Bedste Standing Desk i 2020: IKEA vs Jarvis vs VIVO

"Bedste stående skrivebord?" Ser ikke ud til nøjagtigt det perfekte match-emne til en "WordPress rådgivning" blog, gør det? Nå, faktisk gør det kinda det. To grunde:


 • Hvis du gør noget med WordPress professionelt, tilbringer du sandsynligvis det meste af din dag rumpestol med at stirre ind på en skærm, og derfor er dit skrivebord næsten helt sikkert dit vigtigste arbejdsredskab.
 • Som det viser sig, bruger de fleste af vores team plus de mennesker, vi arbejder med eksternt, forskellige typer stående skriveborde dagligt, hvilket giver os en dejlig førstehåndsindsigt i verden af ​​de bedste stående skriveborde, der findes på markedet.

Så… er stående skriveborde bedre end normale skriveborde? Jeg er ikke videnskabsmand her, så jeg lader dig beslutte selv, men hvad der er sikkert er, at stående skriveborde kan være skræmmende, hvis det er din første gang, du overvejer at få en.

Bedste stående skrivebord - på udkig efter markedets bedste stående skriveborde

�� Vil jeg være komfortabel med at stå op i lange perioder? Vil der være en mulighed for at sætte sig ned og slappe af? Vil investeringen virkelig være det værd? Hvilket er det bedste skrivebord for en begynder?

I denne ressource tager vi emnet head-on og sammenligner nogle af de bedste muligheder på markedet og leder efter det bedste stående skrivebord derude!

Hele dette indlæg er baseret på vores egen erfaring, de skriveborde, vi har brugt, fordele og ulemper ved dem og vores konklusioner efter 6+ års arbejde, mens du står op (ikke rolig, vi sætter os lejlighedsvis).

�� Typerne af stående skriveborde

I min bog er der tre hovedtyper, som illustreret her:

Faste stående skriveborde
Konverterborde
Sit-stand skriveborde
fast skrivebordkonverter skrivebordsidde-stå skrivebord

Her er kickeren, der er ikke et enkelt bedste stående skrivebord, der styrer dem alle – ligesom der ikke er nogen bedste bil generelt. Hvad du dog kan gøre, er at finde det bedste stående skrivebord til dine individuelle behov. For at gøre det, skal du først beslutte, hvilken af ​​disse tre typer, du vil gå med. Jeg har eksperimenteret med dem alle, og de har bestemt alle deres fordele og ulemper.

Den overraskende ting er, at den, der faktisk bedst egner sig til en begynder, ikke er den, du tror …

�� Hvordan man bestemmer, hvilken type stående skrivebord der er bedst for dig

⚡ Skal du bruge konvertere?

Ved første tanke virker konvertere som en god idé for en nybegynder. Når alt kommer til alt, er en konverter dybest set et standard skrivebord med et ekstra stativ til dit tastatur og skærm ovenpå. Men der er mere ved historien:

�� Fordelene ved konvertere

 • Du kan lægge dem på ethvert skrivebord eller en hvilken som helst flad overflade.
 • De er billige.
 • Noget bærbart.
 • Du kan justere højden til det, der passer bedst til dig.
 • Du kan sænke det ned og bruge skrivebordet, mens du sidder ned.

�� Konverterernes ulemper

 • De er ikke særlig ergonomiske.
 • Kan være ustabil og vaggende, da der er et par elementer, der udgør skrivebordet.
 • De ser ikke godt ud (indrømmet, dette er en personlig mening).
 • De er spork fra den stående skrivebordsverden.

konverter skrivebord

Lad os uddybe den sidste ting et øjeblik. Hvorfor er de spork fra den stående skrivebordsverden? Jeg tror, ​​du ved hvorfor. De er virkelig gode til hverken at lade dig arbejde, når du står op eller mens du sidder ned.

Du vil altid få en bedre oplevelse med en dedikeret løsning – et skrivebord, der er fast enten i op eller ned position. Konvertere er simpelthen en enorm kompromis.

Om ergonomien er den store ulempe også, at når du står op, har du dit skrivebord et sted omkring dit taljeområde, og det stikker ud over resten af ​​opsætningen. Dette betyder, at du ikke får den plads, du muligvis har brug for at føle dig godt tilpas. Du kan se dette i det forrige billede. Derudover, når du sidder ned, er der bare for meget ting på skrivebordet – ting, der ikke behøver at være der.

Så skal du bruge konvertere? Hvis det er din første gang at komme i stående skriveborde, er svaret nej. De vil kun gøre tingene mere ubehagelige og rodet sammenlignet med et enkelt, rent skrivebord med kun det væsentlige på det.

Hvis du allerede har eksperimenteret med stående skriveborde, og du har brug for et setup, der er noget bærbart og giver dig mulighed for at konfigurere dig selv uden for dit kontor, kan du prøve dem.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Bedste WordPress dev værktøjer
 • Fremragende produktivitetsværktøjer til designere og WordPress-brugere
 • Sådan arbejder du hjemmefra (og forbliver fornuftig)

⚡ Skal du bruge faste stående skriveborde?

Nu til en mere begyndervenlig type skrivebord:

Det faste stående skrivebord!

Dette lyder muligvis modsat, men hør mig ud:

Pros Fordele ved faste stående skriveborde

 • Du kan holde dit skrivebord rent.
 • De er ekstra billige.
 • De ligner faktisk et skrivebord, og folk griner ikke af dig.

�� Ulemperne ved faste stående skriveborde

 • De kan ikke bruges, mens du sidder ned.
 • Justering af højden er problematisk.

Det kan komme som en overraskelse, men faste stående skriveborde er de billigste af alle typer stående skriveborde. Hvis du beslutter at købe din fra IKEA (mere om det senere), kan du få det for så lidt som $ 83 (en mere poleret opsætning er omkring $ 160).

fast skrivebord

Hvad angår ulemperne, er de ikke rigtig seriøse, når du begynder at leve med dit setup dag for dag. Du har sandsynligvis kun brug for at indstille skrivebordet én gang for at matche din højde, så justering af bordets højde løbende er virkelig ikke noget, der sker.

⚡ Skal du bruge siddestandsborde?

Sidst men ikke mindst har vi den endelige type stående skrivebord – sit-stand desk.

De kommer i to varianter: motoriseret med en håndsving (som i, det er dine muskler, der faktisk motoriserer skrivebordet), motoriseret af en elektrisk motor.

�� Fordele ved motoriserede stående skriveborde

 • Du kan holde dit skrivebord rent.
 • De ligner faktisk et skrivebord.
 • Kan bruges, når du sidder ned.
 • De er super praktiske, når du skifter fra stand til sit.
 • Du kan programmere et par højdeindstillinger, så de passer til dine præferencer.
 • Justering af højden er bogstaveligt let at trykke på knappen.

�� Ulemperne ved motoriserede stående skriveborde

 • De har tendens til at være dyre.

sidde-stå skrivebord

Hvis det ikke var for prisen (normalt i intervallet $ 200- $ 800), ville det motoriserede skrivebord være den bedste løsning af dem alle, nedad!

Men så meget som jeg elsker mit skrivebord, er jeg nødt til at erkende, at det ikke er den perfekte løsning for nogen nye til stående skriveborde, som ikke nødvendigvis endnu ikke ved, om det er en arbejdsstil, de vil holde sig til. Investeringen er bare for stor.

�� Dommen om, hvilken type skrivebord man skal vælge

I sammendraget er her konklusionen om den bedste type stående skrivebord:

Typer af stående skrivebordeFaste stående skriveborde
Konverterborde
Sit-stand skriveborde
Bedst til en nybegynder.Bedst, hvis du vil have en bærbar opsætning og ikke har noget imod fejlene.Bedst, hvis du allerede er sikker på, at stående skriveborde er noget for dig.

Nu hvor du ved, hvilken type skrivebord der sandsynligvis vil være bedst for dig, lad os se på faktiske skrivebordsmodeller, som du kan få:

�� På udkig efter det bedste stående skrivebord: seks muligheder sammenlignet

Gå til:

�� Fast skrivebord
�� Sit-stand skriveborde
�� Omformere

IKEA DIY-bygning

�� Bedste stående skrivebord til en nybegynder

 • type: fast
 • pris: $ 83 – $ 160
 • maks. højde: 36 3/4 "
 • top: 47 1/4 x 23 5/8 " (billigt) ELLER 61 x 29 1/2 " (præmie)
 • løftekapacitet: 110 lbs
 • ekstra funktioner: ingen

ikea diy

Det billigste stående skrivebord, som du kan få på IKEA (i skrivende stund) er $ 83. I den pris får du fire af disse ben, og denne bordplade. Hvis du vil have mere premium og også få mere plads på skrivebordet, skal du få denne top i stedet.

Helt ærligt er dimensionerne ovenfor bare et eksempel, da IKEA giver dig mulighed for at tilpasse dit skrivebord, uanset hvad du ønsker. Du kan vælge et stort katalog over bordplader og ben og derefter bare sætte de to sammen for at få et mere personlig look.

En yderligere fordel er, at benene i denne opsætning er justerbare, hvilket betyder, at hvis du ikke ender med at elske dit skrivebord, kan du stadig sænke det ned til en siddeposition og bruge det normalt.

På bagsiden får du ikke yderligere funktioner med dette skrivebord. Ingen skuffer, ingen kabelforvaltningselementer osv. Når det er sagt, er det IKEA, vi taler om her, så du kan altid bare tag fat i dig selv de der når du går gennem butikken.

IKEA SKARSTA

�� Billigste sit-stand skrivebord

 • type: sit-stand
 • pris: $ 249- $ 279
 • maks. højde: 47 1/4 "
 • top: 47 1/4 x 27 1/2 " (billigere) ELLER 63 x 31 1/2 " (dyrere)
 • løftekapacitet: 110 lbs
 • ekstra funktioner: ingen
 • motoriseret: nej – der er en håndsving

SKARSTA

SKARSTA er IKEAs eneste fornuftige sit-stand desk, som det viser sig. Mens virksomheden tilbyder løsninger som BEKANT, der leveres med en elektrisk motor, er anmeldelserne af disse ikke stellare (2/5) – så du sandsynligvis vil opleve nogle problemer længere nede på vejen.

SKARSTA har på den anden side meget gode anmeldelser, og de fleste mennesker synes at elske det! … Sanser behovet for at veje det op og ned med hånden.

Mekanismen er pålidelig, og der er to hovedversioner tilgængelige, baseret på topstørrelsen.

Det er faktisk de nøjagtige skriveborde, vi har på kontoret. Tjek dem ud:

Stående skriveborde på kontoret 1stående skriveborde 1
Stående skriveborde på kontoret 2stående skriveborde 2
Stående skriveborde på kontoret 3stående skriveborde 3

Når det kommer til ekstra funktioner, er der ingen. Kabelstyring, skuffer og opbevaring, det er alt sammen for dig. Men igen kan du få alt, hvad du har brug for fra IKEA, når du køber selve skrivebordet.

Generisk elektrisk skrivebord fra VIVO / Allcam / PrimeCables

⚙️ Motoriseret skrivebord af bedste værdi

 • type: sit-stand
 • pris: $ 250 – $ 450
 • maks. højde: 48 1/2 "
 • øverst: 41 x 23 " til 85 x 44 "
 • løftekapacitet: 175 lbs
 • ekstra funktioner: højder hukommelse
 • motoriseret: ja – elektrisk

generisk elektrisk skrivebord

Dette er det skrivebord, jeg i øjeblikket bruger. Og i al ærlighed ser det ud til, at det er et generisk elektrisk skrivebord af kinesisk oprindelse. Du kan købe det over hele verden under en håndfuld forskellige mærker. PrimeCables sælger det i Canada under deres eget brand, sælger Amazon det i USA, mærket VIVO og i England og Europa, mærket Allcam. De ser alle ud til at være ens, når du begynder at undersøge monteringsvejledningen.

Prisen varierer meget, afhængigt af hvor du køber den. Min var $ 350, men jeg har brug for at købe bordpladen separat, da der kun var rammen i pakken (dobbeltkontrol, når du købte din).

Når det kommer til mekanismen, er det rart, og der er dobbeltmotorer. Relativt tavs, men du vil alligevel ikke bevæge det op og ned hele tiden, så det er ikke nogen som helst måde.

Du kan gemme tre højdeindstillinger og skifte mellem dem via denne cool touch-konsol, der også viser den aktuelle højde.

højde kontrol

Pilene giver dig mulighed for at bevæge skrivebordet op og ned i små trin. Boksen indeholder alle de nødvendige komponenter, men det hele adskilles. Selvom det kan være skræmmende, når du ser alle disse dele, er opsætningen temmelig ligetil og tager ca. 30 minutter.

En anden fordel er, at rammen også kan justeres, så den passer til toppe i forskellige størrelser. Se manualen, når du foretager køb.

Jarvis Desk

�� Motoriseret skrivebord i øverste ende

 • type: sit-stand
 • pris: $ 439
 • maks. højde: 45 3/4 "
 • øverst: fra 30 x 27 " til 72 x 30 "
 • løftekapacitet: 350 lbs
 • ekstra funktioner: højder hukommelse
 • motoriseret: ja – elektrisk

jarvis skrivebord

Køb fra Amazon eller Fuldt ud.

Jarvis tilbyder et par interessante stående skriveborde og en række tilbehør, der følger med dem. Selvom det hurtigt kan blive dyrt, synes anmeldelserne at antyde, at investeringen måske er det værd.

Først og fremmest skal du vælge formen på toppen, tilføje en stol, der er bygget specielt til opsætning af sit-stand, få en ekstra stående måtte plus et par andre interessante ting.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Bedste Time Tracker-værktøjer sammenlignet
 • Gratis Jira-alternativer, der er lige så gode

VIVO Converter Desk

�� Billigste konverter skrivebord

 • type: konverter
 • pris: $ 140 (manuel), $ 330 (elektrisk)
 • maks. højde: fra 4.2 " til 19,7 " over dit skrivebord
 • øverst: 31,5 x 15,7 "
 • nederste dæk: 31,3 x 11,8 "
 • løftekapacitet: ukendt
 • ekstra funktioner: justerbare højder på øverste og nedre dæk
 • motoriseret: elektriske modeller og håndsvinget modeller tilgængelige

VIVO er den, der bruges af vores kollega Colin, skønt han har tilføjet et par ekstra elementer (selve konverteren er fremhævet):

vivo-konverter

Hvad dette stående skrivebord har til det, er, at du kan justere højden på begge overflader – toppen (til din skærm) og det nederste dæk (til dit tastatur). Dette giver dig en masse tilpasningsevne, som kan gøre længere sessioner lettere.

Men ved konvertere er det, at de stadig ikke kan være billigere end faste skriveborde det meste af tiden. Der er bare for mange dele til at få mekanismen til at fungere sammenlignet med bare en standard "ben + top" opsætning af faste skriveborde.

I dette tilfælde kan du få den manuelle version til $ 140 og den motoriserede for $ 230, hvilket er en smule for tæt på prisen på en normal motoriseret siddestativ, hvis du spørger mig.

Fancierstudio Riser Desk

��️ Konverterbord med bedste værdi

 • type: konverter
 • pris: $ 180
 • maks. højde: fra 5 " til 17,7 " over dit skrivebord
 • top: 29,5 x 38 "
 • løftekapacitet: 30 lbs
 • ekstra funktioner: justerbare højder på øverste og nedre dæk
 • motoriseret: nej – let justerbar i hånden

fancierstudio riser

Fancierstudio Riser Desk er et godt alternativ til VIVOs, hvis du vil have noget måske lidt bedre ud, og du ikke har noget imod den højere prislapp sammenlignet med VIVOs indgangsniveau-model.

Fancierstudios skrivebord har virkelig gode anmeldelser og en interessant mekanisme. Mens VIVO bevæger sig som en harmonika, bevæger Fancierstudios Riser sig op og mod brugeren. Dette hjælper dig med at få mere plads og undgå det fremspringende skrivebordsproblem, som jeg talte om ovenfor.

Se det her:fancierstudio

Det ser også ganske godt ud, når du bruger det som skærmstativ, når du sidder ned.

�� Bedste stående skrivebord: resume

Her er en hurtig oversigtstabel over alt, hvad vi har drøftet i dette indlæg:

Bedste stående skriveborde

IKEA DIY-bygning
IKEA SKARSTA
VIVO / Allcam
Jarvis Desk
VIVO Converter Desk
Fancierstudio Riser Desk

Typefastsit-stativsit-stativsit-stativkonverterkonverter
Pris$ 83- $ 160$ 249- $ 279$ 250 $ 450$ 439$ 140 (manuel), $ 330 (elektrisk)$ 180
Maks højde36 3/4 "47 1/4 "48 1/2 "45 3/4 "fra 4.2 " til 19,7 " over dit skrivebordfra 5 " til 17,7 " over dit skrivebord
Top47 1/4 x 23 5/8 " (billigt) ELLER 61 x 29 1/2 " (præmie)47 1/4 x 27 1/2 " (billigere) ELLER 63 x 31 1/2 " (dyrere)41 x 23 " til 85 x 44 "fra 30 × 27 " til 72 × 30 "31,5 x 15,7 " + 31,3 x 11,8 " (nederste dæk)29,5 x 38 "
Kapacitet110 kg110 kg175 kg350 kgukendt30 kg
motoriseretingenhåndsvingja – elektriskja – elektriskJa Nejjusterbar i hånden

Her er hvad teamet synes om deres stående skriveborde:

Hvad de mangler: en lille skuffe til at holde skrivebordet rent. Jeg synes også, de er ret dyre for nogen, der ikke arbejder hjemmefra.

Sabina Ionescu

Fordele: Denne er indlysende, det er bare dejligt at kunne stå op, strække sig lidt og fortsætte med at arbejde i en anden position.

Ulemper: Jeg har dage, hvor jeg bliver træt virkelig hurtigt, og vil også sætte mig ned, så det er tidskrævende at få skrivebordet op og ned flere gange.

Rodica Andronache

Jeg vil sige, at fordelen er, at du kan justere højden, så den passer til dine præferencer (ikke kun når du står op). For mig har mange skriveborde en lav højde, men med denne kan jeg have den højere eller lavere afhængigt af mine behov. Plus, om eftermiddagen hjælper stående op virkelig med fokus.

Radu Cănănău

Jeg har et motoriseret skrivebord. Det er godt, men måske lidt for dyrt (500 EUR i mit tilfælde). Jeg synes, de håndsvingede er faktisk perfekte. I mit tilfælde bruger jeg 95% af tiden i den samme position. Da jeg ikke skifter meget, har jeg ikke brug for den elektriske motor.

Ionut Neagu

⭐ Bonus: Andet tilbehør, der skal overvejes

At købe dit stående skrivebord er normalt trin et, men du har også brug for et par ekstra for at gøre dit arbejde mere underholdende.

Nogle ideer:

 • drejestol – $ 120
 • ikke-flad anti-træthedsmat – 79 dollars
 • computerholder til skrivebord – $ 84.12
 • kraftig monitorarm – $ 76,56

Selvfølgelig behøver du ikke alle dem, og computerholderen til skrivebordet er bare sjov. Men i al alvor er den ikke-flade måtten en rigtig dejlig tilføjelse og kan hjælpe dig meget gennem lange arbejdsmøder.

Så bruger du et stående skrivebord? Hvad er din oplevelse hidtil? Hvad er det bedste stående skrivebord for dig?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, får vi en provision. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Billedkreditter: IKEA, Amazon, Fuldt ud

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map