iPhone vs Android: què és millor per a professionals i desenvolupadors web?

iPhone vs Android


El debat sobre el sistema operatiu dels telèfons intel·ligents (OS) és el que és millor des de fa anys sense la declaració d’un guanyador clar. Si teniu en compte la possibilitat de canviar d’iPhone vers Android o viceversa, pot ser difícil separar les reclamacions dels fanàtics que no tinguin part dels fets de cada plataforma..

Afortunadament, tant iPhone com Android tenen molt a oferir, de manera que realment no us podeu passar malament. La vostra decisió sobre el sistema operatiu adequat hauria de centrar-se en les vostres necessitats com a professional de la web. Si compareu les funcions clau de les plataformes, hauríeu de restringir el que millor s’adapti a la vostra situació.

En aquest article, veurem les diferències claus entre iPhone i Android.

A continuació, aprofundirem en sis factors clau a tenir en compte a l’hora de triar el sistema operatiu del vostre telèfon intel·ligent com a professional web. Anem a saltar!

Quines són les diferències claus entre iPhone i Android?

Quan comparem iPhone i Android d’aquest article, parlem principalment del sistema operatiu (SO) que cada un s’executa, en lloc de dispositius individuals com l’iPhone X o el Google Pixel 3. És important tenir en compte un parell de raons.

En primer lloc, l’iOS d’Apple només funciona en iPhones. Tanmateix, el sistema operatiu Android de Google continua una àmplia gamma de dispositius, alguns són molt econòmics, però no tenen qualitat. Això fa que sigui difícil comparar els telèfons Android amb els iPhones. Centrant-nos en els nivells del sistema operatiu.

Tenint en compte això, és important recordar que l’experiència d’utilitzar el sistema operatiu Android serà molt diferent en un telèfon barat que en un dispositiu d’alta qualitat més comparable a un iPhone. Els problemes amb Android poden derivar del dispositiu en lloc del sistema operatiu.

Les dues plataformes tenen els seus avantatges i contres. Quan es tracta de la crisi, la diferència més significativa entre ells és que mentre iOS és de codi tancat, Android és de codi obert. Això influeix en diversos aspectes importants de cada sistema operatiu, inclosa la seva seguretat i la disponibilitat d’aplicacions.

iPhone vs Android: Quin smartphone és millor per als professionals de la web? (6 factors a considerar)

Com a professional de la web, enteneu millor que la importància de certes funcions a l’hora d’escollir un telèfon intel·ligent. Hem comparat els iPhone i Android amb sis factors que probablement tindran els papers més importants per ajudar-vos a decidir-ne.

1. Quina opció és més assequible?

Abans d’iniciar-nos en el que pot fer cada sistema operatiu, expliquem quant costarà adquirir un dispositiu que executarà un sistema operatiu determinat. Per començar, els iPhones són bastant cars, amb iPhone XR A partir de 599 dòlars, i l’iPhone 11 Pro, a 9000 dòlars a la vegada (suposant que no cotitzeu amb un model antic). Fins i tot l’iPhone 7 més vell us farà un estalvi, a 449 dòlars.

Com hem comentat anteriorment, Android està disponible en una àmplia varietat de dispositius, per bé o per mal. No obstant això, fins i tot els telèfons Android comparables a l’iPhone XR, com ara el Google Pixel 4 o el Samsung Galaxy s10 – córrer bastant més barat. Podeu escollir un d’aquests telèfons com a nou per $ 799 o $ 749, respectivament.

Independentment de quines opcions trieu, no podreu trobar algunes funcions. El Galaxy s10 té la capacitat de bateria més gran, però l’iPhone XR té una mida de pantalla enorme (gairebé exactament la mateixa que la Galaxy S10). L’iPhone està recolzat amb un coprocessador M12 i una pantalla LCD addicionals per obtenir colors més sofisticats. El Pixel 4 no té emmagatzematge, però té una càmera superior i està ben integrat amb Google Assistant.

A la gamma baixa, podeu trobar telèfons Android amb menys de 200 dòlars. A diferència del preu de l’iPhone 7, no hi ha cap concurs sobre quin sigui el nombre més atractiu. Tanmateix, recordeu que l’iPhone 7 serà de qualitat generalment millor quan es tracta de funcions com ara la durada de la bateria, la qualitat de la foto, la mida de la pantalla i l’emmagatzematge..

2. iOS o Android mantindran millor la vostra seguretat i privadesa?

Quan es tracta de seguretat, iOS es beneficia de ser una plataforma de codi tancat. Aquest és un dels rars casos en què el codi obert = pitjor. El procés de cribatge de les aplicacions és molt més estricte amb iPhone i els usuaris d’iPhone es limiten a les aplicacions aprovades a Apple Tenda d’aplicacions només. Això ajuda a evitar que els usuaris de l’iPhone baixin de programari maliciós per accident.

Tenda d'aplicacions

Els usuaris d’Android, per la seva banda, tenen accés a la web Google Play Store i qualsevol nombre de distribuïdors d’aplicacions de tercers. Aquestes fonts tenen menys probabilitats de seleccionar aplicacions per a programari maliciós i virus abans que els usuaris puguin descarregar-les.

Google Play

S’han fet esforços per reduir la quantitat de programari maliciós introduït per les aplicacions d’Android, i són molt més segurs del que hi havia en el passat. malgrat això, els informes es mostren que les aplicacions per a iPhone encara són més segures.

Apple també ha estat històricament més coherent a l’hora de publicar actualitzacions i solucions de seguretat. Mitjançant una correcció ràpida dels punts febles, iOS fa un millor treball per mantenir una plataforma segura.

Pel que fa a la privadesa, segons Apple, la privacitat dels usuaris d’iPhone és de gran preocupació. Apple remet les dades d’usuari es recopilen per crear actualitzacions i les dades mai es venen sense el permís dels usuaris.

Per altra banda, segons un estudi realitzat l’agost del 2018, els telèfons Android es comuniquen el doble de dades d’usuaris que els iPhones. Els Androids fins i tot comparteixen dades d’ubicació d’usuaris quan el telèfon no l’utilitza, mentre que els iPhones no.

iphone Android

A més, pel que fa al tema dels iPhones, hi va haver un parell de casos d’alta visió amb agències governamentals que intentaven accedir a l’iPhone d’una persona desconeguda de manera absoluta. Aquestes poden ser males notícies per a la seguretat nacional, però una gran notícia per a qualsevol que vulgui assegurar-se que els seus dispositius són segurs a nivell fort-Knox. Això és el que obteniu amb iPhone per la porta. Bàsicament, el vostre dispositiu és completament inaccessible sense la vostra contrasenya.

3. La facilitat d’ús o la personalització és més important per a l’experiència de l’usuari?

L’experiència d’usuari (UX) inclou una àmplia varietat d’aspectes. Ambdós i Android ofereixen funcions UX desitjables, però tenen prioritats diferents, que poden influir en quina és la millor opció per a vosaltres.

Els iPhones solen ser més fàcils d’utilitzar que els telèfons Android. La seva interfície és més intuïtiva i hi ha hagut pocs canvis en el funcionament dels telèfons des del llançament fins al llançament. Un cop hàgiu decidit utilitzar un iPhone, no haureu de publicar-vos gaire després d’una actualització.

Tot i així, els androides tenen molt interfície més personalitzable. Podeu configurar aplicacions predeterminades, afegir widgets, triar entre diverses pantalles de bloqueig, canviar el teclat i molt més. A diferència d’un iPhone, realment podeu fer un Android propi i modificar-lo per adaptar-se millor a les vostres necessitats.

Molts dels altres aspectes d’UX associats als telèfons (incloses les càmeres, la mida de la pantalla, la durada de la bateria i l’emmagatzematge) depenen del dispositiu específic iPhone o Android que trieu. La qualitat d’aquestes funcions dependrà del que esteu disposat a pagar pel vostre telèfon intel·ligent.

4. Com de fiables són iOS i Android?

Malgrat el que molts articles en línia haurien de creure, iOS i Android són força comparables pel que fa a la fiabilitat. Independentment de quin sigui l’opció, heu d’acabar amb un sistema operatiu totalment capaç d’atendre les vostres necessitats.

Els fanàtics de les dues plataformes tenen tendència a centrar-se en les dades que fan que el seu sistema operatiu preferit sembli atractiu. Per exemple, els aficionats a l’iPhone es centraran en Android amb una taxa de fallada general lleugerament superior (amb alguns fins i tot van explotar), mentre que als amants d’Android els agrada assenyalar el "porta de doblar" o altres errors de l’iPhone coneguts.

Per il·lustrar aquest punt d’una altra manera, podem mirar els articles: Oblideu que el mite sobre els iPhones sigui més fiable que Android i Fiabilitat dels telèfons intel·ligents: Android Outpaces. Citen el mateix estudi, però, com es pot veure en els titulars, van optar per destacar informació diferent.

Això només va a mostrar com tant els aficionats a iPhone com a Android poden triar i triar quins són els resultats d’un estudi en què centrar-se per donar suport al seu sistema operatiu preferit. En considerar la fiabilitat de cadascuna, assegureu-vos de mirar totes les dades.

5. Quin sistema operatiu ofereix una major compatibilitat amb aplicacions i altres dispositius?

Com hem comentat anteriorment en aquest article, els usuaris d’iPhone són molt més limitats que els usuaris d’Android a l’hora d’accedir a aplicacions. No obstant això, com que es visualitzen amb més projecció, les aplicacions per a iPhone solen ser més segures i de més qualitat.

Per als professionals del web, les aplicacions de comunicació i de gestió de tasques poden ser molt útils. Independentment del sistema operatiu que trieu, no us faltaran algunes aplicacions fantàstiques que només estiguin disponibles per als usuaris de l’altre sistema.

A l’iPhone, tindreu accés Correu electrònic, per exemple, per organitzar el vostre correu electrònic i per racionalitzar el vostre flux de treball. També podeu consultar el Agenda aplicació de presa de notes, Horari MoleskineÉs el calendari intel·ligent i Espurna client de correu electrònic.

guspira

Amb Android, d’altra banda, podeu accedir Tasker i automatitzeu alguns dels vostres fluxos de treball. També hi és Explorador sòlid aplicació de gestor de fitxers i Drupe per a una comunicació simplificada. A més, Android disposa de widgets de xarxes socials que podeu utilitzar per accedir fàcilment als vostres comptes sense obrir les seves aplicacions.

solidexplorer

Quan es tracta de compatibilitat amb ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils, tauletes i altres dispositius, els iPhones funcionen perfectament amb altres productes Apple. Tanmateix, intentarà connectar-se amb dispositius d’una altra marca.

Android és compatible amb un nombre més gran de dispositius, però, de nou, no s’integra bé amb els productes d’Apple. Els altres dispositius que ja hi ha a l’arsenal poden tenir un paper important en la determinació de quin sistema operatiu de telefonia intel·ligent trieu.

6. Són més populars els telèfons iPhone i Android?

La popularitat és alguna cosa a tenir en compte a l’hora d’escollir un sistema operatiu d’smartphone. Tots som per distingir-nos de la multitud. No obstant això, com probablement sabeu, els desenvolupadors són més propensos a crear aplicacions i altres eines noves que s’integrin amb el sistema operatiu més popular.

Arreu del món, Android supera la versió iPhone quan es tracta de popularitat. Tanmateix, la ubicació és important, i a Amèrica del Nord (i sobretot als EUA) iOS és la plataforma preferida pels usuaris de telèfons intel·ligents. Fins i tot entre els nostres propis lectors de CodeinWP, les nostres analítiques mostren que els iPhones són el dispositiu mòbil que trieu. Per tant, quan trieu el sistema operatiu del vostre telèfon intel·ligent, potser voldreu considerar on es troben la majoria dels vostres clients i quin sistema operatiu predomina a cada àrea.

Conclusió

Quan es tracta de triar el telèfon intel·ligent adequat com a professional de la web, la decisió és que finalment el sistema operatiu ofereix les funcions que necessiteu per tenir èxit. Tant si voleu escollir l’opció amb les aplicacions que més us agradin o prioritzar la seguretat, no podreu equivocar-vos amb cap de les dues plataformes.

En aquest article, hem comparat els sistemes operatius iPhone i Android amb sis factors clau:

 1. Quina opció és més assequible?
 2. IOS o Android mantindran la vostra seguretat i privadesa millor?
 3. La facilitat d’ús o la personalització és més important per a UX?
 4. Com de fiables són iOS i Android?
 5. Els iPhones o els Androids ofereixen més compatibilitat amb aplicacions i dispositius?
 6. Són més populars els iPhones o telèfons Android?

Tens alguna pregunta sobre quin smartphone és millor per als professionals de la web? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map