Tidsstyring for WordPress Freelancere uden tid

Tidsstyring for WordPress Freelancere uden tid

Tidsstyring for WordPress Freelancere uden tid
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Freelancing i WordPress-rummet er et enormt attraktivt forslag: WordPress har oplevet en utrolig vækst i over et årti nu, og på trods af udfordringer er der ingen tegn på, at det stopper, eller der er mangel på arbejde at gå rundt.


Der er endda store muligheder for at opdele din tid mellem klientarbejde og dine egne projekter, som kan blomstre i meget store virksomheder (se fremskridtene med vores gennemsigtighedsrapporter for at illustrere dette).

Dette klient / personlige projekt / WordPress community tidsdeling er drømmen for mange freelancere, men virkeligheden for meget få. Hvordan kom vi ind i dette rod, og hvordan kommer vi ud af det?

Tidsstyring for WordPress Freelancere

Økonomien i dette er meget grundlæggende: Som freelancer udveksler du din tid for penge. Det er den enkleste form for udveksling, der understøtter enhver kapitalistisk økonomi.

Alligevel får du som uafhængig freelancer adgang til få af de virkelig revolutionerende produktivitetsforbedringer i det forrige århundrede (internet til side, selvfølgelig; selvom det er uklart, om dette faktisk gør os mere produktive). Du kan ikke bruge Henry Fords masseproduktionslinje eller Fredrick Taylor’s videnskabelige arbejdsgangshåndtering. Faktisk er din indkomst begrænset af antallet af timer om ugen, du er villig til at arbejde.

Givet alle mulighederne i WordPress-rummet, er det ikke den største udfordring at udfylde din tid: det er hvad du skal gøre, når du har løbet tør for timer i ugen. Hvad gør du, når du har det "løber tør for tid"? Gentager du bare ad infinitum? Hvordan gør du det? "tage sig tid" til projekter, du vil arbejde på?

Dette indlæg kommer til at grave sig ind tidsstyring for WordPress freelancere uden tid. Det betyder ikke noget, hvordan din tid i øjeblikket er delt; Hvis du i øjeblikket kæmper for at finde tid til noget, er dette indlæg noget for dig.

 • Vi vil se på, hvordan vi kan fokusere på det, der er vigtigt,
 • værktøjer til at arbejde smartere,
 • og værktøjer til at arbejde mindre.

Vi har også fået kloge stemmer fra WordPress-samfundet for at give saftige ekstra indsigt.

Så lad os komme direkte til det.

God tidsstyring: Fokuser på det, der er vigtigt

Beslutning og derefter fokusering på det, der er vigtigt, er en nøgleforudsætning for at styre din tid mere effektivt. Du skal gøre dette for at se, hvordan det, du gør i øjeblikket, sammenlignes med dine prioriteter, og hvad du vil gøre.

Du kan stille en række spørgsmål for at gøre dette lettere:

 • Hvor skal du hen? Hvordan ser det ud om seks måneder, to år?
 • Hvad er vigtigt for dig? Vil du have en livsstil forretning eller ubarmhjertigt forfølge vækst? Har du et fast indtægtsmål?
 • Hvad er dine mål? Er de SMART?

Du kan derefter evaluere dette på baggrund af det, du arbejder på nu. Hvordan samles hver aktivitet eller element i din kalender i forhold til dine mål og prioriteter? Fra denne øvelse kan du firkante det, du arbejder med, hvad du vil arbejde på.

Hvis du opfylder dit indtægtsmål, kan du beslutte, at det er tid til at stoppe med at påtage sig nyt freelance-arbejde, eller stoppe med at udføre det ene projekt, du ikke kan lide. Hvis du ikke kan lide den retning, du lige nu går mod, hvordan kan du ændre dit fokus for at løse det? Dette er de ting, man skal tænke på. Her er hvad freelance CTO Toby Osbourn sagde da jeg spurgte ham om hans tilgang til tidsstyring:

Jeg ved, hvor mange penge jeg tjener på et bestemt personligt projekt. Jeg ved, hvor mange penge jeg har brug for at tjene på klientens arbejde for at betale regninger / have opsparing / have et liv. Jeg planlægger nok klientarbejde i måneden til at nå disse mål, alt andet er personlig arbejde …

Målet er selvfølgelig at arbejde på meningsfulde forbedringer af mine personlige projekter, så jeg næste måned kan se, at de har gjort det lidt mere, hvilket til sidst kan betyde at være mindre bundet til klientarbejdet.

Den vigtige ting er ikke at glemme penge og "følg din lidenskab", men at skabe en realistisk balance mellem kravene om at skulle tjene indtægter og fokusere på at bygge for fremtiden.

Det er nyttigt at huske her, at alle har den samme mængde tid. Ingen har tid til alt; det er altid et tilfælde af at gøre tid. Hvis noget virkelig er vigtigt for dig, skal du finde tid til det.

Tænk på denne proces som en tidsplan "revidere". Øv dig regelmæssigt: fokuser på det, der er vigtigt og dermed frigør tid, du i øjeblikket bruger på mindre vigtige ting. Generelt får du en tidsplan, der er bedre afbalanceret mellem klienttid og din egen tid.

Valg af de rigtige værktøjer til at arbejde hurtigere

Den åbenlyse måde at finde mere tid på er at arbejde hurtigere. Hvis du kan få det samme arbejde udført på kortere tid, har du mere tid. Dette er meget enkelt, og kampen for øget produktivitet er en, der har besat arbejdstagere siden den industrielle revolution.

Jeg polled kolleger WordPress freelancere i Avanceret WordPress Facebook-gruppe at se, hvordan andre fagfolk nærmede sig tidsstyring, og blot at arbejde hurtigere var det langt mest foretrukne tidsstyringsværktøj.

Her er fordelingen af ​​resultaterne fuldt ud. Som du kan se, var de to mest populære svar med en eller anden margin vælge software, der hjælper med at arbejde hurtigere og automatisering af gentagne opgaver:

(Diagram efter Visualizer Lite.)

Den mest sandsynlige årsag til populariteten af ​​disse to metoder er, at de er meget tilgængelige, og der er åbenlyst lavt hængende frugt med hensyn til gevinst i tidsstyring. Så hvordan drager du fordel af dem?

Lad os starte med vælge den rigtige software. Som WordPress-profferne attesterer, kan dette gøre en stor forskel. Her er nogle af dine bedste muligheder:

Software er meget personlig, og der er ingen eneste bedste mulighed, der passer til alle. Prøv forskellige værktøjer, og se hvad der fungerer bedst for dig.

Demonstration af Simple Diagrams brugergrænseflade.

(Det er vigtigt at vælge de rigtige værktøjer: wireframing-software som Simple Diagrams kan fremskynde din arbejdsgang.)

Automatisering af opgaver er en mere kompleks virksomhed, men gevinsterne er lige så åbenlyse: Hvis du udfører de samme opgaver igen og igen, skal du kigge efter måder at automatisere og derefter lomme den sparede tid. Sådanne ting kan du nemt automatisere:

De store gevinster ved automatisering er at få med de gentagne udviklingsopgaver. Jeg talte med Ben Gillbanks, WordPress temaudvikler der kører ProThemeDesign og MasterWP. Ben er en af ​​de mest produktive temaudviklere på WordPress.com og vedligeholder et bibliotek på 20+ temaer, så værdsætter fordelene ved at undgå gentagne opgaver. Jeg bad Ben om at forklare sin tilgang til udviklingsautomation:

Min filosofi for alt, hvad der vedrører udvikling, er at automatisere så meget som muligt.

Alt, hvad der er enkelt og gentagende, som ikke behøver nogen tanke at gøre, kan sandsynligvis pakkes sammen i en slags programmeringsopgave (Gulp / Grunt / PHP), og det vil jeg også gøre. Det betyder en smule mere kode og en smule mere udvikling, men på lang sigt har dette reddet mig dage (sandsynligvis ugers) arbejde – så jeg kan fokusere på de ting, jeg faktisk synes om at gøre. Selv noget så simpelt som at oprette mit eget starttema (eller bruge s) sparer timer for arbejde med hvert projekt.

Ben’s tilgang er stedet her: i første omgang kan det tage længere tid at konfigurere systemer til at automatisere opgaver, men tidsbesparelser på lang sigt er mere end at gøre dette tilbage.

Outsourcing fik ikke meget kærlighed i avanceret WordPress-meningsmåling, men det er værd at en hurtig omtale. Opgaver, der ikke har brug for at du udfører dem (og især dem, du ikke nyder), kan outsources. Det er ikke helt nul-sum: du er nødt til at administrere din outsourcee, der tager tid, men hvis du gør det rigtigt, kan det spare en masse tid.

Se CodeinWPs andet indlæg om, hvordan du outsource dit WordPress-relaterede arbejde for mere om dette.

At arbejde hurtigere frigør tid. Som uafhængig freelancer har du måske ikke modtaget de store produktivitetsgevinster i det tyvende århundrede, men det betyder ikke, at der ikke er måder at hjælpe dig med at arbejde hurtigere.

Arbejder smartere med tidsblokering

At arbejde smartere forbinder al denne tidsstyring sammen. Du har revideret hvad du arbejder på og fundet værktøjer til at hjælpe dig med at arbejde hurtigere, men hvad nu? Arbejd smartere.

Det "80/20" regel eller Pareto-princip er en af ​​de store platforme for produktivitetsindhold. Dets forudsætning er velkendt: ca. 20% af indsatsen resulterer i 80% af resultaterne. Ideen om, at du blot kan skære ned på din arbejdstid med 4/5 og med det samme hoved til stranden er mere eller mindre totalt blottet for virkeligheden. Hvis du kun lægger 20% af arbejdet op, kan du komme til 30% eller endda 40% af resultaterne, men dine klienter, chef og kolleger finder dette helt uacceptabelt.

Selvom Pareto-princippet ikke er nyttigt, når det tages bogstaveligt, er det generelle koncept nyttigt: hvordan kan du opnå 90%, 95% eller 100% af resultaterne på lidt kortere tid? Dette er et meget mere interessant spørgsmål, fordi det er helt opnåeligt. Hvilke måder er der at arbejde 10% eller 20% hurtigere for at frigøre en halvdel af eller endda en hel dag?

Som vi diskuterede tidligere, ser du på din skema og spørger, hvad der er vigtigt, er et godt udgangspunkt, men det fungerer kun til arbejdsopgaver, du planlægger eksplicit. Hvad med de ting, der ikke er planlagt, men som kan forbruge en uendelig lang tid? Prøv at stille disse spørgsmål:

 • Er den seneste #wpdrama alvorligt værd at din udelte opmærksomhed, eller vil verden fortsætte med at dreje uden dit engagement?
 • Har hver slack samtale brug for dine input?
 • Har du brug for at svare på hver e-mail, så snart du får den?
 • Hvad er dine foretrukne arbejdsaktiviteter, der faktisk ikke fungerer?

Spoiler: verden bevæger sig konstant og solen kommer op om morgenen uanset hvad der sker. Disse tidssugende aktiviteter vises ikke på din tidsplan, men de sker næsten helt sikkert. Dette er den lette margin for at frigøre mere tid.

At tackle dette er vigtigt. Det er bemærkelsesværdigt, at ingen i den citerede avancerede WordPress citerede, "begrænser tid ved brug af e-mail eller sociale medier" som en strategi, de bruger, men efter min mening er tidsblokering en af ​​de bedste metoder til at forbedre din tidsstyring:

Tidsblokering er simpelthen planlægning af tid til at arbejde på et specifikt projekt og derefter bruge den planlagte tid på det projekt. Du kan for eksempel planlægge 9-12 på mandage til klientarbejde og 1-5 til et specifikt personligt projekt. Med tidsblokering du får kontrol på forhånd, hvor meget tid du bruger på hvert projekt. Dette er en enorm gevinst.

Hvis du kæmper for at navigere i freelance-arbejde og personlige projekter, er dette et must. Det kommer med anbefalinger fra iværksættere, herunder Elon Musk og Syed Balkhi og alt hvad du behøver for at starte er en kalender. Her er Toby Osbourn igen om sin tilgang til tidsblokering:

Hvis jeg på onsdag mellem 2 og 4 har blokeret tiden for at gå igennem og omarbejde nogle gamle personlige blogindlæg, er det, hvad jeg skal gøre – det betyder ikke noget, hvis jeg ved, at der er fakturerbart arbejde, der venter på mig mellem 4 og 6. Blokering af tid som denne fungerer som en kunstig måde at tvinge fokus på. Jeg har 2 timer på at komme igennem disse ting, det tager 10 minutter at tjekke Twitter / e-mail / hvad der ikke er en mulighed.

Min tilgang til dette ligner meget Tobys, hvor tiden blokerer for en måde at tvinge det værdifulde på dybt arbejde det sikrer, at jeg får gjort arbejde.

Tidsblokering er sandsynligvis den største løsning til WordPress-freelancere uden tid. Du udpeger på forhånd, hvor lang tid du skal bruge på hvert projekt, og følg derefter bare din skema i løbet af ugen. Det er en simpel teknik, men virker vidundere for dem, der kæmper mellem flere klientprojekter og personlige mål.

Hvad gør du med al din fritid?

Med fokus på tidsstyring kan du dedikere tid til de ting, du vil gøre, hvad enten det drejer sig om personlige projekter, samfundsinddragelse eller direkte afspænding. I betragtning af dette er grunden til, at mange mennesker begynder med freelancing i første omgang, kan appellen og vigtigheden af ​​at få din tidsstyring ikke undervurderes.

Trepartssamlingen af ​​værktøjer og teknikker, der diskuteres, kan faktisk løse problemet WordPress freelancere står overfor "har ikke tid":

 • Med fokus på det, der er vigtigt giver dig perspektivet til at se, hvilke projekter er værdifulde og at grøfte de projekter, der ikke er på linje med dine langsigtede mål.
 • Valg af de rigtige værktøjer er en enkel måde at arbejde hurtigere på for at frigøre mere tid. De diskuterede anbefalinger tilbyder en fantastisk pakke til at få mere gjort på kortere tid.
 • Arbejder smartere ved tidsblokering er den bedste tidsstyringsløsning, jeg har fundet for freelancere. Personlige projekter er de første, der går, når klientarbejdet vinker, så eksplicit planlægning af disse ind sikrer, at tiden er dedikeret til dem.

Mangel på tid er et problem, som vi alle står overfor, men det er et løseligt problem, og de diskuterede teknikker bør give nogle solide grunde til at løse det. Hvad er dine foretrukne tidsstyringsteknikker og værktøjer til WordPress freelancere? Fortæl os det i kommentarerne.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector