6 millors teclats de Mac que es poden comprar els diners el 2020 (comparats i provats)

6 millors teclats de Mac que es poden comprar els diners el 2020 (comparats i provats)

6 millors teclats de Mac que es poden comprar els diners el 2020 (comparats i provats)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Esteu buscant el millor teclat Mac disponible? Esteu al lloc correcte En aquest resum, passo per sis dels millors teclats de Mac que ofereix el mercat i els comparo en profunditat. Però espera, per què escoltar aquest tipus (jo) sobre qualsevol cosa que tingui a veure amb els teclats Mac?


Bé, per començar, podria tenir una lleugera addicció al teclat. He comprovat bàsicament tots els teclats Mac viables del mercat. Potser no, potser no tots, sinó només per fer-vos una idea …

A la recerca del millor teclat de Mac

Intentar trobar el millor teclat de Mac ha estat una missió personal meva des que vaig canviar de PC a Mac. Ràpidament em vaig adonar que aconseguir un teclat per cooperar amb un Mac no sempre és tan senzill i que alguns teclats només estan parcialment a l’altura. Desafortunadament, els inconvenients no són una cosa que els fabricants volen esmentar a la caixa.

Aquí és quan entra en joc el següent cercle i comparació. A continuació, es mostra una llista de sis dels millors teclats de Mac, els seus avantatges i avantatges, preus i impressions generals després d’utilitzar-ne cadascun durant almenys un mes..

No hi ha temps per llegir? Aquí teniu les millors opcions per als millors teclats de Mac:

�� Elecció de l’editor:

Claus Mite Logitech

millors teclats mac # 1: tecles logitech mx

Logitech és el marca si voleu un teclat d’alta qualitat. Independentment del dispositiu que tingueu, hi trobareu un teclat de primera línia al catàleg de Logitech. No és d’estranyar que Logitech faci uns fantàstics teclats per a Mac.

Les tecles MX són un teclat complet que us ofereix totes les funcions que necessiteu i funciona amb el vostre Mac perfectament. A més, es pot combinar amb fins a tres dispositius (admet Mac, PC, iOS, Android).

És de perfil baix, però ofereix un viatge clau i decent, cosa que fa que escriviu-ne molt de gust. També podeu utilitzar el programari Opcions Logitech per configurar el comportament de les tecles de funció i, fins i tot, podeu personalitzar aquestes tecles per aplicació (és a dir, poden fer qualsevol altra cosa a Chrome vs Photoshop, etc.).

Tot això pel preu de 100 dòlars. Probablement els 100 dòlars més importants que podeu gastar en un teclat alternatiu per a Mac i probablement l’últim teclat que mai necessitareu.

Pick Pressupost:

Keychron K2

els millors teclats mac # 2: keychron

Keychron ha conegut pels seus teclats de gran qualitat, alhora que és molt assequible. A més, al tractar-se d’un teclat mecànic, potser és un acord encara millor! Amb només 74 dòlars, realment no trobareu un teclat millor per aquí.

A més, Keychron us permet personalitzar el vostre teclat escollint el tipus d’interruptor mecànic que desitgeu i el color del contrallum..

Funciona tant per Bluetooth com per cable, cosa que significa que no us haureu de preocupar de quedar-vos sense suc. No és així que ho haureu de fer, ja que la durada de la bateria està en un interval d’un mes.

Per últim, es pot combinar amb fins a tres dispositius i funciona tant en Mac com en PC.

Mention Menció honorífica:

Teclat Bluetooth d’alumini Satechi

satechi

A 80 dòlars, és un altre teclat molt interessant que tracta de treure les millors funcions dels teclats de Logitech i del propi teclat màgic d’Apple..

L’experiència d’escriure és molt similar a la del teclat màgic, però hi ha una mica més de viatges claus, cosa que la fa més còmoda. L’espai entre les tecles és similar al dels productes de Logitech, cosa que ajuda a evitar les premses de tecla accidentals.

Fabricat, és d’alumini i té un aspecte molt robust. Sens dubte té una sensació de producte excel·lent. L’únic inconvenient; no podeu configurar les tecles de funció.

Per 80 dòlars, aquest és segurament un teclat per a Mac que heu de considerar.

Què heu de saber abans de buscar el vostre millor teclat de Mac

No tots els teclats són creats de la mateixa manera: és probable que això s’espera. Tot i això, alguns factors fan que es busquin els millors teclats de Mac una mica diferent que buscar, per exemple, el millor teclat per a un ordinador Windows.

Aquí teniu a què prestar atenció quan esteu a la vostra caça:

suport del sistema macOS

El primer que necessita el vostre teclat és l’assistència per a la disposició i el funcionament del teclat natius de Mac.

Per exemple, els propis teclats d’Apple inclouen aquestes tecles:

claus de control de mac

Cadascú fa una cosa determinada. Aquí hi ha el control de lluentor de la pantalla, l’accés a Launchpad, el control de missions i tot tipus de coses divertides.

A més, a la configuració, podeu triar si voleu utilitzar aquests botons o bé canviar-los al clàssic conjunt de tecles de funció F1-Fn.

configuració

Si el vostre teclat no és compatible, potser no podreu escollir la manera com voleu fer servir les tecles de funció.

Després hi ha la tecla CMD. Si utilitzeu un teclat pensat principalment per a ordinadors, no hi haureu la tecla adequada, i també hi trobareu el lloc equivocat (més informació a continuació).

En resum, assegureu-vos que el teclat que esteu pensant a comprar compta amb el suport complet del Mac o amb el propi programari del fabricant perquè el teclat sigui totalment compatible. Per exemple, Logitech ofereix aquest programari per als usuaris de Mac, però no tots els fabricants.

Tapes de claus del Mac

Una cosa és que totes les funcions del macos treballin amb el vostre teclat, però és probable que també vulgueu imprimir-hi les tecles de teclat natives..

Siguem sincers; heu canviat a Mac i no us veureu obligats a veure el logotip de Windows al vostre teclat.

Més informació sobre això a la secció de preguntes més avall.

Maquetació del Mac

Si el vostre teclat no inclou la disposició de Mac nativa, la diferència principal és que la tecla CMD esquerra i la tecla alt / opt esquerra es canviaran..

Els teclats que es van crear per a Mac tenen el disseny correcte.

Més informació sobre això a la secció de preguntes més avall.

Connexió fiable

El cable USB és la connexió més fiable que hi ha.

Si no ets un amant dels cables, la connexió Bluetooth del propi teclat màgic d’Apple funciona bé. Les connexions Bluetooth d’altres fabricants poden resultar gratificants.

Els productes de Logitech disposen d’un connector propi basat en ràdio. Utilitzeu-lo amb el Mac en lloc de Bluetooth. És molt més fiable.

Coixinet o nah?

Els teclats amb coixinet de números són més grans. Però els coixinets també són útils, per tant, desfer-se’ls no sempre és una opció.

Tot això sembla evident, però només cal tenir-ho en compte a l’hora d’escollir el teclat. No voldrà sorprendre’t quan s’envia el teclat.

Mecànic o nah?

Els teclats mecànics són una ràbia avui en dia. L’elecció depèn de tu. L’únic inconvenient és que hi ha molt pocs teclats mecànics al mercat que s’han creat específicament per a Mac.

Més informació sobre això a la secció de preguntes més avall.

Teclat màgic o nah?

El propi teclat màgic d’Apple es troba als tres primers llocs dels millors teclats Mac IMO. Simplement és molt bo i funcionarà amb el vostre Mac sense cap problema.

Si venia amb la vostra màquina, però encara no li heu donat un bon funcionament, no compreu un altre teclat com a mínim un parell de mesos. Prova el teclat màgic. Pot acabar acabant estimant-lo.

Sis dels millors teclats de Mac provats

He dividit la llista en dues categories:

 • teclats de perfil baix
 • teclats mecànics

Si bé hauria pogut fer de les categories una cosa com ara filferro o sense fils o teclats originals de Mac vs multi-OS, he decidit centrar-me en última instància en el mecanisme que hi ha sota la tecla de claus, ja que és el que marca la diferència quan interactua amb el teclat..

Categoria # 1: els millors teclats de Mac de baix perfil

Tecles Logitech Craft o Logitech MX

els millors teclats mac: Logitech craft

# Sense fil
# Multi-SO
# Multi-dispositiu

Les tecles Craft i MX són bàsicament els mateixos teclats amb una única diferència. L’artesania té això:

la Corona

Es tracta d’un dial com a cúpula (anomenat la corona) que es pot cartografiar per fer tot tipus de coses diferents. Tota la resta: el mecanisme de claus, les claus de claus i la disposició són el mateix.

Tots els teclats de Logitech disposen del programari de configuració propi de Logitech. Hi trobareu moltes opcions interessants que us permetran controlar el que fa cada tecla de funció i el que voleu que faci la corona.

Parlant de la corona, podeu utilitzar-la realitzant una de les tres accions:

opcions de corona

Es poden configurar lliurement, però per defecte és el que veieu a la captura de pantalla de dalt.

El millor de tot és que podeu configurar la corona i totes les tecles de funció per aplicació. De manera que podeu fer que la corona faci alguna cosa més a Chrome vs a la interfície d’usuari macOS. Això també obre moltes possibilitats si feu servir eines com Sketch o Adobe XD.

Torna a les tecles i el seu funcionament. El viatge de claus és decent, us proporciona una bona sensació i no us confongueu si s’ha premut o no una tecla. Cada clau també té una bonica sangria. D’aquesta manera s’evita la premsa accidental de les tecles: sempre es pot trobar fàcilment el centre de la tecla.

�� Preu

Artesania Logitech: 199 $
Claus Logitech MX: 100 $

�� Durada de la bateria

La bateria és de 1500 mAh. Segons la meva experiència, sempre que recordeu apagar-la per a la nit, no haureu de cobrar-la més d’una vegada al mes.

�� Pros

 • Es poden combinar amb fins a tres dispositius alhora. Això vol dir que no heu de tornar a pair el teclat cada vegada que canvieu els dispositius.
 • De perfil baix, però encara ofereix un viatge clau decent, cosa que fa que escriviu bé.
 • Les tecles de funció configurables i la corona són una explosió.
 • Opcions Logitech: el programari de control que ve amb el teclat us permet configurar tot fàcilment.
 • Bona durada de la bateria.

�� Cons

 • La posició de mecanografia no es pot ajustar.
 • Connecteu-lo a través del connector d’unificador de Logitech. Si utilitzeu Bluetooth, podeu tenir problemes de connexió.

⚙️ Especificacions:

Artesania

 • Alçada x amplada x profunditat: 32 mm x 430 mm x 149 mm
 • Pes: 960 g
 • Suport per a la connexió: tecnologia Logitech, sense fils, de 2,4 GHz, tecnologia de baixa energia Bluetooth
 • Suport de programari: Opcions de Logitech a Mac OS 10.11 i versions posteriors

Claus MX

 • Alçada x amplada x profunditat: 20,5 mm x 430 mm x 131,63 mm
 • Pes: 810 g
 • Suport per a la connexió: tecnologia Logitech, sense fils, de 2,4 GHz, tecnologia de baixa energia Bluetooth
 • Suport de programari: Opcions de Logitech a Mac OS 10.11 i versions posteriors

�� Galeria de productes:

Craft 2 Logitech 2

artesania de logitech 3

artesania de logitech 4

artesania de logitech 5

artesania de logitech 6

⭐ Veredicte

Per a mi, aquest és el millor teclat per a Mac disponible. És molt personalitzable, la bateria dura molt de temps, és fiable i l’estètica també està en sintonia amb altres productes Apple. Si voleu la corona, obteniu l’artesania. Si no, obteniu les tecles MX. I, òbviament, el preu també és un factor. La manualitat és el doble de cara que les tecles MX.

Teclat màgic d’Apple

millors teclats mac: teclat màgic

# Sense fil
# Mac-native

Realment no el podríem tenir llistat? És el més compacte, el més net i el més compatible amb el millor teclat per a Mac del mercat.

La generació actual del teclat té un mecanisme de clau de tisora ​​millorat. En comparació amb la generació anterior, els desplaçaments de claus són menors i hi ha un poc menys espai entre les tecles. És en general una mica més fàcil colpejar per accident altres tecles.

Disseny prudent, aquest és un producte bonic. És senzill, senzill, minimalista i fa tot el que la majoria dels usuaris voldrien.

Dit això, no ofereix gaire personalització. L’únic que podeu fer és decidir si voleu utilitzar les tecles de funció com a tecles estàndard o com a tecles d’interfície de Mac.

El teclat màgic també té una empremta significativament menor que qualsevol altre teclat d’aquesta llista.

Hi ha dues versions disponibles: amb i sense el teclat numèric.

�� Preu

Teclat màgic d’Apple: 99 $ i 129 $ (amb coixinet)

�� Durada de la bateria

La bateria té 2980 mAh. Personalment, però, crec que només l’he cobrat dues vegades des que el vaig aconseguir. Sembla que no utilitza electricitat en absolut. ��‍♂️

�� Pros

 • És el teclat oficial d’Apple, per la qual cosa ha de funcionar bé amb un Mac.
 • Petit, compacte, super mínim.
 • Viatge de clau baixa si us agrada aquest tipus de coses.
 • Gran durada de la bateria.

�� Cons

 • Només hi ha personalització mínima disponible.
 • Un cop més, viatgeu amb clau baixa si no us agrada aquest tipus de coses.
 • No ajustable.

⚙️ Especificacions:

 • Alçada x amplada x profunditat:
  • Teclat màgic: 0,41–1,43 polzades (27,49 cm) x 27,98 polzades (11,49 cm)
  • Teclat màgic amb teclat numèric: 11,49 cm (0,41–1,09 cm) x 27,49 cm (27,9 cm) x 4,52 polzades
 • Pes:
  • Teclat màgic: 231 g
  • Teclat màgic amb teclat numèric: 390 g
 • Connectivitat Bluetooth 3.0 + EDR i a través del port Lightning

�� Galeria de productes:

teclat màgic 2

teclat màgic 3

teclat màgic 4

teclat màgic 5

teclat màgic 6

teclat màgic 7

⭐ Veredicte

Aquest és el segon millor teclat de la categoria de perfil baix. Sembla realment net, ofereix una bona durada de la bateria i funciona amb el vostre Mac. No és necessària configuració. Feu-ne servir si no us importa la manca d’opcions de personalització o els desplaçaments de clau baixa.

Mac Solar Logitech K750

millors teclats mac: logitech k750

# Sense fil
# Mac-native

Per ser sincer, el K750 Solar hauria estat més alt en aquesta llista si fos més fàcil comprar-lo i si Logitech va actualitzar el disseny des del primer llançament el 2011 (crec).

Tot i que encara podeu trobar aquest teclat a les botigues i a Amazon a alguns països, és un dels productes més antics de Logitech. No estic segur de si ja no es promociona o no es fabrica de forma completa.

El teclat en si és bastant únic de diverses maneres:

En primer lloc, és solar. És el que fa aquesta franja:

logitech k750 2

En segon lloc, és realment de perfil baix: es posa sobre la taula. No està inclinat ni res. Al mateix temps, hi ha aquests peus que podeu implementar per inclinar el teclat cap a vosaltres.

Les claus estan ben espaiades amb molt espai. Això limita al mínim les premses accidentals. El viatge clau és agradable, però el moviment no està poc definit en relació amb els productes més moderns de Logitech.

Desafortunadament, el teclat no funciona amb el més recent programari de Logitech. L’únic que podeu configurar és com funcionen les tecles de funció. I fins i tot això només està disponible a través d’un altre programari (presumptament) més antic de Logitech anomenat Logitech Control Center.

centre de control de logitech

�� Preu

Mac Solar Logitech K750: 60 $ a 70 dòlars

�� Durada de la bateria

Bé, ser solar vol dir que no cal carregar-lo en absolut. Només funcionarà. Dit això, jo tenia una altra versió d’aquest teclat per a la meva PC i que es va decidir morir després del que crec que tenia 3-4 anys d’ús. Tot i així bastant bo per un teclat sense fils sense necessitat de carregar-se.

�� Pros

 • No heu de carregar mai!
 • Està pla a la taula.
 • Ajustable.
 • Recorregut de claus suficient i gran separació entre les tecles.
 • Slick i bon aspecte.

�� Cons

 • No funciona amb el nou programari de Logitech.
 • Només hi ha personalització mínima disponible.
 • Difícil d’aconseguir.

⚙️ Especificacions:

 • Alçada x amplada x profunditat: 10 mm x 431 mm x 156 mm
 • Suport per a la connexió: unificació de Logitech amb tecnologia sense fils de 2,4 GHz
 • Requisits: Mac OS® X 10.5 o posterior, port USB, font de llum de la llum del sol i / o il·luminació interior

�� Galeria de productes:

logitech k750 3

logitech k750 4

logitech k750 5

logitech k750 6

⭐ Veredicte

En general, es tracta d’un teclat fantàstic. M’agrada fins i tot millor que el teclat màgic oficial, però no puc classificar-lo més alt ja que és un producte més antic. El més important per a això és la funció solar, de manera que obteniu un teclat inalàmbric que no heu de carregar gens. També és bastant barat en comparació amb els altres productes. Si el podeu trobar, obteniu-lo!

Teclat Bluetooth d’alumini Satechi

millors teclats mac: satechi

# Sense fil
# Mac-native
# Multi-dispositiu

Satechi és un reproductor conegut al mercat d’accessoris per a Mac. Ofereixen concentradors, muntures, carregadors, ratolins i també teclats.

El teclat Satechi Aluminium Bluetooth és similar a un parell de teclats que ja he provat anteriorment. Té un espai entre les tecles Logitech K750 Solar. Les indentacions a les tecles són similars a les que trobareu amb Logitech Craft i l’experiència d’escriure és molt similar a la del teclat màgic, només hi ha més viatges claus.

Fabricat, és d’alumini i té un aspecte molt robust. Sens dubte té una sensació de producte excel·lent.

Com he esmentat, l’experiència d’escriure és similar a la del teclat màgic, però amb més desplaçament en clau. Les tecles són molt clares, cosa que pot ser o no una cosa que us agradi.

També es pot combinar amb fins a tres dispositius.

El principal inconvenient per a mi és que no podeu personalitzar aquest teclat de cap manera. Ni tan sols podeu canviar el comportament de les tecles de funció. Per a mi, aquest és un autèntic repartidor, ja que hi tinc diferents macros cartografiats. Si no és per vosaltres tan gran, ho passareu molt bé amb aquest teclat.

�� Preu

Teclat Bluetooth d’alumini Satechi: 80 dòlars

�� Durada de la bateria

Satechi diu que el seu teclat té una durada de bateria suficient fins a 80 hores de temps de treball ininterromput entre càrregues. No és tan fantàstic, però tampoc tràgic.

�� Pros

 • La qualitat de construcció és excel·lent.
 • Admet fins a tres dispositius alhora.
 • Disposa de claus personalitzades per capturar captures de pantalla i copiar & enganxar.
 • L’experiència d’escriure és excel·lent, les claus són clares, però hi ha suficients desplaçaments per mantenir-la còmoda.

�� Cons

 • No s’ajusta per si mateix, però obteniu aquests para-xocs que podeu utilitzar.
 • No hi ha personalització disponible i ni tan sols podeu definir el funcionament de les tecles de funció.

⚙️ Especificacions:

 • Alçada x amplada x profunditat: 17 x 4,7 x 0,4 polzades
 • Pes: 500 g

�� Galeria de productes:

satechi 2

satechi 3

satechi 4

satechi 5

satechi 6

⭐ Veredicte

Per a mi, potser estaria dins del rang 2 superior si no fos per la falta de personalització. Escrivint aquest teclat és excel·lent, hi ha una bona separació entre les tecles i només es veu a l’escriptori que hi ha al costat dels productes Apple.

Categoria # 2: teclats mecànics per a Mac

La manera com vaig a mirar els teclats mecànics per a Mac serà molt similar, però amb una diferència clau:

No passaré gaire temps parlant de viatges clau i com se senten les tecles en escriure. Tot això depèn del model exacte d’interruptors de tecles que trieu en comprar el vostre teclat. La majoria dels teclats mecànics us ofereixen algunes opcions, de manera que sempre podeu anar amb l’interruptor exacte que us funciona millor.

Keychron K2 i K4

millors teclats mac: keychron

# Sense fil
#Cable
# Multi-SO
# Multi-dispositiu

Si alguna vegada heu intentat Google teclats mecànics, heu vist que no hi ha tanta opció per aquí.

Per alguna raó, als usuaris de Mac, en general, no sembla que els importi tant els teclats mecànics com els usuaris de PC.

Dit això, encara hi ha més d’un parell d’opcions adequades.

Els teclats Keychron són excel·lents exemples de teclats mecànics de qualitat per a Mac. Hi ha dos models principals que parlarem aquí: Keychron K2 i Keychron K4.

Les funcions són les mateixes als dos teclats, sent la diferència principal la mida. A més, el K4 també inclou un coixinet numèric.

L’objectiu principal dels Keychrons és que podeu personalitzar el vostre teclat de forma molt extensa abans de comprar-lo. Podeu triar entre una gamma d’interruptors mecànics (inclosos també interruptors òptics). Podeu triar si voleu llum de fons blanc o RGB. I també podeu demanar taules de tecla personalitzades.

Els teclats són compatibles amb Mac i PC i es poden connectar tant per Bluetooth com per cable USB (el mateix model del teclat, no cal triar entre el Bluetooth i el teclat de cable)..

Quan es tracta de personalitzacions de programari, de nou, no hi ha massa disponible. Només podeu escollir com voleu que les tecles de funció es comportin mitjançant el tauler de configuració de macOS.

Però aconseguiu jugar amb el contrallum. Hi ha una tecla separada al teclat per controlar les seqüències de llum de fons. Això és divertit.

Aquí teniu una demostració:

Les tecles estan empaquetades una mica, però encara hi ha prou espai per ajudar-vos a evitar premses accidentals. No obstant això, encara no en la mesura que obteniu d’alguns altres teclats, però.

�� Preu

Keychron K2: 74 dòlars
Keychron K4: 79 $

�� Durada de la bateria

La durada de la bateria és més que fantàstica. Els K2 i K4 tenen una capacitat de bateria de 4.000 mAh, que és més del doble de la que obteniu de Logitech Craft. Podeu utilitzar-lo durant més d’un mes amb una sola càrrega, amb el retroil·luminació encesa.

�� Pros

 • Una gran relació qualitat-preu.
 • Maquinari personalitzable. Podeu escollir els interruptors clau que vulgueu.
 • Un producte molt ben elaborat, amb una sensació de primera qualitat i un aspecte original.
 • Gran durada de la bateria.
 • Funciona via Bluetooth i per cable.
 • Es pot combinar amb fins a tres dispositius i funciona tant en Mac com en PC.
 • El preu és molt atractiu per a un teclat mecànic.

�� Cons

 • La disposició del teclat al K4 pot ser confusa. Especialment la ubicació de les tecles de fletxa. Potser us haureu d’acostumar a això i, sens dubte, us costarà algunes pressions de tecla accidentals.
 • El plàstic de les claus podria ser millor, almenys per a mi.
 • És bastant alt, cosa que pot ser problemàtica per a alguns usuaris.

⚙️ Especificacions:

K2

 • Alçada x amplada x profunditat: 313 x 123 x 38,5 mm
 • Pes: 875 g
 • Claus disponibles: interruptors Gateron / vermell / marró
 • Bateria: pila de li-polímer de 4000 mAh recarregable

K4

 • Alçada x amplada x profunditat: 371 x 124 x 38 mm
 • Pes: 773 g
 • Interruptors claus disponibles: interruptors blau / vermell / marró / groc de Gateron, interruptors òptics de color blau / vermell
 • Bateria: pila de li-polímer de 4000 mAh recarregable

�� Galeria de productes:

clau 2

clau 3

keychron 4

clau 5

keychron 6

⭐ Veredicte

En general, aquest és el millor teclat mecànic que podeu comprar per a Mac. Parlo tant del K2 com del K4. Podeu personalitzar el vostre maquinari abans de comprar-lo (trieu un tipus de commutador, el color de la il·luminació). El K2 és un model més petit sense el coixinet. El K4 compta amb un coixinet numèric, però encara s’envasa de forma molt hermètica, cosa que fa que la petjada sigui més petita que els teclats de mida completa amb pastilles de números separades.

Azio MK MAC BT / USB

millors teclats mac: azio

# Sense fil
# Mac-native

Actualitza Azio sembla haver deixat d’oferir la versió Bluetooth del seu teclat. Ara només hi ha disponible la versió USB. El preu continua sent el mateix.

Azio MK MAC USB és un altre gran teclat mecànic per al vostre Mac. Dissenyat, és una mica diferent dels productes de Keychron, essent predominantment blanc i el color de color fosc de Keychron..

La qualitat de construcció és excel·lent, hi ha un acabat d’alumini (la capa superior) i els taps claus en materials plàstics de qualitat. El color també és blanc de color, que coincideix amb l’estètica d’Apple.

Malauradament, el teclat només inclou un tipus de commutadors, els Kailh Browns.

Personalitzada, només podeu definir com voleu utilitzar les tecles de funció. També hi ha una roda d’ajust de volum, que funciona bé. Tanmateix, no podeu personalitzar el que fa la roda que no sigui controlar el volum.

Els taps de tecla són al costat més alt, però la forma d’ells us ha d’ajudar a evitar les premses de tecla accidentals. En general, no em puc queixar aquí.

Azio MK MAC USB inclou un suport de palmera desmuntable, la qual cosa és un bon avantatge.

�� Preu

Azio MK MAC USB: 100 dòlars

�� Durada de la bateria

Azio valora el seu teclat en un mes d’ús. Diria que va bé, però en comparació amb els altres teclats d’aquesta llista, la capacitat de la bateria no és impressionant a només 250 mAh.

�� Pros

 • Natiu per a Mac.
 • El disseny és bo.
 • Solució robusta i de bona qualitat.

�� Cons

 • Sense llum de fons
 • Només hi ha disponibles un tipus de commutadors claus.
 • Personalització molt limitada.
 • Actualment només hi ha disponible la versió USB per cable.

⚙️ Especificacions:

 • Alçada x amplada x profunditat: 445 x 137 x 35 mm (palmera 445 x 18 x 64 mm)
 • Pes: 1060 g
 • Interruptors clau disponibles: Kailh Brown
 • Bateria: Li-ion de 250 mAh

�� Galeria de productes:

azió 2

azió 3

azió 4

azió 5

azió 6

⭐ Veredicte

La meva segona millor elecció per un teclat mecànic per a Mac. És una mica més car que els Keychrons, no et permet personalitzar els commutadors de claus i no hi ha llum de fons. Dit això, si estàs a l’altura de l’esquema de color blanc del producte i creus que s’adaptarà millor a la configuració, vés-hi.

Resum, quin d’aquests millors teclats de Mac escolliu?

La primera decisió que heu de prendre és si voleu un teclat de perfil baix o un mecànic. Malauradament, no hi ha un guanyador clar entre aquestes dues categories. Hi ha qui estima els seus teclats mecànics, mentre que d’altres prefereixen la sensació de perfil baix.

�� Consulteu la secció de preguntes freqüents a continuació per ajudar-vos a saber si aneu amb perfil baix i mecànic.

Un cop tingueu una bona idea de quina és la vostra preferència "mecànic o no," aquí teniu les meves eleccions:

�� Elecció de l’editor:

Claus Mite Logitech

millors teclats mac # 1: tecles logitech mx

Logitech és el marca si voleu un teclat d’alta qualitat. Independentment del dispositiu que tingueu, hi trobareu un teclat de primera línia al catàleg de Logitech. No és d’estranyar que Logitech faci uns fantàstics teclats per a Mac.

Les tecles MX són un teclat complet que us ofereix totes les funcions que necessiteu i funciona amb el vostre Mac perfectament. A més, es pot combinar amb fins a tres dispositius (admet Mac, PC, iOS, Android).

És de perfil baix, però ofereix un viatge clau i decent, cosa que fa que escriviu-ne molt de gust. També podeu utilitzar el programari Opcions Logitech per configurar el comportament de les tecles de funció i, fins i tot, podeu personalitzar aquestes tecles per aplicació (és a dir, poden fer qualsevol altra cosa a Chrome vs Photoshop, etc.).

Tot això pel preu de 100 dòlars. Probablement els 100 dòlars més importants que podeu gastar en un teclat alternatiu per a Mac i probablement l’últim teclat que mai necessitareu.

Pick Pressupost:

Keychron K2

els millors teclats mac # 2: keychron

Keychron ha conegut pels seus teclats de gran qualitat, alhora que és molt assequible. A més, al tractar-se d’un teclat mecànic, potser és un acord encara millor! Amb només 74 dòlars, realment no trobareu un teclat millor per aquí.

A més, Keychron us permet personalitzar el vostre teclat escollint el tipus d’interruptor mecànic que desitgeu i el color del contrallum..

Funciona tant per Bluetooth com per cable, cosa que significa que no us haureu de preocupar de quedar-vos sense suc. No és així que ho haureu de fer, ja que la durada de la bateria està en un interval d’un mes.

Per últim, es pot combinar amb fins a tres dispositius i funciona tant en Mac com en PC.

Mention Menció honorífica:

Teclat Bluetooth d’alumini Satechi

satechi

A 80 dòlars, és un altre teclat molt interessant que intenta treure les millors funcions dels teclats de Logitech i del propi teclat màgic d’Apple..

L’experiència d’escriure és molt similar a la del teclat màgic, però hi ha una mica més de viatges claus, cosa que la fa més còmoda. L’espai entre les tecles és similar al dels productes de Logitech, cosa que ajuda a evitar les premses de tecla accidentals.

Fabricat, és d’alumini i té un aspecte molt robust. Sens dubte té una sensació de producte excel·lent. L’únic inconvenient; no podeu configurar les tecles de funció.

Per 80 dòlars, aquest és segurament un teclat per a Mac que heu de considerar.

Finalment, aquí teniu les preguntes i respostes més freqüents sobre el tema dels millors teclats de Mac i com escollir-ne un:

�� FAQ

Tots els teclats funcionen amb el meu Mac?

Tècnicament sí. És a dir, qualsevol teclat que tingueu a la mà es pot connectar a un Mac i es pot fer operatiu en el seu conjunt bàsic de funcions. Això vol dir que podreu escriure caràcters, fer servir la majoria dels botons de funció, etc..

Tanmateix, el que potser no podreu fer és utilitzar algunes de les funcions més avançades, com ara disminuir la pantalla, controlar el volum, etc..

Funcionarà el teclat de PC en un Mac?

Es tracta bàsicament de la mateixa pregunta que la anterior. Però hi ha alguns matisos aquí.

De nou, la resposta breu és sí; funcionarà.

Però! El problema és que no teniu impressions de teclat de Mac originals en algunes de les tecles. Sobretot, no hi ha cap clau CMD (en canvi, teniu la clau de Windows). Les tecles de funció tampoc tenen les etiquetes de Mac per a Mission Control, Launchpad, brillantor de la pantalla i altres coses.

claus de control de mac

A més, el disseny estàndard normalment no és exactament compatible amb la disposició del Mac. Principalment:

 • la disposició del Mac és, des de la vora esquerra del teclat: la tecla de control → la tecla alt / opcional → la tecla CMD
 • per a PC, és: la tecla de control → la tecla Windows → la tecla Alt

De manera predeterminada, la clau de Windows es convertirà en la clau CMD.

Per tant, per convertir el teclat a la disposició de Mac nativa, haureu de canviar els paràmetres de tecla entre l’alt de l’esquerra i la de Windows i, a continuació, tornar a posar les tecles a la configuració de macOS..

També podeu topar amb problemes amb les tecles de funció. Però això està basat en un teclat per teclat.

En general, connectar un teclat de PC a un Mac és el teu propi risc. Funcionarà, però és possible que no pugueu aprofitar totes aquestes funcions.

Haig de ser mecànic?

Estic segur que heu sentit a parlar dels teclats mecànics que han tingut molta ràbia darrerament.

La idea simple que hi ha darrere d’un teclat mecànic és que en lloc d’un simple mecanisme de canvi de membrana o de tisora ​​que s’utilitza en els ordinadors portàtils, s’obté un interruptor mecànic activat en molla.

Hi ha qui jura absolutament els seus teclats mecànics i diu que aquests són els millors. L’únic problema amb això, si sou usuaris de Mac, és que no hi ha tanta opció quan busqueu un teclat mecànic 100% Mac-native. A la publicació hi he presentat dos, però es tracta de les qüestions del pressupost.

Els interruptors mecànics de qualitat, no són necessàriament millors que els interruptors regulars, però proporcionen una sensació diferent quan escriu i treballa amb la màquina en general. Algunes persones així, altres no. Jo estic a la tanca personalment.

En general, aquí teniu el que podeu fer:

 • si us agrada un viatge amb tecles baixes (similar al teclat màgic predeterminat), allunyeu-vos dels teclats mecànics
 • Si us agrada un viatge de claus elevat i teniu informació tàctil en prémer un interruptor de tecles, proveu els teclats mecànics

Funcionen els Mac amb teclats Bluetooth?

Sí. Tots els Macs moderns disposen del mòdul Bluetooth i es comunicaran amb tots els teclats amb Bluetooth del mercat.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector