15 de les biblioteques de components d’interès de la interfície d’usuari més interessants per al 2020

Biblioteques de components d'interès de VU interessants


"Per què molestar amb les biblioteques de components de Vue UI?" Bé, Vue, o Vue.js, és una popular biblioteca de JavaScript que podeu utilitzar per crear aplicacions dinàmiques en els front end. Des dels seus humils inicis el 2014, ha agafat impuls als dos últims anys. Vue ha sorgit com el principal competidor de Angular i React, i una de les raons per a la popularitat de Vue és l’àmplia ús de components, que fan que el desenvolupament sigui molt més fàcil de comprendre.

En aquesta publicació, cobrim algunes de les biblioteques de components de Vue UI més interessants que primer heu de mirar. Sens dubte, seran útils si teniu una aplicació Vue a les obres!

1. Vue Material Kit

kit de material de vue

Vue Material Kit és una drecera que podeu utilitzar per accelerar el vostre procés de disseny / desenvolupament quan creeu llocs web o aplicacions web. Els coneixements bàsics de JavaScript, Vuejs i Vue Router són necessaris, però a banda, el paquet és força fàcil de comprendre i és bonic..

Hi ha 60 components fets a mà com a part del kit, dos connectors personalitzats i tres pàgines d’exemple.

2. Vuetificar

Vuetificar la pàgina d'inici

Vuetify és un marc sobre Vue, que us permet crear components d’interfície neta, semàntics i reutilitzables. Funciona amb el servidor de representació lateral de Vue (SSR).

El que fa que Vuetify sigui una elecció interessant entre les millors biblioteques de components de Vue UI és la disponibilitat de bastides ja preparades per a codis, en forma de plantilles de vista cli ja fetes. Això us ajuda a començar ràpidament. Vuetify també ofereix una bona comunitat i actualitzacions periòdiques.

3. Buefy

Buefy

Buefy és una biblioteca lleugera de components d’UI basada en Vue i Bulma, un marc CSS. Aquest marc, tot i que inclòs amb Bulma, és inferior a 100 KB.

Si esteu còmodes amb SASS, us sentireu com a casa Les semblances de Buefy amb SASS. Dit això, mentre que Buefy ofereix una llista de components preparada per utilitzar per a una aplicació per a principiants, potser és insuficient si es treballa en un gran projecte.

4. Material Vue

Material Vue

Vue Material és una biblioteca escalable dissenyada amb les darreres especificacions de disseny de Google. La biblioteca conté components útils per facilitar el procés de creació de shells d’aplicacions complexes.

Amb més d’1,7 milions de descàrregues, ofereix una biblioteca lleugera per crear aplicacions que s’adaptin a totes les pantalles. La biblioteca de materials Vue és compatible amb els navegadors web moderns i la seva API és agradable per als principiants, cosa que la fa perfecta per a la nostra llista 2020.

5. Interfície d’usuari de peixos

Interfície d'usuari de peixos

Fish UI és un conjunt d’eines lleuger de la biblioteca de components Vue UI, amb suport per a webpack i ES2015.

En el moment d’escriure, aquest projecte només tenia cinc col·laboradors. Tot i això, hi ha hagut alguna activitat durant el darrer mes, cosa que suggereix que encara està activa. Podeu dirigir-vos a la documentació del projecte per provar-ho!

6. Quasar

Quasar

Quasar és un marc de front end basat en Vue. Heu de tenir en compte si voleu treballar en aplicacions mòbils i web responsives. És un marc complet que admet funcions com la minificació i la memòria cau, a més de components per al marc. A maig de 2020 ja s’ha acabat Estrelles de 14,6 k a GitHub.

Quasar és potser el més extens de totes les biblioteques de components de Vue UI que hem cobert aquí. Disposa de documentació en profunditat i d’implementació robusta, de punta a punta.

7. Vux

Vux

Vux és un marc basat en WeUI i webpack de WeChat, a la part superior de Vue. Tanmateix, la documentació es troba majoritàriament en xinès, amb una traducció mínima a l’anglès. Vux destaca sobretot el desenvolupament ràpid de components mòbils per a la vostra aplicació.

Aquí està una demostració en directe de Vux, que mostra tots els components i la seva representació al navegador.

8. Element

Element

Element és una biblioteca de components de la interfície d’usuari per al web que també disposa de versions Reacciona i Angular, a més de Vue. Aquesta biblioteca de components està enfocada específicament a les aplicacions d’escriptori, ja que els seus components no responen.

L’element també té documentació important en xinès, tot i que es proporcionen traduccions en castellà i anglès. Els parlants xinesos no nadius haurien de passar per documentació d’internacionalització abans d’utilitzar Element en els seus projectes.

9. Keen-UI

Documentació útil de la UI

Keen-UI, a diferència de la majoria de les biblioteques de components de Vue UI que apareixen en aquest article, se centra en la interactivitat mitjançant JavaScript en lloc dels components visuals. Keen-UI està inspirat en Disseny de material de Google, i inclou una API fàcil d’utilitzar.

Keen UI no reitera la necessitat que s’ha d’utilitzar a l’aplicació i té uns components útils que es poden situar estratègicament allà on sigui necessari. Per tant, Keen UI és una bona opció per afegir funcions iteratives a una aplicació existent.

10. AT-UI

AT-UI

AT-UI és una altra biblioteca de components de Vue UI centrada en les aplicacions d’escriptori.

AT-UI proporciona components d’UI plans per a les vostres aplicacions web. Hi ha 14 col·laboradors i no hi ha molta assistència disponible, tot i que n’hi ha una plantilla d’inici a GitHub podeu utilitzar.

11. Usuari de menta

Usuari de menta

Mint UI és una biblioteca de components de Vue UI lleugera que es basa en el compilador JavaScript de Babel. La petita mida d’aquest paquet el fa adequat per a l’ús en aplicacions mòbils. Mint UI proporciona un tema similar a iOS per als components de l’aplicació. Aquí està una demostració dels components de la interfície d’usuari Mint.

La interfície d’usuari de Mint té més de 15 quilòmetres a GitHub. El desenvolupament del marc continua en ple desenvolupament, amb nous compromisos a la branca mestra a mitjan gener. Tanmateix, una ràpida ullada al tracker de problemes a GitHub us dirà que l’UI de Mint atén sobretot als desenvolupadors xinesos..

12. VuePress

VuePress

VuePress és un generador de llocs estàtics basat en Vue. Aquest marc utilitza webpack per crear pàgines HTML estàtiques pre-renderitzades (què passa amb els llocs de WordPress estàtics?), Cosa que fa que el processament sigui molt més ràpid.

L’ús de VuePress obre moltes possibilitats per al vostre projecte automatitzar el procés de documentació. També és fàcil integrar-lo a la vostra aplicació existent. Tanmateix, un desavantatge considerable és que el suport de SEO és encara nou, i el documentaiton encara no se centra en aquest tema.

13. Eagle.js

Eagle.js

Eagle.js és un marc de Vue que permet als desenvolupadors crear presentació de diapositives dins d’una aplicació web. A Eagle.js hi ha molts temes, animacions, widgets i estils per triar i personalitzar-los.

Tot i que Eagle.js ofereix un bon nombre d’exemples al lloc de demostració, documentació encara és mínim. L’alternativa òbvia a Eagle.js és Reveal.js, un marc de JavaScript autònom per a presentacions de diapositives web. Tot i això, Eagle.js supera el major defecte amb Reveal.js: la rigidesa de l’estructura de diapositives.

14. Bootstrap-Vue

Bootstrap-Vue

Bootstrap-Vue aporta el poder de Bootstrap, una biblioteca CSS àmpliament utilitzada, a Vue. Proporciona components d’interès d’interès d’interès i un sistema de graella fàcilment disponibles, a més de tot, de primera manera que és mòbil i de resposta. A més, els components d’aquesta biblioteca són compatibles amb les directrius WAI-ARIA per a l’accessibilitat web. Seguint la filosofia de Bootstrap de crear ràpidament components d’UI, Bootstrap-Vue permet al desenvolupador iniciar un projecte ràpidament.

El la documentació és extensa i el suport a la comunitat és fort, cosa que el converteix en una opció segura per a qui comenci un projecte.

15. Vista de la interfície d’usuari

iView-IU

iView UI és una biblioteca de Vue que proporciona components i widgets de la interfície d’interès, centrada en un disseny adequat. iView té la seva pròpia eina d’interfície de línia d’ordres (CLI), iView-cli, que proporciona una eina visual per a les bastides dels components i una versió fora de línia de la documentació. Es manté activament amb actualitzacions periòdiques resoldre errors i afegir funcions.

Si utilitzeu iView en el vostre projecte, aquí teniu un kit d’arrencada, que us ajudarà a començar amb l’ús bàsic de la biblioteca.

Quina biblioteca de components de la UI de Vue triar?

Aquí tenim una llista de 15 biblioteques de components de la interfície d’usuari que realitzen diverses funcions, però quina és la millor? Bé, la resposta, com és habitual, és "depèn." Si voleu una solució completa, és possible que vulgueu avançar i escollir Quasar. D’altra banda, si busqueu una solució plug-and-play per als vostres projectes existents, potser voldreu seguir endavant Vuetificar o Keen-UI.

Quines biblioteques de components d’intervenció d’utilització utilitzeu en els vostres projectes? Feu-nos-ho saber als vostres comentaris a continuació.

També us pot interessar aquests articles:

  • Les millors plantilles de tauler d’administració angulars

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map