Gestió del temps per a autònoms de WordPress sense temps

Gestió del temps per a autònoms de WordPress sense temps

Gestió del temps per a autònoms de WordPress sense temps
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

La independència a l’espai de WordPress és una proposta molt atractiva: WordPress ha experimentat un creixement increïble des de fa més d’una dècada i, malgrat els reptes, no hi ha cap signe d’aturar-se ni hi hagi escassetat de feina per evitar-ho..


Fins i tot hi ha grans oportunitats de dividir el temps entre el treball del client i els seus propis projectes, cosa que pot convertir-se en empreses molt grans (vegeu els avenços realitzats en els nostres informes de transparència per il·lustrar-ho).

Aquest client / projecte personal / divisió de temps de la comunitat de WordPress és el somni de molts autònoms, però la realitat per a pocs. Com ens vam endinsar en aquest embolic i com en sortim?

Gestió del temps per a autònoms de WordPress

L’economia d’això és molt bàsica: com a autònom, canvieu el vostre temps per diners. És la forma més simple de canvi que basa la seva economia capitalista.

Tanmateix, com a autònom independent, teniu accés a algunes de les millores realitats revolucionàries de la productivitat del darrer segle (Internet a part, òbviament, tot i que no està clar si això ens fa o no més productius). No podeu fer servir La línia de producció massiva de Henry FordGestió de fluxos de treball científic de Fredrick Taylor. De fet, el vostre ingrés està limitat pel nombre d’hores que heu disposat a treballar a la setmana.

Tenint en compte totes les oportunitats que hi ha a l’espai de WordPress, ocupar el temps no és el repte més gran: és el que cal fer una vegada que s’hagi quedat sense hores a la setmana. Què feu quan ho feu "quedar-se sense temps"? Simplement repeteixes ad infinitum? Com ho feu? "fer temps" per a projectes en què vulgueu treballar?

Aquest missatge va a aprofundir gestió del temps per a autònoms de WordPress sense temps. No importa com es divideix el vostre temps actualment; si actualment teniu problemes per trobar temps per res, aquesta publicació és per a vosaltres.

 • Veurem com centrar-nos en allò que és important,
 • eines per treballar més intel·ligent,
 • i eines per treballar menys.

També hem aconseguit veus prudents de la comunitat de WordPress per proporcionar informació suculent i suculent.

Així, anem directament a ell.

Gestió del bon temps: centreu-vos en allò que és important

Decidir i centrar-se en l’important és un requisit previ clau per gestionar el vostre temps de manera més eficaç. Haureu de fer-ho per veure que el que feu actualment es compara amb les vostres prioritats i el que voleu fer.

Podeu fer una sèrie de preguntes per fer-ho més fàcil:

 • Cap a on vas? Com sembla això d’aquí a sis mesos, dos anys?
 • Què és important per a vostè? Vols un estil de vida comercial o per perseguir un creixement implacable? Teniu un objectiu d’ingressos establert?
 • Quins són els teus objectius? Són ells SMART?

A continuació, podeu valorar-ho en funció del que esteu treballant actualment. Com s’ajusta cada activitat o element del calendari en funció dels vostres objectius i prioritats? A partir d’aquest exercici, podeu quadrar el que esteu treballant amb el que voleu treballar.

Si compliu el vostre objectiu d’ingressos, podeu decidir que és el moment de deixar d’assumir nous treballs autònoms o deixar de fer el projecte que no us agradi. Si no t’agrada la direcció en què es dirigeix ​​actualment, com pots canviar el focus per solucionar-ho? Aquestes són les coses que cal pensar. Aquí teniu el CTO freelance Toby Osbourn va dir quan li vaig preguntar sobre el seu plantejament per a la gestió del temps:

Sé quants diners guanyo per un projecte personal en concret. Sé quants diners necessito per guanyar amb el treball del client per poder pagar les factures / estalviar / tenir vida. Programo prou feina de client al mes per assolir aquests objectius, tota la resta és feina personal …

L’objectiu, per descomptat, és treballar en millores significatives en els meus projectes personals, de manera que el mes que ve puc veure que han realitzat una mica més, cosa que pot acabar significant estar menys lligat al treball del client..

L’important és no oblidar-se dels diners i "segueix la teva passió", però per aconseguir un equilibri realista entre les exigències necessàries per obtenir ingressos i centrar-se en la construcció de cara al futur.

És útil recordar aquí que tothom té el mateix temps. Ningú té temps per a tot; sempre és un cas per guanyar temps. Si alguna cosa és realment important per a tu, has de trobar temps per això.

Penseu en aquest procés com a programació "auditoria". Practiqueu-lo regularment: centreu-vos en allò important i, per tant, el temps lliure que esteu gastant en coses menys essencials. En general, obtindreu una programació més equilibrada entre el temps del client i el vostre propi temps.

Tria les eines adequades per treballar més ràpidament

La manera evident de trobar més temps és treballar més de pressa. Si podeu fer la mateixa feina en menys temps, teniu més temps. Això és molt senzill i la lluita per l’augment de la productivitat és la que han ocupat els treballadors des de la revolució industrial.

Vaig enquestar freelancers a altres companys de WordPress Grup de Facebook avançat de WordPress veure com altres professionals s’acostaven a la gestió del temps i, simplement, treballar més ràpidament era l’eina de gestió del temps més afavorida.

Aquí hi ha el desglossament dels resultats completament. Com podeu veure, les dues respostes més populars per algun marge van ser l’elecció de programari que ajudi a treballar més ràpidament i automatitzar tasques repetitives:

(Gràfic de Visualizer Lite.)

El motiu més probable de la popularitat d’aquests dos mètodes és que són altament accessibles i hi ha una fruita pendent de poca quantitat en termes de guanys en la gestió del temps. Aleshores, com s’aprofiten?

Comencem escollint el programari adequat. Tal com demostren els pros de WordPress, això pot fer una gran diferència. A continuació es mostren algunes de les millors opcions:

El programari és molt personal i no hi ha una única millor opció per a tothom. Proveu diferents eines i vegeu què us convé més.

Demostració de la interfície d’usuari de Diagrames simples.

(Trieu les eines adequades és important: el programari de filfermació, com ara Simple Diagrams, pot accelerar el vostre flux de treball.)

Automatitzar tasques és un negoci més complex, però els avantatges són igualment evidents: si feu les mateixes tasques una i altra vegada, busqueu formes d’automatitzar i, després, traieu el temps estalviat. Aquests són els tipus de coses que podeu automatitzar fàcilment:

Els grans beneficis de l’automatització cal tenir-los amb les tasques de desenvolupament repetitives. Vaig parlar amb ell Ben Gillbanks, Desenvolupador de temes de WordPress que gestiona ProThemeDesignMasterWP. Ben és un dels desenvolupadors de temes més prolífics de WordPress.com i manté una biblioteca de més de 20 temes, de manera que aprecia els avantatges d’evitar tasques repetitives. Vaig demanar a Ben que expliqués el seu enfocament a l’automatització del desenvolupament:

La meva filosofia en tot allò relacionat amb el desenvolupament és automatitzar el màxim possible.

Probablement qualsevol cosa senzilla i repetitiva que no necessiti cap pensament pot ser inclosa en algun tipus de tasca de programació (Gulp / Grunt / PHP), i així ho faré. Significa una mica més de codi i un desenvolupament més, però a la llarga això m’ha estalviat dies (probablement setmanes) de feina, així que em podré centrar en les coses que m’agrada fer. Fins i tot una cosa tan senzilla com crear el meu propi tema d’inici (o utilitzar s) m’estalvia hores de treball amb cada projecte.

L’enfocament de Ben és aquí: inicialment, pot trigar més temps a configurar sistemes per automatitzar tasques, però a llarg termini, l’estalvi de temps és més que fer-ho.

Externalització No em va encantar gaire a l’enquesta avançada de WordPress, però val la pena esmentar. Les tasques que no necessiten que les feu (i especialment les que no us agraden) es poden subcontractar. No és una suma absolutament nul·la: heu de gestionar la vostra subcontractació, que triga temps, però, correctament, podeu estalviar molt de temps..

Consulteu l’altra publicació de CodeinWP sobre com subcontractar els vostres treballs relacionats amb WordPress per obtenir més informació sobre això.

Treballar més ràpid allibera temps. Com a autònom independent potser no ha rebut els grans beneficis de productivitat del segle XX, però això no vol dir que no hi hagi formes per ajudar-vos a treballar més ràpidament..

Treball més intel·ligent amb bloqueig de temps

Treballar de manera més intel·ligent enllaça tot aquest temps de gestió junts. Heu verificat en què treballeu i heu trobat eines per ajudar-vos a treballar més ràpidament, però què hi ha ara? Treballar més intel·ligent.

El "80/20" regla o Principi Pareto és una de les grans platituds del contingut de productivitat. La seva premissa és ben coneguda: aproximadament un 20% de l’esforç dóna lloc al 80% dels resultats. La idea que simplement podeu reduir el vostre temps de treball per 4/5 i immediatament cap a la platja està més o menys totalment desproveïda de la realitat. Si només introduïu el 20% del treball, podríeu arribar al 30% o fins i tot al 40% dels resultats, però els vostres clients, caps i companys ho veuran absolutament inacceptable..

Tot i que el principi Pareto no és útil quan es pren literalment, el concepte general és útil: com podeu aconseguir el 90%, el 95% o el 100% dels resultats en una mica menys de temps? Aquesta és una pregunta molt més interessant perquè és totalment possible. Quines maneres hi ha de treballar un 10% o un 20% més ràpid per alliberar la meitat d’un o fins i tot un dia sencer?

Com ja vam comentar anteriorment, mirar el vostre calendari i preguntar què és important és un bon punt de partida, però només funciona per a tasques de treball que teniu programades explícitament. Què passa amb aquelles coses que no estan programades però poden consumir una quantitat infinita de temps? Proveu de fer aquestes preguntes:

 • És l’última #wpdrama val la pena seriosament la vostra atenció indivisa, o el món seguirà girant sense la vostra participació?
 • Cada conversa Slack necessita la vostra entrada?
 • Haureu de respondre a tots els missatges de correu electrònic tan aviat com el rebeu?
 • Quines són les vostres activitats de treball preferides que en realitat no funcionen??

Spoiler: el món continua movent-se i el sol sortirà al matí passi el que passi. Aquestes activitats de bombardeig del temps no es mostren a la vostra programació, però gairebé hi passen. Aquests són el marge fàcil per alliberar més temps.

Abordar això és important. És destacable que ningú a la enquesta avançada de WordPress citava, "limitació del temps a l’ús del correu electrònic o de les xarxes socials" com a estratègia que utilitzen, però, al meu parer, el bloqueig de temps és un dels millors mètodes per millorar la vostra gestió del temps:

Bloqueig del temps és simplement programar un temps per treballar en un projecte específic i passar aquest temps programat en aquest projecte. Podeu, per exemple, programar 9-12 els dilluns per al treball de clients i 1-5 per a un projecte personal específic. Amb bloqueig de temps aconseguireu controlar per endavant el temps que dediqueu a cada projecte. Aquesta és una gran victòria.

Si teniu problemes per navegar per treballs autònoms i per a projectes personals, aquest és imprescindible. Es presenta amb recomanacions d’empresaris, incloses Elon MuskSyed Balkhi i tot el que necessites per començar és un calendari. Aquí hi ha Toby Osbourn de nou, sobre el seu plantejament per bloquejar el temps:

Si el dimecres, entre les 2 i les 4, he bloquejat el temps per passar i reeditar algunes publicacions antigues del bloc personal, això és el que faré, no importa si sé que hi ha un treball factible a l’espera. entre 4 i 6. El bloqueig de temps com aquest serveix de forma artificial de forçar l’enfocament. Tinc dues hores per passar per aquestes coses, triguem 10 minuts a revisar Twitter / correu electrònic / qualsevol cosa que no sigui una opció.

El meu enfocament és molt similar al de Toby, amb el temps bloquejant una manera de forçar el valuós treball profund això garanteix que treballo.

El bloqueig de temps és probablement l’única solució més gran per als autònoms de WordPress sense temps. Designeu amb antelació quant de temps invertireu en cada projecte i, al llarg de la setmana, només heu de seguir la vostra programació. És una tècnica senzilla, però fa meravelles per a aquells que es disputin entre diversos projectes de clients i objectius personals.

Què feu amb tot el vostre temps lliure?

Centrar-se en la gestió del temps us permetrà dedicar temps a les coses que voleu fer, ja siguin projectes personals, implicació de la comunitat o temps límit. Tenint en compte que és per això que moltes persones s’aconsegueixen a l’autònom en primer lloc, no es pot subratllar l’atractiu i la importància d’aconseguir la gestió del temps..

La col·lecció tripartita d’eines i tècniques discutides pot solucionar el problema que tenen els autònoms de WordPress "no tenir temps":

 • Centrat en el que és important us proporciona la perspectiva de veure quins són els projectes valuosos i de deixar fora aquells projectes no alineats amb els vostres objectius a llarg termini.
 • Tria de les eines adequades és una manera senzilla de treballar més ràpid, per alliberar més temps. Les recomanacions comentades ofereixen un gran paquet per fer-ho més bé en menys temps.
 • Funcionant de manera més intel·ligent bloquejant el temps és la millor solució de gestió del temps que he trobat per als autònoms. Els projectes personals són els primers a sortir quan el treball del client fa una crida, de manera que programar-los de manera explícita per assegurar-se que hi dediqui temps.

La manca de temps és un problema al qual ens enfrontem tots, però és un problema solucionable i les tècniques discutides haurien d’oferir bases bàsiques per solucionar-ho.. Quines són les vostres tècniques i eines preferides per a la gestió del temps per als autònoms de WordPress? Feu-nos-ho saber als comentaris.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector