Quina és la millor IDE del núvol del 2020? Aquí hi ha 8 de les opcions principals

Tradicionalment, era habitual que els desenvolupadors creessin codi mitjançant els editors de text quotidians. Des de la màquina local al servidor, els editors de text basats en terminals com VIM i Emacs (així com editors de text basats en GUI com SublimeText) són encara les opcions per a molts desenvolupadors. Tanmateix, la popularitat creixent dels serveis al núvol condueix a l’augment d’ID núvols. En aquesta publicació, tractem les opcions més populars i funcionals d’avui, i intentem fer-ho trobar la millor IDE de núvol del 2020.


Però primer, com es diferencia una IDE d’un editor de text? A més de les funcions avançades de l’editor de text, com ara la realització de sintaxi, la diferència més significativa és que un IDE us permet compilar i executar el codi que esteu escrivint. A més, algunes IDE tenen funcions avançades com la depuració. Les millors IDE proporcionen una solució única per a totes les vostres necessitats de desenvolupament, amb avantatges addicionals com el control de versions i la integració contínua.

Millor IDE al núvol

Aquí tens la línia completa:

 1. CodePen #
 2. # JSFiddle
 3. Quaderns de Microsoft Azure #
 4. # Observable
 5. Repl.it #
 6. Codenvy #
 7. Número de Google Cloud Shell
 8. Codeanywhere #

1. CodePen

IDE núvol de codepen

CodePen és un editor basat en núvol per a HTML, CSS i JavaScript que us permet reproduir fragments en temps real i després compartir-los amb altres. L’objectiu principal de CodePen és permetre als desenvolupadors crear demostracions del seu treball front-end.

Demostració CodePenDemostració CodePen

Podeu utilitzar fulls d’estils i scripts allotjats externament a la demostració CodePen. A més, CodePen us dóna accés a una consola JavaScript per depurar el vostre codi si creeu un element dins de la plataforma.

Les demostracions CodePen també es poden incrustar al vostre lloc web. Les plomes integrades tenen previsualitzacions del codi, cosa que les fa ideals per a escriptors tècnics mentre es creen tutorials per a tecnologies front-end.

CodePen us permet buscar el treball d’altres desenvolupadors i aprofitar-ho. Es proporcionen diverses visualitzacions del vostre codi, però algunes només estan disponibles a la versió professional, a partir de 8 dòlars / mes facturats anualment.

Mentre que la força de CodePen està creant i compartint bolígrafs, la va introduir Projectes el 2017, que permeten crear projectes de front-end sencers al lloc, convertint-lo en un IDE complet.

2. JSFiddle

jsfiddle: un IDE de núvol per a JS

JSFiddle és una IDE primerenca que es va originar com a parc infantil de codi, influint en molts altres competidors actuals. Permet crear elements front-end i mostrar-los en directe al navegador.

Demostració JSFiddleDemostració JSFiddle

Ets capaç de forquar el treball d’altres i crear-ne, a més d’incorporar els treballs en llocs externs. JSFiddle és una versió simplificada de CodePen per a aquells que desitgin treballar amb un editor de codi més senzill, però encara tenen habilitats de compilació..

3. Quaderns de Microsoft Azure

azure: el millor IDE de núvol de Microsoft

Els quaderns de Microsoft Azure és una solució completa de final de fi proporcionada per Microsoft per gestionar els projectes desenvolupats a través Quaderns de Jupyter. Primer, heu d’iniciar sessió al vostre compte de Microsoft i escollir un pla. Hi ha disponible un pla de nivell gratuït. Els vostres projectes poden estar construïts amb Python 2, Python 3, R o F #.

A continuació, podeu inicialitzar un dipòsit de projecte buit amb un fitxer de marcació README.

Crea un projecte a AzureCreeu un projecte a Azure

Un cop creat el dipòsit, podeu procedir a la creació de quaderns i treballar-los.

Quadern de Jupyter sobre AzureQuadern de Jupyter a Azure

Azure també us permet iniciar un terminal a la ubicació del projecte. Podeu executar ordres Unix al terminal, així com proporcionar una opció per depurar el vostre codi Python a través del terminal.

Terminal AzureTerminal Azure

Azure també us permet compartir el vostre projecte amb els col·laboradors. Els tutorials creats per Microsoft per a Azure Notebooks també tenen forma de projectes a la plataforma. Per exemple, aquí hi ha un projecte sobre accedir a les dades d’aquests Quaderns.

4. Observable

observablehq

Si bé Jupyter és l’encarregat d’augmentar la popularitat de Python al núvol, també ha inspirat els creadors de Observable a construir una solució similar destinada a JavaScript.

Els quaderns observables són quaderns de núvol de JavaScript que poden incloure una combinació de scripts i Markdown. L’objectiu principal d’Observable és compartir gràfics basats en JavaScript a través del núvol.

Podeu consultar les funcions d’Observables sense crear cap compte mitjançant el programa quadern de demostració.

Demostració observableDemostració observable

En crear un compte, podreu desar els canvis que feu en un quadern i compartir els resultats amb altres.

Passem ara a solucions extremadament més completes per trobar les altres millors plataformes IDE en núvol.

5. Repl.it

repl.it

La idea darrere de Repl.it és permetre centrar-se en la codificació deixant que la plataforma tingui cura de la configuració de l’entorn.

Un cop completat el registre, podeu crear un entorn amb un clic. Hi ha un gran nombre d’idiomes per triar. En aquesta demostració, seguim endavant amb Python.

Quan seleccioneu un entorn, la finestra que s’obre es divideix en tres columnes: el sistema de fitxers, l’editor de text i un intèrpret del terminal. Podeu canviar la mida de les dades per centrar-vos en la part del projecte en què us concentreu.

Entorn Repl.itEntorn Repl.it

Al menú de l’esquerra, també podeu seleccionar els paquets amb els quals voldríeu treballar al vostre projecte actual. Hi ha fins i tot una opció multijugador a Repl.it que la fa útil per a la col·laboració. Quan l’activeu, podeu crear una URL amb un col·laborador potencial per contribuir o veure l’estat del projecte en temps real..

Col·laboració Repl.itCol·laboració Repl.it

6. Codenvy

codenvy

Codenvy és un altre IDE basat en núvol que us permet configurar el vostre entorn de desenvolupament, escriure el vostre codi dins de la plataforma i després executar-lo. En aquesta demostració, creem un entorn basat en PHP.

A Codenvy, un entorn de desenvolupament al núvol es diu espai de treball. Després del registre, primer heu de crear un espai de treball amb una pila predefinida. Les piles inclouen llenguatges de programació populars com PHP, Python, Go i Rails amb 3 GB de RAM a la capa lliure. Els equips de fins a tres desenvolupadors també poden utilitzar el pla gratuït.

Crea espai de treball a CodenvyCreeu un espai de treball a Codenvy

Un cop creat un espai de treball, la funcionalitat és similar a Repl.it. La vostra àrea de treball es divideix en gestió de fitxers, editor de text i terminal. A diferència de Repl.it, podeu utilitzar ordres Unix al terminal en lloc només de l’intèrpret Python per depurar el vostre codi..

Projecte de mostra PHP a CodenvyProjecte de mostra PHP a Codenvy

Codenvy també us permet importar un projecte de GitHub o clonar un dipòsit des d’una ubicació remota. A més, Codenvy també us permet compartir el vostre projecte amb col·laboradors en temps real.

7. Google Cloud Shell

núvol.google

Google Cloud Shell és un terminal del núvol que podeu executar a través d’un navegador. Cloud Shell arriba preinstal·lat amb diverses biblioteques i serveis populars com Docker, Python, Git i VIM. Proporciona 5 GB d’espai d’emmagatzematge al directori propi.

Google Cloud Shell és una solució completa per a un desenvolupador sense un entorn de desenvolupament local. Si utilitzeu un Chromebook, aquesta opció ha de tenir cura de la majoria de les vostres necessitats de desenvolupament.

Terminal de Google Cloud ShellTerminal de Google Cloud Shell

Google Cloud Shell també us ofereix un editor de text basat en una interfície gràfica GUI si no us sentiu còmode amb editors de text terminals com VIM i Emacs. Per activar l’editor de text amb un visor de sistemes de fitxers, utilitzeu la icona d’edició situada a la part superior dreta del terminal.

Editor de text GUI de Google Cloud ShellEditor de text de la interfície gràfica de Google Cloud Shell

Tot i que podeu utilitzar Git per sincronitzar els vostres fitxers al terminal, també teniu l’opció de penjar o descarregar fitxers a través del sistema de fitxers que es mostra a l’esquerra. A més, la versió pública beta permet crear un shell a partir d’una imatge de docker.

En conjunt, Google Cloud Shell sembla ser una opció viable per utilitzar-la com a entorn de desenvolupament primari. Amb freqüents canvis al producte, sens dubte ho heu de provar.

8. Codeany a qualsevol lloc

codeanywhere, potser el millor IDE del núvol en general

Codeanywhere és l’opció final en la nostra recerca de trobar la millor IDE al núvol. És un IDE de núvols multiplataforma que permet crear un entorn, importar o crear un projecte i executar-lo al mateix entorn.

No hi ha cap nivell gratuït per a Codeany, tot i que hi ha disponible una prova de set dies. Els plans més barats són 2,5 dòlars al mes, facturats anualment.

Configureu un entorn a CodeanywhereEstabliu un entorn a Codeanywhere

Un cop inicieu la sessió, heu de crear un entorn de desenvolupament. Podeu utilitzar una de les piles existents de la llista d’opcions. Utilitzem una pila centrada en el desenvolupament de Python:

Editor de text a CodeanywhereEditor de text a Codeanywhere

Quan la creació es carrega correctament, podeu importar un projecte Git o crear un dipòsit buit propi.

Terminal a CodeanywhereTerminal a Codeanywhere

Amb un editor de text ric, podeu crear, editar i desar fitxers. A continuació, podeu executar qualsevol codi que hàgiu creat o guardat a través del terminal executant l’ordre adequat.

Codeanywhere proporciona suport per a la sincronització amb Dropbox, OneDrive i Google Drive, a més de GitHub i BitBucket mitjançant el control de versions. A més, també podeu connectar-vos al vostre entorn mitjançant clients FTP per transferir fitxers cap a altres llocs. Codeanywhere també té una col·laboració amb DigitalOcean per integrar-se amb les gotetes DO.

Pensaments finals sobre la millor IDE del núvol

És possible que no hi hagi una resposta única a la millor IDE del núvol del 2020, però hi ha moltes opcions per triar, segons els vostres requisits:

Si només necessiteu executar i compartir fragments de codi, haureu de provar-ho JSFiddle o CodePen.

Si voleu crear llibretes amb una combinació de marques i sortides de codi, podeu donar-los Quaderns Azure o Observable un intent.

Si voleu una alternativa a un entorn de desenvolupament local, heu de provar-ho Google Cloud Shell.

Si voleu una solució completa de final, heu de provar-la Codeany a qualsevol lloc, CodenvyRepl.it.

Quina d’aquestes és la millor IDE del núvol del 2020 al vostre parer? Vam trobar a faltar el vostre favorit? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map