50 millors blocs sobre WordPress i les seves millors publicacions

millors blocs de WordPress


Voleu ampliar els vostres coneixements? Aquesta col·lecció dels blocs més importants sobre WordPress i les publicacions més populars us ajudaran a descobrir els recursos més valuosos de la comunitat de WordPress.

Els criteris a l’hora de recopilar aquesta llista eren centrar-se en el contingut que ha obtingut més trànsit (si el blogger de WordPress ha compartit aquestes dades), ha rebut el major nombre d’accions de xarxes socials o ha evocat la majoria de comentaris..

D’acord, comencem-ho (en cap ordre concret)!

1. WP Newsify

WP Newsify publica una combinació de notícies de WordPress i guies de WordPress. Normalment publiquen un cop a la setmana.

2. Crida’m en veu alta

Shout Me Loud publica articles en profunditat sobre una àmplia gamma de temes relacionats amb WordPress i guanyar diners mitjançant blocs.

3. Elsmegrill

Themegrill se centra en les llistes Best Of. Si busqueu nous plugins, temes o altres eines de WordPress, trobareu la informació que necessiteu aquí.

4. WinningWP

WinningWP recopila llistes dels millors llocs i eines de WordPress en diversos nínxols. De vegades també publiquen guies detallades sobre diversos aspectes del funcionament d’un lloc de WordPress.

5. WPLeaders

WPLeaders publica diverses guies de WordPress centrades en les llistes Best Of.

6. BeginDot

BeginDot publica guies de WordPress sobre una gran varietat de temes, centrats en la part tècnica de l’execució d’un lloc de WordPress.

7. WP Crafter

WP Crafter publica guies detallades sobre tot tipus de temes de WordPress, juntament amb la revisió ocasional del producte o el Best-Roundup.

8. WPKube

Un lloc molt fort i amb molts grans recursos. A més del contingut destacat (enllaçat a continuació), també trobareu diversos tutorials sobre temes, complements i altres maneres de modificar el vostre lloc de WordPress.

9. DesenvolupadorDrive

Una mirada més tècnica a WordPress i a les seves capacitats. Visiteu-la per a tutorials pesats en codi i una gran quantitat de guies que giraran també sobre altres tecnologies web, com CSS, PHP, etc..

10. WPMU DEV

Un bloc de WordPress complet de tutorials i consells, molts d’ells adreçats a principiants. Ensenyen com fer la teva marca a l’espai comercial de WordPress, i també ofereixen guies molt detallades sobre els aspectes tècnics de WordPress.

11. Bloc temàtic elegant

Un bloc de WordPress més orientat a diverses estratègies de màrqueting relacionades amb WordPress, com arribar a un nombre específic de visitants, aconseguir seguidors a les xarxes socials o desenvolupar habilitats que et fan un blogger més eficient.

12. WP Tavern

Un bloc de WordPress basat en les novetats més noves del món de WordPress. Coses com productes, temes, complements i molt més. També us proporciona informació sobre la comunitat de WordPress, reunions i entrevistes.

13. WPLift

Amb un disseny agradable i personalitzat, amb informació ben estructurada, WPLift us proporciona tota la informació que necessiteu sobre diversos problemes relacionats amb WordPress. Cobreix les darreres actualitzacions, complements, temes i comparteix molts consells útils.

14. WPBeginner

Fundat el 2009 per Syed Balkhi, aquest és un dels millors blocs per a principiants. Si teniu problemes amb un repte específic relacionat amb la codificació a WordPress, trobareu la vostra resposta aquí.

15. WPExplorer

Si busqueu una font creïble per a totes les coses relacionades amb WordPress, és possible que sigui el vostre bloc. Se centra en complements, temes, així com tutorials pesats per codificar sobre com resoldre problemes específics a WordPress.

16. WPEka

Aquest bloc de WordPress comparteix diversos consells de WordPress, ofertes, informació sobre plugins, temes i també t’ensenya a crear el teu propi negoci de WordPress. A més dels consells sobre màrqueting, també cobreixen diversos problemes tècnics.

17. WP alcalde

Un dels llocs de recursos de WordPress més antics, WP Mayor va ser fundat per Jean Galea el 2013 i està especialitzat en plugins de WordPress, temes, ressenyes, tutorials, notícies, publicacions d’opinió, així com diversos consells sobre com millorar el vostre lloc web de WordPress..

18. WP Superstars

Consells, consells i tutorials per obtenir millors resultats des del vostre lloc web de WordPress. Trobareu informació sobre plugins, temes, allotjament i molt més.

19. Blog de ManageWP

Fundat per Vladimir Prelovac, aquest bloc de WordPress ha estat creat per als usuaris i ofereix assessorament sobre gestió, supervisió, còpia de seguretat, desplegament, publicació, eines de seguretat i altres problemes relacionats amb el lloc web..

20. JustWP

Aquest bloc de WordPress va ser fundat per Karan Chopra i ofereix notícies sobre temes, plugins, hosting, ofertes i fragments. Tenen una categoria per gràfics separats, on comparteixen consells de Photoshop, fons de pantalla, imatges, icones, tipus de lletra i molt més.

21. WordPress Arena

Un bloc dinàmic per a desenvolupadors i dissenyadors de WordPress. Comparteix informació sobre diversos temes com: codificació, temes, eines, consells, trucs, notícies, màrqueting i molt més.

22. Consells sobre el bloc de luxe

Tran Ngoc Tuan Anh és l’autor del lloc (fa vuit anys desenvolupador de webs) i comparteix els seus coneixements amb el món proporcionant consells i tutorials fàcils de llegir i d’aplicar..

23. WPAll Club

Un bloc recentment llançat, amb l’objectiu d’apropar-vos una gran quantitat de recursos. Ofereix consells sobre qualsevol tema de WordPress, començant per tutorials per a principiants i acabant amb SEO, velocitat, seguretat, comerç electrònic, ressenyes, ressenyes, etc..

24. Tom McFarlin

Aquest és un bloc personal de Tom McFarlin, on ensenya sobre el món de WordPress, ofereix la seva perspectiva sobre el desenvolupament professional de WordPress i comparteix altres consells sobre diferents temes relacionats..

25. BobWP

Bob Dunn es descriu a si mateix com un professor, de mentalitat oberta, un bon oient i un despertador de xarxes socials. A través d’aquest bloc, vol oferir un ajut als principiants proporcionant els seus recursos perquè pugueu aprendre i controlar el vostre propi lloc.

26. Tuts Plus

Es tracta d’un bloc complex, que inclou 18.780 tutorials i gairebé 500 cursos de vídeo de moltes àrees, molts d’ells de la comunitat de WordPress. També podeu trobar actualitzacions, notícies, enquestes i ofertes relacionades amb WordPress.

27. Yoast

Joost de Valk va fundar aquest lloc web fa uns anys, i ara ell i el seu equip de 16 persones més estan construint plugins i optimitzant llocs web. Això vol dir que els fan més útils, més fàcils de navegar, més ràpids i fiables. Aquí podeu trobar algunes guies i consells de màrqueting útils.

28. Parell motor

Sembla interactiu, com un lloc de premsa, aquest bloc de WordPress presenta tutorials, guies, opinions, consells, notícies, funcions, entrevistes i "fàcil" publicacions, totes del món de WordPress. Si sou un principiant, podeu trobar aquí consells sobre com fer créixer el vostre negoci i aconseguir que tingui èxit.

29. Punt de lloc

Un bloc dedicat a desenvolupadors web i dissenyadors web. Hi ha una secció relacionada només amb WordPress, on podeu trobar les darreres novetats, consells i tutorials, la majoria per a usuaris avançats.

30. Elementor

Elementor és un dels millors creadors de pàgines per WordPress i allotja un dels millors blocs de WordPress al voltant. Ofereixen ressenyes d’eines per a propietaris d’empreses, consells sobre com dominar el vostre màrqueting i l’administració d’empreses i molt més.

31. WP Smackdown

WP Smackdown ofereix tutorials tècnics detallats sobre una gran varietat de temes relacionats amb WordPress.

32. CatsWhoCode

Jean-Baptiste Jung va iniciar aquest bloc el juny del 2008 i el va dedicar a aquells que creen i mantenen llocs web (desenvolupadors web, dissenyadors web, administradors web, etc.). L’objectiu principal d’aquest bloc és facilitar el desenvolupament de la web i més divertit, de manera que podeu trobar aquí alguns recursos i tutorials excel·lents.

33. WP Doze

WP Doze és un bloc centrat en temes i complements: ofereix moltes recomanacions en aquest àmbit. També proporciona novetats, consells i guies sobre molts temes relacionats amb WordPress.

34. WPZoom

Un bloc orientat més a la promoció de temes i productes desenvolupats pels seus propietaris. Si us interessa aquest tema, podeu fer una ullada a la seva col·lecció, que inclou categories com ara empreses, vídeos, revistes, comerç electrònic, etc..

35. Laboratoris de Cozmos

L’objectiu principal d’aquest lloc és proporcionar solucions diverses als dissenyadors i desenvolupadors. Els suggeriments, consells i tutorials que presenten són més tècnics i més dirigits a usuaris avançats. Tot i això, podeu trobar aquí alguns bons consells i suggeriments.

36. Informe Matt

Una combinació de blog i vlog. Aquest lloc web és molt interactiu, ofereix tutorials, entrevistes amb persones d’èxit i guies sobre com fer créixer el vostre negoci de WordPress. La majoria d’aquestes publicacions contenen vídeos de Matt. Està assegurant que la gent es mantingui compromesa amb el seu contingut.

37. BloggingPro

Professional a primera vista, aquest bloc ofereix al públic grans articles detallats sobre les darreres novetats, plugins, eines, temes, imatges i altres productes a l’espai WordPress..

38. Foo Plugins

L’equip aquí està especialitzat en la creació de plugins, però el bloc és complet de consells de WordPress accionables, tant per a principiants com per a usuaris avançats còmodes al voltant del codi font..

39. IsItWP

La majoria del que trobareu en aquest bloc són consells i tutorials fantàstics per a codificar. És un lloc web clàssic i tècnic dedicat als desenvolupadors web que volen millorar les seves competències.

40. WP tipus

Es titula Neil Matthews, l’autor "un evangelista" de WordPress, va crear aquest bloc el 2008 per ajudar altres persones a utilitzar i crear fàcilment els seus propis llocs web i a mantenir-los connectats a les actualitzacions quotidianes. Hi ha tutorials, consells, consells i explicacions de diversos problemes de WordPress.

41. Aprenent de WP

Amb imatges lúdiques destacades, aquest bloc de WordPress tracta les darreres novetats de WordPress, us ofereix tutorials útils, actualitzacions i tracta de donar una forma senzilla i simpàtica d’exposar els consells perquè els novells puguin aprendre millor..

42. WebDevStudios

Un bloc que inclou tant la vessant tècnica de les coses com els aspectes inconfessables de la construcció de llocs. Publicen tutorials, recomanacions, promocions, esdeveniments i consells sobre plugins, temes, serveis, seguretat, SEO i molt més.

43. InstantShift

Un bloc dedicat als dissenyadors i desenvolupadors web, on podeu trobar consells i recursos que podeu utilitzar per treballar al vostre lloc de WordPress.

44. 1er dissenyador

Un lloc web bastant enganxós, on podeu trobar consells de codificació, tutorials i guies per al disseny web i WordPress.

45. Bill Erickson

Bill Erickson va crear aquest bloc per ajudar els usuaris i donar consells a aquells que vulguin construir una carrera com a desenvolupador de WordPress. Aquí podeu trobar consells i tutorials sobre codificació i creació de llocs web.

46. Diari del motor de cerca

A més de SEO, motors de cerca, màrqueting de continguts i mitjans socials, aquest lloc també té tota una secció dedicada a WordPress. És un fantàstic bloc, on podeu trobar molts tutorials interessants, notícies, consells, actualitzacions i suggeriments des del punt de màrqueting de les coses..

47. Premsa perible

Jeff Starr ha escrit aquest bloc des del 2005. Cobreix principalment WordPress, disseny web, codi, i us ofereix tutorials, consells i eines que podeu utilitzar de seguida..

48. WP101

Creat per Shawn Hesketh, aquest bloc ofereix tutorials de vídeo i es dedica principalment a startups i novells que vulguin crear, editar i gestionar el contingut del seu lloc web..

49. Buffs WP

Aquest bloc proporciona tutorials, recursos útils, consells sobre plugins, consells per a principiants i coses relacionades amb el màrqueting en línia.

50. Paulund

Publicat per Paul Underwood, aquest bloc us ofereix tutorials, consells, recursos i fragments de tot el món de WordPress. Paul escriu per als desenvolupadors web i es centra sobretot en el desenvolupament de complements.

51. TemaIsle

ThemeIsle és el nostre altre bloc que tracta de donar a conèixer principiants i avançats tot allò relacionat amb WordPress, ja sigui desenvolupament, disseny, xarxes socials, màrqueting o comunitat. En definitiva, qualsevol cosa que necessiti una persona de WordPress per a un negoci en flor.

52. CodeinWP

CodeinWP (ja som nosaltres!) És un lloc web on un equip de desenvolupadors crea grans temes per als seus clients (agències, empreses i autònoms). Tu dissenyes, codifiquen! Al bloc, podeu trobar tutorials, consells, recomanacions temàtiques, infografies, així com alguns consells tècnics si voleu codificar.

  • Com començar un bloc reeixit
  • Millor allotjament de WordPress barat: 10 opcions per menys de 3,95 dòlars al mes

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map