15 af de mest interessante Vue UI-komponentbiblioteker for 2020

15 af de mest interessante Vue UI-komponentbiblioteker for 2020

15 af de mest interessante Vue UI-komponentbiblioteker for 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Interessante Vue UI-komponentbiblioteker


"Hvorfor gider det med Vue UI-komponentbiblioteker?" Nå, Vue eller Vue.js, er et populært JavaScript-bibliotek, du kan bruge til at oprette dynamiske applikationer i frontend. Siden sin ydmyge begyndelse i 2014 har den samlet fart i de sidste to år. Vue er dukket op som den vigtigste konkurrent til Angular and React, og en af ​​grundene til Vues popularitet er den brede brug af komponenter, som gør udvikling meget lettere at forstå.

I dette indlæg, vi dækker nogle af de mest interessante Vue UI-komponentbiblioteker at du først skal undersøge. De vil helt sikkert komme godt med, hvis du har en Vue-applikation i værkerne!

1. Vue Materiale Kit

vue-materiale-sæt

Vue Material Kit er en fantastisk genvej, du kan bruge til at fremskynde din design / udviklingsproces, når du bygger nye websteder eller webapps. Grundlæggende kendskab til JavaScript, Vuejs og Vue Router er påkrævet, men bortset fra det er pakken temmelig let at forstå og smuk.

Der er 60 håndlavede komponenter som en del af sættet, to tilpassede plugins og tre eksempler på sider.

2. Vuetify

Vuetify Startside

Vuetify er en ramme over Vue, som giver dig mulighed for skab rene, semantiske, genanvendelige brugergrænsefladekomponenter. Det fungerer med Vue’s Server Side Rendering (SSR).

Hvad der gør Vuetify til et interessant valg blandt de bedste Vue UI-komponentbiblioteker er tilgængeligheden af ​​færdiglavede stilladser til kode – i form af foruddefinerede Vue-Cli-skabeloner. Dette hjælper dig med at komme hurtigt i gang. Vuetify har også et godt community og regelmæssige opdateringer.

3. Buefy

Buefy

Buefy er et let UI-komponentbibliotek baseret på Vue og Bulma, en CSS-ramme. Selv om denne ramme er bundet med Bulma, er mindre end 100 KB.

Hvis du har det godt med SASS, vil du føle dig hjemme med Buefys ligheder med SASS. Når det er sagt, mens Buefy leverer en klar liste over komponenter, der skal bruges til en nybegynderapplikation, kan du muligvis synes, at det er utilstrækkeligt, hvis du arbejder på et stort projekt.

4. Vue-materiale

Vue-materiale

Vue Material er et skalerbart bibliotek designet med Googles nyeste designspecifikationer. Biblioteket indeholder nyttige komponenter for at lette processen med at fremstille komplekse app-skaller.

Med over 1,7M-downloads tilbyder det et let bibliotek til at bygge apps, der passer til enhver skærm. Vue Material-biblioteket er kompatibelt med moderne webbrowsere, og dens API er begyndervenligt, hvilket gør det perfekt til vores 2020-liste.

5. Fisk-UI

Fisk UI

Fish UI er et let Vue UI-komponentbibliotek værktøjssæt, med understøttelse af webpack og ES2015.

På dette tidspunkt havde dette projekt kun fem bidragydere. Der har dog været en vis aktivitet inden for den sidste måned, hvilket antyder, at den stadig er aktiv. Du kan gå over til dokumentation af projektet at prøve det!

6. Quasar

Quasar

Quasar er en frontend ramme baseret på Vue. Du skal overveje det, hvis du planlægger at arbejde på lydhøre web- og mobilenheder. Det er en fuldgyldig ramme, der understøtter funktioner som minificering og cache – ud over komponenter til din ramme. Fra maj 2020 er det overstået 14,6k stjerner på GitHub.

Quasar er måske det mest omfattende af alle Vue UI-komponentbiblioteker, vi har dækket her. Det har en dybdegående dokumentation og robust, ende til ende implementering.

7. Vux

Vux

Vux er en ramme baseret på WeChat’s WeUI og webpack oven på Vue. Dokumentationen er dog mest på kinesisk med minimal engelsk oversættelse. Vux lægger primært vægt på hurtig udvikling af mobile komponenter til din applikation.

Her er en live demo af Vux, der viser alle komponenter og gengivelse heraf i browseren.

8. Element

Element

Element er et UI-komponentbibliotek til internettet, der også har versioner til Reagere og Kantet, ud over Vue. Dette komponentbibliotek er specifikt fokuseret på desktop-applikationer, da dets komponenter ikke reagerer.

Elementet har også betydelig dokumentation på kinesisk, selvom spansk og engelsk oversættelser leveres. Ikke-indfødte kinesiske højttalere bør gennemgå internationaliseringsdokumentation før du bruger Element i deres projekter.

9. Keen-UI

Keen UI-dokumentation

Keen-UI, i modsætning til de fleste andre Vue UI-komponentbiblioteker, der findes i denne artikel, fokuserer på interaktivitet gennem JavaScript snarere end visuelle komponenter. Keen-UI er inspireret af Googles materialedesign, og leveres med en let at bruge API.

Keen UI gentager ikke behovet for at blive brugt på tværs af din applikation og har et par nyttige komponenter, der kan placeres strategisk, hvor det er nødvendigt. Derfor er Keen UI et godt valg, når du tilføjer iterative funktioner til en eksisterende applikation.

10. AT-UI

AT-UI

AT-UI er endnu et Vue UI-komponentbibliotek med fokus på desktop-applikationer.

AT-UI leverer flade UI-komponenter til dine webapplikationer. Der er 14 bidragydere og ikke meget støtte tilgængelig, selvom der er en startskabelon på GitHub kan du bruge.

11. Mint-UI

Mint-UI

Mint UI er et let Vue UI-komponentbibliotek, der er baseret på Babel JavaScript-kompilatoren. Den lille størrelse af denne pakke gør den velegnet til brug i mobile applikationer. Mint UI giver et iOS-lignende tema til komponenterne i din applikation. Her er en demo af Mint UI-komponenter.

Mint UI har over 15 k stjerner på GitHub. Udviklingen inden for rammerne foregår stadig i fuld gang med nye forpligtelser til mastergrenen i midten af ​​januar. Et hurtigt blik på issue tracker på GitHub vil fortælle dig, at Mint UI henvender sig til kinesiske udviklere mest af alt.

12. VuePress

VuePress

VuePress er en statisk stedgenerator baseret på Vue. Denne ramme bruger webpack til at oprette forudindgivne statiske HTML-sider (hvad med statiske WordPress-websteder?), Hvilket gør behandlingen betydeligt hurtigere.

Brug af VuePress åbner en masse muligheder for dit projekt – lignende automatisering af din dokumentationsproces. Det er nemt at integrere i din eksisterende applikation. Imidlertid er en betydelig ulempe, at SEO-support stadig er ny, og dokumentet fokuserer endnu ikke på dette emne.

13. Eagle.js

Eagle.js

Eagle.js er en ramme i Vue, der giver udviklere mulighed for at oprette et lysbilledshow i en webapplikation. Der er mange temaer, animationer, widgets og stilarter at vælge imellem og tilpasse i Eagle.js.

Selvom Eagle.js indeholder en lang række eksempler på demosite, dokumentation er stadig minimal. Det åbenlyse alternativ til Eagle.js er Reveal.js, en uafhængig JavaScript-ramme til web-slideshows. Dog overvinder Eagle.js den største fejl med Reveal.js – strukturen i slideshow-strukturen.

14. Bootstrap-Vue

Bootstrap-Vue

Bootstrap-Vue bringer kraften fra Bootstrap, et meget brugt CSS-bibliotek, ind i Vue. Det giver dig let tilgængelige brugergrænsefladekomponenter og et gitter-system, plus alt er mobil først og responsivt. Desuden er komponenterne i dette bibliotek kompatible med WAI-ARIA-retningslinjerne for webtilgængelighed. Ved at følge med Bootstraps filosofi om hurtigt at oprette UI-komponenter giver Bootstrap-Vue en udvikler mulighed for hurtigt at starte et projekt.

Det dokumentation er omfattende og samfundsstøtte er stærk, hvilket gør det til en sikker mulighed for nogen at starte et projekt med.

15. iView UI

iView-UI

iView UI er et bibliotek i Vue, der leverer UI-komponenter og widgets med fokus på pænt design. iView har sin egen kommandolinjegrænseflade (CLI) værktøj, iView-cli, der giver et visuelt værktøj til komponentstilladser og en offline version af dokumentationen. Det opretholdes aktivt med regelmæssige opdateringer løse fejl og tilføje funktioner.

Hvis du bruger iView i dit projekt, er her en startsæt, hvilket hjælper dig med at komme i gang med bibliotekets grundlæggende brug.

Hvilket Vue UI-komponentbibliotek skal vælges?

Vi har listet 15 Vue UI-komponentbiblioteker her, der udfører forskellige funktioner, men som er bedst? Nå, som normalt er svaret "det kommer an på." Hvis du ønsker en komplet løsning, kan du gå foran og vælge Quasar. På den anden side, hvis du leder efter en plug-and-play-løsning til dine eksisterende projekter, kan du måske gå videre med Vuetify eller Keen-UI.

Hvilke Vue UI-komponentbiblioteker bruger du i dine projekter? Lad os vide det i dine kommentarer nedenfor.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

  • Bedste kantede admin-instrumentbordskabeloner

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector