Sådan vælges den bedste domæneregistrator: 8 af de bedste firmaer

Hvad er den bedste måde at få et domænenavn på? Bør du vælge en hostingpakke med det inkluderede domæne eller købe dit domæne og hosting forskellige steder? Og med alle de tilgængelige muligheder, hvordan vælger du den bedste domænenavnsregistrator til din virksomhed?


Et tilpasset domænenavn får din virksomhed til at se professionel online. Ikke kun det, men det rigtige domænenavn fortæller også søgemaskiner og kunder, hvad de kan forvente, når de kommer til dit websted.

I denne vejledning tager vi et kig på, hvad der gør en god domæneregistrator, viser de bedste tilgængelige muligheder og deler hvilke registratorer, vi vil foreslå til forskellige typer virksomheder.

Bedste domænenavnsregistrator

Otte af de bedste domæneregistreringsfirmaer derude

Nedenfor undersøger vi de bedste domæneregistratorer på markedet, hvad de opkræver for forskellige typer domæner, eventuelle ekstraudstyr, der følger med dit domænenavnkøb, og en hurtig gennemgang af, hvilke tilføjelser hvert firma har til rådighed.

�� Har du ikke valgt dit ideelle domænenavn endnu? Give DomainWheel et forsøg. Det er vores AI-drevet domænenavngenerator. Gratis at bruge.

1. Domain.com

Bedste domæneregistrator nr. 1: Domain.com

Domain.com, som navnet antyder, er en af ​​verdens største domæneregistratorer, der fokuserer på at levere sikre domæner til overkommelige priser.

Du kan også få en række betalte tilføjelser, såsom G Suite, under domæneregistreringsprocessen.

Hvis du leder efter en enkel mulighed, der giver dig mulighed for at vælge nøjagtigt, hvad du får, er Domain.com et fremragende valg.

Domæne priser på Domain.com.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.det
.butik
$ 9,99$ 12,99$ 14,99$ 49,99$ 39,99$ 28,99$ 14,99$ 14,99
  • Bundlede funktioner: SSL-certificering, videresendelse af domæner, DNS-styring, overførselslås
  • Tilføjelser: webhosting, G Suite, Comodo SSL, SiteLock

2. Namecheap

Bedste domæneregistrator nr. 2: Namecheap

Namecheap er et andet sted, der startede som en simpel domæneregistrator og voksede ud til at tilbyde en række planer for webhosting og andre webservices.

Deres vigtigste forretning hjælper dog stadig folk med at registrere domæner til overkommelige priser. Namecheap tilbyder ikke så mange højt specialiserede udvidelser, men de tilbyder nogle af de bedste tilbud på .com, .net og .org-websteder.

Domæne priser på Namecheap.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.det
.butik
$ 8,88$ 11,98$ 11,98$ 25,88$ 6,88$ 8,88
  • Bundlede funktioner: WhoisGuard
  • Tilføjelser: webhosting, G-Suite, SSL-certificering

3. 1&1 Ionos

Bedste domæneregistrator # 3: 1 & 1 Ionos

1&1 Ionos startede i 1988, ikke længe efter fødslen af ​​selve internettet. De har hjulpet millioner af virksomheder med at lancere deres websteder gennem årene og er i øjeblikket vært for 12 millioner domæner i hele Europa og USA.

De opkræver en smule mere for deres domæner end de fleste af de andre domæneregistratorer, der er anført her, men hvert enkelt domæne leveres samlet med indbygget domænelåsning, en 2 GB-postkasse, et gratis SSL-wildcard-certifikat og muligheden for at oprette 10.000 underdomæner . 1&1 vil også beskytte dig med privat registrering for de fleste domæner (lære mere her).

Domænepriser til 1&1 Ionos.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.det
.butik
$ 1; Fornyelse af $ 15$ 1; Fornyelse af $ 20$ 1; Fornyelse af $ 20$ 35; Fornyelse af $ 50$ 5; Fornyelse af $ 50
  • Bundlede funktioner: privat e-mail, SSL-certificering, 10.000 underdomæner, låsning af domæner
  • Tilføjelser: webhosting, webstedsbygger, e-mailhosting med op til 25 konti

4. Register.com

Register.com

Register.com er et godt sted at finde almindelige domæneudvidelser til gode priser. Hvis du er villig til at opgive privat registrering, kan du få et domæne gennem dem for så lidt som $ 5 / år.

Register.com tilbyder yderligere webtjenester, f.eks. Webhosting og e-mail-hosting, men disse er ikke meget anbefalet. Hvis du vil have din websteds hostingplan og dit domæne samme sted, vil du overveje en af ​​de andre muligheder på denne liste.

Domæne priser på Register.com.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.det
.butik
$ 5; $ 16 privat registrering$ 5; $ 16 privat registrering$ 5; $ 16 privat registrering$ 49,99; $ 60.99 privat registrering
  • Bundlede funktioner:
  • Tilføjelser: SSL-certificering, privat registrering (automatisk tilføjet alle køb; fjern dette fra din indkøbskurv, hvis du ikke ønsker det), e-mail-hosting, webstedshosting, avancerede SEO-værktøjer

5. OVH

OvH

OVH tilbyder ikke domæneregistrering i Nordamerika, men de er en af ​​de mest populære domæneregistreringsmuligheder for europæiske virksomheder.

Hvis du driver en europæisk virksomhed, og du vil have dine udgifter i din lokale valuta – en fantastisk måde at spare tid på skatter – er OVH en fantastisk mulighed for dig. Deres webstedshostingsplaner, som let kan føjes til dit køb under kassen, er også meget overkommelige.

Domæne priser til OVH.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.det
.butik
£ 6.99; Fornyelse af £ 9.99£ 6.49£ 7,59£ 18.39£ 3,53£ 6.99; Fornyelse af £ 9.99£ 1,79; Fornyelse af £ 21,39
  • Bundlede funktioner: DNSSEC-beskyttelse, SSL-certificering
  • Tilføjelser: webhosting med inkluderet e-mailhosting

6. Bluehost

Bluehost

Bluehost er en af ​​de mest populære webstedshostingsmuligheder for WordPress-brugere, og med god grund. Alle deres planer leveres med et enkelt klik på WordPress-installation.

De tilbyder også WordPress optimeret hosting, der leveres med WordPress forudinstalleret, så du kan begynde at bygge dit websted med det samme. Og selvfølgelig tilbyder de dig en måde at registrere dit domæne gennem dem.

�� Pro tip: Hvis du planlægger at bygge et websted på dit nye domæne, skal du i stedet for at købe domænet separat vælge en af ​​Bluehost’s hostingplaner med det samme. Under tilmeldingen får du gratis registrering af et domænenavn for det første år.

Domæne priser hos Bluehost.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.det
.butik
$ 11,99$ 12,99$ 8,99$ 11,99$ 11,99$ 11,99$ 11,99
  • Bundlede funktioner: SSL-certificering; et gratis domænenavn er samlet sammen med Bluehosts webstedshostingsplaner
  • Tilføjelser: privat registrering, webhosting, Microsoft Office 365

7. GoDaddy

Kom så far

GoDaddy er måske den mest berømte af domæneregistratorerne takket være deres allestedsnærværende reklamekampagner.

Du kan registrere et domæne med et enormt antal udvidelser gennem GoDaddy og endda få udvidelserne .com, .net og .org til dit domæne samlet sammen til en lavere pris.

GoDaddy tilbyder også en række webstedshostingsplaner, inklusive WordPress-optimerede planer.

Domænepriser hos GoDaddy.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.det
.butik
$ 11,99; Fornyelse af $ 17.99$ 13,99$ 9,99$ 44,99; $ 59.99 fornyelse$ 7,99$ 14,99$ 12,99$ 9,99; $ 44.99 fornyelse
  • Bundlede funktioner:
  • Tilføjelser: privat registrering, beskyttelse af personlige oplysninger, SEO-værktøjer, e-mail-hosting, websteds-hosting

8. Domains.Google

domains.google

Google har sine hænder i næsten enhver tænkelige internetforretning, og det lykkes dem at klare dem alle godt. Deres domæneregistreringstjeneste kaldes Domains.Google lanceret i 2015, og selvom det ikke er meget kendt, er det en af ​​de bedste muligheder.

Hvert domæne har gratis beskyttelse af privatlivets fred. Google tilbyder dog ikke webhostepakker, så du bliver nødt til at lede et andet sted efter din hostingplan.

Domænepriser på Domains.Google.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.det
.butik
$ 12$ 12$ 12$ 60
  • Bundlede funktioner: beskyttelse af privatlivets fred
  • Tilføjelser:

Hvad skal man kigge efter i en domæneregistrator

Der er flere ting, du skal overveje, når du vælger den bedste domæneregistrator til din virksomhed:

Prisfastsættelse
Prissætning er en vigtig faktor, der skal overvejes ved ethvert forretningskøb, men det er endnu vigtigere at se på, når du vælger en domæneregistrator. Hver domæneudvidelse (.com, .ca, .org osv.) Har forskellige omkostninger for hver domæneregistrator. Dette betyder, at en registrator muligvis kan tilbyde gode priser for .com-domæner, men forfærdelige priser for .org-domæner. Mange registratorer opkræver også ekstra gebyrer for sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Hvis du vælger at købe din hostingpakke og dit domæne samme sted, skal du også overveje typiske omkostninger til webstedshosting. Du kan finde ud af mere om disse omkostninger ved at se på vores guide til de bedste WordPress-hostingplaner.
Fornyelsespriser
Prisen for den oprindelige domæneregistrering er ofte mindre end den efterfølgende fornyelse. Du skal tjekke, hvad disse forskelle er, inden du vælger en domæneregistrator. Nogle gange vil du opdage, at den annoncerede promo-pris er langt fra, hvad du skal betale senere efter, at den oprindelige registreringsperiode er slut.
Domæneoverførsler
Med held og lykke behøver du ikke bruge denne indstilling, men hvis du bliver utilfreds med din domæneregistrator, vil du være i stand til let at overføre dit domæne til et andet. Selvfølgelig er du måske også her, fordi du vil forlade din nuværende domæneregistrator; i dette tilfælde er muligheden for at udføre en let domæneoverførsel endnu vigtigere. Du bør også undgå domæneregistratorer, der opkræver ekstra gebyrer for domæneoverførsler. De fleste hæderlige registrarer tillader dette, men det er værd at læse domæneoverførselspolitikken, før du investerer.
Udløbspolitik
Alle domænekøb har en udløbsdato. Hvis dit domæne får lov til at udløbe, vil andre kunne købe det og låse din virksomhed ud. Du bliver muligvis tvunget til at købe dit domæne tilbage til en højere pris, eller værre, miste adgangen til dit domæne permanent. De fleste domæneregistratorer indstiller dit domæne automatisk til automatisk fornyelse, så du kan undgå dette problem, men det er værd at tage et kig på, hvad der sker, hvis dit domæne udløber. De bedste domæneregistratorer tilbyder en afleveringsperiode, hvor du låser dit domæne til din konto i et bestemt antal dage. Dette kan spare dig for mange bekymringer, hvis der nogensinde er problemer med at behandle din domænefornyelse.
Ekstra tjenester
Mange af de bedste domæneregistratorer tilbyder også en række andre tjenester. Disse spænder fra enkle ting som domænefortrolighed og parkering til ting som webhosting, e-mail-hosting og e-mail-marketingtjenester. Nogle af disse tjenester kan muligvis samles sammen med din domæneregistrering, mens andre tilføjes. Der er et par ting, du skal overveje her. Ønsker du faktisk nogen ekstra tilføjelser? I bekræftende fald, hvilke tilføjelser er du interesseret i? Hvor vigtig er kvaliteten af ​​disse tjenester for dig? Alle disse faktorer hjælper dig med at vælge den bedste domæneregistrator til dine behov.

Sådan vælger du den bedste domæneregistrator til din virksomhed

Hvert firma her har lavet listen, fordi de tilbyder gode priser og pålidelig service. Der er dog nogle store forskelle mellem dem. For at vælge den bedste domæneregistrator til din virksomhed skal du overveje, hvad dine prioriteter er:

  • Hvis din største bekymring er overkommelighed, du ønsker at gå med enten Register.com eller Namecheap.
  • Hvis du leder efter en domæneregistrator hos medfølgende sikkerhedsfunktioner, din bedste indsats er enten Domain.com eller 1&1 Ionos.
  • Overvej Bluehost for at få websitet med kvalitetssider sammen med dit domæne.
  • Hvis du er i Europa, og du vil holde fast ved et europæisk firma, skal du vælge OVH.

Er du stadig ikke sikker på, hvad den bedste domæneregistrator er for dig? Se på nedenstående tabel for en hurtig sammenligning side om side:

Hvilken er den bedste domæneregistrator?registrator
.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.det
.butik
Domain.com$ 9,99$ 12,99$ 14,99$ 49,99$ 39,99$ 28,99$ 14,99$ 14,99
NameCheap$ 8,88$ 11,98$ 11,98$ 25,88$ 6,88$ 8,88
1&1 Ionos$ 1; Fornyelse af $ 15$ 1; Fornyelse af $ 20$ 1; Fornyelse af $ 20$ 35; Fornyelse af $ 50$ 5; Fornyelse af $ 50
Register.com$ 5; $ 16 privat registrering$ 5; $ 16 privat registrering$ 5; $ 16 privat registrering$ 49,99; $ 60.99 privat registrering
OVH£ 6.99; Fornyelse af £ 9.99£ 6.49£ 7,59£ 18.39£ 3,53£ 6.99; Fornyelse af £ 9.99£ 1,79; Fornyelse af £ 21,39
Bluehost$ 11,99$ 12,99$ 8,99$ 11,99$ 11,99$ 11,99$ 11,99
Kom så far$ 11,99; Fornyelse af $ 17.99$ 13,99$ 9,99$ 44,99; $ 59.99 fornyelse$ 7,99$ 14,99$ 12,99$ 9,99; $ 44.99 fornyelse
Domains.Google$ 12$ 12$ 12$ 60

Har du flere spørgsmål om, hvordan du vælger den bedste domæneregistrator? Del dem i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map