skal tage pleje af regelmæssigt for at holde dit websted kørende godt.

Her er de typer opgaver, der kan betragtes som en del af løbende vedligeholdelse af WordPress:

 • opdateringer: WordPress-kerneopdateringer, plugin-opdateringer, temaopdateringer. Dette er et nøgleelement i al vedligeholdelsesindsats for WordPress, da ikke opdatering er en af ​​hovedårsagerne til, at websteder bliver hacket.
 • Backups: database og filer. Og også sørge for, at de sikkerhedskopier, du har, fungerer. Det er faktisk rapporteret at omkring 76 procent af WordPress-brugere ikke bruger noget backup-plugin, så det er ikke som at sikkerhedskopiere er almindelig viden.
 • Sikkerhed: scanninger, malware-kontroller, sikkerhedsovervågning generelt.
 • Oppetidsovervågning.
 • Ydelsesoptimering: Sørg for, at webstedet fungerer hurtigt.
 • Kommenter spam håndtering.
 • Serverrelateret vedligeholdelse: alt hvad du normalt ville gøre i cPanel.
 • SEO: tage sig af dit websteds interne struktur for at gøre det lettere at rangere.
 • løsning Andet diverse problemer, når de kommer.

Uanset hvordan du læser denne liste, er dette en masse ting!

Og ja, du kan automatisere noget af det, men alligevel er dette en masse ting, du har på dit sind, og hver af dem kan gå dårligt af den ene eller den anden grund. Endnu værre er det meget, selv når du handler med et enkelt sted … og hvad hvis du har fem af dem.

Men okay, lad os ikke komme foran os selv. Lad os i stedet prøve at bryde dette ned ad gangen og se, hvor meget besvær disse aktiviteter er:

1. Automation

Så den første ting, vi kan gøre for at gøre forskellige WordPress-vedligeholdelsesopgaver lettere, er at automatisere så meget af det, som vi kan.

a) Opdateringer

Disse er lette at automatisere for det meste, men det er heller ikke så sort / hvidt af et problem.

Når det kommer til WordPress-kodeopdateringer, kan dette let indstilles via nogle wp-config.php-poster (hvordan).

Plugin- og temaopdateringer kan indstilles på lignende måde, men jeg er personligt ikke så overbevist om, at du skulle drage fordel af det.

Måske er det bare min underlig, men jeg opdaterer normalt ikke plugins eller temaer med det samme. Med mit tema opdaterer jeg det faktisk overhovedet ikke, før jeg er helt sikker på, at ingen af ​​mine tilpasninger vil forsvinde efter opdateringen, og at webstedet ikke kommer til at blive rodet op på en anden måde.

For plugins kan jeg lide at vente et par dage, inden jeg trykker på opdateringsknappen. Årsagen til at jeg gør det er fordi der en gang imellem glider nogle fejl gennem revnerne, der får webstedet til at gå ned. Så min begrundelse er, at hvis jeg venter et par dage, vil nok folk allerede have rapporteret et problem. Hvis du ikke er bekymret for ting som det, kan du altid bruge det dette plugin. Det er ganske praktisk og giver dig en masse valg med hensyn til, hvordan dit websted bliver opdateret.

b) Sikkerhedskopier

Dette er sandsynligvis den vigtigste ting, du skal automatisere om dit websteds daglige liv.

På dette tidspunkt kan du bruge både gratis og betalte backup-løsninger, og de fungerer alle godt. Det er dog stadig op til at sikre dig, at dine sikkerhedskopier fungerer og kan bruges til at gendanne dit websted.

På den anden side er den største fordel, du får, når du arbejder med et WordPress-vedligeholdelsesfirma med hensyn til sikkerhedskopieringer, at det er dem, der er ansvarlige for at sikre, at disse sikkerhedskopier fungerer.

Men samlet set er sikkerhedskopiering noget, du også kan automatisere på … og på flere websteder … og endda gratis. Hvis du ikke har valgt din backup-løsning endnu, er her en sammenligning.

c) Sikkerhed

Der er plugins som Wordfence, iThemes Security, Sucuri, og de giver dig nogle semi-automatisering i sikkerhedsområdet.

