Millor pupitre permanent del 2020: IKEA vs Jarvis vs VIVO

Millor pupitre permanent del 2020: IKEA vs Jarvis vs VIVO

Millor pupitre permanent del 2020: IKEA vs Jarvis vs VIVO
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

"El millor escriptori?" No sembla exactament el tema de la concordança perfecta per a un "Consells de WordPress" bloc, no? Bé, de fet, sí. Dos motius:


 • Si feu qualsevol cosa amb WordPress professionalment, probablement passareu la major part del vostre dia a la butaca a la pantalla i, per tant, la vostra eina principal és el vostre escriptori..
 • Segons resulta, la majoria del nostre equip més les persones amb les que treballem de forma remota fan servir diàriament diversos tipus de pupitres, cosa que ens proporciona una visió agradable i de primera mà sobre el món dels millors escriptoris disponibles del mercat..

Llavors … són els pupitres parats millor que els escriptoris normals? No sóc el científic aquí, així que us deixaré decidir vosaltres mateixos, però el que és cert és que els escriptoris permanents poden intimidar-vos si és la primera vegada que considereu obtenir-ne un.

El millor escriptori: a la recerca dels millors escriptoris del mercat

�� Em mantindré còmode dempeus llargs períodes de temps? Hi haurà opció de seure i esgarrifar-se? Realment val la pena la inversió? Quin és el millor escriptori per a un principiant?

En aquest recurs, analitzem el tema i comparem algunes de les opcions més importants del mercat buscant el servei més alt que hi hagi.!

Tot aquest post es basa en la nostra pròpia experiència, els pupitres que hem estat utilitzant, els avantatges i els contres sobre ells, i les nostres conclusions després de més de 6 anys de treball mentre estem dempeus (no us preocupeu, ens sentim de tant en tant).

�� Els tipus de pupitres de peu

Al meu llibre, n’hi ha tres tipus principals, tal com s’il·lustra aquí:

Escriptoris de peu fixos
Escriptoris del convertidor
Escriptoris de suport
escriptori fixconvertidor d’escriptoriescriptori

Heus aquí el tret de sortida, no hi ha un escriptori més alt que els pugui governar, de la mateixa manera que no hi ha el millor cotxe en general. Tanmateix, el que podeu fer és trobar el millor escriptori adequat a les vostres necessitats individuals. Per fer-ho, primer heu de decidir amb quin d’aquests tres tipus voleu anar. He experimentat amb tots ells, i de ben segur que tots tenen els seus avantatges i contres.

El sorprenent és que el que millor s’adapta a un principiant no és el que creieu …

�� Com decidir quin tipus de pupitre és el que més us convé

⚡ Si heu d’utilitzar convertidors?

D’entrada, els convertidors semblen una bona idea per a un principiant. Al cap i a la fi, un convertidor és bàsicament un escriptori estàndard amb un suport (s) addicionals per al teclat i el monitor que hi ha al damunt. Però hi ha més coses a la història:

�� Els avantatges dels convertidors

 • Podeu posar-les a qualsevol escriptori o a qualsevol superfície plana.
 • Són barats.
 • Una mica portàtil.
 • Podeu ajustar l’alçada al que més us convingui.
 • Podeu baixar-lo i utilitzar el taulell mentre esteu asseguts.

�� Els contres dels convertidors

 • No són gaire ergonòmics.
 • Pot ser inestable i trepidant, ja que hi ha un parell d’elements que formen el taulell.
 • No semblen bons (concedit, aquesta és una opinió personal).
 • Són la filà del món de la taula.

convertidor d’escriptori

Informem sobre aquest últim aspecte durant un minut. Per què són la spork del món de l’escriptori de peu? Bé, crec que saps per què. No són realment fantàstics per no deixar-vos treballar mentre estigueu de peu ni mentre esteu asseguts.

Sempre obtindreu una millor experiència amb una solució dedicada: un taulell fixat en la posició amunt o avall. Els convertidors són simplement una enorme compensació.

A més, pel que fa a l’ergonomia, el gran desavantatge és que, mentre estigueu de peu, teniu l’escriptori en algun lloc al voltant de la vostra zona de la cintura i surti més enllà de la resta de la configuració. Això vol dir que no obteniu l’espai que pugui necessitar per sentir-vos còmodes. Podeu veure-ho a la imatge anterior. A més, quan esteu asseguts, hi ha massa coses a l’escriptori: coses que no necessiten ser-hi.

Llavors, hauríeu d’utilitzar convertidors? Si és la primera vegada que entres a escriptoris parats, la resposta és que no. Només faran que les coses siguin més incòmodes i desordenades en comparació amb un únic escriptori net i només amb els elements imprescindibles.

Si ja heu experimentat amb escriptoris de peu i necessiteu una configuració que sigui una mica portàtil i us permeti establir-vos fora de la vostra oficina, podeu provar-los.

També us pot interessar aquests articles:

 • Les millors eines de desenvolupament de WordPress
 • Eines de productivitat excel·lents per a dissenyadors i usuaris de WordPress
 • Com treballar des de casa (i quedar-te assenyat)

⚡ Si heu d’utilitzar escriptoris fixos?

Ara per a un tipus d’escriptori més agradable per als principiants:

El pupitre fix!

Això pot semblar contrariure, però escolta’m:

Pros Els avantatges dels pupitres de peu fix

 • Podeu mantenir net el vostre escriptori.
 • Són molt barats.
 • Realment semblen un taulell i la gent no es riu de tu.

�� Els contres dels pupitres de peu fix

 • No es poden fer servir mentre estigueu asseguts.
 • L’ajust de l’alçada és problemàtic.

Pot ser una sorpresa, però els escriptoris fixos són els més barats de tot tipus de pupitres. Si decidiu comprar el vostre de IKEA (més informació sobre això més endavant), podeu obtenir-ne fins a 83 dòlars (una configuració més pulida és d’uns 160 dòlars)..

escriptori fix

Pel que fa als inconvenients, no són realment seriosos un cop comenceu a viure amb la vostra configuració del dia a dia. És possible que només hagueu de configurar el pupitre una vegada per adaptar-se a la vostra alçada, de manera que ajustar l’alçada de l’escriptori de forma continuada no és realment una cosa que passi.

⚡ Si heu d’utilitzar escriptoris independents?

Per últim, però no per això menys important, tenim el tipus d’escriptori final: el pupitre.

Tenen dos sabors: motoritzat amb una manivela (com, per exemple, són els músculs els que motoritzen el pupitre), motoritzats per un motor elèctric.

Pros Els avantatges dels pupitres de peu motoritzats

 • Podeu mantenir net el vostre escriptori.
 • En realitat semblen un escriptori.
 • Es pot utilitzar quan s’asseu.
 • Són molt convenients quan canvien de peu a seient.
 • Podeu programar un parell de paràmetres d’altura per adaptar-vos a les preferències.
 • L’ajust de l’alçada és literalment senzill.

�� Els inconvenients dels pupitres de peu motoritzats

 • Acostumen a ser cars.

escriptori

Literalment, si no fos el preu (normalment, oscil·laria entre 200 i 800 dòlars), el taulell motoritzat seria la millor solució de tots, sense parar.!

Però, tant com m’encanta el meu escriptori, haig de reconèixer que no és la solució perfecta per a algú nou a les taules de peu que no saben necessàriament encara si és un estil de treball amb què hauran de seguir. La inversió és massa gran.

�� El veredicte sobre quin tipus d’escriptori triar

En resum, aquí teniu la conclusió sobre el millor tipus de pupitre:

Tipus de pupitres de peu

Escriptoris de peu fixos
Escriptoris del convertidor
Escriptoris de suport
El millor per a un principiant.El millor si voleu una configuració portàtil i no us importa els defectes.El millor si ja esteu segurs que els vostres escriptoris estan a punt.

Ara que ja sabeu quin tipus de pupitre us resultarà millor per a vosaltres, vegem els models reals d’escriptori que podeu obtenir:

�� Buscant el millor escriptori: sis opcions comparades

Saltar a:

�� Escriptoris fixos
�� Escriptoris de suport
�� Convertidors

Construcció de bricolatge IKEA

�� El millor escriptori per a un principiant

 • tipus: fix
 • preu: 83 $ – 160 $
 • alçada màxima: 36 3/4 "
 • part superior: 47 1/4 x 23 5/8 " (barat) O 61 x 29 1/2 " (premium)
 • capacitat d’aixecament: 110 lliures
 • característiques addicionals: cap

ikea diy

El taulell de peu més barat que podeu obtenir a IKEA (en el moment d’escriure) és de 83 dòlars. En aquest preu, s’obté quatre d’aquestes potes, i aquesta taula de dalt. Si voleu obtenir més prestacions i també obtenir més espai d’escriptori, obteniu en aquest lloc,.

Francament, les dimensions anteriors són només un exemple, ja que IKEA et permet personalitzar el teu escriptori com vulguis. Podeu triar entre un enorme catàleg de tapes i cames i, a continuació, només heu de combinar els dos per aconseguir un aspecte més personalitzat.

Un avantatge addicional és que les potes d’aquesta configuració es poden ajustar, és a dir, que si no acabes encantant el taulell, encara pots baixar-lo fins a la posició asseguda i utilitzar-lo normalment.

Al costat del flip, no obteniu cap funció addicional amb aquest escriptori. Sense calaixos, sense elements de gestió de cables, etc. Dit això, de IKEA parlem aquí, així que sempre podeu fer agafa’t aquells a mesura que aneu passant per la botiga.

IKEA SKARSTA

�� Escriptori més barat

 • tipus: stand-stand
 • preu: 249 $ – 279 dòlars
 • alçada màxima: 47 1/4 "
 • part superior: 47 1/4 x 27 1/2 " (més barat) O 63 x 31 1/2 " (més car)
 • capacitat d’aixecament: 110 lliures
 • característiques addicionals: cap
 • motoritzat: no: hi ha una manivela

SKARSTA

SKARSTA és l’únic taulell independent d’IKEA, segons resulta. Tot i que l’empresa ofereix solucions com BEKANT, que s’ofereixen amb un motor elèctric, les revisions d’aquestes no són estel·lars (2/5), de manera que és probable que tingueu alguns problemes més enllà..

SKARSTA, per la seva banda, té molt bones crítiques i sembla que a la gent li encanta! … Sense la necessitat de pujar-la cap amunt i cap avall a mà.

El mecanisme és fiable, i hi ha dues versions principals disponibles, basades en la mida superior.

En realitat, aquests són els pupitres exactes que tenim a l’oficina. Consulteu-ne:

Escriptoris de peu a l’oficina 1escriptoris de peu 1
Escriptoris de peu a l’oficina 2escriptoris de peu 2
Escriptoris de peu a l’oficina 3escriptoris de peu 3

Quan es tracta de funcions addicionals, no n’hi ha. Totes les vostres solucions són la gestió de cables, els calaixos i l’emmagatzematge. Però, de nou, podeu obtenir tot allò que necessiteu a IKEA a mesura que compreu el propi escriptori.

Escriptori elèctric genèric de VIVO / Allcam / PrimeCables

⚙️ Escriptori motoritzat de millor valor

 • tipus: stand-stand
 • preu: 250 $ – 450 $
 • alçada màxima: 48 1/2 "
 • part superior: 41 x 23 " fins a 85 x 44 "
 • capacitat d’aixecament: 175 lliures
 • característiques addicionals: altures de memòria
 • motoritzat: sí – elèctric

escriptori elèctric genèric

Aquest és el pupitre que faig servir actualment. I, amb tota honestedat, sembla que sigui un escriptori elèctric genèric d’origen xinès. Podeu comprar-lo a tot el món amb un bon grapat de marques diferents. PrimeCables el ven a Canadà, sota la seva pròpia marca, Amazon la ven als EUA, marca VIVO i al Regne Unit i Europa, marca Allcam. Tots semblen iguals un cop comenceu a examinar les instruccions de muntatge.

El preu varia molt segons el lloc on el compreu. La meva era de 350 dòlars, però necessitava comprar la taula de manera separada ja que només hi havia el fotograma del paquet (comproveu el doble que en comprar el vostre).

Quan es tracta del mecanisme, és bo, i hi ha motors duals. És relativament silenciós, però no ho anireu movent amunt i cap avall tot el temps, de manera que no serà gaire gran de totes maneres.

Podeu emmagatzemar paràmetres de tres altures i canviar entre ells mitjançant aquesta consola tàctil fresca, que també mostra l’alçada actual.

controls d'alçada

Les fletxes permeten moure el taulell amunt i avall en petits increments. La caixa conté tots els components necessaris, però tot es desmunta. Tot i que pot ser intimidatori quan veieu totes aquestes parts, la configuració és força senzilla i triga uns 30 minuts.

Un altre avantatge és que el bastidor també es pot ajustar per adaptar-se a diferents talles. Consulteu el manual per realitzar la compra.

Jarvis Desk

�� Escriptori motoritzat superior superior

 • tipus: stand-stand
 • preu: 439 dòlars
 • alçada màxima: 45 3/4 "
 • part superior: de 30 x 27 " fins a 72 x 30 "
 • capacitat d’aixecament: 350 lliures
 • característiques addicionals: altures de memòria
 • motoritzat: sí – elèctric

escriptori de jarvis

Compra a Amazon o Completament.

Jarvis ofereix un parell d’escriptoris de peu interessants i una gamma d’accessoris que van amb ells. Tot i que pot costar-se ràpidament, les opinions semblen suggerir que la inversió pot valer la pena.

Primer de tot, heu d’escollir la forma de la part superior, afegir una cadira creada específicament per a la configuració del stand-stand, obtenir una estora de peu addicional, a més d’altres coses interessants.

També us pot interessar aquests articles:

 • Comparats amb les millors eines de seguiment de temps
 • Alternatives Jira gratuïtes que són igual de bones

Escriptori VIVO Converter

�� Escriptori convertidor més barat

 • tipus: convertidor
 • preu: $ 140 (manual), $ 330 (elèctric)
 • alçada màxima: des de 4,2 " fins a 19,7 " a sobre de l’escriptori
 • part superior: 31,5 x 15,7 "
 • coberta inferior: 31,3 x 11,8 "
 • capacitat d’aixecament: desconegut
 • característiques addicionals: altures regulables de la coberta superior i inferior
 • motoritzats: models elèctrics i de manivela disponible

VIVO és el que utilitza la nostra col·lega Colin, tot i que té un parell d’elements addicionals (es destaca el convertidor en si):

convertidor in vivo

El que ha servit per aquest escriptori és que podeu ajustar l’alçada de les dues superfícies: la part superior (per al vostre monitor) i la plataforma inferior (per al vostre teclat). Això us ofereix una gran quantitat de personalitzacions, cosa que us pot facilitar les sessions més llargues.

Tanmateix, el que passa amb els convertidors és que encara no poden ser més barats que els pupitres fixos la majoria del temps. Hi ha massa parts perquè el mecanisme funcioni, en comparació amb només un estàndard "cames + part superior" configuració de pupitres fixos.

En aquest cas, podeu obtenir la versió manual per 140 dòlars i la motoritzada per 230 dòlars, una mica massa a prop del preu d’un pupitre normalitzat motoritzat si em pregunteu.

Fancierstudio Riser Desk

��️ Convertidor de millor valor

 • tipus: convertidor
 • preu: 180 dòlars
 • alçada màxima: a partir de 5 " fins a 17,7 " a sobre de l’escriptori
 • part superior: 29,5 x 38 "
 • capacitat d’aixecament: 30 lliures
 • característiques addicionals: altures regulables de la coberta superior i inferior
 • motoritzat: no – fàcilment ajustable a mà

fancierstudio riser

Fancierstudio Riser Desk és una excel·lent alternativa a VIVO si voleu una cosa que pot semblar una mica millor i no us importa el preu més alt que el model d’entrada de VIVO..

El pupitre del Fancierstudio té molt bones crítiques i un mecanisme interessant. Mentre que VIVO es mou com una harmònica, el Riser del Fancierstudio es desplaça cap a l’usuari i cap a l’usuari. Això us ajuda a guanyar més espai i a evitar el sobresortidor problema d’escriptori de què us parlava anteriorment.

Veure-ho aquí:fancierstudio

També sembla molt bo quan l’utilitzeu com a monitor de pantalla quan s’asseu.

�� El millor escriptori: resum

Aquí teniu una taula resumida ràpida de tot el que hem comentat en aquesta publicació:

Els millors pupitres de peu

Construcció de bricolatge IKEA
IKEA SKARSTA
VIVO / Allcam
Jarvis Desk
Escriptori VIVO Converter
Fancierstudio Riser Desk

Tipusarreglatreposarreposarreposarconvertidorconvertidor
Preu83 $ – 160 $249 $ – 279 $250 $ – 450 $439 dòlars$ 140 (manual), $ 330 (elèctric)180 $
Alçada màxima36 3/4 "47 1/4 "48 1/2 "45 3/4 "des de 4,2 " fins a 19,7 " a sobre de l’escriptoria partir del 5 " fins a 17,7 " a sobre de l’escriptori
Superior47 1/4 x 23 5/8 " (barat) O 61 x 29 1/2 " (premium)47 1/4 x 27 1/2 " (més barat) O 63 x 31 1/2 " (més car)41 x 23 " fins a 85 x 44 "del 30 × 27 " fins a 72 × 30 "31,5 x 15,7 " + 31,3 x 11,8 " (coberta inferior)29,5 x 38 "
Capacitat110 lliures110 lliures175 lliures350 lliuresdesconegut30 lliures
Motoritzatnomanivela de màsí – elèctricsí – elèctricsí / noregulable a mà

Això és el que pensa l’equip sobre els seus pupitres:

El que els falta: un petit calaix per mantenir net el pupitre. També crec que són bastant cars per a algú que no treballa des de casa a temps complet.

Sabina Ionescu

Avantatges: Això és obvi, és bonic poder-se posar en peu, estirar-se una mica i continuar treballant en una posició diferent.

Contres: tinc dies en què em canso molt de pressa i vull també asseure’m, de manera que triguen molt a augmentar i baixar el taulell en diverses ocasions.

Rodica Andronache

Diria que l’avantatge és que podeu ajustar l’altura per adaptar-se a les vostres preferències (no només quan estigueu dempeus). Per a mi, molts escriptoris tenen una alçada baixa, però amb aquest, puc tenir-lo més alt o més baix segons les meves necessitats. A més, a la tarda, dempeus ajuden molt a centrar-se.

Radu Cănănău

Tinc un escriptori motoritzat. És bo, però potser una mica massa car (500 euros en el meu cas) Crec que les manivelles són realment perfectes. En el meu cas, el 95% del temps l’utilitzo en la mateixa posició. Com que no transito molt, no necessito realment el motor elèctric.

Ionut Neagu

⭐ Bonus: Altres accessoris a tenir en compte

La compra del vostre escriptori generalment és el primer pas, però també necessitareu un parell d’extres per fer la vostra feina més agradable.

Algunes idees:

 • cadira giratòria: 120 dòlars
 • estora anti-fatiga no plana – 79 $
 • Suport per a ordinador a la taula de treball: 84,12 dòlars
 • braç per a monitor pesat – 76,56 dòlars

Per descomptat, no necessiteu totes aquestes coses, i el titular de l’ordinador de baix és simplement divertit. Tanmateix, amb tota serietat, l’aparell no pla és un afegit realment agradable i us pot ajudar molt a través de llargues sessions de treball.

Aleshores, utilitzeu un escriptori de peu? Quina ha estat la vostra experiència fins ara? Quin és el vostre escriptori més adequat?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Crèdits d’imatge: IKEA, Amazon, Completament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector