Kodningsmusik! Afspilningslister og råd for at være mere produktive, når du koder derhjemme (eller på kontoret)

Hvad sker der med kodning af musik? Skal du gider med at opbygge din ultimative playliste? ⏯️


Folk har kranglet om musik og produktivitet siden før hulemænd begyndte at bruge Walkmans. Når alt kommer til alt har vi alle hævdet, at musik, der spilles på ’11’, er den eneste effektive måde at studere algebra. ��♂️

Nu hvor vi er lidt klogere, ved vi, at Linkin Park, der spilles på 11, ikke er effektiv til noget, hvad så ikke er kodning. Men på den anden side hjælper lyden fra en telefonopringning eller støvsugning heller ikke nogen. Heldigvis kan mange forskere også lide ideen om at spille musik på arbejdet, og vi har adskillige undersøgelser, vi kan bruge til at opbygge en playliste med god kodningsmusik.

Af denne grund vil denne artikel se på hvordan musik påvirker produktiviteten, og hvordan man bruger disse oplysninger til at oprette den perfekte playliste. Jeg vil også dele de bedste spillelister og værktøjer for den ultimative musikalske oplevelse på arbejdspladsen, uanset om du arbejder hjemmefra eller er på kontoret.

Kodningsmusik! Afspilningslister og råd til at være mere produktive, når du koder derhjemme

Hvordan "kodning af musik" påvirker din produktivitet

Der er en række forskellige måder at øge fokus på arbejdspladsen, og at tage kontrol over lyden er en af ​​de vigtigste. For eksempel er pludselig og dissonant støj to stimuli, der kan tvinge din hjerne ud af zonen og ind i en ubevidst defensiv tilstand.

Selv hvis du ikke oplever den skræmmende effekt, vil enhver kontorstøj, der enten er høj, uventet eller irriterende, stadig være distraherende og føre til reduceret kreativitet.

Hvad tror du faktisk betragtes som den mest irriterende lyd? ��

Selv behagelige lyde som en samtale om Netflix kan forstyrre koordinering af neurale aktiviteter. Når arbejdet med tre store "fokus" neuromodulatorer: acetylcholin, dopamin og norepinephrin er forringet, din hjerne mister retning, og du vil opleve:

 • En manglende evne til at bestemme, hvad der er vigtigst: din kode eller Stranger Things?
 • Du vil begynde at fokusere på irrelevant information.
 • Du vil reagere langsommere, forstå mindre og føle dig søvnig.

På den anden side har det at lytte til kodende musik modsat virkning på disse hjerneområder. Ja, undersøgelser har vist at at lytte til din yndlingsmusik frigiver dopamin i to områder af din hjerne, rygg og ventral striatum. Kort sagt, det er som at få et stort kram. At vælge en velkendt spilleliste med kodende musik er blot et af de tricks, vi kan bruge til musikbaseret produktivitetsforøgelse.

Sådan vælges den bedste kodningsmusik til hurtige resultater

Lad os starte med det mest indlysende trick; undgå at lytte til musik, du hader. Naturligvis er dette smerteligt indlysende, men det modsatte er ikke nødvendigvis sandt.

Der er faktisk få advarsler, du skal overveje, før du rammer spillet på din foretrukne playliste. For det første har du brug for en vis mængde nyhed for at få dine dopamin-neuroner affyret. Undersøgelser har vist at hovedhjerneaktiviteten opstår, når musikken ikke er indlysende, men velkendt nok til at give en følelse af forventning, der hjælper frigivelsen af ​​dopamin.

Imidlertid vil for meget nyhed rette dit fokus mod musikken og væk fra din kode. Den musik, du er ambivalent med, kan dog give gode resultater. For det første er det ikke så distraherende som noget, du elsker eller hader.

Vælg musik, der passer til opgaven. Hvis du laver noget kedeligt og gentagne, skal du vælge en hymne med optimistiske tekster. Teksterne er en god måde at bryde kedsomheden op og holde dig motiveret.

Vi så tidligere, at adskillelig tale kan være en rigtig produktivitetsmorder. Dette gælder for tekster i musik. Hvis du arbejder med dybere opgaver, der kræver fokus og læring, skal du undgå musik med tekster. En bedre mulighed for dybere opgaver ville være kontinuerlige lyde, der spilles ved 70 decibel, hvilket har været vist at hjælpe med kreativ tænkning.

Med dette i tankerne skal du vælge musik med konstante tempos, rytme og tilstand for at holde dig fokuseret, øge dit humør og forbedre din kognition. Faktisk kan tempo være en af ​​hemmelighederne til en produktiv dag. Du får den maksimale fordel, når du lytter til musik med tempoer mellem 60 og 120 BPM (PDF) som har vist sig at lette læring og fastholdelse.

Det rigtige tempo kan også frigive alfa-hjernebølger, som kan hjælpe dig med at finde mere elegante løsninger på bugs. Vi har alle været skyldige i at glide en! Vigtig ind for at løse problemer, men hvis du får adgang til alfa-hjernebølger, kan du det undgå almindelige svar, når problemløsning.

Din playliste skal være så længe du planlægger at arbejde, dette vil minde dig om at tage en pause. Dette er ikke kun bedre for produktiviteten, men du vil undgå udbrændthed i det lange løb. Faktisk er det at vælge en premiumtjeneste den bedste måde at sikre denne form for kontrol over dit arbejdslydsbillede.

Det vigtigste og selvfølgelig skal du vælge musik højt nok til at maskere den uønskede støj fra dit arbejdsmiljø. Sådan optimerer du musik til kognitiv funktion. Moderat lydstyrke er nøglen til succes, når du balanserer musik og arbejde. Musik skal være et tæppe over den uønskede støj snarere end fokus.

De bedste spillelister til kodning af musik

Når jeg spiller musik, er min præference at streamingtjenester og værktøjer frem for YouTube. For det første har jeg ikke fundet afspilningslister på YouTube, der matcher dem, der findes på streamingtjenester, og få annoncer er befordrende for produktivitet.

Videospil lydspor

 • Bedst til: Enhver opgave, der kræver fokus og vedvarende koncentration.
 • Fordele: Videospil-lydspor er bygget til at hjælpe spillere med at løse gåder, hente information i samtale, tænke uden for boksen.

Klassiske spillelister

 • Bedst til: Alle, der leder efter klassisk musik til at ledsage deres arbejde.
 • Fordele: Barokkmusik har et godt tempo, der kan hjælpe med at løfte dit humør og øge fokus.

Klassiske omslag af kendte popsange

 • Bedst til: Mennesker, der ønsker fordelene ved klassisk med et velkendt præg.
 • Fordele: Fantastisk til at give fortrolighed, der frigiver dopamin uden distraktion.

Ambient

 • Bedst til Mennesker, der har brug for at dække kontoret lyde.
 • Fordele: Omgivende musik er bygget til at øge humør og fokus.

Alfa hjerne bølger

 • Bedst til: Øget fokus og kreativitet til at tænke uden for kassen.
 • Fordele: Et godt hack til at komme ind i strømningstilstande.
 • Advarsel: Lydene kan være irriterende og kan ikke bruges i længere perioder. Fordi de arbejder på hjernebølger, bør de undgås af gravide kvinder, operatører af tungt udstyr eller personer med risiko for anfald.

Upbeat musik med tekster

 • Bedst til: Arbejder med kedelige, gentagne opgaver, der ikke kræver fokus.
 • Fordele: De valgte spillelister opdateres regelmæssigt med populære sange.

Naturen lyder

 • Bedst til: Masker kontorstøj, når du skal koncentrere dig.
 • Fordele: Tilfældigheden i lydene er en fantastisk måde at frigive dopamin uden at ty til hvid støj.

Bedste apps til kodning til nyttige lyde

Sæt afspilningslisterne til side, lad os nu se på nogle seje værktøjer, der kan gøre din hele kodningsmusikforsyning lidt mere strømlinet.

Brain.fm

Brain.fm

Brain.fm bringer den seneste udvikling inden for neuromusikologi til dig med lyde og musik til at hjælpe dig med at arbejde, sove og slappe af.

Fordele: Bred vifte af muligheder, der passer til enhver smag. Hver af fokusindstillingerne kan også vælges afhængigt af din opgave. De har muligheder for at arbejde, læse, kreativt arbejde eller studere. De udvikler deres nye numre baseret på andre trends som lo-fi-fokus, der blev inspireret af lo-fi-kanalen på YouTube.

Ulemper: Retssagen giver kun fem sessioner. Det er en abonnementstjeneste, der koster $ 6,99 / måned eller $ 49,99 / år.

Special tilbud: Få en gratis måned via dette link.

myNoise

myNoise

myNoise er en freemium-webapp, der har en række lyde, der hjælper dig med at maske kontorets lyde, når du har brug for at få gjort arbejde.

Fordele: Det har en bred vifte af unikke lyde, der dækker næsten enhver brugssag. Den bruger browserbaserede støjgeneratorer, så du bruger ikke nogen data, mens du streamer lydene.

Ulemper: Musikindstillingerne er begrænsede.

Gratis musikarkiv (FMA)

Gratis musikarkiv

Inspireret af open source-softwarebevægelsen tilbyder Free Music Archive høj kvalitet, juridiske downloads til forskellige formål.

Fordele: Kvaliteten af ​​de tilgængelige sange er høj, og udvalget er bredt. Grænsefladen er enkel og nem at bruge uden komplicerede tilmeldinger eller skjulte omkostninger.

Ulemper: Hvis du leder efter noget populært eller kendt, er det usandsynligt, at du finder det her. Dette kan føre til, at du lytter til musik med for meget nyhed og dermed undergraver din indsats.

Musik til programmering

Musik til programmering

Du bør bogmærke denne, ikke kun blev den bygget af udviklere, men den dækker alle de vigtige områder, vi dækkede tidligere: få tekster, begrænset kompleksitet og lidt tidlig musik.

Fordele: For det første elsker jeg grænsefladen. Vigtigere er det, at udviklere kompilerede musikken baseret på deres egen oplevelse af, hvad der fungerer for dem.

Ulemper: Nogle mennesker kan måske ikke lide kontrollerne.

Afsluttende tanker om kodning af musik

Kontoret med åben plan er en fantastisk måde at tilskynde til samarbejde og udvikle en kultur. Selvom dette kan være sandt, kan det åbne planlydskontor være distraherende. Hvis du konstant bliver distraheret af uønsket støj, kan du tage kontrol over lydene og musikken med til at give et tæppe over disse lyde.

Med andre ord kan du bruge musik til at påkalde perioder med forbedret fokus og opnå mere. Når det kommer til dine kedelige opgaver, kan du bruge musik til at hjælpe med at komme igennem dem. Hvis du har brug for at lære eller være kreativ, er omgivende musik med det rigtige lydstyrk helt sikkert hjælpe dig med at udvikle usædvanlige løsninger. Husk med dette, at valg af den rigtige musik kan hjælpe dig med at mestre enhver opgave!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map