Jeg siger semi-automatisering, for medmindre du er villig til at bruge penge, er det stadig du, der skal tage en beslutning, når disse plugins finder problemer.

På den anden side kan et WordPress-vedligeholdelsesfirma tilbyde dig en lignende ro i sindet sikkerhedsmæssigt. Den eneste ulempe er imidlertid, at du ikke ved meget om kvaliteten af ​​denne sikkerhedstjeneste generelt. Med andre ord ved jeg, at hvis jeg betaler Sucuri for at tage sig af mit websted, så får jeg en af ​​de bedste sikkerhedstjenester på markedet. Jeg ved ikke, om jeg får det samme fra WordPress Maintenance Company X. Men så igen, at Sucuri-tjenesten ikke er den billigste ting derude. Fra næsten $ 200 / år er det bestemt ikke en let beslutning at tage bare for at få dit websteds sikkerhed taget sig af.

d) Uptime

Oppetidsovervågning kan automatiseres helt i disse dage og gratis. UptimeRobot giver dig 50 skærme, der for eksempel kontrolleres hvert femte minut.

Selvfølgelig er det stadig på dig at gøre noget, hvis webstedet er nede.

e) Ydeevne

Ydelsen på dit WordPress-sted er noget, du kan forbedre ved at udføre forskellige tweaks og drage fordel af nogle cache-plugins.

Men for det meste kan det ikke rigtig automatiseres fuldstændigt.

At have nogen, der håndterer dette for dig og anbefale specifikke rettelser eller endda gøre dem – som et vedligeholdelsesfirma – kan spare dig meget tid.

f) Spam

Spam er alles yndlingsemne, er det ikke? I hvert fald kan du stort set få det håndteret automatisk via ting som Akismet.

g) Server-ting

Serverrelateret vedligeholdelse er ikke noget, du kan automatisere.

h) SEO

Automatiseringen her kommer dybest set ned på, hvor dybt du ønsker at komme ind på emnet SEO. Der er Yoast SEO-pluginet og en masse andre, men for det meste afhænger niveauet af dit webstedsoptimering af, hvordan du gør ved at oprette nyt indhold regelmæssigt. Ikke meget, der kan automatiseres her.

Og til sidst, at løse andre diverse problemer da de kommer ikke kan automatiseres pr. definition.

Under hensyntagen til alt det ovenstående har vi følgende tabel:

Kan automatiseres gratis?Ja
Ja Nej
Ingen
opdateringerSikkerhedYdelsesoptimering
BackupsSEOServerrelateret vedligeholdelse
OppetidsovervågningLøsning af andre diverse problemer
Spam

Sådan læser du dette:

 • Jeg vil risikere at sige, at alt, hvad der kan automatiseres gratis, ikke er et tilstrækkeligt salgspunkt, der overbeviser mig om at købe en WordPress-vedligeholdelsestjeneste. Med andre ord kan det her ignoreres.
 • Alt, der ikke kan automatiseres gratis, bør være en faktor, der skal overvejes.

2. Hvor tidskrævende det er at vedligeholde et websted

Hvis du ikke kan automatisere noget, skal du enten håndtere det manuelt eller ignorere det fuldstændigt. Og ignorering er ikke altid den bedste spilplan.

Her er et groft estimat af den nødvendige investeringstid:

 • Sikkerhed: Det er en ting at opsætte et plugin til at scanne ting for dig, men så skal du også gennemgå rapporterne og beslutte, om noget skal gøres mindst en gang om ugen.
 • Ydelsesoptimering: Dette er svært at estimere, da ydeevnen på dit websted lejlighedsvist kan falde ned af en eller anden grund (serverrelateret, nyt plugin-relateret, nogle tredjeparts integration, der vil være useriøst osv.), Og det kan kræve mere eller mindre arbejde fra dig regelmæssigt. Til at begynde med kan du installere GTmetrix-plugin at overvåge ydeevnen for dig, men det vil stadig kræve nogen tid mindst hver måned for at se gennem diagrammerne og beslutte, hvad du kan gøre for at gøre tingene bedre.
 • SEO: dette kræver løbende indsats fra dig, uanset om du arbejder med et WordPress-vedligeholdelsesfirma eller ej. Da det ikke er et sort / hvidt spørgsmål, og alle har deres egen idé om, hvor meget SEO-arbejde der skal udføres for hvert indlæg, så lad os bare springe over det her.
 • løsning Andet diverse problemer: ingen måde at estimere.

I betragtning af ovenstående synes jeg det er rimeligt at estimere, at vedligeholdelse af dit websted vil koste dig mindst en time hver uge – hvis du bare håndterer det blotte minimum, eller meget mere, hvis du virkelig vil komme til bunden af ​​tingene.

Spørgsmålet at stille sig selv er, om du kan tjene flere penge i løbet af din vedligeholdelsestid kontra hvad det vil koste dig at ansætte et WordPress-vedligeholdelsesfirma. Eller om du kan bidrage til stedets vækst på anden måde, hvis du ikke behøver at udføre vedligeholdelse på egen hånd.

3. Hvad er de ting, som du sandsynligvis ikke vil gøre på egen hånd

Da jeg gennemsøgte tilbudene fra en håndfuld af de populære WordPress-vedligeholdelsesfirmaer, bemærkede jeg også, at de tilbyder nogle tjenester, som du aldrig ville gøre selv, hvis du skulle vedligeholde dit eget websted.

 • F.eks. Lige når du opdaterer dit websted – kernen, plugins, tema – hvis du gør det manuelt, hvor ofte opretter du yderligere sikkerhedskopier før og efter opdateringerne finder sted? (Bare i tilfælde af, at en opdatering skaber noget, og du skal vende tilbage med det samme.)
  • Og hvis opdateringerne sker automatisk, har du ting, der er indstillet på en måde, så disse ekstra sikkerhedskopier oprettes? Sikkert ikke.
 • Holder du også dine sikkerhedskopier off-site?
 • Overvåger du, hvordan dit websted ser ud alle populære enheder?
 • Hvad er din reaktionstid, når du vedligeholder dit eget sted? Vågner du midt på natten, når du får en meddelelse om, at webstedet er nede? Eller venter du til morgen, på hvilket tidspunkt dit websted muligvis allerede er offline seks eller flere timer?
 • Hvis en sikkerhedsscanning afslører noget malware, ved du hvordan man fjerner det? Jeg mener, uden at skulle undersøge problemet på Google i et par timer.
 • Opretter du vedligeholdelsesrapporter til dig selv? Du ved, et ark, hvor du kan se alt hvad du gjorde osv.
 • Og til sidst, noget der er lidt relateret her, hvad hvis du har brug for nogen WordPress-hjælp – har du nogen, du kan kontakte om det? Og jeg taler ikke om rene hostingproblemer eller noget, men nogen, du kan spørge om noget WordPress-relateret.

Alt Det meste af ovenstående er ting, som en god WordPress-vedligeholdelsesfirma gør (afhængigt af hvem du vælger). Og efter min mening kan det bare være de største fordele ved at abonnere på sådanne tjenester.

For mig personligt er den absolutte største fordel reaktionstiden. Det er at vide, at når noget skal gøres, vil det sandsynligvis begynde at blive gjort med det samme, ikke når jeg vågner op og sætter ting i gang.

4. Hvad kan gå galt, hvis du ikke vedligeholder dit websted

Okay, så ovenstående er alt det, vi ved, at vi skal tage os af, men vi kommer ikke altid rundt til at gøre det. Hej, det er bare livet …

Så hvad kan gå galt, hvis du forsømmer vedligeholdelse af WordPress? Bemærk: dette er noget en måde at evaluere, om vi først skal udføre nogen vedligeholdelse.

Her er de store tre, mere eller mindre:

a) Du bliver hacket

I henhold til Wordfence, mest angrebne ting i WordPress er: sårbarheder i PHP-kode (kerne, plugins, temaer), login-sider, ældre apps, der er vært på den samme server, konfigurationsfiler og selve webserveren. "Hvorfor skulle nogen hacke MIT websted? Det er ikke som den nationale sikkerhed afhænger af den." Højre?

Det viser sig, at hackere ikke bruger så meget tid på at vælge de websteder, de vil hacke (medmindre du er et kæmpe brand). Det meste af tiden er angreb sårbarhedsbaserede og ikke webstedsbaserede. Det betyder, at en angriber ikke vælger et mål og prøver derefter at finde en vej ind, men vælger snarere en kendt sårbarhed og prøver derefter at finde alle de websteder, der kan angribes med det. I det lys er alle et mål, uanset hvor store eller små. Og ikke vedligeholdelse af dit websted er det første skridt til at blive et offer.

b) Du mister data

Datatab er ofte endnu værre end at få dit websted hacket. Hvis du ikke har en pålidelig (og fungerende) sikkerhedskopi på plads, risikerer du ikke kun webstedet, men måske hele din virksomhed. Og det kræver ikke meget. For eksempel en serverfejl, et problem med cachen, en virus på din egen computer – den, du bruger til at få adgang til administratorbrugeren på dit websted, og sandsynligvis et utal af andre grunde.

c) Du mister SEO

Sagde jeg, at datatab er det værste? Skrap, at hvis du er afhængig af indkommende trafik fra Google, kan det være endnu værre at få dine placeringer tabt. Google straffer inficerede websteder hårdt.

Og desværre er Google ret god til at opdage sådanne problemer. Jeg siger desværre, fordi det ofte betyder, at hvis du ikke udfører nogen vedligeholdelse, er det Google, der giver dig besked om dit websted bliver hacket. Og på det tidspunkt er det for sent. Du kan ende med sortliste – dine besøgende vil se en skærm som den følgende, når de prøver at besøge dit websted:

malware ondsindet websted

Ingen af ​​ovennævnte tre er en særlig sjov oplevelse, selvfølgelig, men med en god WordPress-vedligeholdelse på plads kan du med succes undgå dem alle.

Så spørgsmålet bliver:

"Er et WordPress-vedligeholdelsesfirma det værd for mig?"

I slutningen af ​​dagen er vedligeholdelse af WordPress noget, du absolut behøver at have taget sig af.

Så der er to måder at sove bedre om natten og holde øje med dit websted på samme tid:

 • tage sig af det selv,
 • ansætte en professionel virksomhed til at gøre det for dig.

Ingen overraskelse indtil videre.

Vi ved alle slags, hvad ulemperne ved at vedligeholde dit websted er, hvis du gør det på egen hånd. Uanset hvordan vi formulerer det, vil det tage tid. Du er nødt til at bevæbne dig selv med tålmodighed, tid, uddanne dig selv (kontinuerligt) og – overraskende nok – har du også brug for penge.

Elefanten i rummet er denne: der er blevet nævnt mange tjenester og værktøjer her – værktøjer, der muliggør WordPress-vedligeholdelse, når du håndterer det på egen hånd – og en stor del af dem er betalt for, hvis du vil have de fulde fordele. Disse beløb tilføjes.

For eksempel starter premiumudgaven af ​​Sucuri ved $ 199 / år, igen, det er kun sikkerhed. Så hvad med premium-sikkerhedskopier med BlogVault … det er endnu $ 108 pr. År. Og så videre. Så hvorfor ikke droppe alle disse ekstra værktøjer og i stedet betale et enkelt gebyr hos et WordPress-vedligeholdelsesfirma? Jeg vil ikke påstå, at det er den perfekte løsning for alle, men hvis du får din regnemaskine ud, vil du begynde at se appellen.

Hvis du vil bo med gratis værktøjer, skal du køle. Men hvad nu hvis du har brug for at vedligeholde flere websteder – ikke kun et. Så den tidsinvestering, der var nødvendig for at tage sig af den mangedobles … og så videre, og så videre.

Alligevel. Som nævnt ovenfor er det vigtigste salgsargument og den største fordel fra mit synspunkt reaktionstiden. Hvis ting går dårligt, uanset af hvilken grund, bliver problemet undersøgt med det samme, hvis du arbejder med et godt WordPress-vedligeholdelsesfirma.

Og om sådanne virksomheder er rigtige for alle, vil jeg sige dette:

Generelt er WordPress-vedligeholdelse noget, der skal ske på en eller anden måde på de fleste websteder. Hvis du ikke har budgettet, men har tid, kan du gøre det meste af de basale ting selv, og du skulle være i orden.

I nogle virkelig specifikke tilfælde, som med en personlig blog, eller et sted, du ikke er meget interesseret i, eller et sted, der ikke tjener nogen penge direkte eller indirekte, kan vedligeholdelsesopgaver sandsynligvis udelades helt.

For ethvert kommercielt webstedsprojekt, f.eks. En e-handelsbutik eller et forretningswebsted, er det generelt en meget god ide at arbejde med et vedligeholdelsesfirma. Du bør også overveje at samarbejde med en, hvis du er en udvikler, og du gerne vil have dine kunders websteder taget hånd om.

Og det er selvom du har viden og erfaringen til selv at levere nogle vedligeholdelsestjenester. Et godt firma vil dække et helt spektrum af opgaver for dig i et enkelt bundt, og vi taler om mennesker, der er specialiserede i at levere denne slags tjenester.

Så hvad vil det være for dig? WordPress-vedligeholdelsesfirma eller DIY?

Hvis det er førstnævnte, er her nogle specifikke virksomheder, du kan undersøge:

Top WordPress vedligeholdelsestjenester på markedet

WP Buffs

WP Buffs

WP Buffs er et firma, der ikke kun hjælper dig med WordPress-vedligeholdelse, men også kan generere indtægter ved at blive en hvid-label-partner.

Få hjælp til dit websteds sundhed til noget så simpelt som hastighedsoptimering til så kompleks som brugerdefineret funktionalitet. De leverer også webstedsvedligeholdelse til partnere med hvid etiketter, som stort set er WordPress support outsourcing.

Derudover har de en WPMRR videokursus, som du kan bruge til at sælge deres vedligeholdelsespakke på din blog og forbedre den samlede indtjening. Buff team er fjernbaseret, hvilket giver dem mulighed for at yde en hurtig support døgnet rundt.

Prisindstillinger:

WP Buffs-priser

Hvad du får:

 • Webstedsoptimering
 • Præmie iThemes sikkerhed plugin inkluderet
 • 24/7 driftstid overvågning
 • Ugentlig tema & plugin-opdateringer
 • Webstedsredigeringer døgnet rundt
 • Mobil & tabletoptimering
 • Daglige sky-sikkerhedskopier
 • Prioritet og nødhjælp
 • Avanceret funktionalitetshjælp

WordPress-vedligeholdelsesfirma nr. 1: WP Team Support

WP Team Support

⚠️ Det ser ud til, at WP Team Support er ophørt med at tilbyde deres tjenester.

WP Team Support er et af de mest overkommelige WordPress-vedligeholdelsesfirmaer derude, hvilket er imponerende, da de tilbyder en rigtig bred vifte af tjenester.

De kan tage sig af dine sikkerhedskopier, sikkerhed, ydeevne, oppetidsovervågning og meget mere. De tilbyder også andre en-til-en-tjenester omkring WordPress. Det, jeg især nyder her, er, at du får adgang til professionel support (uanset hvilket problem du måtte have), og at de endda kan håndtere opgaver som migrering af websteder, hvis du nogensinde har brug for det.

Mere end det, hvis du er en ny bruger, får du 30 minutters gratis professionel assistance.

Prisindstillinger:

fjernet.

Hvad du får:

 • Cloud-sikkerhedskopier
 • Ydelsesoptimering
 • SEO optimering
 • Sikkerhedsoptimering
 • Databaseoptimering
 • Personlig ekspertstøtte
 • Understøttelse af kompatibilitet
 • 24/7 overvågning
 • Fjernelse af malware
 • Webstedsmigrering
 • Komplette WordPress-opdateringer
 • Oppetidsovervågning
 • Månedlige rapporter

Maintainn

Maintainn

En anden god service, der hjælper dig med at holde dit websted frisk og sund. For et månedligt gebyr er du dækket af mange områder: udvikling, sikkerhed, siteopdateringer, ekspertstøtte og mere.

Som en af ​​de mest populære WordPress-vedligeholdelsesfirmaer derude, er Maintainn et team bestående af WordPress-fagfolk, der konstant vil holde øje med dit websted, så du behøver ikke. Den tekniske support er tilgængelig fem dage om ugen, men der er altid nogen til at besvare dit opkald, hvis du har brug for hjælp til enhver tid.

Prisindstillinger:

Vedligeholdelse af priser

Hvad du får:

 • 24/7 sikkerhedsovervågning
 • Daglige sikkerhedskopier på stedet
 • Ugentlige opdateringer til WordPress-kernen
 • Tema- og plugin-opdateringer
 • Tilpasset udvikling
 • Professionel, dedikeret support
 • Datamigrering
 • Iscenesættelse af webstedet

WP Site Care

WP Site Care

WP Site Care har været en velkendt virksomhed på dette marked i lang tid. De tilbyder en række tjenester, specifikt relateret til hvad der sker på bagsiden af ​​dit websted, så du ikke behøver at miste fokus og opmærksomhed fra dit rigtige arbejde.

Det centrale element i deres tilbud er WordPress-support, men de har også sikkerhedsovervågning, sikkerhedskopiering, ydeevneoptimering og andre tjenester, der får din WordPress-vedligeholdelse håndteret.

Bonus, du får også det, de kalder deres Walkie Talkie-funktion lige i dit dashboard – giver dig mulighed for at kontakte teamet med det samme for presserende anmodninger.

Prisindstillinger:

WP Site Care-priser

Hvad du får:

 • 24/7 sikkerhedsovervågning
 • Daglige sky-sikkerhedskopier
 • Administrerede WordPress-opdateringer
 • Professionelle træningsvideoer
 • Aktivtidssporing i realtid
 • Ekspert kundeservice
 • Walkie talkie

WP Maintainer

WP Maintainer

Den eneste service på listen, der leveres med en enkelt plan, til $ 99 per måned. Der er kun tre personer i teamet, men de ved helt sikkert, hvordan de skal håndtere deres arbejde.

WP Maintainer holder tingene enkle: der er ingen niveauer at vælge, kun en plan, der passer til alle – inkluderer alle deres WordPress-vedligeholdelsestjenester. Yderligere dev-arbejde kan også købes separat (hvis pris afhænger af den tid, devs bruger på at løse dit problem).

Prisindstillinger:

WP-vedligeholdelsespriser

Hvad du får:

 • WordPress-, tema- og plugin-opdateringer
 • Planlagte sikkerhedskopiering af websteder
 • Sikkerhedsovervågning og oprydning via Sucuri
 • Månedlige tilpasninger af websteder (ekstra gebyrer gælder)
 • Gratis WordPress-migrering
 • Månedlig support
 • Forebyggende vedligeholdelse

Fordele og ulemper

Så igen, hvad vil det være for dig? WordPress-vedligeholdelsesfirma eller DIY?

Hvis du stadig ikke er sikker, skal du kaste et hurtigt blik på disse grundlæggende fordele og ulemper ved at arbejde med et WordPress-vedligeholdelsesfirma:

�� Fordele

 • Sindsro.
 • Flere aspekter af WordPress-vedligeholdelse taget af en udbyder / virksomhed.
 • Tid. Som i tid, behøver du ikke at bruge på at vedligeholde webstedet selv.
 • Nogen at kontakte, hvis der sker noget.

�� Cons

 • Det koster mindst $ 49 / måned = $ 588 / år.
 • Du lader en tredjepart kontrollere dit websted.

Okay, dette er vores overtagelse af vigtigheden af ​​WordPress-vedligeholdelse, og om du skal ansætte et firma til at håndtere det for dig vs gøre det selv. Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om hele ideen, fordele og ulemper, og om du er kunde hos et WordPress-vedligeholdelsesfirma, der vises her.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Originaltekst af Adelina Tuca og Karol K. Layout og præsentation af Karol K.

Dette indlæg er blevet bragt til dig af WP Team Support.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map