SOS! Hvor finder du den bedste WordPress-hjælp

SOS! Hvor finder du den bedste WordPress-hjælp

SOS! Hvor finder du den bedste WordPress-hjælp
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Det fantastiske ved at arbejde med WordPress er, at den bedste WordPress-hjælp aldrig er svært at finde. Uanset om du har et simpelt spørgsmål om nulstilling af din adgangskode eller et mere komplekst problem vedrørende tilpassede indlægstyper, er der support og uddannelse tilgængelig for alle niveauer af brugere.


Det er ikke ualmindeligt at føle sig forvirret og endda frustreret over WordPress. Alle har brug for hjælp på et tidspunkt, selv erfarne WordPress-veteraner! Heldigvis er der masser af ressourcer til rådighed for at hjælpe dig med at finde svaret på dit problem. Og hvis du stadig skraber dit hoved og prøver at finde ud af, hvordan du løser dit websted, er der nogle fantastiske tjenester, der tilbyder WordPress-specifik hjælp.

Til dette indlæg har jeg samlet mine foretrukne gratis og premium-websteder – nogle, du måske kender, og andre, som du måske ikke har stødt på før – at alle tilbyder fremragende en-til-en-støtte til at hjælpe dig med at løse dine WordPress-problemer og få din site ser og kører problemfrit:

Hvor finder du den bedste WordPress-hjælp

Hvor finder du den bedste WordPress-hjælp gratis

WordPress Support Forums nogle af de bedste WordPress hjælp

WordPress Support Forums

Lad os starte med det mest kendte – og måske mest indlysende – sted at lede efter den bedste WordPress-hjælp: WordPress Support Forums.

Supportforaene er et godt sted at starte, når du har et WordPress-problem, især for dem, der er nye til at bruge WordPress. Fora modereres af en venlig flok frivillige fra hele verden, der kender WordPress indefra og ud og er klar til at besvare alle slags spørgsmål.

Det er vigtigt at huske, at de frivillige, der hjælper på foraene, er netop det, frivillige, så vær dejlig over for dem og tak for dem for deres tid, hvis du stopper ved foraene for at stille et spørgsmål! Husk også, at der er mange flere, der beder om hjælp, så er der moderatorer, så dit spørgsmål bliver muligvis ikke besvaret med det samme.

Stakbytte

Stakbytte

WordPress Development Stack Exchange er et spørgsmål og svarwebsted til – du gættede det – WordPress-udviklere. Det er gratis, og du behøver ikke at registrere dig.

Stack Exchange er ideelt egnet til personer med tekniske og / eller avancerede spørgsmål. Alle kan stille et spørgsmål og / eller besvare et spørgsmål. Svarene kan vælges op og hæves til toppen, så du altid ved, at det bedst bedømte svar faktisk er peer review og måske den bedste tilgængelige WordPress-hjælp.

Spørgsmål involverer typisk kode. Hvad jeg elsker ved Stack Exchange er, at det har et stort samfund af udviklere, der er hurtige til at hjælpe, er venlige og respektfulde. Der er ingen nonsens, uhøflighed eller dårlig opførsel på Stack Exchange – alle er bare ved at bygge fantastiske websteder.

Avanceret WordPress Facebook-gruppe

Avanceret WordPress Facebook-gruppe

Med mere end 30.000 medlemmer er Advanced WordPress Facebook Group et af de bedste steder at møde andre WordPress-udviklere, dele ideer og viden og få den bedste WordPress-hjælp.

Denne gruppe er selvfølgelig rettet mod avancerede brugere, så ingen begyndere her, desværre! Men selv hvis du er nybegynder, er der meget, du kan lære ved at melde dig ind i denne gruppe og holde øje med opdateringerne. Medlemsspørgsmål er mange og varierede og dækker alt fra kodningsproblemer til SEO og beder om feedback om et nyt websted, som nogen har bygget.

Mens der er en masse aktivitet på gruppens side, modereres den af ​​en stor gruppe erfarne administratorer. Bare husk, at der er et par regler, som du kan finde og læse om på Avanceret WordPress Facebook-websted.

Hvor finder du den bedste WordPress-hjælp: premium

WPMU DEV

WPMU DEV

Vidste du, at WPMU DEV-supportteamet besvarer alle spørgsmål om WordPress, ikke kun spørgsmål relateret til WPMU DEV-produkter? Nu er det praktisk.

Supportteamet uddeler over 3.000 WordPress-relaterede spørgsmål om måneden – og besvarer de fleste af dem på mindre end en time. Da teamet har medarbejdere baseret over hele verden, er der altid nogen til rådighed, der kan svare på din live chat, supportforum eller e-mail-spørgsmål 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.

Der er ikke noget spørgsmål for let eller for hårdt for WPMU DEV supportteam at håndtere. Hvis du har WPMU DEV Dashboard-plugin installeret, kan du give supportteamet direkte adgang til dit websted, så de hurtigt kan løse problemer for dig. Der er jævn "Support på andet niveau" – et dedikeret team af udviklere, der er klar til at hjælpe med mere avancerede og komplicerede supportanmodninger.

