Com triar el millor registrador de noms de domini: 8 de les empreses més importants

Com triar el millor registrador de noms de domini: 8 de les empreses més importants

Com triar el millor registrador de noms de domini: 8 de les empreses més importants
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Quina és la millor manera d’obtenir un nom de domini? Heu de triar un paquet d’allotjament amb el domini inclòs, o comprar el vostre domini i allotjament en llocs separats? I amb totes les opcions disponibles, com podeu triar el millor registre de noms de domini per al vostre negoci?


Un nom de domini personalitzat fa que la vostra empresa tingui un aspecte professional en línia. No només això, sinó que el nom de domini adequat també indica als motors de cerca i als clients què esperen quan arribin al vostre lloc.

En aquesta guia, veurem què és un bon registrador de dominis, enumerarem les millors opcions disponibles i compartirem quins registradors suggeriríem per a diferents tipus d’empresa..

Millor registrador de noms de domini

Vuit de les millors empreses registradores de noms de domini existents

A continuació, explorem els millors registradors de noms de domini del mercat, el que cobren per diversos tipus de dominis, els extres que s’inclouen amb la compra del vostre nom de domini i un ràpid detall dels complements que cada empresa té disponibles..

�� Encara no heu seleccionat el vostre nom de domini ideal? Donar DomainWheel un intent És el nostre generador de noms de domini alimentats per AI. Gratuït d’ús.

1. Domini.com

Millor registrador de noms de domini # 1: Domain.com

Domini.com, com el seu nom indica, és un dels majors registradors de dominis del món, centrat en proporcionar dominis segurs a preus assequibles.

També podeu obtenir diversos complements de pagament, com ara G Suite, durant el procés de registre del domini.

Si busqueu una opció senzilla que us permeti escollir exactament el que obteniu, Domain.com és una excel·lent elecció.

Preus del domini a Domain.com

.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.ella
.botiga
9,99 dòlars12,99 dòlars14,99 dòlars49,99 dòlars39,99 dòlars28,99 dòlars14,99 dòlars14,99 dòlars
 • Funcions agrupades: Certificació SSL, reenviament de dominis, gestió DNS, bloqueig de transferència
 • Complements: allotjament web, G Suite, Comodo SSL, SiteLock

2. Namecheap

Millor registrador de noms de domini # 2: Namecheap

Namecheap és un altre lloc que va començar com un simple registre de dominis i va créixer per oferir una varietat de plans d’allotjament web i altres serveis web..

El seu negoci principal, però, segueix ajudant la gent a registrar dominis a preus assequibles. Namecheap no ofereix tantes extensions molt especialitzades, però ofereixen algunes de les millors ofertes als llocs .com, .net i .org..

Preus del domini a Namecheap

.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.ella
.botiga
8,88 dòlars11,98 dòlars11,98 dòlars25,88 dòlars6,88 dòlars8,88 dòlars
 • Funcions agrupades: WhoisGuard
 • Complements: allotjament web, G-Suite, certificació SSL

3. 1&1 Ionos

Millor registrador de noms de domini # 3: 1 i 1 Ionos

1&1 Ionos iniciada el 1988, no gaire després del naixement de la pròpia Internet. Han ajudat milions de negocis a llançar els seus llocs web al llarg dels anys, i actualment acullen 12 milions de dominis a tot Europa i els Estats Units.

Cobren una mica més per als seus dominis que la majoria dels altres registradors de dominis enumerats aquí, però cada domini inclou paquet de domini integrat, una bústia de 2 GB, un certificat comodí SSL gratuït i la possibilitat de crear 10.000 dominis. . 1&1 també us protegirà amb el registre privat de la majoria de dominis (aprendre més aquí).

Preus del domini a 1&1 Ionos

.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.ella
.botiga
$ 1; Renovació de 15 dòlars$ 1; Renovació de 20 dòlars$ 1; Renovació de 20 dòlars35 dòlars; Renovació de 50 dòlars5 dòlars; Renovació de 50 dòlars
 • Funcions agrupades: correu electrònic privat, certificació SSL, 10.000 subdominis, bloqueig de dominis
 • Complements: allotjament web, creador de llocs web, allotjament de correu electrònic amb fins a 25 comptes

4. Registrar-se.com

Registrar-se.com

Registrar-se.com és un bon lloc per trobar extensions de domini comuns per obtenir bons preus. Si esteu disposats a renunciar al registre privat, podeu obtenir un domini a través d’ells com a mínim de 5 dòlars per any.

Register.com ofereix serveis addicionals, com ara allotjament web i allotjament de correu electrònic, però no es recomana molt. Si voleu tenir el vostre pla d’allotjament de llocs web i el vostre domini al mateix lloc, voldreu considerar una de les altres opcions d’aquesta llista.

Preus del domini a Register.com

.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.ella
.botiga
5 dòlars; Registre privat de 16 dòlars5 dòlars; Registre privat de 16 dòlars5 dòlars; Registre privat de 16 dòlars49,99 dòlars; Registre privat de 60,99 dòlars
 • Funcions agrupades:
 • Complements: Certificació SSL, registre privat (afegit automàticament a totes les compres; elimineu-ho del vostre carret si no ho voleu), correu electrònic, allotjament de llocs web, eines de SEO avançades

5. OVH

ovh

OVH no ofereix el registre de dominis a Amèrica del Nord, però són una de les opcions de registre de domini més populars per a empreses europees.

Si teniu un negoci europeu i voleu mantenir les vostres despeses en la vostra moneda local —una manera ideal d’estalviar temps en impostos—, OVH és una opció ideal per a vosaltres. Els seus plans d’allotjament web, que es poden afegir fàcilment a la compra durant el procés de compra, també són molt assequibles.

Preus del domini a OVH

.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.ella
.botiga
6,99 £; Renovació de 9,99 £6,49 £7,59 £18,39 £3,53 £6,99 £; Renovació de 9,99 £1,79 £; Renovació de 21,39 £
 • Funcions agrupades: Protecció DNSSEC, certificació SSL
 • Complements: allotjament web amb allotjament de correu electrònic inclòs

6. Bluehost

Bluehost

Bluehost és una de les opcions d’allotjament de llocs web més populars per als usuaris de WordPress i amb una bona raó. Tots els seus plans inclouen una opció d’instal·lació de WordPress d’un clic.

També ofereixen allotjament optimitzat de WordPress que ve amb WordPress preinstal·lat perquè pugueu començar a crear el vostre lloc immediatament. I, per descomptat, t’ofereixen una manera de registrar el teu domini a través d’ells.

Tip Consell recomanat: si teniu previst crear un lloc web al vostre domini nou, en comptes de comprar el domini per separat, escolliu un dels plans d’allotjament de Bluehost de seguida. Durant la inscripció, haureu de registrar gratuïtament un nom de domini durant el primer any.

Preus del domini a Bluehost

.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.ella
.botiga
11,99 dòlars12,99 dòlars8,99 dòlars11,99 dòlars11,99 dòlars11,99 dòlars11,99 dòlars
 • Funcions agrupades: Certificació SSL; un nom de domini gratuït s’inclou amb els plans d’allotjament del lloc web de Bluehost
 • Complements: registre privat, allotjament web, Microsoft Office 365

7. GoDaddy

GoDaddy

GoDaddy és potser el més famós dels registradors de dominis gràcies a les seves campanyes publicitàries omnipresents.

Podeu registrar un domini amb un gran nombre d’extensions a través de GoDaddy, i fins i tot obtenir les extensions .com, .net i .org del vostre domini agrupades per un preu més baix.

GoDaddy també ofereix una gran varietat de plans d’allotjament de llocs web, inclosos plans optimitzats per WordPress.

Preus del domini a GoDaddy

.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.ella
.botiga
11,99 dòlars; Renovació de 17,99 dòlars13,99 dòlars9,99 dòlars44,99 dòlars; Renovació de 59,99 dòlars7,99 dòlars14,99 dòlars12,99 dòlars9,99 dòlars; Renovació de 44,99 dòlars
 • Funcions agrupades:
 • Complements: registre privat, protecció de la privadesa, eines de SEO, allotjament de correu electrònic, allotjament de llocs web

8. Dominis.Google

dominis.google

Google té les seves mans en gairebé tots els tipus de negocis d’Internet que es poden imaginar, i ho fan bé. Es truca el seu servei de registre de domini Dominis.Google llançat el 2015 i, encara que no és molt conegut, és una de les millors opcions del voltant.

Tots els dominis disposen de protecció de privadesa gratuïta. Google, però, no ofereix paquets d’allotjament web, per la qual cosa haurà de buscar un altre lloc el vostre pla d’allotjament.

Preus del domini a Domains.Google

.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.ella
.botiga
12 dòlars12 dòlars12 dòlars60 dòlars
 • Funcions agrupades: protecció de la privadesa
 • Complements:

Què cal buscar en un registrador de dominis

Hi ha diverses coses que cal tenir en compte a l’hora de triar el millor registrador de noms de domini per a la vostra empresa:

Preu
La fixació de preus és un factor important a tenir en compte en qualsevol compra d’empresa, però és encara més important tenir en compte quan trieu un registre del domini. Cada extensió de domini (.com, .ca, .org, etc.) té un cost diferent amb cada registre del domini. Això significa que un registre pot oferir grans preus per a dominis .com, però preus terribles per a dominis .org. Molts registradors també cobren tarifes addicionals per les funcions de seguretat i privadesa. Si decidiu comprar el vostre paquet d’allotjament i el vostre domini al mateix lloc, també heu de tenir en compte els costos típics d’allotjament de llocs web. Per obtenir més informació sobre aquests costos, consulteu la nostra guia dels millors plans d’allotjament de WordPress.
Preus de renovació
El preu del registre inicial del domini sovint és inferior a les renovacions posteriors. Hauríeu de comprovar quines són aquestes diferències abans de triar un registre del domini. De vegades podreu trobar que el preu promocional anunciat està molt lluny del que haureu de pagar més endavant un cop augmentat el període inicial de registre..
Transferències de domini
Amb sort, no caldrà fer servir aquesta opció, però si no està satisfet amb el registre del teu domini, pots transferir el teu domini fàcilment a un altre. Per descomptat, també podeu estar aquí perquè voleu deixar el vostre registre de domini actual; en aquest cas, la capacitat de fer una fàcil transferència de domini és encara més important. També haureu d’evitar els registres de dominis que cobren taxes addicionals per a les transferències de dominis. La majoria de registradors de bona reputació ho permeten, però val la pena llegir la política de transferència de domini abans d’invertir.
Política de caducitat
Totes les compres de domini vénen amb una data de caducitat. Si es pot que el vostre domini caduca, algú altre el podrà comprar, bloquejant el vostre negoci. Aleshores, podríeu veure obligat a tornar a comprar el vostre domini a un preu més alt, o pitjor, perdre l’accés al vostre domini de manera permanent. La majoria dels registradors de dominis configuren automàticament el domini perquè es pugui renovar automàticament, per evitar aquest problema, però val la pena fer una ullada a què passa si el vostre domini caduca. Els millors registradors de domini oferiran un període de gràcia, bloquejant el vostre domini al vostre compte durant un nombre determinat de dies. Això us pot estalviar moltes preocupacions si hi ha algun problema en processar la renovació del vostre domini.
Serveis addicionals
Molts dels millors registradors de dominis també ofereixen diversos serveis. Van des de coses senzilles com la privadesa del domini i el pàrquing fins a coses com allotjament web, allotjament de correu electrònic i serveis de màrqueting per correu electrònic. Alguns d’aquests serveis es poden incloure amb el registre de domini, mentre que d’altres seran complements. Hi ha algunes coses que hauríeu de tenir en compte aquí. Voleu algun complement addicional? En cas afirmatiu, quins complements us interessen? Quina importància té la qualitat d’aquests serveis? Tots aquests factors us ajudaran a triar el millor registrador de noms de domini segons les vostres necessitats.

Com triar el millor registrador de noms de domini per a la vostra empresa

Cada empresa aquí ha elaborat la llista perquè ofereixen bons preus i un servei fiable. Tot i això, hi ha algunes diferències importants entre elles. Per triar el millor registre de noms de domini per a la vostra empresa, heu de considerar quines són les vostres prioritats:

 • Si la seva principal preocupació és accessibilitat, tampoc voldreu anar-hi Registrar-se.com o Namecheap.
 • Si esteu buscant un registre del domini amb funcions de seguretat incloses, la vostra millor aposta és Domini.com o 1&1 Ionos.
 • Per obtenir allotjament de llocs web de qualitat al costat del vostre domini, considereu Bluehost.
 • Si ets a Europa i vols contactar amb una empresa europea, tria OVH.

Encara no esteu segur del millor registre per a noms de domini? Consulteu la taula següent per obtenir una ràpida comparació de costat a costat:

Quin és el millor registrador de noms de domini?

Registrador
.com
.net
.org
.io
.de
.ru
.ella
.botiga
Domini.com9,99 dòlars12,99 dòlars14,99 dòlars49,99 dòlars39,99 dòlars28,99 dòlars14,99 dòlars14,99 dòlars
Namecheap8,88 dòlars11,98 dòlars11,98 dòlars25,88 dòlars6,88 dòlars8,88 dòlars
1&1 Ionos$ 1; Renovació de 15 dòlars$ 1; Renovació de 20 dòlars$ 1; Renovació de 20 dòlars35 dòlars; Renovació de 50 dòlars5 dòlars; Renovació de 50 dòlars
Registrar-se.com5 dòlars; Registre privat de 16 dòlars5 dòlars; Registre privat de 16 dòlars5 dòlars; Registre privat de 16 dòlars49,99 dòlars; Registre privat de 60,99 dòlars
OVH6,99 £; Renovació de 9,99 £6,49 £7,59 £18,39 £3,53 £6,99 £; Renovació de 9,99 £1,79 £; Renovació de 21,39 £
Bluehost11,99 dòlars12,99 dòlars8,99 dòlars11,99 dòlars11,99 dòlars11,99 dòlars11,99 dòlars
GoDaddy11,99 dòlars; Renovació de 17,99 dòlars13,99 dòlars9,99 dòlars44,99 dòlars; Renovació de 59,99 dòlars7,99 dòlars14,99 dòlars12,99 dòlars9,99 dòlars; Renovació de 44,99 dòlars
Dominis.Google12 dòlars12 dòlars12 dòlars60 dòlars

Tens més preguntes sobre com triar el millor registrador de noms de domini? Compartiu-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector