Hvad er den bedste Cloud IDE i 2020? Her er 8 af de mest populære muligheder

Hvad er den bedste Cloud IDE i 2020? Her er 8 af de mest populære muligheder

Hvad er den bedste Cloud IDE i 2020? Her er 8 af de mest populære muligheder
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Traditionelt var det almindeligt for udviklere at oprette kode vha. Dine daglige tekstredaktører. Fra den lokale maskine til serveren er terminalbaserede tekstredaktører som VIM og Emacs (samt GUI-baserede tekstredaktører som SublimeText) stadig go-to-indstillingerne for mange udviklere. Imidlertid fører den stigende popularitet af skytjenester til stigningen af ​​sky-IDE’er. I dette indlæg dækker vi de mest populære og funktionelle muligheder i dag og prøver at gøre det find den bedste sky-IDE i 2020.


Men først, hvordan er en IDE forskellig fra en teksteditor? Ud over avancerede tekstredigeringsfunktioner som syntaksbelysning er den mest markante forskel, at en IDE giver dig mulighed for at kompilere og køre den kode, du skriver. Derudover har nogle IDE’er avancerede funktioner som fejlfinding. De bedste IDE’er giver en one-stop-løsning til alle dine udviklingsbehov – med ekstra frynsegoder som versionskontrol og kontinuerlig integration.

Bedste Cloud IDE

Her er den fulde lineup:

 1. KodePen #
 2. JSFiddle #
 3. Microsoft Azure Notebooks #
 4. Observerbar #
 5. Repl.it #
 6. Codenvy #
 7. Google Cloud Shell #
 8. Codeanywhere #

1. CodePen

codepen sky IDE

CodePen er en skybaseret editor til HTML, CSS og JavaScript, der giver dig mulighed for at gengive uddrag i realtid og derefter dele dem med andre. Det primære mål med CodePen er at gøre det muligt for udviklere at oprette demoer af deres front-end-arbejde.

CodePen-demoCodePen-demo

Du kan bruge stilark og scripts, der er hostet eksternt på din CodePen-demo. Derudover giver CodePen dig adgang til en JavaScript-konsol til fejlfinding af din kode, hvis du opretter et element på platformen.

CodePen-demoer kan også integreres på dit websted. Indlejrede penne har forhåndsvisninger af koden, hvilket gør dem ideelle til tekniske forfattere, mens de opretter selvstudier til frontend-teknologier.

CodePen giver dig mulighed for at gaffel arbejde fra andre udviklere og bygge videre på det. Der findes forskellige visninger af din kode, men nogle er kun tilgængelige på pro-versionen, starter ved $ 8 / måned faktureret årligt.

Mens styrken ved CodePen skaber og deler penne, introducerede den Projekter i 2017, som giver dig mulighed for at oprette hele front-end-projekter på webstedet, hvilket gør det til en komplet IDE.

2. JSFiddle

jsfiddle - en sky IDE til JS

JSFiddle er en tidlig IDE, der stammer fra en kodelegeplads, der påvirker mange andre konkurrenter i dag. Det giver dig mulighed for at oprette frontend-elementer og gengive dem live i browseren.

JSFiddle DemoJSFiddle-demo

Du er i stand til at gaffel andres arbejde og bygge videre på det, ud over at indlejre dit arbejde på eksterne websteder. JSFiddle er en forenklet version af CodePen for dem, der ønsker at arbejde med en enklere kodeditor, men stadig har kompilationsevner.

3. Microsoft Azure Notebooks

azurblå - den bedste cloud-IDE fra Microsoft

Microsoft Azure Notebooks er en komplet ende-til-ende-løsning leveret af Microsoft til at styre projekter udviklet gennem Jupyter notesbøger. Først skal du logge på din Microsoft-konto og vælge en plan. En gratis niveauplan er tilgængelig. Dine projekter kan være bygget på Python 2, Python 3, R eller F #.

