Codificació de la música! Llistes de reproducció i consells per ser més productius a l’hora de codificar a casa (o a l’oficina)

Codificació de la música! Llistes de reproducció i consells per ser més productius a l’hora de codificar a casa (o a l’oficina)

Codificació de la música! Llistes de reproducció i consells per ser més productius a l’hora de codificar a casa (o a l’oficina)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Què passa amb la música de codificació? Hauríeu de preocupar-vos de la vostra llista de reproducció definitiva? ⏯️


La gent discuteix sobre la música i la productivitat des que abans els cavernistes van començar a utilitzar Walkmans. Al cap i a la fi, tots hem defensat que la música reproduïda a “11” és l’única manera efectiva d’estudiar l’àlgebra. ��‍♂️

Ara que som una mica més savis sabem que Linkin Park va jugar a les 11 no és eficaç per a res, ni molt menys la codificació. Però, d’altra banda, els sons d’un telèfon o una neteja al buit tampoc ajuden a ningú a codificar. Afortunadament, a molts científics també els agrada la idea de tocar música en el treball i tenim nombrosos estudis que podem utilitzar per crear una llista de reproducció de bona música de codificació..

Per aquest motiu, es revisarà aquest article com la música afecta la productivitat, i com utilitzar aquesta informació per crear la llista de reproducció perfecta. També compartiré les millors llistes de reproducció i eines per a la màxima experiència musical al lloc de treball, tant si treballeu des de casa com si esteu a l’oficina.

Codificació de la música! Llistes de reproducció i consells per ser més productius en codificar a casa

Com "música de codificació" afecta la vostra productivitat

Hi ha diverses maneres diferents de millorar l’enfocament en el lloc de treball, i la presa del control del so és una de les més importants. Per exemple, el soroll sobtat i dissonant són dos estímuls que poden forçar el cervell a sortir de la zona i a un estat defensiu inconscient..

Tot i que no experimenteu l’efecte inicial, qualsevol soroll d’oficina fort, inesperat o molest encara serà distreu i condueix a una creativitat reduïda.

De fet, quin creus que es considera el so més molest? ��

Fins i tot els sons agradables, com ara una conversa sobre Netflix, poden pertorbar la coordinació de l’activitat neuronal. Quan el treball de tres grans "enfocament" neuromoduladors: acetilcolina, dopamina i noradrenalina està deteriorat, el cervell perdrà la direcció i experimentarà:

 • Incapacitat per determinar el que és més important: el vostre codi o Stranger Things?
 • Començareu a centrar-vos en informació irrellevant.
 • Reaccionareu més lent, entendreu menys i dormireu.

D’altra banda, escoltar música amb codificació té efecte contrari en aquestes regions cerebrals. En efecte, estudis han demostrat que escoltar la vostra música preferida allibera dopamina a dues àrees del seu cervell, l’estriat dorsal i ventral. En resum, això és com aconseguir una forta abraçada. Escollir una llista de reproducció familiar de música de codificació és només un dels trucs que podem utilitzar per augmentar la productivitat basada en la música.

Com triar la millor música de codificació per obtenir resultats ràpids

Comencem amb el truc més evident; evita escoltar música que odies. Per descomptat, això és dolorosament evident, però no és necessàriament el contrari.

De fet, hi ha pocs detalls a considerar abans de tocar la reproducció a la vostra llista de reproducció favorita. En primer lloc, necessiteu una certa novetat per disparar les neurones de dopamina. Els estudis han demostrat que l’activitat cerebral principal es produeix quan la música no és òbvia però prou familiar per proporcionar un sentit d’anticipació que ajudi a l’alliberament de dopamina.

Tanmateix, massa novetat orientarà el vostre enfocament cap a la música i allunyarà-vos del vostre codi. Tanmateix, la música amb la qual és ambivalent pot comportar grans resultats. En primer lloc, no és tan distractor com una cosa que estimes o odies.

Trieu música adequada a la tasca. Si esteu fent alguna cosa avorrida i repetitiva, aleshores trieu un himne amb lletres sobresortidores. Les lletres són una bona manera de trencar l’avorriment i mantenir-vos motivats.

Ja vam veure anteriorment que un discurs distingible pot ser un autèntic assassí de productivitat. Això és vàlid per a les lletres de la música. Si esteu treballant en tasques més profundes que requereixen enfocament i aprenentatge, haureu d’evitar la música amb lletres. Una opció millor per a tasques més profundes serien els sons continus reproduïts a 70 decibels, cosa que ha estat demostrat per ajudar al pensament creatiu.

Tenint això en compte, heu de triar música amb ritmes, ritme i mode coherents per mantenir-vos focalitzat, augmentar l’estat d’ànim i millorar la vostra cognició. De fet, el tempo pot ser un dels secrets d’un dia productiu. Obteniu el màxim benefici quan escolteu música amb ritmes entre 60 i 120 BPM (PDF) que s’han demostrat per facilitar l’aprenentatge i la retenció.

El ritme adequat també pot alliberar ones cerebrals alfa, cosa que us pot ajudar a trobar solucions més elegants als errors. Tots hem estat culpables d’evitar un problema important per resoldre problemes, però si accediu a les ones cerebrals alfa, podreu Eviteu respostes comunes quan resolgueu problemes.

La vostra llista de reproducció hauria de tenir el temps que tingueu previst treballar, això us recordarà fer una pausa. Això no només és millor per a la productivitat, sinó que evitaràs que es produeixi cremades a llarg termini. De fet, optar per un servei premium és la millor manera d’assegurar aquest tipus de control sobre el seu paisatge sonor de treball.

