Un tutorial de desenvolupament de WordPress diferent: com automatitzar el vostre flux de treball

Tutorial de desenvolupament de WordPress sobre automatització


Com a desenvolupador de WordPress, estar al dia de les tècniques i tendències recents pot ser intimidant. Trieu automatització, per exemple,: esteu a la part superior del que es pot fer quant a automatitzar el vostre flux de treball? No exactament? D’acord, aquest article us pot ajudar. És una mica diferent del vostre tutorial de desenvolupament de WordPress habitual. Es centra en automatitzar qualsevol cosa que es pugui automatitzar quan treballeu en el vostre proper projecte de WordPress.

El següent tutorial de desenvolupament de WordPress recorre els passos implicats en un cicle de desenvolupament típic. Al llarg del camí, us proposarem solucions i eines que podeu utilitzar per automatitzar determinats processos per disminuir els vostres temps de llançament.

Beneficis de l’automatització

Abans de passar a la discussió sobre automatització, diguem-ne per què haureu d’automatitzar certs processos de totes maneres.

 • ⏲️ Automatització estalvia temps, i per tant, diners. Imagineu-vos el temps estalviat si sincronitzeu la vostra versió de desenvolupament local de WordPress amb el servidor amb un sol clic.
 • �� A continuació, l’automatització de passos redundants ajuda a evitar errors. En el procés de sincronització dels vostres canvis amb els servidors, podeu carregar inadvertidament una versió incorrecta. Això porta a la reelaboració.
 • ��️ A més, automatitzeu diversos passos del vostre cicle de desenvolupament ajuda en la traçabilitat. Si ho feu, us ajuda a depurar el vostre codi. Per exemple, podeu tenir un registre adequat dels canvis que es van penjar a un servidor en quina data.
 • �� Finalment, l’automatització us ajuda centrar-se en coses més importants com la innovació! Si no teniu càrregues redundants i redundants, teniu més temps per a tasques importants que requereixen la vostra atenció.

Aquest tutorial de desenvolupament de WordPress us ajuda a assolir una eficiència més gran en trobar primer passos redundants i, després, ajudar-vos a automatitzar-los.

Automatitzeu el vostre entorn de desenvolupament

Imagineu-vos la necessitat de crear manualment un entorn de desenvolupament cada vegada en els escenaris següents:

 • Comença un projecte
 • Passa a una nova màquina de desenvolupament
 • Tenir un membre de l’equip nou

El primer pas per automatitzar és crear una llista de programari i comandes. No obstant això, el pas manual a cada pas requereix un temps important i és propens a errors. Per tant, aquesta llista encara és insuficient per configurar el vostre entorn.

Atracador és un servei que us ajuda a configurar un entorn de desenvolupament en una nova màquina segons les vostres necessitats. Docker introdueix el concepte de contenidors. Un contenidor és un sistema pràcticament tancat creat amb el vostre entorn de desenvolupament. Amb Docker, mai no et trobaràs en què algú hagi actualitzat algun programari al servidor i no funciona res!

atracador

Primer, definiu un entorn de desenvolupament, que especifica què necessiteu exactament en una màquina nova. Aleshores, només heu d’executar una ordre en una màquina nova per iniciar el procés!

Aquí teniu un guia configurant Docker per a WordPress. A més, aquí un fitxer de configuració ràpid de Docker per a WordPress.

Hi ha un inconvenient de Docker: si utilitzeu un entorn de desenvolupament basat en Windows (com SQL Server, .NET o VisualBasic), no podeu implementar-lo mitjançant Docker.

Control de versions amb integració contínua

El següent pas d’aquest tutorial de desenvolupament de WordPress sobre automatització és centrar-se en la gestió de codis. Quan diversos desenvolupadors treballen al mateix codi alhora, solen utilitzar algun tipus de control de versions com Git o Mercurial. Aquí teniu un tutorial sobre desenvolupament de WordPress control de versions.

mercurial

Quan utilitzeu programari de gestió de codis, un desenvolupador pot fer una còpia del dipòsit central. Poden fer millores al dipòsit i enviar els canvis per combinar-se amb el codi original. Els dipòsits populars poden tenir canvis entre centenars i fins a milers de dies. Es poden presentar diversos conflictes quan el desenvolupador vol fusionar el codi. En el cas més extrem, pot passar que el temps que es triga a resoldre els problemes durant la fusió sigui superior al temps que s’ha de fer la millora inicial.

La integració contínua consisteix a evitar aquest escenari en combinar amb freqüència la feina dels desenvolupadors. Tanmateix, una combinació no és tan senzilla com sembla. Es tracta de compilar i provar un desenvolupador abans de cometre qualsevol codi. Normalment, un servidor de creació fa aquestes comprovacions sobre el codi un cop enviat el codi al dipòsit central. Aquest procés redueix la reelaboració, una de les fonts de malbaratament, estalviant així cost i temps. La freqüència de les proves i la construcció varia, però avui dia, aquest procés es porta a terme després de cada compromís.

Integració contínua amb Travis CI

travis-ci

Travis CI proporciona una versió gratuïta per a dipòsits de codi obert. Només heu de pagar els vostres projectes privats. Demostraré un projecte sobre GitHub en aquest exemple. Un cop us heu registrat a Travis (us recomano que us registreu a través de GitHub), heu de realitzar els passos següents per començar a crear:

 • Activeu els vostres dipòsits de GitHub
 • Afegiu un fitxer .travis.yml al directori arrel del vostre dipòsit
 • Empeny cap al dipòsit per crear amb Travis

En el teu Perfil de Travis, activeu el repositori que vulgueu provar amb Travis.

Aquí teniu un exemple d’activar un repositori d’exemple de rascatge web:

Activació de repositoris a TravisActivació de repositoris a Travis

Després d’activar el vostre dipòsit, heu d’afegir el fitxer .travis.yml al dipòsit. El contingut del fitxer és el següent:

llengua: pitó
pitó:
– "2.6"
– "2.7"
# comanda per instal·lar dependències
# instal·lar: "pip install -rrequisits.txt"

# comanda per executar proves
script: python tests.py

Heu d’especificar l’idioma (Python) i les versions per contrastar-les. En cas que tingueu instal·lades dependències, heu d’enumerar-les al fitxer Require.txt. Com que en aquest dipòsit només s’executen proves maniquí, s’evita la línia de requisits. Si no us ho comenteu, Travis instal·la aquests requisits a l’entorn de creació abans d’executar les proves. Finalment, s’especifica la comanda que executa les proves. Dipòsits de codi obert com e-ciutadania tenen fitxers .travis.yml més detallats.

Quan hagueu acabat amb el codi, cometeu-lo i empenyeu el codi a GitHub. Podeu veure els resultats de la prova a la pàgina del vostre dipòsit. També s’envia un correu electrònic amb els resultats de la prova. També podeu activar una altra creació a través de la pàgina del vostre perfil per comprovar que es produeixi la creació a temps real:

Construeix l'èxit a TravisConstrueix l’èxit a Travis

Automatitzar el desenvolupament de temes

El següent tema que cal incloure en aquest tutorial inusual de desenvolupament de WordPress és el desenvolupament de temes. Tot i que l’ús d’un sistema de gestió de codis és suficient per a qualsevol codi que canvieu al vostre directori de WordPress, es poden fer passos intermedis durant el desenvolupament d’un tema i s’han de automatitzar!

Aturem-nos un moment per enumerar algunes tasques pròpies del procés de desenvolupament del tema després d’haver finalitzat els canvis del tema:

 • Compilar codi de preprocessador CSS a CSS
 • Minimitzar els fitxers CSS
 • Afegiu noves imatges al tema
 • Optimitzar les imatges
 • Genereu temes infantils
 • Vigileu els canvis i actualitzeu els repositoris

Totes aquestes tasques són redundants, la qual cosa demostra l’abast de l’automatització. Aquí és com podem fer-ho:

Automatitzar el desenvolupament de temes amb Gulp

Ens centrem en una eina popular, Gulp, per automatitzar el desenvolupament i el desplegament de temes. Gulp és un conjunt d’eines que ajuda a automatitzar tots els processos enumerats anteriorment. Gulp és una eina basada en JavaScript que s’executa en un servidor Node.js.

gulpjs

Per instal·lar Gulp, necessiteu Node.js i NPM instal·lat. Podeu instal·lar Gulp executant les ordres següents al terminal.

npm instal·la gulp -g

Per treballar en un tema amb Gulp, heu de navegar al directori de temes, normalment situat a / wp-content / theme / i inicialitzar NPM amb la comanda npm init al terminal..

A continuació, heu d’afegir Gulp al fitxer package.json.

{
"nom": "el meu tema",
"versió": "1.0.0",
"descripció": "Automatització tutorial de desenvolupament de WordPress amb Gulp",
"autor": "El meu nom",
"desDependències":
{
"boleta": "^ 3.9.1"
}
}

Un cop inicialitzada Gulp al vostre directori, heu de definir Tasques Gulp mitjançant la funció de tasca (): cada tasca és un pas d’automatització que realitza Gulp. Aquí està una guia detallada sobre tasques d’escriptura amb Gulp.

T’interessa com automatitzem el desenvolupament de temes: aquí tens un tutorial que et porta dins del viatge de l’equip d’enginyeria.

Prova del producte final amb desplegament continu

L’últim pas d’aquest tutorial de desenvolupament de WordPress és automatitzar la prova del vostre producte final. En breu, intentareu valorar si el vostre lloc web es mostra correctament a dispositius.

Com a Les tendències recents de DevOps suggereixen, la millor pràctica és anar més enllà de la integració contínua. Una vegada que hàgiu implementat la integració contínua amb èxit, us podríem preguntar, el codi present al vostre dipòsit central no està sempre en condicions de funcionament? La resposta lògica és sí, i per tant, té sentit alliberar l’última versió del vostre programari a mesura que s’hagi produït la creació!

Té sentit en totes les situacions? No, sobretot si el vostre client no vol actualitzacions contínues. Tanmateix, és una filosofia de mantenir el vostre codi a punt per enviar. En situacions en què desenvolupeu el vostre propi producte, el desplegament continu és el més eficient. A Google triguen aproximadament 8 minuts a generar-se el codi després de comprometre’t!

Si creeu una aplicació web, pot ser que la recopilació no signifiqui que funciona en dispositius. En aquest cas, una eina com BrowserStack és útil. Executa la seva aplicació web en dispositius reals de diferents fabricants amb diferents sistemes operatius per assegurar-se que funcionen per al consumidor final.

navegador

Desplegament continu amb BrowserStack

A BrowserStack, podeu executar proves a Python mitjançant Seleni, que s’ha d’instal·lar mitjançant PIP.

pip instal seleni

Anem a fer una prova senzilla mitjançant un Galaxy Note 8 que executi Android v7.1. L’enllaç que he proporcionat al codi següent es pot obtenir després de registrar-me a BrowserStack (hi ha una prova gratuïta). BrowserStack us configura codi de mostra una vegada seleccionades les opcions.

Configuració del primer test a BrowserStackConfiguració del primer test a BrowserStack
des del programari web d’importació de seleni
de selenium.webdriver.common.keys importen les claus
de selenium.webdriver.common.desired_capabled importar DesiredCapablement

desitjat_cap = {
“browserName”: “Android”,
“dispositiu”: “Samsung Galaxy Note 8”,
“realMobile”: “true”,
‘os_version’: “7.1”
}

driver = webdriver.Remote (
command_executor = ‘http: // shaumikdaityari1: [email protected]: 80 / wd / hub’,
desitjat_capabilitats = desitjat_cap)

driver.get ("https://www.codeinwp.com/")
elem = driver.find_element_by_name ("q")
elem.send_keys ("BrowserStack")
elem.submit ()
imprimir (driver.title)
driver.quit ()

Per executar només cal executar el fitxer o executar les ordres al terminal.

python browser_test.py

Podeu confirmar si el test ha tingut èxit des del vostre terminal. A més, també podeu tornar al vostre compte de BrowserStack per comprovar el funcionament del vídeo.

Vídeo i registres de proves de BrowserStackVídeo i registres de proves de BrowserStack

Podeu automatitzar proves en navegadors mòbils. BrowserStack us permet executar proves també al vostre propi servidor, tal com es descriu a la documentació.

Si creeu una aplicació per a mòbils, voldríeu que es provi en diversos dispositius mitjançant una eina específica. Amb això és possible TestGrid, que us permet executar l’aplicació en diversos dispositius.

Pensaments finals sobre aquest inusual (automatitzat) tutorial de desenvolupament de WordPress

Amb això, arribem al final d’aquest tutorial sobre automatització de tasques durant el desenvolupament de WordPress. Vam cobrir els avantatges de l’automatització i diverses tasques que es poden automatitzar en el vostre cicle de desenvolupament.

Feu servir altres tècniques o eines per automatitzar el vostre flux de treball de desenvolupament per a WordPress? Comparteix els teus trucs en els comentaris que es mostren a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map