Skal du udvikle et WordPress-sted til en klient fra bunden af ​​eller bruge … Ekhm … en hjælper?

Skal du udvikle et WordPress-sted til en klient fra bunden af ​​eller bruge … Ekhm … en hjælper?

Skal du udvikle et WordPress-sted til en klient fra bunden af ​​eller bruge … Ekhm … en hjælper?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hver designer har sine vaner …


Måske er det denne ene type skyggeeffekt, som du kan lide at lægge på de fleste sidefeltelementer.

Eller måske er det sådan, du adskiller brødkrummelinkene.

Alligevel er der altid noget.

Men hvad nu hvis vi tager det meget længere og meget bredere? Skal du navnlig bruge et stedholder WordPress-tema, når du bygger websteder for klienter? Eller skal du starte fra bunden og opbygge din vej op, element efter element for hvert klientprojekt individuelt?

Bemærk. Denne artikel handler ikke så meget om at beskrive "hvad er den rigtige ting at gøre." Hvad jeg vil opnå her er bare at liste de teknisk mulige løsninger og fordele og ulemper ved hver enkelt. Det er derefter op til dig at beslutte, hvilken du mest sandsynligt vil vælge.

Hver gang du bygger et WordPress-sted, kan du gøre det på en af ​​disse fem måder:

Byg et tilpasset tema fra bunden af.
Byg et tema oven på en temaramme.
Byg oven på et eksisterende tema, der ligner det, du vil opnå.
Byg et tema ved hjælp af et starttema som _S.
Opret dit eget starttema, og brug det derefter, når du bygger hvert kundesite.

Okay, lad os tage det fra toppen:

1. Opbygning af et tilpasset tema fra bunden af

Lad mig bare indrømme lige foran det Jeg er ikke fan.

At opbygge dit eget tilpassede tema hver gang, du arbejder på et klientprojekt, er et ekstremt uproduktiv tilgang.

Bare tænk over det, du skal starte med at oprette den krævede mappestruktur, alle de krævede PHP-filer, tage sig af de obligatoriske WP-funktioner, implementere de grundlæggende funktioner, sørge for, at CSS fungerer på samme måde i alle browsere og utallige andre ting.

Du tror måske, at klienter vil have deres websteder bygget fra bunden af, fordi det er det ultimative bevis for, at dit arbejde er originalt. Men tværtimod. Hvad klienter virkelig ønsker er kvalitet frem for alt andet. Og når du arbejder med et tema fra bunden af, når du aldrig det samme niveau af funktionalitet, som du ville gjort med en ramme eller med et starttema..

Okay, så med ulemperne ude af vejen, lad os tale nogle positive aspekter.

Jeg kan kun se to for at være ærlige:

  • Det er normalt lettere at implementere alle designegenskaber, du har oprettet i Photoshop, på et tilpasset tema end på temaer baseret på rammer eller starttemaer. Dette skyldes, at du med en ramme skal passe inden for mekanismerne i selve rammen og ikke kan oprette kode frit.
  • Ingen læringskurve oven på standard WordPress-viden. Lad os indse det, nogle rammer er lidt komplekse, og det vil tage nogen tid at lære at bruge dem dygtigt.

2. Opbygning af et tema ved hjælp af et starttema som _S

_s

_S-temaet, også kendt som Underscores, er det, vi kalder et starttema. Hvad dette betyder er, at _S ikke er beregnet til at være et overordnet tema i din oprettelse (som det normalt er tilfældet med andre temarammer), men i stedet opfordres du til at ændre temafilerne direkte og bruge dem som fundament for din brugerdefineret tema – i dette tilfælde for et klientsite.

Så hvordan er det anderledes end at opbygge dit eget tema fra bunden af ​​dengang?

Det giver en række funktionaliteter lige uden for flagermus. Bare for at anføre nogle få med _S, får du optimerede HTML 5-sideskabeloner med minimale elementer, en 404 side, en prøvehovedimplementering, navigationsskripts, velorganiseret start-CSS-fil (plus to prøvelayouts) plus en masse andre ting og sager.

Med andre ord giver _S dig en komplet og optimeret pakke til at begynde at arbejde på dit endelige design / tema.

Ulemperne? Du behøver at være temmelig sikker på at arbejde med kildekode og også mestre _S’s struktur i sig selv, før du kan bruge den effektivt.

En anden ulempe er, at når du genererer nye versioner af _S-temaet fra det officielle sted, kan der være nogle forskelle på grund af opdateringer, der muligvis er blevet introduceret i mellemtiden.

Bortset fra det er dette sandsynligvis den mest alsidige måde at opbygge et websted for en klient, på en måde, der giver dig fuld kontrol over funktionaliteten og designelementerne. Det er, hvis du allerede er blevet bekendt med den måde, _S fungerer selv.

3. Opbygning af et tema oven på en temaramme

Temarammer er det næste trin op, når det kommer til at finde en måde at få andre mennesker til at håndtere nogle dele af dit arbejde for dig.

Okay, bare sjov, men det, jeg mener, er, at du med en temaramme ikke behøver at opbygge hele strukturen på webstedet selv. Hvad du skal gøre er at oprette et underordnet tema, der arver elementerne i forælderen – rammen – og derefter udfylde emnerne og i sidste ende opbygge klientens websted op til dens endelige form.

Med en ramme får du en række nyttige funktioner og funktioner, der hjælper dig med at håndtere hele projektet hurtigere. Hvad du også får er en SEO-optimeret struktur, nogle brugerdefinerede widgets og undertiden også support og opdateringer (afhængigt af den ramme, du har valgt).

Ulempen er, at nogle temarammer kan være en smule restriktive, når det kommer til, hvordan bestemte webstedselementer oprettes, samt hvad du kan gøre med dem i forhold til dit indledende Photoshop-projekt.

At blive virkelig dygtig til at bruge en ramme vil tage tid, men det er muligvis tid meget godt brugt, især hvis du bygger et betydeligt antal klientwebsteder hvert år. Du kan gå til WordPress.org for en kort liste over rammer.

hybrid

4. Oprette dit eget starttema og derefter bruge det, når du bygger hvert klientsite

Dette vil jeg kalde en old school tilgang. Det var, hvad vi plejede at gøre inden alderen med starttemaer som _S.

Ikke desto mindre giver fremgangsmåden dig en masse muligheder, når det kommer til forudindrettede funktioner og elementer, som du alligevel ender med at bruge på alle klientsider. Således gør hele byggeprocessen samlet set et par trin kortere i forhold til at bygge et sted fra bunden op.

Du skal dog stadig møde udfordringerne med at holde dit starttema opdateret med nye versioner af WordPress, nyt design og webstedsopbygningstendenser og -teknologier (som HTML 5) og alt andet, der kan ske i dette store online rum.

Brug af et eksisterende starttema som _S er sandsynligvis en bedre løsning i slutningen af ​​dagen. Og hvis du vil have nogle af dine egne tilpasninger klar til hvert klientside, du arbejder på, hvorfor ikke starte med en brugerdefineret funktioner.php-fil i stedet?

5. Bygning på toppen af ​​et eksisterende tema, der ligner det, du vil opnå

Selvom nogle mennesker stadig forsøger at trække dette ud, vil jeg sige, at det er den dovne mands tilgang. Og ganske overraskende er det også en tilgang, der kan tage meget mere tid end nogen af ​​ovenstående.

Det skyldes, at du ofte kan ende med at bruge timer på at lede efter det rigtige tema, kun for at indse, at dens struktur ikke er så let at forstå, som du håbede. Så som et resultat bruger du timer på toppen af ​​timerne for at få det til at se ud og arbejde halvt anstændigt.

Din indsats bruges meget bedre enten på at mestre en temaramme eller lære at bruge et starttema.

Hvad er der ellers?

Indrømmet, alle ovennævnte tilgange kræver et vist niveau af fortrolighed med den måde WordPress fungerer og med PHP-kodning generelt. At sætte det til side, at sætte et tema sammen for din klient tager også tid. Og afhængigt af tingens kompleksitet, kan det lægge timer oven på dit oprindelige skøn.

Antydning. Antydning. Hvis du ikke ønsker at lege med alt dette, inviterer jeg dig til at ringe til os og lade os håndtere den del af projektet for dig. Alt, hvad vi har brug for, er dine PSD-filer, og vi giver dig et skinnende nyt tema til gengæld.

Men hvad tager du af dette? Hvordan går du i at omdanne dit design til et fuldt funktionelt klientsite?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector