iPhone vs Android: Hvilken er bedre for web-professionelle / udviklere?

iPhone vs Android


Debatten om, hvilket Smartphone-operativsystem (OS) er det bedste, er gået i årevis uden erklæringen om en klar vinder. Hvis du overvejer at skifte fra iPhone vs Android eller vice versa, kan det være svært at adskille kravene fra die-hard fans fra fakta om hver platform.

Heldigvis har både iPhone og Android meget at tilbyde, så du virkelig ikke kan gå galt. Din beslutning om, hvilket operativsystem der er rigtigt for dig, bør fokusere på dine behov som web-professionel. Ved at sammenligne nøglefunktioner på platformene, skal du være i stand til at indsnævre, hvilket bedst passer til din situation.

I denne artikel skal vi se på de vigtigste forskelle mellem iPhone og Android.

Derefter dykker vi dybt ned i seks nøglefaktorer, der skal tages i betragtning, når du vælger din smartphone OS som web-professionel. Lad os hoppe ind!

Hvad er de vigtigste forskelle mellem iPhone og Android?

Når vi sammenligner iPhone og Android i denne artikel, taler vi primært om operativsystemet (OS), der kører hver, snarere end individuelle enheder som iPhone X eller Google Pixel 3. Dette er vigtigt at bemærke for et par grunde.

For det første kører Apples iOS kun på iPhones. Googles Android OS kører dog en bred vifte af enheder, hvoraf nogle er meget billige, men mangler kvalitet. Dette gør det vanskeligt at sammenligne Android-telefoner med iPhones. Fokusering på operativsystemet niveauer spillet.

I betragtning af dette er det vigtigt at huske, at oplevelsen af ​​at bruge Android OS vil være meget anderledes på en billig telefon end på en enhed af høj kvalitet, der er mere sammenlignelig med en iPhone. Problemer med Android kan stamme fra enheden i stedet for OS.

Begge platforme har deres fordele og ulemper. Når det kommer til knas, er den mest markante forskel dem imellem iOS er lukket, Android er open source. Dette påvirker flere vigtige aspekter af hvert operativsystem, herunder deres sikkerhed og tilgængeligheden af ​​apps.

iPhone vs Android: Hvilken smartphone er bedre for web-fagfolk? (6 faktorer at overveje)

Som web-professionel forstår du bedre end mest vigtigheden af ​​visse funktioner, når det kommer til valg af en smartphone. Vi har sammenlignet iPhone vs Android på seks faktorer, der sandsynligvis vil spille de største roller i at hjælpe dig med at beslutte, hvilken du skal bruge.

1. Hvilken mulighed er mere overkommelig?

Før vi springer ind i, hvad hvert OS kan gøre, lad os diskutere, hvor meget det vil koste for dig at erhverve en enhed, der kører et givet OS. Til at begynde med er iPhones temmelig dyre med iPhone XR kommer til $ 599 og iPhone 11 Pro for en kæmpe $ 999 (forudsat at du ikke handler med en gammel model). Selv den meget ældre iPhone 7 vil tage en bid ud af dine besparelser til $ 449.

Som vi diskuterede tidligere, er Android tilgængelig på en lang række enheder, til bedre eller værre. Selv Android-telefoner, der kan sammenlignes med iPhone XR – som f.eks Google Pixel 4 eller den Samsung Galaxy s10 – løb ganske lidt billigere. Du kan vælge en af ​​disse telefoner op for henholdsvis $ 799 eller $ 749.

Uanset hvilke af disse indstillinger du vælger, vil du gå glip af nogle funktioner. Galaxy s10 har den største batterikapacitet, men iPhone XR har en enorm (næsten nøjagtigt det samme som Galaxy s10) skærmstørrelse. IPhone understøttes med en ekstra M12-coprocessor og LCD-skærm til mere dæmpede farver. Pixel 4 mangler opbevaring, men har et overlegen kamera og er godt integreret med Google Assistant.

I den lave ende kan du nemt finde Android-telefoner til mindre end $ 200. Mod iPhone 7’s pris er der ingen konkurrence om, hvilket er et mere attraktivt antal. Husk dog, at iPhone 7 vil være af generelt bedre kvalitet, når det kommer til funktioner som batterilevetid, fotokvalitet, skærmstørrelse og opbevaring.

2. Vil iOS eller Android opretholde din sikkerhed og privatlivets fred bedre?

Når det kommer til sikkerhed, har iOS fordel af at være en platform med lukket kildekode. Dette er et af de sjældne tilfælde, hvor open source = værre. Screeningsprocessen for apps er bare meget strengere med iPhone, og iPhone-brugere er begrænset til de godkendte apps i Apples App butik kun. Dette hjælper med at forhindre iPhone-brugere i at downloade malware ved et uheld.

app butik

Android-brugere har på den anden side adgang til Google Play Butik og ethvert antal tredjeparts appdistributører. Det er mindre sandsynligt, at disse kilder screener apps for malware og vira, før de giver brugerne mulighed for at downloade dem.

Google Play

Der er taget skridt til at reducere mængden af ​​malware, der introduceres af Android-apps, og de er meget sikrere, end de har været tidligere. Imidlertid, rapporter viser at iPhone-apps stadig er mere sikre.

Apple har historisk set været mere konsistent, når det kommer til at frigive opdateringer og sikkerhedsrettelser. Ved hurtigt at lappe svagheder gør iOS et bedre stykke arbejde med at opretholde en sikker platform.

For så vidt angår privatlivets fred er det ifølge Apple iPhone-brugeres privatliv meget bekymrende. Apple krypterer brugerdata samlet til oprettelse af opdateringer, og data sælges aldrig uden brugernes tilladelse.

På den anden side, ifølge en undersøgelse udført i august 2018, kommunikerer Android-telefoner dobbelt så meget brugerdata som iPhones. Androids deler endda brugerdata om placering, når telefonen ikke er i brug, mens iPhones ikke gør det.

android iphone

Derudover var der et par høje profilerede sager med iPhones om emner med forsøg på at få adgang til en useriøs persons iPhone til absolut ingen nytte. Det kan være dårlige nyheder for den nationale sikkerhed, men gode nyheder til enhver, der ønsker at være sikker på, at deres enheder er Fort-Knox-sikkerhedsniveau. Dette er, hvad du får med iPhone ud af porten. Grundlæggende er din enhed fuldstændig utilgængelig uden din adgangskode.

3. Er brugervenlighed eller tilpasning vigtigere for brugeroplevelsen?

Brugeroplevelse (UX) omfatter en bred vifte af aspekter. iOS og Android leverer begge ønskelige UX-funktioner, men de har forskellige prioriteter, som kan have indflydelse på, hvad der passer bedst til dig.

iPhones har en tendens til at være lettere at bruge end Android-telefoner. Deres interface er mere intuitiv, og der har været få ændringer i, hvordan telefonerne fungerer fra udgivelse til udgivelse. Når du først har fundet, hvordan du bruger en iPhone, skal du ikke behøver at læse meget efter en opgradering.

Alligevel har Androids meget mere tilpasselig interface. Du kan indstille standardapps, tilføje widgets, vælge mellem forskellige låseskærme, ændre dit tastatur med mere. I modsætning til en iPhone kan du virkelig lave en Android til din egen og ændre den, så den passer bedre til dine behov.

Mange af de andre aspekter af UX, der er forbundet med telefoner – herunder kameraer, skærmstørrelse, batterilevetid og opbevaring – afhænger af hvilken specifik iPhone- eller Android-enhed du vælger. Kvaliteten af ​​disse funktioner afhænger af, hvor meget du er villig til at betale for din smartphone.

4. Hvor pålidelige er iOS og Android?

På trods af hvad mange artikler online vil have dig til at tro, er iOS og Android ret sammenlignelige, når det kommer til pålidelighed. Uanset hvilken du vælger, skal du ende med et operativsystem, der fuldt ud er i stand til at støtte dine behov.

Die-hard fans på begge platforme har en tendens til at fokusere på de data, der får deres foretrukne operativsystem til at se attraktivt ud. For eksempel vil iPhone-fans fokusere på, at Android har en lidt højere samlet fejlfrekvens (med nogle af dem eksploderer endda), mens Android-elskere gerne påpeger "bøjningsport" eller andre kendte iPhone-fejl.

For at illustrere dette punkt på en anden måde kan vi se på artiklerne: Glem myten om, at iPhones er mere pålidelige end Android og Pålidelighed på smartphones: iOS overgår Android. De citerer nøjagtigt den samme undersøgelse, men som du kan se fra overskrifterne, valgte de at fremhæve forskellige oplysninger.

Dette viser bare, hvordan både iPhone vs Android-fans kan vælge og vælge, hvilke resultater fra en undersøgelse man skal fokusere på for at understøtte deres foretrukne operativsystem. Når du overvejer pålideligheden af ​​hver, skal du sørge for at se på alle dataene.

5. Hvilket OS tilbyder større kompatibilitet med apps og andre enheder?

Som vi nævnte tidligere i denne artikel, er iPhone-brugere meget mere begrænset end Android-brugere, når det kommer til adgang til apps. Fordi de er mere grundigt screenet, har iPhone-apps en tendens til at være mere sikre og højere kvalitet.

For web-fagfolk kan kommunikations- og opgavestyringsapps være utroligt nyttige. Uanset hvilket operativsystem du vælger, vil du gå glip af et par gode apps, der kun er tilgængelige for brugere af det andet system.

På iPhone har du adgang til Luftpost, for eksempel til at organisere din e-mail og strømline din arbejdsgang. Du kan også tjekke Dagsorden note-tagende app, Moleskine tidsside‘S smarte kalender og Gnist e-mail-klient.

gnist

Med Android på den anden side kan du få adgang Tasker og automatiser noget af din arbejdsgang. Der er også Solid Explorer filhåndteringsapp, og drupe til forenklet kommunikation. Derudover har Android sociale medier widgets, du kan bruge til let at få adgang til dine konti uden at åbne deres apps.

solidexplorer

Når det kommer til kompatibilitet med desktops, laptops, tablets og andre enheder, fungerer iPhones problemfrit med andre Apple-produkter. Forsøg på at oprette forbindelse til enheder fra et andet mærke vil dog kræve noget ekstra arbejde.

Android er kompatibel med et større antal enheder, men igen integrerer den ikke godt med Apple-produkter. De andre enheder, der allerede er i dit arsenal, kan muligvis spille en betydelig rolle i at bestemme, hvilket smartphone-operativsystem du vælger.

6. Er iPhone vs Android-telefoner mere populære?

Popularitet er noget at overveje, når du vælger en smartphone OS. Vi er alle sammen for at skille sig ud fra mængden. Som du sandsynligvis ved, er udviklere mere tilbøjelige til at oprette apps og andre nye værktøjer, der integreres med det mere populære operativsystem.

På verdensplan slår Android handily iPhone når det kommer til popularitet. Placering betyder dog noget, og i Nordamerika (og især USA) er iOS den foretrukne platform for smartphone-brugere. Selv blandt vores egne læsere på CodeinWP viser vores analyser, at iPhones er den valgte mobilenhed! Som sådan skal du muligvis overveje, hvor de fleste af dine klienter er placeret, og hvilket operativsystem der er mest udbredt i hvert område, når du vælger din smartphone-operativsystem..

Konklusion

Når det drejer sig om at vælge den rigtige smartphone som web-professionel, kommer beslutningen i sidste ende ned til, hvilket operativsystem der tilbyder de funktioner, du har brug for for at få succes. Uanset om det betyder, at du vælger indstillingen med de apps, du bedst kan lide eller prioriterer sikkerhed, kan du ikke gå galt med nogen af ​​platformene.

I denne artikel har vi sammenlignet operativsystemerne iPhone vs Android på seks nøglefaktorer:

 1. Hvilken mulighed er mere overkommelig?
 2. Vil iOS eller Android opretholde din sikkerhed og privatlivets fred bedre?
 3. Er brugervenlighed eller tilpasning vigtigere for UX?
 4. Hvor pålidelige er iOS og Android?
 5. Tilbyder iPhones eller Androids større kompatibilitet med apps og enheder?
 6. Er iPhones eller Android-telefoner mere populære?

Har du spørgsmål om, hvilken smartphone der er bedst for web-fagfolk? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map