En af de store ting ved at deltage i WPMU DEV supportfora er, at når du hjælper andre medlemmer, kan du optjene point mod et gratis levetidsmedlemskab. Meget sejt.

WP Buffs

WP Buffs

WP Buffs leverer WordPress-vedligeholdelsesplaner for seriøse webstedsejere & agenturpartnere. De håndterer ubegrænsede redigeringer, forbedringer af ydeevne, daglig sundhedsvedligeholdelse og regelmæssig fejlfinding af sikkerhed, så du ikke behøver. Dette giver dig mulighed for at tage dristige beslutninger, når det kommer til dit websted uden at tøve på grund af tekniske begrænsninger.

Med 24/7 USA-baseret support, en mission drevet af deres kunder og en tilhørighed til at sponsorere WordCamps, ønsker WP Buffs at være den allerbedste tekniske supportpartner for enhver individuel, virksomhed eller organisation med et WordPress-websted.

Og med planer, der starter ved $ 57 per måned, fungerer deres plejeplaner godt for ethvert budget. Nå ud til dem via livechat når som helst, og en lykke Buff vil med glæde svare på alle de spørgsmål, du har.

Maintainn

Maintainn

WordPress-agenturet Maintainn tilbyder nogle af de bedste WordPress-hjælp, vejledning og vedligeholdelse til dit WordPress-sted fra $ 49 pr. Måned. Selvom teknisk support kun er tilgængelig fra kl. 9-17 EST mandag til fredag, kan du til enhver tid indsende en supportbillet, og holdet med fem personer vender tilbage til dig ASAP.

Maintainn blev købt ud af WebDevStudios i 2014, idet ideen var, at det ville være udviklingsagenturets støttearm. Bortset fra support tilbyder Maintainn også opdateringer, sikkerhedsovervågning, sikkerhedskopiering og vedligeholdelse.

WP Site Care

WP Site Care

Siden lanceringen i 2012 har WP Site Care tilbudt WordPress support og vedligeholdelse fra sin amerikanske base i Utah. Fra $ 79 pr. Måned kan du få adgang til teknisk support til dit WordPress-websted såvel som andre vedligeholdelsestjenester, såsom sikkerhedskopier, opdateringer og videotutorials.

En af tjenestens supportfunktioner er "Walkie talkie," en grænseflade i WordPress-administratoren på dit websted, som du kan bruge til at indsende supportanmodninger og omgå behovet for e-mail. Dette giver en nem måde at få en-til-en-support, hvis du oplever problemer med dit websted.

WP Maintainer

WP Maintainer

WP Maintainers tre-mand team tilbyder premium WordPress support og vedligeholdelse for en flad $ 99 om måneden. Hver måned får du adgang til agenturets udviklingsteam for alt hvad du har brug for, fra installation af plugins til oprydning af CSS-problemer og endda styling af front-enden af ​​dit websted.

Ud over at yde den bedste WordPress-hjælp, tilbyder WP Maintainer alle de sædvanlige ting, andre vedligeholdelses- og supporttjenester leverer, herunder opdateringer, sikkerhedskopier, sikkerhedskontrol og tilpasset udvikling.

Valet.io

Valet.io

Valet.io kan prale af 50+ års kombineret WordPress-erfaring og giver omfattende support, herunder fejlfinding af eksisterende problemer, rådgivning om gratis og premium temaer og plugins og hjælp til SEO.

Virksomheden startede som WP Valet i 2012 og leverede månedlige professionelle tjenester og support til WordPress-webstedsejere, men udvidede sig til at påtage sig mere klientarbejde efter at have erhvervet et lokalt designbureau. Tidligere i år omdirigerede virksomheden med sit nye navn.

Valet.io er ikke så gennemsigtig med sin prisfastsættelse sammenlignet med andre WordPress supporttjenester – du skal udfylde en kontaktformular med detaljer om, hvad du har brug for, hvilket er noget besværligt.

Få den bedste hjælp til dit WordPress-sted

Der er så meget WordPress-hjælp tilgængelig, fra tutorials og videoer til en-til-en-support – du skal bare vide, hvor du skal se.

Uanset om du har brug for hjælp til et grundlæggende problem eller mere avanceret eller løbende support til dit websted, er der gratis og premium muligheder derude.

Hvis du er ny på WordPress, er det bedste sted at starte WordPress supportfora, da de er gratis. Og hvis du leder efter mere avanceret hjælp, kan du prøve Stack Exchange eller den avancerede WordPress Facebook-gruppe.

Hvis du leder efter premium support, så tjek WPMU DEV – Du kan tilmelde dig i 14 dage og prøve support 24/7 gratis – eller nogen af ​​de andre support- og vedligeholdelsestjenester, jeg har medtaget i denne round-up. Alle tilbyder fantastisk en-til-en-support til at hjælpe dig ud af enhver klæbrig situation og give dig den bedst mulige WordPress-hjælp.

Hvad er der ellers? Kender du til noget andet "SOS til WordPress" løsning, der er værd at alles opmærksomhed er? Du er velkommen til at dele i kommentarerne.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector