WordCamp Europe 2014 (#wceu) Dag 1 – Her er hvad der foregår

– 26. september –

Årets WordCamp Europe startede lidt tidligere end forventet. Selvom det officielle grønne lys blev givet i morges (27. september), begyndte ting faktisk at ske i går aftes.


Når det er sagt, var dagsordenen ikke særlig anspændt, da den mest populære hashtag bortset fra #wceu var… vent på den… #beer. Folk så ud til at nå ud til andre ligesindede WordPress-entusiaster i håb om at have et hurtigt møde og tale nogle WordPress-ting over en dejlig kold drikke.

Spol frem til dagens morgen.

– 27. september 8:00 –

Ligesom planlagt startede registreringen kl. 8, og bordet så ganske imponerende ud med alle navnemærker (undskyld billedkvaliteten):

bord

Efter indledende bemærkninger var det på tide at tage en beslutning om, hvad vi faktisk ønskede at deltage i.

Bare for at bringe dig op i fart. Årets WordCamp tilbyder to sessioner, der finder sted på samme tid – der finder sted i haller ovenpå og nedenunder. Så desværre kan du ikke se alt.

Når det er sagt, er tidsplanen velafbalanceret. For eksempel, hvis du er en udvikler, og du er interesseret i alt, hvad der bygger på webstedet, og alligevel er du ikke særlig interesseret i forretningsmaterialet eller designet, er du stort set klar til ikke at gå glip af noget.

Ser man på hele planen, er der kun et tilfælde, hvor to udviklingssamtaler finder sted på samme tid.

– 27. september 9:30 –

De første to samtaler begyndte stærkt, da folk virkelig var begejstrede for endelig at deltage i årets største WordPress-begivenhed (i det mindste i Europa).

Noel Tock åbner det første foredrag om #wceu for dagen i hal 3: Ud over koden. pic.twitter.com/TMfZUtFa3U

– WordCamp Europe (@WCEurope) 27. september 2014

Noel Tock delte sin visdom i en præsentation med titlen Beyond the Code (en praktisk guide til at gøre mere med WordPress), og lige efter det talte Luca Sartoni om væksttip til ethvert WordPress-sted. Dette dækkede meget jord, med fokus på ting som vækstteknik og anvendelse af de rigtige vækststrategier. Bedst af alt, rådene anvendt til begge, små personlige blogs såvel som større udgivelsessteder.

Bare for at give dig en hurtig oversigt over disse foredrag, så tjek de fantastiske skitsebemærkninger fra Studionetting:

Se dette indlæg på Instagram

De to første sessioner #wceu #sketchnotes

Et indlæg deles af Studio netværk (@studionetting) den 27. september 2014 klokken 1:38 PDT

– 27. september 11:30 –

I nedenunder hallen konstantin Dankov (@kdankov) holdt en tale om styling af WordPress-administratoren – et emne tæt på vores hjerter, i betragtning af en af ​​de seneste artikler på denne blog. Ganske interessant indsigt i at opbygge et helt nyt look til wp-admin sammen med nogle gode eksempler.

Foredraget, der fulgte med Dankovs, handlede om Underscores – et af de mest populære starttemaer for WordPress derude. Konstantin Obenland tog os tilbage til temaets oprindelse og talte om dets succeser, seneste forbedringer og overordnede andre ting, der foregår i Underscores-teamet.

For øvrig ser det ud til, at _S er blevet downloadet mere end 350.000 gange. tillykke!

En applausrunde til 350.000 downloads indtil videre og en jævn runde spørgsmål hos Inside Underscores #wceu pic.twitter.com/k4YtB4fkYq

– WordCamp Europe (@WCEurope) 27. september 2014

– 27. september 13:00 –

Frokostpausen var mildest talt ikke en almindelig. Enhver, der har det godt med et musikinstrument, kunne prøve deres styrker i en jam-session. Hvordan går det med en "teknisk konference?"

Bare fyi, der er en temmelig cool akustisk syltetøj der foregår foran hal 9. Og klaverstolen er tom! #wceu pic.twitter.com/wAfZiDoe2j

– WordCamp Europe (@WCEurope) 27. september 2014

– 27. september 14:30 –

Eftermiddagssessionen startede med Julio Potiers tale om farver. Som farveblind person deler Julio hovedpine med nogle anvendelser af farver og kontraster på WordPress-websteder.

Og igen har Studionetting nogle fine skitsebemærkninger taget under foredraget:

Se dette indlæg på Instagram

Endnu flere skitsnoter #sketchnoter #wceu

Et indlæg deles af Studio netværk (@studionetting) den 27. september 2014 kl. 06:51 PDT

Dernæst kommer Adrian Zumbrunnen’s (@azumbrunnen_) tale med titlen Rethinking Content Creation. Det oprindelige uddrag tydede på, at denne tale ville handle om at genoverveje, hvordan webpublicering fungerer og skabe oplevelser, der giver folk mulighed for at udtrykke sig på rigere måder. Hvad Adrian også gjorde, var at premiere FrontKit, et nyt projekt af hans.

Han sagde også en meget sand ting om formålet med indhold på nettet generelt:

"Grundlaget for alt, hvad vi gør og elsker på nettet, er indhold"

– 27. september 16:30 –

Efter den hurtige kaffepause var vi tilbage for at lytte til Helen Hou-Sandi (@helenhousandi) taler om, hvorfor udviklere skulle blive nysgerrige efter WordPress-kerne. Der var en ting (blandt mange) Helen sagde, der virkelig ramte en akkord med os:

"Hvis jeg ikke er flov over den kode, jeg har skrevet for et år siden, lærer jeg ikke nok."

Dette kunne ikke være mere sandt.

En af dagens to afsluttende sessioner var Michael Schroders tale om at bidrage til WordPress-kernen. Michael, der var en af ​​frigørelseskriterierne for WordPress 3.9, havde meget at dele om emnet. Han talte om sin WordPress-rejse og nævnte nogle af de problemer, han mødte som bidragyder, og hvordan han håndterede dem.

– I morgen? –

Det er det i dag!

I morgen begynder vi stærkt med Chris Lema. Han advarede allerede alle om ikke at feste for meget om aftenen, så jeg antager, at vi ikke har noget andet valg.

Gå ikke for sent på kl #wceu efter fest starter jeg kl. 9:30 i morgen.

– Chris Lema (@chrislema) 27. september 2014

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map