Entrevista de Cory Miller: reflexions sobre WordPress i Gutenberg, la necessitat de la consciència en salut mental i el coaching

Entrevista de Cory Miller


Ha passat un temps des que vam organitzar una entrevista a CodeinWP. Aquesta vegada, estic parlant amb un dels veterans empresaris de la comunitat de WordPress, fundador de iThemes, Cory Miller. Cory és un noi foraster i aconseguim tocar temes actuals en tres temes molt calents: temes, salut mental i coaching.

Per qui no ho sàpiga, iThemes va ser una de les primeres botigues temàtiques que va existir, llançada el 2008, que va aconseguir ingressos d’1 milió en 3 anys. Deu anys després, Liquid Web va adquirir el seu negoci en una exitosa sortida. Estem parlant una mica sobre negocis temàtics d’avui i on s’està portant Gutenberg.

No segur que us n’heu adonat, però la comunitat de WordPress s’obre als temes fora de l’àmbit tecnològic. El WordCamp Bucarest de l’any passat va passar a la meva ciutat, es va dir la xerrada d’Emanuel Blagonic "Com trobar la pau i canviar el món." Tres anys abans, a WordCamp Denver, en va parlar Cory "L’emocionista muntanya russa emocional." Les persones parlen obertament de les seves lluites i, fent això, ajuden els altres a reconèixer els seus problemes, a obtenir ajuda i a millorar.

Cory Miller

A continuació, discutirem el tema de la salut mental i la participació de Cory en el WP&Iniciativa UP. Per últim, ens endinsem en el terreny de l’emprenedoria i on Cory aporta la seva energia avui dia. Quan no concedeix entrevistes, Cory forma part de dues noves empreses, una fa de coaching i una altra de màrqueting. També està actiu a YouTube i llegeix un munt de llibres.

D’acord, anem a la conversa.

Després de llegir aquesta entrevista a Cory Miller, estic curiós amb qui voldríem que entrevistéssim a continuació. Deixa el nom del teu heroi als comentaris següents.

Contents

Entrevista de Cory Miller sobre les troballes de WordPress de fa més d’una dècada

Fa uns 11 anys que vau iniciar una de les primeres botigues temàtiques. Podríeu parlar una mica sobre els grans reptes i fites pels quals heu passat amb iThemes durant aquest període?

Ja sabeu, quan miro enrere el nostre temps amb iThemes, els màxims més alts, els nivells més baixos sempre estaven al voltant de la gent. Els mínims eren quan havíeu d’acomiadar-vos d’un membre de l’equip o havíeu de deixar-los anar. Aquests són sempre els moments més baixos. I, per descomptat, els clients no sempre actuen de la manera més adequada, especialment si alguna cosa va malament. Per tant, els mínims són sempre de la gent.

Però, a l’altra banda, els màxims eren sobre tota la gent. Vaig marxar d’allà a principis d’any, però vaig assaborir amistats i relacions amb algunes persones sorprenents. Entre totes les persones que he conegut per fer negocis, clients, amics i socis, m’encanta i aprecio i considero alguns millors amics de la vida.

Què era el bo i el dolent de l’ecosistema de WordPress, i on resideixen els bons i els dolents ara?

En aquell moment era definitivament el Wild Wild West. El 2006, els temes de WordPress, en particular, es van repartir. Vull dir la seva qualitat, en teniu algunes de bones, algunes de dolentes i algunes de dolentes.

Però aquesta va ser l’oportunitat que vam aprofitar. Vam començar a servir clients amb temes de molt bona qualitat. Però la bona oportunitat de llavors va ser l’oportunitat que vam tenir i aquest fantàstic programari que vam tenir. I, des del punt de vista empresarial, òbviament WordPress va canviar la meva vida, podent iniciar iThemes i fer el viatge que vam fer durant més de 10-11 anys..

WordPress ara ha madurat. És diferent. He vist venir algunes cares i passar algunes cares i sempre apareixia gent nova a la comunitat, que és tan impressionant. En els negocis prudents, veig molta consolidació dins de la indústria, especialment amb les empreses d’acollida. Automattic ha rebut una ronda de finançament molt gran recentment. Ara estic emocionat com un blogger de WordPress. He afegit un títol nou, "Voluntari de WordCamp" al meu currículum al WC DFW durant el cap de setmana. Estic emocionat de veure el que ve a WordPress en el negoci, ja que el programari continua madurant i millorant.

A mesura que WordPress s’està convertint en un creador de llocs, els temes que els coneixem també s’estan transformant. Quin és el vostre consell perquè les botigues temàtiques siguin avui en el negoci?

Quina gran pregunta. Crec que realment no va ser la botiga temàtica que vam vendre. Al voltant de dos, tres anys després del negoci, ens vam adonar que l’oportunitat era millor en els connectors i, en particular, en el programari com a servei relacionat amb WordPress. Ràpidament vam veure que els temes eren hipercompetitius.

El consell ara seria anar al tren de Gutenberg. Ja és aquí, vulguem o no Ho he estat treballant i és realment interessant. Veig moltes coses sortint amb Gutenberg. Per tant, si sou una botiga temàtica i no l’heu adoptat, és el present i el futur de WordPress.

Quines són les oportunitats que les empreses de WordPress poden desbloquejar a llarg termini?

L’oportunitat és sempre, sempre, sempre: mantenir-se a prop dels seus clients i mirar-los per davant. Cuida els teus clients.

La nostra cosa era, independentment del que passi a WordPress, volem que els nostres clients siguin fidels amb nosaltres. Se’ns serveix molt bé que, si no passem un dia, ens trobarien a faltar. Hem intentat tots els esforços possibles per millorar la seva vida. I crec que és un bon consell per a qualsevol empresa de WordPress: estigueu a prop dels vostres clients. De la mateixa manera que es va citar Wayne Gretzky, el seu èxit va ser que va patinar fins on aniria la gent, no cap a on havia estat. Els mateixos consells poden donar-se a les empreses de WordPress.

Sobre salut mental a la comunitat de WordPress

Passem al tema de la salut mental. Heu parlat de les vostres lluites personals a WordCamp US el 2015. Coneixeu altres comunitats tan obertes sobre aquest tema??

Ja ho sabeu, crec que la tecnologia en general sembla estar més oberta a debats sobre salut mental que altres indústries. Tech sembla estar al capdavant del canvi i estic molt content d’això. No tinc coneixement de moltes altres comunitats fora de WordPress. Però crec que WordPress, en particular, ha liderat el camí i ha estat capaç de compartir obertament la salut mental.

Un gran segment de la nostra comunitat funciona de forma remota, de manera que hi ha un efecte d’aïllament. Crec que a la vida en general és absolutament pertinent parlar de salut mental.

Et portes allà fora, parlant, blocant, i estic obert sobre la teva vida personal amb desconeguts complets. Va ser això una cosa que vau escollir com a procés de curació? Com ha canviat la teva vida?

El 2015 vaig enviar una xerrada titulada "Emprenedoria i salut mental" a WordCamp Denver. Em van permetre gràciament parlar d’això. Vaig escollir això no com a part del procés de curació. Això crec que fas en privat, amb gent de confiança. Publicament ho vaig compartir per acabar amb l’estigma de salut mental, per eradicar, oblidar, aniquilar l’estigma sobre la salut mental de la terra per sempre, per formar part d’aquest procés, per dir que està bé buscar i obtenir ajuda privada de les persones de confiança. , especialment professionals terapeutes amb llicència.

Jo patia en solitud i no havia atès les persones més properes a la meva vida. Per poder contactar amb la vostra xarxa principal de persones, la gent que corre quan tot arriba a l’afició, mentre que tots els altres es precipiten. Aquesta era part de la meva història que vaig compartir. I, per tant, comparteixo sonar la campana tan en veu alta i tan sovint com se m’ha preguntat.

Us heu unit a WP&UP equip que proporciona suport per a la salut mental i física. Per què existeix una organització d’aquest tipus dins la comunitat de WordPress?

A l’estiu se’m va demanar que fos síndic. M’encanta formar part de qualsevol organització o esforç que estigui fent bé a l’espai de salut mental. Faig part de WP&UP perquè vull ser part del canvi positiu que es pot produir en la vida de les persones. Però crec que cal que existeixi dins de la comunitat perquè tenim humans a la comunitat. Fem mal, travessem tones de crisis, dificultats, temporades i no som immunes a això. Per tant, m’encanta que hi hagi un esforç particular a WordPress per ajudar els membres de la comunitat de WordPress, especialment amb salut mental.

Quins recursos en línia recomanaries a algú que tingui problemes de salut mental en solitud?

El més important que diria és tenir precaució amb les xarxes socials. Personalment, no crec que sigui el lloc adequat per trobar cura. Així que, tot i que comparteixo la meva història públicament, és amb la finalitat expressa d’acabar amb l’estigma i ajudar a obtenir permís i alliberar la gent per anar a buscar suport i ajudar en privat. I, de passada, us explico una història que va passar fa anys, no les meves lluites actuals, que són un matís important. Així que aneu amb compte. No crec que trobeu curació a través de les xarxes socials. Crec que trobeu curació a través d’éssers humans i persones que cuiden i confien i t’estimen en privat i a través de consellers professionals amb llicència.

