20+ Biblioteques i marcs de components de la interfície d’usuari millor reaccionats per al 2020

Millor reaccionar les biblioteques de components de la interfície d'usuari


En aquest recurs, consultem les millors biblioteques i marcs de components de la interfície d’usuari de Reactivacions disponibles al web. Però primer:

Què és Reaccionar?

React és una biblioteca JavaScript de codi obert que us ajuda a crear una interfície superior tant per a la web com per a aplicacions per a mòbils. Combina convenientment amb altres biblioteques i biblioteques de JavaScript i conté petits bits autònoms de codi anomenats components. Són aquests components els que seran els protagonistes d’aquest recurs.

El millor dels components és que són modulars sense moltes dependències específiques de l’aplicació. Això vol dir que podeu tornar a utilitzar els components per crear aplicacions i interfícies fantàstiques. I gràcies a Bit, també els podeu compartir amb altres entusiastes de React.

Abans d’iniciar el proper projecte amb React, triga uns minuts a analitzar aquesta llista de les millors biblioteques de components de Reactivitat de l’UI que us poden ajudar a crear una interfície d’interès fantàstica..

Millor reaccionar les biblioteques i marcs de components de la interfície d’usuari del 2020

Material kit Reacciona

Reacciona les biblioteques de components de la interfície d'usuari: reacciona el kit de materials

Material Kit React, creat amb inspiració en el disseny de materials de Google, crea un conjunt d’elements que donen consistència com a característica principal. D’aquesta manera, el vostre projecte web conserva una similitud d’aspecte i de funcions.

La disposició general s’assembla a diversos fulls de paper. D’aquesta manera es proporciona una profunditat i ordre als dissenys. S’inclouen tres exemples de pàgines. Aquestes pàgines no només il·lustraran el que és possible amb aquest kit, sinó que també serveixen de plantilles per substituir el text i les imatges amb les vostres.

El kit també conté una sèrie d’elements bàsics com botons, insígnies, botes lliscants, menú, paginació, barres de navegació, pestanyes i pastilles. Podreu personalitzar l’estil, la mida i el color de la majoria d’elements. Els elements de JavaScript inclouen Modals, consells, eines de selecció de dates, carrusels i finestres emergents. A més d’utilitzar el kit per iniciar un nou projecte, també podeu restablir qualsevol projecte Bootstrap antic. Reacciona el kit de materials Versió Pro conté molts més components, seccions i pàgines d’exemples.

Disseny de formigues per a reaccionar

Disseny de formigues per a reaccionar

Aquesta biblioteca UI React és un sistema de disseny per a productes a nivell empresarial. Es basa en el programa Disseny de formigues projecte i conté un conjunt de components i demostracions d’alta qualitat per a construir interfícies d’interès interactives. Els components inclouen el suport a la internacionalització per a desenes d’idiomes.

També tens la capacitat de personalitzar els components segons les vostres especificacions de disseny. Ant Design utilitza Less.js per al seu llenguatge d’estil. El disseny de formigues components incloure botons, icones, graelles, pa ratllat, menús desplegables, paginació i molt més.

El projecte té gairebé 60 quilòmetres a GitHub, així que és molt popular entre els desenvolupadors.

Reacciona l’administrador

Reacciona les biblioteques de components de la interfície d'usuari: reacciona l'administrador

Aquesta biblioteca és adequada per crear aplicacions d’administració B2B (business to business) a les API de REST / GraphQL i es pot personalitzar segons el disseny. S’ha construït amb diversos projectes coneguts, a més de Reactivar: interfície d’interès material, enrutador de reacció, redux i formulari de reacció final. Aquesta darrera és una solució popular de gestió de l’estat de formes.

A més de la versió gratuïta i els seus components, també hi ha una solució empresarial. La solució empresarial inclou suport professional de Marmelab (els creadors) i accés a mòduls privats.

L’administrador de React té unes estrelles de 12 quilòmetres a GitHub, i es manté activament.

Els fragments reaccionen

Reacciona les biblioteques de components de la interfície d'usuari: fragments

Shards React és un kit modern i obert de codi obert que es construeix des de zero i està orientat a un rendiment ràpid. El sistema de disseny modern permet canviar moltes coses. A més, podeu descarregar els fitxers d’origen per canviar les coses a nivell de codi. El SCSS que s’utilitza per dissenyar només millora l’experiència dels desenvolupadors.

Aquesta biblioteca es basa en Fragments, i usos Reacciona el DatepickerReacciona Popper (un motor de posicionament) i noUIShlider. És compatible amb les icones de Material i Fontawesome. El Shards Pro el paquet té 15 pàgines predefinides que us ajuden a començar. Aquestes pàgines utilitzen útilment blocs que podeu moure.

Amb ~ 270 estrelles encesa GitHub, també inclou desenes de components personalitzats de reacció, com ara lliscants de gamma i entrades de commutació. Els més de 350 components asseguren que podeu crear gairebé tots els tipus de llocs web amb Shards React.

UI de material

Reacciona les biblioteques i marcs de components de la interfície d'usuari - interfície d'interès material

Amb una impressionant estrella de 55K GitHub, La UI de materials es classifica entre les biblioteques de components de reacció de la interfície d’usuari reaccionades més populars. Els components depenen de React, però utilitzen el disseny de materials de Google. Per a aquells que necessiteu emplenar, el disseny de material s’inspira en el món físic i en les textures, mantenint al mínim els elements d’interès de la interfície d’usuari..

Hi ha disponibles una gran varietat de components útils, com ara barres d’aplicacions, autocompletes, insígnies, botons, targetes, quadres de diàleg, icones, menús, lliscants i molt més. Material-UI també ofereix temes i plantilles de reacció, de manera que pugueu tenir un tema de color personalitzat per a la vostra aplicació.

Reacciona Bootstrap

react-bootstrap

El següent de la nostra llista de biblioteques de components de la Reactivitat de l’UI és React Bootstrap, un kit d’UI que conserva el nucli Bootstrap. Per tal de donar-vos més control sobre la forma i la funció de cada component, substitueix el JavaScript de Bootstrap per React. Cada component està construït per ser fàcilment accessible, important per a la construcció del marc frontal.

I ja que React Bootstrap no es desvia gaire dels seus orígens Bootstrap, els desenvolupadors poden triar entre els milers de temes Bootstrap disponibles. Ha obtingut 14500+ estrelles més GitHub.

Reacciona virtualitzat

virtualitzada de reacció

Crear un frontend que té dades pesades? Reacciona amb la virtualització pot ser la biblioteca en la qual heu d’immergir-vos. Inclou nombrosos components per a renderitzar de forma eficient llistes, taules i quadrícules grans. Per exemple, hi trobareu maçoneria, columnes, autosizers, classificadors de direcció, desplaçadors de finestres i molt més. A més, podeu personalitzar les taules configurant les altures de fila i mostrant els llocs de posició a les cel·les.

A més, React Virtualized té molt poques dependències i admet navegadors estàndard, inclosos els navegadors mòbils recents per a iOS i Android. Té més de 18.000 estrelles GitHub.

Reacciona el sistema de disseny d’argons

Reacciona les biblioteques de components de la interfície d'usuari: reacciona el sistema de disseny d'argons

Aquesta biblioteca ofereix un sistema de disseny gratuït per a Bootstrap 4, React i Reactstrap. Incorpora 100 elements moderns i magnífics que estan implementats amb un codi totalment funcional, de manera que podeu passar d’una pàgina al lloc web real sense esforç.

El sistema de disseny Argon ofereix pàgines d’exemple preconstruïdes i un bon grapat de variacions per a tots els components com ara els colors, els estils, el cursor i l’enfocament.

Feu un cop d’ull al conjunt complet de components, que inclou elements bàsics, tipografia, navbars, alertes, imatges, icones, components Javascript i molt més.

Plànol

blueprintjs

Els components React de Blueprint s’utilitzen principalment per a aplicacions d’escriptori. Aquests components són especialment adequats per crear interfícies complexes i de dades. Des de la biblioteca de components, podeu recollir trossos de codi per a generar i mostrar icones, per interactuar amb dates i hores, per triar zones horàries i molt més.

Què hi ha més en aquesta biblioteca de components? Molt realment: panell, botons, avisos, targetes, divisors, barres de navegació, pestanyes, etiquetes i molt més. Encès GitHub, es manté en més de 15.000 estrelles.

També us pot interessar aquests articles:

  • Plantilles natives de reacció gratuïta per al desenvolupament d’aplicacions
  • Les millors plantilles de tauler d’administració angulars

Reacció de la interfície d’usuari semàntica

Reacciona les biblioteques de components de la interfície d'usuari: semàntica-ui

La interfície d’usuari semàntica utilitza HTML adaptat per als humans per al marc de desenvolupament i té integracions amb marcs React, Angular, Meteor, Ember i molts altres. Tota la funcionalitat de jQuery s’ha reimplementat a React.

Permet carregar qualsevol tema Semantic UI CSS a la part superior de l’aplicació Semantic UI React. A més, també tindreu accés complet al marcatge, cosa que significa que hi ha flexibilitat per personalitzar components. Compta amb estrelles GitHub supera els 11.000.

Caixa d’eines Reacciona

caixa d’eines reaccionar

Una altra biblioteca de components de React UI que podeu utilitzar per implementar els principis de disseny de materials de Google al vostre projecte és React Toolbox. Confia la caixa d’eines de React Mòduls CSS per a aquest propòsit. Tot i que podeu utilitzar qualsevol paquet de mòduls, s’integra perfectament amb motxilla web flux de treball Pensativament, l’equip de React Toolbox proporciona als visitants un editor del navegador on podeu experimentar amb els components en temps real..

Mentre treballeu amb React Toolbox, podeu optar per importar components en paquets o components crus. La diferència és que, per als primers, els components inclouen totes les dependències i temes necessaris per a vostè. Això significa que el CSS de cada dependència estarà disponible automàticament al CSS final. Per contra, amb els components crus, no s’inclou CSS. Això vol dir que haureu de proporcionar un tema mitjançant propietats al component que s’ha d’estil·lar correctament. La caixa d’eines React està a més de 8.000 estrelles GitHub.

Reacciona l’escriptori

Reacciona les biblioteques de components de la interfície d'usuari: react-desktop

La nostra propera biblioteca de components, React Desktop, utilitza components macOS, Sierra i Windows 10 amb l’objectiu de portar una experiència d’escriptori nativa al web.

Aquesta col·lecció és una biblioteca JavaScript creada a sobre Reacció de Facebook biblioteca i és compatible amb qualsevol projecte basat en JavaScript. Aquesta eina supera la classificació de 8.000 estrelles GitHub.

Interfície d’usuari de Onsen

onsen-ui

En cas que creeu aplicacions mòbils multiplataforma, us interessarà aquesta oferta a la nostra llista de biblioteques de components de la UI React. Onsen UI és un marc de desenvolupament d’aplicacions mòbils que utilitza HTML5 i JavaScript i proporciona integració amb Angular, Vue.js i React. Tots els components estan dissenyats automàticament en funció de la plataforma, per la qual cosa és compatible amb iOS i Android mitjançant el mateix codi font.

La interfície d’usuari Onsen és compatible amb molts frameworks populars de React. Un tutorial interactiu us permet iniciar un bon inici amb aquesta eina. La biblioteca de components utilitza CSS pur i no comporta JavaScript. Per a alguns detalls addicionals, els elements personalitzats us ajuden. L’estel compta GitHub supera els 7.800.

Perenne

Reaccioneu les biblioteques de components de la interfície d'usuari: fulla perenne

Evergreen conté un conjunt de components React adequats per a aplicacions web de qualitat empresarial. Ja que utilitza Reacciona el primitiu, és molt flexible. Al mateix temps, funciona tan fàcilment fora de la caixa.

Inclou una àmplia gamma de components i eines que van des de dissenys bàsics, tipografia, colors i icones fins a components basats en funcions com desplegables, commutacions, càrregues de fitxers i indicadors de feedback. Després d’instal·lar el paquet Evergreen, podeu triar i triar els components que voleu importar. Actualment té més de 9.000 estrelles en marxa GitHub.

Reactstrap

reactstrap

Per obtenir components senzills React Bootstrap 4, consulteu Reactstrap. Es presenta amb dues versions de distribució primària. Una, una versió bàsica que exclou les dependències opcionals. Això us proporciona més flexibilitat en la configuració de les dependències necessàries.

La segona versió és la versió completa que inclou totes les dependències opcionals. Aquest es recomana per a aplicacions més petites. Reactstrap és una altra col·lecció de la biblioteca de components de la React UI que creua la marca de 8.700 estrelles GitHub.

Rebass

Reacciona les biblioteques de components de la interfície d'usuari: rebàs

Rebass només conté vuit components fundacionals, tots en un fitxer super-petit. Els components són extensibles i temàtics i estan dissenyats per a un disseny web sensible.

Els components utilitzen un sistema dissenyat i serveixen com a excel·lent punt de partida per ampliar a components d’interès personalitzat de la vostra aplicació. ThemeProvider també us pot ajudar amb això. L’estel compta GitHub supera els 6.000.

Grommet

grommet

Grommet té una àmplia biblioteca de components en el seu kit i compta amb grans noms com Netflix i Boeing entre els seus usuaris. Tant si la vostra aplicació és per a telèfons com per a pantalles més amples, no podreu dissenyar dissenys. L’accessibilitat és mitjançant teclat o lector de pantalla.

Les eines de programació ajuden a personalitzar el color, el tipus i la disposició. Aquesta biblioteca de components de la interfície d’usuari React té un nombre d’estrelles que supera els 6.000 GitHub.

Interfície d’interès elemental

Reacciona les biblioteques de components de la interfície d'usuari: elemental-ui

La interfície d’usuari elemental proporciona diversos components funcionals bàsics per a un ús autònom o en qualsevol combinació, ja sigui en estil predeterminat o després de temàtica. Alguns dels components inclouen formularis, botons, targetes i modals.

El projecte està en desenvolupament, però gestiona un nombre de 4.000 estrelles més GitHub.

Suite React

rsuite

React Suite conté una gamma de biblioteques de components per als productes del sistema empresarial. Admet tots els navegadors i plataformes principals, així com la representació del costat del servidor.

Si esteu a casa amb menys desenvolupament, personalitzar els components no ha de suposar cap problema. Els components d’aquesta biblioteca inclouen icones, carregadores, divisors, consells i altres, i React Suite té prop de 4.000 estrelles a GitHub.

Belle

belle

Entre les més interessants biblioteques de components d’UI React, Belle ofereix una àmplia gamma de components. Podeu personalitzar aquests components en dos nivells: el nivell base per a tots els components de manera col·lectiva, així com per a cada component individualment.

Els components inclouen suport per a mòbils i suport ARIA. La manera d’utilitzar Belle és primer configurar una senzilla aplicació amb React, i després importar qualsevol component Belle i començar a utilitzar-la de seguida. Aquesta biblioteca de components té més de 2.400 estrelles activades GitHub.

reacciona-md

reacciona-md

Una altra biblioteca de components de la interfície d’usuari que heu de considerar si voleu implementar el disseny de material al vostre projecte és Reactivar. Us ofereix una selecció dels components de React que funcionen amb Sass. Per a aquest propòsit, hi ha una separació d’estils a Sass en lloc d’un estil en línia. D’aquesta manera, us resulta més fàcil personalitzar els components d’acord amb els estils existents.

Es poden personalitzar els colors i la tipografia i la documentació detallada us ajudarà a superar els fonaments bàsics. Encès GitHub, react-md compta més de 2.000 estrelles.

PrimeReact

primereacte

Aquesta llista de biblioteques de components de la interfície d’usuari de React no estaria completa sense PrimeReact. Proporciona components que cobreixen gairebé tots els requisits bàsics d’interfície com opcions d’entrada, menús, presentació de dades, missatges i molt més.

També presta atenció a l’experiència mòbil, amb elements de disseny responsius optimitzats al tacte. Hi ha diverses plantilles i temes que permeten personalitzar i triar entre disseny pla i material. Aquesta biblioteca de components té més de 1.200 estrelles activades GitHub.

KendoReact

kendoreact

A diferència del que precedeix les biblioteques de components de l’UI React, KendoReact és un conjunt premium de components, amb llicències a partir de $ 799. Compta amb una impressionant llista de clients que inclou Microsoft, NASA i Sony. També podeu utilitzar-lo per crear aplicacions ràpides i rics en funcions amb una interfície d’interès gràfica.

El conjunt de components està construït específicament per al desenvolupament React. Això garanteix zero dependències i tots els components estan totalment optimitzats per a React. A més, si teniu una biblioteca de components existent, podeu afegir-la a KendoReact sense haver de reescriure tota la biblioteca.

Bé, aquesta és la nostra llista de les millors biblioteques de components de la interfície d’usuari de Reactivar. La vostra biblioteca preferida és aquí?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map