Cory Miller Interview – Reflektioner over WordPress og Gutenberg, nødvendigheden af ​​mental sundhedsbevidsthed og coaching

Cory Miller Interview


Det er et stykke tid, siden vi var vært for et interview om CodeinWP. Denne gang taler jeg med en af ​​forretningsveteranerne i WordPress-samfundet, grundlægger af iThemes, Cory Miller. Cory er en frittalende fyr, og vi formår at røre ved tre meget varme emner i disse dage: temaer, mental sundhed og coaching.

For dem, der ikke ved, var iThemes en af ​​de første temabutikker, der eksisterede, lanceret i 2008 og ramte 1M indtægter på 3 år. Ti år efter blev hans virksomhed erhvervet af Liquid Web i en vellykket exit. Vi taler lidt om temaforretninger i dag, og hvor Gutenberg tager dem.

Ikke sikker på, at du har bemærket det, men WordPress-samfundet åbner op for emner uden for det tekniske område. Ved sidste års WordCamp Bukarest sker i min by blev Emanuel Blagonic’s tale kaldt "Sådan finder du fred og forandrer verden." Tre år før det, på WordCamp Denver, talte Cory om "Den emotionelle rullebane for iværksætteri." Folk taler åbent om deres kampe og hjælper andre ved at anerkende deres problemer, få hjælp og blive bedre.

Cory Miller

Dernæst diskuterer vi emnet psykisk sundhed og Cory’s engagement i WP&UP-initiativ. Til sidst går vi ind i iværksættere og hvor Cory lægger sin energi i disse dage. Når han ikke giver interviews, er Cory en del af to nye ventures, den ene coaching og den anden markedsføring. Han er også aktiv på Youtube og læser MASSE af bøger.

Okay, lad os hoppe ind i samtalen.

Når du er færdig med at læse dette Cory Miller-interview, ville jeg være nysgerrig, hvem du gerne vil have, at vi skal interviewe næste gang. Efterlad din heltes navn i kommentarerne herunder.

Contents

Cory Miller-interview om WordPress-fund i over et årti

Du har startet en af ​​de første temabutikker for næsten 11 år siden. Kunne du tale lidt om de største udfordringer / milepæle, du har været igennem med iThemes i denne periode?

Du ved, når jeg ser tilbage på vores tid med iThemes, de højeste højder, var de laveste lavmål altid omkring mennesker. Lavet var, når du skulle sige farvel til et teammedlem eller måtte give dem slip. Det er altid de laveste øjeblikke. Og så handler naturligvis ikke altid kunderne på den mest passende måde, især hvis noget går galt. Så lavt niveau handler altid om mennesker.

Men på den anden side handlede højdepunkterne bestemt mennesker. Jeg forlod der tidligere i år, men jeg nyder venskaber og forhold til nogle fantastiske mennesker. Blandt alle de mennesker, jeg fik møde gennem forretning, kunder, venner og partnere, elsker jeg og værdsætter og overvejer nogle af de bedste venner i livet.

Hvad var det gode og dårlige ved WordPress-økosystemet dengang, og hvor bor de gode og dårlige nu?

Dengang var det bestemt det vilde vilde vest. I 2006 var WordPress-temaer især overalt. Jeg mener deres kvalitet, du har nogle gode, nogle dårlige og nogle bare forfærdelige.

Men det var den mulighed, vi udnyttede. Vi begyndte at betjene kunder med meget gode temaer af høj kvalitet. Men den gode tilbage var den mulighed, vi havde, og denne fantastiske software, vi havde. Og ud fra et forretningsmæssigt synspunkt ændrede naturligvis WordPress mit liv ved at være i stand til at starte iThemes og tage turen, som vi gjorde i over 10-11 år.

WordPress er nu modnet. Det er anderledes. Jeg har set nogle ansigter komme og nogle ansigter gå, og nye mennesker dukker altid op i samfundet, hvilket er så fantastisk. Forretningsmæssigt ser jeg meget konsolidering inden for branchen, især hos hostingfirmaer. Automattic har modtaget en meget stor finansieringsrunde for nylig. Nu er jeg begejstret som WordPress-blogger. Jeg har tilføjet en ny titel, "WordCamp Frivillig" til mit CV på WC DFW i weekenden. Jeg er glade for at se, hvad der kommer næste gang for WordPress i erhvervslivet, da softwaren fortsat modnes og bliver bedre.

Idet WordPress forvandles til en webstedsbygger, ændrer temaer, som vi kender dem, også. Hvad er dit råd til temabutikker i dag at forblive i branchen?

Hvilket godt spørgsmål. Jeg tror, ​​det virkelig ikke var temabutikken, som vi solgte. Cirka to, tre år ind i virksomheden, indså vi, at muligheden var bedre i plugins og især software som en service relateret til WordPress. Vi så hurtigt temaerne var hyperkonkurrencedygtige.

Rådgivning nu ville være at hoppe på Gutenberg-toget. Det er her, uanset om vi kan lide det eller ej. Jeg har dybt med det, og det er virkelig interessant. Jeg ser en masse ting komme ud med Gutenberg. Så hvis du er en temahop og ikke omfavner den, er det nutiden og fremtiden for WordPress.

Hvilke muligheder kan WordPress-virksomheder låse op på lang sigt?

Muligheden er altid, altid, altid: hold dig tæt på dine kunder og se fremad til dem. Pas på dine kunder.

Vores ting var, uanset hvad der sker i WordPress, vi ønsker, at vores kunder skal være loyale over for os. At blive tjent meget godt, at hvis vi tilfældigvis ikke er der en dag, ville de savne os. Vi har forsøgt, hvad vi kan, for at gøre deres liv bedre. Og jeg tror, ​​det er gode råd til enhver WordPress-virksomhed: Bliv tæt på dine kunder. Ligesom Wayne Gretzkys citat var hans succes, at han skøjte til hvor pucken ville være, ikke til hvor den havde været. Det samme råd kan gives til WordPress-virksomheder.

Om mental sundhed i WordPress-samfundet

Lad os gå videre til emnet psykisk sundhed. Du har talt om dine personlige kæmper på WordCamp US i 2015. Kender du til andre samfund, der er lige så åbne om dette emne?

Du ved, jeg synes, at teknik som helhed ser ud til at være mere åben for diskussion om mental sundhed end andre industrier. Teknisk ser ud til at føre forandringen, og det er jeg virkelig glad for. Jeg er ikke klar over mange andre samfund uden for WordPress. Men især WordPress, tror jeg, har virkelig føret vejen og omfavnet det at være i stand til at dele åbent om mental sundhed.

Et stort segment af vores samfund fungerer eksternt, så der er en isoleringseffekt. Jeg synes, i livet generelt er det absolut relevant at tale om mental sundhed.

Du lægger dig selv derude, taler, blogger, er åben om dit personlige liv med komplette fremmede. Var det noget, du valgte at gøre som en helingsproces? Hvordan har dette ændret dit liv?

I 2015 sendte jeg et foredrag med titlen "Iværksætteri og mental sundhed" til WordCamp Denver. De tilladte mig elskværdig at tale om det. Det valgte jeg ikke som en del af helingsprocessen. Det er hvad jeg tror, ​​du gør privat, med betroede mennesker. Offentligt delte jeg det for at afslutte stigmatisering af mental sundhed, for at udrydde, udslette, udslette stigmaet om mental sundhed fra jorden for evigt, for at være en del af den proces, for at sige det er okay at søge og få hjælp privat fra mennesker, du har tillid til , især professionelle, licenserede terapeuter.

Jeg led i ensomhed og var ikke nået ud til de nærmeste mennesker i mit liv. At være i stand til at nå ud til dit kernenetværk af mennesker, de mennesker, der løber ind, når alt rammer fan, mens alle andre skynder sig ud. Det var en del af min historie, som jeg delte. Og derfor deler jeg at ringe den klokke lige så højt og så ofte som jeg bliver spurgt.

Du er tilsluttet WP&OP team, der yder mental og fysisk sundhedsstøtte. Hvorfor er der behov for, at en sådan organisation findes i WordPress-samfundet?

Jeg blev bedt om sommeren om at være en administrator. Jeg elsker at være en del af enhver organisation eller indsats, der klarer sig godt i det mentale helbred. Jeg er en del af WP&OP, fordi jeg vil være en del af den positive ændring, der kan ske i folks liv. Men jeg tror, ​​at det behøver at eksistere i samfundet, fordi vi har mennesker i samfundet. Vi har ondt, vi gennemgår masser af kriser, vanskeligheder, årstider i livet, og vi er ikke immun mod det. Og derfor elsker jeg, at der er en særlig indsats i WordPress for at hjælpe WordPress-community-medlemmer, især med mental sundhed.

Hvilke online ressourcer vil du anbefale til en person, der behandler psykiske problemer i ensomhed?

Den største ting, jeg vil sige, er at være på vagt over for sociale medier. Jeg synes ikke personligt, at det er det rette sted at finde helbredelse. Så selvom jeg deler min historie offentligt, er det til det udtrykkelige formål at afslutte stigmatiseringen og hjælpe med at få tilladelse og frigive folk til at gå og søge støtte og hjælp privat. Og forresten, jeg fortæller dig en historie, der skete for mange år siden, ikke min aktuelle dags kamp, ​​det er en stor nuance. Så vær forsigtig. Jeg tror ikke, du finder helbredelse gennem sociale medier. Jeg tror, ​​du finder helbredelse gennem mennesker og mennesker, der plejer og stoler og elsker dig privat og gennem licenserede professionelle rådgivere.

Jeg tror, ​​at vi er ment og bygget til at leve i samfund sammen, ikke isoleret. Og jeg elsker min ensomhed, får mig ikke forkert. Men jeg tror grundlæggende på, at vi er bygget til, at samfundet skal være omkring mennesker. Vi har brug for menneskelig interaktion, menneskelig berøring, menneskelig samtale. En person, der er interesseret i os, og hvad vi gennemgår og vil være der, når vi har ondt.

WP&UP er en ressource, vil jeg foreslå.

Cory Miller om den nuværende – løbende, digital marketing og rådgivning

Du sagde for nylig, "Jeg har ikke hobbyer, hobbyen er forretningen." Tror du, det er dette, der definerer en iværksætter?

Jeg tror ikke det. Jeg siger bare, det er min særlige ting, og jeg synes ikke, det altid har været en god ting, forresten. Jeg fandt lige tilfældigvis dette fantastiske videospil, det bedste videospil, jeg nogensinde kunne spille, kaldet iværksætteri og elskede at spille spillet. Imidlertid er ulempen ved ikke at have hobbyer, når du går gennem en overgang som jeg har, specifikt, at sælge min start-baby og vanskelighederne ved ikke at have det længere.

Jeg er en stor tro på at diversificere din identitet, diversificere de måder, du finder værdi i dit liv. Hvis jeg havde haft noget som en sidevirksomhed eller endda en temmelig stor hobby at springe ind i, da jeg forlod virksomheden, tror jeg, det ville have været bedre for mig.

Den hobby, jeg har nu, kaldes motion. Løb – Jeg fandt det for to år siden. Det hjælper min mentale sundhed, det hjælper mit humør, det hjælper min ånd.

Hvordan vil du beskrive det arbejde, du udfører nu? Hvem er de mennesker, der kan have mest udbytte af at arbejde sammen med dig?

Leader.team hvor min partner Jeff og jeg letter små grupper til at hjælpe ledere med at lære og vokse. Vi sætter peer-ledere sammen i en lille gruppe, der mødes online via Zoom en gang om måneden i 90 minutter. Både Jeff og jeg har været en del af lignende grupper som denne i ni år. Sådan mødte vi, hvordan vi blev kære venner og nu partnere. Og så har vi taget det bedste ud af denne magi og bygget et rigtig unikt format til unge ledere, der ønsker at lære og vokse fra hinanden.

Det andet kommer temmelig snart ud, det er det Digital marketing køkken med min kære ven Rebecca Gill. Hun er SEO-ekspert i over 11 år. En af de ting, der var mit fokus ud over produktet, var marketing, specifikt indhold og e-mail-marketing. Så vi parrer os sammen for at tilbyde et kursus meget snart. Du kan tilmelde dig, og vi får et stort samfund der, der bliver fantastisk. Så disse to projekter er de to store i mit liv lige nu.

Deltager du stadig WordCamps? Planlægger du at gå ud over WordPress-samfundet med din konsulentvirksomhed?

Jeg gik lige til min første WordCamp i år, WC Dallas Fort Worth. Jeg har været i sandsynligvis 50 WordCamps i de sidste 11-12 år. Nu har jeg ikke eller er nødt til at gå for at opbygge endnu flere forhold, det er ikke en del af kernen ting lige nu. Men når jeg bliver bedt om at tale, elsker jeg at deltage. Jeg vil sige, at jeg altid vil elske WordPress eller altid være en del af WordPress-samfundet, men ja, jeg udvider nu, og de ting, jeg prøver at gøre, gælder også ud over WordPress.

Hvis det at have det godt er alt, hvad der betyder noget, hvad er værdien af ​​en personlig coach, der tilføjer værdien af ​​en terapeut?

Jeg tror, ​​at en del af terapeutens rolle ser på fortiden. Se om der er traumer i din fortid og helbrede nogle af de tidligere ting, der påvirker dig nu og fremtiden. Professionelle rådgivere er absolut nøglen. Jeg tror, ​​det er en del af ligningen.

Den anden del, som du har nævnt, synes jeg er så fantastisk, er en personlig coach. Jeg har haft en personlig coach det sidste år. En coach ser på fremtiden sammen med dig og hjælper dig med at komme dit sted, du prøver at gå, klar og selvsikker og gør store fremskridt med det. En coach handler om det, der ligger foran dig, som du ønsker at komme til. Min coach’s navn er Kelly, og hun er fantastisk. Hjælper mig med at tænke igennem tingene, have nogen til at afvise tingene og udfordre mig, hvor jeg skal udfordres, støtte og opmuntre mig, hvor jeg skal støttes og opmuntres. Jeg fortalte nogen her om dagen, hvis jeg kunne have noget for verden, ville det være to ting: adgang til en coach og adgang til en rådgiver.

Det handler om vores Cory Miller-interview. Er der noget, du gerne vil spørge ham? Hvem ved, han kommer måske tilbage og svarer på dine kommentarer. Tak for at have læst!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map