Crec que hem estat pensats i construïts per viure en comunitat junts, no de forma aïllada. I estimo la meva solitud, no m’equivoco. Però crec, fonamentalment, que hem estat construïts perquè la comunitat sigui al voltant de la gent. Necessitem interacció humana, tacte humà, conversa humana. Algú a qui es preocupi per nosaltres i pel que estiguem passant i serà allà quan ens faci mal.

WP&UP és un recurs que suggeriria.

Cory Miller en l’actualitat, comercialització digital i consultoria

Fa poc que heu dit, "No tinc passatemps, l’afició és el negoci." Creus que això és el que defineix a un empresari?

No ho crec. Només dic que és la meva cosa particular i no crec que sempre ha estat una cosa bona. Em va semblar trobar aquest fantàstic videojoc, el millor videojoc que he pogut jugar, es deia emprenedoria i em va encantar jugar a aquest joc. Tot i això, l’inconvenient de no tenir aficions és quan passes per la transició com jo, concretament, en vendre el meu bebè d’inici i les dificultats de no tenir-ho mai.

Sóc un gran creient en diversificar la vostra identitat i en diversificar les maneres de trobar valor a la teva vida. Si hagués tingut alguna cosa com una empresa secundària o, fins i tot, una afició força gran per afrontar-me quan vaig deixar el negoci, crec que hauria estat millor per a mi.

L’afició que tinc ara es diu exercici. Córrer: em vaig trobar fa dos anys. Ajuda la meva salut mental, ajuda el meu estat d’ànim, ajuda el meu esperit.

Com descriuríeu la feina que feu ara? Qui són les persones que més se’n podrien beneficiar treballant amb vosaltres?

Líder.team és on la meva parella Jeff i jo estem facilitant grups reduïts per ajudar els líders a aprendre i créixer. Estem reunint els líders entre companys en un grup reduït que es reuneix en línia mitjançant el Zoom una vegada al mes durant 90 minuts. Tant Jeff com jo formem part de grups similars com aquest des de fa nou anys. És com ens vam conèixer, com ens vam convertir en estimats amics i en parella ara. I així hem aprofitat el màxim d’aquesta màgia i hem creat un format realment únic per a joves líders que volen aprendre i créixer els uns dels altres.

La segona sortirà força aviat, és Cuina de màrqueting digital amb la meva estimada amiga Rebecca Gill. És experta en SEO des de fa més de 11 anys. Una de les coses que em va centrar més enllà del producte era la comercialització, específicament el màrqueting de continguts i el correu electrònic. Així doncs, ens combinarem per oferir un curs molt aviat. Podeu registrar-vos i tindrem una gran comunitat allà, que serà impressionant. Així doncs, aquests dos projectes són els dos grans de la meva vida ara mateix.

Encara seguiu assistint a WordCamps? Teniu previst anar més enllà de la comunitat de WordPress amb la vostra empresa de consultoria?

Acabo d’anar al meu primer WordCamp d’aquest any, el WC Dallas Fort Worth. Probablement he estat a 50 WordCamps durant els darrers 11-12 anys. Ara, no tinc ni necessito anar a construir encara més relacions, ara mateix no forma part del tema principal. Però quan em demana que parli, m’encanta assistir-hi. Vull dir que sempre m’encantarà WordPress o que sempre seré part de la comunitat de WordPress, sí, m’amplia ara i les coses que intento fer ara s’apliquen fins i tot més enllà de WordPress.

Si estar bé és tot el que importa, quin és el valor d’un entrenador personal que s’afegeix al valor d’un terapeuta?

Crec que part del paper d’un terapeuta és mirar cap al passat. Veure si hi ha trauma en el vostre passat i curar algunes de les coses passades que us afecten ara i en el futur. Els assessors professionals són absolutament claus. Crec que aquesta és una part de l’equació.

L’altra part que heu esmentat, crec que és tan impressionant, és un entrenador personal. He tingut un entrenador personal durant l’últim any. Un entrenador està mirant el futur amb vosaltres, que us ajudarà a arribar fins on esteu intentant anar, de manera clara i segura i fent grans avenços al respecte. Un entrenador té aproximadament el que us té per davant al qual voleu arribar. El nom de la meva entrenadora és Kelly i és fantàstica. Ajudar-me a pensar a través de coses, tenir algú per rebotar les coses i desafiar-me allà on he de ser desafiat, recolzant-me i animant-lo, on he de ser recolzat i animat. L’altre dia, vaig dir a algú que, si pogués tenir alguna cosa per al món, serien dues coses: accés a un autocar i accés a un conseller.

Es tracta de la nostra entrevista a Cory Miller. Hi ha alguna cosa que voldries preguntar-li? Qui ho sap, pot tornar i respondre als vostres comentaris. Gràcies per llegir!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map