Com mantenir el focus en el treball amb 12 mètodes de “treball profund”

Com mantenir el focus en el treball amb 12 mètodes de “treball profund”

Com mantenir el focus en el treball amb 12 mètodes de “treball profund”
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Com mantenir el focus en el treball


No seria fantàstic si sabessis estar enfocat al treball en lloc de pensar en l’aniversari del teu oncle? O el que va passar amb aquell nen de Home Alone? O només sóc jo?

Per descomptat, els vostres pensaments distractors poden ser més interessants que els meus, però aposto que són encara una intrusió que pugueu prescindir. Sabeu què us pot ajudar? Utilitzant alguns mètodes de treball profunds en la seva moltura diària.

Però, què és el treball profund que dius??

Activitats professionals realitzades en un estat de concentració lliure de distracció que impulsen les seves capacitats cognitives al seu límit. Aquests esforços creen un valor nou, milloren la vostra habilitat i són difícils de replicar. Cal Newport, “Treball profund”

En poques paraules: el treball profund et millora. I, a mesura que el treball remot creix en popularitat i augmenta la piscina de talents, els que no necessiten un avantatge competitiu?

Però, no es tracta d’una eina plug-n-play per augmentar l’enfocament, generar més valor i impedir que els robots s’hi ocupin. Vull dir, podeu aconseguir totes aquestes coses mitjançant un treball profund, però caldrà una mica de treball dur.

Per exemple, el meu primer intent de treball profund va ser un fracàs. Amb prou feines va passar una setmana abans de deixar-me. ��‍♂️

Al meu segon pas, només van passar dues setmanes abans que em vaig adonar que passava alguna cosa que canviava la vida. Va ser diferent perquè vaig començar amb canvis més petits i després vaig afegir canvis més grans.

Per aquesta raó, aquest article es basa en els millors consells sobre un treball profund que serveixen per ajudar-vos a esbrinar com estar enfocat al treball. Si comenceu des de la part superior, trobareu els blocs de construcció que ajuden a treballar profundament. O podeu treure qualsevol dels consells per millorar el vostre enfocament durant la jornada laboral.

Anem a zero:

1. Quantifiqueu les tasques com a tasques poc profundes o profundes

La millor manera de mantenir-se concentrat en una tasca és treballar en tasques que aportin el màxim de recompenses i plaer. Abans d’estar preparat per aprofundir en el final del treball profund, heu de saber quines tasques requereixen el major enfocament. Afortunadament, Newport proporciona una fórmula senzilla per ajudar-nos a fer-ho:

Quant trigaríeu (en mesos) a formar un recent graduat universitari intel·ligent sense formació especialitzada en el meu camp per completar aquesta tasca? Cal Newport, “Treball profund”

Bviament, com més curt sigui el període de temps, més baix serà la tasca i més baixes les recompenses. Aquesta mesura us ajuda a determinar quines tasques seran més gratificants a llarg termini: centreu-vos en aquestes.

2. Deixa de fer la multitasca i organitza el teu dia amb una filosofia de treball profunda

La multitasca és un assassí més important. Cada vegada que canvieu les tasques que poseu pressió sobre les funcions executives del seu cervell per canviar l’atenció i redissenyar els objectius de cada tasca, cosa que genera grans retirades de l’energia cognitiva que heu acumulat. Treballar en una única tasca alhora, podreu donar-li una atenció més centrada. Les recompenses seran majors, els errors seran menors i es faran més.

Newport té quatre filosofies de treball profundes diferents que us poden ajudar a trobar l’estructura diària perfecta segons el vostre programa de treball.

La filosofia
Què es?
Unitat mínima de temps
És per vosaltres??
MonàsticaEliminar tots els esforços poc profunds i centrar-se en una tasca que aporti un gran valor.Fins que la tasca no sigui completa.Et pots eliminar del teu entorn durant un període de temps prolongat?
BimodalDivideix el temps entre tasques poc profundes i profundes. Busqueu períodes de concentració profunds i ininterromputs.Un dia.Necessiteu tasques poc profundes per tenir èxit?
RítmicaEl treball profund és un hàbit i forma part de la vostra rutina diària.Blocs de 60 a 90 minuts.Teniu tasques profundes i poc profundes que requereixen atenció regular?
PeriodísticaEmbarcar-se en un treball profund quan el temps estigui disponible sense previ avís.30 minuts poden ser suficients.Les persones que tinguin una gran força de voluntat i puguin encendre i apagar el focus.

Per a mi, i probablement la majoria d’oficials, la filosofia rítmica és la millor opció. Tinc moltes tasques poc profundes com la moderació de comentaris, el seguiment de paraules clau i "coses de correu electrònic," que no es pot ignorar. Però, més que això, la filosofia rítmica també permet fer un descans per centrar-se en la capacitat de reposar la vostra força a la vegada que encara pagues un nombre rendible d’hores de treball profundes cada dia..

3. Deixa d’esperar a la inspiració

Els aficionats s’asseuen i esperen inspiració, la resta només ens aixequem i anem a la feina.Stephen King

Faciliteu la vostra feina per posar-vos en pràctica combinant un bon espai de treball amb regles i rutines. Mentre "articles rutinaris del matí" potser suggereixen que només teniu un esmorzar burrito fora de dirigir una empresa Fortune 500, probablement no ho siguin certs. Tot i això, hi ha algunes dades que donen suport a la creença que rituals i rutines poden ajudar-vos a aguditzar l’enfocament, a eliminar la incertesa i a augmentar la confiança.

 • Tenir una ubicació per a un treball centrat. Això és especialment cert per als treballadors remots, però els treballadors d’oficines també haurien de trobar zones per a treballs sense distracció.
 • Conjunt límits de temps realitzables per a un treball focalitzat que mantingui la ment aguda i la motivació. Una batalla oberta al llarg del dia és desmotivadora i esgotadora.
 • Conjunt normes per ajudar-vos a estar enfocat. Prohibireu l’ús d’internet, ignorareu Slack, torneu el telèfon de cara cap avall?
 • Dóna el teu cervell algun suport. Porteu cafè, te, aigua i refrigeris saludables a la vostra ubicació.
 • Tenir tot el que necessiteu a prop així que no haureu de passar del lloc des del vostre lloc d’accés.
 • Guardeu un bloc de notes al vostre escriptori. Primer, anoteu cap idees útils a mesura que vas. En segon lloc, anotem idees menys útils que podrien temptar-te de la feina.

4. Utilitzeu una mesura significativa

Vivim en una era on mesurar el rendiment és més fàcil que mai. Tot i que es poden trobar milions de mesures per a la productivitat, el treball profund és utilitzat millor conjuntament dirigir i retard mesures.

A retard la mesura és una forma magnífica de mesurar els resultats. Per exemple, el percentatge de rebots és una bona manera de mesurar el temps que roman la gent al lloc. Però realment, no t’ajuda mantenir gent del lloc. Per obtenir un percentatge de rebots millorat, necessiteu dirigir mesures a lloc. Les mesures principals estan directament relacionades amb la mesura de retard i ajuden a predir el resultat. Per exemple, mesurar i millorar la velocitat del vostre lloc hauria de disminuir la taxa de rebot.

�� Quan aprengueu a estar enfocat al treball, penseu en què voleu ser un resultat i definiu-lo com a mesura de retard. A continuació, presenteu dues mesures clares de lideratge que us ajudaran a aconseguir-ho.

Per a mi solia centrar-me intensament en l’escriptura d’un determinat nombre d’articles. Tot i això, això em va portar a treballar a mesura que s’acostaven els terminis. Com a part del meu experiment, vaig seguir els consells de Newport i vaig fer un seguiment del nombre d’hores de treball profundes diàries. El nombre augmentava constantment fins a un mínim de tres hores diàries. L’impacte va ser un retard significativament reduït i una finalització més ràpida de les tasques poc profundes. Això també em va alliberar per assumir projectes més interessants.

5. Llança la llista de tasques

Utilitzeu la vostra llista de tasques per bufar el nas, si més no serà útil d’aquesta manera. Planifiqueu el temps per a realitzar les tasques i us resultarà molt més fàcil mantenir-vos al dia durant el dia.

Solia escriure una llista de tasques cada dia. Al final de la setmana, aquella llarga llista m’abandonava durant totes les tasques. Tot i això, quan vaig passar a organitzar les meves tasques al voltant de les hores que tenia disponibles, vaig començar a passar-les amb major freqüència.

Primer, penseu en utilitzar una d’aquestes eines de gestió de projectes gratuïtes per organitzar totes les vostres tasques com les que fem a Redbooth.

La meva llista de tasques de Redbooth m'ajuda a organitzar tasques i a completar el meu calendari

Segonament, utilitzeu un calendari o planificador diari per configurar blocs de temps dedicats a tasques profundes o poc profundes. Per fer tasques profundes, els blocs no han de transcórrer més de 90 minuts (el cervell no pot manejar molt més que això). Configuro el meu horari amb una setmana d’antelació i l’ajusto a mesura que vagi passant.

Quan apreneu a estar enfocat al treball, un horari com aquest organitza el vostre dia i estableix límits.

Al voltant de les meves hores de treball profundes, emplaço a tasques poc profundes que requereixen menys enfocament. Com ara, cada dia després d’una sessió de treball profunda, comprovo els comentaris del bloc, els comentaris de Facebook i responc als correus electrònics. No només esborreu la vostra llista de retrocés, sinó que obtindreu una pausa d’un focus intens.

6. Establiu objectius i objectius per a les vostres tasques centrades

Per a cadascun dels blocs centrats, penso en el que vull aconseguir a cada bloc. Això ajuda a crear una sensació de finalització per a cada bloc, cosa que ajuda el meu cervell a reorientar-se cap a una tasca diferent, perquè hi ha un sentit de finalització cada vegada.

Jo faig servir això objectius i plantilla d’objectius per ajudar-me a organitzar mentalment cada bloc i establir objectius per a cada part d’una tasca important. És com establir mini-terminis per a cada tasca, cosa que aporta una sensació d’urgència a la tasca sense la inquietud de colpejar un cap de termini. Això m’ajuda a tancar una tasca al final del bloc, que, al seu torn, redueix els residus d’atenció i m’ajuda a centrar-me en la propera tasca.

Com puc utilitzar una plantilla senzilla per mantenir-me centrat en el treball

7. Compliu la vostra programació!

Una de les raons per les quals m’agrada fer servir Google Calendar és la possibilitat de moure les tasques i modificar el calendari. Definitivament, haureu de fer-ho de tant en tant. Per exemple, quan estava escrivint aquest article, em van deixar fora per mirar un problema amb les pancartes del nostre lloc germà, TemaIsle. Quan se us allunya d’una tasca, el millor que podeu fer és intentar deixar-la fora durant cinc o deu minuts i exercir la vostra voluntat.

Això és vàlid per a qualsevol distracció que vingui de dins. Tens curiositat per la història dels Red Hot Chili Peppers? Proveu de deixar-ho reposar almenys cinc minuts. Això ajuda a augmentar la vostra capacitat d’enfocament, però també pot suposar que desapareguin pensaments distractius un cop empenys enrere contra ells.

Algunes altres idees per ajudar-vos a mantenir-vos centrat en la vostra tasca:

 • Definiu un temporitzador per a cada període de temps.
 • Feu més petits els vostres blocs unitats de temps, al principi, per ajudar a gestionar l’enfocament.
 • Programar pauses petites als teus blocs,
 • Si és pràctic, desconnectar d’Internet.
 • Tanqueu pestanyes no relacionades, sobretot correu electrònic.
 • Convertiu el vostre pantalla de telèfon cap avall.
 • Silencia les notificacions a Slack o qualsevol altra eina comunicativa.

8. Escriu millors missatges de correu electrònic i missatges (si els escrius)

Ignorar la vostra safata d’entrada és un dels consells més habituals per aprendre a mantenir-se centrat en el treball. Tot i això, Cal Newport va millorar-lo amb els seus publicació al bloc sobre correus electrònics centrats en el procés.

Seguir el mètode centrat en el procés significa escriure correus electrònics més llargs, però també redueix la longitud de cada fil. Podeu adaptar les seves idees a qualsevol de les vostres eines de comunicació. Com ho podeu fer??

 • Primer, pregunteu-vos quina és la missió del correu electrònic i com podeu acabar-la de manera més eficient?
  • Oferiu una gamma limitada d’opcions. Per exemple, puc tenir una reunió els dilluns, dimarts o dimecres a les 15 hores.
  • Deixa clar què faràs i què esperes del teu corresponsal. Per exemple, acabaré el disseny el divendres i t’enviaré l’enllaç perquè pugueu afegir la còpia dilluns.
 • En segon lloc, no respongueu a missatges vagos. Vaig aprendre a ser bo amb això del nostre editor de continguts. Per exemple, rebem molts correus electrònics que proposen una publicació de convidats. Si algú no ofereix cap enllaç a la seva feina, algunes idees i la paraula secreta del missatge, no obtindrà resposta.

9. Utilitzeu auriculars que cancel·len el soroll

Els auriculars que anul·len el soroll són la cansalada d’accessoris d’oficina; tothom els estima. Això es deu al fet que filtren el desconcert de l’oficina. Trobareu més fàcil concentrar-vos a l’oficina quan no us sorprengueu amb les portes que s’estrenguin o el suau so d’un bolígraf xucla al buit..

Fent un pas més, escoltar música pot millorar la vostra productivitat i qualitat del treball. Tot i això, cadascú té els seus gustos i no tota la música es crea igual, així que aquí teniu alguns consells per ajudar-vos a trobar la millor música per a vosaltres i la vostra tasca:

 • El més important és que escolteu la música que us agrada.
 • Tenint això en compte, les lletres poden distreure, de manera que quan aprenent una nova tasca, o realitzant un treball profund apunta a la música instrumental.
 • malgrat això, complicades estructures musicals també poden distreure, així que aneu a buscar alguna cosa senzilla com els sons de la natura o les pistes ambientals.
 • Escoltar música pot ajudar-vos aportar plaer a tasques repetitives; si escolteu alguna cosa, la vostra atenció no es cremarà ni s’esvairà.
 • Escoltant una cançó a la repetició pot ser una bona manera de mantenir-se concentrat. Curiosament, aquest és el suport de Matt Mullenweg amb qui potser coneixeu.
 • No escolteu res. Utilitzeu els auriculars que cancel·len el soroll per crear una cúpula de silenci i començar a treballar.

Aquí teniu tres llistes de reproducció que roto diàriament:

10. Teniu un final clar del vostre dia

Voleu saber mantenir-vos centrat en la feina? No hi penseu tot el temps.

El vostre ritual de final de dia no necessita un sacrifici al capitalisme o una dansa nocturna, necessàriament, però un bon ritual de final de dia ajuda al vostre cervell a relliscar en el temps oci que és fonamental per reconstruir el vostre focus i la força de voluntat..

Bàsicament, començo el meu ritual cada dia a les 17:30, una altra norma de treball profunda i dura aproximadament 15 minuts. Com a resultat d’això, puc evitar el correu electrònic, l’Slack i els llocs web relacionats amb el treball després d’haver sortit de l’edifici.

 • Reviseu les tasques incompletes i mireu on es poden adaptar a la meva programació amb un pla per avançar o completar-les.
 • Realitzeu un missatge de correu electrònic final, Slack, Trello, Redbooth i assegureu-vos que no hi ha res pendent.
 • Creeu targetes noves per a qualsevol tasca assignada durant el dia.
 • Reviseu i modifiqueu els horaris dels propers dies per assegurar-vos que tot estigui preparat i que s’estableixin els objectius.
 • Netegeu i organitzeu el meu escriptori (dins del motiu).
 • Apagueu el dia i reconegueu mentalment que el meu dia s’ha acabat.

11. Desenvolupar hàbits fora de feina que t’ajudin a mantenir la feina a l’oficina

Inicialment, em vaig endinsar en un treball profund i em vaig trobar lluitant i perdent la confiança en la meva capacitat per aprofundir. Fins i tot vaig renunciar a la major part dels meus esforços. Però no tots.

Vaig conservar-ne algunes, com ara les estratègies fora de lloc, al voltant dels correus electrònics. I això és el que em va ajudar a triomfar en el segon intent.

Això és degut a que les estratègies fora del lloc d’oficina han ajudat a crear el meu focus muscular. Si teniu previst començar a treballar profundament, o només voleu saber estar enfocat al treball, us recomano començar primer fora del treball:

 • Descansa al teu cervell des de la feina. No només això us ajudarà a centrar-vos en el treball sinó que també ho fareu gaudeix d’aprenentatges més productius. Vaig deixar de comprovar els meus correus electrònics, els missatges Slack i els missatges de Facebook dels nostres usuaris (ho sento, nois).
 • Permet-ho avorreix-te i deixa que la teva ment vagi. El cervell està cablejat per tenir un equilibri entre un pensament centrat i un enfocament. Si vols millorar l’enfocament a l’oficina, necessiteu donar-li al cervell períodes de pensament no centrat.
 • Cal Newport suggereix dedicar-se una estona a Mediteu productivament. Tot això implica pensar profundament en un problema mentre es dedica a realitzar una activitat de poca clau, com desplaçar-se, passejar el gos o dutxar-se..
 • Trieu una afició nova que requereixi concentració concentrada (però no relacionada amb el treball) per enfortir el múscul centrat.

12. Aprofiteu eines i aplicacions dissenyades per ajudar-vos a mantenir-vos concentrat en el treball

Quan apreneu a mantenir-vos centrat en el treball, algunes eines us poden ajudar al llarg del camí. He provat alguns escombradors d’entrada, aplicacions de música i aplicacions de seguiment de temps, i són els que més han ajudat a:

 • Utilitzem Time Doctor a l’oficina, però si busqueu una opció senzilla i gratuïta, us recomano Desactivar.
 • Google Calendar era una manera fantàstica de crear la meva programació setmanal.
 • Redbooth i Trello són les nostres eines de gestió de projectes. El nostre editor de continguts recomanaria sincerament a Trello.
 • Si cerqueu sintonies sense distraccions, aleshores Brain.fm és la millor solució de pagament.
 • El so, en canvi, està cobert àmpliament pel lloc gratuït, myNoise amb més de 200 generadors de so.
 • Jo també feia servir Safata d’entrada quan estigui llest per tancar la meva safata d’entrada en un programa.

Conclusió sobre com mantenir-se centrat en el treball

El treball profund ofereix una gran oportunitat de millorar l’enfocament en el seu lloc de treball. Millorareu la productivitat, generareu informació més valuosa i aconseguireu grans beneficis.

No obstant això, dur el treball profund és difícil. Us animaria a prendre aquests consells i començar a construir el dia al llarg dels períodes d’atenció. Trobareu que el vostre múscul d’enfocament es fa més potent amb cada exercici.

Com es manté centrat en la feina? Alguna cosa que trobem a faltar? No dubteu a compartir les vostres idees als comentaris a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector