Top 50+ blogs om WordPress og deres bedste indlæg

bedste WordPress blogs


Vil du udvide din viden? Denne samling af de bedste blogs om WordPress og deres mest populære indlæg hjælper dig med at finde de mest værdifulde ressourcer i WordPress-samfundet.

Kriterierne, når man udarbejdede denne liste, var at fokusere på indhold, der har fået enten den mest trafik (hvis WordPress-bloggeren har delt disse data), modtog det højeste antal sociale mediedele eller fremkaldt de fleste kommentarer.

Okay, lad os komme i gang (i ingen særlig rækkefølge)!

1. WP Newsify

WP Newsify udgiver en blanding af WordPress-nyheder og WordPress-guider. De offentliggør normalt en gang om ugen.

2. Råb mig højt

Shout Me Loud publicerer dybdegående artikler om en lang række emner relateret til WordPress og tjener penge gennem blogging.

3. Themegrill

Themegrill fokuserer på Best Of lister. Hvis du leder efter nye plugins, temaer eller andre WordPress-værktøjer, finder du de oplysninger, du har brug for her.

4. WinningWP

WinningWP udarbejder lister over de bedste WordPress-websteder og værktøjer i forskellige nicher. De offentliggør også undertiden detaljerede guider om forskellige aspekter ved at køre et WordPress-sted.

5. WPLeaders

WPLeaders udgiver en række WordPress-guider med fokus på Best Of lister.

6. BeginDot

BeginDot udgiver WordPress-guider om en række forskellige emner med fokus på den tekniske side ved at køre et WordPress-sted.

7. WP Crafter

WP Crafter udgiver detaljerede guider til alle slags WordPress-emner sammen med lejlighedsvis produktanmeldelse eller Best Of roundup.

8. WPKube

Et meget stærkt sted med masser af gode ressourcer. Bortset fra deres flagskibsindhold (linket nedenfor), finder du også forskellige tutorials om temaer, plugins og andre måder at ændre dit WordPress-sted på.

9. DeveloperDrive

Et mere teknisk blik på WordPress og dets muligheder. Besøg den for kodetung tutorials og en række gode guider, der også drejer sig om andre webteknologier, såsom CSS, PHP osv..

10. WPMU DEV

En WordPress-blog fuld af tutorials og tip, mange af dem adresseret til begyndere. De lærer, hvordan man sætter dit præg på WordPress-forretningsområdet, samt tilbyder meget detaljerede guider om de tekniske aspekter af WordPress.

11. Elegant tema blog

En WordPress-blog, der er mere orienteret om forskellige marketingstrategier relateret til WordPress, som at nå et specifikt antal besøgende, få følgere på sociale medier eller udvikle færdigheder, der gør dig til en mere effektiv blogger.

12. WP Tavern

En WordPress-blog baseret på de nyeste ting i WordPress-verdenen. Ting som produkter, temaer, plugins og mere. Det giver dig også information om WordPress-samfundet, møder og interviews.

13. WPLift

WPLift har et pænt og personaliseret design med velstruktureret information, og giver dig alle de oplysninger, du har brug for om forskellige spørgsmål relateret til WordPress. Det dækker de seneste opdateringer, plugins, temaer og deler mange brugbare tip.

14. WPBeginner

Grundlagt i 2009 af Syed Balkhi, og dette er en af ​​de bedste blogs for begyndere. Hvis du kæmper med en specifik udfordring relateret til kodning i WordPress, finder du dit svar her.

15. WPExplorer

Hvis du leder efter en troværdig kilde til alle WordPress-relaterede ting, er dette muligvis bloggen for dig. Det fokuserer på plugins, temaer samt kodetunge tutorials om, hvordan man løser specifikke problemer i WordPress.

16. WPEka

Denne WordPress-blog deler forskellige WordPress-tip, tilbud, info om plugins, temaer og lærer dig også, hvordan du bygger din egen WordPress-forretning. Bortset fra markedsføringstips dækker de også en række forskellige tekniske problemer.

17. WP borgmester

Et af de ældste WordPress-ressourcewebsteder, WP Mayor blev grundlagt af Jean Galea i 2013 og det er specialiseret i WordPress-plugins, temaer, anmeldelser, tutorials, nyheder, opinionsindlæg samt forskellige tip til, hvordan du forbedrer dit WordPress-websted.

18. WP Superstars

Rådgivning, tip og tutorials om at få bedre resultater fra dit WordPress-websted. Du finder oplysninger om plugins, temaer, hosting og mere.

19. AdministrerWP-blog

Grundlagt af Vladimir Prelovac, blev denne WordPress-blog oprettet til brugerne, og den deler rådgivning om styring, overvågning, sikkerhedskopiering, implementering, publicering, sikkerhedsværktøjer og andre webstedsrelaterede problemer.

20. JustWP

Denne WordPress-blog blev grundlagt af Karan Chopra og tilbyder nyheder om temaer, plugins, hosting, tilbud og uddrag. De har en separat kategori for grafik, hvor de deler Photoshop-tip, baggrunde, billeder, ikoner, skrifttyper og mere.

21. WordPress Arena

En dynamisk blog til WordPress-udviklere og designere. Det deler information om forskellige spørgsmål som: kodning, temaer, værktøjer, tip, tricks, nyheder, marketing og mere.

22. Deluxe blog-tip

Tran Ngoc Tuan Anh er forfatteren til webstedet (han har været en webudvikler i otte år) og han deler sin viden med verden ved at give tip og tutorials, der er lette at læse og anvende.

23. WPAll Club

En nyligt lanceret blog med det formål at give dig en lang række ressourcer. Det kommer med tip om ethvert WordPress-emne, der starter med tutorials for begyndere og slutter med SEO, hastighed, sikkerhed, e-handel, anmeldelser, roundups osv..

24. Tom McFarlin

Dette er en personlig blog om Tom McFarlins, hvor han lærer om WordPress-verdenen, giver sit perspektiv på professionel WordPress-udvikling og deler andre tip om forskellige relaterede spørgsmål.

25. BobWP

Bob Dunn beskriver sig selv som en lærer, fordomsfri, en god lytter og en social media-freak. Gennem denne blog ønsker han at tilbyde en hjælpende hånd til begyndere ved at give sine ressourcer, så du kan lære og kontrollere dit eget websted.

26. Tuts Plus

Dette er en kompleks blog, der samler 18.780 tutorials og næsten 500 videokurser fra mange områder, mange af dem fra WordPress community. Du kan også finde opdateringer, nyheder, undersøgelser og tilbud relateret til WordPress.

27. Yoast

Joost de Valk grundlagde dette websted for et par år siden, og nu bygger ham og hans team på yderligere 16 personer plugins og optimerer websteder. Det betyder, at de gør dem mere brugbare, lettere at navigere, hurtigere og mere pålidelige. Nogle nyttige marketingguider og tip kan findes her.

28. Torque

Ser den interaktive ud som en presseside præsenterer denne WordPress-blog tutorials, guider, udtalelser, tip, nyheder, funktioner, interviews og "let" indlæg, alt fra WordPress-verdenen. Hvis du er nybegynder, kan du her finde råd om, hvordan du vokser din virksomhed og gør den vellykket.

29. Site sted

En blog dedikeret til webudviklere og webdesignere. Der er et afsnit, der kun er relateret til WordPress, hvor du kan finde de seneste nyheder, tip og tutorials, de fleste af dem til avancerede brugere.

30. Elementor

Elementor er en af ​​de bedste sidebygere for WordPress og er vært for en af ​​de bedste WordPress-blogs omkring. De indeholder anmeldelser af værktøjer til virksomhedsejere, råd om, hvordan du mestrer din marketing og forretningsadministration og mere.

31. WP Smackdown

WP Smackdown tilbyder detaljerede tekniske tutorials om en lang række WordPress-relaterede emner.

32. CatsWhoCode

Jean-Baptiste Jung startede denne blog i juni 2008, og han dedikerede den til dem, der opretter og vedligeholder websteder (webudviklere, webdesignere, webmastere osv.). Hovedformålet med denne blog er at gøre webudvikling lettere og sjovere, så du kan finde nogle gode ressourcer og tutorials her.

33. WP Doze

WP Doze er en blog, der fokuserer på temaer og plugins – den tilbyder en masse anbefalinger på dette område. Det giver også nyheder, tip og guider om mange emner relateret til WordPress.

34. WPZoom

En blog orienteret mere om promovering af temaer og produkter udviklet af dens ejere. Hvis du er interesseret i dette emne, kan du se på deres samling, der dækker kategorier som forretning, video, magasin, e-handel og så videre.

35. Cozmos laboratorier

Hovedformålet med dette websted er at levere forskellige løsninger til designere og udviklere. Tip, tip og tutorials, de præsenterer, er mere tekniske og mere rettet mod avancerede brugere. Ikke desto mindre kan du finde nogle gode råd og forslag her.

36. Matt rapport

En kombination af blog og vlog. Dette websted er meget interaktivt, har tutorials, interviews med succesrige mennesker og guider om, hvordan du vokser din WordPress-forretning. De fleste af disse indlæg indeholder videoer af Matt’s. Han sørger for, at folk forbliver engagerede i sit indhold.

37. BloggingPro

Professionel ved første kig, denne blog giver publikum store detaljerede artikler om de seneste nyheder, plugins, værktøjer, temaer, billeder og andre produkter i WordPress-rummet.

38. Foo-plugins

Teamet her er specialiseret i opbygning af plugins, men bloggen er fuld af handlingsfulde WordPress-råd, både til begyndere såvel som avancerede brugere, der er komfortable omkring kildekoden..

39. IsItWP

Det meste af det, du finder på denne blog, er gode kodningstips og tutorials. Det er et klassisk og teknisk websted dedikeret til webudviklere, der ønsker at forbedre deres færdigheder.

40. WP Dude

Neil Matthews, forfatteren, kalder sig selv "en evangelist" af WordPress, oprettede denne blog i 2008 for at hjælpe andre mennesker med let at bruge og oprette deres egne websteder og for at holde dem forbundet med hverdagsopdateringer. Der er tutorials, råd, tip og forklaringer på forskellige WordPress-problemer.

41. WP-lærling

Efter at have legende fremhævede billeder, behandler denne WordPress-blog de seneste nyheder i WordPress, tilbyder dig nyttige tutorials, opdateringer og forsøger at give en let og venlig måde at udsætte tipene, så de nybegynder kan lære bedre.

42. WebDevStudios

En blog, der også dækker den tekniske side af tingene og de jordnære aspekter ved webstedsopbygning. De lægger selvstudier, henstillinger, kampagner, begivenheder og tip om plugins, temaer, tjenester, sikkerhed, SEO og mere.

43. InstantShift

En blog dedikeret til webdesignere og udviklere, hvor du kan finde tip og ressourcer, du kan bruge, når du arbejder på dit WordPress-sted.

44. 1stwebdesigner

Et temmelig iørefaldende websted, hvor du kan finde kodningstips, tutorials og guider til webdesign og WordPress.

45. Bill Erickson

Bill Erickson oprettede denne blog for at hjælpe brugere og give råd til dem, der ønsker at opbygge en karriere som WordPress-udvikler. Her kan du finde tip og tutorials om kodning og oprettelse af websteder.

46. Søgemaskinejournal

Bortset fra SEO, søgemaskiner, indholdsmarkedsføring og sociale medier, har dette websted også en hel sektion dedikeret til WordPress. Det er en dejlig blog, hvor du kan finde mange interessante tutorials, nyheder, tip, opdateringer og forslag fra markedsføringssiden af ​​ting.

47. Forgængelig presse

Jeff Starr har skrevet denne blog siden 2005. Han dækker hovedsageligt WordPress, webdesign, kode og tilbyder dig selvstudier, tip og værktøjer, du kan bruge med det samme.

48. WP101

Oprettet af Shawn Hesketh, denne blog indeholder video-tutorials og er hovedsageligt dedikeret til startups og newbies, der ønsker at oprette, redigere og administrere deres websteds indhold.

49. WP Buffs

Denne blog indeholder tutorials, nyttige ressourcer, tip til plugins, råd til begyndere og ting relateret til online marketing.

50. Paulund

Udgivet af Paul Underwood, denne blog giver dig tutorials, tip, ressourcer og uddrag fra hele WordPress-verdenen. Paul skriver for webudviklere, og han fokuserer mest på plugin-udvikling.

51. ThemeIsle

ThemeIsle er vores anden blog, der handler om at levere nybegynder og avanceret indsigt i alt, hvad der vedrører WordPress, hvad enten det er udvikling, design, sociale medier, marketing eller community. Kort sagt alt hvad en WordPress-person har brug for til en blomstrende forretning.

52. CodeinWP

CodeinWP (det er os!) Er et websted, hvor et team af udviklere skaber fantastiske temaer for deres klienter (agenturer, virksomheder og freelancere). Du designer, de koder! På bloggen kan du finde tutorials, tip, temaanbefalinger, infografik samt teknisk rådgivning, hvis du er interesseret i kodning.

  • Sådan starter du en vellykket blog
  • Bedste billige WordPress-hosting: 10 muligheder for under $ 3,95 / måned

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map