Du kan derefter initialisere et tomt projektlager med en README-markeringsfil.

Opret projekt på AzureOpret et projekt i Azure

Når depotet er oprettet, kan du fortsætte med at oprette notesbøger og arbejde på dem.

Jupyter Notebook på AzureJupyter Notebook i Azure

Azure giver dig også mulighed for at starte en terminal på projektets placering. Du kan køre Unix-kommandoer på terminalen samt give en mulighed for at debugge din Python-kode gennem terminalen.

Azure terminalAzure terminal

Azure giver dig også mulighed for at dele dit projekt med samarbejdspartnere. Tutorials oprettet af Microsoft til Azure Notebooks er også i form af projekter på platformen. For eksempel er her et projekt om adgang til data fra disse bærbare computere.

4. observerbare

observablehq

Mens Jupyter er ansvarlig for at øge Pythons popularitet i skyen, har det også inspireret skaberne af Observable til at opbygge en lignende løsning beregnet til JavaScript.

Notabler, der kan observeres, er JavaScript-sky-notebooks, der kan omfatte en blanding af scripts og Markdown. Det primære mål med Observable er at dele JavaScript-baserede grafer gennem skyen.

Du kan tjekke funktionerne i Observable uden at oprette en konto gennem demo notebook.

Synlig demonstrationSynlig demo

Når du opretter en konto, vil du være i stand til at gemme alle ændringer, du foretager i en notesbog, og dele resultaterne med andre.

Lad os nu gå til lidt mere komplette ende-til-ende-løsninger for at finde de andre bedste cloud-IDE-platforme.

5. Repl.it

repl.it

Ideen bag Repl.it er at lade dig fokusere på kodning ved at lade platformen tage sig af opsætningen af ​​miljøet.

Når du er færdig med registreringen, kan du oprette et miljø med et klik. Der er et stort antal sprog at vælge imellem. Lad os i denne demonstration gå videre med Python.

Når du vælger et miljø, er vinduet, der åbnes, opdelt i tre kolonner – filsystemet, teksteditoren og en tolk på terminalen. Du kan ændre størrelsen på dem for at fokusere på den del af projektet, du koncentrerer dig om.

Repl.it miljøRepl.it miljø

Fra venstre menu kan du også vælge de pakker, du gerne vil arbejde med i dit aktuelle projekt. Der er endda en multiplayer-indstilling på Repl.it, der gør det nyttigt til samarbejde! Når du aktiverer den, kan du oprette en URL med en potentiel samarbejdspartner, der enten kan bidrage til eller se projektets status i realtid.

Repl.it samarbejdeRepl.it samarbejde

6. Codenvy

codenvy

Codenvy er en anden skybaseret IDE, der giver dig mulighed for at konfigurere dit udviklingsmiljø, skrive din kode inden for platformen og derefter udføre den. Lad os i denne demonstration skabe et PHP-baseret miljø.

I Codenvy kaldes et udviklingsmiljø i skyen et arbejdsområde. Efter registrering skal du først oprette et arbejdsområde med en foruddefineret stak. Stakke inkluderer populære programmeringssprog som PHP, Python, Go og Rails med en 3 GB RAM i det frie niveau. Hold med op til tre udviklere kan også bruge den gratis plan.

Opret arbejdsområde på CodenvyOpret et arbejdsområde på Codenvy

Når du opretter et arbejdsområde, ligner funktionaliteten Repl.it. Dit arbejdsområde er opdelt i filhåndtering, teksteditor og terminal. I modsætning til Repl.it er du i stand til at bruge Unix-kommandoer i terminalen snarere end bare Python-tolken til at fejlsøge din kode.

Eksempel på PHP-projekt om CodenvyEksempel på PHP-projekt i Codenvy

Codenvy giver dig også mulighed for at importere et projekt fra GitHub eller klone et arkiv fra et fjerntliggende sted. Desuden giver Codenvy dig også mulighed for at dele dit projekt med samarbejdspartnere i realtid.

7. Google Cloud Shell

cloud.google

Google Cloud Shell er en terminal i skyen, som du kan køre gennem en browser. Cloud Shell kommer forudinstalleret med en række populære biblioteker og tjenester som Docker, Python, Git og VIM. Det giver 5 GB lagerplads i dit hjemmekatalog.

Google Cloud Shell er en komplet løsning for en udvikler uden et lokalt udviklingsmiljø. Hvis du bruger en Chromebook, skal denne indstilling tage sig af de fleste af dine udviklingsbehov.

Google Cloud Shell TerminalGoogle Cloud Shell-terminal

Google Cloud Shell giver dig også en GUI-baseret teksteditor, hvis du ikke er tilpas med terminaltekstredaktører som VIM og Emacs. Brug redigeringsikonet øverst til højre på terminalen for at affyre teksteditoren med en filsystemvisning.

Google Cloud Shell GUI-teksteditorGoogle Cloud Shell GUI-teksteditor

Selvom du kan bruge Git til at synkronisere dine filer i terminalen, har du også en mulighed for at uploade eller downloade filer gennem filsystemet, der vises til venstre. Desuden giver den offentlige beta dig mulighed for at oprette et shell fra et docker-billede.

Generelt synes Google Cloud Shell at være en bæredygtig mulighed til brug som et primært udviklingsmiljø. Med hyppige ændringer af produktet, bør du bestemt prøve det.

8. Codeanywhere

codeanywhere - måske den bedste cloud-IDE generelt

Codeanywhere er den sidste mulighed i vores søgen efter at finde den bedste cloud-IDE. Det er en cloud-platform-cloud-IDE, der giver dig mulighed for at oprette et miljø, importere eller oprette et projekt og derefter udføre i det samme miljø.

Der er ikke noget gratis niveau for Codeanywhere, skønt en syv-dages prøveversion er tilgængelig. De billigste planer er $ 2,5 per måned, faktureres årligt.

Indstil miljø på CodeanywhereOpret et miljø i Codeanywhere

Når du logger ind, skal du oprette et udviklingsmiljø. Du kan bruge en af ​​de eksisterende stacks fra listen over indstillinger. Lad os bruge en stak, der er centreret mod Python-udvikling:

Teksteditor på CodeanywhereTeksteditor i Codeanywhere

Når builden indlæses med succes, kan du enten importere et Git-projekt eller oprette et eget tomt depot.

Terminal på CodeanywhereTerminal i Codeanywhere

Med en rich-text editor kan du oprette, redigere og gemme filer. Derefter kan du køre enhver kode, du har oprettet eller gemt via terminalen ved at køre den relevante kommando.

Codeanywhere giver support til synkronisering med Dropbox, OneDrive og Google Drive, ud over GitHub og BitBucket gennem versionskontrol. Yderligere kan du også oprette forbindelse til dit miljø gennem FTP-klienter for at overføre filer til og fra andre placeringer. Codeanywhere har også et partnerskab med DigitalOcean for at integrere med DO-dråber.

Afsluttende tanker om den bedste sky-IDE

Der er muligvis ikke et enkelt svar på den bedste cloud-IDE i 2020, men der er mange muligheder at vælge imellem, afhængigt af dine krav:

Hvis du bare har brug for at udføre og dele kodestykker, skal du prøve JSFiddle eller CodePen.

Hvis du gerne vil oprette notesbøger med en kombination af markdown og kodeoutput, kan du give Azure Notebooks eller observerbare et forsøg.

Hvis du ønsker et alternativ til et lokalt udviklingsmiljø, bør du prøve det Google Cloud Shell.

Hvis du gerne vil have en komplet løsning til ende, skal du prøve Codeanywhere, Codenvy eller Repl.it.

Hvilken af ​​disse er efter din mening den bedste sky-IDE fra 2020? Gik vi glip af din favorit? Lad os vide det i kommentarerne herunder.

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector