Hauríeu de desenvolupar un lloc de WordPress per a un client des de la base o utilitzar-lo … Ekhm … un ajudant?

Cada dissenyador té els seus hàbits …


Potser és aquest tipus d’efecte d’ombra que us agrada posar en la majoria d’elements de la barra lateral.

O potser és la forma en què separeu els enllaços de pa ratllat.

De totes maneres, sempre hi ha alguna cosa.

Però, si passem molt més enllà i molt més ampli? És a dir, hauríeu d’utilitzar un tema WordPress com a marcador de posició quan creeu llocs per als clients? O bé, haureu de començar de zero i crear el vostre camí, element rere element per a cada projecte client de manera individual?

Nota. Aquest article no tracta gaire de descriure "què és el que cal fer." El que vull aconseguir és només enumerar les solucions possibles i els avantatges i contres de cadascuna. Llavors depèn de vosaltres la vostra decisió.

Sempre que creeu un lloc de WordPress, podeu fer-ho d’una d’aquestes cinc maneres:

Creeu un tema personalitzat des de la base.
Creeu un tema a sobre d’un marc de temes.
Creeu a sobre un tema existent que sigui similar al que voleu aconseguir.
Creeu un tema mitjançant un tema d’inici com _S.
Creeu el vostre propi tema d’inici i, després, utilitzeu-lo per crear cada lloc de client.

D’acord, agafem-ho des de dalt:

1. Construint un tema personalitzat des de la base

Permetin-me que només admeti això per davant No sóc fan.

Construir el vostre propi tema personalitzat cada vegada que treballeu en un projecte de client és un enfocament extremadament poc productiu.

Pensa-ho, has de començar per crear l’estructura de directori requerida, tots els fitxers PHP requerits, tenir cura de les funcions WP obligatòries, implementar les funcions bàsiques, assegurar-se que el CSS funciona de manera similar a tots els navegadors i infinitat d’altres. coses.

Podríeu pensar que els clients volen tenir les seves pàgines web construïdes des de la base perquè és l’evidència definitiva que el vostre treball és original. Però al contrari. El que volen els clients és la qualitat per sobre de tot. I quan treballeu un tema des del principi, mai arribareu al mateix nivell de funcionalitat que ho faríeu amb un marc o amb un tema inicial..

D’acord, així que, amb els inconvenients, parlem d’alguns aspectes positius.

Només en puc veure dues, per ser sincer:

  • Normalment és més fàcil implementar tots els trets de disseny que heu creat a Photoshop en un tema personalitzat que en temes basats en marcs o temes d’inici. Això és degut a que, amb un marc, heu d’enquadrar-vos dins dels mecanismes del propi marc i no podeu crear codi lliurement.
  • No hi ha cap corba d’aprenentatge a la part superior del coneixement estàndard de WordPress. Posem-ho en pràctica, alguns marcs són una mica complexos, i aprendre a utilitzar-los amb habilitat trigarà un temps.

2. Construir un tema mitjançant un tema inicial com _S

_S

El tema _S, també conegut com a Underscores, és el que anomenem tema inicial. Això vol dir que _S no vol dir que sigui un tema parent de la vostra creació (com sol passar amb altres marcs temàtics), però, en canvi, se us convida a modificar els fitxers de temes directament i a utilitzar-los com a base de la vostra creació. tema personalitzat: en aquest cas, per a un lloc de client.

Llavors, com és diferent de crear el vostre propi tema des de la base fins aleshores?

Doncs bé, proporciona diverses funcions des del punt de partida. Només cal enumerar-ne algunes, amb _S, obtindreu plantilles de pàgines HTML optimitzades amb elements mínims, una pàgina 404, una implementació d’encapçalament d’exemple, scripts de navegació, fitxer CSS d’inici ben organitzat (a més de dos dissenys de mostra). coses.

En altres paraules, _S us ofereix un paquet complet i optimitzat per començar a treballar en el vostre disseny / tema final.

Els inconvenients? Cal que sigueu bastant confiat treballant amb codi font i també domineu la pròpia estructura de _S abans de poder utilitzar-la de manera efectiva.

Un altre desavantatge és que sempre que genereu noves versions del tema _S des del lloc oficial, hi pot haver algunes diferències a causa de les actualitzacions que podrien haver estat introduïdes entre tant..

A part d’això, això és probablement la forma més versàtil de crear un lloc per a un client, d’una manera que us permeti tenir un control total sobre la funcionalitat i els elements de disseny. Això és si ja coneixeu el funcionament propi de _S.

3. Construir un tema a sobre d’un marc de temes

Els marcs temàtics són el següent pas a l’hora de trobar la manera d’aconseguir que altres persones puguin gestionar algunes parts del vostre treball per a vosaltres..

D’acord, bromejant, però el que vull dir és que amb un marc temàtic, en realitat no heu de construir tota l’estructura del lloc. El que heu de fer és crear un tema infantil que hereti els elements del pare (el marc) i, a continuació, empleneu els espais en blanc, construint finalment el lloc del client fins al seu formulari final..

Amb un marc, obtindreu una sèrie de funcions i funcions útils que us ajudaran a gestionar tot el projecte amb més rapidesa. El que també obteniu és una estructura optimitzada de SEO, alguns ginys personalitzats i, a vegades, també suport i actualitzacions (segons el marc que heu triat).

L’inconvenient és que alguns marcs temàtics poden ser una mica restrictius quan es tracta de la creació de determinats elements del lloc, així com el que podeu fer amb ells en relació amb el vostre projecte inicial de Photoshop..

Ser capaç d’utilitzar un marc realment necessitarà temps, però és possible que passin molt temps, sobretot si creeu un nombre important de llocs de clients cada any. Podeu anar a WordPress.org per a llista curta de marcs.

híbrida

4. Crear el vostre propi tema d’inici i després utilitzar-lo per crear cada lloc de client

Això anomenaria un enfocament antic de l’escola. És el que solíem fer abans de l’edat dels temes inicials, com ara _S.

Tot i així, l’enfocament us ofereix moltes possibilitats quan es tracta de crear preelaboracions i elements que sempre usareu sempre a tots els llocs de clients. Per tant, fer que els processos de construcció de conjunt es redueixin un parell de passos més aviat en comparació amb la construcció d’un lloc des de la base.

Tot i així, encara heu d’afrontar els reptes de mantenir al dia el vostre tema d’inici amb les noves versions de WordPress, les noves tendències i tecnologies de disseny de llocs web i de creació de llocs (com HTML 5) i tot el que pugui succeir en aquest gran espai en línia..

Si s’utilitza un tema d’inici existent com _S és probablement una millor solució al final del dia. I si voleu tenir algunes de les vostres pròpies personalitzacions a punt per a cada lloc de client en què treballeu, per què no començar amb un fitxer de funcions.php personalitzat?

5. Construint un tema existent que sigui similar al que voleu aconseguir

Tot i que alguns encara intenten eliminar-ho, diria que és l’acostament de l’home mandrós. I, sorprenentment, és també un enfocament que pot trigar molt més temps que cap dels anteriors.

Això es deu al fet que sovint podeu acabar passant hores buscant el tema adequat, només per adonar-vos que la seva estructura no és tan fàcil de comprendre com esperàveu. Per tant, dediqueu hores a sobre per aconseguir que es vegi i funcioni mig decent.

Els vostres esforços es dediquen molt millor a dominar un marc temàtic o a aprendre a utilitzar un tema inicial.

Què més hi ha?

Per descomptat, tots els enfocaments anteriors requereixen cert nivell de familiaritat amb el funcionament de WordPress i amb la codificació PHP en general. Si us deixeu de banda, ajuntar un tema per al vostre client també necessiteu temps. I depenent de la complexitat de la cosa, pot posar hores per sobre de la vostra estimació inicial.

Pista. Pista. Si no voleu jugar-hi amb tot això, us convido a fer-nos una trucada i a que ens encarreguem de la part del projecte. Tot el que necessitem són els vostres fitxers PSD i, a canvi, us donarem un tema nou i brillant.

Però, què us agrada? Com podeu convertir el vostre disseny en un lloc de client totalment funcional?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map