Sådan optimeres billeder til dit websted og får dem til at arbejde på alle enheder (lydbilleder til mobil, desktop, tablet)

Hvorfor gider at optimere billeder? Lad mig spørge dig om dette; hvornår var sidste gang du så et websted uden billeder på det? "Aldrig" ville være det rigtige svar. ��‍♂️ Billeder er bare for vigtige. Og det handler ikke engang om det skumle værdige stockfoto, der skal gå langs dit "10 online marketingtips" stolpe. Billeder er nyttige til flere formål. Tænk layout, designelement, logoer, profilbilleder og ja, blogbilleder også.


Helt ærligt kan du ikke have et websted i 2020 uden at bruge mindst en håndfuld billeder på det. Når det er sagt, er billeder ikke så ligetil at finde ud af for en websideejer. Selv om man sætter udfordringerne ved hvilke billeder der skal bruges og hvor, er der også problemer med at vise disse billeder fra et rent teknisk synspunkt:

 • Sådan leveres lydhør billeder på flere enheder?
 • Hvordan man får dem til at se godt ud på alle disse enheder?
 • Og vigtigst af alt, hvordan man sikrer sig, at de indlæses i anstændig tid?

Dette er de spørgsmål, vi besvarer i dag. Her er din ultimative guide hvordan du optimerer billeder til dit websted og får dem til at se godt ud på alle enheder:

Sådan optimeres billeder til dit websted og får dem til at arbejde på alle enheder

�� Hvorfor lytte til os?

Billeder har været et kritisk emne for os for nylig, og det er på grund af et af de nyere værktøjer i vores familie – Optimole.

Optimole er en sæt-det-og-glem-det-billedoptimeringstjeneste & værktøj. Vi betragter det som den bedste sådan løsning på nettet, og vi kan bevise det! Men det er tale om en anden gang. Uanset hvad har vi gennem årene lært meget om, hvordan vi optimerer billeder korrekt. Vi vil dele noget af denne viden med dig i dag.

�� Hvorfor du skal optimere billeder på dit websted

Billeder, bortset fra at se godt ud, forbruger også en betydelig mængde diskplads og båndbredde. Mere specifikt tegner billeder sig for alt fra 30% -85% af størrelsen på en standardwebside.

hastighedstest

Det er enormt – og det er ikke som at fjerne billeder er en mulighed – så det bedste, vi kan gøre i stedet, er at lære at optimere billeder på en måde, der simpelthen tager mindre diskplads.

Gevinstene kan være enorme, og især når der er tale om gentagne billeder – billeder, der skal indlæses på hver enkelt webside. Det er ting som baggrunde, designelementer, logoer, ikoner osv. Nogle gange kan optimering af kun et baggrundsbillede resultere i at du skærer din sidestørrelse med 70%+.

Se dette eksempel:

sammenligning af sidestørrelse før og efter at du har optimeret billeder

Men hold fast, det bliver værre! Hvis den generelle billedpræstation ikke er nok, er der også mobilområdet m, og det bringer et helt nyt sæt udfordringer:

For det første skal du sandsynligvis ikke vise det samme sæt billeder til dine desktop-besøgende og dine mobile besøgende. Konteksterne er bare meget forskellige – dette inkluderer skærmstørrelser, orientering (normalt i portræt) og endda tankegangen for den person, der læser.

i øvrigt, data antyder at mobildesign med færre billeder har en tendens til at klare sig bedre med hensyn til konverteringer.

Når alt sammen er der et par ting, som vi er nødt til at passe på, når vi leverer lydhøre billeder på flere enheder:

 • optimer først billeder til den specifikke enhed
 • Sørg for, at billederne er komprimeret til det maksimale acceptable niveau for at garantere de hurtigste ilastningstider
 • vis det optimale antal billeder med tanke på enheden og skærmen

��‍♂️ Sådan optimeres billeder og leveres dem på tværs af alle enhedstyper

At få dine billeder behandlet optimalt og derefter leveret til den besøgende så hurtigt som muligt har flere komponenter til det. I denne vejledning gennemgår vi dem alle:

�� Vælg det rigtige format

Lad os starte med det ældgamle spørgsmål: PNG eller JPG?

De fleste siger "JPG hele tiden!" Men det er ikke rigtigt:

PNG vs JPG

Ja, det meste af tiden eller i det mindste i de mest almindelige scenarier for hvad vi muligvis har brug for billeder, JPG’er optager mindre diskplads og derfor også mindre båndbredde.

Men nøgleordet her er "de mest almindelige scenarier." Faktisk, hvis det, du har, er et komplekst billede med en masse farver og farveovergange (også kendt. Meget "farveinformation"), så vil JPG’er faktisk blive bedre. Tænk på standardfotos. De fungerer bedre som JPG’er.

Men hvis du har et billede, der er lidt enklere, vinder PNG hele tiden.

Overvej følgende eksempel. Her er fire billeder:

billede-1-abillede 1-a: JPG

billede-1-bbillede 1-b: PNG

billede-2-enbillede 2-a: JPG

billede-2-bbillede 2-b: PNG

 • billede 1-a er 312 KB
 • billede 2-a er 196 KB

Prøv at gætte størrelserne på de to andre billeder …

Dit svar:

Forkert!

 • billede 1-b er 1,3 MB (dette har du sandsynligvis gættet)
 • billede 2-b er 106 KB (vent, hvad ?!)

Som du kan se, vinder PNG til enkle billeder med lav farveinfo.

Tænk på ting som interface-skærmbilleder, enkle illustrationer osv.

�� Lektion 1:

Gå ikke altid for JPG. Forudsig, hvor stort billedet skal være baseret på dets indhold, og brug derefter den rigtige billedtype.

Nu til et lidt mere rettidigt spørgsmål: SVG? WebP?

SVG og WebP

SVG og WebP er lidt mindre almindelige billedtyper på nettet, men de er begge store, så længe du bruger dem, som de skal bruges. Lad mig præcisere:

 • SVG er et XML-baseret vektorbilledeformat. Indholdet af billedet kan defineres i en simpel XML-fil – den samme XML-fil, du ville bruge til andre grundlæggende databehandlingsformål. Dette gør SVG til et godt format, så længe du har at gøre med et simpelt vektorbillede.
 • WebP er et nyt format fra Google. De praler, at WebP er 25-34% mindre i størrelse end sammenlignelige JPEG’er og 26% mindre end sammenlignelige PNG’er.

Så hvad er fangsten? Kan du optimere billeder ved at gøre dem alle til SVG’er og WebP’er?

Først, SVG. Brug grundlæggende kun SVG, hvis (en) billedet kan gemmes som SVG effektivt, og (B) hvis du ikke har noget imod at folk tager den SVG og ændrer den.

Som jeg sagde, SVG er XML-baseret, hvilket betyder, at det er virkelig nemt at ændre SVG-grafik. Dette er ikke altid noget, du ønsker – især når du handler med dit brand’s logo eller anden vigtig grafik.

I de fleste scenarier er SVG’er ikke et format, du vil bruge meget ofte.

Nu, på WebP. Formatet er stort, og i de fleste tilfælde sparer det faktisk meget diskplads lige som lovet. Tjek disse to eksempler på billeder:

jpg-billedeeksempel

webp-billedeksempel

 • den originale JPG-version er 204 KB
 • WebP er 58 KB

Kunsten er, at ikke alle browsere understøtter WebP. Faktisk ser du muligvis ikke engang det WebP-billede, jeg har brugt ovenfor. I skrivende stund fungerer WebP i Google Chrome, Firefox, Edge og Opera. Naturligvis understøtter de ældre versioner ikke formatet.

Hvad dette betyder i praksis er, at tilføjelse af et WebP-billede ikke er lige så let som at tilføje en JPG eller PNG.

Jeg mener, du teknisk set kan bruge et stykke kode som dette:

… men hvis brugerens browser ikke understøtter formatet, ser de i stedet det velkendte brudte billedsikon.

For effektivt at bruge WebP skal du levere tilbagevendende billeder. For eksempel:

Dette betyder meget mere arbejde. Forestil dig at skulle oprette et tag sådan, hver gang du vil tilføje et WebP-billede til et blogindlæg eller -side. Og lad mig stoppe dig lige der, nej, WordPress understøtter ikke WebP indfødt, så du bliver virkelig nødt til at gøre det med hånden.

Jeg anbefaler alligevel at gå denne komplicerede manuelle WebP-rute, hver gang du har at gøre med billeder, der vises på flere sider på dit websted, eller billeder, der er enorme i størrelse, og du har brug for ethvert værktøj, du har til at reducere den størrelse på en eller anden måde.

Du kan gemme billeder som WebP i Photoshop, eller bruge et værktøj som XnConvert (gratis).

�� Lektion 2:

Gider ikke overhovedet at bruge SVG’er, hvis du hurtigt vil optimere billeder. Den tid, du spilder med at skabe dem, lønner sig ikke (selvom du er velkommen til at være uenig; her er en god alternativ tage). PNG’er bliver meget hurtigere at bruge og ikke meget værre med hensyn til diskpladsforbrug.

Brug WebP, når du håndterer billeder, der vises på flere sider eller billeder, der er store nok. Det er medmindre du kan håndtere WebP-behandling automatisk, hvilket kan gøres med nogle ekstra værktøjer. I et sådant tilfælde skal du bruge WebP overalt. Vi vil tale om det i et sekund.

��️ Komprimere billeder

Billedkomprimering er som magi. Lad mig vise dig:

Dette er det samme JPG-billede, kun gemt på et andet komprimeringsniveau (ofte kaldet kvalitetsniveau):

coon-100%100% kvalitet

coon-95%95% kvalitet

coon-85%85% kvalitet

coon-50%50% kvalitet

Hvis du er som de fleste mennesker, ser de tre første de samme ud for dig. Den fjerde begynder at kigge "lidt værre." (Højreklik og "Åbn billede i ny fane")

Her er hvor meget diskplads hver af disse billeder tager:

 • 100% kvalitet: 969 KB
 • 95%: 439 KB
 • 85%: 186 KB
 • 50%: 102 KB

Kæmpe, ikke? Du kan gå fra ~ 1 MB til ~ 500 KB uden noget mærkbart tab i kvalitet, bare ved at ændre komprimeringen fra 100% til 95%.

Denne JPG-komprimering kan håndteres forholdsvis automatisk af forskellige værktøjer, hvilket er gode nyheder. Imidlertid er ikke alle billeder skabt ens, så nogle gange kan du få billeder i orden ved siden af ​​dårlige billeder, selvom de gennemgik den samme komprimeringsproces.

Generelt kan du tage et spring her og nedskalere kvaliteten af ​​dine JPG’er temmelig kraftigt. Sandheden i sagen er, at dine besøgende på webstedet ikke plejer skarpe billeder overalt.

Okay, jeg skulle afklare; ja, når du vil vise dem noget – som et billede, der er nøglen til et stykke indhold, f.eks. produktbilleder, fotos af hotelværelser – så skal disse billeder være sprøde.

Men på andre områder kan du være lidt mere afslappet. For eksempel behøver baggrunde ikke at være 100% sprøde. Generelt kan alle billeder, som besøgende ikke er direkte involveret i, have lavere kvalitet.

To af mine yndlingsværktøjer, der kan hjælpe dig her, er:

ImageOptim til desktopkomprimering på Mac. Du kan bare gribe et billede fra skrivebordet, trække og slippe det til ImageOptim, og derefter gør værktøjet dets magi og overskriver kildebilledet, når det er gjort.

Derefter kan du få dette billede og uploade det til dit websted normalt.

ImageOptim - fantastisk værktøj til at optimere billeder på dit skrivebord

Det andet værktøj er Optimole. Dette værktøj omdefinerer stort set, hvordan håndtering af billeder udføres på websteder. Til formålet med denne diskussion, lad os bare sige, at den virkelig er effektiv, når du vil optimere billeder, der findes i dit mediebibliotek.

optimole - fantastisk værktøj til at optimere billeder i skyen

Nu ind på PNG’er. Ligesom JPG’er kan PNG’er også komprimeres. Men denne gang er der ingen ulemper med hensyn til kvalitetstab. PNG’er kan komprimeres effektivt ved hjælp af tabsfri algoritmer.

Med andre ord, komprimér altid dine PNG’er!

Tjek disse tre billeder:

KWF-1
KWF-2

KWF-3

De ser ens ud, men de tager faktisk op:

 • 346 KB
 • 215 KB
 • 100 KB

Prøv at gætte, hvad der er.

Tre værktøjer til at komprimere dine billeder og gøre dem mindre:

 • ImageOptim igen. Men denne tager meget tid med PNG’er, så hvis du har mange af dem at behandle, kan du måske skabe dig en kop kaffe, mens værktøjet fungerer.
 • ImageAlpha. Meget hurtigere end ImageOptim. Det er min go-to desktop-løsning til PNG’er.
 • Optimole. Det er ikke overraskende, at Optimole også håndterer PNG-komprimering. Alt sker på autopilot.

�� Lektion 3:

Komprimér dine JPG’er for at nå et acceptabelt niveau af kvalitet kontra diskplads.

Komprimér altid dine PNG’er.

�� Server billeder med de rigtige dimensioner

Dette er måske det mest afgørende aspekt af helheden "lydhøre billeder" gåde. Som vi ved, er der snesevis, hvis ikke hundreder af forskellige skærmstørrelser derude, og vi skal på en eller anden måde sørge for, at vores billeder ser godt ud på dem alle.

Den lette løsning? Server et stort billede … det kan altid nedskaleres, ikke? Det er korrekt, teknisk set, men i praksis spilder dette en masse båndbredde og får dit websted til at blive meget langsomt belastet på de fleste enheder.

En bedre løsning er at skalere alle billeder til de korrekte størrelser, der foretrækkes af de mest almindelige enheder og derefter servere dem i overensstemmelse hermed.

Som du kunne forvente, har du brug for forskellige versioner af det samme billede for at opnå dette.

En af måderne at gøre dette på er at starte med dit design basebredde og den største billedstørrelse, der kan bruges, og derefter skalere ned derfra for nogle almindelige enheder og breakpoints.

For eksempel går de fleste websteder ikke over 1100 px-mærket for indholdsblokbredde, så du kan antage, at det maksimale billede, der kan vises i dette tilfælde, også er 1100 px i bredden.

Derefter kan du oprette breakpoints for 800 px og 550 px (almindelige værdier) for at dække tablet- og mobilscenarier. Selvom dette ikke giver dig 100% perfekte resultater på alle enheder, optimerer du i det mindste i rimeligt omfang og holder dine billeder under kontrol.

Med dette bag dig skal du nu oprette en håndfuld forskellige versioner af hvert billede, du vil bruge på dit websted.

Her er et eksempel på, hvordan du håndterer den aktuelle visningskode:

Magien med srcset-attributten er, at browseren ser på hvad der er i den og derefter vælger det bedste billede baseret på den enhed, der bruges.

En yderligere tilpasning, som du kan se ovenfor, er attributten størrelser. Denne fortæller browseren, hvordan billedet skal opføre sig på visse skærme. I dette scenarie bliver billedet 1100 px, når det ses på visningsporte, der er større end 1100 px, mens det på mindre enheder vil tage hele visningen.

Denne form for løsning sikrer, at billedet ikke tager en hel 3840px-bred 4K-skærm. Dog vil den stadig besætte hele skærmen, når den ses på mobilen.

Denne effektive anvendelse af attributten størrelser er, hvordan du får dine billeder til at reagere virkelig.

⭐ Pro trick: Gå efter billeder, der er 10% mindre i dimensioner end hvad der er behov, og lad browseren derefter skalere dem op. Dette sparer dig for lidt ekstra plads og båndbredde. Hvis du f.eks. Har brug for et billede, der er 500 × 500 px, kan du skalere dit billede til 450 × 450 px og derefter lade browseren skalere det op til 500. Dette afhænger af billedet, men i de fleste tilfælde brugeren vil ikke lægge mærke til det.

�� Lektion 4:

Brug de korrekte billedstørrelser til dit design.

Opret breakpoints.

Opret flere versioner af det samme billede for at dække breakpoints.

Brug attributterne srcset og størrelser, når du viser billederne.

�� Optimer billeder til nethindus- og HiDPI-skærme

Den anden ende af billeddimensionspektret handler om HiDPI-venlige billeder.

Historien er, at desktopskærme bliver større og større, og deres pixels bliver ved med at blive pakket mere og mere tæt. Det er ikke ualmindeligt i disse dage at have en 4K skærm pakket i en 15-tommer bærbar computer. 4K-opløsningen er 3840 × 2160 px, så hver af disse pixels skal være rigtig lille.

Dette skaber problemer for websteder. Grundlæggende, hvis dit websted blev defineret som 1100 px bredt, ville det under normale forhold kun optage ca. 25% af den tilgængelige skærmsejendom til en 4K-skærm. Dette er ikke optimalt. Heldigvis fungerer tingene ikke sådan.

For at undgå problemet fungerer de højopløsningsskærme som om de var halvdelen af ​​størrelsen (jeg overforenkler, men hør mig ud). Så i stedet for at dit 1100 px brede websted besætter en lille del af en HiDPI-skærm, bliver det opskaleret til det dobbelte, ved at optage 2200 px og fylde skærmen meget bedre.

Denne proces giver skærme mulighed for at blive skarpere og skarpere uden at få alt til at se lille ud i processen.

Denne praksis er imidlertid ikke uden dens fejl. Derefter tager dine billeder et stort hit. Tekst er let at skalere op uden at miste kvalitet. Skrifttyper er immun mod skalering. Billeder er ikke. Som et direkte resultat ser ethvert billede, der ikke er klar til HiDPI-skærme, sløret, kraftigt!

For at løse dette skal du levere skaleret billeder til hver zoomforhold. Her er nogle enkle kode:

(Hvis browseren ikke understøtter srcset, bruges standard src.)

Nu, når jeg siger det "skalerede billeder," Jeg mener faktisk, at du skal starte fra den anden ende. Begynd med et stort billede (mærk det 3x), skaler det derefter ned og gør det mindre (til 2x), og gør det til sidst 1x og brug det som standardbillede.

�� Lektion 5:

Sørg for, at dine logoer, branding-billeder og alle billeder, der bruges i dine indlæg og sider, er klar til HiDPI-skærme.

⌛ Udskud af indlæsning af billede

Dette er principielt enkelt; alle billeder, der er over folden, skal indlæses med det samme (ved sideindlæsning). Alt andet kan udsættes til senere og lige "doven ladet."

Lazy loading er billedindlæsning efter behov. Det vil sige, billeder indlæses kun et par sekunder, før brugeren har brug for dem – ikke før, ikke senere. Og det "ikke før, ikke senere" del er nøglen her.

I et ideelt scenario skal billedet indlæses lige inden det rulles ind i visningen. Betydning, at brugeren ikke behøver at se en pladsholder, før billedet vises. Hvis det sker, kan de muligvis rulle forbi billedet uden at det klarer at indlæse i tide – ikke en fantastisk måde at optimere billeder på.

Når det er sagt, er doven indlæsning noget let at gøre på WordPress-websteder. Du kan dovne indlæse med JavaScript / jQuery, og du kan endda skrive koden til det selv, hvis du vil. Alternativt kan du få et plugin som a3 Lazy Load, eller du kan bruge Optimole, som inkluderer et doven indlæst modul.

�� Lektion # 6:

Laz indlæse billeder, der er under folden.

�� Lever billeder via et CDN

Et indholdsleveringsnetværk er som en snyderkode for webstedshastighed. Du snyder, fordi du ikke så meget gør dit websted hurtigere, da du beder nogen anden om at tage belastningen og levere webstedets data til den besøgende til dig.

�� Vi talte mere om dybtgående CDN’er her, tjek det.

TL; DR er, at CDN’er drager fordel af et netværk af servere, der alle har en kopi af dit websted og derefter leverer det til besøgende fra det nærmeste tilgængelige sted. Dette vil altid være hurtigere end levering fra din hovedserver.

Image CDN’er fungerer stort set det samme, men de fokuserer kun på, du har gætt det, billeder.

Det meste af tiden er handlingen sømløs fra dit synspunkt. Alle billeder på dit websted erstattes af deres CDN-hostede versioner (hvilket betyder, at billedets URL’er ændres).

 • Jet pakke har et populært image CDN indbygget lige i. Du kan bruge det gratis, hvilket er fantastisk. Den største begrænsning er, at det kun fungerer med billederne i dine indlæg, sider og dine fremhævede billeder. Det fungerer ikke for nogen billeder, der udgør dit design (dele af temaet, layout osv.). Det er de billeder, der virkelig kunne bruge noget CDN-ing.
 • Optimole har en CDN indbygget som en del af hovedbilledeoptimeringsfunktionen. Denne er ikke kun begrænset til dine indlæg og sider.

�� Lektion 7:

Slut dit websted til et image CDN (Jetpack eller Optimole) eller en generel CDN (MaxCDN / StackPath).

�� Server mindre billeder til brugere ved langsomme forbindelser

Ikke kun skærmstørrelse er vigtig, når man beslutter, hvilken type billede brugeren skal se. Sandsynligvis endnu vigtigere, hvis de har en langsom internetforbindelse, ønsker de virkelig ikke at vente 10 sekunder på, at et billede indlæses.

I disse scenarier er det en meget bedre idé at nedjustere kvaliteten af ​​dine billeder til gengæld for indlæsningstid. Brugere på langsommere forbindelser vil sætte pris på, at de overhovedet kan se billederne.

Du kan få dette til ved at bruge Network Information API. Her er en cool tutorial om, hvordan det hele fungerer, hvis du vil implementere det manuelt.

Hvis du foretrækker, at det håndteres på autopilot, igen, Optimole!

�� Lektion 8:

Server mindre og mere komprimerede billeder til brugere på langsommere internetforbindelser.

�� Værktøj værktøj værktøjer!

Undervejs nævnte jeg et antal værktøjer, som du kan bruge til at gøre dit websteds billedlevering mere effektiv. Her er en oversigt over dem:

 • Optimole – giver dig mulighed for at optimere billeder automatisk, komprimere dem, vælge den rigtige billedstørrelse til den besøgende’s visningsport, serverer billede via en CDN, doven indlæser billeder, fungerer med langsommere forbindelseshastigheder.
 • ImageOptim og ImageAlpha – håndter skrivebordsbilledkomprimering på Mac. Du kan bruge TinyPNG på Win. Gør det, før du uploader billeder til dit websted.
 • XnConvert – giver dig mulighed for at konvertere billeder til WebP.
 • a3 Lazy Load plugin – doven indlæs alle billeder.
 • Jet pakke plugin – leveres med et gratis image CDN.
 • MaxCDN / StackPath – en generel CDN, der tager sig af hele dit websted, ikke kun billeder.

værktøjer til at optimere billeder

�� Yderligere læsning:

 • Forestil dig vs WP Smush vs ShortPixel vs Optimole: Hvilken er bedst til at optimere WordPress-billeder? Head-to-head sammenligning
 • Gratis billeder til blogs – hvordan man får dem & brug dem effektivt (advarsel! ikke-indlysende rådgivning, datasupporteret)
 • 11 måder at fremskynde WordPress-ydeevne
 • Webstedshastighedsoptimering: hvordan man gør det i 2019
 • Hurtigste WordPress-hosting – begyndervejledning til at finde en

��‍♂️ TL; DR:

Her er en oversigt over alle de individuelle lektioner, der deles ovenfor:

Lektion 1:

Gå ikke altid for JPG. Forudsig, hvor stort billedet skal være baseret på dets indhold, og brug derefter den rigtige billedtype.

Lektion 2:

Gider ikke overhovedet at bruge SVG’er, hvis du hurtigt vil optimere billeder. Den tid, du spilder med at skabe dem, lønner sig ikke (selvom du er velkommen til at være uenig). PNG’er bliver meget hurtigere at bruge og ikke meget værre med hensyn til diskpladsforbrug.

Brug WebP, når du håndterer billeder, der vises på flere sider eller billeder, der er store nok. Det er medmindre du kan håndtere WebP-behandling automatisk, hvilket kan gøres med nogle ekstra værktøjer. I et sådant tilfælde skal du bruge WebP overalt. Vi vil tale om det i et sekund.

Lektion 3:

Komprimér dine JPG’er for at nå et acceptabelt niveau af kvalitet kontra diskplads.

Komprimér altid dine PNG’er.

Lektion 4:

Brug de korrekte billedstørrelser til dit design.

Opret breakpoints.

Opret flere versioner af det samme billede for at dække breakpoints.

Brug attributterne srcset og størrelser, når du viser billederne.

Lektion 5:

Sørg for, at dine logoer, branding-billeder og alle billeder, der bruges i dine indlæg og sider, er klar til HiDPI-skærme.

Lektion # 6:

Laz indlæse billeder, der er under folden.

Lektion 7:

Slut dit websted til et image CDN (Jetpack eller Optimole) eller en generel CDN (MaxCDN / StackPath).

Lektion 8:

Server mindre og mere komprimerede billeder til brugere på langsommere internetforbindelser.

Lad mig vide, hvad du synes om hele udfordringen med at optimere billeder til internettet så meget som muligt. Hvad laver du også med dine billeder for at få dem til at indlæse hurtigere? Del i kommentarerne.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout, præsentation og redigering af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map