El més important i, òbviament, trieu la música prou fort com per ocultar el soroll no desitjat del vostre entorn laboral. Així s’optimitza la música per al funcionament cognitiu. El volum moderat és clau per tenir èxit quan equilibreu música i treball. La música hauria de ser una manta sobre el soroll no desitjat en lloc del focus.

Les millors llistes de reproducció per codificar música

Quan es toca música, la meva preferència és transmetre serveis i eines a YouTube. En primer lloc, no he trobat llistes de reproducció a YouTube que coincideixin amb les que es troben en serveis de streaming i pocs anuncis propicis per a la productivitat.

Bandes sonores de videojocs

 • El millor per: Qualsevol tasca que requereixi concentració i concentració sostinguda.
 • Pros: Les bandes sonores de videojocs es creen per ajudar els jugadors a resoldre trencaclosques, a recopilar informació en la conversa, pensar fora de la caixa.

Llistes de reproducció clàssiques

 • El millor per: Qualsevol persona que busqui música clàssica per acompanyar el seu treball.
 • Pros: La música barroca té un bon ritme que pot ajudar a augmentar l’estat d’ànim i millorar el focus.

Portades clàssiques de conegudes cançons pop

 • El millor per: Les persones que desitgen els avantatges del clàssic amb una sensació familiar.
 • Pros: Ideal per proporcionar una familiaritat que alliberarà dopamina sense distracció.

Ambient

 • El millor per Persones que necessiten cobrir els sons de l’oficina.
 • Pros: La música ambient es construeix per millorar el clima i l’estat d’ànim.

Onades cerebrals alfa

 • El millor per: Millorar el focus i la creativitat per pensar fora de caixa.
 • Pros: Un bon hack per entrar en estats de flux.
 • Avís: Els sons poden resultar molestos i no es poden utilitzar durant períodes prolongats. A més, perquè treballen les ones cerebrals haurien de ser evitats per dones embarassades, operadores d’equips pesats o persones en risc de convulsions.

Música optimitzada amb lletres

 • El millor per: Treballar en tasques avorrides i repetitives que no requereixen un enfocament.
 • Pros: Les llistes de reproducció seleccionades s’actualitzen regularment amb cançons populars.

La natura sona

 • El millor per: Emmascarament del soroll de l’oficina quan cal concentrar-se.
 • Pros: L’atzar en els sons és una bona manera d’alliberar dopamina sense recórrer al soroll blanc.

Les millors aplicacions per codificar amb sons útils

Si deixem de banda les llistes de reproducció, anem a veure algunes eines fantàstiques que poden fer que la vostra música de codificació siga una mica més àmplia.

Cervell.fm

Cervell.fm

Brain.fm us ofereix els darrers desenvolupaments en neuromusicologia amb sons i música per ajudar-vos a treballar, dormir i relaxar-vos.

Pros: Àmplia gamma d’opcions que s’adapten a tots els gustos. Cadascuna de les opcions d’enfocament també es pot seleccionar en funció de la vostra tasca. Tenen opcions per treballar, llegir, treballar creatiu o estudiar. Desenvolupen les seves noves pistes basant-se en altres tendències com ara focus lo-fi, que es va inspirar en el canal de lo-fi a YouTube.

Contres: El judici només us donarà cinc sessions. Es tracta d’un servei de subscripció amb un preu de 6,99 dòlars / mes o 49,99 dòlars / any.

Oferta especial: Aconsegueix-ne un mes gratuït a través d’aquest enllaç.

myNoise

myNoise

myNoise és una aplicació web freemium que inclou diversos sons per ajudar-vos a emmascarar els sons de l’oficina quan necessiteu treballar.

Pros: Té una àmplia gamma de sons únics que cobreixen gairebé tots els casos d’ús. Utilitza generadors de soroll basats en el navegador, de manera que no utilitzeu cap informació mentre transmeti els sons.

Contres: Les opcions de música són limitades.

Arxiu de música gratuït (FMA)

Arxiu de música gratuïta

Inspirat en el moviment del programari de codi obert, The Free Music Archive proporciona descàrregues legals d’alta qualitat per a diversos propòsits.

Pros: La qualitat de les cançons disponibles és alta i el ventall ampli. La interfície és senzilla i fàcil d’utilitzar sense registres ni costos ocults.

Contres: Si esteu buscant alguna cosa popular o familiar, és poc probable que el trobareu aquí. Això us podria portar a escoltar música amb massa novetat i per tant minar els vostres esforços.

Música per a la programació

Música per a la programació

Haureu de marcar aquesta marca, no només la van crear els desenvolupadors sinó que cobreixen totes les àrees importants que vàrem cobrir: poques lletres, complexitat limitada i música inicial.

Pros: En primer lloc, m’encanta la interfície. Més important, els desenvolupadors van compilar la música basant-se en la seva pròpia experiència del que funciona per a ells.

Contres: Pot ser que a alguns no els agradi els controls.

Pensaments finals sobre la música de codificació

L’oficina de pla obert és una bona manera d’afavorir la col·laboració i desenvolupar una cultura. Tot i que això pot ser cert, el paisatge sonor de l’oficina de pla obert pot distreure. Si us trobeu distrets constantment pel soroll no desitjat, controlar els sons i la música pot ajudar a proporcionar una manta sobre aquests sorolls..

Dit d’una altra manera, podeu utilitzar la música per invocar períodes d’enfocament millorat i obtenir-ne més. Quan es tracta de les vostres tasques avorrides, podeu utilitzar la música per ajudar-vos a aconseguir-les. Si necessiteu aprendre o ser creatiu, la música ambiental al volum adequat us ajudarà a idear solucions inusuals. Tenint en compte això, recordeu que escollir la música adequada us pot ajudar a dominar qualsevol tasca!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector